Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Dynamo
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ti Helmi 18, 2014 8:21 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Dynamo »

joona.linna kirjoitti:Pistoolimiesten luodit surmasivat Vaasantiellä Vaasa 20.7 1970(stt)
Miten Mannen kävi ? Tuliko koskaan työmiestä vai joutuko eläkkeelle ?


Asuu Tukholmassa uskovaisena.

Manne Palmroth Puhe Tuhlaajapojasta ja elämän arvojärjestyksestä. 27-1-2013 Tukholmassa.
tattoohell
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 12:20 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja tattoohell »

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/69175-a ... ue-poistui

Ammuskelua tanssipaikassa: Epäilty seurue poistui


Vesivehmaalla ammuttiin laukauksia sunnuntain vastaisena yönä, kertoo Hämeen poliisi.

Poliisi sai hälytyksen Asikkalan Vesivehmaalle, missä Jenkkapirtin pihalla oli ilmoituksen mukaan ammuttu.

Ampumispaikalle lähetettiin useita poliisipartioita. Tapahtumapaikalta poistui seurue, joiden osallisuutta tapaukseen poliisi selvittää.

Jenkkapirtti on Asikkalassa sijaitseva lavatanssipaikka.
Joka 3 raiskaaja on ulkomaalainen mutta vasemmiston mielestä kyseessä on yksittäistapaus josta ei saisi puhua.
Piu
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: Ma Huhti 07, 2014 3:26 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Piu »

Täällä yksi sairaspäivän ajankuluksi tätäkin ketjua lueskeleva jäi ihmettelemään, mihin tällä epäkohtien luettelemisella pyritään.

Tuntuu siltä, että tämä läyhääminen ei ainakaan auta ongelmassa. Mutta mikä sitten auttaisi keskustelijoiden mielestä? Pakkosterilisaatio tai työleirituomio syntyperän mukaan? Vai pitäisikö romanilapset ottaa suoraan laitokselta huostaan ja kasvattaa "oikein"?

Itse näen, että ainoa tapa purkaa ongelmaa on sekä valtaväestön, että mustalaisten asenteiden muutos. Se ei käy nopeasti, mutta tämänhenkisellä keskustelulla sitä ei ainakaan auteta. Esimerkiksi se, että ne romanit, jotka työtä haluaisivat tehdä, sitä saisivat, auttaisi taatusti jo aika paljon.

Vaikka meillä periaatteessa on samanarvoiset mahdollisuudet kouluttautua, periytyy koulutustaso ihan valtaväestölläkin. Akateemisten vanhempien lapset päätyvät edelleen useimmin yliopistoon, duunareiden lapset amikseen ja avustuksillaelävien lapset sossun luukulle. Duunariperheestä ministeriksi (tai presidentiksi ;)) noussut on meillä edelleen ihme, eräänlainen tuhkimotarina.

Omat vanhemmat ovat jokaiselle se tärkein roolimalli ja romanikulttuurissa asenteet ja tavat periytyvät vielä valtaväestöä voimakkaammin. Kärjistetty esimerkki: Naapurustossa asuu sosiaaliavustusten avulla elävä, tavallinen valkolaisperhe, jonka lapsien toiveammatteina on "kaupan kassa". Kun lapsen kokemuspiirissä se on hienointa, mitä voi kuvitella, on hyvin todennäköistä, ettei hänestä koskaan tule esimerkiksi yritysjohtajaa.

Yksinkertaisesti ajateltuna työssäkäyvien vanhempien lapset käyvät koulunsa hitusen paremmalla halulla ja opiskelevat itselleen ammatin vähäsen suuremmalla todennäköisyydellä kuin sen sosiaalituilla ja rötöstelyllä perheensäelättävien vanhempien lapset. Jos vanhemman mielestä koulu on turhaa, ei lasta voi syyttää siitä, ettei koulunkäynti maistu. Ja koulutus on turhaa vanhemman mielestä niin kauan, kuin siitä ei ole hänen kokemuksensa mukaan hyötyä, joten voiko häntäkään oikeastaa syyttä mielipiteestään?

Kiinnostaa, miten tämä "mustalaisongelma" pitäisi keskustelijoiden mielestä ratkaista? Vai onko muutos mielestänne edes mahdollinen? Jos, niin millä keinolla?
seppoilmari
Martin Beck
Viestit: 776
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 11:37 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja seppoilmari »

Lähtokohdaksi tasavertainen kohtelu, mannelle samat säännöt ja tuet kuin kantaväestölle. Jos haluaa rouvalle uuden hameen niin ei haeta sitä rahaa soskusta älämölön saattelemana vaan haetaan töitä ja saadaan palkkaa tai sitten ollaan ilman hametta, lapset jos ei käy koulua niin otetaan ne pois ja pistetään laitokseen oppimaan, vankilatuomiot istuttava eristyksessä sillä mikä tuomio se semmonen on kun puolet suvusta on samassa vankilassa, erityiskohtelu kokonaan pois ja ymmärtämiseen riittää samat odotukset kuin kantaväestönkin osalta. jos ei koulu tai työ kiinnosta niin ei kiinnosta saada päivärahaakaan, eläkeautomaatti 18v täyttäneille saa loppua välittömästi.

Kantaväestö on ymmärtänyt liikaakin tuota huutamista ja varastelua 500 vuoden aikana eikä tuolla työllisyysasteella, rikosprosentilla ja näytöillä vaadita muilta yhtään mitään.
J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Jos haluaa rouvalle uuden hameen niin ei haeta sitä rahaa soskusta älämölön saattelemana [...]
Päivän paras! Muutoin olen kyllä taipuvainen olemaan yo kirjoittajan kanssa samoilla linjoilla. 8)
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö
Avatar
rane
Remington Steele
Viestit: 238
Liittynyt: Ti Tammi 10, 2012 5:17 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja rane »

seppoilmari kirjoitti:Lähtokohdaksi tasavertainen kohtelu, mannelle samat säännöt ja tuet kuin kantaväestölle. Jos haluaa rouvalle uuden hameen niin ei haeta sitä rahaa soskusta älämölön saattelemana vaan haetaan töitä ja saadaan palkkaa tai sitten ollaan ilman hametta, lapset jos ei käy koulua niin otetaan ne pois ja pistetään laitokseen oppimaan, vankilatuomiot istuttava eristyksessä sillä mikä tuomio se semmonen on kun puolet suvusta on samassa vankilassa, erityiskohtelu kokonaan pois ja ymmärtämiseen riittää samat odotukset kuin kantaväestönkin osalta. jos ei koulu tai työ kiinnosta niin ei kiinnosta saada päivärahaakaan, eläkeautomaatti 18v täyttäneille saa loppua välittömästi.

Kantaväestö on ymmärtänyt liikaakin tuota huutamista ja varastelua 500 vuoden aikana eikä tuolla työllisyysasteella, rikosprosentilla ja näytöillä vaadita muilta yhtään mitään.
-Toi oli seppoilmari just´ eikä melkeen asianytimessä! Kuva
Suurinta suvaitsemattomuutta esiintyy siellä, missä omasta mielestä ollaan kaikista suvaitsevaisimpia.
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3587
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Seppoilmari tukehtuu kohta estrogeeneihinsä. Relaa beibi, hengitä ja käy katsomassa aurinkoa. Paistaa se siellä sinullekin. Joku aamu kylpyhuoneen peilistä ei katsokaan itseensä vittuuntunut seppo vaan maaimoja syleilevä onnellinen nuori mies. Kyllä se siitä!

Sepille: https://www.youtube.com/watch?v=NuMtZstnoT8
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
seppoilmari
Martin Beck
Viestit: 776
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 11:37 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja seppoilmari »

http://www.youtube.com/watch?v=-yAWTAA-Hvw

Hyvää kesää kaikille, myös taavetille ja muille eläkeläisille.

Kuva
HansVälikäsi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Su Touko 12, 2013 9:54 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja HansVälikäsi »

"Jännä kulttuuri teillä,kun rintsikoista et voi laulaa,mutta siskonsa nussiminen on ihan ok!" :lol:
peace88
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: To Elo 18, 2011 9:09 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja peace88 »

Piu kirjoitti:Itse näen, että ainoa tapa purkaa ongelmaa on sekä valtaväestön, että mustalaisten asenteiden muutos.
Mitäs ihmeen asennemuutosta tässä nyt valtaväestön osalta kaivataan? Romaneilla on ollut 500 vuottaa aikaa tehdä itsensä ryhmänä uskottavaksi ja tarpeelliseksi suomalaisessa yhteiskunnassa, mutta se ei ole onnistunut. Miksi? Rainer Frimanín neuvo oli: kouluun ja töihin. Mutta jos koulu ei kiinnosta, eikä työnantaja luota romanin kykyyn tehdä työtä, niin kyllä sekin jostakin kertoo, nimittäin luottamuksen puutteesta. Luottamus täytyy taas ansaita. Jotakin on mennyt vikaan näiden 500 vuoden aikana, jos romanit eivät ole onnistuneet hankkimaan tarvittavaa luottamusta. Peiliin pitäisi katsoa, eikä valittaa. Valtaväestö ei jaksa loputtomiin ymmärtää romanien "näennäishuolia", varsinkin kun joutuu yksipuolisesti toimimaan maksumiehenä.

Piu kirjoitti:Kiinnostaa, miten tämä "mustalaisongelma" pitäisi keskustelijoiden mielestä ratkaista? Vai onko muutos mielestänne edes mahdollinen? Jos, niin millä keinolla?
Ainoa rationaalinen ratkaisu olisi se, että romanit perustaisivat jonnekin päin maailmaa oman valtion, jossa he saisivat oikeasti nähdä sen vaivan, mitä itsenäinen asioiden hoito vaatii. Jos romanit pystyisvät perustamaan aidosti demokraattisen, toimivan valtion, jossa kaikki yhteiskunnan peruspalvelut toimivat, niin luottamus varmasti olisi ansaittua. Tämä tietysti edellyttäisi, että suurin osa romaniväestöstä tekisi töitä ja maksaisi veroja (Suomessa suurin osa romaneista elää tukien varassa, pienen vähemmistön tehdessä mitään verokirstua kartuttavaa työtä). Ps. Epäilen, että tämä utopia ei toimisi, koska se vaatisi romaneilta totaalista asennemuutosta - koska ovat jo ehtineet oppia, että itsensä "uhriuttamalla" pääsee vähemmälläkin vaivalla.
annaanna

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja annaanna »

^kaksi sivua takaperin on tämä Oma valtio ollut tapetilla, ilmeisesti se pitää tänne kopsata, jos on vaikka jäänyt lukematta.
Doctor Lecter tuota silloin hahmotteli ja minä sen enempiä miettimättä vastailin. En omaa ylivertaisen nokkelaa mielenlaatua, joten toteutuessaan tämä valtio olisi varmaan paljon nokkelampi. Mutta ainakin sen verran ymmärrän minäkin valtion pyörittämisestä, ettei joku palkkaverotus ainoa tulonhankkimiskanava ole. Uudenlaista ajattelua valtioitten hommamisyrityksiin se on Katainenkin kaivannut.
Doctor kirjoitti:
Kaikki mustalaiset voisi siirtää jollekin elinkelpoiselle saarelle, jossa he perustaisivat oman, itsenäisen valtion. Olisi mielenkiintoista nähdä miten tuo kokeilu onnistuisi; ei olisi verovaroja, koska kukaan ei maksaisi veroja, ei olisi eläkkeitä kun ei olisi veronmaksajia, ei olisi ilmaisia palveluja, ei ryöstettäviä ja mukiloitavia julleja, ei olisi hamerahalla maksajaa, ei olisi sosiaalitoimiston kuponkeja, joilla ostaa ruokaa, tarvikkeita ja hyödykkeitä. Pitäisi tehdä työtä. Työtä, jonka joku ostaisi. Työtä, josta maksettaisiin veroja. Verotuloja, joista voisi jakaa.
- ITSENÄINEN VALTIO, mikä loistava tilaisuus!
Sinulta puuttuu innovatiivista ajattelua ja ylivertaista nokkeluutta, jos luulet ettei moisella vaurastu ilman käsien likaamista, monenlaista hankintamahdollisuutta tuollainen tarjoaa, elinkelpoinen saari käy kaupaksi moneen kertaan ahneudesta sokeutuneille ostajille, jotka eivät ole ottaneet selvää omistusoikeuksista tai se voidaan vuokrata tuhanneksi vuodeksi jäätyvän meriveden nautintaoikeudella sen seitsemälle saudille, tehdä sopimuksia viimeisiksi leposijoiksi salattuihin paikkoihin, viikko-osakehuijaukset siirtää saarelle, samoin rahanpesupitseriat ja muut järjestäytyneen rikollisuuden organisoimat talousrikollisuuden muodot pientä korvausta vastaan saavat uuden kotipaikan, veroparatiisisaaria ei koskaan ole maailmassa liikaa, verovapaasaari -konseptilla käydä kauppaa niin itään kuin länteen autoilla, viinalla, tupakalla, perustaa kasinoita ja peliluolia, omat tototoimistot pystyttää ja lähivaltioiden eläkeläisille bingoristelyjä järjestää, kaikille voittona kahvipaketti, kaksi vihkoa yhden hinnalla 25 euroa. Lotto ja veikkaus omaan pussiin!
Jos jostain kumman syystä maksukyvystä, ruuasta, puhtaasta vedestä tai ulkohuusseista olisi pulaa, niin ainahan voi pieni, köyhä, lähes luku-ja kirjoitustaidoton, infrastruktuuriltaan kehittymätön ja terveydenhoidon järjestämisen kanssa kamppaileva valtio hakea kehitysapua naapureiltaan.
:D
tattoohell
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 12:20 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja tattoohell »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... k-trm-uutk

"Mies ampui huoltoasemalla Espoossa - hovioikeus lievensi tuomiota


Helsingin hovioikeus on lyhentänyt vuodella Espoossa huoltoasemalla ampuneen miehen vankeustuomiota.
Hovioikeus arvioi käräjäoikeuden tavoin, että kyse oli murhan yrityksestä. Oikeuden mukaan ampujan vihaa lietsoivat vanhat uhrin sukulaiseen liittyvät kaunat.

Hovioikeus katsoi miehen yrittäneen tappaa uhrinsa ja teko oli harkittu. Mies ampui rauhallisesti kahdeksan laukausta uhriaan kohti, muttei osunut. Sen jälkeen hän poistui paikalta. Kaksi luodeista läpäisi huoltoaseman seinän ja osui lähelle työntekijöitä ja yhtä asiakasta.

Hovioikeus tuomitsi Mertsi Dimitri Grönforsin, 33, seitsemän vuoden vankeuteen muun muassa murhan yrityksestä. Käräjätuomio oli vuoden pidempi.

Laukaukset ammuttiin helmikuussa 2013 huoltoaseman pihalla Espoon Leppävaarassa."
Joka 3 raiskaaja on ulkomaalainen mutta vasemmiston mielestä kyseessä on yksittäistapaus josta ei saisi puhua.
TMT
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: La Loka 27, 2012 10:08 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja TMT »

Ihmetyttää miten huonoja ampujia nää mannet on?! Tuntuu että ei osuta ikinä, ja jos vahingossa osutaankin, niin ei siihen ketä yritettiin.

Vuosia sitten Mikkelin torilla kaksi seuruetta riiteli jotain väistämispaskaa tms. Kaksi mannea nousi ylös pöydön molemmilla puolilla, ja yhteensä 3 puoliautomaattiasetta lauottiin tyhjäksi noin metrin etäisyydeltä. Tuloksena oli pari haavoittunutta sivullista, ja yksi tumma sai reiän nivuseen.

:lol: :lol:
Avatar
rane
Remington Steele
Viestit: 238
Liittynyt: Ti Tammi 10, 2012 5:17 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja rane »

Kyllähän manne valkolaiseen osuu, kaksi ammuttua avoautoon jossain bensa-asemalla muutama vuosi sitten.... :evil:
Suurinta suvaitsemattomuutta esiintyy siellä, missä omasta mielestä ollaan kaikista suvaitsevaisimpia.
joona.linna
Poliisikoira Rex
Viestit: 263
Liittynyt: Ti Kesä 11, 2013 6:53 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja joona.linna »

Vanhuksilta rahaa viennyt vankeuteenYlivieska (kp) 14.6
Noin 30-vuotias nainen tuomittiin Ylivieskan-Raahen käräjäoikeudessa kolmen ja puolen kuukauden vankeuteen.
Syyksi luettuja rikoksia olivat;varkaus,väärennys,törkeän varkuden yritys,väärän henkilötiedon antaminen ja kotirauhan rikkominen.Syytekohtia oli yhteensä kymmenen.

Kalajoella tuomittu tunkeutui 84-vuotiaan naisen asuntoon ja anasti lompakosta 20 euroa käteistä rahaa, Pyhäjärvellä hän väärensi lääkereseptin ja Nivalassa varasti lompakosta 45 euroa rahaa.
Muut rikoset tuomittu teki Rovaniemellä,missä tuomittu muun muassa tunkeutui vanhuksen asuntoon ja varasti käteistä käteistä rahaa 200 euroa.Hän myös varasti vanhuksen kotiavaimen ja kävi yöllä etsimässä varastettavaa,mutta tuli yllätetyksi.
Tuomittu nainen myös ajoi ajokortitta ylinopeutta eikä käyttännyt turvavyötä.Kiinni jäätyään hän valeheteli nimensä poliisille.

Nainen on toiminnut yksin-herättää ihmetystä! Kalajoen naapurissa sijaitsee Himanka,jossa kasitien vieressä on Teboil. Käytiin pallojäätelöillä ennen vanhaa olisko ollut -90 luvun alussa. Seinässä luki isolla vain yksi mustalainen kerralla sisällä. Pitää käydä katsomaassa onko "sääntöpykälä" tullut takaisin uudella versiolla Mustalaisille tarjoilemme ovelle.
Vainajat eivät vaikene
Vastaa Viestiin