Moottoripyöräjengit

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
snake
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: La Helmi 09, 2013 7:04 pm

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja snake »

Mikä kerho Salossa muka viinaa myy ?
juta
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2012 1:10 pm

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja juta »

Eikos siella Salossa ole ainakin Tornados Mc...mutta ei silla kai ole valia, enemman vit...ttaa se etta poliisilla ja tullilla ei todellakaan ole parempaa tekemista kuin jahdata jotain aijaporukoita jotka omissa tiloissaan myyvat toisilleen itsehankkimiaan viinaksia. Vai oli oikein baaria muistuttavat tilat ja kateista rahaa piparipurkissa tiskilla...karmeita rikollisia.
Samoilla perusteilla tulli ja poliisi voisivat ratsata varmasti kaikki erinaisten metsastysseurojen ja yhdistysten tilat.

Mita seuraavaksi? Poliisi varmasti soluttaa siviilipukuisia etsivia Kaivopuistossa pussikaljaa juovan nuorison sekaan jotta voivat pidattaa operaation tuloksena jonkun teinin joka myy kaverilleen lonkeron omakustannehinnalla... :roll:
Secrets
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Heinä 16, 2014 3:02 pm

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja Secrets »

Noble Topers MC
HansVälikäsi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Su Touko 12, 2013 9:54 am

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja HansVälikäsi »

Suosittelen kysymään kaikkea Porini:ilta. Se paskamaha suoltaa vain "faktaa" ei tarvitse arvailla enään mitään. Onse niin rottamainen olento\hylkiö. Ja vetäkää koteloon,jos vastaan tulee,mikäli ikinä asunnostaan poistuu.
peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

Tampereella viime lauantaina järjestetyssä smart vest kisassa miteltiin eri liivijoukueiden kesken älykkyydestä.

Jo kolmatta vuotta peräten järjestetyssä kilpailussa, ison esteen toi sudokun täyttäminen ja puhutun ymmärtäminen. "täytyy muistaa että piri ja viina sekä unen puute vaikuttaa meijän päähän" sanoi eräs kisaan osallistunut aurinkolasipäinen risuparta.

Isoin koitos oli kansakoulun aapisesta tutut plus ja miinus tehtävät. Myös fuskaamista kisassa koettin kun eräs liiviosasto yritti salaa älypuhelimen sovelluksella laskea laskutoimitusta. Tuomarit kuitenkin näkivät tilanteen ja ehtivät puuttua. Puhelinta oli pidetty kehon sisällä kondoomissa vaikka puhelimia sai pitää äänettömällä taskussa koko kisan ajan. "Vittu nyt sä oot meille viiskyt tonnii velkaa" huusi kiinni jäänyt liiviukko tuomarille raivoissaan. Tuomari kuitenkin hymyili ja ohjasi fuskaajan ulos kisapaikalta.

Kisa tulokset: Ensimmäinen jaettu sija tuli taas hatuille ja siipiveikoille. Muut kymmenen sijaa menevät pieniltä paikkakunnilta kotoisin oleviin liivijoukkueisiin. Viimeisenä listalla laahustaa tuttuun tapaan bad machine yhteistuloksella 76 älykkyysosamäärää. Kilpailun tulosten julkaisemisessa koettiinkin kuumia tunteita, kun tumppi ja karvinen huusivat toisilleen kilpaa kun kertotaulukysymykset olivat menneet metsään.

IS
Ei ole voittajaa valuutalle.
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja Koimies »

Vulcan Riders Finland:

”VRF:n keltamustat tuotteet ovat EHDOTTOMASSA käyttökiellossa. Jäsenille on laitettu tiedote sähköpostissa ja se on laitettu myös keskustelupalstan ”vain jäsenille” -osioon ... ”

Lähde:

Ei-jäsentekin nähtävillä oleva etusivu

http://www.vulcanriders.fi/

VRF ei ole mc-kerho, ei edes jokin muu ns. vakavampi klubi vaan kansainväliseen harrastuspiiriin kuuluva merkkikerho, joka on käyttänyt aika pieniä logoja, samanlaisia, joita on ollut käytössä ympäri Eurooppaa ja lähimpänä Ruotsissa. Pikakatsauksen mukaan "keltamustat" tuotteet olivat yhä näkyvillä Ruotsissa ja monessa muussa maassa. Onko paikallinen tapaus vai jokin Euroopassa jo aikaisemmin puhuttanut asia?
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
exkoskelainen
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ti Helmi 18, 2014 9:19 pm

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja exkoskelainen »

Rupesivatko ne Kanuunanpalleja pelkäämään siellä? :lol: kohta varmaan saa teinipoika turpaansa bemarilla joka on maalattu keltamustaksi
Luu5
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2014 9:07 am

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja Luu5 »

Dynamo kirjoitti:cmc: Halaten sekä anteeksi pyydellen suoritettu siwan ryöstö, että pääsisi katkolle subusta. Saalis 406 euroa ja tupakkia. Koppia 2 vuotta ja 4kk :mrgreen:
Hämeenlinna: Ryöstäjä halasi lähtiessään ja pyysi anteeksi

Alibi-lehti kertoo tuoreessa numerossaan hyvin erikoisesta ryöstöstä Hämeenlinnassa sijaitsevassa Siwa-marketissa. Yksi kolmesta konnasta osoitti myyjää aseella, kunnes halasi tätä ja pyysi anteeksi. Ryöstäjillä on yhteyksiä pahamaineiseen Cannonball-rikollisjärjestöön.

Viime huhtikuussa tapahtunutta ryöstöä käsiteltiin oikeudessa hiljattain. Alibin mukaan Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi kolme miestä 2 vuoden 4 kuukauden ehdottomiin linnatuomioihin.

Ryöstösaalis oli 406 euroa ja tupakkaa.
http://www.hymy.fi/uutiset/hameenlinna- ... i-anteeksi

Täysjäsen edelleenkin kyseessä. :mrgreen:
Olihan ne saaneet hurjan 1000 euron edestä savukkeita ja niitähän ei edes löytynyt. Eli olishan se voinut huonomminkin mennä :D :D

Varsin typerä kolmikko kyseessä. Itseasiassa juuri tämä täysjäsen oli fiksuin koko kolmikosta,mutta se nyt onvain minun mielipiteeni.
exkoskelainen
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ti Helmi 18, 2014 9:19 pm

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja exkoskelainen »

Enää ei ole olemassa Vanhan Liiton roistoja muuten kuin Aku Ankan taskukirjoissa. Oikeat ammattimiehet eivät iske myyjän ollessa paikalla vaan yöaikaan. Saalis on 10dona ja siitä ylöspäin kun ammattimies iskee..
MakeMon
Susikoski
Viestit: 37
Liittynyt: Ti Loka 21, 2008 1:11 pm
Paikkakunta: Pori

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja MakeMon »

exkoskelainen kirjoitti:Enää ei ole olemassa Vanhan Liiton roistoja muuten kuin Aku Ankan taskukirjoissa. Oikeat ammattimiehet eivät iske myyjän ollessa paikalla vaan yöaikaan. Saalis on 10dona ja siitä ylöspäin kun ammattimies iskee..
Jepjep. Ja kun ammattimies menee yöllä sinne siwaan ja löytääkin sieltä vain 9 donaa, hän jättää "noston" sikseen. Sillä mokomia alle kympin keikauksia ei tee kuin amatöörit ja ammattimieshän ei amatööri ole! Hän tekee vain yli kympin nostoja! :lol:
Metal
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Ke Tammi 08, 2014 3:11 pm

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja Metal »

Tuli muuten sellainen juttu mieleen, että kuinka usein ja kuinka iso osa näistä rikoksia tekevistä jengeistä istuu linnassa? Välillä uutisissa tulee jatkuvalla syötöllä että porukkaa on taas laitettu koko bussilasti kymmeneksi vuodeksi linnaan jostakin muutaman pirigramman säätämisestä. Missä vaiheessa nämä jengit ehtivät sitten olla vapaalla ja miten homma oikein toimii linnan ja vapauden välillä näin käytännössä?
peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

Metal kirjoitti:Tuli muuten sellainen juttu mieleen, että kuinka usein ja kuinka iso osa näistä rikoksia tekevistä jengeistä istuu linnassa? Välillä uutisissa tulee jatkuvalla syötöllä että porukkaa on taas laitettu koko bussilasti kymmeneksi vuodeksi linnaan jostakin muutaman pirigramman säätämisestä. Missä vaiheessa nämä jengit ehtivät sitten olla vapaalla ja miten homma oikein toimii linnan ja vapauden välillä näin käytännössä?
Tunnetuimmat jengit ovat hyvin edustettuina vankilassa, raiskaajien, murhaajien, pedofiilien, varkaiden ja huumekauppiaiden keskellä. Vankilahierarkiassa nämä jengiläiset sekä huumekauppiaat ovat ylimpänä.

Muutamasta pirigrammasta ei joudu vankilaan Suomessa. Vaikkakin piri toimii hyvänä menolippuna vankilaan. Vaikka osa jengin jäsenistä onkin vankilassa välillä, niin aina on osa siviilissäkin. Vaikkakin jengit tekevät hörhöhommia ja pöllyttävät pölyä niin välillä osa heistäkin tekee normaaleja töitä.
Ei ole voittajaa valuutalle.
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja Koimies »

Voi olla niin, että ainakin eräiden klubien jäsenten kohdalla rikoksia uusitaan vähemmän kuin muissa porukoissa. Saatetaan sitä sanoa, että nyt tekijöitä vain kierrätetään, mutta kuka sitä haluaa linnassa lusia alvariinsa ja olla kyttien silmätikkuna? Senkin ajan voi vaikka surrata Euroopassa ja poiketa kekkereissä Espanjassa tai ties missä. "Matkailu avartaa ja Siperia opettaa". Pesunkestävät taparikolliset ovat vähän eriluonteista sakkia, epäilen.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
Almighty
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Su Heinä 14, 2013 5:36 pm

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja Almighty »

Mitenkäs muuten jengikuviot vantaalla päin pyörii...siis sillain yleensäkin. Mitkä liivijoukkueet pitävät lippua korkealla ja onko mitään mielenkiintoista kommentoitavaa tulevista tai menneistä tapauksista. Kuulin huhuja...TAAS JÄLLEEN KERRAN...että jotain isoa muutoksia olisi tekeillä mutta mistä näitä nyt sitten tietää...kun ei ole asiantuntija.
Kikki Hiiri
Martin Riggs
Viestit: 606
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Moottoripyöräjengit

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri »

Hollantilainen moottoripyöräjengi lähti taistelemaan Isisiä vastaan
Hollantilaissyyttäjä totesi, että miehet eivät syyllisty rikokseen.
Ainakin kolmen hollantilaiseen moottoripyöräjengiin kuuluvan miehen kerrotaan siirtyneen viime viikolla Syyriaan taistelemaan äärijärjestö Isisiä vastaan.

Miehet ovat No Surrender -moottoripyöräjengin johtajan Klaas Otton mukaan liittyneet kurditaistelijoiden riveihin.

Yhdestä heistä on julkaistu kuva Twitterissä hollantilaisen kurdijärjestön tilillä. Kuvassa aseistettu mies poseeraa jonkinlaisessa bunkkerissa tai suojassa. Postaus ylistää Ron-nimisen miehen tekoa.


Hollantilaismiehet ovat lähtöisin Amsterdamista, Rotterdamista ja Bredasta.

No Surrender on hollantilaisviranomaisten mukaan rikollistoimintaa harjoittava liivijengi, jolla on vain vähän tekemistä moottoripyörien kanssa. Jengi on perustettu vasta viime vuonna, mutta se on kasvanut nopeasti.

"Ei laitonta"


Tapauksen takia Hollannin oikeuslaitos joutui pohtimaan, onko miesten toiminta laitonta. Vastaus oli ei.

Isisin riveihin liittyminen olisi laitonta, koska se on terroristijärjestö. Vastapuolella taistelevaa ei paluun jälkeen syytetä, jollei hänen todeta syyllistyneen esimerkiksi sotarikoksiin.

Hollantilaismiehet eivät voi osallistua taisteluihin Kurdistanin työväenpuolueen PKK:n riveissä, koska myös se on luokiteltu Hollannissa terroristijärjestöksi.

Miesten olinpaikkaa Syyriassa ei tiedetä eikä sitä, minkä kurdijärjestön riveissä he taistelevat.

Kiivaimmat taistelut kurdien ja Isisin välillä on käyty viime viikkoina Kobanessa, joka on kurdikaupunki Turkin rajan tuntumassa.
Jari Alenius
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... os=ksk-nln

No niin, tästä opiksi ja malliksi Suomen bikereille. Vaan eipä taida löytyä tarpeeksi miestä niistä kuvioista.
Everything in the world is either a potato or not a potato
Vastaa Viestiin