Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Bias
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1354
Liittynyt: Su Heinä 19, 2009 1:04 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Bias »

Tässä on nyt ihan sama logiikka kuin siinä, jos minä esiinnyn julkisesti tissit tyrkyllä ja sitten itken, saamastani huomiosta ja siitä, että minua pidetään tyrkkynä.

Sillä erotuksella, että minä olen biologisesti ämmä.
Ei ole syyttömiä. On vain huonosti kuulusteltuja.
Josif Stalin
seivästäjä
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Ti Marras 19, 2013 2:14 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja seivästäjä »

Seuraava selitys; nainen kävi kahden meistä päälle ja alkoi pahoinpitelemään, estääksemme pahoinpitelyn hyökkäsimme viiden miehen voimin naisen päälle.

Mä tiedän noistakin porukoista pari tyyppiä, jotka vetäisivät selittelijöitä huolella nekkuun, mutta taitavat olla kiinni tällä hetkellä. Ihan oikeasti, miehet ei vittu selittele.
lipuli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Su Elo 26, 2012 5:11 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lipuli »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 62910.html?

Taas on hutkittu. Vielä tänään ollaan jossain päin uutisoitu, että Hells Angels kerholaiset ovat hyökänneet porukalla naisen kimppuun ja täällä minfossa kompataan täysillä. Median tavat ovat tuttuja, mutta porukka ei halua suhtautua kriittisesti, kun kyseessä on pahamaineinen kerho. Mitenhän nämä hätähousut suhtautuvat näihin uusiin uutisiin, jossa Iltasanomat on miedontanut aiempaa uutisointia rajusti. Iltasanomien otsikossakin kerrotaan, että " tekijällä oli jonkinlaiset liivit ". Poliisin mukaan vain henkilö, joka ei kuulunut Hells Angelsiin saa syytteen pahoinpitelystä.

Uutiset muuttuneet siitä, että HA on porukalla hakanneet naista siihen, ettei HA ollutkaan naisen hakkaamisen takana. Toki tekijä varmaankin kuuluu kaveripiiriin / on hängä tms, mutta HA:ta on tästä turha syyttää. Tämä on tietysti HA:n vihaajille asia, mitä ei kuitenkaan sulateta ja jostain syystä naapurileirin naisiin kohdistuvat teot eivät saa näin innostumaan mustamaalauksesta.
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lech »

Edellinen kirjoittaja on vajakki. Enkelit ovat hakanneet naista Turun keskustassa olevassa ravintolassa, piste. Ei tämä sen kummenpaa ole. Säälittävää toimintaa kerta kaikkiaan. Ja jokainen, jonka mielestä naisten hakkaaminen on OK niin mieluusti otan vastaan YV. Sitten katsotaan.
Avatar
Kalistinpää
Hetty Wainthropp
Viestit: 473
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:16 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kalistinpää »

lech kirjoitti:Enkelit ovat hakanneet naista Turun keskustassa olevassa ravintolassa, piste. Ei tämä sen kummenpaa ole.
Tuossahan tuo tuli. Lyhyesti ja ytimekkäästi.
Kivahan se olisi tietysti poimia rusinat pullasta. Ihmiset pikkuisen pelkää, saa pikkuisen enemmän sikailla kuin normikansalainen. Pikkuisen saa leveillä ja töniä. Jokunen pillukin lohkeaa. Myhäillään " kovista poijista" murhainfossa.
Mutta sitten, rasistinen media alkaa kiusata kun apukoululaiset eivät jaksa näytellä. Sitten ollaan taas pelkkiä motoharrastajia, ihan vitun loukkaantuneita sellaisia. Valkoisia somaleja. Spermanaamojen orjuuttamia.
- Oderint dum metuant -
Jaakko Kolmonen
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: La Touko 04, 2013 1:26 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Jaakko Kolmonen »

Olisiko joku foorumilainen ollut mahdollisesti paikalla ja kertoisi puolueettoman silminnäkijän version. Ja liivit tunnistava jos vielä löytyisi niin aina parempi. Ikävä juttu jos totta on mutta rohkenen epäillä.
Verä ny vähä sääki perkele eihä sun oo saatana eres hiki
taukki
Harjunpää
Viestit: 313
Liittynyt: Ti Huhti 30, 2013 2:32 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja taukki »

Joo eiköhä se nii oo että turhaan on sielä näytön takana kenenkään muiden tekosia puolustella, varsinkin tälläisessä tapauksessa. Ei varmasti turhan takia ole baarin pitäjä sairaalassa käväissyt, pataan liivimiehet laittanu ja thats it.

Oikein naurattaa teidän spekulaatiot siitä että iltapäivälehdet nyt kirjoittaa mitä kirjoittaa, saattoihan se olla joku muu motoristiporukkakin, ehkä se baarinpitäjä haastoi vaan riitaa, ehkä järkkäri sumutti ensin kaikki ja sitten alkoi rähinä. Melkosia sherlockeja.
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

No juurihan lehdissä sanottiin, että kyseessä oli joku muu, kuin HA:n jäsen. Motoristipiireissä on tapana käydä tervehtimässä muitakin kerhoja ja ystäviä saattaa löytyä kerhosta jos toisesta. Tuntuu jotenkin olevan ihan hirveä pettymys jengille, kun enkelit eivät sikailleetkaan :D Close but no cigar.

Edit:
Pari kesää sitten todistin ihan henkilökohtaisesti, kun UB:n kaverit olivat puukkohippasilla elokuisena sunnuntaipäivänä ravintola Miamissa Tampereella. Tai no, ei UB yritti puukottaa yhtä UB:n seurassa ollutta ja liivimies sitten siihen väliin ja hässäkkä päälle. Liivimies katosi, kuin pierusaharaan sitten siitä, kunnes kuselle horjuessani löytyi vessasta vaihtamassa omaisuuttaan äkkiä jollekkin kaverille. Kissalanpojat sitten paikalle ja kaksi ensinmainittua talteen, mutta UB väisi tämän nakin. Kysyn vaan, missä otsikot?
taukki
Harjunpää
Viestit: 313
Liittynyt: Ti Huhti 30, 2013 2:32 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja taukki »

No ei se mulle eikä varmaan monellekkaan mikään pettymys ole vaikkei nyt hells angelsin jäsen (voihan se olla myös prospect) leiponu baarin yrittäjää nassuun, mutta samaa porukkaa. Ihmettelen vaan että missä ihmisten moraali menee, vedetäänkö akkaa turpaan vai ei. Perään vielä uhkaillaan...ei jumankauta, sitten puolustellaan ja selitellään...kai ny jumankauta tuostaki olis ilman nyrkkihippoja selvitty jos olis kallon sisäs jotakin.
lipuli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Su Elo 26, 2012 5:11 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lipuli »

lech kirjoitti:Edellinen kirjoittaja on vajakki. Enkelit ovat hakanneet naista Turun keskustassa olevassa ravintolassa, piste. Ei tämä sen kummenpaa ole. Säälittävää toimintaa kerta kaikkiaan. Ja jokainen, jonka mielestä naisten hakkaaminen on OK niin mieluusti otan vastaan YV. Sitten katsotaan.
Ok. Oon vajakki eikä äo oo paljookaan kengän numeroa suurempi. Siitä huolimatta tajuan, että jos virkavalta vois syyttää enkeleitä, ni 100%:n saletisti näin tekisi.

Suora lainaus rikoskomisario Ari-Pekka Lahtiselta:
" Naiseen kohdistunut väkivalta ei ollut näiden henkilöiden toimesta, joilla oli ollut liivit vaan miehen, jolla oli jonkinlaiset liivit, mutta ei Hells Angels -liivit."

Vajakki tulkitsee rikoskomisarion lausunnon niin, ettei tekijä ollut HA:n jäsen.
Minfon Einstein puolestaan tulkitsee saman asian näin: "Enkelit ovat hakanneet naista Turun keskustassa olevassa ravintolassa, piste." (suora lainaus)

Eihän täällä kukaan naisten hakkaamista puolusta ja siinä oon sun kans tasan samaa mieltä. Tääl on kuitenki ihan turha uhota jollain YV:llä, varsinki ku tietää et kaikki on naisten hakkaamista vastaan. Kyse oli nyt siitä, et oli tapahtunu uutisankka, jonka mukaan enkelit olis porukalla hakanneet naisen. Tää uutinen korjattiin niin, että naisen pahoinpitelijöitä olikin vain yksi eikä hän ollutkaan enkeli.
Ei tää sen vaikeampaa oo. Asian ymmärtää vajakkikin, jos vaan haluaa.

Tää minfo on vaan keskustelupalsta, eikä muuta sitä pointtia, että porukka täällä minfossa on paljonki asenteellista ja huutelee sen mukaan, miten sympatiat osuu eikä ees viranomaisilta tullu tieto kelpaa jos se ei mielytä. Suurelta osin nää samat huutelijat, jotka nyt on äänessä, oli hiljaa mm. kun eräässä L...ssa kerhossa tapahtu raiskaus ja V...ssa toinen jaos piilotteli tätä tekijää. Mediassa annettiin ymmärtää sillon, et kyseessä oli jäsen, mut lehethän kirjottaa mitä sattuu. Kellään fiksulla saati vajakilla ei tullu mieleenkään kuitenkaan syytellä asiasta kerhoo tai ihmetellä raiskarin suojelemisesta. Tilanne ois voinu olla toisin, jos kyseessä ois ollu HA.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Poliisikin myönsi, ettei varsinaisella pahoinpitelijällä ollut HA:n liivejä, eikä yhtä liivit päällä ollutta epäillä enää edes järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.
Mutta kun tiedossa on että noista tulee aina negatiivista uutisointia, niin mikseivät nuo neljä puuttuneet tilanteeseen kun omaan seurueeseen kuulunut kävi naisravintoloitsijan kimppuun?
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Rescuer kirjoitti:Poliisikin myönsi, ettei varsinaisella pahoinpitelijällä ollut HA:n liivejä, eikä yhtä liivit päällä ollutta epäillä enää edes järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.
Mutta kun tiedossa on että noista tulee aina negatiivista uutisointia, niin mikseivät nuo neljä puuttuneet tilanteeseen kun omaan seurueeseen kuulunut kävi naisravintoloitsijan kimppuun?
Sitähän tarina ei kerro. Olisivatko puuttuneetkin, mutta tässä vaiheessa poke veti kaasut naamalle. Eikä sitäkään kerrota, että oltiinko baarissa kaveri meiningillä. Voihan olla, että kyseessä on ollut vain joku ensipäivän tuttu. Spekulaatiota, mutta niinhän täällä on kaikki.
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lech »

lipuli: anteeksi nimittely. Pisti vaan niin vihaksi tuo naiseen kajoaminen. Olen kuullut luotettavalta taholta, että enkeli löi mutta koska nämä on näitä puheita niin asian vatvominen jää minun puolestani tähän.
lipuli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Su Elo 26, 2012 5:11 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lipuli »

lech kirjoitti:lipuli: anteeksi nimittely. Pisti vaan niin vihaksi tuo naiseen kajoaminen. Olen kuullut luotettavalta taholta, että enkeli löi mutta koska nämä on näitä puheita niin asian vatvominen jää minun puolestani tähän.
No problem lech, nimittelyt ei mua haittaa.

MTV3:n mukaan tapauksella oli runsaasti silminnäköitä. Tuskin poke ja ravintoloitsija on myöskään asianomaisena jätetty kuulematta. Tänä päivänä useimmissa ravintoloissa on myös kameravalvonta. Näiden paikalla olleiden kertoman perusteella antoi poliisi virallisen lausunnon.
Näistä todistajien ja asianomistajien lausunnoista huolimatta sun luotettava lähde kertoo täysin toista. Joku valehtelee. Sun luotettava taho tai useat silminnäkijä, poke ja ravintoloitsija.

Jos tämä luotettava taho on oikeasti luotettava taho ja se haluaisi naisten hakkaajat kuriin, nin sen velvollisuus olis käydä kertomassa totuus, jotta saataisiin nämä oikeat naistenhakkaajat sekä naistenhakkaajia suosivat silminnäkijät, poke ja ravintoloitsija väärästä lausunnosta tilille.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8299
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Onpa hauskaa seurata kuinka täällä jotkut uskoo kaiken lukemansa ilman aivotoimintaa.
Totta tossa ekana julkaistussa jutussa oli vain se että paikalla oli 4 HA:n jäsentä ja yksi tyyppi joka ei ollut HA:n jäsen. Miksi nämä 4 HA:n jäsentä eivät puuttuneet tähän hyvin kyseenalaiseen(voi muuten jäädä syytteet nostamatta kunhan valvontakameran nauhat on katsottu, tai toinen osapuoli onkin syytettynä) pahoinpitelyyn voi johtua esimerkiksi siitä että kaasua tuli silmille ennekuin oli tapahtunut yhtään mitään. Saattoi olla että tämän kyseisen räkälän valopää idiootti poke oli kaasu kädessä jo silloin kun nämä 5 henkilöä tuli sisään ovesta ja oli päättänyt kaasuttaa heidät. Varmaan tämä omistaja rouva sai osuman naamaansa tältä ei HA:n kaverilta siinä vaiheessa kun kaasut oli silmillä ja näkö nolla. Mutta taisipa olla niin että kyseinen rouva kävi kiinni tähän henkilöön poistaakseen hänet, eikä tämä henkilö näkökyvyn mentyä tiennyt kuka vaatteista repii.
Mutta on täällä niin ihkuja kommentoijia jotka uskoo kaiken mitä lukevat tämän iki-ihanan suomalaisen lehdistön tuotannosta. Kertonee jotakin lukijakunnan aivotoiminnan vajavaisuudesta.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Vastaa Viestiin