Kysy mitä vaan ylläpidolta (Ketju 2)

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Huoh* ja Voi Jessus taas!
Täällä TuplaAnnis selittää esim kuinka minä olen manipulaattori ja itse sotkee koko sopan skitsoamalla tuplanikeistä ja manipuloimalla ylläpitoa.

Minäkin olen kyllästynyt siihen, että täällä nykyään mellastaa kaikki lääkityksensä unohtaneet dillet ja kunnon kirjoittajat on yhtenään lomalla vasikkanappulan päällä istuvien jänkkäreiden takia. Ja kunnon kirjoittajilla tarkoitan myös Naakkaa ja Turreakin.

Arvoisa Ylläpito!
Onko teillä todella tarkoitus jättää tänne kirjoittelemaan ainoastaan harhaiset vasikat, juttuja pinnaltaan raapineet arvailijat, alaikäiset, muut teinit ja karkoittaa kaikki muut naapuriin?


Minäkin olen tänne muutaman viestin ehtinyt kirjoittamaan, mutta nykyisellä menolla alkaa veri vetää rauhallisemmille vesille. Sellasille vesille, joissa ei ui krokotiilejä ja piraijoja enemmistönä.

Rovion sijaan suosittelisin uusien Nikkien ''koeaikaa''; 1 kk/ 30 viestiä. Jos sisältö on sontaa tai muuten vaan provokatiivista trollausta, poistuu nimmerkki automaattisesti forever.

Mutta näillä eväillä; Pitäkää rovionne, näillä keleillä ne onkin tarpeen. Minä suuntaan nyt lämpimään laguuniin kellumaan rauhassa. Siellä ei ole loisia, eikä petoja :)

Terkuin, Holmeksen Missi
Nuotio & Äreät Tiput
silves
Remington Steele
Viestit: 209
Liittynyt: Ti Heinä 09, 2013 9:25 pm

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja silves »

Miten täältä pääsee pois, ts. lopettaa nimimerkkinsä?

Tietysti se onnistuu törkeästi rikkomalla sääntöjä ja tulee roviolla poltetuksi, mutta lienee toinenkin tapa. Etsin, en löytänyt tapaa poistua.
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3587
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Onko tämän tuplanikkihässäkän perusteina tosiaan se, että palstalle tulee nimimerkki Mies (eli varmastikin lyhenne Varamiehestä) ja sen jälkeen V. Underground (eli selvääkin selvemmin Valhalla Underground)? Jösses.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
annaanna

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Taavetti.
Mainitsemasi nimimerkit tosiaankin ilmestyivät palstalle jatkamaan Valhallan viitoittamaa tietä.

Ylläpito on esittänyt pyynnön edellisellä sivulla:
"Modeja on valitettavan niukasti eikä meillä kellään ole mahdollisuuksia päivystää palstalla. Siksi tarvitsemme myös teidän apuanne: painakaa vasiointinappulaa ja perustelkaa/selventäkää asianne." Bannien aikana toisella nikillä viestittely on säännöissä kielletty. Itseäni asia kävi ärsyttämään jatkuttuaan muutaman vuoden :roll: .

Bannatun Valhallan menetettyä Varamies -nikkinsä uusi Mies -nikki jatkoi etsien "uutta ja ennennäkemätöntä" aineistoa syyttäjäpuolelle tulevaa hovioikeuskäsittelyä varten, syyttäjän pikkuapulainen :lol: :
Kirjoittaja Mies » 19 Syys 2013, 22:01
Varmaankin jokainen suttuinen valokuva on tutkittu mikroskoopillisen tarkkaan poliisilabrassa. Mutta miten mun silmäni sanoo, että terassilla kukkaruukun alla olevien kivien alla on lasia. Ainakin oikeanpuoleisen kiven alla. Tutkikaapa tarkasti. No, jos sieltä pilkistää lasinpala, niin silloinhan kivi on asetettu paikalleen ikkunan rikkomisen jälkeen. Ja vielä kukkapurkki päälle (kukat muistuttavat muuten etäisesti Annelin habitusta). Tällaistahan huppumies ei olisi kaiken kiireen keskellä ehtinyt tehdä ja jo olisikin, olisi kiveen jäänyt verijälkiä. Olisiko siis Anneli nakutellut ikkunaa rikki noilla kivillä ja asetellut ne sitten takaisin paikoilleen.
...................................................................................................................

Tässä valikoima vuodesta 2011 lähtien palstalla Valhallan bannien aikaan postanneen Varamiehen viestinnästä:
(löytyykö palstalaisten joukosta joku henkisesti niin epärehellinen, ettei usko kyseessä olevan yksi ja sama henkilö kahden eri nimimerkin takaa)
Kirjoittaja Varamies » 22 Elo 2011, 17:57
Moi. uutena täällä.
Meiltä perheenjäsen ilmeisesti sekoitettiin toiseen nimimerkkiin ja bannattiin joten minä tulin pyynnöstä hieman seuraamaan tilannetta hänen puolesta. Tiedä sitten huomaako ylläpito korjata.
Kirjoittaja Varamies » 27 Elo 2013, 23:55
Kysyn valhallan puolesta - kavereita kun ollaan ( tai annampa hänen näppäillä ):
Kirjoittaja Varamies » 03 Kesä 2012, 11:35
En jaksaisi tätä ulvilaa enää vatvoa selvää asiaa, mutta kun valhalla on jäähyllä niin olkoon menneeksi.
Kirjoittaja Varamies » 07 Syys 2011, 19:12
Sopiikohan tässä yhteydessä; US - Valhalla lähetti terveisiä, pyysi skriivaan. Onkin bannatuna...
Kirjoittaja Varamies » 02 Syys 2013, 23:18
Selvenettäköön ja sallittakoon se lyhyesti. En ole Valhalla ja toimin saitin sääntöjen mukaan.
.................................................................................................................
Nyt on palstalla yksi uusi Opportunisti, joka tuskin kykenee vastaamaan miksi ihmeessä tuo Valhalla, joka ei mitään vilppiä tehnyt, kuitenkin oli viime lauantaina tekaissut tuon Ulfbrecht-nikin, jolla Valhalla kertoi syyttömyydestään ynnä nimitteli minua.

Osaisikohan ylläpito vastata mikä tuon varmuuden vuoksi(?) tehdyn uuden nimimerkin funktio oli ollut bannatulle Valhallalle.
Avatar
Officer Crabtree
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree »

annaanna kirjoitti:(löytyykö palstalaisten joukosta joku henkisesti niin epärehellinen, ettei usko kyseessä olevan yksi ja sama henkilö kahden eri nimimerkin takaa)
Voi herran tähden annaanna.

Ilmeisesti jos erehtyisin jossain asiassa olemaan etäisestikään samaa mieltä Valhallan (RIP), Miehen (RIP), Varamiehen (RIP), V.Undergroundin (niinikään RIP) kanssa, oletat ilman muuta, että olen saman äijän tupla/tripla/quad/quint jne? ja vasikkanappula heilahtaa ennen kuin ehdin sanoa do-re-mi takaperin arabiaksi?

Mene nyt for pity's sake itseesi, jos mahdut.

Moposi lähti käsistä jo kauan sitten mutta nyt se alkaa jo saada Sinua kierroksella kiinni...
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
annaanna

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Paikalle sattui sopivasti joku jolta voin kysyä mieltäni askarruttavaa asiaa. Tervetuloa palstalle Crab, niin olet tuolla Ulvila -ketjussa keskusteluun osallistunut kuin vanha tekijä. Sinne aina kaivataan ihka uusia keskustelijoita silloin kun vanhat ovat joutuneet bannatuiksi.

Keksitkö sinä mitään syytä miksi Valhalla tekaisi kesken banniensa tämän Ulfberth -nikin tänne minfoon. Minulle ei tule mitään järkevää syytä mieleen.

Ylläpito on poistanut palstalta tänne rekkautuneita kaksoinnikkeilijöitä, oletatko yypeen toimivan vasikoijien ilmoitusten mukaan ilman nikkeilyn todentamista ja tarkistamista.
Avatar
Officer Crabtree
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree »

No Ulfberhtin motiiveista en pysty enempää sanomaan kuin mikä viesteistä käy ilmi:

Kirjoittaja on joutunut oikeusmurhan uhriksi ja haluaa sen tuoda ilmi.

Siinä se.
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Avatar
Officer Crabtree
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree »

annaanna kirjoitti:Tervetuloa palstalle Crab, niin olet tuolla Ulvila -ketjussa keskusteluun osallistunut kuin vanha tekijä.
Kiitos lämpimästä tervetulotoivotuksesta, mutta yllytyshurjanahan sie minnuu tunnut pitävän kun noin kehut...
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Oppenheimer
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: To Syys 26, 2013 5:27 pm

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Oppenheimer »

Vaikuttaa siltä, että nimimerkki "annanna" on mieleltään järkkynyt. Muuta päätelmää ei voi tehdä, kun seuraa hänen viestittelyään. Joka tapauksessa palstalla ollut nimimerkki Valhalla on saanut osakseen väärän tuomion kaksoisnikkeilystä. Mutta toki se on hänen murheensa. Kunhan totean.
Asterix76
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: La Joulu 15, 2012 7:10 pm

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Asterix76 »

En minäkään ymmärrä koko lautamiesosion tarpeellisuutta. Se vaan ruokkii sitä että tuo täysin turhanpäiväinen päteminen ja toisten kirjoittajien panettelu leviää myös asia-threadeihin. Kyllä aikuisten ihmisten pitäisi pystyä keskustelemaan rikosaiheista ilman että syntyy näitä elämää suurempia keskinäisiä nokitteluja.

Olen seurannut palstaa taustalla sen perustamisesta asti ja täältä löytänyt toinen toistaan mielenkiintoisempia ketjuja. Palstalla on monta suorastaan loistavaa kirjoittajaa joiden avaamia ketjuja ja sisällöntuottoa on ilo lukea. Moni heistä kirjoittaa nyt vähemmän, varmaan osittain senkin takia että ketjut ajautuvat tuohon nokitteluun. Ulvilan 319 sivuinen riitely ketju taitaa olla pidempi kuin yksikään itse asiaa sivuava voimassa oleva ketju Ulvila-osiossa, se kertoo jo paljon. Tämä yleinen suolaamiskulttuuri ei kovin paljoa uusia kirjoittajia palstalle houkuttele.

Palsta on keskustelua varten, sehän on selvää. Eikä kirjoittajien poispotkiminen voi olla tietenkään hyvästä. En kuitenkaan ymmärrä sitä logiikkaa että samasta sääntörikkomuksesta kerta toisensa perään annetaan samanlainen rangaistus. Koventamisperuste pitäisi olla selkeästi käytössä, jos palstalla kerran säännöt on. Eivät nämä säännöt nyt niin vaikeita voi olla noudattaa etteikö niiden puitteissa saataisi aikaan laadukasta keskustelua.
"Vaimoni jalka kun tuli taas kohti kasvojani niin heittolaukauksella ammuin häntä sääreen. Se oli kaunis sääri, siinä rytäkässä se lyhenikin kahdella sentillä." - Urho "Uki" Kukkamaa
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Olipa hyvä kirjoitus nimimerkiltä kerroush.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Avatar
kerroush
Agentti Scully
Viestit: 663
Liittynyt: Su Heinä 14, 2013 8:13 pm

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kerroush »

Edellinen viestini on pitkä, mutta kuitenkin siitä jäi yksi asia pois, johon olin aikonut vastata, koska ylläpito ei siihen ole vastannut. Vastaukseni ei millään tavalla liity tähän palstaan vaan kirjoitan yleisluontoisesti phpBB foorumisoftasta ja sen ominaisuuksista.

Nimimerkki silves tiedusteli asiaa kahdessa viestissään.
26 Syys 2013, 21:36, silves kirjoitti:Katson miten täältä nimimerkkinä pääsee poistumaan, ja jos pystyn, niin teen sen.
ja
26 Syys 2013, 22:09, silves kirjoitti:Miten täältä pääsee pois, ts. lopettaa nimimerkkinsä?
Tätä samaa kysyttiin minulta myös YV:llä.

Foorumisofta mahdollistaa nikin "tappamisen" kahdella eri tavalla. Nikki voidaan poistaa siten, että nikin profiilitiedot ja kaikki kirjoitetut viestit poistuvat samalla tai sitten niin, että nikin kirjoitusoikeudet ja profiilitiedot poistuvat, mutta viestit jäävät palstalle näkyviin. Nimimerkki näkyy viestien yhteydessä, mutta kirjoittajan profiiliin ei pääse, koska se ei ole [näkyvissä].

Yleensä ylläpito ei suostu kumpaankaan toimenpiteeseen! Jos poistetaan kaikki nimimerkin viestit, niin ketjuista saattaa tulla yhtä mössöä. Viestejä väleistä puuttuu, mutta niistä tehdyt lainaukset näkyvät, joten ketju on jokseenkin lukukelvoton. Pelkkä profiilin poisto on taas rangaistuksen oloinen toimenpide; Muut kirjoittajat taatusti ihmettelevät, mitä tuo nikki on tehnyt, kun näin sormella osoitetaan?

Ylläpitäjällä ei ole mitään velvollisuutta profiilin poistoon, vaikka kirjoittaja sitä perustellustikin pyytäisi. Tämä siksi, että yleensä phpBB-keskustelupalstalle rekisteröityminen on itsessään anonyymiä. Kukaan ei tiedä kirjoittajan oikeaa henkilöyttä ja siinä nämä palstat eroavat esim Facebookista, johon oikea nimi ja validi eMail-osoite on annettava.

Palstalta on poistuttava itse. Jos halua varmistaa, ettei voi enää vahingossakaan viestiä kirjoittaa, niin kannattaa mennä omiin asetuksiin ja vaihtaa salasana pitkäksi pätkäksi satunnaisia merkkejä ja unohtaa se ja palsta kokonaan.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

sisotalo kirjoitti:Erinomaista, että kokenut moderoija kertoo säännöistä, mutta ei niitä täällä Ulvilan kohdalla voida noudattaa. Asiassa ovat vastakkain liian suuret intressit. Poliisi ja toimittajat käyttävät murha.infoa muun keskustelun puutteessa. Erityisesti hovioikeuden vapauttavan tuomion jälkeen on media sulkenut kaikki mahdollisuudet keskusteluun. He saavat paljon lisätietoa. Ulvila-keskustleu on todella asiapitoista parhaimmillaan.
Jaahas, desantti sisotalo on palannut vainoharhaisempana kuin ennen...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
padlock
Martin Riggs
Viestit: 620
Liittynyt: Ma Syys 02, 2013 8:52 am

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja padlock »

Miksei yp kerro viestiä jonka perusteella banni annettu? Ei kerro vaikka kuinka montaa kertaa kysyisi. Se pitäisi mainita jo Tuomioistuin-listassa. Ilman kongkreettista syytä bannin voi antaa mistä vaan, touhu on yhtä mielivaltaista kuin Valkamalla, suljettujen ovien takana hääräillään.
Jokaisella on oikeus olla yhtä mieltä minun kanssani. - Madonna
silves
Remington Steele
Viestit: 209
Liittynyt: Ti Heinä 09, 2013 9:25 pm

Re: Kysy mitä vaan ylläpidolta. (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja silves »

kerroush kirjoitti:
26 Syys 2013, 21:36, silves kirjoitti:Katson miten täältä nimimerkkinä pääsee poistumaan, ja jos pystyn, niin teen sen.
ja
26 Syys 2013, 22:09, silves kirjoitti:Miten täältä pääsee pois, ts. lopettaa nimimerkkinsä?
Palstalta on poistuttava itse. Jos halua varmistaa, ettei voi enää vahingossakaan viestiä kirjoittaa, niin kannattaa mennä omiin asetuksiin ja vaihtaa salasana pitkäksi pätkäksi satunnaisia merkkejä ja unohtaa se ja palsta kokonaan.
Kiitos Kerroushille sisältörikkaasta vastauksesta. Ja muistakin fiksuista ja asiallisista viesteistäsi.

Ollaan täällä sitten vaikka ikuisesti, mutta loanheittoon ja toisia kirjoittajia epäkunnioittavaan viestintään en aio osallistua. Kaikilla on oikeus omaan näkemykseensä. Piste.

Banneja on tullut paljon viime aikoina ja etenkin palstan näkyvimmille kirjoittajille. Jos sääntöjä on rikottu ja säännöt on järkevästi muotoiltu, niin ok. Mutta ehkä sääntöjä voisi avoimin, kriittisin silmin hieman päivittääkin?

On myös esitetty spekulaatioita palstan toimijoiden (ylläpito, yleensä nimimerkit) henkilöllisyyksien paljastamisesta.

Tämä on jo niin vakavaa puhetta, että Minfon ylläpidon ja modejen tulisi tähän asiaan puuttua.
Vastaa Viestiin