Sanna Pölönen,37v., avomies surmasi 28.3.2013, Joensuu

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja fangs »

Ei tarvitse muistella, arvailla, mutuilla tai uskoa jonkun kylähullun höperöintiin suoli24:ssä, Sanna Pölönen oli Kontiorannan varuskunnassa toimistotyöntekijänä. Asian voi tarkistaa vaikka täältä. Ja kuten Samuli ja elli sanoivat, jos kyseessä olisi itsemurha niin ihan takuulla siitä tällaisessa tapauksessa ilmoitetaan, että Sanna on löytynyt ja kuolemaan ei liity henkirikosta, aivan riippumatta siitä mitä omaiset sanovat. Näin kai näissä yleensäkin tehdään silloin kun on julkisesti etsitty kadonnutta, ja nyt vielä sata kertaa suuremmalla syyllä kun on jo avomies julkisesti yksilöity epäillyksi.

Tuntuu että jotkut haluavat nyt kaikin keinoin roikkua tuossa gellilin vääräksi osoittautuneessa tiedossa... kaipa melkein mikä vain voisi olla teoriassa mahdollista, mutta eiköhän se nyt ole huomattavasti todennäköisempää että poliisi on tässä oikeassa ja nettipalstalle kuulopuheita anonyymina kirjoittanut väärässä kuin että siellä olisi joku salailuoperaatio menossa.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja fangs »

Maruna kirjoitti:Olet täysin oikeassa. Sitä paitsi on olemassa paljonkin työpaikkoja, edellytetään vastaamista nimenomaan työpuhelimeen, joka ei välttämättä ole ainoastaan yhden työntekijän käytössä. Tällaisia työpaikkoja ovat mm. erilaiset toimistot, kirjastot ja apteekit. Edellä mainituissa työpaikoissa ei varmasti myöskään pidetä mitenkään suotavana omien asioiden ja viestien kirjoittelua omalla kotipuhelimella, työvuorojen aikana. Joten aivan hyvin Sanna on voinut erittäin tunnolliseksi mainittuna työntekijänä jättää oman kotipuhelimensa kotiin, keskittyäkseen työpaikalla työasioihin eika kavereille soitteluun, omien henkilökohtaisten FB-viestien kirjoitteluun, "twiittailuihin" ja keskustelupalstoille osallistumiseen työvuoron aikana!
Ei kai sitä puhelinta nyt kotiin tarvitse jättää, kyllä normaali ihminen kykenee olemaan tekstailematta tai twiittailematta työpäivän aikana vaikka se puhelin siellä laukussa olisikin... :lol: Ei sillä etteikö sitä voisi jättää kotiin (kuten toisinaan itsekin teen, tosin vahingossa), mutta mitään tarvetta sen jättämiselle tuskin on.
Maruna kirjoitti:Tämän keskustelun alkupuolella todettiin, iltapäivälehdissä esiintyneen tutkinnanjohtaja Rauli Järvisen lausunnon, jossa hän totesi:

"Puhelimen sijainnista ei ole tietoa, mutta sitä ei ole käytetty. Saamiemme tietojen mukaan kadonneella ei ole puhelinta mukana, Järvinen summaa." (IL 12.4.2013)

"Saamiemme tietojen mukaan..." - lausunto kertoo minun mielestäni yksiselitteisesti sen, että poliisi haluaa tiedottaa, että poliisille (omaisten/työpaikalta) kerrottujen tietojen mukaan kodonneella ei ollut puhelinta kadotessa mukanaan. Minun nähdäkseni ainoat tiedot, jotka poliisi itse suostuu vahvistamaam Sanna Pölösen puhelin osalta ovat seuraavat:

1) Poliisi ei tiedä ko. puhelimen sijaintia.
2) Puhelin(liittymää) ei ole käytetty katoamisen jälkeen.

Siitä oliko Sanna Pölösella puhelinta kadotessaan mukanaan vai ei, poliisilla on vain toisen käden eli lähipiirin kertomuksia ja oletuksia.
Samainen henkilö totesi Sannan puhelimesta kysyttäessä, että "sen hän jätti kotiinsa" (lähde). Sepä tässä puhelinasiassa onkin kummallista - mistä kukaan tietää ettei puhelin ole Sannalla mukana, jos ei kerran sitä ole onnistuttu löytämään? Siitä ei voi olla kyse että hän olisi kertonut jollekin ettei hänellä ole puhelinta mukana, sillä hänestä ei ole havaintoja sen jälkeen kun kotoaan muka lähti, ja siis tuskin lähti lainkaan. Toisin sanoen tässä ei nyt ole tietoa missä puhelin on, eikä ole tietoa missä Sanna on, mutta silti tiedetään etteivät ne ole samassa paikassa. Merkillistä. Joku taisikin aiemmin ehdottaa, että siihen oltaisiin soitettu ja avomies vastannut. Se toki selittäisi tuon ristiriidan, mutta siinä tapauksessa avomiehen olisi kyllä täytynyt olla todella typerä, että olisi mennyt sen vastaamisen jälkeen puhelimen hävittämään/tuhoamaan.
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Maruna »

Muumiina kirjoitti:
Samuli kirjoitti: Eikö tästä ollut siellä Suomi24:n palstalla, että Mikkelissä varuskunnassa olisi ollut jossain keittiöhommissa? Se kirjoitus oli kyllä ihan osastoa huuhaa. Nykyiseen (tai siis viimeisimpään) työpaikkaansa hänet oli palkattu vuosi sitten nimenomaan toimistotöihin.
Voi hyvinkin olla, että oli sieltä luettua, my bad! Kun ei yhtään nyt muista! :/
Hyvä nimimerkki "Muumiina", kuten ehkä olet huomannut "suomi24.fi" on palsta, jolle kuka tahansa voi kirjoittaa rekisteröitymättä, mitä tahansa. Siksipä en siellä juuri viihdykään!Kukaan tuskin valvoo miten "löysää tekstiä" sinne lähetellään rekisteröitymättömillä nimimerkeillä mm. koulujen, kirjastojen, apteekkien ym. yleisiltä palvelimilta.

Sivuhuomiona: Tässä keskustelussa on muuten hämmästyttävän paljon "M" -kirjaimella alkavia nimimerkkejä, joista jotkut ovat kirjoittaneet keskusteluun vain alle 10 viestiä. On:

matlockb (4283 viestiä), masi78 (9 viestiä), Man (10 viestiä), Mich@el (1viesti), Metsäpirtti (145 viestiä), mamma71 (531 viestiä), murjaani (455 viestiä), matahari (328 viestiä), mary1234 (42 viestiä), millieE (38 viestiä), Maura Isles (53 viestiä), -Martta- (14 viestiä), Mdh ( 5 viestiä), Meredith ( 4 viestiä), myski ( 6 viestiä), Murhettunut murmeli (22 viestiä) sekä nyt sinä Muumiina (31 viestiä). Herääkin kysymys pitäisiköhän minun vaihtaa ainoa tänne jo vuonna 2008 rekisteröimäni nimimerkki "Maruna" esimerkiksi joksikin T- tai E - kirjaimella alkavaksi nimimerkiksi, jotten esimerkiksi sekoittuisi vuonna 2011 tänne rekisteröityneeseen nimimerkkiin "Maura Isles" tai sinuun hyvä "Muumiina" (rekisteröitynyt vuonna 2010)? E-kirjaimella alkavia nimimerkkejä näyttäisi olevan vain "elli72" eli vielä olisi vapaana vaikkapa "elliina", "elviira", "ellen", "ethel" jne. Myös T-kirjaimella alkavia nimimerkkejä on vähän. Tässäkin keskustelussa vain TiiaStiina, Toripoliisi ja Timppa!

Nyt hyvät keskustelijat kekseliäisyyttä. Kaikkien minfo-palstalle rekisteröityvien nimimerkkien ei tarvitse alkaa "M"-kirjaimella!
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Rampe007
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Huhti 23, 2013 7:44 am

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Rampe007 »

Ei Sannaa vielä ainakaan eilen ole löytynyt. Liperin suunnassa poliisit ja palolaitos isolla kalustolla naaranneet kahta lampea monta päivää. Itse olen asian nähnyt. Avokin mökki ihan vieressä.
myski
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: La Huhti 20, 2013 4:37 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja myski »

Itse pidän täysin mahdottomana ajatustakin tuosta itsemurhasta. En vaan jaksa uskoa siihen. Onhan kuitenkin avomies vangittuna. Tai sitten hänen olisi pitänyt suunnitella täydellinen juoni, että avomies joutuisi kärsimään. Sanna itse olisikin jossain etelän rannikolla palmujen alla drinkkilasi kädessä.

Sitkeästi vaan odottelen tuota uutista, koska Sannan ruumis löytyy. Aina vaan tulee vilkaistua uutissivuja ja samoin tännekin asian tiimoilta.
ju72su
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: To Tammi 05, 2012 2:28 pm
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja ju72su »

No voi hyvää päivää...jospa nyt ei alettaisi ainakaan tässä ketjussa edes sivuhuomiona käymään keskustelua siitä minkälaisia nimimerkkejä tälle palstalle kirjautuva saa käyttää. Asiat asiana ja oikeassa paikassa. 8)
Luulisi, että Sannan kohtalosta saataisiin uutta tietoa viimeistään vapun jälkeen - toivottavasti jo ennen sitä.
Kova kovaa vastaan sanoi muurahainen junalle.
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Maruna »

jarmo.janis kirjoitti:
nuusku-nella kirjoitti:
Nönnöpupu kirjoitti:Aivan sama miten päin tätä tapausta pyörittelee niin aina nousee Raija Juutilan tapaus mieleen. Mikäli henkilöllä on avomies niin kuinka tämä ei ole kaipaillut vaimokettaan ja miten on mahdollista ettei tämä tiedä milloin ja missä vaatteissa henkilö on viimeksi nähty. Jos on olemassa avomies, mutta katoamisilmoituksen tekijä on jokin muu sukulainen niin miehellä täytyy olla rautainen alibi tai harrastaa samassa hirviporukassa poliisien kanssa jos ei epäillä. Onkohan viimeinen ulkopuolisten tekemä havainot Pölösestä työpaikalla tuolloin 27.3.? Puhelinyhteyshän on voinut olla tekstiviestikin.
No mistäs tähän johtopäätökseen on tultu että mies ei ole kaipaillut? Sanna oli menossa töihin ja siellä alettu ensin kaipaamaan, varmaan soitettu kotiin ja kysytty perään. Sitä ei ole eritelty kuka katoamisilmoituksen on tehnyt. Ja avomieshän juuri tietää (omien sanojensa mukaan) missä ja milloin Sanna on viimeksi nähty.
Nykyään on muotia julkisesti sureminen ja tiettyjen ehtojen, jotka kaikki tietää, täyttyessä syyllisen viitan hartioille saamiseen joidenkin silmissä riittää se, että pitää matalaa profiilia eikä meso ja melskaa twitterissä, naamakirjassa, lehdissä tms.
edit. korjattu typo
Olen harvinaisen samaa mieltä kanssasi, etteivät jatkuva "mesoaminen" ja "melskaaminen" twitterissä, naamakirjassa ja lehdissä ole mikään ihmisen normaaliuden tae, vaan kertovat pikeminkin täälläkin kovasti mainostetusta "narsistisesta persoonallisuushäiriöstä". Ihminen tuntee, että ollakseen jotain, hänen on näyttävä omalla nimellään ja naamallaan tai vähinntään omalla nimimerkillään jatkuvasti jossakin sosiaalisessa mediassa. (Enkä nyt puhu satunnaisesta keskustelupalstoille kirjoittelusta tai maltilliseta FB:n kuulumisesta tai twiittailusta. Turha kai sanoakaan, etten itse kuulu FB:iin tai twiittaile koskaan! Mitäpä minun asiani koko maailmalle kuuluvat!)

Vaikka sosiaalisessa mediassa "mesoamattomuus" (sinun ilmaisuasi käyttääkseni) ei kerrokaan avomiehen outoudesta, saatikka syyllisyydestä, poliisi tuskin on pidättänyt avomiestä kovin hatarin perustein! Lisäksi tässä keskustelussa nimimerkki "naapuriko" kertoi nähneensä, kuinka pidätetty olisi poliisin ja poliisikoiran/-koirien kanssa käynyt kodissaan, ja poliisikoira olisi nuuskinut jopa ikkunalaudat. Jos nimimerkin "naapuriko" tiedot pitävät paikkansa, on pariskunnan kodista voitu etsiä "ruumiin hajua"! Ruumishan voidaan kuljettaa rakennuksesta ulos vaikka ikkunan kautta. Yhtä hyvin humalainen ja harkitsematon ihminen, mikäli on väkivaltaan taipuvainen, voi tönäistä (hennon) uhrinsa suutuspäissään matalalla olevaa ikkunaa vasten, johon tämä sitten menehtyy. Kummassakin tapauksessa ikkunalautojen ja ikkunan saumoihin voi jäädä "ruumiin hajua" ja verijälkiä, joita tekijä ei, yrityksistään huolimatta, saa pestyä pois.

Jos Pölösen kodissa on käynyt poliisikoira jäljittämässä, en usko sen olleen huumekoira. Epäilen vahvasti, että koiran tarkoituksena on ollut nimenomaan jäljittää, onko Pölösen kodissa ollut ruumista. Jos ruumiskoira merkitsee raapimalla, haukahtelemalla ja tiettyyn paikkaan hakeutumalla jonkin kodin sopen tai vaikka auton takakontin, on syytä olettaa, että muut asunnossa katoamisajankohtana olleet, tietävät jotakin katoamisesta. Mutta mehän emme tässä tapauksessa tiedä, onko mahdollinen jälkikoira löytänyt mitään Pölösen kotoa - vai ei. Toisaalta ei kai poliisi ilman vahvoja epäilyksiä pidätä ketään tai lähde tämän kotiin jälkikoiran kanssa hakemaan vahvistusta, siellä mahdollisesti aiemmin olleesta ruumiista.
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Maruna »

Rampe007 kirjoitti:Ei Sannaa vielä ainakaan eilen ole löytynyt. Liperin suunnassa poliisit ja palolaitos isolla kalustolla naaranneet kahta lampea monta päivää. Itse olen asian nähnyt. Avokin mökki ihan vieressä.
Niinkö? Jos nimimerkin "naapuriko" ja sinun hyvä nimimerkki "Rampe007" kirjoittamasi pitävät paikkansa, voisiko olla, että Sanna on saanut riidan päätteeksi surmansa kotonaan ja upotettu puhelimineen (ja mahdollisine muine tavaroineen) Liperissä sijaitseviin lampiin? Enkä nyt vihjaa mihinkään ruumiin paloitteluun. Voihan olla, ettei tekijä osaa sanoa kumpaan lampeen heitti uhrin ja kumpaan uhrin tavarat. Muitelen, että "Poliisi kertoo" - kirjasarjan eräässä osassa, jossa kerrottiin ns. "Rehumyllysurmasta", todettiin tekijän piilotelleen uhrin, tämän tavarat sekä tekoaseen/-aseet eri paikkoihin. (Muistaakseni uhrin ruumis tai sen osia löytyi matalasta suolammesta, ase jostakin järvestä tai joesta ja korut vielä muualta maastosta.) Tai sitten uhri tavaroineen voi olla samassa lammessa, mutta tekijä ei osaa tuontihetken (yö) vuoksi sanoa kummassa. Tai tekijä on osoittanut kätköpaikaksi toisen lammista, mutta kun sieltä ei löydy mitään, poliisi tarkistaa vielä varmuuden vuoksi toisen, lähellä sijaitsevan samantyyppisen lammen.

Nimimerkki "Rampe007", edellyttäen ette ole tahallaan vedättäjä, vaan vilpittömin mielin asialla, kertoisitko, minkä tyyppisistä lammista on kyse? Ovatko ne esimerkiksi matalia, sameavetisiä suolampia? Vai syviä, mutta runsaati kaatuneita puita ja elävää kasvillisuutta sisältäviä vesistönpaikkoja?
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Rampe007 kirjoitti:Ei Sannaa vielä ainakaan eilen ole löytynyt. Liperin suunnassa poliisit ja palolaitos isolla kalustolla naaranneet kahta lampea monta päivää. Itse olen asian nähnyt. Avokin mökki ihan vieressä.
Kiitos tästä tiedosta, selittäisi kyllä paljon mikäli olisi veteen hävitetty. Ja sehän se "helpoin" tapa taitaa kevättalvella olla. Ainoa sitten vaan että oliko nuo lammet sulia jo silloin? Tai laskeeko niihin joki johon Sanna olisi voitu hävittää?

Puhelimen sijaintiin selitykseksi tarjosin aiemminkin sitä että se on ehditty paikantaa Sannan kodin läheisyyteen (sitähän ei mitenkään asunnon tarkkuudella pysty häke paikantamaan) ennen kuin on sitten sammunut. Olisi siis voitu heittää vain johonkin ulos tai roskikseen? Tai mies on tajunnut sammuttaa ja hävittää sen vasta parin päivän päästä. En jaksa millään uskoa että mies olisi siihen ensin vastannut ja sitten selittänyt poliiseille että ei tiedä missä puhelin on :roll: Ja silti olisi mennyt kolme viikkoa ennen kuin poliisi muutti tutkinnan henkirikostutkinnaksi.
Rampe007
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Huhti 23, 2013 7:44 am

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Rampe007 »

Ihan on faktaa tietoa. En viitsi enempää kertoa Masan vanhemmat tiedän ja tuli tohon nimimerkkiin oma nimi laitettuu niin ei mene niitten tietoon että minä täällä kertonut heille kuitenkin arkoja asioita. Sen voin vielä kuitenkin kertoa että suhde oli Masan puolelta erittäin mustasukkainen.Toivotaan että Sanna löytyy pian.
myski
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: La Huhti 20, 2013 4:37 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja myski »

Rampe007 kirjoitti:En viitsi enempää kertoa Masan vanhemmat tiedän ja tuli tohon nimimerkkiin oma nimi laitettuu niin ei mene niitten tietoon että minä täällä kertonut heille kuitenkin arkoja asioita.
Nyt meni ohi? :?:
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Rampe007 kirjoitti:Ei Sannaa vielä ainakaan eilen ole löytynyt. Liperin suunnassa poliisit ja palolaitos isolla kalustolla naaranneet kahta lampea monta päivää. Itse olen asian nähnyt. Avokin mökki ihan vieressä.
Epäilinkin että "ei savua ilman tulta". Jonkinlaista suuntaa nuo tiedot antavat, että mistä päin uhria etsitään. Tuo tieto vahvistaa niitä toisen nimimerkin sanomisiakin.
Man
Lauri Hanhivaara
Viestit: 133
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 7:09 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Man »

Rampe007 kirjoitti:Ihan on faktaa tietoa. En viitsi enempää kertoa Masan vanhemmat tiedän...
Jo toinen savu samalta suunnalta. Alkaa hahmottua aika tavallinen ja täälläkin jo pohdittu kuvio: ahdas ja mustasukkainen suhde, käämin palaminen ja lopullinen teko ja epätoivoinnen yritys peittellä teko tutuille seuduille.
Tuleva pääsiäisen aika ja loma voi lisätä eripuraa parin kesken, jolloin surma olisi äkkipikaistuksissa tehty tappo. Toisaalta pääsiäinen tarjoaa myös aikamahdollisuuden suunnitellun surman toteuttamiseen. Yhtäkaikki, molemmat tuomittavia ja niin epäoikeudenmukaisia.
Tällä kertaa jäitä hattuun palstalaiset, ja keuhkoamiset vähemmälle. "Ei surmata tällä kertaa viestintuojaa".
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

nuusku-nella kirjoitti: Kiitos tästä tiedosta, selittäisi kyllä paljon mikäli olisi veteen hävitetty. Ja sehän se "helpoin" tapa taitaa kevättalvella olla. Ainoa sitten vaan että oliko nuo lammet sulia jo silloin? Tai laskeeko niihin joki johon Sanna olisi voitu hävittää?
Eiköhän nuo pienemmät lammet ja isommatkin ole olleet jäässä. Vai olisiko tuo tieto lampeen heittämisestä tullut tekijältä? Mutta ei noita etsintöjä tehtäisi, jos ei jotakin "varmaa tietoa" tuosta olisi tullut.

Ihmettelen vain tuota samaa että miten jäiseen lampeen voi heittää ketään tai sitten olisi pitänyt olla jonkinlaiset välineet reiän tekemiseen. Periaatteessa toki kairallakin pystyy noin tekemään mutta hieman oudolta tuntuu.
Blue<3
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Su Huhti 21, 2013 6:33 pm

Re: Kadonnut Sanna-Maria Pölönen, Joensuu 28.3.2013

Viesti Kirjoittaja Blue<3 »

elli72 kirjoitti:Riippuu varmaan vähän virtauksesta. Mutta kai viimeistään jään lähtö vaiheessa ruumis saattaa ajelehtia ties mihin. Missähän vaiheessa niiltä roskakuskeilta oli tietoja kyselty, ennen vangitsemista vai sen jälkeen. Jos mies on tunnustanut että on heittanyt Sannan vaikka jokeen, niin miksi roskakuskeilta kysellään tietoja.

Muokkaus: Tuossa ajelehtamista ajattelin nimenomaan siltä kannalta että ruumis on joessa.
Tummennus minun. Jäin siihen käsitykseen, että vangitsemisen jälkeen. Nyt tulee muistaa, ettei esim. kesäasuntojen roskia haeta kovin usein, lähinnä kesäisin.
Ja hieman aiheen vierestä, mutta kuitenkin: Iltalehdessä oli juttu mummosta, joka oli pudonnut Molok-syväkeräysjärjestelmän säiliöön, eli esim. ruumiin hävittäminen sitä kautta onnistuisi huomaamatta.
Vastaa Viestiin