Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Saraneth
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Marras 11, 2011 9:20 am

Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja Saraneth »

Christa Pike (s. maaliskuun 10. 1976) on nuorin kuolemaantuomittu nainen Yhdysvalloissa post-FURMAN period(?) aikana. Hän oli 20-vuotias kun hänet tuomittiin kidutuksesta ja murhasta joihin hän syyllistyi 18-vuotiaana. Singaporelaisen englanninkielisen sanomalehden, The Straits Timesin (22.huhtikuuta, 2001) mukaan Pike eli ongelmantäyteistä elämää ja jätti lukion kesken. Hän liittyi Job Corpseihin, hallituksen ohjelmaan jonka tarkoitus oli auttaa pienituloisia nuoria antamalla ammattikoulutusta sekä opettamalla urataitoja. Pike rakastui nuoreen mieheen nimeltä Tadaryl Shipp, yhdessä he sukelsivat okkultismin ja paholaisenpalvonnan maailmaan.


RIKOS

Pike tunsi mustasukkaisuutta opiskelutoveriaan, Colleen Slemmeriä (19) kohtaan, luullen että Colleen yritti varastaa hänen poikaystävänsä. Vaikka Slemmerin ystävät kielsivät asian, Pike hautoi kostoa. Yhdessä ystävänsä, Shadolla Petersonin (18) kanssa, Pike suunnitteli houkuttelevansa Slemmerin Tenneseen yliopiston kampuksen lähistöllä olevalle hylätylle lämpölaitokselle.

12.tammikuuta 1995 Pike, Shipp, Peterson ja Slemmer kirjautuivat ulos asuntolasta ja suuntasivat metsään koska Pike oli tarjonnut marihuanaa Slemmerille sovinnon merkiksi. Päästyään rauhalliseen paikkaan Slemmer sai kimppuunsa kolme muuta mukana ollutta. Myöhemmän oikeudenkäynnissä kuullun todistuksen mukaan seuraavat 30 minuuttia Slemmeria pilkattiin, hakattiin ja silvottiin, pentagrammi kaiverrettiin hänen rintaansa kunnes lopulta Pike iski Slemmeria päähän isolla katukivetyksen palalla murskaten hänen kallonsa. Pike otti muistoksi murhastaan palan uhrinsa kalloa.

Pike esitteli kallonpalaa ympäri koulua ja kolmenkymmenenkuuden tunnin kuluessa kaikki kolme olivat pidätettyinä. Asuntolan lokikirja osoitti että ulos oli kirjautunut neljä mutta vain kolme oli palannut reissultansa takaisin. Poliisit löysivät palan kalloa Piken takin taskusta. Heidän huoneensa tutkittiin ja satanic(?) raamattu löydettiin Shippin huoneesta. Pike väitti kivenkovaa että tarkoitus oli vain pelotella Slemmeriä ja homma karkasi käsistä.

RIKOSPAIKKAKUVIA! VAROITUS! http://murderpedia.org/female.P/p/pike- ... -scene.htm


OIKEUDENKÄYNTI

Oli todisteita ja oli tunnustus. Pikea syytettiin murhasta ja murhan suunnittelusta. Maaliskuun 22. 1996, vain muutaman tunnin harkinnan jälkeen, hänet todettiin syylliseksi kumpaankin syytökseen. Maaliskuun 30. 1996, Pike tuomittiin kuolemaan sähkötuolissa murhasta ja 25 vuodeksi vankilaan murhan suunnittelusta. Shipp tuomittiin elinkautiseen ehdonalaisen mahdollisuudella. Peterson joka käänsi takkinsa ja oli ilmiantaja, sai ehdollisen vankeusrangaistuksen avunannosta.


Saatuaan tuomion Pike valitti, ei valittanut ja valitti taas tuomiostaan. Kesäkuussa 2001 ja uudestaan kesäkuussa 2002, pyysi Pike teloituksen toteuttamista, vastoin asianajajiensa neuvoja. Rikostuomioistuimen tuomari Mary Beth Leibowitz suostui pyyntöön ja teloituspäivämääräksi asetettiin 19.elokuuta 2002.

Pian päätöksen jälkeen Pike muutti mielensä ja heinäkuun 8. 2002 puolustusasianajajat yrittivät jatkaa valitusprosessia, tämä kuitenkin kiellettiin. Kuitenkin 2.elokuuta 2002 kolmen tuomarin vetoomustuomioistuinpaneeli päätti että prosessi saa jatkua eikä teloitus toteutunut.

Joulukuussa 2008 Piken pyyntö uudesta oikeudenkäynnistä hylättiin ja Pike palasi kuolemanselliin.

Lisää seuraa kunhan ehdin naputtelemaan... ;)
Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja Arlene »

post-FURMAN period

Ajanjakso 1972 - 1976. William Furmanin kuolemantuomio kumottiin korkeimmassa oikeudessa ja kuolemantuomioita ei pantu täytäntöön tuona ajanjaksona missään päin Yhdysvaltoja.
Ajanjakso päättyi Troy Greggin kuolemantuomion vahvistamiseen korkeimmassa oikeudessa 1976.
Eli post-Furman period on vuodesta 1976 eteenpäin.
Saraneth
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Marras 11, 2011 9:20 am

Re: Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja Saraneth »

Kiitoksia! Suomensin just pitkän jutun tähän jatkoa ja onnistuin sen hävittämään. Voi surkeus... yritän huomenna jatkaa.
Saraneth
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Marras 11, 2011 9:20 am

Re: Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja Saraneth »

Täältä http://murderpedia.org/female.P/p/pike-christa.htm voi käydä lukemassa lisää, ihan kaikkea en suomenna. ;)

"Enkelin kasvot, paholaisen sydän"

The Straits Times

Huhtikuun 22. 2001

Hän elää laatikossa joka on täytetty pehmoleluilla, leluilla, perhekuvilla ja enkelirihkamalla. Tunnin päivässä hän saa liikuntaa. Hän on 24 ja tuomittu kuolemaan.

3m kertaa 3,5m koppi on hänen viimeinen kotinsa, naisten vankilassa Nashvillessä, Tenneseessä.

Pikella ei ole mahdollisuuksia päästä vapaaksi, nuorin kuolemaantuomittu Amerikassa ei koskaan lähde vankilasta elävänä.

19-vuotiaana, 1995, Pike tuomittiin kuolemaan sanomattoman hirveästä rikoksesta.


Amerikkalaisen uutisohjelman Fox Filesin isäntä Caherina Crier kuvaili Pikea kaunisääniseksi ja lapsenomaiseksi.

Valamies Piken oikeudenkäynnissä laittoi paremmaksi, hän sanoi että Pikella on "enkelin kasvot ja paholaisen sydän."

(välistä jää nyt juttua, aika paljon jo sanotun toistoa)

Hän vain tunsi tarvetta

Kriminologit jotka haluavat tutkia rikollisten käyttäytymistä eivät päässeet puusta pitkälle Piken tapauksessa. Ainoat jotka voisivat saada jotain tolkkua Piken elämästä ovat ne jotka haluavat pelotella itseään katsomalla paholaisen sydämeen.

Hänen äitinsä mukaan Pike oli parantumaton jo 8-vuotiaana. Hän syntyi ennenaikaisesti joka ei tarkoittanut mitään mutta Piken täti todisti ettei Pikella ollut äitiinsä minkäänlaista sidettä ja hänet kasvattikin isoäiti joka kuoli 1988. Tämäkään ei kerro mitään koska tuhannet ovat isoäitinsä kasvattamia eikä heistä siltikään tule murhaajia. Tottakai, isoäiti oli väkivaltainen juoppo, mutta niinhän ovat olleet monet muutkin ja silti ihmisistä on kasvanut terveitä ja onnellisia.

Isoäitinsä kuoleman jälkeen Pikea heiteltiin vanhemmalta toiselle. Piken äiti todisti oikeudessa että hän oli säälittävästi yrittänyt luoda sidettä tyttäreensä polttelemalla huumetta yhdessä tyttärensä kanssa edistääkseen ystävyyttä heidän välillään. Pössyttely auttoi Pikea kestämään äidin poikaystävältä saatuja vyöniskuja.

18 ikävuoteen mennessä, Pike oli heitetty ulos isänsä kotoa kahdesti. Isä todisti tytön olleen manipuloiva, valehteva ja tottelematon. Hänet potkaistiin viimeisen kerran pihalle koska häntä epäiltiin 2-vuotiaan siskopuolensa seksuaalisesta ahdistelusta.

Äiti väitti että Pike oli kasvattanut marihuanaa kotona jo 9-vuotiaana ja sai seurustella(?) 14-vuotiaana. Kun äidin poikaystävä antoi hänelle vyöstä, Pike kohotti lihaveitsen miestä vastaan ennen kun soitti poliisille. Täti otti kantaa ja kertoi että hän kieltäytyi päästämästä lapsiaan veljentyttärensä kotiin koska siellä oli saastaista eikä sääntöjä ollut ollenkaan. Kuitenkaan hän ei sanonut että olisi yrittänyt koskaan auttaa tyttöä millään lailla.

Itseasiassa, yksikään perheenjäsen ei kertonut yrittäneensä auttaa ongelmallista nuorta naista missään vaiheessa.

Tammikuussa 1995, Pike lukion kesken jättäneenä opiskeli Knoxvillessä Corp Centerissä. Tammikuun 11. Pike kertoi opiskelutoverilleen Kim Iloilolle aikovansa tappaa Colleen Slemmerin koska "se tuntui päivän tarkoitukselta."

Iloilo luuli että Pike vain pieksi suutaan. Kuitenkin kahdeksalta aamulla, seuraavana päivänä, Iloilo näki kun Pike, Shipp, Peterson ja Slemmer poistuivat asuntolasta. Kaksi tuntia myöhemmin hän näki kolmen heistä palaavan, Slemmerin puuttuvan joukosta muttei siltikään ajatellut mitään tapahtuneen.

Yhdentoista maissa aamupäivällä Pike meni Iloilon huoneeseen ja kertoi tappaneensa Slemmerin. Todistaakseen sanansa Pike näytti Iloilolle palan Slemmerin kalloa. Pike kertoi kauhistuttavan yksityiskohtaisesti kuinka hän oli käskenyt Slemmerin riisua paitansa ja rintaliivinsä, kuinka oli hakannut häntä katukivetyksen palalla ja viillellyt hänen kurkkuaan sekä kaivertanut pentagrammin hänen rintaansa.

Iloilo todisti oikeudessa että samalla kun Pike oli kertonut verilöylystä, hän oli tanssinut, hymyillyt ja laulanut.

Seuraavana päivänä Pike kertoi toiselle opiskelijalle samaa tarinaa ja näytti kenkiään sanoen: "tämä ei ole mutaa vaan verta!" Ylpeänä hän esitteli myös kallonpalaa jota kantoi mukanaan.

Jostain kumman syystä kumpikaan opiskelijoista ei kuitenkaan kertonut Piken tarinaa kenellekkään. Tammikuun 13 klo 8 Knoxvillen poliisi ja Tennesee poliisi kutsuttiin kampuksen kasvihuoneelle josta oli löytynyt jotain jota ensin luultiin eläimen jäännöksiksi.

Löyty osoittautui kuitenkin Colleen Slemmerin ruumiiksi.

Hän oli alaston vyötäröstä ylöspäin. Hänen päänsä oli murskattu ja hänene kurkkunsa oli silvottu. Ei ole tarpeen kertoa kuinka pahasti hänet oli hakattu mutta ensimmäinen paikalle saapunut poliisi kuvitteli katsovansa Slemmerin kasvoihin muttei ollut varma koska kasvot olivat niin pahasti tuhottu.

Haavoja yritettiin laskea ja merkitä mutta niitä oli loppujen lopuksi niin paljon että ylös kirjattiin lukematon määrä pistojälkiä ja haavoja.

Valitettavasti Pike kidutti Slemmeriä ennen tämän kuolemaa. Kuolinsyytutkija löysi lukemattomia haavoja Slemmerin käsistä, rinnasta ja kaulasta ja todisteiden mukaan Slemmer oli hengissä kun häntä silvottiin.

Kuolinsyy oli isku päähän tylpällä esineellä. Pike oli ottanut mukaansa osan kalloa.

Ei mennyt pitkään kun Pike jäi kiinni, Pike jätti takkinsa ohjaajan huoneeseen ennen lähtöä viettämään pitkää viikonloppua. Tullessaan takaisin ja kuullessaan olevansa epäiltynä murhasta, Pike antautui itse poliisille. Takista tuli tärkeä todistuskappale, pala kalloa löytyi takin taskusta.

13.tammikuuta saatiin tunnustus ja Pike antoi luvan tutkia asuntolahuoneensa josta poliisi löysikin veren kyllästämät farkut. Sitten Pike johdatti poliisit roskikselle josta löytyi Slemmerin henkkarit ja käsineet. Tämän jälkeen Pike johdatti poliisit rikospaikalle jossa kertoi yksityiskohtaisesti tapahtumien kulun.

Tunnustuksesta tuli 46 sivua pitkä.

Piken mukaan hänellä ja Slemmerillä oli ollut ongelmia jo pidemmän aikaa ja tarkoitus oli vain tapella Slemmerin kanssa.

Houkuteltuaan marihuanan varjolla Colleenin kampuksen ulkopuolelle iski Pike Slemmerin pään polveensa. Heitettyään Slemmerin maahan alkoi pahoinpitely. Vertavuotava uhri yritti kysyä miksi hänelle tehtiin niin.

Piken päässä napsui, mitä enemmän uhri rukoili armoa sitä vihaisemmaksi Pike tuli.

Kaksi muuta katselivat pahoinpitelya vierestä mutta Slemmerin yrittäessä paeta he ottivat tytön kiinni ja paiskasivat takaisin maahan.

Pike väitti kuulleensa ääniä päässään jotka käskivät hänen estää Slemmeriä saamasta häntä vankilaan tapon yrityksestä.

Slemmer yritti päästä pakoon lupaamalla lähteä Floridaan eikä ikinä tulla takaisin jos Pike vain päästäisi hänet menemään. Vastaukseksi Pike tokaisi että Slemmerin piti olla hiljaa koska oli vaikea satuttaa jotain joka puhui. Pahoinpitely kesti puolisen tuntia ja keskeytyi jossain vaiheessa koska Pike luuli jonkun tulevan paikalle.

Mikä siis sai Piken tappamaan?

Psykiatri totesi hänen olevan terävä nuori nainen jonka äo oli 111. Hänet todettiin olleen järjissään. He eivät löytäneet mitään viitteitä myöskään aivovauriosta joka joskus aiheuttaa väkivaltaisuutta.

Testeissä Pike todettiin huumeriippuvaiseksi ja rajatilapersoonallisuushäiriötapaukseksi. Rajatilapersoonallisuushäiriöiset voivat olla yhtä vaarallisia kun psykopaatit.

Pian tuomitsemisensa jälkeen Pike kirjoitti kirjeen poikaystävälleen:

“Ya see what I get for trying to be nice to the hoe? I went ahead and bashed her brains out so she’d die quickly instead of letting her bleed to death and suffer more, and they f—in FRY me!!! Ain’t that some shit,”


http://murderpedia.org/female.P/p/pike-christa.htm <-- lähde ja tuolta voi lukea lisää, kaikkea en suomenna sentään minäkään. ;)

Tässä vielä pari linkkiä liittyen tapaukseen:

http://www.willkern.com/pike.html

http://www.knoxnews.com/news/2013/feb/1 ... -to-block/

Kiitos ja anteeksi. Juttuja on pätkitty ja osa oli vaikea suomentaa mutta toivottavasti saatte jotain selkoa. :)
Demri
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 4:40 pm

Re: Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja Demri »

Tennesseessä on aika kamalia ihmisiä.
Olen lukenut myös tästä tytöstä ehkä kaiken minkä voi saada netistä, ja sekä Christan että Colleenin tarinat ovat molemmat surullisimpia mitä koskaan olen lukenut.
Vähättelemättä tippaakaan May Martinezin, Colleenin äidin, 18 vuotta kestänyttä sanoinkuvaamatonta tuskaa, Christa on jo kärsinyt rangaistuksensa. Siksi koska hän on jo kärsinyt kirjaimellisesti, häntä on lukuisia kertoja rääkätty vankilassa ollessaan. Lisäksi hänellä on jotain, joka on kyllä miljoonilla muillakin ihmisillä, mutta jätetty huomioimatta tarpeeksi vakavasti. Se on epävakaa persoonallisuushäiriö.
En tarkoita että se selittäisi kaiken Christan käytöksestä, enkä sitäkään että hänet olisi pitänyt jättää rankaisematta kokonaan. Mieleltään sairaan, hyvin nuoren henkilön tuomitseminen KUOLEMAAN on väärin isolla veellä.
May haluaisi kovasti haudata lapsensa loputkin rangan osat. Niitä vain pidetään lukkojen takana että tarvittaessa ne voidaan kaivaa esille Christaa vastaan, ovathan todistusaineistoa. Inhimillisemmin tässä meneteltäisiin jos Christa siirrettäisiin pois kuolemansellistä, saisi mahdollisuuden ehdonalaiseen ja May voisi haudata tyttärensä jäänteet. Tähän tapaukseen tutustuttuani järkytyksen hiipuminen kesti kauan koska olen itsekin saanut diagnoosin jonka nimen voi ylempää lukea........... :(
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2591
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Minun täytyy olla Demrin kanssa eri mieltä. Teko oli niin brutaali ja motiivi teolle oli täysin Christan päässä syntnyt, jos sellaista voi sanoa edes olleen. Se, että kumpi on pahempi rangaistus, lopettaa tämänkin tekijän kärsimys vankilassa kuolinpiikillä tai sähkötuolissa vai antaa virua loppuvuosikymmenensä pienessä kopissa onkin sitten makuasia, mutta vapauteen Christa ei kuulu. Mitähän mieltä asiasta on uhrin lähimmäiset? Se on varmaan tärkeämpää, kuin meidän mielipiteemme. Ja mitä tulee uhrin ranganosiin, onko uhrin omaiset sitä mieltä, että ne pitäisi saada takaisin vaikka niitä saatetaan tarvita pitämään Christa vankilassa? Vai onko tärkeämpää kuitenkin pitää tytön sadistinen murhaaja lukkojen takana? Tämäkin on toki tunneasia, ymmärrän molemmat kannat.

Olen pahoillani, Demri, että sinulla on diagnosoitu persoonallisuushäiriö. Toivottavasti saat tukea ja apua ja pysyt hoidon piirissä. Näin on hyvinkin todennäköistä, että pystyt elämään ihan normaalisti yhteiskunnassa ja elämäsi on hyvää. Oliko Christallakaan koskaan edes mahdollisuutta? Hänen läheisensä pettivät hänet jo lapsena. Oliko hän koskaan hoidon piirissä? Hänellä ei ollut edes lapsena, läheisten tukea tai ketään, joka olisi häntä pystynyt tukemaan tai auttamaan. Kyllä Christa oli osittain myös elinympäristönsä uhri. Tämä ei kuitenkaan vähennä hänen tekonsa julmuutta ja terpeettomuutta tai tee hänestä siihen vähemmän vastuullista. Hän ei ollut syyntakeeton, hänellä oli mahdollisuus valita, hänenei olisi tarviinut valita tätä tietä, mtta hn valitsi ja maksaa nyt, oikeutetun, hinnan siitä. Colleen ja hänen perheenä olivat täysin syyttömiä ja osattomia Christan ongelmiin.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Demri
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 4:40 pm

Re: Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja Demri »

Jahas, löytyyhän niitä kuolemantuomion puolustajia suomestakin, mikäs siinä....
Minulla meni aikamoinen tovi että toivuin tämän destinyn mielipiteistä vaikka niitähän ne vain ovat, omat kun on itselläkin.
The crime truly were more than brutal, but there is still something. She was not acting alone. And she has still been suffering enough long time to forgive, even that nothing in this world could bring Colleen back. She is still remembered and there is no reason why this beautiful child should have been killed. And so is Christa remembered everyday too. Thank God death sentence is not happening in Finland.
MURDERING CHRISTA DOES NOT BRING ANYONE BACK. Even May should understand that. Back to finnish and sorry my bad english, mutta ihmisoikeuksien ollessa lähellä sydäntä kuten ovatkin, nämä kuolemantuomiot saavat veren kiehumaan, ehkä vielä enemmän sellaisten puolustajat.
Hold on, Christa. Taistelu jatkuu että tuomiosi inhimillistettäisiin. Sellaista et enää tarvitse edes, saithan aivan tarpeeksi epäinhimillisyyttä jo lapsuudessasi.
Siitä epävakaasta persoonallisuudesta vain sellaista vielä, että on tuo annettu aikanaan diagnoosiksi jopa sellaiselle kuin Tommy Lynn Sells. Tämän miehen tekosten jälkeen on aika vaikea sanoa mitään. Mutta nimeltämainitsemattomat nimimerkit sun muut pomppikaa nyt riemuissanne, koska tämä mies on, ellette jo tienneet, teloitettu.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

^ Jos luet viestin uudelleen, niin ei siinä kukaan puolustanut kuolemantuomiota vaan nimenomaan mainittiin, että se on makuasia että onko parempi tappaa piikillä vai antaa kuolla omia aikojaan vankilassa.

Minä aika harvoin olen sitä mieltä missään tapauksessa, että kuolemantuomio olisi oikea tapa. Tämän tapauksen kohdalla olen hieman siinä rajoilla. Yleensä Minfosta kun lukee tapauksia niin tekijöihin suhtautuu aika neutraalisti, samoin tekoihin. Eikä tässäkään minua se itse teko kauhistuttanut millään tavalla, enemmänkin hämmästytti miten yksinkertaisen pahalta tämä tekijä vain vaikutti. Vapaaksi en minäkään häntä päästäisi kuin korkeintaan joskus 60-70 -vuotiaana, jolloin hänestä todennäköisesti ei juurikaan vaaraa olisikaan. Ehkä ihminen ansaitsee edes kuolla vapaana, mutta samaan aikaan on pidettävä mielessä että pitäisi pyrkiä varmistamaan se, että tuon oikeuden saadessaan tekijä ei käytä sitä myös väärin vahingoittamalla muita ihmisiä vapauden saatuaan.

Ja vaikka tekijä onkin tullut "petetyksi jo lapsena" muiden puolelta, niin ei sekään poista sitä tilannetta että itse hän on tekonsa kuitenkin tehnyt. Rajatilaongelmia tai ei, tappaminen on kuitenkin jo sen sortin rikos että siitä yksinkertaisesti joutuu jonkinlaisen rangaistuksen kärsimään. Hän olisi todennäköisesti jo vapaalla jos olisi tyytynyt vain iskemään kiven uhrinsa kalloon tai kuristamaan hänet, tai viiltänyt kurkun auki mutta tässä tapauksessa teko on vain jatkunut ja jatkunut edelleen, väkivallan muuttuessa koko ajan rankemmaksi ja rankemmaksi. Ei tuollaista voi laskea enää vahingossakaan "pelkäksi pelotteluksi" varsinkaan sen jälkeen kun lukee mitä on seurannut. Pelkän pelottelun vahingossa muuttuessa tapoksi ei todellakaan keräillä mitään uhrin jämäpaloja taskuihin ja esitellä niitä ylpeydellä muille. Siinä vaiheessa todetaan mokanneensa ja pidetään suu tiukasti supussa ja toivotaan parasta. Eiköhän pelkästään jo tämä kerro tekijän mielenlaadusta ja luonteesta sen verran, että oikeuden jakama tuomio lienee ihan pätevä.
Ja AINA löytyy (teko)syitä miksi joku tekijä on "oikeutettu" tekemään jotain, oli se kuinka väärin tahansa. Ted Bundyn lapsuudesta voi kaivaa todella erikoisia piirteitä ja niitä voidaan käyttää selittämään tekojaan. Mansoninkaan elämä ei ollut missään vaiheessa mitään tavanomaista, olisiko siis ihan okei johtaa kulttia ja päättää muutama elämä vain sillä varjolla? Kuten aloitusviesteissä luki, moni on saanut paskaa niskaansa mutta kasvaa ihan ookooksi ihmiseksi. Toki aina voidaan spekuloida, mutta teko on teko ja sitä ei voi saada tekemättömäksi. Tätä onkin syytä pohtia rikosta suunnitellessaan melko tarkkaan ja jos tuntuu ettei pää kestä sitä vankilaa teon jälkeen, ottaa sen helpoimman, useimpien kouluammuskelijoiden suosiman tien ulos jo ennen kuin poliisi pääsee perille mistään: kuula omaan kalloon. Tällä tavalla päätetään oikeudenkäynnilliset ongelmat jo ennen niiden syntymistä, tuomioiden jakamisesta koituvat ristiriidat ja kukaan ei jää miettimään onko tekijää nyt parempi istuttaa vankilassa kymmeniä vuosia vai pitäisikö neulaan alkaa jo latailemaan myrkkyjä.

Edit: Ai joo. Jos tuo suttu uhrin rintakehässä/vatsassa noissa kuvissa on olevinaan pentagrammi, niin meikästä tulee seuraava paavi. Lisäksi, miten kukaan voi erehtyä luulemaan noin selkeää puolialastonta naista eläimen raadoksi? Ajattelin ensin että suomennoksessa on vain tullut pieni huti ja poliisi on kutsuttu paikalle esimerkiksi hajun perusteella, mutta englanninkielisessäkin versiossa puhutaan nimenomaan siitä kuinka ruumis on löytynyt työntekijän löytämänä ja hän silti on kuvitellut kyseessä olevan eläimen raadon. Mulle samaa mitä tollaiset nauttii ja pian. Hyvällä tuurilla saatan kuvitella sen jälkeen että Räsänen onkin oikeasti ihan tosi jees ihmisenä.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Demri
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 4:40 pm

Re: Christa Gail Pike, mustasukkainen kiduttaja

Viesti Kirjoittaja Demri »

Mitäs mieltä ollaan sitten tällaisten kavereitten puuhista:

Terry Hobbs
Linda Carty
Suzanne Basso (teloitettu) ja avustajat, mukana oli myös muijan oma poika
Natasha Garnett
Janeen Snyder+ miesystävänsä
Melanie Anderson (tuomio muutettu kuolemantuomiosta elinkautiseksi, ei muka ymmärtänyt mitä teki)

Tuosta sakista löytyy ihan kiitettävästi tietoa kun gooooooooooglettaa, niin paljon en tietolootaa (tietokonetta....) hallitse että osaisin tehdä linkkejä noihin tyyppeihin.
Tämän Suzannen tuomiosta on turha edes vääntää ja varmasti halusi kuolla sellaisten olojen keskeltä poiskin... Tarkoitan juuri kuolemanselliä Texasissa. Jos edes vähän vertaa, niin Christalla olisi ollut mahdollisuudet vielä edes taantua jollekin väljemmälle osastolle kuin kuolemaselliin. Tämä May on yksi tuhansista äideistä joiden lähiomainen on riistetty kammottavalla tavalla ja ymmärrän kärsimykset, mutta 18-vuotias on vielä monella tapaa lapsen tasolla, minkä ikäinen Christakin oli teon suorittaessaan. Tadaryl Shippillä oli suuri osuus koko hommassa, ja vain vuoden nuorempana kuin Christa vältti kuolemantuomion. Ilman Tadarylia henkirikos olisi saattanut jäädä murhan yritykseksi.
May Martinez on äiti-ihminen. Niin on Carissa Hansenkin, ja Christa hänen lähiomaisensa. Christankin perhe jää kaipaamaan syvästi häntä. Colleen on ollut kuolleena jo 18 vuotta. Christa vangittuna kammottaviin oloihin yhtä kauan.
Seuraava mielipide jonka esitän on jotakin jonka teen omalla vastuulla, sillä minusta aivan selvästi Colleenin murha ei olisi saanut niin merkittäviä mittasuhteita mediassa ja muualla ellei se tytär olisi ollut sen näköinen mitä oli, verraten sitä Eveliina Lappalaisen tapaukseen. Hänenkin naamansa oli joka puolella tapauksen aikaan koska ei ollut hymytön, lävistetty läski siilipää vaan vilpittömästi kaunis ihminen. Tuota mieltä ovat olleet kanssani aivan täysillä käyvät aikuiset ihmiset.
En muista ulkoa nimiä enkä osavaltiota keississä, jossa iältään muistaakseni 16-20-vuotiaat nuoret naiset polttivat elävältä teinitytön. Heistäkin jo suurin osa on päässyt ainakin ehdonalaiseen. Se kyllä löytyy täältä Murhainfostakin. Miksi armahdettuja teon jälkeen, teon jota ei soisi kenenkään näkevän ja kokevan edes painajaisunessa???
Vastaa Viestiin