Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4783
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

ulkosuomalainen kirjoitti: Voi siita teleskooppijalkainen huppu aitoa tai ei, ma en ymmarra miksi tama edes yrittaisi ponnistaa kohdasta, joka ei tullut kellekaan rekokundeista vahingossakaan mieleen-- kaukaa ikkunan sivulta, jalalla tuolia haroen.


Turhaan laittelet sellasia kuvia joissa ei ole aito ovi paikallaan, ethän edes tiedä pitkäkö tuo valaisturekohuppis tuossa kuvassasi on.
Kehottaisin sinua laittamaan niitä kuvia siitä uudesta matskusta niin lukijatkin näkisivät enempi aitoja ovikuvia.

Jaa että paljon oven sivusta on ponnistettu turren mallissa, onpa paljon:

Kuva

Kuva

Jotenkin hassua että jotkut ajattelevat tuosta ulostautumisen lähtevän keskeltä ovea muutenkaan, täytyyhän vasemman jalan nostolle jäädä tilaa n60centtisen aukon ollessa kyseessä. Kuten niin monta kertaa olen sanonut: Tää ei ollut mikään aitajuoksukilpailu tai sotilasmarssi suorin jaloin. 'Vauhdittomasti' ei esteitä sillai ylitetä, hyvänen aika!
Eikä esteitä ylitetä myöskään niin kuten Taurun rekossa eräs lähes kuusikymppinen teki, eli ensin tarttui ovenkahvaan (joka rekossa oli asetettu kaiken lisäksi väärin), sitten muka tartutaan kaksin käsin aukon alalaitaan (eihän tää myöskään ollut mikään jänishyppykilpailu...)

Oletan jokaisen, ketä nuorempana on paljon kiipeillyt, tietävän miten tuosta juurikin mennään. Tämän olen esittänyt mallikuvissani.

*
Mitä tulee vielä siihen oven alalaidan korkeuteen, niin jokainen näkee tilanteen sisäpuolelta seuraavasta kuvasta, siinä normaali kynnys (vanhanmallinen ovi pitkäsalpoineen siis).
Oven alalaita kynnyksen huulloksen verran lattiatason yläpuolella, eli siis n10mm:

Kuva

Heti surman jälkeen otetusta kuvasta näkee rikotun ikkuna-aukon alalaidan, siinä ei suinkaan törrötä lasinpaloja, vaan koko alalaita on täyttynyt lasihileillä, ja jonka korkeus keskimäärin kolme-neljä senttiä. Lasihilettä joka todennäköisesti on myös kengällä tiukkaan painunut kun huppis astui siihen sisääntullessaan:

Kuva

Koska jollekin ei vaan tahdo mennä perille tieto ikkuna-aukon alalaidan korkeudesta, valhallan väärennökset jne, niin käännetäänpä tämä väärennöskuva-asia toisinpäin.
Ja nyt sitten kysynkin sillattii että tyhmempikin tajuaa:

Tässä väärennetyssä et-ptk kuvassa oven alaosa on venytetty osoittamaan alalaidan korkeudeksi 935mm (oven alalaidasta ikkunan alalaitaan) ja siihen on jatkettu mittanauhankin osoittamaan Teille tätä korkeutta 935mm (sama kuva ilman tekstejä us.n aikaisemmassa postissa):

Kuva

...NIIIN kysymys kuuluu: Mikä korkeus aidossa ovessa oli, kun se aito kuva (josta väärennös tehty) on tässä:

Kuva

Helpotan vielä tehtäväänne, Laitan tämän V.n väärentämän kuvan ja aidon päällekkäin:

Kuva

Eli tästä nyt ulkosuomalaisenkin on helppo arvioida paljonko oven alaosan korkeus on todellisuudessa ollut koska tuossa väärennetyssä V.n kuvassa se on 935mm.
Oletan vahvasti (en toki voi olla varma), että saat tulokseksi n 5cm vähemmän...

Näin helppoa tämän pitäisi olla..

Tiedostan kyllä että sellaisille jotka uskovat Auerin syyllisyyteen 110%.sesti, niin heidän osaltaan prosenttuaalinen mahdollisuus sisäistää tälläisiä todellisia asioita, on noin miinus 10% -luokkaa. Ojalan laskuopin mukaan...
Asian käsittely tältä erää on osaltani finaalissa (pitänee muuallekin kirjoitella...)
ulkosuomalainen
Michael Knight
Viestit: 4021
Liittynyt: Su Huhti 25, 2010 3:08 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ulkosuomalainen »

Se mita sa et Turre nyt tajua on, etta kun olet liittynyt Annelin aktiivipuolustajien joukkoon ja itse kehut kayvasi taman parhaan ystavan ja vankimman tukijan ja asianajajan kanssa kaffeella, sun ei kukaan voi olettaa enaa olevan millaan lailla puolueeton.

Vahan eri asia kun me oltiin kaikki samoilla kalkkiviivoilla ja tutkittiin/tulkittiin juttua lehtien suodattaman tiedon valityksella, suttukuvia mittaillen. Nyt sun ei enaa tarvitse kaiken jarjen mukaan pikseleita laskea -- sen kun meilaat Niinulle ja kysyt. Puolustuksella pitaa olla kaikki relevantti tieto kaytossaan. Ei tama murhajuttu ole mitenkaan salainen nailta osin. Ei puolustuksen tarvitse arvuutella mita avauslausunnossa sanottiin Jukan jalkapohjien haavoista. Tai minkalaisia olivat nk. puolustushaavat kasissa. Ei tarvitse laskea pikseleista mika oli aidottavan oven korkeus. Tai pahkailla mista kuvasta Jukan asento otettiin niissa uusissa kurotuskuvissa.

Tama kaikki tieto on jo puolustuksella ja se olisi ihan vapaasti taalla jaettavissa jos puolustajat nain haluaisivat.

Jos puolustus ei kayta tietoja oikeudessa, jossa tiedolla saattaisi olla jotain merkitystakin, eika Niinu blogissaan, ja sinakin edelleen vain vetoat pikseleihin faktojen sijasta todisteena epamaaraisista vaitteistasi vaarin tehdyista rekoista, mista tassa on silloin kyse?

Lahinna kuulostaa jonkinlaiselta puolustuksen epatoivoiselta sumutus- ja propagandakampanjalta.

Ma laittelen vanhoja kuvia kun sa et laita uusia. Aijaa-tilihan sulla on ja hyvin on kuvanlaitto ennen onnistunut.

Nyt ma myohastyn koneesta, jollen lakkaa kirjoittamasta.

P.S. Hyvin se on sun yltapaalta verinen huppu astaloineen siita vauhdilla esteesta yli mennyt kun ei ole kiikkera muovituoli keikahtanut taikka verholle verta lentanyt. Oli niin nopea, etteivat pisarat ehtineet pudota?
Nothing sways the stupid more than arguments they can't understand.
Cardinal de Retz, Memoires (1781)

When a wise man points at the moon, the imbecile examines the finger.
Confucius
ulkosuomalainen
Michael Knight
Viestit: 4021
Liittynyt: Su Huhti 25, 2010 3:08 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ulkosuomalainen »

Pikaisesti viela lisays kun Turre otti Lautamiehissa pulttia siita, etten ollut laittanut naapurista lainaamaani kuvaan lahdetietoja.

No tassa sitten vaatimuksen mukaisesti linkki poliisin rekoista otettuun mutta muokattuun kuvaan ja muokkaajan (nikki Valkyria) selostus siita mita teki:
Eli kyseinen hemmo ei ymmärrä kuvaa, kun siinä on mittasuhteet muuttuneet eli perspektiivi oikaistu. Kun kuvassa alunperin on mittanauha ihan livenä teipattuna oveen mutta kylläkin liian lyhyenä. Silloin mittanauhaa jatkaakseen se nauha täytyy sovittaa samaan perspektiiviin. Samaan tulokseen päästään kun oikaistaan oven perspektiivi. Oven leveyden ja korkeuden suhde voi hieman muuttua mutta tällä ei ole väliä koska oveen teipattu mittanauha pysyy oikeassa suhteessa oven korkeuteen kun perspektiivi oikaistaan ja vain korkeusmittoja havainnoidaan ( leveysmitoille täytyisi olla oma nauha ).

Kun perspektiivi on oikaistu niin mittanauhan jatkaminen on tarkempaa mitta-asteikon ollessa aksonometrinen. Tarkemmin sanottuna pinta on yhdensuuntaisprojektio perspektiivin sijasta. Jokainen sen ruutuväli siis samankokoinen. Näin mittaa voi jatkaa ja se on täsmälleen oikein.

Ovenhan voisi uudelleen muuttaa takaisin kuvan mukaiseen perspektiiviin ja silloin mittanauhakin muuttuisi samaan perspektiiviin. Oleellista on siis ymmärtää, että vaikka kuinka kuvaa vääntelisi niin pystysuunnan mittanauha vääntyy pystysuunassa mukana ja ilmaisee saman matkan - eli mitan kuin mitä ilmaisi livenä. Mittanauhan matka suhteessa oveen ei muutu.

Turre olettaa, että oven oikaisemisessa se venyisi korkeutta eri kohdista eri määrän - ja näinhän ei käy. Määrä pysyy samana koko oven korkeudelle jos sitä näin oikaistaan. Olen kieltämättä tähän ammattimaisesti ja jo rutiininomaisesti perehtynyt mutta ihan perusjuttuja tämä on kaikille eikä vain kuvanvalmistajille. Mm poliisi tulkitsee omia kuviaan ihan samoin.
http://www.hejac.com/forum/viewtopic.ph ... 1110#p5534

Kun kerran Valkyrian kuvaa lainasin, olisi mielestani ollut epareilua jattaa Turren vaitteet vaaristelysta vastineetta. Asiasta kiinnostuneet voivat nyt vetaa ikiomat johtopaatoksensa siita kumman mittanauhoja uskovat.
Nothing sways the stupid more than arguments they can't understand.
Cardinal de Retz, Memoires (1781)

When a wise man points at the moon, the imbecile examines the finger.
Confucius
Vareksenpoikanen
Agentti Scully
Viestit: 692
Liittynyt: Su Syys 15, 2013 10:35 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vareksenpoikanen »

peltirumpu kirjoitti:
Vareksenpoikanen. kirjoitti: Jos ikkunan rikkominen olisi lavastusta, niin tajuaako tappaja lavastaessaan tekoaan varoa kiklujaan etteivät rikkoudu ikkunasta kömpiessään sisään.
Aiheellinen kysymys. Etenkin kun muistetaan, että vallalla on sellainen käsitys, ettei lavastajalla ollut kikluja ensinkään 8)

Ja vielä pitää muistaa sekin, että ikkunasta on kulkenut jopa kiklullinen poliisimies. Tosin aika haluttoman näköisesti :roll:
Palaan tähän oven alareunan lasitukseen vielä, koska se onkin mielenkiintoinen yksityiskohta. Eri luonnetyypit tekee työnsä erilailla. Toinen putsaa pöydältä leivänmurut, kun on syönyt ja toinen jättää ne siihen mihin ne putoavat. Jos se ikkunan alareuna on putsattu huolella lasista, niin ikkuna on rikottu huolella - sanoisiko arkisesti; ajatuksella. Suunnitelmallisesti. Varmistettu mm. niiden kiklujen eheänä säilyminen ym.

Olisko mahdollista että jos Anneli olisi tappanut miehensä tuntia aiemmin, ja ennen häkeen soittamistaan, lavastaakseen tekonsa, rikkonut oven ikkunan ja putsannut sen alareunan lasinpaloista, ottaen huomioon tunkeutujan jalkovälin eheänä säilymisen? Olisko Anneli sen tyyppinen luonteeltaan että suunnittelisi asian näin tarkkaan.
Minulla ei siitä ole aavistustakkaan.
Olisko tässäkin kysymyksessä sattuma ja lasi olisi irronnut alareunasta sattumalta kokonaan?
peikonlehti
Roger Murtaugh
Viestit: 854
Liittynyt: To Touko 30, 2013 3:11 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peikonlehti »

Vareksenpoikaselle: mielestäni riita puolisoiden välillä on käynnistynyt JL:n kotiintulon jälkeen (n. klo 23). Soitto Häkeen alkaa klo 2.43. Aikavälillä klo 23.30-2.30 ehtii tapahtua monenlaista.

Kuten. Riidan yhteydessä ikkunaan viskataan jotain painavaa. JL menee nukkumaan, mutta AA ei. Viha kiehuu. Hän käy nukkuvan miehen kimppuun, iskee vasaralla päähän ja aloittaa puukolla pistelyn. Varusteena päällään voi olla vaikka hupullinen aamutakki. Uhri puolestaan peitetään sängyn ns. päiväpeitteellä, jonka läpi iskut annetaan. Veri ei roisku seinille. Pistohaavat eivät ole tässä vaiheessa tappavia ja JL virkoaa siinä vaiheessa kun ikkunaa rikotaan. Huojuu pystyy ja saa veitsestä (torjuntavammat käsissä, haavat jaloissa). Uusi isku päähän. Ikkuna viimeistellään ja tehdään muu lavastus. Kengän avulla verinen jalajälki lattiaan jne. Sitten AA suihkuun. Vereentyneet varusteet pesukoneeseen jne. Kuvioon sopisi myös avustaja, joka noutaa AA:n hälyttämänä todisteaineiston.

Tunnissakin ehtii tehdä paljon kun on kiire.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10895
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

peikonlehti kirjoitti:Hän käy nukkuvan miehen kimppuun, iskee vasaralla päähän ja aloittaa puukolla pistelyn.
Jos olisi isketty sängyssä vasaralla päähän, tyynyllä olisi verta. Ei ole. Jukkaa on lyöty päähän vasta lattialla.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4783
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

ulkosuomalainen kirjoitti:..
No tassa sitten vaatimuksen mukaisesti linkki poliisin rekoista otettuun mutta muokattuun kuvaan ja muokkaajan (nikki Valkyria) selostus siita mita teki:
Eli kyseinen hemmo ei ymmärrä kuvaa, kun siinä on mittasuhteet muuttuneet eli perspektiivi oikaistu. ...


http://www.hejac.com/forum/viewtopic.ph ... 1110#p5534


Heh :lol:
Kyllä se on ollut Valhalla joka tuon kuvan on väärentänyt (tästä lisää lautamiehissa...)
Tällä sivulla kyseinen väärennös esiintyy tekijän tekemänä:
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... &start=405

Tässä siis väärennös ja aito päällekkäin:

Kuva

Siinä alaosan korkeuksissa 10cmm.n ero. Jokainen joka kuvien kanssa on työskennellyt, tietää ilman mittailujakin mikä vaikutus tuolta etäisyydeltä valokuvattuna on vaikutus korkeuden suhteen. Tässä tapauksessa se on 5cm. Valhalla siis väärensi tämän luvun kaksinkertaiseksi.

Mutta emme me tarvitse kuvaoikaisuja jne. me voimme katsoa kaukaa videoitua kuvaa jossa ovi suorassa. Jos joku haluaa, niin voi jatkaa mittanauhan oven alalaitaan asti.

Kuva

Mielenkiintoista kun us. sanoo luottavansa virallisiin ilmoituksiin, sitten kuitenkin ottaa kuvaväärennöksen selittelyidensä tueksi. Ja kun esitetään että virallinen taho on mm. tämän mittanauhan seinään liimannut, niin se ei sitten tässä vaiheessa kelpaakkaan. Päättämisen vaikeus? Tässä on kuva sisältä (uusi reko 2011) jossa mittanauha (kin) kertoo korkeuden:

Kuva

Ja jos tuosta ei joku näe alalaidan korkeutta niin selvennetään vielä:

Kuva

Kysymys: Mikä tarve esim us.lla, Valhallalla-Valkyrialla on saada aukon alalaita todellista korkeammalle? Mulle kun riittää se että se on siinä missä se todellisuudessa on ollut...
peikonlehti
Roger Murtaugh
Viestit: 854
Liittynyt: To Touko 30, 2013 3:11 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peikonlehti »

Kuolemannaakka kirjoitti:Jos olisi isketty sängyssä vasaralla päähän, tyynyllä olisi verta. Ei ole. Jukkaa on lyöty päähän vasta lattialla.
Kuolemannaakan tarkennus huomioitu. :)
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10895
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

peikonlehti kirjoitti:
Kuolemannaakka kirjoitti:Jos olisi isketty sängyssä vasaralla päähän, tyynyllä olisi verta. Ei ole. Jukkaa on lyöty päähän vasta lattialla.
Kuolemannaakan tarkennus huomioitu. :)
Vasara ei muutenkaan sovi murha-aseeksi. Ei sovi vammoihin. Pitää olla joku terävämpi ja isompi ja painavampi.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
ulkosuomalainen
Michael Knight
Viestit: 4021
Liittynyt: Su Huhti 25, 2010 3:08 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ulkosuomalainen »

Ei se mikaan ihme ole, ettei Turre useasta pyynnostani huolimatta millaan antanut linkkia kehumaansa (mun kevaalla missaamaan) keskusteluun, jossa muka todisti ikkunan korkeuden: ei saanut silloinkaan ajatuksilleen tukea vaan nayttipa tulleen kunnolla nk. turpiin useammankin muun kirjoittajan taholta. Vaittelya oli sivukaupalla mutta tasta voi aloittaa:

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 05#p548256

Vastapuolella mm. Valhalla, harjoittelija ja alpo, Tara ja CSI mita nyt pikakahlauksella huomasin. Lisaksi pikasso viela todistaa, etta hanella on ihan samanlainen ikkuna ja karmin korkeus lattiasta on 93.5 cm.

pikasso kirjoitti
Mitä niihin mittoihin niin lasin reuna eli ehjänä mitattuna on tismalleen samalla korkeudella kuin asuntoni ovessa 93,5. Olen nainen 168 centtinen ja korkeudella 93,5 oli napani samalla tasolla.
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 80#p550931


Ja harjoittelijan loppukommentti
Kirjoittaja harjoittelija » Su Touko 05, 2013 8:47 am

Myös Ulvilan talossa se ikkunan alapuolinen osuus on 93,5 cm korkea lattiasta mitattuna. Kukaan ei vaan jaksa jankata Turren kanssa. Kuvista näkee myös tuon 93,5 cm viivan, johon sitten päälle vain ne viiden sentin lasit.

Lisäksi, kuten Alpo jo ensimmäisessä asiaa koskevassa viestissä sanoi, jos tukijalka on siellä 35 cm päässä, muodostuu oven ja tukijalan väliin kolmio, jolloin jalan pituuden pitäisi riittää hypotenuusaksi - eli vaadittava jalanpituus kasvaa verrattuna suoraan viereltä yli menemiseen.
Verijälkiä ei vaan siitä oven edestä, verhon päältä löydy, eikä lasikasaan astumisesta ole äänihavaintoja nauhalla.
Tuota viimeisinta taman saman jankayksen iteraatiota oli vaikea loytaa haulla kun kaikki mahdolliset hakusanat toistuvat ketjussa miljoonia kertoja ja Turren maaritelma keskustelun ajankohdalle oli "kevaalla." Reilua pelia?
Nothing sways the stupid more than arguments they can't understand.
Cardinal de Retz, Memoires (1781)

When a wise man points at the moon, the imbecile examines the finger.
Confucius
ulkosuomalainen
Michael Knight
Viestit: 4021
Liittynyt: Su Huhti 25, 2010 3:08 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ulkosuomalainen »

Kuolemannaakka kirjoitti
Vasara ei muutenkaan sovi murha-aseeksi. Ei sovi vammoihin. Pitää olla joku terävämpi ja isompi ja painavampi.
Sanoo kuka muu kuin sina? Avanneen laakarin mukaan halotkin olisivat kayneet jos olisivat pysyneet kadessa. Annelin vasara ei kaynyt labran mukaan koska toinen piikki oli poikki ja siannahkaan tehty jalki oli vaaranlainen. Labralausunto katsoi jonkun sorkkapaan sopivan valineeksi mutta ei sen tarkemmin maaritellyt.

Oletus jostain teravammasta ja painavammasta kuin vasara on ikiomasi & harhaanjohtava. Sita ei pida faktana esittaa.

Vasaraa on haettu toistuvasti murha-aseeksi, mm. peite-Sepon toimesta ja Annelin asunnon takavarikoissa 2009. Syyttaja on puhunut myos lihanuijasta yms. Jukkaa ei ole millaan pitkavartisella ole mahtunut siina nurkassaan astaloimaan --tastahan todisti Alihankakin oikeudessa.

Tyynyliinoista oli muuten mun mielesta osoitettu verta mutta paljonko sita oli on tuntematon suure. Ei missaan nimessa varmaan kuitenkaan niin paljoa, etta niiden paalla olisi voitu astaloida, koska se olisi kaiken jarjen mukaan pitanyt myos Satakunnan poliisin huomata. Se toinen halko oli tyynyjen valissa ja eikos siinakin ollut verta.
Nothing sways the stupid more than arguments they can't understand.
Cardinal de Retz, Memoires (1781)

When a wise man points at the moon, the imbecile examines the finger.
Confucius
potsi67
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Elo 30, 2013 1:02 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja potsi67 »

Sen verran mukaan keskusteluun.
En ole kovin tarkkaan lukenut kaikkia viestejä tästä korkeuserojen senteistä johtuvaa "kinaa", niin kai olette ottaneet huomioon kun kuvia on välillä ulkoapäin ja sisältäpäin, niin sisälattia pinta ja terassin pinna on yleisesti rakennusteknisesti eri koroissa aika paljonkin.
Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4783
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

ulkosuomalaisen edellisestä postista http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 88#p579288:
ulkosuomalainen kirjoitti:... Vaittelya oli sivukaupalla mutta tasta voi aloittaa:
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 05#p548256


Nyt päästiin toimestasi taas hieman eteenpäin, eli otit puheeksi henkilön pituudet.
Valhalla tuossa linkittämässäsi kertoo:
"Itse olen reilut 190 enkä tuosta harppaisi mitenkään ilman että tulisin kuohituksi."
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 05#p548256
Miltä tämä sitten keskimäärin näyttää, jos kyseessä olisi 1930mm.n pituinen huppis (vrt. V.n mainitsema pituus ).
Se näyttää tältä, eli kun kommentin kirjoittajalla on suuri huoli alapäästään, niin sanoisin mieluummin että yläpää tuossa vaarassa on...

Kuva


ps. ja tästähän päästään sopivasti huppiksen pituuden profilointiin.
Edellisenkin esityksen valossa näyttää siltä että huppis on ollut pituudeltaan 180-190 centtinen.
Alle 180cm tuskin koska näin myös silminnäkijä on esittänyt.

Tätä taustaa vasten ei voi ollenkaan ymmärtää syyttäjien/Taurun rekohenkilöiden ominaisuuksia:

Kuva
(rekonstruktioon 2011 osallistuneet, lähde et-ptk)

Kovin on kirjavaa joukkoa. Seassa on selkeästi alimittaisia ja myös mikä pistää silmään, niin jo 'pappa-iässä' olevia...ja mukana myös 'julmetun isoja kolosseja'.
Mitähän tämänkaltaisella kokoonpanolla etsittiin.

Ei kai tarkoitus ollut profiloida murhaajaa (se oli jo tehty). tarkoituksen olisi pitänyt olla selvittää tietyt ominaisuudet täyttävien henkilöiden ulostautumista.
Lisäksi ko. rekossa raportoitiin useita kiinnipitojälkiä oven vetimeen ja tämähän ei olisi ollut mahdollista mikäli oven vedin olisi rekonstruktiossa asennettu oikein...
Viimeksi muokannut turumurre, Ma Syys 23, 2013 3:04 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10895
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

ulkosuomalainen kirjoitti:
Kuolemannaakka kirjoitti
Vasara ei muutenkaan sovi murha-aseeksi. Ei sovi vammoihin. Pitää olla joku terävämpi ja isompi ja painavampi.
Sanoo kuka muu kuin sina? Avanneen laakarin mukaan halotkin olisivat kayneet jos olisivat pysyneet kadessa. Annelin vasara ei kaynyt labran mukaan koska toinen piikki oli poikki ja siannahkaan tehty jalki oli vaaranlainen. Labralausunto katsoi jonkun sorkkapaan sopivan valineeksi mutta ei sen tarkemmin maaritellyt.

Oletus jostain teravammasta ja painavammasta kuin vasara on ikiomasi & harhaanjohtava. Sita ei pida faktana esittaa.
Halot juu=) Ei käy halot, usko pois.

Jos kalloon pitää saada 6cm pitkä reikä, niin ei sitä yhdellä iskulla voi vasaralla saada mitenkään. Ja eikös vasaran koukkupää ole käyrä, miten semmosella mitään lyö. Ja miksi löisi sillä päällä, kun toisella lyöminen olisi paljon luontevampaa?

Kirves tai sorkkarauta, joku astalo jossa on leveähkö ja terävähkö suora terä, ehkä kaksihaarainen, on veikkaukseni. Leveäteräistä sorkkarautaa tarjoan edelleen, koska jos kyseessä olisi kirves, näkyisi kai jossain ikkunanpuitteissa edes yksi teränjälki tällä lyömisestä.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
ulkosuomalainen
Michael Knight
Viestit: 4021
Liittynyt: Su Huhti 25, 2010 3:08 pm

Re: Rikottu ovi-ikkuna ja siitä kulkeminen (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ulkosuomalainen »

Naakka,
Siis mina vain toistin mita avannut laakari sanoi. Tama oli nahnyt Jukan ja taman vammat ihan livena, toisin kuin sina. Paitsi jos olit itse paikalla Diabolikkina, tietty.

Jollet ole saanut puolustukselta matskua, et ole edes nahyt ainuttakaan kuvaa saati lukenut avanneen laakarin lausuntoa. Mista sa siis ton 6 sentin reian tempaisit?
Nothing sways the stupid more than arguments they can't understand.
Cardinal de Retz, Memoires (1781)

When a wise man points at the moon, the imbecile examines the finger.
Confucius
Vastaa Viestiin