Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
jii69
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: Pe Marras 30, 2007 6:09 pm
Paikkakunta: Nurkan takana

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja jii69 »

loco kirjoitti:Ettei vaan olisi sotkettu Devils Hammereita ja enkkuja keskenään?
Juu varmaan, tai turun nmky, onpa ihme että nämäkin vatipäät sekoilee, se että on äo enemmän kuin kengännumero riittää tuossakin lafkassa.
Silmä silmästä ja hampaasta koko leukaluu.
Waingro
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 11:48 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Waingro »

loco kirjoitti:Ettei vaan olisi sotkettu Devils Hammereita ja enkkuja keskenään?
Aivan sama mitä sotkettu. Jesus mitä spedejä! Vastaan ku tulee, niin hiljenee...
fgh78
Scooby-Doo
Viestit: 29
Liittynyt: Pe Loka 18, 2013 12:05 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja fgh78 »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013122 ... 7_uu.shtml

Elikkä jengin puolelta tarina aika pitkälle eri. Totuus menee kuten yleensä varmaankin siinä välissä.
Kommentteja kun lukee niin tällä yllättäen taas vajakki toimintaa. Heti kun lehdessä jotain lukee niin siellä totuus ja tuomitaan jyrkästi. Liivitkin pitäis antaa pois ja kunnon sanktiot ja ulkomailla ne suuttuu :oops:
aga
Adrian Monk
Viestit: 2767
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja aga »

Yo. urlin uutisteksti liitettynä viestiin, kuten hyviin tapoihin kuuluu:

Tappelu ravintolassa:
Helvetin enkelit kiistävät pahoinpitelyn


Maanantai 23.12.2013 klo 11.47

Moottoripyöräkerhon jäsenen mukaan naispuolisen ravintoloitsijan kimppuun ei hyökätty.


Jengiliiveihin pukeutuneen miesjoukon epäillään syyllistyneen naisen pahoinpitelyyn turkulaisessa ravintolassa perjantaina.

Poliisi sai kello 22 jälkeen hälytyksen, jonka mukaan viisi miestä oli pahoinpidellyt ravintolaa pitävää naishenkilöä. Todistajien mukaan neljä miehistä oli pukeutunut Helvetin enkelit -moottoripyöräkerhon liiveihin.

Tilanne sai alkunsa, kun ravintoloitsija ja järjestysmies pyysivät humalaisia moottoripyöräkerhon jäseniä poistumaan Kauppiaskadulla sijaitsevasta ravintolasta. Kehotukseen tyytymättömät miehet alkoivat nyrkein pahoinpidellä ravintolan pitäjää ja paikalle tullutta järjestysmiestä.

Poliisin mukaan ravintoloitsijaa lyötiin useita kertoja ja hänet kaadettiin maahan, jolloin järjestysmies joutui turvautumaan OC-sumutteeseen saadakseen tilanteen rauhoitettua.

Paikalla ollut Helvetin enkeleiden jäsen kiistää jyrkästi naisen pahoinpitelyn.

- Naista ei ole hakattu. Kyseessä oli portsarin ylireagointi. Olimme jo poistumassa ravintolasta, kun hässäkkä alkoi, Helvetin enkeleiden jäsen kertoo.

- Onneksi tapaus selvitetään perin pohjin oikeudessa. Tässä on nyt mustamaalattu yhtä porukkaa täysin syyttä, hän jatkaa.

Uhkauksia?

Miehet olivat todistajien mukaan ladelleet ravintoloitsijalle kostouhkauksia poistuessaan paikalta. Poliisipartio halusi rauhoittaa tilanteen ja otti kaikki viisi miestä talteen epäiltynä muun muassa pahoinpitelyistä ja laittomista uhkauksista.

Poliisi tavoitti miehet toisen ravintolan edestä, jossa he kertoivat saaneensa syyttä pippurikaasua silmiinsä ravintolan järjestyksenvalvojalta.

- Kaikki tapaukseen liittyneen henkilöt on nyt vapautettu, rikoskomisario Ari-Pekka Lehtinen sanoo.

- Tässä tapauksessa on kyse enemmän tavallisesta ravintotappelusta kuin järjestäytyneestä rikollisuudesta, Lehtinen jatkaa.

Poliisin mukaan tapausta tutkitaan nyt pahoinpitelynä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustuksena.

- Sattaa olla, että rikosnimikkeet vielä tarkentuvat esitutkinnan edetessä, Lehtinen sanoo.

Kaksi perjantaina kiinniotetuista on kotoisin Turun seudulta ja kolme pääkaupunkiseudulta.

Ravintolan henkilökunta ja ravintolan omistaja kävivät terveyskeskuksessa tarkastuksessa.
JANI PARKKARI
[email protected]


Naisravintoloitsijan pahoinpidelleet jengiläiset päästettiin vapaiksi

Kotimaa | Turun Sanomat 13:48 | 3

Turussa perjantai-iltana tapahtuneeseen ravintoloitsijan ja järjestyksenvalvojan pahoinpitelyyn ei liity jengirikollisuuteen viittaavia piirteitä.

– Tutkimme tapausta normaalina ravintolapahoinpitelynä, vaikka kiinni otetuilla henkilöillä oli jengitunnuksia päällään ja tämä on siksi saanut julkisuutta, toteaa rikoskomisario Ari-Pekka Lehtinen Varsinais-Suomen poliisilaitokselta.

Joukko moottoripyöräkerho Helvetin Enkeleiden liiveihin pukeutuneita miehiä otettiin kiinni Kauppiaskadulla sijaitsevan ravintolan edessä noin kello 22. He olivat sitä ennen pahoinpidelleet naispuolisen ravintoloitsijan ja järjestyksenvalvojan toisessa Kauppiaskadulla sijaitsevassa ravintolassa.

– Tämä on yksittäinen tapaus ja varsin selvä. Silminnäkijöitä on useita. Syyteharkintaan lähtevät todennäköisesti teot, joissa olivat osallisina yksi varsinaissuomalainen ja kolme pääkaupunkiseudulla asuvaa henkilöä, Lehtinen sanoo.

Hänen mukaansa tapaus on ainut laatuaan viime aikoina. Esitukinnan perusteella miehillä ei ollut suoranaista vahingoittamistarkoitusta, eikä heitä epäillä törkeästä pahoinpitelystä. Toinen rikosnimike on laiton uhkaus.

– Syyttäjä tekee oman harkintansa, mutta niistä rikoksista, mistä henkilöitä epäillään, seurauksena on yleensä sakkoja. Paljon on tietenkin kiinni heidän historiastaan ja siitä, yhdistetäänkö tämä heidän mahdollisiin muihin juttuihin ja rangaistuksiin, Lehtinen puntaroi.

Kiinni otetut miehet pidätettiin lauantaina ja päästettiin vapaiksi sunnuntaina, joten poliisin suojissa he olivat kaksi yötä.

TS–JUKKA PAINILAINEN

LUE LISÄÄ TIISTAIN TURUN SANOMISTA


http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/576611 ... n+vapaiksi
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013122 ... 0_uu.shtml

Jengiliivimiesten ravintolatappelu syyteharkintaan

Maanantai 23.12.2013 klo 16.11

Turussa perjantaina tapahtunut ravintolatappelu, jossa oli mukana jengiliiveihin pukeutuneita miehiä, on menossa syyteharkintaan.

Poliisin mukaan asiaan ei kuitenkaan liity jengirikollisuutta, vaan kyse on tavallisesta ravintolassa sattuneesta järjestyshäiriöstä.

Epäiltynä on neljä miestä, joista ainakin osalla oli päällään Helvetin enkeleiden liivejä. Alustavia rikosnimikkeitä ovat pahoinpitely ja järjestystä pitävän henkilön vastustaminen.

Perjantaina kiinniotetut viisi miestä pääsivät vapaiksi sunnuntaina. Poliisin mukaan joukko oli häiriköinyt ravintolassa ja pahoinpidellyt naisravintoloitsijaa ja järjestysmiestä. Naista oli hoidettu terveyskeskuksessa.

Rikoskomisario Ari-Pekka Lehtisen mukaan naisen pahoinpitelijällä ei ollut pääjengin liivejä vaan alemman tason tunnukset.
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Ja hei, taas kerran.

Kenenkään lyöminen ei ole millään tavalla hyväksyttävää, mutta totuus on taas tuolla jossain. Epäilty naisen lyöjä ei ole enkeli, vaan jonkun supportkerhon jäsen, eli BM, DH, RD tai joku muu vastaava. Haistelisin tilanteen menneen näin. Paikalla on ollut pari enkeliä ja nippu erinäisiä support ihmisiä. Koska enkelit ovat kommentoineet tilannetta, niin paikalla on tosiaan ollut enkeli tai pari. Portsaria ja omistajaa on jännittänyt karvaisten äijien läsnäolo vähän liikaa ja ukkojen normaalista hauskanpidosta ja metelistä on tullut hieman sanomista. Voipi olla, että joku ulkopuolinen on tupannut seuraan ja tiukkasanaisesti on jouduttu enkeliseurueen puolesta kaveria häätämään. No, jostain syystä portsarilla on mennyt herne nenään ja/tai kokemuksen puutteen vuoksi ollaan ruvettu äijiä ulos säätämään. No tässä vaiheessa on ilmaantunut jollekkin kuuluisa näyttämisen halu, ruvettu rähisemään ja portsarin muilutusta nutun kauluksesta on ruvettu humalapäissään vastustamaan. Luultavasti tätä halua on löytynyt enempi sieltä supportporukasta, kun isot pojat ovat olleet mestoilla: "muaha ei mikään salmahiplari viä". No tässä vaiheessa mukana komentamassa on ollut myös tämä omistaja ja hän on sitten saanut leukaansa tätä collateral damagea. No, poke on siinä sitten vetänyt äkkiä sumutteet hässäkässä ilmoille suhasten puolia porukasta, ettei vaan kukaan tule päälle. Sen jälkeen on tässä vaiheessa täysin syyttömät varmasti suuttuneet, kuten aiheellista onkin ja huudelleet peräti vastaavia huudahduksia: "ei vittu noin voi toimia, perästä kuuluu perkele". Enkelit ovat ajatelleet valittaa, toiset ovat katsoneet enkeleiden liivejä, ja ajatelleet, että vähintään kaikki turkulaiset tapetaan.

Voisin ottaa luokallisen alkavan kevään abiturientteja ja osoittaa sieltä 5 poikaa, jotka ovat olleet samassa tilanteessa, kuin enkelit tuolla. Tuo on portsareille ihan normaali tilanne joutua painimaan silloin tällöin. Joillekkin miehille on kova paikka, kun geeliä on laitettu tukkaan koko ilta ja sitten poke ei päästäkkään etsimään pillua tiskiltä. Ei sillä, tästä syystä kerhoihin vähemmän tuota nuorempaa porukkaa otetaankin. 40+ osaa jo vähän odottaa (ja totuushan on se, että ei mies tarvi, kuin kaljaa ja fillarin). No mutta jaarittelu sikseen ja asiaan.

Baarissa on sitten istunut se tyyppi, jonka elämä on tylsää. Kun hässäkkää on tullut, niin uutisvinkkiä on lähtenyt heti maakuntalehteen, jotta on voitu tuntea itsensä tärkeäksi. Toimituksessa on yömiehen iltarunkku keskeytynyt, kun hälyytyskellot ovat alkaneet soimaan ja Asia Argenton pyöreän perseen päälle on ilmestynyt ilmoitus "helvetin enkelit riehuvat baarissa". Samaan aikaan espoolaisessa lähiössä KRP:n rikoskomisarion ilta on keskeytynyt, sylistä on lentänyt juustolautanen ja punaviinit kaatuneet matolle, kun rikollisjärjestöt ovat taas rikollisjärjestäneet. Lopun voi sitten lukea päivän lehdistä ja kuulla, kuinka Pälkäneentiellä olevan yökerhon subbarit ovat saaneet kilpailijan enkelikomennon pumppaavista otsasuonista.

Vikaa ollut varmasti molemmissa osapuolissa, mutta että lehdessä totuus tässä asiassa? Joo, aivan varmasti. Oliko rikkonut uutiskynnyksen, jos viereisen pöydän porukka olisi rähinöinyt? Joo, aivan varmasti.
seivästäjä
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Ti Marras 19, 2013 2:14 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja seivästäjä »

aga kirjoitti:
- Naista ei ole hakattu. Kyseessä oli portsarin ylireagointi. Olimme jo poistumassa ravintolasta, kun hässäkkä alkoi, Helvetin enkeleiden jäsen kertoo.i
Nainen joutui muuten vain terveyskeskukseen paikkaltavaksi. Joo, nainen valehtelee, niinhän ne aina, vitun nyrkkeilysäkit.
seivästäjä
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Ti Marras 19, 2013 2:14 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja seivästäjä »

Jätkät vähän varmisteli, kuudella yhden naisen päälle, ettei vain itse saa pataansa.
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lech »

Olivat olleet Rio xxxx -nimisessä ravintolassa ja kyllä tätä naista oltiin lyöty. Jonkinmoisia ajatuksia herättää tuo liivit päällä hörhöäminen ja naisen lyöminen, en tänne kehtaa kaikkea kirjoittaa mitä ajattelen. Kuitenkin sen verran että vitun raukkamainen teko. Joku kirjoitti, että ehkä naisravintoloitsija aukoi päätään tai jotain muuta vastaavaa. Kyllä maailmaan melua mahtuu. Naisia, lapsia, vanhuksia ja eläimiä ei lyödä jos on mies, ei se sen kummempaa ole. Jos tätä yksinkertaista asiaa ei ole sisäistänyt niin ei ole liivien arvoinen. Tosi mies ei kuitenkaan mitään tunnuksia tarvitse, mies menee ja mies vastaa. Mutta se oli ennen, nyt on tätä uutta sukupolvea, jonka tapakulttuuri synnyttää usein myötähäpeää.
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Aika rajusti on melua siitä, että "6 jätkää" on käynyt naisen päälle. Ensinnäkin ukkoja oli paikalla 5 ja ilmeisesti vain yksi on käynyt naisen päälle. Väkivalta ei ole koskaan hyväksyttävää, mutta totuuden etsiminen on. Lehdissäkin on selkeästi sanottu, että hyökkääjiä on ollut vain yksi. Voin uskoa tähän, koska lehdet yleensä liioittelevat kyseisten tekijöiden toimia.

Mutta mopomiehethän ei tee mitään yksin, eikös se niin mee. Kakallakin käydään 5 ihmisen voimin ja kun hääyönä ollaan vaimon kanssa, niin kaverit on vähintään oven suussa kannustamassa. Eiköhän edelleen joku alempi sälli ole suuttunut, poke vetänyt savut koko porukalle ja soppa ollut valmis.
Bias
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1354
Liittynyt: Su Heinä 19, 2009 1:04 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Bias »

Eniten enkelien uskottavuutta ei syö kyseinen tapahtuma vaan tämä jälkipyykki. Selitellään, vastuuta ei oteta, syy on aina jossain muualla.. Tämä näissä tosimieskerhoissa yleensä saa aikaan sen, että heitä pidetään raukkoina. Miksei voi sanoa reilusti, että mopo karkasi, mutta kannamme vastuun ja teemme tarvittavat muutokset, ettei näin enää tapahdu?
Ei ole syyttömiä. On vain huonosti kuulusteltuja.
Josif Stalin
Avatar
Kalistinpää
Hetty Wainthropp
Viestit: 473
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:16 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kalistinpää »

Bias kirjoitti:Eniten enkelien uskottavuutta ei syö kyseinen tapahtuma vaan tämä jälkipyykki. Selitellään, vastuuta ei oteta, syy on aina jossain muualla.. Tämä näissä tosimieskerhoissa yleensä saa aikaan sen, että heitä pidetään raukkoina. Miksei voi sanoa reilusti, että mopo karkasi, mutta kannamme vastuun ja teemme tarvittavat muutokset, ettei näin enää tapahdu?

Juurikin näin.
Joku huuteli uskottavuudesta. Kuinka uskottava puolestaan tissiliivien oma versio on?
Tarjoilija ja poke aivan tyhjästä kävivät kiusaamaan mopojengiläisiä? Kutsuivat poliisitkin ja näytökseen kuului myös sairaalareissu.
Tällainen pikku ärsyttäminenhän tosiaan on tunnettua kansanhuvia jota kohdistetaan puolirikollisessa maineessa oleviin porukoihin.

Naisten päälle 5-1 , täytyyhän kerhon kunniaa suojella kun känniapinoille ei tarjoilla! Voi vittu mitä paskaväkeä.
- Oderint dum metuant -
peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

seivästäjä kirjoitti:
aga kirjoitti:
- Naista ei ole hakattu. Kyseessä oli portsarin ylireagointi. Olimme jo poistumassa ravintolasta, kun hässäkkä alkoi, Helvetin enkeleiden jäsen kertoo.i
Nainen joutui muuten vain terveyskeskukseen paikkaltavaksi. Joo, nainen valehtelee, niinhän ne aina, vitun nyrkkeilysäkit.
Viattomat enkelit joutui raa,an naisen kaltoin kohtelemaksi. Onneksi supporttiukkelit tulivat nopeasti tilanteeseen mukaan ja saatiin tilanne nopeasti loppumaan.

Toimenpiteet : enkulit kirjoittavat sakon ravintoloitsijalle ja kehoittavat poliisia poistumaan paikalta.
Ei ole voittajaa valuutalle.
3kanta
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 9:58 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja 3kanta »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 62910.html

Ilta-Sanomat uutisoi viime lauantaina, kuinka ravintolan omistajaa ja järjestyksenvalvojaa pahoinpideltiin turkulaisessa ravintolassa.
Varsinais-Suomen poliisin mukaan viidestä miehestä neljällä oli Helvetin enkeleiden liivit. Poliisin mukaan turkulaisen ravintoloitsijan pahoinpitelystä epäillyllä ei ollut Helvetin enkelit -liivejä.

Tutkinnan edetessä on poliisin mukaan selvinnyt, että pääepäiltynä on mies, jolla ei ollut Helvetin enkeleiden liivejä vaan alemmanasteiset liivit.

– Naiseen kohdistunut väkivalta ei ollut näiden henkilöiden toimesta, joilla oli ollut liivit vaan miehen, jolla oli jonkinlaiset liivit, mutta ei Hells Angels -liivit, tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Ari-Pekka Lehtinen.

Poliisi kertoi aiemmassa tiedotteessaan todistajien kertoneen, että miehet olivat ravintolaan saapumisensa jälkeen alkaneet aiheuttaa humalassa häiriötä eivätkä he suostuneet ravintoloitsijan ja järjestyksenvalvojan pyynnöistä huolimatta poistumaan.

– On huudettu ja melskattu, Lehtinen kuvailee.


Pippurisumutetta käytettiin

Järjestyksenvalvoja joutui turvautumaan pippurisumutteeseen, kun ravintoloitsijaa lyötiin useita kertoja nyrkeillä kasvoihin ja hänet kaadettiin maahan. Lehtisen mukaan järjestyksenvalvojaa ei toistaiseksi epäillä mistään.

Lehtisen mukaan ravintolan omistanut nainen selvisi pahoinpitelystä lievillä vammoilla.

Näillä näkymin vain epäilty mies, jolla ei ollut Helvetin enkeleiden liivejä, saa syytteen pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Myös kolme muuta miestä saanee poliisin mukaan syytteen järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta, joskin syytteet tarkentuvat vielä myöhemmin. Viides mies jää Lehtisen mukaan todennäköisesti ilman syytteitä.

Poliisin mukaan asiaan ei liity jengirikollisuutta, vaan kyse on tavallisesta ravintolassa sattuneesta järjestyshäiriöstä.
Roadkill, Roadkill
Jeffrey Used To Bring Home
Roadkill, Roadkill
Young Jeffrey Loved To Play With
Roadkill, Roadkill, Roadkill
Jeffrey Bleached The Bones Of
Roadkill, Roadkill
Äpärä
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: La Maalis 24, 2012 1:36 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Äpärä »

Kaiken tämän huutelun keskellä meinaa unohtua se pointti mitä tässä moni on yrittänyt tuoda esiin - ihan sama kuka on tehnyt ja mitä, iltapäivälehdistö julkistaa asioita sokeasti tutkimatta onko niissä mitään perää. Varsinkin jos on kyse moottoripyöräkerhoista - vastaavaa yksilöintiä ei nähty esim. Malminkartanon ampumistapauksessa, vasta päiviä tapahtuman jälkeen jossain sivulauseessa mainittiin että tekijät olivat romanitaustaisia.
Vastaa Viestiin