Helsinki: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
mielikki
Martin Beck
Viestit: 760
Liittynyt: To Helmi 07, 2013 10:55 pm
Paikkakunta: mars

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja mielikki »

Otus. Lapsellista sinulta sanoa että somalit ei tiedä vielä mustasta makkarasta,tai jotain sinne päin.
Näkemyksesi on rajallinen.
Ei Somalit välitä mitä paskaa muut nasuunsa vetää.Höpö höpö.
Omista oikeuksista he välittävät,joihin heillä on oikeus.Tunnen muutaman Somalin ,ovat ihania ihmisiä.Montako kertaa Suomalaiset ovat kiusanneet mamuja onko siitä revitty otsikoita.Ei valitettavasti.
Doctor Lecter,jälleen kerran olen samaa mieltä kanssasi.Olet älykäs.
Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

mielikki kirjoitti: Doctor Lecter,jälleen kerran olen samaa mieltä kanssasi.Olet älykäs.
Heh... no hienoa että edes joku on :lol:

älykäs siis
Totuus
Halkokauppias
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2012 12:35 am

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Halkokauppias »

No voi perkules sentään! Ajat sitten muuttuneet sitten viime vuoden Vantaalla, oli silloin vielä selkeä nokkimisjärjestys kun viime syksynä lyhyen reissun kävin syömässä valtion leipää.

No ne tietää ketä tietää, paremmin kun minä....
juta
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2012 1:10 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja juta »

Doctor Lecter kirjoitti:En näe tuossa viharikosta. Pikemminkin se on muistutus siitä, että olemme edelleen vähempiarvoisia monen muun väestöryhmän edessä; mustalaiset, ruotsinkieliset, somalit, kongolaiset...

Aloitimme talvisodan (Johan Bäckman), orjalaivojen terva oli Suomesta peräisin (väite mokuttajaillassa), olemme mukana Afganistanin sodassa (muslimien nöyryyttäminen), suurin osa evluterilaista kansaa (alempiarvoisia mm. islaminuskoisiin nähden), valkoisen miehen taakka (kollektiivinen jokaiselle ns. valkoihoiselle), olimme natsien kumppaneita toisessa maailmansodassa (fasistinen kansa), Suomen tie ei ollut Tsekkoslovakian tie (toimiminen vastoin Hertta Kuusisen tahtoa hänen luotsatessaan Suomea sosialisimin tielle ja Neuvostoliiton etupiiriin) äärimmäisen rasistinen kansa (eräskin somali sanoi, ettei koskaan eikä missään ole tavannut rasisimia muualla kuin Suomessa, samoin ministeri Stubb sanoi, että Suomi on erittäin rasistinen maa) kohtelemme vankeja huonosti (Amnestyn mukaan Suomen vankiloissa ei ole joka sellissä taulutelkkaria ja jos on, niin se on liian pieni), vakuuksien vaatiminen Kreikalta (vanhan kulttuurikansan julkinen nöyryyttäminen) ruotsinkielen vastustus (jokaisen pitää opiskella vanhaa sivistyskieltä ja 4 prosentin vähemmistöllä on oikeus vaatia palvelua äidinkielellään, maksakoot kaksikielisyys miten paljon tahansa ja olkoot se kuinka järjetötä tahansa), Ahvenanmaalaisten arvosteleminen (Suomi jossa ei tarvitse osata Suomea ja alueen puolustus on jätetty muiden kontolle - ei heitä saa arvostella), mustalaiskulttuurin arvostelu (pitäisi olla itsestäänselvää, että joillakin on oikeus elää ikuisesti veronmaksajien varoilla eikä heiltä saa vaatia työllistymistä tai edes normaalia käyttäytymistä), sianliha, betoniporsaat, suvivirsi, joulunäytelmä, sauna, alastomuus (paska kulttuuri ja tavat), Perussuomalaiset (rasististen junttien puolue, ja ovat poliittisesti epäkorrekteja), homoliittojen vastustus (kyllä suihinottoon, persepanoon ja mällin lennättämiseen pitää olla Jumalan siunaus), kaasuisku Pride-kulkueeseen (äärimmäisen kauhea kolaus Suomen maineelle, jopa AAA-luottoluokituksen laskua povailtiin), Jyväskylän kirjastoisku (äärioikeiston suorittama tehokkaasti organisoitu hyökkäys laillista yhteiskuntajärjestystä vastaan), huono käytös (Suomeen on saatava käyttäytymisohjeet keitä saa katsoa silmiin, kelle saa puhua, ketä saa kätellä - on tiedettävä vastapuolen uskonto), vielä liiallinen sananvapaus (kaikista asioista ei saa puhua niin kuin ne ovat), kehitysavun vähäisyys (kyllä vähintään puolet bkt:sta on annettava Afrikan ihmisille - uhreille) sekä humanitäärisen maahanmuuton vähäisyys (kaipaamme lisäväriä, etnisiä kahviloita, upeita huntuja, geeniperimämme on huono ja ihmisiä pitää auttaa, suvaita ja ymmärtää paljon enemmän kuin mitä nyt teemme).

Ymmärrän täysin joidenkin kanssaihmisten hermostumisen suomalaisiin.
Sorry mutta oli pakko lainata toi Lecterin kirjoitus - just jonka olisin halunnut kirjoittaa mutten osaa...
Kuten joku viisaampi aikoinaan sanoi - tyhma ei ole joka pyytaa - tyhma on joka antaa.
Kuvitellaas skenaariota jossa esim. Kenia antaisi Suomalaisille tyottomille ilmaisen kodin, koulutuksen, kieliopinnot, tayden suojan vittuilusta (jos joku edes vihjaa :evil: siihen et Suomipoika on ammattitaidoton, juoppo (Suomalaisen perinteen mukaan...) tai haluton kouluttautumaan, niin sakko tai linna uhkaa) niin tuntuu et helposti joku 500 000 Suomipoikaa painuisi Keniaan eleilemaan niiden kustannuksella.
Ja sitten kaikki hilluminen, sikailu ja yleinen junttimaisuus kirjattaisiin Kenian kulttuurin rikastamiseksi...ja Suomen tanhut ja juhannus, saappaanheitto ja vaimonkanto olisivat osa myos Kenian kulttuuria. Ja paikallinen heimolaulu jolla on perinteen noin 500 vuoden takaa kielletaan jotta Suomalaislapset koulussa eivat loukkaannu.
Vanhemmat ketjussa muistavat kuka oli Eila Kanno ( aan ja oon paalle umlautit). Nainen joka oli vastuussa maahanmuutosta 70-80 luvuilla...ja kiitos Eilalle et Suomi ei ole Ruotsin numeroissa.
Avatar
Universal Exports
Nikke Knakkertton
Viestit: 179
Liittynyt: La Helmi 19, 2011 12:43 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Universal Exports »

Jaa - uskalsitte kamelinkasvattajaurhot ihan kahden naisen ja ikivanhan äijän kimppuun käydä?

Seuraavan kerran kun nähdään Junailijankujalla, niin tulkaa kysymään multa jotain :D

Tai ehkä mulla on kysyttävää? Vai käynkö kysymässä äidiltänne ja siskoltanne mistä ne on kotoisin sillä välin kun ootte putkassa?

Tuo uhrivalinnat kyllä selittyy sillä että noilla kulmilla ei yleensäkään kannata kysellä tyhmiä ihmisiltä, päälle käymisestä puhumattakaan.

Olitte sitte kamapäissänne ja/tai suomen kansaa vastaan kiihottuneuita, niin hävetkää nyt kilinnussijat vähän: Poijjaat kansan urhokkaat!

Ite liikun tuolla päivittäin, ihme homma minulta ei yleensä kukaan uskontoon ja ihonväriin katsomatta kysy edes aikaa kellosta :twisted:
"Et sinä syntejäsi kirkossa sovita, vaan kadulla "
- Mean Streets

"My ghosts have become my teachers"
-Gavin de Becker
Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Mä taidan lähteä nyt sinne puistoon istuskelemaan notta jos joku tulisi kyselemään. Rupateltais oikein kunnolla.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Koimies »

Kaizer Sose kirjoitti:Mä taidan lähteä nyt sinne puistoon istuskelemaan notta jos joku tulisi kyselemään. Rupateltais oikein kunnolla.
"Notta"? Pohojalaisia. Ei kukaan tohri mitään. :wink:
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
Mman
Agentti Scully
Viestit: 692
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 7:55 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Mman »

Helsingin käräjäoikeus vangitsi kaksi miestä todennäköisin syin epäiltynä Helsingin Mäkelänrinteen uintikeskuksen lähettyvillä viime viikon tiistaina tapahtuneista pahoinpitelyistä.

20-vuotias nainen, 50-vuotias nainen ja 75-vuotias mies pahoinpideltiin viime tiistaina kello 10.-11.30 välisenä aikana.
Pahoinpidellyiltä kysyttiin ensin kysymys: "Oletko suomalainen?" Kun vastaus oli myöntävä, heidät pahoinpideltiin.
Perjantaina vangitut kaksi miestä ovat syntyneet vuosina 1976 ja 1966. He ovat Marokon kansalaisia.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013060 ... 3_uu.shtml

Ovatkohan nämä turisteja vai "michelin-kokkeja" joita löytyy joka kadunkulmasta ..
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7520
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Doctor Lecter kirjoitti:En näe tuossa viharikosta. Pikemminkin se on muistutus siitä, että olemme edelleen vähempiarvoisia monen muun väestöryhmän edessä; mustalaiset, ruotsinkieliset, somalit, kongolaiset...
Onhan se tosiaan hieman sairastakin tämä julkisen median toiminta.

Jos kyseessä olisi ollut ruotsin kielinen suomalainen, maahanmuuttaja, ulkomaalainen jne. niin tämä juttu olisi ollut kaikkien suurimpien päivälehtien vakiokamaa. Nyt se kiinnosti hieman iltapäivälehtiä, jos niitäkään.

1. Maahanmuuttajien & ulkomaalaisten kohdalla olisi huudeltu suomalaisessa yhteiskunnassa valtoimenaan liikkuvasta rasismista ja muukalaisvihasta.

2. Ruotsin kielisten kohdalla olisi huudeltu myös rasismista ja siitä että "Eikö Suomessa saa kuulua vähemmistöön?", "Vähemmistön oikeudet pitää turvata Suomessa vaihtamalla vaikka koko Suomen poliisit ruotsalaisiin", "Pakkoruotsi on elämisen edellytys" jne.


Mutta mitä tapahtuu suomalaisten kohdalla?

Täydellinen hiljaisuus. HS:ää ei kiinnosta, Iltapäivälehdet jaksavat tehdä pari juttuja ja jos lehdistä jotakin saa lukea niin siellä todetaan että "Älkää yleistäkö!".

Eipä käynyt samalla tavalla kun ruotsin kieliset saivat tappohukauksia. Yhden uhkailijan toiminta yleistettiin jonkinlaiseksi yleiseksi vihaksi ruotsin kielisiä kohtaan ja samalla HS:ssäkin julistettiin, että "Älkää antako tälläisen uhkailutoiminnan vaikuttaa ajatuksiinne vaan puolustakaa entistä kovemmin pakkoruotsia Suomessa!" (sanoma oli siis toisin sanoen täysin päinvastainen mitä HS:n päätoimittajanjutussa yritettään antaa ymmärtää).

Tuosta jupakasta jäi myös mieleen, etteivät uhkailujen saaneet henkilöt tehneet uhkailuista rikosilmoituksia. Varsinkin julkisuudessa olleet Storgård ja Bettina (muista en tiedä). Siltikin palstatilaa tuli jokaisesta mediasta pelkästään puhumalla uhkauksista.

Suomessa on tosiaan kaikista uhatuin olo suomalaisella itsellään (jos on uskominen suomalaista mediaa).

Ulkomaalaisten tai maahanmuuttajien tekemiä rikoksia ei saa koskaan yleistää minkäänlaiseksi ilmiöksi, vaikka tekojen yleisyyden perusteella voitaisiin hyvin puhua ilmiöstä. Ruotsin kielisetkin saavat omata etuoikeuksia suomen kielisiin nähden ja nekään eivät ole mediahuomion arvoisia.

Mutta yhdenkin suomalaisen syyllistyessä rikokseen, niin kyseinen tilanne voidaan yleistää koskemaan kaikkia suomalaisia.

Pidän tuota todella outona logiikkana ja kyllä tämä julkisen median toiminta usein kuvottaakin kaksinaismoralismissaan.
Oho
Remington Steele
Viestit: 240
Liittynyt: Ke Maalis 04, 2009 4:19 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Oho »

Mäkelänrinteen pahoinpitelysyytetyt tänään käräjillä - motiivia epäillään rasistiseksi

Helsingin Mäkelänrinteen uintikeskuksen lähistöllä pahoinpideltiin toukokuussa kolme suomalaista ilmeisesti rasistisin perustein. Poikkeuksellisessa tapauksessa on syytettynä kaksi ulkomaalaistaustaista miestä.

Mäkelänrinteen pahoinpitelytapausten pääkäsittely alkaa keskiviikkona Helsingin käräjäoikeudessa.

Kolme suomalaista pahoinpideltiin toukokuussa Helsingin Mäkelänrinteen uintikeskuksen lähistöllä ilmeisesti rasistisin perustein. Uhreiksi joutuivat parikymppinen nainen, viisikymppinen nainen ja 75-vuotias mies. Asiasta on syytettynä kaksi ulkomaalaistaustaista miestä.

Pahoinpitelyiden syyn arvellaan olevan rasistinen. Pahoinpidellyiltä oli ilmeisesti kysytty englanniksi: "Oletko suomalainen?".
Ehdollista vankeutta

Tekijöitä syytetään kunnianloukkauksesta, pahoinpitelystä, varkauden yrityksestä sekä virkamieheen kohdistuvasta haitanteosta. Lisäksi miehiä syytetään ulkomaalaisrikkomuksesta, sillä heidän epäillään oleskelleen Suomessa luvattomasti.

Vastaajat ovat olleet asian takia vangittuina toukokuun lopusta asti. Kummallekin vaaditaan ehdollista vankeusrangaistusta.
http://yle.fi/uutiset/makelanrinteen_pa ... si/6716274
Pirhonen
Olivia Benson
Viestit: 734
Liittynyt: Su Joulu 14, 2008 5:52 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Pirhonen »

Toivottavasti nämä sitten karkotetaan takaisin sinne mistä ovat tulleetkin, eikä vaan päästetä käräjien jälkeen ulos "kärsimään" tuota ehdollista rangaistustaan.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7520
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Perinteiseen tapaan HS tuntuu jättävän tapauksen täysin noteeraamatta. Ylekin uutisoi siitä pienellä jutulla.

Edes pääministeri Katainen ja presidentti Niinistö eivät ota kantaa tapaukseen.

Huolestuttavaa miten suomalainen yhteiskunta sallii suomalaisiin kohdistuvan rasismin.
Savolax
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2012 10:45 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Savolax »

Eikä rva Lipponen ole marssia järjestämässä. Mutta käännetään asia nurinpäin...
Suomalainen kolmikko kyselee oletko ulkomaalainen...
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7520
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Savolax kirjoitti:Eikä rva Lipponen ole marssia järjestämässä. Mutta käännetään asia nurinpäin...
Suomalainen kolmikko kyselee oletko ulkomaalainen...
Usein sanotaan että ennakkoluulot koskevat pelkästään ulkomaalaisia yms. vähemmistöjä ja asialla ovat ns. "ei niin hyvässä asemassa kantasuomalaiset".

Mut tuntuu tuota ihan samanlaisia asenneongelmia olevan muillakin "suomalaisilla". Kohteena vain ovat juuri mainitut "kantasuomalaiset". Eikä asemallakaan välttämättä ole väliä... Jos ei vain kuulu "omaan lähipiiriin".

Selvää toki olisi ollut jos suomalainen kolmikko olisi harrastanut vastaavaa uhkailua ja jos kohteena olisivat olleet somalit niin asia olisi käsitelty näyttävästi lehdistössä. Jos kohteena olisivat olleet ruotsin kieliset, niin asiaan olisi puututtu ylimmän valtakoneiston kautta jne.

On vain mielenkiintoista miten samanlaiset teot saavat niin erilaisen suhtautumisen ja mittasuhteet riippuen siitä että kehen ne kohdistuvat. Vaikka luulisi Suomessa vallitsevan jonkinlaisen tasa-arvon ihmisten välillä...
Waakku
Sabrina Duncan
Viestit: 375
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2009 3:32 am

Re: Kolme mukiloitiin suomalaisuuden takia

Viesti Kirjoittaja Waakku »

Savolax kirjoitti:Eikä rva Lipponen ole marssia järjestämässä. Mutta käännetään asia nurinpäin...
Suomalainen kolmikko kyselee oletko ulkomaalainen...
Miksi kukaan ei huomioi nettikirjoittajia ketkä saa joka toiseen juttuun mamun syylliseksi, ja ovat väärässä?
Palstahan on täynnä noita juttuja, mutta vain yhden ihmisen sanomisiin puututaan!
Miksi palstalla ei ole juttua kun joku Somali auttoi mummua ja tuli hakatuksi?
Ei sovi propagandaanne???
Vastaa Viestiin