Joel Lilon käytös ja tausta

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3763
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

peiteseppo kirjoitti: Vastasin hänelle että ei pidä paikkaansa ja kysyin kelpaako kaljupäinen läski jonka yleinenolemus muistuttaa tarhaikäisen lapsen paskalla piirtämää tikku-ukkoa ja mannen näköinen pöhöttynyt sekasikiö? Ylilääkäri vastasi että sopii.

Eli koska pääsisitte pennasen kanssa käymään helsingissä?


:mrgreen:
Ei pidä tätä ukkoa enää päästää eetteriin.
Sarasvuo kasvattakoon katsojalukuja jonkun muun kuin Jennan verellä.

Pennasella ja Lilolla on muutakin yhteistä:

Kuva
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Secret
Lauri Hanhivaara
Viestit: 131
Liittynyt: To Elo 18, 2011 9:53 am

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Secret »

Lumienkeli kirjoitti:Mua ärsyttää aivan suunnattomasti jos haastattelu jää näkemättä isän toiveesta. Poissa silmistä, poissa mielestä, niinkö? Kivittäkää vain, mutta olisin todella mielelläni kuullut asioita Lilon suusta ja vielä enemmän haluaisin tietää mitä ja miten Sarasvuo on häntä haastatellut. No, hys hys sitten vaan saatana :evil: Toivottavasti Sarasvuo tekee sitten sen Auerhaastattelun seuraavaksi, veikkaan tosin, ettei Annu itse siihen suostuisi.
Juuri näin! Ja vaikka Sarasvuota paljon inhotaan (mm. varakkuuden vuoksi) niin olen kyllä (paljon hänen juttuja kuunnelleena ja lukeneena) itse sitä mieltä että fiksumpaa kaveria saa etsiä! On niin helppo "huudella" oikeasti rohkealle miehelle anonyymisti kotikoneelta (tai heittää mopoautosta taloa kananmunilla!!! :D) Ja juuri tämän takia toivoisin todellakin näkeväni tuon haastattelun. Sarasvuolla on todellakin pokkaa ja hoksottimia kysyä juuri oikeita kysymyksiä tuolta limanuljaskalta! Olisipa hänellä pokkaa myös näyttää haastattelu! (Tai siis olisipa Nelosella pokkaa..)

t.Mie
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11515
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja URSA »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... pos=navnow
Nelonen perui hyllytyksen: näyttää sittenkin Sarasvuon Joel Lilo -haastattelun

Julkaistu: 13.2.2014 14:35, päivitetty: 13.2.2014 14:40

Nelonen näyttää sittenkin jo kertaalleen hyllytetyn Joel Lilon haastattelun Sarasvuo-ohjelmassa.
Nelonen ilmoittaa nettisivuillaan ,että perusteellisen harkinnan jälkeen se esittää tänään Jari Sarasvuon tiistaina nauhoitetun Joel Lilon haastattelun. Ohjelma tulee tänään illalla kello 22 Neloselta.

Joel Lilo on tuomittu avunannosta Jenna Lepomäen surmaan Espanjan Aurinkorannikolla. Myöhemmin vapauduttuaan Lilo on kohauttanut kirjoittamalla uhkaavia viestejä Lepomäen muistosivuille Facebookissa.

Vielä tiistaina haastattelun hyllyttämistä perusteltiin IS:lle näin:

- Mielestäni se on ihan tarpeetonta. Jätetään surevat ihmiset rauhaan ja kunnioitetaan tytön muistoa, sanoi tuolloin Nelosen vastaava kanavatuottaja Alexandra von Knorring-Rosti.

Nyt näyttämistä perustellaan sillä, että "illan lähetyksen teemoja ovat moraali ja pahuus, ja Joel Lilon haastattelu syventää ja avaa näitä teemoja, ja on siis olennainen osa illan keskustelua".

Kanava ilmoittaa myös haluavansa antaa katsojille mahdollisuuden itse nähdä ja ottaa kantaa haastatteluun, joka jo etukäteen on herättänyt runsaasti hälyä julkisuudessa.

- Keskustelimme tästä pitkään, emmekä tehneet tätä päätöstä kevyin perustein. Luotamme kuitenkin Jari Sarasvuon taitoon ja kykyyn käsitellä tällaistakin äärimmäisen vaikeaa ja tunteita herättävää asiaa. Kunnioitamme ohjelman tekijöiden rohkeutta tarttua aiheeseen, joka ei ole helppo. Haastattelu on tärkeä osa illan kokonaisuutta ja pohja keskustelun aloitukselle illan lähetyksessä, kertoo Nelonen Median televisiotoiminnan johtaja Jani Hartikainen yhtiön sivuilla.

IS
Raha ratkaisee, tai siis katsojaluvut?
Secret
Lauri Hanhivaara
Viestit: 131
Liittynyt: To Elo 18, 2011 9:53 am

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Secret »

JESJESJES!!!!! Hyvä Nelonen!!

Täytyy kattoa!!

t.Mie
Lumienkeli
Martin Beck
Viestit: 830
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 6:01 pm
Paikkakunta: Hells Ladder

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Lumienkeli »

marokon_kauhu kirjoitti: Ei pidä tätä ukkoa enää päästää eetteriin.
Sarasvuo kasvattakoon katsojalukuja jonkun muun kuin Jennan verellä.
Kauniisti sanottu, mutta minä en usko ollenkaan, että tuollaisesta olisi suoranaisesti kyse. Jakson teemahan on joku pahuus ja moraali tai moraali ja... jotain. Saapa nähdä mitä tuleman pitää, olin varsin täpinöissäni kun kuulin, että pätkä esitetään sittenkin :shock: 8)
bullitt
Remington Steele
Viestit: 227
Liittynyt: Su Joulu 27, 2009 10:58 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja bullitt »

Jotenkin on sellainen epäilys että tästä tulevasta haastattelun näyttämisestä nousee vielä paskamyrsky. Itse en olisi lainkaan pitänyt tarpeellisena sen näyttämistä,turhaa hommaa.
roopertti
Susikoski
Viestit: 38
Liittynyt: Ti Syys 24, 2013 11:22 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja roopertti »

Höm, mikäs tuollaisen haastiksen idea nyt edes oli? Eihän se antanut yhtään mitään lisää. Ja ei kai se varsinaisesti edes ollut haastattelu vaan Sarasvuon yksipuolinen puhuttelu.
masi78
Nikke Knakkertton
Viestit: 181
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 1:51 pm
Paikkakunta: puukko pitäjästä

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja masi78 »

roopertti kirjoitti:Höm, mikäs tuollaisen haastiksen idea nyt edes oli? Eihän se antanut yhtään mitään lisää. Ja ei kai se varsinaisesti edes ollut haastattelu vaan Sarasvuon yksipuolinen puhuttelu.
idea tais lähinnä olla kummankin julkinen anteeksipyyntö..
Katniss
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2013 7:19 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Katniss »

Olisivat tehneet kunnon spesiaalilähetyksen ja näyttäneet koko haastattelun. Nythän Lilosta saatiin näytettyä sellainen puoli, mikä kai oli tarkoituksenakin? Eksynyt pikkupoika, jota Sarasvuo käy vähän nuhtelemassa ja ojentamassa. "Lopeta se perseily siellä netissä." Jees. Molemmat pyysivät anteeksi, okei, tilit on selvät. Hakiko Sarasvuo tällä vaan itselleen sitä anteeksiantoa, kun syytti Liloa murhaajaksi ja paloittelijaksi? "Kaikki mässäilyt leikattiin pois." Mitenköhän korkealla on Lilon katumuksen aste, jos taas on pitänyt mässäillä? No, ennakkomainonta oli Neloselta onnistunutta, ekaa kertaa Sarasvuon katsoin. Lampela yllätti epäselvällä ulosannillaan, mutta sehän onkin lakimies :lol: Mutta se naispiispa minun runneltua sieluani lämmitti :P
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1793
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

masi78 kirjoitti:
roopertti kirjoitti:Höm, mikäs tuollaisen haastiksen idea nyt edes oli? Eihän se antanut yhtään mitään lisää. Ja ei kai se varsinaisesti edes ollut haastattelu vaan Sarasvuon yksipuolinen puhuttelu.
idea tais lähinnä olla kummankin julkinen anteeksipyyntö..
Näin minäkin asian näin. Toisaalta haastattelu kesti jonkun lehden mukaan 1,5 tuntia, mutta näytettiin vain 8 minuuttia, siihen ei paljoa mahduteta. Lisäksi kun koko haastattelu ensin hyllytettiin ja Sarasvuo joutunut editoinnilla tekemään sellaisen pätkän, että se saadaan ylipäätään eetteriin.
Hyvin Lilo tosta kyllä suoriutui mun mielestä, vaikka olikin sairaan pätkitty. Kiva oli nähdä pari hymynpoikastakin vihdoin ja viimein.
Tossa mun mielestä pitää katsoa myös sen asianajajan osuus keskustelussa. Sarasvuo ymmärsi yhtälailla Jennan äitiä, kuin Liloakin. Eniten ehkä jäi mieleen nimenomaan Jennan äidin ymmärrys siitä, ettei siihen pahiksena olemisen synnytä. Tätä kommenttia ei ymmärrä, ellei katsonut totakin osaa ohjelmasta.
Kyynaama
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: Pe Marras 29, 2013 3:17 am

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Kyynaama »

Katniss kirjoitti:Olisivat tehneet kunnon spesiaalilähetyksen ja näyttäneet koko haastattelun. Nythän Lilosta saatiin näytettyä sellainen puoli, mikä kai oli tarkoituksenakin? Eksynyt pikkupoika, jota Sarasvuo käy vähän nuhtelemassa ja ojentamassa. "Lopeta se perseily siellä netissä." Jees. Molemmat pyysivät anteeksi, okei, tilit on selvät. Hakiko Sarasvuo tällä vaan itselleen sitä anteeksiantoa, kun syytti Liloa murhaajaksi ja paloittelijaksi? "Kaikki mässäilyt leikattiin pois." Mitenköhän korkealla on Lilon katumuksen aste, jos taas on pitänyt mässäillä? No, ennakkomainonta oli Neloselta onnistunutta, ekaa kertaa Sarasvuon katsoin. Lampela yllätti epäselvällä ulosannillaan, mutta sehän onkin lakimies :lol: Mutta se naispiispa minun runneltua sieluani lämmitti :P
Ajatuksissasi saattaa hyvinkin olla perää, leikkaaja tekee televisio-ohjelmissa ihmeitä, ja pystyy tarvittaessa muuttamaan koko haastattelun kulun juuri sellaiseksi kuin toimeksiantaja haluaa.

Siksi olisikin mielenkiintoista kuulla Jolli-Sedän oma näkemys televisiossa näytetystä haastattelusta. Vastasiko ohjelmassa näytetty haastattelu sen todellista kulkua, vai oliko siihen leikattu vain ne kohdat, joilla sinut saadaan vaikuttamaan katuvaiselta?

Omasta mielestäni haastattelu tuntui menevän juuri niin kuin nimimerkki Secret tuolla aikaisemmin mainitsi, eli Sarasvuo tuntui ottavan Lilolta turhat luulot pois. Toki Lilokin alkoi haastattelun edetessä skarppaamaan, joten ikinä ei voi tietää, mitä kaikkea sen aikana todellisuudessa puhuttiin. En kuitenkaan ylläty ollenkaan siitä, että nimimerkillä Jolli-Setä ja haastattelussa esiintyvällä oikealla Joel Lilolla on noin paljon eroa. Jotenkin kummassa se täällä "aistittava" ylimielinen asenne oli kadonnut jonnekin, johtuiko se sitten haastattelijasta vai kameroista, sitä en osaa sanoa. :)

Seuraavaksi haluaisinkin kuulla Lilon oman näkemyksen haastattelusta.
Katniss
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2013 7:19 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Katniss »

WalkingDisaster kirjoitti: Sarasvuo ymmärsi yhtälailla Jennan äitiä, kuin Liloakin. Eniten ehkä jäi mieleen nimenomaan Jennan äidin ymmärrys siitä, ettei siihen pahiksena olemisen synnytä. Tätä kommenttia ei ymmärrä, ellei katsonut totakin osaa ohjelmasta.
Minusta Lilo ei oikein ollut ymmärtänyt sitä anteeksipyynnön ja -annon eroa. Jennan äiti oli hänen sanojensa mukaan antanut Lilolle anteeksi. Tyttärensä surmaamisen?? Tai siis sori, siinä avustamisen. Tuo kohta jäi vähän hämäräksi. Tivaamalla ja takeltelun jälkeen Lilo sanoi, että Jennan äiti on ottanut anteeksipyynnön vastaan, vai mikä se sanamuoto oli. Tarkoittaako se, että anteeksi on annettu? Johonkin firmaan kun lähettää reklamaation, niin kyllä sekin siellä vastaan otetaan, eri asia sitten miten siihen vastataan.

Itsekin äitinä, en koskaan ikäpäivänä antaisi lapseni murhaan/tappoon/surmaan osalliselle anteeksi. En koskaan. Jos näin todella on, että äiti on ainoan lapsensa tapon antanut anteeksi, niin ihmettelen kyllä. Etenkin, kun ohjelmassa kuvattiin myös äidin tuskaa siitä, ettei suku enää jatku ja lapsenlapsia ei enää tule.
Katniss
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2013 7:19 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Katniss »

Kyynaama kirjoitti: Omasta mielestäni haastattelu tuntui menevän juuri niin kuin nimimerkki Secret tuolla aikaisemmin mainitsi, eli Sarasvuo tuntui ottavan Lilolta turhat luulot pois. Toki Lilokin alkoi haastattelun edetessä skarppaamaan, joten ikinä ei voi tietää, mitä kaikkea sen aikana todellisuudessa puhuttiin. En kuitenkaan ylläty ollenkaan siitä, että nimimerkillä Jolli-Setä ja haastattelussa esiintyvällä oikealla Joel Lilolla on noin paljon eroa. Jotenkin kummassa se täällä "aistittava" ylimielinen asenne oli kadonnut jonnekin, johtuiko se sitten haastattelijasta vai kameroista, sitä en osaa sanoa. :)

Seuraavaksi haluaisinkin kuulla Lilon oman näkemyksen haastattelusta.
Itse ihmettelin samaa, että olipa säyseää jätkää kameroiden edessä. Sarasvuo on turhan rehellinen aina kaikille. Lilollekin sanoi, että hirvitti tulla. Miksi hirvitti? Siellähän on ollut kuvaustiimi mukana, luuliko se, että siellä aletaan tappohommiin? En tiedä, miten monta ihmistä tuollaisen haastattelun tekeminen vaatii, mutta veikkaan että pari-kolme nyt vähintään. Sarasvuota alussa selvästi kyllä jänskätti, en tiedä mitä pätkityissä kohdissa oli tapahtunut, mutta raketin lailla nousi Jartsa pelokkaasta pikkupojasta "maan pelätyimmän korston" kouluttajaksi :roll:

Minua myös kiinnostaisi, miten Lilo tämän haastattelun koki, tokihan hän ihan-vaan-pikkuisen-itserakkaana on sen katsonut :wink:
Elias Nessinen
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2012 6:11 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Elias Nessinen »

Sarasvuo ja Lilo kaksi narsistia vastakkain. Molemmat voimaantuvat saadessaan julkisuutta.
Katniss
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2013 7:19 pm

Re: Joel Lilon käytös ja tausta

Viesti Kirjoittaja Katniss »

Elias Nessinen kirjoitti:Sarasvuo ja Lilo kaksi narsistia vastakkain. Molemmat voimaantuvat saadessaan julkisuutta.
Eikö se julkisuus voimaannuta ketä tahansa? Katso vaikka kisoja, siellä on ne olympialaiset käynnissä. Narsisteja? Sarasvuosta en tiedä, Lilo saattaa ollakin. En ole heidän nuppejaan päässyt tutkimaan. Omahyväisyys ja julkisuushakuisuus eivät ole, tietenkään, synonyymejä narsismille. Eikä muukaan itsensä pönkittäminen. Pelkkänä pönkityksenä :lol:
Vastaa Viestiin