Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Lähtöruutu
Neuvoja-Jack
Viestit: 533
Liittynyt: La Joulu 10, 2011 12:44 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Lähtöruutu »

Mun valistunut arvaus on, että elinkautinen mätkähtää. Arvaan myös, että salaliittoteoreetikot eivät sitä niele, vaan jatkavat AA: puolustelua. Kaiken voi kääntää väärinpäin, ihan kaiken, jos vain tahtoo.
peikonlehti
Roger Murtaugh
Viestit: 854
Liittynyt: To Touko 30, 2013 3:11 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peikonlehti »

Jaan Lähtöruudun näkemyksen. Jos joku tosiasia ei miellytä, niin sehän on väärin tutkittu ja selvitetty tai asialla on ollut joku tumpelo . Huvittavinta on, että puolustusasianajaja Mannerkin on itseasiassa AA:ta vastaan joidenkin mukaan. Tässä salaliitossa on mukana jo niin iso joukko ihmisiä (ynnä muutama eläinkin), että päätä huimaa.

Myös kerroush on oikeassa. Nokkiminen ja irvailu uuden kirjoittajan kohdalla oli luokatonta. Sitä se ylimielisyys teettää. Oma versio tapahtumienkulusta on se ainoa oikea ja muut pitäkööt turpansa tukossa. Kova on myös usko omaan paremmuuteen: yksi sun toinen kuvittelee hallitsevansa noin 10 eri ammattikunnan tiedot ja taidot.

Näitä tyyppejä löytyy kyllä jokaisesta duunipaikasta. Veemäisiä kaikentietäjiä, jotka ottavat hampaisiinsa uuden tulokkaan. Jos käy ilmi, että ovat jossain asiassa olleet väärässä, ovat kuin eivät olisikaan. Täytyy olla tällaisella ihmisellä todella huono itsetunto.

Onhan se nyt selvää, että kaikkea minfon matskua ei kukaan pysty lukemaan niin, että hallitsisi yksityiskohdat. Vielä kun jengi suoltaa silkkaa valhetta joukkoon niin setvipä siinä, mihin väitteeseen pitää uskoa ja mihin ei.

Joten helou vain kullat. Kesätauko on ohi ja tiedossa tuota pikaa HO:n käsittely.

Sitä odotellessa.
mikaelk

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja mikaelk »

^^ Heh sepäse, kaikenmaailman kotisalapoliisit ovat todenneet Auerin syyttömäksi, kuitenkin oikea poliisitutkinta on osoittanut päinvastaista.. Moni kirjoittelija tuntuu olevan alan kuin alan asiantuntija - ja mikä huvittavinta ilman täyttä tutkinta-aineistoa voi todeta syytetyn syyttömäksi murhaan.. Tutkinnassa on ollut virheitä, Auer sai liian paljon etumatkaa. Kuitenkin on voitu osoittaa ettei ulkopuolista mitä todennäköisimmin ollut ja lukuisia seikkoja tukemaan syytettä..
peikonlehti
Roger Murtaugh
Viestit: 854
Liittynyt: To Touko 30, 2013 3:11 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peikonlehti »

Satinique kirjoitti:Olen anomassa harrastus vapaata, jos se myönnetään menen seuraamaan käsittelyn. Onko vielä tuotu julki käsittelyn tarkempaa järjestystä? Eniten kiinnostaisi nämä MJE, Ari ja Minna, ja Lahden sisko, ihan ihmistutkimuksen kannalta. Näkemällä heidän todistukset, avartuisi tietoinen mieli itsellänikin varmasti paremmin.Mielestäni puolustuksen ei pitäisi mennä syyttäjän hämärrytysen mukana koko käsittelyä. Vaan tarttua enemmän tässä käsittelyssä siihen todisteluun, teknisen tutkinnan lausumiin. Syyttäjä höpisköön omiaan, ja puolustus puhuu vain kuinka Annelin on mahdoton ajatus olla murhan suorittaja. Syyttäjät pitää jättää nyt yksin.
Jaa että oikein harrastusvapaata. Tietoisen mielen harjaannuttamiseksi lienee olemassa parempiakin paikkoja kuin hovioikeuden istuntosali. Jos vaikka menisit jonnekin ensin jollekin kirjoittajakurssille, ellet ole feikki nikki.

Syyttäjiä on ilmeisesti kaiken kaikkiaan kolme, joten eivät he nyt niin kovin yksinäisiä ole. Tuskin myöskään höpisevät omiaan kuten eräs.
peikonlehti
Roger Murtaugh
Viestit: 854
Liittynyt: To Touko 30, 2013 3:11 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peikonlehti »

tiinaliina kirjoitti:Ehkäpä tuosta seuraa oikeudenkäynti ja siinähän pitäisi faktoja käsitellä, mikä on valhetta ja mikä ei ja millä perusteella. Vai salataanko koko juttu? Ei löytynyt siis välitöntä näyttöä.....joopa joo. Olisivat siirtäneet Krp:lle niin olisi yksi munaus vähemmän,. Mistään ei siis oteta opiksi, uskottavuutta olisi krp:n suoritettua tutkinnan ollut enemmän ja kenties jälkispekulaatiota vähemmän.
Päiväunia näkevät eräät.

KRP olisi tosiaankin voinut tutkia jutun alusta pitäen. Oltaisiin säästytty siltä, että .....päässä kulkeva tutkinnanjohtaja ryssii koko homman. Samalla mahdollistettiin tämä loputon vatkaus siitä, että kuka, mitä, missä, milloin...

Koivisto on valehdellut eikä asia muuksi muutu. Enemmän kuitenkin valehtelee AA, jolle valhe on totuus niin kauan kuin se muuksi osoitetaan.
Bou
Jack Bauer
Viestit: 924
Liittynyt: La Syys 17, 2011 3:46 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Bou »

Ihan on juu kackeliksi mennyt. Nyt vielä joku järjen jättiläinen on sitä mieltä, että on hurja vääryys kun ne poliisit sillee murteella kuulustelevat. Ai voi pyhä sylvi, miten kukaan voi olla NOIN tyhymä. Jotta kirjakielelläkö sitten kaikki kuulustelut, oli sitten murhattu Rovaniemellä tai Kuopijossa.
Ajatella kuinka vaikeaksi sitten menee, jos raumhalainen poliisikokelas saa ensimmäisen työpaikkansa Lieksasta. :o
Satinique
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2014 6:30 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Satinique »

Peikonlehti, sovitaanko niin että sinä vastaat omista vapaakävelyistä, ja minä omistani. :D
vIITTaat pojan kertoMAAN tietoiseen mieleen. Kerrohan mistä poika on keksinyt että asioita on tulla tupsahtanut "tietoisesta mielestään "
Sinä osaat kaikessa viisaudessasi kirjoittaa vastauksen tähän.
Onko tietoinen mieli syyttäjä, psykologi ,poliisi vai sijaisvanhemmat ???
tiinaliina
Remington Steele
Viestit: 206
Liittynyt: Ma Huhti 22, 2013 12:01 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tiinaliina »

Miten joku voi olla noin tyhmä, että kuvittelee virkamiehien/naisten vääntävän murretta työssään.. Elätkö jossakin erakkona ilman mitään kontakteja muihin kuin esim.leveetä savoa vääntäviin. kyllä päähän ottaisi jos lapsen opettaja vääntäisi jotain vanhaa raumaa opettaessaan.Jokuhan voisi nämä litteroinnit kääntää yleiskielelle (ei kirjakielelle) ja miksipä ei vaikkapa savoksi :D
Clawdeen
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ke Loka 23, 2013 11:01 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Clawdeen »

tiinaliina kirjoitti:Miten joku voi olla noin tyhmä, että kuvittelee virkamiehien/naisten vääntävän murretta työssään.. Elätkö jossakin erakkona ilman mitään kontakteja muihin kuin esim.leveetä savoa vääntäviin. kyllä päähän ottaisi jos lapsen opettaja vääntäisi jotain vanhaa raumaa opettaessaan.Jokuhan voisi nämä litteroinnit kääntää yleiskielelle (ei kirjakielelle) ja miksipä ei vaikkapa savoksi :D
Litteroinnit ovat sellaisia kuin ovat. Eli kirjoitettu niinkuin on puhuttu. Pitääkö nyt siihenkin takertua? Jos ne olisi käännetty yleiskielelle, jotta jonkun on helpompi niitä lukea, väitettäisiin kuitenkin, että niitä on vääristelty.
tiinaliina
Remington Steele
Viestit: 206
Liittynyt: Ma Huhti 22, 2013 12:01 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tiinaliina »

Lasten ilmaisuja, silloin kun niitä tutkitaan, ei saa muuttaa yhtään. Tämä kesksutelua alkoi siitä, kun joku nimimerkki teki oivaltavan tulkinnan A.n "sit" sanan käytössä yms, ja muutoinkin täällä on murreanalyyseja harrastettu. kerroin vain, että yleiskielen käyttö on ohjeiden mukaista kieltä, poliisista en tiedä. Vaikutusta lopputulokseen en tiedä, ehkei mitään, koska tässä tapauksessa kaikki osapuolet ovat lähellä toisiaan murteellisesti. Vääntämiset tapahtuukin murhainfossa. Olen samaa mieltä kuin Sisotalo, että haastattelut tulisi nähdä videoina niin ne hahmottuisivat paremmin. Tämä murrejuttu näissä lasten haastatteluissa on todellakin sivujuoni, pahintahan on se törkeä manipulaatio ja painostus sekä joissakin tapauksissa aivan ufot tulkinnat.
Clawdeen
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ke Loka 23, 2013 11:01 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Clawdeen »

tiinaliina kirjoitti:Lasten ilmaisuja, silloin kun niitä tutkitaan, ei saa muuttaa yhtään. Tämä kesksutelua alkoi siitä, kun joku nimimerkki teki oivaltavan tulkinnan A.n "sit" sanan käytössä yms, ja muutoinkin täällä on murreanalyyseja harrastettu. kerroin vain, että yleiskielen käyttö on ohjeiden mukaista kieltä, poliisista en tiedä. Vaikutusta lopputulokseen en tiedä, ehkei mitään, koska tässä tapauksessa kaikki osapuolet ovat lähellä toisiaan murteellisesti. Vääntämiset tapahtuukin murhainfossa. Olen samaa mieltä kuin Sisotalo, että haastattelut tulisi nähdä videoina niin ne hahmottuisivat paremmin. Tämä murrejuttu näissä lasten haastatteluissa on todellakin sivujuoni, pahintahan on se törkeä manipulaatio ja painostus sekä joissakin tapauksissa aivan ufot tulkinnat.

Törkeä manipulaatio ja ufot tulkinnat? Jotka ovat johtaneet siihen, että Anneli on tuomittu kunnon tuomioihin kahdesta eri asiasta, murhasta ja pahoinpitelyistä. Todella kiinnostaisi tietää teidän Annelin syyttömyyteen uskovien suhtautuminen muihin rikoksiin ja niiden tutkimiseen. Ja tuomioihin. Yleisesti pidetään esim. seksuaalirikoksista saatuja tuomioita kevyen laisina. Nyt tuomio oli molemmille syyllisille tosi kova. Miten kukaan voi epäillä, jos kaksi ihmistä tuomitaan tällaisiin tuomioihin, ettei todisteet ole riittäviä?? No, tämä on samaa jankkausta, mitä on käyty koko ajan. En vaan voi tajuta joidenkin asenteellisuutta. Ja suoranaista typeryyttä. Onneksi olette vähemmistönä, ettekä missään päättämässä asioista. Kaikki ajatus lähtee siitä, että Anneli on syytön ihan kaikkeen. Oli ihminen kuka tahansa, koulutuksensa ja asemansa mikä tahansa, mutta jos päätyy eri tulokseen kanssanne, pidätte itseänne parempana ja älykkäämpänä. Ei mitään epäilyjä omasta järjen käytöstä. Pelottavaa!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bou
Jack Bauer
Viestit: 924
Liittynyt: La Syys 17, 2011 3:46 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Bou »

tiinaliina kirjoitti:Miten joku voi olla noin tyhmä, että kuvittelee virkamiehien/naisten vääntävän murretta työssään.. Elätkö jossakin erakkona ilman mitään kontakteja muihin kuin esim.leveetä savoa vääntäviin. kyllä päähän ottaisi jos lapsen opettaja vääntäisi jotain vanhaa raumaa opettaessaan.Jokuhan voisi nämä litteroinnit kääntää yleiskielelle (ei kirjakielelle) ja miksipä ei vaikkapa savoksi :D
No eiköhän jokainen poliisi ja psykologi haastattele ja keskustele ihmisten kanssa ihan juuri sillä murteella mikä itselle on muodostunut. Ja litteroija kirjoittaa sen auki ihan just niin tarkasti kuin osaa, niin kuin se sana suusta tulee.

Mutta juu, varmasti samassa salaliitossa ja kaikki ennätyssurkeita työssään. Miten nyt on osunutkin ihan kaikki jotka tämän tutkinnan jossakin roolissa ovat olleet niin huonoiksi ja taitamattomiksi. Joidenkin mieleen näyttää muodostuneen vääristymä, että tämä syytetty on jotenkin erilainen ja pyhä verrattuna kaikkii muihin tuomittuihin pedofiileihin ja murhaajiin verrattuna. Ihan on samaa sakkia. Samoille huudeille vaan niin pian ovat ylimpiä ystäviä Nykoppin tädin kanssa.

Ai niin se virkarikostuomion saanut JJ oli ainoa osaava. Ja lisää ikkunalasia rikkonut Mäkinen.
Vespa velutina
Rico Tubbs
Viestit: 1209
Liittynyt: Pe Heinä 27, 2012 8:41 pm
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vespa velutina »

Clawdeen kirjoitti: Litteroinnit ovat sellaisia kuin ovat. Eli kirjoitettu niinkuin on puhuttu.
Siksipä olisikin kiinnostavaa lukea esim. Annelin tunnustukset perheriidasta surmayönä litteroituina ja murrekielisinä. Anneli omin sanoin. Tämmöisiä ei vaan ole saatavilla. Kun Anneli tunnustaa, edes poliisin hänelle esittämiä kysymyksiä ei ole kirjattu ylös, vaan niiden tilalla on katkoviivaa. Miksi?
Aasianherhiläinen Vespa velutina on hieman pienempi kuin eurooppalainen herhiläinen. Tulokkaan erityistuntomerkki on keltaiset jalat.
Bou
Jack Bauer
Viestit: 924
Liittynyt: La Syys 17, 2011 3:46 pm

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Bou »

Sillä taida tunnustuksella olla mitään muuta totooden kanssa tekemistä, kuin että ulkopuolista ei talossa ollut ja Anneli murhasi Jukan. Koettaa vääntää siihen itsepuolustusta, mutta ennalta suunniteltu murha se on. Jukka sänkyyn yllätetty.
kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Kackelsbergiä Ulvilan tapaus-ketjussa (Ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

Bou kirjoitti:Sillä taida tunnustuksella olla mitään muuta totooden kanssa tekemistä, kuin että ulkopuolista ei talossa ollut ja Anneli murhasi Jukan. Koettaa vääntää siihen itsepuolustusta, mutta ennalta suunniteltu murha se on. Jukka sänkyyn yllätetty.
Itsepuolustusta niin sileällä paidalla? Saattaa olla noinkin, että Jukka sänkyyn yllätetty, raukkamainen teko, Jukka varmaan simahtanut pitkän työreissun jälkeen kun hetki huilittu sängyllä. Anneli sitten hautonut Jukan kerttomaa vitsiä ja.....
Mutta jokin on Annelin tekemälle lavastukselle tapahtunut kun jäi homma puolitiehen, eikö enään mielikuvitus riittänyt sen pidemmälle.
Vastaa Viestiin