United Brotherhood

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Eazy kirjoitti:On kyllä todella ruma tuomio 11v? tyyliin elinkautinen "muutaman" mutkan hallussapidosta ja eikö ne leivinuunin jauhotkin ollut tarkoitettu siellä paistettavaksi.
joo,eihän se mitään ole tehnyt,kotiarestia olis pitäny saada,mitä nyt normaali helvetin tyhmä ub jäsen on :D toisekseen tuomio on jumalattoman kaukan ek:sta 2/3 ole kiinni ku jonku 7 vuotta,siinä ek mies alkaa vasta miettimään että 5-7 vuoden päästä vois alkaa katseleen että josko pääsis kotona käymään,edes iltalomalla

"
Tuomio tuli törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä ampuma-aserikoksesta, törkeästä dopingrikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja muista rikoksista.

Poliisi takavarikoi toukokuussa hämeenkoskelaisesta omakotitalosta ja kahdesta lahtelaisesta varastosta 47 toimintakuntoista ampuma-asetta. Niistä 11 oli konepistooleja ja seitsemän rynnäkkökiväärejä.

Aseisiin oli yli 10 000 patruunaa ja 150 lipasta. Lisäksi poliisi löysi 2,5 kiloa amfetamiinia, 90 grammaa kokaiinia sekä erisuuruisia määriä ekstaasia, hasista ja marihuanaa.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen
Pykälänviilaaja
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: Pe Syys 28, 2012 9:51 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Pykälänviilaaja »

Kyllähän 11 v. on aivan eri asia kun saisi ek:n . Tosin pyttytuomio olisi aivan paikallaan suurimmalle osalle tästä porukasta!
osama
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: La Touko 25, 2013 5:25 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja osama »

Suomessahan on mua ihmetyttävä käytäntö et pulverist tuppaa saamaa enemmän istuttavaa,ku taposta.
Syylä-Moilanen
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: La Syys 08, 2012 11:04 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Syylä-Moilanen »

osama kirjoitti:Suomessahan on mua ihmetyttävä käytäntö et pulverist tuppaa saamaa enemmän istuttavaa,ku taposta.
Tapolla tapat yhden ihmisen, mutta huumeita välittämällä voi mennä useampikin.
kille
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 90
Liittynyt: Ti Syys 09, 2008 11:30 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja kille »

Onko kellään tietoa onko pulu täysjäsen vai missä asemassa tässä kerhossa asu muistaakseni joskus korsoossaXD
Miksei
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Ti Loka 15, 2013 6:33 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Miksei »

Jos noin kiinnostaa, mee fb ja kysy, pistät inboxiin viestin. Saat varmaan varmemman vastauksen kun täältä.
Jos ei niin miksei?
Kaalisoppa
Remington Steele
Viestit: 244
Liittynyt: Pe Tammi 14, 2011 7:51 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Kaalisoppa »

aripertti kirjoitti:
Eazy kirjoitti:
aripertti kirjoitti: Mikä on tämän toisen Jaatisen etunimi? Villen velipoikakin muistaakseni on sekaantunut aikanaan Rogujen touhuihin...
Juha.
Joo, Juha ja Ville on veljeksiä. Juha on syyllistynyt henkirikokseen Nastolan Pyhäntaalla... enempää en valitettavasti tuosta Pyhäntaan tapauksesta muista.
Oli rosvoamassa eläkeläisukon kämppää, omistaja tuli paikalle kesken keikan. Ampui kämpästä löytyneellä haulikolla. Piti vielä ladata kahdesti kun haulikossa ei toinen puoli toiminut.
RingoS
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Syys 04, 2013 5:49 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja RingoS »

Oulun käräjäoikeudessa on tällä viikolla käsitelty liuta rikoksia, jotka liittyvät rikollisjärjestö United Brotherhoodiin.

Esillä on ollut muun muassa pahoinpitelyjä, laittomia uhkauksia, ampuma-aserikoksia ja huumausainerikoksia.

Syytettynä on kaikkiaan kymmenkunta miestä. He ovat pääosin kiistäneet heille luetut syytteet. Osa heistä kuuluu syyttäjän mukaan United Brotherhoodiin. Hän vaatii, että oikeus ottaa tämän koventavana tekijänä huomioon päättäessään heille langetettavista rangaistuksista.

Syytteiden käsittely jatkuu maanantaina. Tuomiot annetaan myöhemmin.

Autokauppiasta uhkailtiin

Yksi syyttäjän väittämistä laittomista uhkauksista tapahtui viime toukokuussa Oulussa. Syyttäjän mukaan kolme miestä uhkaili tuolloin oululaisen autoliikkeen toimitusjohtajaa rikoksella.

Yksi heistä kävi keskustelemassa auton ostamisesta ennen liikkeen aukeamista, mutta keskustelu ei edennyt miehen toivomalla tavalla. Hän puhui asiasta kahden muun United Brotherhoodiin kuuluvan miehen kanssa ja mieskolmikko palasi autoliikkeeseen UB:n tunnuksellisiin vaatteisiin pukeutuneena.

Kaksi heistä marssi toimitusjohtajan huoneeseen. Yksi jäi toimiston ulkopuolelle. Syyttäjän mukaan toimitusjohtajalle todettiin, että ”nyt tehdään autokauppaa”. Toimitusjohtaja onnistui paeta huoneesta.
Seuraava välikohtaus sattui paria viikkoa myöhemmin Lumijoella. Syyttäjä väittää, että seitsemän United Brotherhoodiin kuuluvaa syytettyä lähti ryhmän kerhotiloista Oulusta kahdella henkilöautolla mukanaan ainakin kaksi asejäljitelmää, nyrkkirauta ja teleskooppipatukka. Kahdella miehistä oli yllään United Brotherhoodin nahkaliivit, muut olivat pukeutuneet UB-brodeerauksin koristeltuihin vaatteisiin.

Syyttäjän mukaan miehet seisoivat rivissä lumijokisen miehen pihatiellä, kun tämä oli saunarakennuksessa. Kaksi miehistä kiersi saunarakennuksen taakse asejäljitelmät käsissään. Lumijokiselle huudeltiin vihamielisesti ja hänelle sanottiin, että he tulevat kostamaan ja polttamaan hänen talonsa. Tapahtumahetkellä lumijokisen miehen talossa oli hänen avovaimonsa ja lapsensa.

Lumijokinen mies ilmoitti poliisille, ettei hän vaadi vierailijoille rangaistusta. Syyttäjä päätti kuitenkin nostaa syytteen muun muassa laittomasta uhkauksesta, sillä hänen mielestään tärkeä yleinen etu vaati sitä.

Mies hakattiin henkihieveriin

Elokuussa puolestaan pahoinpiteli syyttäjän mukaan kaksi miestä kolmannen miehen Kaukovainiolla. Uhria lyötiin nyrkillä päähän ja häntä potkittiin, kun hän makasi maassa. Syyttäjän mukaan toinen miehistä hoiti varsinaisen pahoinpitelyn ja toinen osallistui sen suunnitteluun sekä oli valmiudessa yhtyä väkivaltaan tarvittaessa.

Uhri houkuteltiin paikalle ystävänsä välityksellä. Syyttäjän mukaan ystävä sopi, että mies tulee Kaukovainiolle.
Uhri saapui Kaukovainiolle luullen tapaavansa vain ystävänsä mutta saikin vastaansa kaksikon, joka syyttäjän mukaan oli valmistautunut väkivaltaan ja joka kuuluu United Brotherhoodiin.

Kaksikko pahoinpiteli saman uhrin uudestaan parin tunnin päästä. Häneltä vietiin myös käteistä rahaa ja irtainta omaisuutta ainakin 1 500 euron arvosta.

Syyttäjän mukaan miehen päälle ajettiin autolla, kun hän pyöräili. Mies kaatui, jolloin häntä lyötiin useita kertoja pesäpallomailalla päähän ja vartaloon. Häntä myös hakattiin nyrkeillä ja kyynärpäillä ja potkittiin sekä iskettiin jossain vaiheessa veitsellä kaksi kertaa pakaraan ja kerran reiteen.

Pahoinpitelyn kestäessä uhri menetti tajuntansa. UB:n jäsenet ja uhrin ystävä nostivat hänet auton takakonttiin ja kuljettivat eri puolelle kaupunkia. Siellä hengenvaarallisia vammoja saanut uhri jätettiin makaamaan tien reunaan.

Ravintolan edessä nujakoitiin

United Brotherhoodin kytkeytyviä rikoksia käräjillä Oulussa
Käräjäoikeudessa on käsitelty myös pahoinpitelyjä, joita syyttäjä väittää ryhmään kuuluvien miesten tehneen muun muassa Oulun keskustassa sijaitsevan ravintolan tuntumassa kesäkuussa ja syyskuussa 2013.

Kesäkuussa ravintolan läheisyydessä sattui pahoinpitely. Eräs mies havaitsi sen ja kehotti pahoinpitelijöitä lopettamaan. Tällöin hänetkin kaadettiin maahan, potkittiin ja lyötiin nyrkillä. Syyttäjän mukaan yksi pahoinpitelijöistä oli United Brotherhoodiin kuuluva mies, joka osoitti liiveissään ollutta kerhon tunnusta ja uhkasi pahoinpitelyyn puuttunutta, että hän ja hänen perheensä joutuu kärsimään.

Syyskuussa puolestaan tapahtui ravintolan edustalla joukkotappelu, johon yksi ravintolan järjestyksenvalvojista puuttui ottamalla yhden syytetyn pois tilanteesta. Tämä kehotti järjestyksenvalvojaa olemaan puuttumatta tilanteeseen tai hän ampuu tämän.

Järjestyksenvalvoja tiesi, että syytetty kuuluu United Brotherhoodiin. Välikohtauksen päätyttyä selvisi, että syytetyllä oli vaatteissaan toimintakuntoinen käsiase, jossa oli seitsemän patruunaa.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/un ... sa/646686/
DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

LOL mitä rottia,leikkipyssyt ja 7 ukkoa pelottelemassa lapsiperhettä.

kaks pieksää yhtä...tuollaisia kusepolttamia rottia kokosakki. mikä vittu siinä on että nää rotat ei yksin kykene mihinkään? ei edes mies miestä vastaan.ei ikinä. riitaa tulee,niin heti soitetaan pojille...joku päivä kun joku näistä rotista uhkailee väärän miehen perhettä ja silloin tulee invalideja ennenkuin ehtii kaverit apuun. semmosiakin miehiä on joita ei kuvat pelota vaikka olis mikä vitun "naapurikunnan velipoika" leima tissiliivissä kun aletaan lapsia uhkailemaan.

varmaan raiskaavat kohta TAAS jonku,hakkaavat porukalla mummon ja ampuvat lasten jalkapallon kentällä.

näihinhän tämä porukka on keskittynyt nykyään.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen
Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Kyllä noiden alkulimojen olisi pitänyt jäädä sinne lakanoille tai tunkea takaisin ja tehdä uudestaan. Hyi helwetti mitä tyyppejä. Lähipiirissä monia koviakin alan venkuloita ym moottoripäitä mutta noi isänmaan toivot pitäs laittaa samaan saatanan kuoppaan raiskarien, pedofiilien ja sivareiden kanssa.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8299
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Kaizer Sose kirjoitti:Kyllä noiden alkulimojen olisi pitänyt jäädä sinne lakanoille tai tunkea takaisin ja tehdä uudestaan. Hyi helwetti mitä tyyppejä. Lähipiirissä monia koviakin alan venkuloita ym moottoripäitä mutta noi isänmaan toivot pitäs laittaa samaan saatanan kuoppaan raiskarien, pedofiilien ja sivareiden kanssa.
Johan näissä epäonnistuneissa aborteissa on raiskareita, ja vieläpä korkeita sekä kunnioitettuja yksilöitä keskuudessaan. Oulun seutuville on näköjään syntynyt useita rohkeita vajokkeja, lienee jotain sukurutsan lopputuloksia, lienee juuret vie lestaadiolaisten leiriin?
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Mastah kirjoitti:Vantaan jengiraiskaajille lähes kuusi vuotta vankeutta

Pähkinärinteessä naisen rajusti raiskanneet miehet saivat pitkät vankeustuomiot.

Jutussa oli syytettyinä yhteensä neljä miestä, joista kahden katsottiin syyllistyneen törkeään raiskaukseen. Päätekijät Jari Henrik Kolivaara ja Jukka Heikki Kalevi Piri saivat viiden vuoden ja 10 kuukauden ehdottomat vankeusrangaistukset.
joko se jari kolivaara ja jukka piri on päässyt liskolta naimaan väkisin pikkutyttöjä?
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen
BrassKnuckle
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: To Joulu 08, 2011 9:00 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja BrassKnuckle »

RingoS kirjoitti:Oulun käräjäoikeudessa on tällä viikolla käsitelty liuta rikoksia, jotka liittyvät rikollisjärjestö United Brotherhoodiin.

Esillä on ollut muun muassa pahoinpitelyjä, laittomia uhkauksia, ampuma-aserikoksia ja huumausainerikoksia.

Syytettynä on kaikkiaan kymmenkunta miestä. He ovat pääosin kiistäneet heille luetut syytteet. Osa heistä kuuluu syyttäjän mukaan United Brotherhoodiin. Hän vaatii, että oikeus ottaa tämän koventavana tekijänä huomioon päättäessään heille langetettavista rangaistuksista.

Syytteiden käsittely jatkuu maanantaina. Tuomiot annetaan myöhemmin.

Autokauppiasta uhkailtiin

Yksi syyttäjän väittämistä laittomista uhkauksista tapahtui viime toukokuussa Oulussa. Syyttäjän mukaan kolme miestä uhkaili tuolloin oululaisen autoliikkeen toimitusjohtajaa rikoksella.

Yksi heistä kävi keskustelemassa auton ostamisesta ennen liikkeen aukeamista, mutta keskustelu ei edennyt miehen toivomalla tavalla. Hän puhui asiasta kahden muun United Brotherhoodiin kuuluvan miehen kanssa ja mieskolmikko palasi autoliikkeeseen UB:n tunnuksellisiin vaatteisiin pukeutuneena.

Kaksi heistä marssi toimitusjohtajan huoneeseen. Yksi jäi toimiston ulkopuolelle. Syyttäjän mukaan toimitusjohtajalle todettiin, että ”nyt tehdään autokauppaa”. Toimitusjohtaja onnistui paeta huoneesta.
Seuraava välikohtaus sattui paria viikkoa myöhemmin Lumijoella. Syyttäjä väittää, että seitsemän United Brotherhoodiin kuuluvaa syytettyä lähti ryhmän kerhotiloista Oulusta kahdella henkilöautolla mukanaan ainakin kaksi asejäljitelmää, nyrkkirauta ja teleskooppipatukka. Kahdella miehistä oli yllään United Brotherhoodin nahkaliivit, muut olivat pukeutuneet UB-brodeerauksin koristeltuihin vaatteisiin.

Syyttäjän mukaan miehet seisoivat rivissä lumijokisen miehen pihatiellä, kun tämä oli saunarakennuksessa. Kaksi miehistä kiersi saunarakennuksen taakse asejäljitelmät käsissään. Lumijokiselle huudeltiin vihamielisesti ja hänelle sanottiin, että he tulevat kostamaan ja polttamaan hänen talonsa. Tapahtumahetkellä lumijokisen miehen talossa oli hänen avovaimonsa ja lapsensa.

Lumijokinen mies ilmoitti poliisille, ettei hän vaadi vierailijoille rangaistusta. Syyttäjä päätti kuitenkin nostaa syytteen muun muassa laittomasta uhkauksesta, sillä hänen mielestään tärkeä yleinen etu vaati sitä.

Mies hakattiin henkihieveriin

Elokuussa puolestaan pahoinpiteli syyttäjän mukaan kaksi miestä kolmannen miehen Kaukovainiolla. Uhria lyötiin nyrkillä päähän ja häntä potkittiin, kun hän makasi maassa. Syyttäjän mukaan toinen miehistä hoiti varsinaisen pahoinpitelyn ja toinen osallistui sen suunnitteluun sekä oli valmiudessa yhtyä väkivaltaan tarvittaessa.

Uhri houkuteltiin paikalle ystävänsä välityksellä. Syyttäjän mukaan ystävä sopi, että mies tulee Kaukovainiolle.
Uhri saapui Kaukovainiolle luullen tapaavansa vain ystävänsä mutta saikin vastaansa kaksikon, joka syyttäjän mukaan oli valmistautunut väkivaltaan ja joka kuuluu United Brotherhoodiin.

Kaksikko pahoinpiteli saman uhrin uudestaan parin tunnin päästä. Häneltä vietiin myös käteistä rahaa ja irtainta omaisuutta ainakin 1 500 euron arvosta.

Syyttäjän mukaan miehen päälle ajettiin autolla, kun hän pyöräili. Mies kaatui, jolloin häntä lyötiin useita kertoja pesäpallomailalla päähän ja vartaloon. Häntä myös hakattiin nyrkeillä ja kyynärpäillä ja potkittiin sekä iskettiin jossain vaiheessa veitsellä kaksi kertaa pakaraan ja kerran reiteen.

Pahoinpitelyn kestäessä uhri menetti tajuntansa. UB:n jäsenet ja uhrin ystävä nostivat hänet auton takakonttiin ja kuljettivat eri puolelle kaupunkia. Siellä hengenvaarallisia vammoja saanut uhri jätettiin makaamaan tien reunaan.

Ravintolan edessä nujakoitiin

United Brotherhoodin kytkeytyviä rikoksia käräjillä Oulussa
Käräjäoikeudessa on käsitelty myös pahoinpitelyjä, joita syyttäjä väittää ryhmään kuuluvien miesten tehneen muun muassa Oulun keskustassa sijaitsevan ravintolan tuntumassa kesäkuussa ja syyskuussa 2013.

Kesäkuussa ravintolan läheisyydessä sattui pahoinpitely. Eräs mies havaitsi sen ja kehotti pahoinpitelijöitä lopettamaan. Tällöin hänetkin kaadettiin maahan, potkittiin ja lyötiin nyrkillä. Syyttäjän mukaan yksi pahoinpitelijöistä oli United Brotherhoodiin kuuluva mies, joka osoitti liiveissään ollutta kerhon tunnusta ja uhkasi pahoinpitelyyn puuttunutta, että hän ja hänen perheensä joutuu kärsimään.

Syyskuussa puolestaan tapahtui ravintolan edustalla joukkotappelu, johon yksi ravintolan järjestyksenvalvojista puuttui ottamalla yhden syytetyn pois tilanteesta. Tämä kehotti järjestyksenvalvojaa olemaan puuttumatta tilanteeseen tai hän ampuu tämän.

Järjestyksenvalvoja tiesi, että syytetty kuuluu United Brotherhoodiin. Välikohtauksen päätyttyä selvisi, että syytetyllä oli vaatteissaan toimintakuntoinen käsiase, jossa oli seitsemän patruunaa.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/un ... sa/646686/

Lähtenyt Oulun osastolta lapasesta kaikki! Hava joka on kokelas niin luulee vissii olevansa jonkilainen capo siellä päin.


Varmasti tulee sanktioita pääkallopaikalta, koska oulu pistää koko firman nimen huonoon valoon.
fgh78
Scooby-Doo
Viestit: 29
Liittynyt: Pe Loka 18, 2013 12:05 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja fgh78 »

Mitää sanktioita tule. Ylpeitä ne on ku lisää julkisuutta.
Pikkurikollisia jotka leikkii gangsteria. Fiksummat jotka tekee rahaa korkeintaan käyttää noita hyväksi.
osama
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: La Touko 25, 2013 5:25 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja osama »

fgh78 kirjoitti:Mitää sanktioita tule. Ylpeitä ne on ku lisää julkisuutta.
Pikkurikollisia jotka leikkii gangsteria. Fiksummat jotka tekee rahaa korkeintaan käyttää noita hyväksi.
Just,julkisuuden perässähän UB onki :mrgreen: näköjää on oulus mopo keulinu mettää pahan kerran :evil:
Vastaa Viestiin