Joseph Franklin

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
specialhousingunit
Neuvoja-Jack
Viestit: 530
Liittynyt: La Loka 13, 2007 10:06 pm

Joseph Franklin

Viesti Kirjoittaja specialhousingunit »

Joseph Franklin teloitettiin Missourissa Bonne Terren vankilassa 20.11. Tällä kaverilla oli kuolemantuomion lisäksi muista osavaltioista 6 elinkautista. Uhreja oli 7-22 eri osavaltioissa ja tämä on sama kaveri joka yritti murhata Hustler lehden perustajan Larry Flyntin, joka yrityksen seurauksena halvaantui kaulasta alaspäin.
specialhousingunit = SHU = aika paska paikka
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6671
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Joseph Franklin

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Tästä sarjamurhaajasta olikin jo aika saada avaus.

Joseph Franklin oli ns. rotumurhaaja, joka kannatti valkoisten ylivaltaa ja halusi käynnistää rotusodan. Hänen uhreikseen joutui pääasiassa mustat ja juutalaiset. Valkoisen Larry Flyntin murhayritys johtui siitä, että Hustler-lehdessä oli julkaistu sekarotuisten välisiä seksikuvia. Franklin tunnusti myös ampuneensa erään 15-vuotiaan valkoisen prostituoidun, koska tällä oli mustia asiakkaita.(USA Today 15.11.2013 ja LA Times 20.11.2013)

Vankilassa sarjamurhaaja kuitenkin muutti suhtautumistansa mustiin ja juutalaisiin. Ennen teloitusta antamassaan haastattelussa hän kertoi, ettei ole enää rasisti taikka vaarallinen. Franklin arvioi surmanneensa kaikkiaan 22 ihmistä.(BBC 19.11.2013)

Yllättävää kyllä, Larry Flynt ilmaisi viime lokakuussa vastuvansa ampujansa teloittamista:

"I would love an hour in a room with him... so I could inflict the same damage on him that he inflicted on me. But, I do not want to... see him die."(BBC 18.10.2013)

Myös Franklinin asianajajat vastustivat teloitusta (ei varmaan mikään yllätys). He vetosivat ainakin siihen, että sarjamurhaaja on aikoinaan diagnosoitu paranoidiksi skitsofreenikoksi.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8299
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Joseph Franklin

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Ja niin poistui Josephilta muiden vaivojen lisäksi paranoidi skitsofrenia.
Flynt on niin avarakatseinen että ei hän hyväksy kenekään teloitusta. Mutta oli Franklinillä muutama muukin uhri joiden omaiset eivät suinkaan olleet yhtä avarakatseisia.
Mitä Yhdysvallat menetti teloittamalla Franklinin? Ei sitten yhtikäs mitään.
Olisi siinä ollut toinenkin vaihtoehto kuitata teot, laittaa se normi osastolle. Siellä ei olisi mustat paljon kuunnelleet sen ajatusten muutumista. Luonto olisi hoitanut sen pois ilman kemikaaleja.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Vastaa Viestiin