Urbaanilegendat (ketju 2)

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Thelea
Matlock
Viestit: 840
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Thelea » To Joulu 05, 2013 12:27 pm

Lemppariaihe :D

MTV3:n Fakta -kanavalta tulee semmoinen ohjelma urbaanilegendoista. Ohjelman nimi taitaa olla Totuus urbaanilegendoista (juontajana Peto-leffan Natasha Henstridge (?). Siinä toki on käyty varsin tunnettuja legendoja läpi, mutta kaksi jäi mieleen (enkä niitä näissä ketjuissa muista havainneeni:

1) Toimiston pomo on perfektionisti ja vaatii alaisiltaan, itseltään ja toimiston laitteilta täydellisyyttä. No, eräänä päivänä hänelle tulee jano, ja hän päättää hakea kahvihuoneen automaatista tölkin. Pomo valitsee juoman ja laittaa kolikon sisään, mutta juoma ei tule. Toinen yritys, sama tulos. Hermostuneena potkaisee laitetta. Ei tulosta. Saa sitten idean ja kallistaa laitteen yläosaa itseään kohti. Laite kaatuu päälle kohtalokkain seurauksin.

Tällaisesta ei ohjelman tiimi löytänyt uutisia, mutta näin voi käydä. Nämä automaatit tyhjenevät alhaalta, jolloin painopiste siirtyy alas laitteen tyhjentyessä. Tällöin laitetta voi kallistaa, mutta tietyssä pisteessä painopiste siirtyy kallistuksen suuntaan, jolloin kallistumista ei enää voi juuri pysäyttää. Testasivat vesimelonilla (tai useammalla), tulos oli vesimelonimössöä...

2) Nainen on ollut ostoksilla, ja kävelee ostostensa kanssa parkkipaikalla kohti autoaan, kun häntä lähestyy mies, joka tarjoaa tuoksunäytettä uudesta hajuvedestä. Hän haluaisi suihkauttaa tätä uutuutta naisen kämmenselälle. Nainen kieltäytyy (en muista mihin vedoten), mutta mies on sinnikäs. Lopulta nainen ojentaa vapaata kättään ja mies suihkauttaa siihen hajuvettä, joka naisen mielestä haisee omituiselle. Hän jatkaa matkaa kohti autoaan, mutta auton luona tuntee olonsa huonoksi. Viimeinen asia, jonka hän tajuaa, ovat äskeisen miehen kasvot. Jonkin ajan kuluttua nainen herää, ilman ostoksiaan, autoaan ja laukkuaan.

Tarina on selkeästi varoittava, eikä sen tiedetä tapahtuneen. Tuossa "hajuvedessä" kerrotaan olleen jotain tainnuttavaa ainetta, joka imeytyisi ihon läpi tai haihtuessaan tuottaisi tainnuttavaa kaasua.

Tulee muuten mieleen Kuklinski syanidinenäsumutteineen... Josko tarina olisi siitä suunnasta saanut inspiraatiota 8)
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.

Killer
Parranpäristäjä
Viestit: 70
Liittynyt: Ke Kesä 26, 2013 3:36 am

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Killer » To Joulu 12, 2013 2:08 pm

"Aivot jäätyy" -legenda on ainakin käsittääkseni hyvin laajalle levinnyt ja siitä on erilaisia versioita liikkeellä. Lopputulos aina sama. Joku mieshenkilö lähtee siis ajamaan kaksipyöräisellä ilman kypärää ja päätyy kuolemaan.

Itse kuulin tämän joskus teininä ekaa kertaa, oli kuulemma tapahtunut samalla paikkakunnalla ja nää jotka kertoi olivat tunteteet tämän pojan sisarukset tms. Eli joku poika oli lähtenyt uimahallilla käynnin jälkeen tukka märkänä kotiin skootterilla, ilman kypärää syksyllä. Oli ajanut n. 15min ja kotiin päästyään valitti väsynyttä oloa ja meni nukkumaan, eikä enää koskaan herännyt. Myöhemmin lääkärit totesivat, että pojan aivot olivat jäätyneet tms.

Toisessa versiossa poika muuttui mieheksi ja skootteri moottoripyöräksi. Joku mies siis ajoi motskarilla ilman kypärää syksyllä, oli alkanut voida pahoin ja mennyt päivystykseen jossa sai vain 10min elinaika, eikä mitään ollut tehtävissä, koska aivot jäätyivät.

Toinen tarina on se, mitä varsinkin monet opettajat tykkäävät valistustunneilla kertoa. Joku tuttujen tuttu narkkari on kuulemma joskus aineissa luullut itseään appelsiiniksi ja alkanut kuoria itseään. :twisted:

Sitten on tämä käärmetarina, kun perheen lemmikkikäärme alkaa tulla omistajan viereen/sängyn alle makaamaan ihan piikkisuorana muutaman päivän ajan. Omistaja luulee tätä hellyydenosoitukseksi, alkaa kuitenkin ihmetellä asiaa ja soittaa jonnekin eläinlääkäriin mistä käsketään lähtemään heti ulos talosta, koska käärme mittailee, pystyisikö syömään sen ihmisen. Villeimmissä tarinoissa tietenkin omistaja-parka tulee kuin tuleekin syödyksi.

Ja sitten se että jos Cola-lasiin laittaa yöksi hampaan niin aamulla se hammas katoaa. : D

Yavanna
Parranpäristäjä
Viestit: 69
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 1:16 pm

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Yavanna » Su Joulu 15, 2013 2:09 pm

Toi hammas liukeneen coka colaan testattiin myytinmurtajissa ja todettiin, ettei se hammas sinne liukene ja katoa, mutta tummuu kyllä sellaiseksi epämiellyttävän ruskeaksi.

Tosin uskoisin, että jos cokista tai mitä tahansa muuta limpparia (sokerillista siis, ei niitä sokerittomia lisäainesörsseleitä) lipittelee turhan paljon, niin hampaisiin voi kyllä tulla reikiä ajan kanssa, etenkin jos vielä jättää purukalustonsa hoitamatta.

Hmm.. mä muistan kans ton narkki kuvittelee itsensä appelsiiniksi ja kuorii jutun. Itse joskus peruskoulussa sen taisin kuulla, liekö sitten ollut joku näitä valistustunteja.
Mutta kai tässä jutussa hitunen totuudensiementäkin voi olla, kun tietää millasia aineita tuolla toreilla ja turuilla nykyisinkin liikkuu ja miten paljon niitä sotketaan keskenään, että polla varmasti menee sekaisin, eikä enää tiedä mikä on totta ja mikä ei.

Ja ei, en oo itse kokeillut mitään alkoholia vahvempaa, enkä aio kokeilla. Alkokin kanssa pitäydyn minimissä, koska sitä on ajat sitten tullu todettua, että jos sitä itsestään välttämättä haluaa tehdä ääliön, niin se onnistuu selvinpäinkin, eikä hävetä jälkikäteen ihan niin paljoa kuin känniääliöinnit.
Minä haluan tietää tarpeeksi, että pystyn valehtelemaan värikkäästi. - Mike Noonan, Kalpea Aavistus SK.

Crishelle
Poliisikoira Rex
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Crishelle » Su Joulu 15, 2013 5:23 pm

Mä olen kuullut sellaisen stoorin (taisi olla siinä Apua! Maksa ryömii-kirjassa) että joku perhe jumittui muistaakseni Alpeilla lumimyrskyyn eikä autolla päässyt eteenpäin. Perhe päätti lähteä etsimään apua mutta ei tiennyt, mistä. Lopulta alkoi kuulua kirkonkellojen ääniä, joiden luokse matkalaiset menivät löytäen majatalon.

Kirkonkellojen alkuperä oli kuulemma lähtöisin paikalla 500 vuotta aiemmin sijainneesta luostarista, eli siis haamukelloista.

Siitäpä tulikin mieleen että Helsingin Pitäjän alkuperäiset kirkonkellot on jossain päin Vantaanjokea. Isonvihan aikaan kun vihulaiset ryösti kaikenlaista metallista, ne upotettiin jokeen turvaan. Legendan mukaan se, joka saisi kaksospässit, pystyisi täysikuun aikaan kiskomaan ne kellot ylös. Eräs mies sitten sai kaksospässit ja yritti kelloja nostaa, mutta siihen tuli joku nainen naureskelemaan teolle ja kellot vyöryi veteen. Jos Helsinkiä uhkaa jokin vaara, ne pohjassa olevat kellot kuulemma kumisee pitkin jokea.

Samoin Helsingin Pitäjänkirkossa kuulemma kuolleet pitää omaa messuaan jouluyönä.

Nämä nyt meni pahasti kummitustarinoiden puolelle, mutta Sami Aaltosen kirjassa Aavetaloja näitä on pilvin pimein. Suosittelen lämpimästi!
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"

Thelea
Matlock
Viestit: 840
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Thelea » Ti Joulu 17, 2013 11:06 am

Ah, ylläoleva tarina toi mieleen samaa tyyliä edustavan. En ainakaan yhtäkkiä muista että tämä olisi tämän sivuston keskusteluissa ollut.

Eli, joukko (työkaverit/perhe/tjsp) ovat Ruotsissa autolla, kun ilta saapuu. He eivät meinaa löytää yöpaikkaa sitten mistään, kunnes erään tien varrelta löytävät vanhanaikaisen maatalon, ja käyvät siellä kysymässä, jos sinne mahtuisi. No, selviää ettei se ole varsinaisesti majatalo, mutta kyllä he ovat maksua vastaan ottaneet silloin tällöin matkalaisia yöksi.

Joukko saa huoneet, ja yö sujuu hyvin. Aamulla vielä ennen aamiaista otetaan valokuvia majapaikan sisustuksesta ja muusta (ei mainita kaikissa versioissa, joita olen lukenut). Aamiainen on runsas ja se nautitaan kunnolla. Sitten on maksun aika. Isännän sanoma summa on joukon mielestä naurettavan pieni, ja he haluaisivatkin maksaa enemmän. Tähän isäntä suostuu vastahakoisesti. Maksu jätetään pöydälle (eteisen tai ruokasalin) ja joukko lähtee kohti seuraavaa määränpäätään.

Takaisin tullessa (joidenkin versioiden mukaan samanlaisella retkellä vuotta tai vuosia myöhemmin) joukko palaa samalle alueelle, ja haluavat nukkua taas samassa paikassa. He ajavat tuttua tietä pitkin, mutta taloa ei enää löydy. Aikansa etsittyään joukko päätyy läheisen pikkukaupungin pieneen hotelliin (oli edellisellä kerralla täynnä, nyt oli tilaa), ja illallisen aikana kysyvät paikallisilta talosta. Käy ilmi, että paikalla oli ollut talo, mutta se on palanut jo vuosikymmeniä sitten.

Aamulla paikallinen asukas lähtee opastamaan heitä talolle, ja sinne johtava hiekkatie löytyykin, tosin osin umpeen kasvaneena. Talosta on jäljellä enää mustunut raunio, mutta yksi pöytä näyttää koskemattomalta. Ja pöydällä on joukon jättämät rahat, koskemattomina. Niissä versioissa, joissa on otettu kuvia, on kaikki talosta ja talossa otetut kuvat kadonneet filmiltä, kun se kehitetään.

Tulee mieleen Bachelor's Groven katoava talo, johon menneet ovat kuulemma kadonneet...

Oma lempparilegedani on ehdottomasti Silverpilen, eli Tukholman kummitusmetro
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.

Spekultantti
Philip Marlowe
Viestit: 1145
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti » Ti Joulu 17, 2013 5:51 pm

Kylmettymisjuttu tämäkin: oikein hieno ja menestynyt perhe lähti laskettelemaan. Pienelle tytölle oli ostettu kuuluisan muotisuunnittelijan luomukset: haalarit, monot, hanskat jne. Päivän olivat rinteessä, ja vasta illalla huomattiin, että lapsen jalat ja kädet olivat paleltuneet amputointikuntoon...

Ja mitä taas rikkaalle hienostolle voikaan sattua, niin seurapiirirouva meni kampaajalle ja jätti koiransa narussa kadulle odottamaan. Koiran pennut alkoivat syntyä juuri sillä hetkellä ja se joutui tekemään pentunsa asvaltille. (Tarina ei kerro kärsikö se koira enemmän siksi, että omistaja oli rikas, nainen ja tekemässä turhuutta, kuin että jos se olisi ollut köyhän leipäjonoon juuttuneen yksinhuoltajan piski...)

Thelea
Matlock
Viestit: 840
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Thelea » Ti Tammi 14, 2014 12:36 pm

Tätä en muista näissä ketjuissa nähneeni.

Uskovaisella miehellä on neljä poikaa: Matteus, Markus, Luukas ja Pasi. Neljäs nimi johtuu tarinoiden mukaan toisesta näistä kahdesta syystä (riippuu versiosta): 1) Usko loppui tai 2) Perheen isän nimi oli jo Johannes, eivät halunneet nimetä samaksi.

Ja Miina + veljensä Dennis Kenttähän ovat olemassa. Ensin mainittu on seiväshyppääjä (?), jälkimmäisen olen kuullut olevan tenniksen pelaaja :mrgreen:

Miina Kentästä luin tämmöisen jutun (pallontallaajien foorumilta):

Kiss FM:n ohjelmassa juontajat soittivat pilapuheluita. Olivat kuulemma kysyneet Anu Surakalta jos hän osallistuisi uuden leffan "B-rappu" kuvauksiin ja Aimo Tietäväiseltä he olivat kysyneet piin likiarvoa. Miina Kentälle soitettu puhelu meni jokseenkin näin:
MK: Miina Kenttä
Kiss: Onko siellä miinakenttä?
MK: Kyllä.
Kiss: Lähde sitten äkkiä pois!
tuut tuut tuut

Sit on tietysti nämä tietyt jutut. Osa voi olla totta, osa legendaa. Esimerkkejä:

A) Tyyppi Kalliossa ryyppäämässä, herää Ateenasta. Ei mitään muistikuvaa, miten sinne joutunut.

B) Tyyppi kiertelee Helsingissä kamujensa kanssa baareja, saavat hienon älynväläyksen ja hyppäävät Finskin bussiin Helsinki-Vantaalle. Siellä päättivät haluavansa Tallinnaan ja pyysivät lippuja ostaessaan lippuja T:llä alkavaan etelän kohteeseen. Saivat ja maksoivat liput, olivat sen verran kännissä että ei muistikuvia matkasta. Aamulla kurkistus ulos ikkunasta, tajusivat olevansa Tunisissa 8)

Vauvapalstalta bongattu:

Perheen mökki oli ryöstetty jo joka talvi vuosien ajan. Perheen isä tympiinti ja viritti voroa varten karhunraudat ikkunan sisäpuolelle, että varas satuttaisi jalkansa eikä enää palaisi. No, keväällä kun tarkisti mökkiä, huomasi että voro olikin yrittänyt pää edellä ikkunasta ja oli ruumis ulkopuolella ja irtileikkautunut pää sisällä. (mahtanut raudat olla erikoisessa paikassa että noin käy :shock: )

Punkkaritarina:

(kertojan ope oli kuulemma kertonut luokalleen)

Vanhemmat ovat lapsen kanssa terveyskeskuksen odotushuoneessa, jossa oli myös punkkari. Lapsi alkaa miettiä ääneen mikä "peikkoa" vaivaa, ja punkkarin noustessa asia valkenee: "Sillä ei ole häntää!" :D

Soltuilta kuultuja:

- Katajanokalta pääsee Presidentin linnaan maan alaisia reittejä pitkin (ja juu, tiedän että esim Linnasta pääsee Eduskuntatalolle kokonaan maan alla).
- Johtokeskus sodan aikana on Tähtitornin mäellä.

Amiksessa oli kuulemma eräs tyyppi yrittänyt hitsata kaasupulloon kantokahvaa :roll:
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.

lihamestari
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 49
Liittynyt: Pe Elo 02, 2013 10:49 pm
Paikkakunta: Syrjäisillä kujilla

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lihamestari » Ke Tammi 15, 2014 5:25 am

Spekultantti kirjoitti:
Ja mitä taas rikkaalle hienostolle voikaan sattua, niin seurapiirirouva meni kampaajalle ja jätti koiransa narussa kadulle odottamaan. Koiran pennut alkoivat syntyä juuri sillä hetkellä ja se joutui tekemään pentunsa asvaltille. (Tarina ei kerro kärsikö se koira enemmän siksi, että omistaja oli rikas, nainen ja tekemässä turhuutta, kuin että jos se olisi ollut köyhän leipäjonoon juuttuneen yksinhuoltajan piski...)
Valitettavasti tämä juttu on täyttä totta. Taisi tapahtua joskus yhdeksänkymmentäluvulla. Koira, joka sai pennut kampaamoon eteen taisi olla tiibetinspanieli. Luin tästä aikoinaan lehdestä. Ihan Suomessa siis tapahtui. :evil:

Thelea
Matlock
Viestit: 840
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Thelea » Su Helmi 02, 2014 5:39 am

Tämmöisen bongasin (kertojana demin keskustelussa (http://www.demi.fi/keskustelut/syv%C3%A ... u2vMrRN-B7) kirjoittaja miuasi, suora lainaus:
no täs vähän yli viikko sitte ku olin poikaystävän luona Hong Kongissa, mentii illal himaa vähän syrjäsemmält metroasemalta. Yleensä niil kaikil asemilla on 2 raidetta, mut tällä oli 3 raidetta. Poikaystävä vaa kerto sit siitä (ku ihmettelin miks sillä ei ollu yhtää jonoo sil keskimmäisellä raiteella), että ku sitä raidetta oli rakennettu kahen aseman välille, sit ku se valmistu nii sitä junaa piti testata. Asemalta 1 (asema jolla oltiin poikaystävän kanssa) asemalle 2 matka kesti 5 minuuttia, mutta asemalta 2 takasin asemalle 1 kesti 10 minuuttia. Sen junan kaikki sähköt sekos ja sen radiosta kuulu kauheeta rätinää, ku se juna saapu, kaikki siinä junassa olleet oli kalpeita, hikisiä, ne tärisi ihan kauttaaltaan ja ne kaikki kuulemma kuoli viikon sisällä sen jälkeen. Sitä junaa testattii uudestaa mut taas kävi sama juttu, sähköt sekos ja siin junas olleet oli kaikki kuoli viikon sisää. Sit sitä alettiin tutkii, mut ne jotka sitä raidetta ja tunnelia tutki kuulemma kuoli kans pian sen jälkee ku ne oli siel ollu.
Hong Kongissa sanotaan siitä et ne työmiehet kaivo liian syvälle ja että ne ois vahingossa avannu siellä Helvetin portit
Huomautettakoon, että minulle ei googlen avullakaan selvinnyt mikä asema kyseessä, jos joku tietää tai saa selville, kertokoon ihmeessä tänne.
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.

BlackFriday
Neuvoja-Jack
Viestit: 283
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 7:52 pm
Paikkakunta: Kotham City

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja BlackFriday » Ma Helmi 03, 2014 8:21 am

Thelea kirjoitti:Tämmöisen bongasin (kertojana demin keskustelussa (http://www.demi.fi/keskustelut/syv%C3%A ... u2vMrRN-B7) kirjoittaja miuasi

Huomautettakoon, että minulle ei googlen avullakaan selvinnyt mikä asema kyseessä, jos joku tietää tai saa selville, kertokoon ihmeessä tänne.
Luultavasti siksi että alkuperäinen kirjottaja on päästelly ihan omiansa :mrgreen:
Hmm. Kuulostaa mielenterveysongelmaiselta kakkapyllyltä!
ny rillataan @ murobbs: "En puutu tuohon sherlockointiin mutta nyt tässä ketjussa alkaa olla oikeanlaista otetta. Vähän kuin murha.info mutta järkevillä ihmisillä."

Thelea
Matlock
Viestit: 840
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Thelea » Ti Helmi 04, 2014 6:57 am

Mahdollista :mrgreen:

Toisaalta tuolla suunnalla ihmiset on aika taikauskoisia, joten ehkä kaupunkitarina on totta (eli tuolla oikeasti kerrotaan tuota), en vain osaa riittävän hyvin googlata :oops:

Pitää varmaan wikipediasta lukea artikkelit jokaisesta asemasta *sigh*

edit: googlailu eri sanoilla toi vastauksen

http://en.wikipedia.org/wiki/Choi_Hung_Station Tällä asemalla on kolme raidetta, josta kaksi käytössä. Asemalla ainakin kulkee tyhjä juna http://www.flickr.com/photos/sohingpong/459992463/.

Toisen kertojan mukaan tämä on ko asema. Lainaus kirjoittajalta HKsilvia:
Choi Hung Station (i dun quite believe)
this station is unique, they have 3 parallel rail, some people say its a rail linking to the repair station underneath Kowloon Bay, but some say its a rail linkin to hell becoz they have staff got killed during the test run...
Sheung Wan Station
there was a small little platform that has both side blocked, no rail, no cable at all in that station, it used to be called Ramsey station, no one know why i was not built, some say it was abundant due to the HK Island line but some said that part of tunnel was haunted...heres some pic of that station, kinda creepy to me
lähde: http://zilvia.net/f/off-topic-chat/1135 ... ost-2.html
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.

undo_
Parranpäristäjä
Viestit: 82
Liittynyt: Ke Elo 31, 2011 12:38 am

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja undo_ » Ma Helmi 17, 2014 4:14 pm

Luin näitä "heräsin random miehen käsi vatsalla"- juttuja eilen illalla ja voin sanoa, että ehkä huonoin idea hetkeen! :shock: Tulipahan tarkistettua, että kaikki ikkunat on varmasti kiinni.. Asun siis maantasalla ja mun pahin pelko on, että kun meen sulkeen sälekaihtimia pimeellä, ni jonkun naama on ihan siinä nenä kiinni mun ikkunassa ja tuijottaa. HUH!

Tuli noista opettajiin liittyvistä legendoista mieleen se, kuinka yläasteen yks vanha naisope ois ollu alasti jossain pornolehdesssä. Kaveri, jolla isompia sisaruksia koulussa, ties kertoa "faktana," mutta lienee aika yleinen huhu monessa koulussa.. 8)

Priita
Alibin satunnaislukija
Viestit: 128
Liittynyt: La Kesä 16, 2012 10:41 am

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Priita » Su Maalis 09, 2014 12:52 am

Belker kirjoitti:Mitenkä on, kun puhutaan poikalasten teosta ja että jos tekohommien aikana on kirves sängyn alla, niin se on poika? Tiedän pari pehettä, jossa poikaa on toivottu ja on kirves tuotu sängyn alle - on toiminut.
No jaa: tsäänssi on joka tapauksessa 50/50...

Johnny_B
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 154
Liittynyt: Pe Tammi 23, 2009 12:05 pm
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Johnny_B » Su Maalis 09, 2014 1:52 am

Priita kirjoitti:No jaa: tsäänssi on joka tapauksessa 50/50...
Tarkemmin ottaen poikia syntyy hieman enemmän kuin tyttöjä, suhde lienee about 52/48.

Priita
Alibin satunnaislukija
Viestit: 128
Liittynyt: La Kesä 16, 2012 10:41 am

Re: Urbaanilegendat (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Priita » Su Maalis 09, 2014 2:41 am

Johnny_B kirjoitti:
Priita kirjoitti:No jaa: tsäänssi on joka tapauksessa 50/50...
Tarkemmin ottaen poikia syntyy hieman enemmän kuin tyttöjä, suhde lienee about 52/48.
No mutta, käytännössä voi syntyä vain tyttö tai poika, siitä 50/50. Siittiöiden määrästä, kunnosta tai kromosomista en sano mitään. :D

Vastaa Viestiin