Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

erämaaetsivä
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1335
Liittynyt: Ke Huhti 21, 2010 5:55 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja erämaaetsivä »

Severin A:
Syyt miksi tämä juttu oli niin mielenkiintoinen, olivat sen lukuisat yhtäläisyydet Ulvilan keissiin; kiihkeä ja tunnekuohun vallassa tapahtunut verinen ylitappaminen, itselle aiheutetut vammat ja rikospaikan lavastus sekä selvän motiivin puute.
Ei mitään yhteyttä !

Vai meinaaks, jos ois ollu pakastin niin juttu olis vielläkin pimeä :?:
Mieti nyt hyvä ihminen mitä Tähtisentien rikospaikalta löytyi ja ei löytynyt.
Älä oleta !
Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Täälä murhalla on paljon yhteistä sen kuvan kanssa, jonka syyttäjä piirtää vastauksessaan Mannerille. Ero on siinä, että Ulvilassa ei koskaan löytynyt niitä todisteita, kuten esim uhrin kenkiä, jotka osoittaisivat Annelin syyllisyyden. Toisaalta ne todistukset jotka löytyivät amerikkalaisessa tapauksessa jäivät löytymättä Ulvilasa, vaikka syyttäjä väittää niiden löytyneen.
rantakoski
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1479
Liittynyt: La Touko 12, 2012 5:39 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja rantakoski »

Vain kovalla työllä voi saavuttaa tuloksia. Kesti useamman vuoden tuo tutkinta. Harmi Auerille että joutui palautumään käräjille. Syyttäjällä on paljon uutta, ja niille kaikille on perusteet.
Satinique
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2014 6:30 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Satinique »

Mielenkiintoista esiintuloa rantakoskelta. Olet saavuttanut jonkun tienhaaran elämässäsi.
Kanssasi olen samaa mieltä hämärryttämisestä, täysin :lol: mutta se kuka hämärryttää ja KETÄ, siitä olemme erimielisiä.
Tämähän ei hämärryttäjälle ole mitään UUTTA. Ketulla onkin kiire näköjään, kaikkia vaan ei saa hämärrettyä pois !!!
mikaelk

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... 30#p625083 -->
Thelea kirjoitti:Tai sitten kuulet omiasi :wink: Oikeasti, ei siellä kuulu minun ihan hyväkuuloisiksi testatuilla korvilla mitään kuole-sanaa.

Jos et pysty pyytämääni linkkiä antamaan, voin todeta ettei sinulla sitä olekaan, koska sellaista ei ole olemassa. Näin ollen sinä olet trolli, jonka paikka on ignoressa.
Ei hyvää päivää! Jos olet arvon Thelean kanssa erimieltä ja vielä kuulet häkenauhan erilailla, niin sitten olet trolli :lol: Häke-nauhasta siis yritin käydä keskustelua ja (k)uole sanasta. Ok, kerroit Thelea korvasi on testattu ihan hyväkuuloisiksi. Pitäisikö näkö ja luetun ymmärrys vielä testata? Lainaan itseäni häke-ketjusta:
mikaelk kirjoitti:"uole" on aivan selvä, saattaapi hyvin olla, että k-kirjainkin on päässyt myös syytetyltä, ei lie paljon tulkinnanvaraa kun samaan syssyyn astaloinut uhrin.
Sinä et hyväkuuloisilla korvillasi kuule kuole-sanaa, huomaa mullakin on tuo k (suluissa)

Tämä kanssa toinen mikä käänsi naaman näin: :D
Satinique kirjoitti:kuole on MIEHEN ääni, kaukana Annelin äänestä . Tämä on nyt alpon nauhalla todettu useammalla korvalla kuunneltuna. Kysymys kuului vain onko ääni miehen vai naisen. Vastauksia tuli vain miehen ääneksi kuultuna.
Kyllä usea muu korva on sitä mieltä että ääni kuuluu syytetylle, myös syytetty itse ei ole tätä kiistänyt aikoinaan --> lisäsi olemmattoman älän siihen eteen. Tutkijat ja oikeus on pitänyt annelin äänenä, nyt viimeisen kerran sanon menkää annelistit korvapesulle ja lähikaupasta noutaa paketti pumpulipuikkoja --> kuunnelkaa vielä kerran sen jälkee...

Tästähän saisi hyvän äänestyksen aikaan, onko (k)uole ääni
a) murhasta syytetyn annelin
b) ulkopuolisen naishupparin
c) ulkopuolisen mieshupparin
d) vai jonkun muun henkilön ääni, kenen? 8)
mikaelk

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

Satinique kirjoittaa: vastauksia tuli vain miehen ääneksi kuultuna
--> :roll: 8) :lol:
Tämä on sitä annelistien hämärtämistaktiikka parhaimmillaan.
Harpo

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Harpo »

No miten on, ihan rehellisesti, ilman että korvat yhtään kuulevat ja aivot tulkitaevat niin kuin etukäteen uskot asian olevan, sanotaanko sana "loppu" a) naisen äänellä ja b) samalla äänellä kuin sana "...uo..."? Voitko kirkkain silmin näin väittää?
Minulle olet vain tyypillinen, melko myöhään matkaan liittynyt antiannelisti, joka on muodostanut mielipiteensä Annelin syyllisyydestä muiden kuin faktijen pohjalta ja sitten on täällä - samoin kuin moni muu kaltaisensa - vain vakuuttamassa oman mielipitefnsä erinomaisuutta, ei keskustelemassa tapauksesta.
mikaelk

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

Harpo kirjoitti:No miten on, ihan rehellisesti, ilman että korvat yhtään kuulevat ja aivot tulkitaevat niin kuin etukäteen uskot asian olevan, sanotaanko sana "loppu" a) naisen äänellä ja b) samalla äänellä kuin sana "...uo..."? Voitko kirkkain silmin näin väittää?
Tota olen aina ihmetellyt kuka tuon loppu-sanan on keksiny. Siinhän kuulen että, tekijästä lähtee mitä uhrin valittelun ja astaloinnin kopseen lisäksi kuuluu.. Mä allekirjottasin tämän T Niemen litteraation kohdan: 2:05 "voimakkaan ponnistuksen aiheuttama äännähdys" astaloidessaan uhrin.

Kyllä, väitän että syytetty on äänen takana. Miksi ei voisi olla?
Harpo kirjoitti:Minulle olet vain tyypillinen, melko myöhään matkaan liittynyt antiannelisti, joka on muodostanut mielipiteensä Annelin syyllisyydestä muiden kuin faktijen pohjalta ja sitten on täällä - samoin kuin moni muu kaltaisensa - vain vakuuttamassa oman mielipitefnsä erinomaisuutta, ei keskustelemassa tapauksesta.
Tapausta olen seurannut v2006 asti, aluksi toivoin että huppari saataisiin pian kiinni. Pikkuhiljaa olen alkanut pitää nykyistä murhasyytettyä todennäköisempänä tekijänä sen valossa mitä tapauksesta tiedämme. Teidän faktat tiedetään, kaikki muut mielipiteet (ja FAKTAT!?) ovat bulshittiä :)

No, kunhan oikeudenkäynti alkaa ja tuomio napsahtaa niin jonkun hymy hyytyy.
Harpo

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Harpo »

Niin, onhan tässä hymy hyytynyt jo monta kertaa. Tosin mua tämä yhden perheenisän murha ja senjälkeinen kurimus ei ole kauheasti hymyilyttänyt koskaan.
Nyt kun olet vauhdissa, niin annapa meille sitten vuodesta 2006 kertyneen asiantuntemuksesi syvällä rintaäänellä se kovasti kaivattu teonkuvaus. Jos Anneli on kuole ja loppu sanoessaan takkahuoneessa, miten hän voi - ilman että nauhalta kuuluu mitään siirtymä-ääntä - sekunnin päästä puhelimen vieressä kysymässä tuuleeksielt kettää?
Älä tarjoa rinnakkaispuhelinta. Lienee paatuneimmillekin idiooteille selvää, että nauhoituksen äänimaailma olisi aivan erilainen, jos häkeen olisi auki kaksi linjaa. Mitkään äänet eivät kuulu tuplana tms. Äläkä tarjoa etukäteisnauhoitusta, se on naurettava ja moneen kertaan monelta taholta kumottu typeryys.
Jos tarjoat lopullista astalointia vasta häkepuhelun jälkeen, ole hyvä ja selvitä, missä välissä ja miten Anneli ehti astaloida ja sen jälkeen pestä itsensä ja piilottaa kaikki tarpeelliset tavarat. Vaikka oli poliisin kanssa puhelimessa ja vaikka oli jo poliisipartiota vadtassa, kun nämä tulivat.
Itse asiassa älä käytä mitään minfon mielipuolista teoriaa, joita syyttäjäkään ei käytä. Ja siitä vain hommiin.
Viimeiseksi voit selittää, miksi nykyisin 17-vuotias, oikeuden mukaan useaan kertaan raiskattu tytär, ei ole kahdeksassa vuodessa tajunnut, että hänelle on tehty vääryyttä ja kertonut "totuutta" murhayöstä ja kaikesta muustakin.
Be my guest.
mikaelk

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

^^ Teonkuvauksen tekeminen ei onneksi ole meikäläisen tehtävä, pitäisi saada enemmän materiaalia käyttöön, kuin mitä meillä tässä pyörii. Minä luotan täysin Suomen poliisivoimiin ja oikeuslaitokseen, katsotaan mit sielt tulee tuomiona.
Harpo kirjoitti:Viimeiseksi voit selittää, miksi nykyisin 17-vuotias, oikeuden mukaan useaan kertaan raiskattu tytär, ei ole kahdeksassa vuodessa tajunnut, että hänelle on tehty vääryyttä ja kertonut "totuutta" murhayöstä ja kaikesta muustakin.
Äiti on 9 vuotiaalle aikoinaan puhunu shaibaa? Käyttänyt viimepäivinä paljon puhuttua 'hämärtämistä'? 8) Välittää äidistään? Yhteinen juoni? Nii-i, osaispa toisen ajatukset lukea mitä päässä liikkuu ja katsoa mikä on totuus..

Minäkin teen sulle Harpo kysymyksen, miksi syytetyn annelin puheissa on ollut niin kovin ristiriitoja ajan mittaan, ja miksi hupparista ei ole mitään varmaa tietoa?
Severin A
Jack Bauer
Viestit: 988
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:09 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Severin A »

Täytynee suhtautua JSL:n murhaan uudesta perspektiivistä, sillä kysessä oli ryöstömurha. Vimmassa riehunut murhaaja tahtoi hinnalla millä hyvänsä uhrin talvikengät...

:roll:
Älä oleta
peltirumpu
Axel Foley
Viestit: 2142
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 10:04 am

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peltirumpu »

Severin A kirjoitti:Täytynee suhtautua JSL:n murhaan uudesta perspektiivistä, sillä kysessä oli ryöstömurha. Vimmassa riehunut murhaaja tahtoi hinnalla millä hyvänsä uhrin talvikengät...

:roll:
Lienet oikeassa, mutta pahaksi onneksi Anneli ehti pakastaa kengät ja saalis jäi saamatta 8)
Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tara »

peltirumpu kirjoitti:
Severin A kirjoitti:Täytynee suhtautua JSL:n murhaan uudesta perspektiivistä, sillä kysessä oli ryöstömurha. Vimmassa riehunut murhaaja tahtoi hinnalla millä hyvänsä uhrin talvikengät...

:roll:
Lienet oikeassa, mutta pahaksi onneksi Anneli ehti pakastaa kengät ja saalis jäi saamatta 8)
Voi voi, vanha vitsi.

Auer vei ne mukanaan omissa jaloissaan. Kukapa niihin mitään huomiota kiinnitti, sillä rouva oli hengen vaarassa (- vaikka ei sitten ollutkaan).
Eikä ole edes ristiriidassa Severinin havainnon kanssa.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...
kuski641
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: La Syys 14, 2013 11:17 am

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kuski641 »

Sorkkarauta oli sillä käsilaukussa,kengät vei jaloissaan ,eikä poliisit huomanneet mitään ,tää on vissiin sitä hämärtämis tekniikkaa,mistä RÄNTÄKOSKI KIRJOTTELEE
Severin A
Jack Bauer
Viestit: 988
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:09 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Severin A »

Ulkona hämärtää :lol:

Hämärtämistekniikka on mainio väline kontrolloida muistikuvia ja luoda uusia. Tämän alan taituri minulla on kyseenalainen kunnia tietää ja tuntea...
Älä oleta
Vastaa Viestiin