Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
haulinippu
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Pe Elo 01, 2014 9:03 am

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja haulinippu »

No nyt sirpa viimein paljasti koko salaisuuden dna.sta, nas.taa.David Cameron tappoi jukka-rievun suomen matkallaan.Yskäisi vain vahingossa halkoon jossa oli jukan veritippa.Ilmeni että David oli jukan kaukainen sukulainen jota etsittiin ympäri maan jopa kirkon kirjoista! Eiköstä vaan Sirpa?

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

No joo, näin se varmaan meni - ihan kuten käskin kaikkien typerien, köyhien, sairaiden ja raskautettujen ottamaan sikapiikkiflunssarokotuksen marraskuun alussa 2009 - jo hyvissä ajoin ennen kuin tiedettiin sen rodunjalostukselliset ominaisuudet. Kai muistit käydä ottamassa?

Ja kaikki cameronithan perustuivat vain tähän paskamaiseen juttuun, kun tutkinnanjohtaja Kuusiranta on itse kertonut, että ulkopuolisen veri oli murhapaikalla. Kertonut jo heti kun AA pidätettiin, ja tämän jälkeen väittänyt, ettei ollut ulkouolista ja väittänyt, että häkenauha onkin lavastus (ei lavastettu).

Kyllä nyppi nyt niin anti- kuin propuoltakin. Siinä on kustettanut teitä niin Kuusirannat kuin Valkamatkin ja moni muu. Ketähän te nyt oikein puolustatte tai ketä te nyt sitten oikeastaan syytätte?! Ja ennen kaikkea MISTÄ?
Sirpa kirjoitti:Ei ole kyse mistään kontaminaatiosta. 5.10.2009 tutkinnanjohtaja Kuusiranta sanoi, että kyseinen DNA on verestä, joka oli murhapaikalla, mutta mainitsi, ettei tiedetä miten ulkopuolisen veri oli sinne tullut. Voitaisiinko nämä mitättömät faktat pitää paikoillaan?!

Olen tuon uutisen tänne ja joka puolelle linkittänyt useita kertoja.

Jos KRP haluaa väännellä asian kanssa, niin se on sitten toinen juttu, mutta Kuusirannan tekstiin viitaten, pitäisi nyt ainakin selvittää, että miten KRP:n tutkijan veri tuli MURHAPAIKALLE, ei laboratorioon.

Otetaas nyt kerran taas faktaa:
5.10.2009

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Pauli Kuusiranta vahvisti alkuviikosta IS:lle, että tekijän jättämäksi luultu dna eristettiin ihmisen jättämästä verijäljestä. Kuusirannan mukaan tähän päivään mennessä ei kuitenkaan ole saatu selville, milloin ja miten kyseinen veri on taloon tullut.


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 46149.html
MITEN KYSEINEN VERI ON TALOON TULLUT?

Nyt ei voi olla kyse Lahden verestä, koska se nyt tasan tarkkaan tiedetään, että miten se on tullut taloon, vai?!

Niin, tämä tutkintalinja alkoi väitteellä, ettei ole mitään todisteita ulkopuolisesta ja Anneli Auer on juuri pidätetty vain muutamaa päivää aikaisemmin, ja tutkinnanjohtajana Kuusiranta.

Ja tässä on nyt esimerkki siitä, että mitä itse kukin havaitsee, minkälaista havaintoa kerää tuohon pääkoppaansa, jonka perusteella sitten tekee johtopäätöksiä.
Ja puhumalla taas uskonnosta tieteenä saan yhtälailla niin uskovaiset kuin ateistitkin (miten ateisti voi kieltää Jumalan olemassaolon, jos ei siihen usko?!) kimppuuni kun vien kummaltakin pro- ja antipuolelta Ulvila-uskoa vastaavan Jumala-uskon.

Mutta jutun tärkein pointti on tietysti aina vakiona pysyvä asia: että kun eivät ymmärrä, vika on minun korvienvälissä ja kun ovat typeryksiä, se on minun syyni.

Ja mitä tulee tuohon mainitsemaani KRP:n vääntelyyn, niin siitähän on annettu tieto, että kyseessä oli KRP:n tutkijan veri, ja mitä ilmeisemmin poliisitutkijan, koska hänen kenkiään on esitelty Scotland Yard -poliisissa tutkinnan yhteydessä - mainittiin jossakin. FBI:lla on sitten jotakin muuta faktaa siitä alkuperäisestä häkenauhasta, kun sitä piti oikein Scotland Yardinkin kuunnella - liekö ollut silloinkin Cameron paikalla.

Joko selvisi, että mitä murretta siinä häkenauhalla puhuttiin. No, oliko espanjaa?
Alethes doksa meta logu

haulinippu
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Pe Elo 01, 2014 9:03 am

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja haulinippu »

Meille typeryksille poliisi tiedotti lehden välityksellä tutkijan syljen ja jukka lahden veren sekoittumisesta keskenään. Vain älykkäämmille poliisi on kertonut tutkijan verestä.Poliisin haltuun on siis joutunut suomalaisten ä.o. testit ja lähettää sirpan kaltaisille älyköille yksityisiä tiedotteita jutun tiimoilta.Epistä sanon minä!

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Minä en tiedä tutkijoiden/poliisien puhuneen (lehdenkään välityksellä) mitään mistään syljestä - sylkijuttu on tämän palstan manipuloijien tekosia, koska tällainen veripointtihan olisi haitannut aivan valtavasti antiannelistien työtä väittää, ettei paikalla ollut ulkopuolista. He jauhoivat syljestä niin kauan, että se muuttui jo uskosta faktaksi.
Alethes doksa meta logu

Vespa velutina
Rico Tubbs
Viestit: 1208
Liittynyt: Pe Heinä 27, 2012 8:41 pm
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Vespa velutina »

haulinippu kirjoitti:Meille typeryksille poliisi tiedotti lehden välityksellä tutkijan syljen ja jukka lahden veren sekoittumisesta keskenään. Vain älykkäämmille poliisi on kertonut tutkijan verestä.Poliisin haltuun on siis joutunut suomalaisten ä.o. testit ja lähettää sirpan kaltaisille älyköille yksityisiä tiedotteita jutun tiimoilta.Epistä sanon minä!

Ongelmana on vain se, ettei tämä tutkija labrassa ollut klapin kanssa missään tekemisissä. Näin on poliisi julkisuudessa kertonut. Hän ei ollut rikospaikalla, vaan ilmeisesti sitten ei-steriilissä muotojälkilabrassa, jonne klapi matkasi vasta sitten, kun siitä se ulkopuolinen dna oli talteen otettu ensin verijälkilabrassa.
Steriilistä ei-steriiliin kävi klapin tie, niin kuin sisäisissä ohjeissakin velvoitetaan.
Epäselväksi jää, miten sylkikontaminaatio on mahdollista.
Tutkija räkäisi ilmastointikanavan vieressä, josta sylkipisara matkasi toiselle puolelle rakennusta, tuli toisesta päästä ilmastointikanavaa ulos juuri verijälkilabran päässä ja kuin ihmeen kaupalla osui Ulvilan klapiin, joka juuri sillä hetkellä sattui olemaan verijälkilabran tutkijan pöydällä suojaamattomana, ja vielä ihmeellisempänä yksityiskohtana osui juuri siihen Jukka Lahden veritahraan, sekoittuen siihen puhtaan sattuman oikusta?
Aasianherhiläinen Vespa velutina on hieman pienempi kuin eurooppalainen herhiläinen. Tulokkaan erityistuntomerkki on keltaiset jalat.

Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Erinomaista erittelyä Vespalta. Voisiko sitä jatkaa myös siihen suuntaan, että mitä oli siinä klapissa joka tuotiin, miksi se tuotiin, laboratorioon. DNA-kysymys on todella jäänyt tarkastamatta. Mitä vietiin Ulvilasta laboratorioon? Ei siinä voinut olla laboratorioihmisen jälkiä.

Tästä asiasta pitäisi voida keskustella kun täällä on niitä, jotka ymmärtävät *DNA:n tutkimista. Mutta Sirpa pilaa haukkumisellaan ja sivujen pituisilla trolleillaan. Olen jo kahdesti pyytänyt moderaattoria antamaan hänelle bannia, eivätkö toisetkin voisi auttaa!!

haulinippu
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Pe Elo 01, 2014 9:03 am

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja haulinippu »

Näinhän se Erkki Sippola asiasta tiedotti.Hiukkasen uskomattomalta kuulostaa,mutta vielä uskomattomalta kuulostaa että Sippola valehtelisi tässä. Poliisiko panisi uransakkin peliin vain saadakseen Auerin tuomiolle. Raha ei voi olla motiivina eikä tämä Sippola hyödy tästä mitenkään. Ei kuulkaa mene läpi!

Armas Onni
Nikke Knakkertton
Viestit: 185
Liittynyt: To Loka 01, 2009 4:04 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Armas Onni »

Tähtisentien murhapaikalta ei löytynyt ulkopuolista DNA:ta, koska mielikuvitusolennolla ei ole DNA:ta lainkaan. Murhapaikan tutkimus tehtiin niinkuin tehtiin ja se on siinä. Huppis esiintyy vain Auerin ynnä tyttären puheissa ja täällä annelistien kirjoituksissa. Ei missään muualla. Auerin mukaan huppis oli lihava miehenröpi laajalla silmävälillä ja suurilla ihohuokosilla. Se tulla tupsahti ikkunalasin läpi ja tikkasi Lahden reikiä täyteen muutamassa sekunnissa, jättämättä pierunhajuakaan. Eikä edes verisiä jalanjälkiä löytynyt ulkoa. Totuus on toisenlainen; Auer sen teki ja aikaa meni jopa yli puoli tuntua.
Viimeksi muokannut Armas Onni, Ma Elo 11, 2014 6:52 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Armas Onni kirjoitti:Tähtisentien murhapaikalta ei löytynyt ulkopuolista DNA:ta, koska mielikuvitusolennolla ei ole DNA:ta lainkaan.
Omalla tavallasi olet oikeassa, koska viimeinen tieto syksyn 2013 oikeudenkäynnin aikoihin oli se, että murhapaikalta ei myöskään löytynyt Anneli Auerin DNA:ta, joten mitä ilmeisemmin myös hän on mielikuvitusolento. Ja tämähän tavallaan jo vahvistuikin hänen radiohaastattelussaan.

Onko siis tapahtunut myös mielikuvitusmurha - koko jengi olikin kokoontunut vain murhamysteeri-illallisille?! :shock:

http://www.tuoni.fi/murha/yhteystiedot.html

Nyt mä ymmärrän, että miksi oli niin kova kiire saada se käsikirjoitus syksyksi valmiiksi. Just näin me olemme toimineet, ja sitten oikeudenkäynneissä on julkaistu tuo aineisto.
Valmista käsikirjoitusta illalle ei ole, vaan ainoastaan kehystarina, jonka lopputulokseen jokainen vieras voi vaikuttaa. Jokainen päättää itse kenelle puhuu, keneen luottaa ja ketä puukottaa selkään. Niin sodassa, rakkaudessa kuin Murhamysteeri-illallisellakin kaikki keinot ovat sallittuja!
Viimeksi muokannut Sirpa, Ma Elo 11, 2014 6:57 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu

Armas Onni
Nikke Knakkertton
Viestit: 185
Liittynyt: To Loka 01, 2009 4:04 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Armas Onni »

Täydellä varmuudella voidaan olettaa, että lakanasta ja muualtakin löytyi Auerin eritteitä (virtsaa, ulostetta, yhdyntänesteitä, hikeä, sylkeä, verta, hilsettä, hiuksia ja karvoja. Pienimmän lapsen eritteitä oli myöskin varmuudella sängyssä. Auer lapsineen kuului sisäpiiriin, ei ulkopuolisiin...
Viimeksi muokannut Armas Onni, Ma Elo 11, 2014 7:00 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Armas Onni kirjoitti:Täydellä varmuudella voidaan olettaa, että lakanasta ja muualtakin löytyi Auerin eritteitä (virtsaa, ulostetta, yhdyntänesteitä, hikeä, sylkeä, verta, hilsettä, hiuksia ja karvoja. Pienimmän lapsen eritteitä oli myöskin varmuudella sängyssä...
Älä nyt sotke. Ja oleta. Se on annettu faktatietona, ettei paikalta löytynyt Anneli Auerin DNA:ta, ja sillä sipuli. Jos tähän et tyydy, niin suksi kuusikkoon, kyllä tässäkin on tarkoitus pysyä edes joissakin faktoissa. :evil:
Viimeksi muokannut Sirpa, Ma Elo 11, 2014 7:01 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu

kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

Annelin kuvaus hupparista muistuttaa lähinnä katujuoppoa mikä haisi hielle, eikä jäänyt hajuja eikä dna:ta, tukevahko katujuoppo ei tikkaa muutamassa minuutissa 70 pistoa.
Hupparista, reitin perusteella ja tapahtumakerronnan mukaan olisi pitänyt jäädä paljon enemmän näytteitä.
Ulvilan "huppari" jää elämään legendaksi, Suomen rikoshistorian monimutkaisemmassa ja lähes raaimmassa rikoksessa.
Viimeksi muokannut kaljaloota, Ma Elo 11, 2014 7:16 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

kaljaloota kirjoitti:Annelin kuvaus hupprista muistuttaa lähinnä katujuoppoa mikä haisi hielle, eikä jäänyt hajuja eikä dna:ta, tukevahko katujuoppo ei tikkaa muutamassa minuutissa 70 pistoa.
Hupparista, reitin perusteella ja tapahtumakerronnan mukaan olisi pitänyt jäädä paljon enemmän näytteitä.
Ulvilan "huppari" jää elämään legendaksi, Suomen rikoshistorian monimutkaisemmassa ja lähes raaimmassa rikoksessa.
Ja vielä riittää uskoa näytökseen, vai? Jos poistetaan tuo Kuusirannan lause ulkopuolisen verestä ja DNA:sta tuosta edellä olevasta uutisesta, niin sitten pitää poistaa myös lausunto, ettei paikalla ollut myöskään Anneli Auerin DNA:ta. Tai sitten pidetään molemmat.

Suomeksi: molemmat on joko mielikuvitushahmoja, tai ei kumpikaan.

Mitä tehdään?
Viimeksi muokannut Sirpa, Ma Elo 11, 2014 7:05 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu

Armas Onni
Nikke Knakkertton
Viestit: 185
Liittynyt: To Loka 01, 2009 4:04 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Armas Onni »

Auerin hiuksia löytyi kasa murhatun Lahden alta...

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Niistä hiuksista ei saatu DNA-näytettä. Tieto löytyy ETP:stä.
Alethes doksa meta logu

Vastaa Viestiin