Vantaa: Kansallismieliset pahoinpitelivät eri mieltä olevan

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
lol161
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2013 12:07 pm

Vantaa: Kansallismieliset pahoinpitelivät eri mieltä olevan

Viesti Kirjoittaja lol161 »

Kansallismieliseksi itseään kutsuvan Kansallisen vastarintaliikkeen aktivistit pahoinpitelivät miehen katutempauksessaan Myyrmäessä lauantaina iltapäivällä.

Noin viiden tai kuuden mustiin pukeutuneen miehen joukko saapui puolenpäivän aikaan Myyrmäen kauppakeskuksen edustalla olevalle Paalutorille lippunsa kanssa ja ryhtyi jakamaan kansallismielistä sanomaansa tukevia lentolehtisiä. Eu- ja maahanmuuttajakriittinen sanoma ei kaikkia miellyttänyt.

Kello 13:n aikaan tilanne kärjistyi eriävän mielipiteensä esittäneen ulkomaalaistaustaisen miehen kanssa niin, että aktivistit päättivät pahoinpidellä kritiikkiä esittäneen miehen joukolla.

Aktivistien verkkosivulla tapahtumista kirjoitetaan, että mies alkoi haastamaan riitaa, minkä vuoksi heidän oli aika puolustautua.

– Räyhääjä oppikin käytöstapoja kantapään kautta. Rähjääntynyt riitapukari laahusti pois paikalta ja muistaa jatkossa julistaa suvaitsevaisuuden ilosanomaa sovittelevammalla sävelellä, aktivistien edustaja Jesse Torniainen kirjoittaa liikkeen patriootit.com-verkkosivustolla.

Tapahtumia todistaneen ohikulkijan mukaan vastarintaliikkeen edustajat poistuivat pahoinpitelyn jälkeen nopeasti paikalta, ennen poliisin ja ambulanssin saapumista.

Sivustolla aktivistit kirjoittavat olleensa muutenkin lopettelemassa, ja lähteneensä "onnistuneen katuaktivismin jälkeen" kahville summaamaan päivän tapahtumat.

Patriootit-sivustolla raportti lauantaisesta tempauksesta päättyy sanoihin "Vantaan kadut kuuluvat meille!".

Poliisilla on tapahtumasta valvontakameranahoitteita, joita tutkitaan parhaillaan. Tällä hetkellä tutkintanimike on pahoinpitely.

– Kahta tai kolmea henkilöä tässä on ainakin syytä epäillä pahoinpitelystä, tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen sanoo.

Poliisi pyytää tapahtuman todistaineita tai siihen itse osallistuneita ottamaan yhteyttä Itä-Uudenmaan poliisiin.

Juttua täydennetty kello 14.03 tutkinnanjohtajan tiedoilla.
http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutise ... iikkeen.1/

otsikko muutettu
t:mode
Durruti
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Durruti »

Onneksi äärioikeisto ei muodosta Suomessa minkäänlaista uhkaa, koska se on vain parin kaljapöhnäisen teinin puuhastelua. Näin tietää meille kertoa kansanedustaja Juho Eerola (ps). http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/kal ... isto-14254
Vastarinta
Remington Steele
Viestit: 229
Liittynyt: To Marras 14, 2013 1:23 pm

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Vastarinta »

Durruti kirjoitti:Onneksi äärioikeisto ei muodosta Suomessa minkäänlaista uhkaa
Niinpä. Mielestäni suurempi uhka on ihmiset, jotka ovat valmiita pahoinpitelemään toisen ainoastaan tämän mielipiteiden vuoksi. Kuten tämä tällä kertaa kuitenkin nenilleen saanut. Alkoi uhkailemaan Vastarintaliikkeen aktivistia pahoinpitelyllä, mutta uhkailu osuikin omaan nilkkaan.

Vastarintaliikkeen tiedote tapahtuneesta:

http://www.patriootti.com/katuaktivismi ... jakkaan-2/
En edusta Suomen Vastarintaliikkeen virallista mielipidettä, vaan kyseessä on henkilökohtainen tunnus.
Marko M
Poliisikoira Rex
Viestit: 255
Liittynyt: To Touko 02, 2013 2:26 pm

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Marko M »

Suurin uhka Suomessa ovat päättäjät jotka haalivat maahamme vihollisia.

https://www.google.se/maps?ll=55.583022 ... ut=classic
ns_
Sofia Karppi
Viestit: 430
Liittynyt: Ma Marras 10, 2008 1:27 pm
Paikkakunta: hki

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja ns_ »

Pahoinpitelyjä, puukotuksia, kaasutuksia. Mielipiteen takia. Näinhän vastarinta on tosiaan toiminut. Muuten, internetistä löytyneiden tietojen mukaan tuon tiedotteen kirjoittaja on tuomittu mm. pahoinpitelyistä, luvattomien kaasusumuttimien salakuljetuksesta, puukotuksesta ja roskakatoksen tuhopoltosta.
Durruti
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Durruti »

ns_ kirjoitti:Muuten, internetistä löytyneiden tietojen mukaan tuon tiedotteen kirjoittaja on tuomittu mm. pahoinpitelyistä, luvattomien kaasusumuttimien salakuljetuksesta, puukotuksesta ja roskakatoksen tuhopoltosta.
Niin, täähän oli se 150cm kääpiönatsi. :lol:

Ilmeisesti roskakatoskin oli uhannut kansallismielisten mielipiteenvapautta. :P
Marko M
Poliisikoira Rex
Viestit: 255
Liittynyt: To Touko 02, 2013 2:26 pm

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Marko M »

Useimmat pahoinpitelyt ja muut väkivaltarikokset ovat muiden kuin nahkapäiden tekemiä mutta nahkapäistä saa hyviä otsikoita joita pölvästit voivat kauhistella.

Kuva

http://www.pakkotoisto.com/attachments/ ... 947201.jpg
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

En ymmärrä, miten tuo ylläoleva taulukko liittyy asiaan. Nyt on kyse tästä rikoksesta, jossa natsit ilmeisesti syyllistyivät pahoinpitelyyn. Keskusteltaisko nyt kuitenkin tästä eikä Malmön maahanmuuttajatilanteesta? :roll:

Eikös ylläpito voisi alkaa jo rajoittaa näitä off-topikkeja, vaikka poistamalla asiaan kuulumattomat viestit? Näitä alkaa olla jo useissa ketjuissa (ihan Marko M:n viestihistoriaa katsomalla löytyy paljon viestejä, jotka eivät liity mitenkään ketjun rikokseen vaan maahanmuuttoagendaan...). Tän munkin viestin voi samalla poistaa.

Muokkaus: Laitetaan nyt vielä asiaankuuluvaa sisältöäkin.
Sakari Timonen kirjoitti:Natsilippujen alla

- Räyhääjä oppikin käytöstapoja kantapään kautta. Rähjääntynyt riitapukari laahusti pois paikalta ja muistaa jatkossa julistaa suvaitsevaisuuden ilosanomaa sovittelevammalla sävelellä. Koska olimme muutenkin lopettamaisillamme katuaktivismia lentolehtisten ollessa lopuillaan, päätimme pakata tavaramme ja poistua paikalta. Onnistuneen katuaktivismin jälkeen kävimme vielä juomassa kahvit ja summaamassa päivän kokemukset. Vantaan kadut kuuluvat meille!

Näin rehvastelee Suomen Vastarintaliike hakattuaan joukolla ulkomaalaistaustaisen miehen keskellä kirkasta päivää Vantaalla. Heidän omassa julkaisussaan sankarilliseksi kuvailtu teko menettää hohtonsa, kun siitä lukee Metro-lehdessä julkaistun uutisen. Järjestäytynyt joukko äärioikeistolaisia pahoinpiteli miehen ja lähti nopeasti karkuun.

Suomen Vastarintaliike on tunnustuksellinen natsijärjestö. Sen tavoitteena on perustaa uusi kansallissosialistinen valtio, joka muodostuu Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista sekä mahdollisesti Baltian maista. Nämä alueet muodostavat luontevan rodullisen ja kulttuurillisen alueen, jonka olemassaolon uusi valtio turvaa.

Uusi valtio nojaa valtansa voimaan, armeijamalliseen hierarkiaan, kurinalaisuuteen, uskollisuuteen ja ennen kaikkea Johtajaan, jota tavallinen ihminen ei pysty kyseenalaistamaan. Tulevaisuudessa on yksi valtapuolue, Nationalsocialistisk Orden NSO, jonka johtavat jäsenet tulevat muodostamaan korkeimman senaatin, joka valitsee Johtajan ja toimii hänen neuvonantajanaan. Edustuksellista demokratiaa ei tässä valtiossa tunneta ja vaikka isänmaallisuuden nimeen vannotaan, niin tulevassa valtiossa Suomi on vain yksi maakunta.

Tämä joukko fanaatikkoja aloitti yön pimeydessä toimivana tarranliimaajaporukkana. Viime aikoina he ovat oikeasti aktivoituneet taistelemaan. Pride-kulkueen kaasuhyökkäyksen takana oli Suomen Vastarintaliike. Myös Dan Koivulaakso joutui kaasuhyökkäyksen kohteeksi ja tekijä oli Suomen Vastarintaliikkeeseen kuuluva mies. Hänet otettiin kiinni suoraan oikeudenkäynnistä, jossa hänet tuomittiin eduskuntavaalien alla tapahtuneesta väkivallanteosta kokoomuksen vaalikojulla. Jyväskylän kirjastohyökkääjät olivat Suomen Vastarintaliikkeen jäseniä.

Pitäisiköhän päättäjien, poliisin ja oikeuslaitoksen havahtua ennen kuin tulee ruumiita? Suomen Vastarintaliikkeeseen pitää viimeinkin soveltaa järjestäytyneen yhteiskunnan kovempia keinoja. Löysin nopeasti montakin eri lainkohtaa, joita voitaisiin soveltaa välittömästi. Suomen Vastarintaliike pyrkii kumoamaan väkivaltaisesti laillisen yhteiskuntajärjestyksen ja siitä Rikoslain 13 luvun 3 §:n 3 momentti sanoo näin:

Valtiopetoksen valmistelusta tuomitaan myös se, joka perustaa tai organisoi yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on Suomen valtiosäännön tai valtiojärjestyksen väkivaltainen kumoaminen tai muuttaminen, osallistuu johtavassa asemassa tai muuten merkittävällä tavalla sellaisen yhteenliittymän toimintaan tai tietoisena yhteenliittymän tarkoitusperästä antaa sille merkittävää taloudellista, järjestöllistä tai muuta vastaavaa tukea. Rangaistus on vähintää neljä kuukautta ja enintään neljä vuotta vankeutta.

Jos tämä tuntuu liian järeältä aseelta, niin otetaan seuraava pykälä. Järjestö on korostetun sotilaallisesti organisoitunut, joten RL 13 luvun 4 § olisi käyttökelpoinen:

Joka laittomasti perustaa, organisoi tai varustaa sotilaallisesti järjestäytyneen yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on vaikuttaa valtiollisiin asioihin, toimii sellaisessa yhteenliittymässä johtavassa asemassa, taloudellisesti tai muutoin merkittävällä tavalla tukee sitä tai siinä toimeenpanee tai antaa sotilaallista koulutusta, on tuomittava laittomasta sotilaallisesta toiminnasta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Nämä sankarit haluavat tietenkin tulla kohdelluiksi poliittisesti vainottuina, joten ehkä sittenkin olisi viisainta kohdella heitä tavallisen rikollisryhmän jäseninä RL 17 luvun 1a §:n mukaisesti:

Se, joka:
1) perustamalla tai organisoimalla järjestäytyneen rikollisryhmän taikka värväämällä tai yrittämällä värvätä väkeä sitä varten,
2) varustamalla tai yrittämällä varustaa järjestäytynyttä rikollisryhmää räjähteillä, aseilla, ampumatarvikkeilla tai niiden valmistamiseen tarkoitetuilla aineilla tai tarvikkeilla taikka muilla vaarallisilla esineillä tai aineilla,
3) toimeenpanemalla, yrittämällä toimeenpanna tai antamalla järjestäytyneelle rikollisryhmälle koulutusta rikollista toimintaa varten,
[...]
osallistuu järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan, jossa tavoitteena on tehdä yksi tai useampi rikos, josta säädetty enimmäisrangaistus on vähintään neljä vuotta vankeutta, taikka yksi tai useampi 11 luvun 10 §:ssä tai 15 luvun 9 §:ssä tarkoitettu rikos, ja jos tällainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, on tuomittava järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Demokraattisessa yhteiskunnassa väkivaltainen äärioikeisto ei terrorisoi katuja.
http://www.paljastettu.fi/276988557/170 ... pujen-alla
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17155
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

PaxCow kirjoitti:
Sakari Timonen kirjoitti:Natsilippujen alla

Pitäisiköhän päättäjien, poliisin ja oikeuslaitoksen havahtua ennen kuin tulee ruumiita?

http://www.paljastettu.fi/276988557/170 ... pujen-alla


Pitäisi. Ehdottomasti. Mutta siihen ei ole halua, vaan Suomeen tulee jatkuvasti "siirtolaisia" työvoimapulan nimissä, vaikka Suomen kassa on koko lailla tyhjä. Tilanne tulee väistämättä johtamaan yhteenottoihin, joissa saattaa tulla osumia puolin että toisin.

Aina kun ulkomaalainen on uhri, niin sitä suuremmat otsikot ja suurempi myötätunnon kerjääminen. En muista Sakari Timosen kirjoitelleen ensimmäistäkään sanaa silloin kun neekeri raiskaa tai hakkaa suomalaisen. Se ei ilmeisesti ole uhka, vaan velanmaksua orjalaivojen tervasta. Toki Timosen kirjoituksessa on kyse demokratiasta ja mielipiteen ilmaisuvapaudesta.

Demokraattisessa yhteiskunnassa väkivaltainen äärioikeisto ei terrorisoi katuja.

Vaan ketkä? Esim. Malmössä terrorisoivat katuja jotkut muut tahot kuin väkivaltainen äärioikeisto...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Durruti
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Durruti »

Doctor Lecter kirjoitti:Demokraattisessa yhteiskunnassa väkivaltainen äärioikeisto ei terrorisoi katuja.

Vaan ketkä? Esim. Malmössä terrorisoivat katuja jotkut muut tahot kuin väkivaltainen äärioikeisto...
Ai jaa? Pari viikkoa sitten kaksi aikuista miestä pahoinpiteli Malmössä 16-vuotiaan demaritytön. Siitä päätellen että häntä kutsuttiin "feministfittaniksi", voisi kuvitella tekijöiden edustavan nimenomaan äärioikeistoa. http://www.expressen.se/kvp/ssu-aktiv-s ... pottad-pa/

Tukholman lenkkipolkuja puolestaan terorisoivat myös sinun mukavat natsi-ystäväsi. Maalitauluksi kelpaa jopa saamelaiset naiset. http://sverigesradio.se/sida/artikel.as ... el=5768025
Dr. Combat Shotgun
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 8:32 pm

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Dr. Combat Shotgun »

Juuri Pekka Siitoinin elämänkertaa(suomen Fuhrer, Iiro Nordling 2003) ja sen jatko-osaa lukeneena ei voi olla kiinnittämättä huomiota viimeaikaisten vastarinnan toimien ja Siitoimen porukan tekemisten(mm. tiedonantajaa painaneen kursiivin tuhopoltto) yhtäläisyyksiin. Saa nähdä millainen on nyt ajan henki, itse soisin että natsiporukan johto pistettäisiin istumaan juuri paxcow:n mainitsemia pykäliä noudattaen. Niin se nimittäin loppui Siitoimenkin lento millään tavalla vakavasti otettavana poliittisena toimijana.
Vastarinta
Remington Steele
Viestit: 229
Liittynyt: To Marras 14, 2013 1:23 pm

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja Vastarinta »

ns_ kirjoitti:Pahoinpitelyjä, puukotuksia, kaasutuksia. Mielipiteen takia.
Kaasutuksia? Suomen Vastarintaliikkeen jäsentä epäillään yhdestä kaasutuksesta. Tämä Dan Koivulaakson tapaus, josta kaasua saanut on itse kertonut lähteneensä kaasuttajan perään ja saaneensa eteisessä sumut silmilleen. Jos viitasit Pride-kaasutukseen, niin yksikään kolmesta tuomitustahan ei kuulunut teon aikaan kyseiseen järjestöön.

Puukotuksia? Jyväskylässä on puukotettu yhtä henkilöä Vastarintaliikkeen jäsenen toimesta. Syitä nyt ei varmaankaan tiedä muut kuin itse osalliset, mutta todettakoon, että vain neljää päivää ennen tätä oli antifasistit Helsingissä käyneet yli kaksinkertaisella ylivoimalla kaasun ja pullojen kanssa neljän Vastarintaliikkeen jäsenen kimppuun ja vieläpä ns. "puun takaa."

http://www.patriootti.com/nujakka-suoma ... marssilla/

Pahoinpitely mielipiteen vuoksi. Tiedätkö, mitä on eroa uhkauksella ja mielipiteellä? "Mä vedän sua turpaan" ei ole mielipide.

Dr. Combat Shotgun, mitä sellaista Vastarintaliikkeen johto on tehnyt, jotta heidät tulisi laittaa istumaan?
En edusta Suomen Vastarintaliikkeen virallista mielipidettä, vaan kyseessä on henkilökohtainen tunnus.
lol161
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2013 12:07 pm

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja lol161 »

Kaasutuksia? Suomen Vastarintaliikkeen jäsentä epäillään yhdestä kaasutuksesta. Tämä Dan Koivulaakson tapaus, josta kaasua saanut on itse kertonut lähteneensä kaasuttajan perään ja saaneensa eteisessä sumut silmilleen. Jos viitasit Pride-kaasutukseen, niin yksikään kolmesta tuomitustahan ei kuulunut teon aikaan kyseiseen järjestöön.
Olivat he osa järjestösta.. Säälitävät excuses.
Puukotuksia? Jyväskylässä on puukotettu yhtä henkilöä Vastarintaliikkeen jäsenen toimesta. Syitä nyt ei varmaankaan tiedä muut kuin itse osalliset, mutta todettakoon, että vain neljää päivää ennen tätä oli antifasistit Helsingissä käyneet yli kaksinkertaisella ylivoimalla kaasun ja pullojen kanssa neljän Vastarintaliikkeen jäsenen kimppuun ja vieläpä ns. "puun takaa."
Sebastian Lämsa käyti puuko koska hän sai turpaan ja sen jälkeen te pakenivat paikasta.

Helsingissä antifasistit puolustivat itensä kun neljä vastarintaliiken natsia uhkas heitä. Selvä itsepuolustus.
ns_
Sofia Karppi
Viestit: 430
Liittynyt: Ma Marras 10, 2008 1:27 pm
Paikkakunta: hki

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja ns_ »

Oisko sulla joskus tarjota muuta lähdettä kuin patriootti.com? En pidä kovinkaan luotettavana, varsinkaan tapauksissa joissa itse ovat osallisena.

Ja tuohon sun kummalliseen kommentiin mielipiteestä? Vain äärioikean edustaja voidaan pahoinpidellä mielipiteensä takia, kenenkään muun näkemys ei ole mielipide?
seivästäjä
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Ti Marras 19, 2013 2:14 am

Re: Arvostelija hakattiin Kansallisen vastarintaliikkeen kat

Viesti Kirjoittaja seivästäjä »

Doctor Lecter kirjoitti:
PaxCow kirjoitti:
Sakari Timonen kirjoitti:Natsilippujen alla

Pitäisiköhän päättäjien, poliisin ja oikeuslaitoksen havahtua ennen kuin tulee ruumiita?

http://www.paljastettu.fi/276988557/170 ... pujen-alla


Pitäisi. Ehdottomasti. Mutta siihen ei ole halua, vaan Suomeen tulee jatkuvasti "siirtolaisia" työvoimapulan nimissä, vaikka Suomen kassa on koko lailla tyhjä. Tilanne tulee väistämättä johtamaan yhteenottoihin, joissa saattaa tulla osumia puolin että toisin.

Päättäjien on helppo rohmuta siirtolaisia Suomeen, kun sen laskut voi jättää kansan maksettavaksi, eikä siitä itse tarvitse olla vastuussa. Eivät ne mamut Kataisen naapuriin muuta. Tekisi tosi hyvää mikäli Kataisen, Stubbin tai muun hörhön lähipiiri joutuisi mamujen rikosten uhriksi esim.raiskaamaksi, eiköhän ääni kellossa muuttuisi?
Vastaa Viestiin