Rautavaaran perhesurma 26.10.2014, äiti ja 3 lasta kuoli

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
janmu
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ti Loka 15, 2013 6:13 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja janmu »

No en sitten ollut ainoa, joka tuosta kuvasta jotain erottaa.
maybellene
Poliisikoira Rex
Viestit: 253
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2014 11:23 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja maybellene »

Destiny kirjoitti: ...Helvetillistä on varmaankin ollut isälläkin, jos työkommennuksetkin aiheuttavat mustasukkaisen raivon puolisossa. En ihmettele, jos halusi lähteä suhteesta. Ukolla oli akka ja kolme mukulaa elätettävänä...

...Ja mikä tulee äitiin, joka "joutuu" hoitamaan 24/7 lapsiaa. Suomessa on myös vaihtoehtoja esim. työ, se tekee monelle hyvää....

...Ajoi tahallaan päin bussia. Nainen on siis tappaja...
Näinhän se menee ja naulan kantaan.

Kuten aiemmin tuolla kirjoitin, hämmästyisin, jos tämä naikkonen olisi hyvin koulutettu ja työelämässä ansioitunut. Jos olisi ollut minkäänlaisia lahjoja tällä sontaläjällä niin olisi vissiin ollut eväätkin vähän erilaiset hoitaa asioitaan. Näitä lorttosia löytyy, jotka vääntää kakaroita ammatikseen sinne ja tänne, parhaimmillaan on eri isä joka kakrulla. Sitten ihmetellään kun on vaikeeta. Ei voi kuin ihmetellä miten umpiääliö voi ihminen olla. Sitten joillakuilla on otsaa syytellä isää, joka sentään on osoittanut vastuunkantoa käymällä töissä.

Ja korostan; nainen on siis LAPSENtappaja. Kuuluu alimpaan kastiin breivikien ja muiden torakoiden kanssa.
makkarasiili
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Syys 02, 2008 12:45 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja makkarasiili »

Kauhea tapaus. Ihan itseäkin ahdistaa. Mitä kotona on mahtanut tapahtua, että riidellen on lähdetty matkaan. Mies taas puhunut erosta, juuri lapsen syntymäpäivänä? Vaikuttaa harkitsemattomalta tämä teko-tuskin kun pakkasi lapset ja lähti ajatellut etteivät enää palaa. Bussin perässä ajaminen, sinne nouseminen ja miehelle riehuminen eivät tuottaneet mieleistä lopputulosta ja viha sokaissut naisen? Pikaistuksissa kirjoittanut kirjeen miehelle ja lähtenyt kiihdyttämään bussin edelle. Mahtoiko raivonvallassa (psykoosissa?) edes tajuta, että lapset ovat kyydissä. Ehkä nainen ei tietoisesti halunnut tappaa lapsia. Olisi jättänyt lapset kotiin/tienvarteen. Surullinen juttu, ja kolmen viattoman lapsen kuolema on täysin naisen syytä, mutta jostainhan tämäkin tilanne on syntynyt.

Zoomasin myös kuvaan ja kyllä siellä kasvot näkyisi olevan. Olisko takapenkillä, eli jonkun lapsen?

Edit: Typot
Viimeksi muokannut makkarasiili, Ti Loka 28, 2014 8:33 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Neely
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ke Elo 24, 2011 9:55 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Neely »

Kuva spekulaatioon:

Itse pystyn näkemään lapsen kasvot jolla on silmät auki siinä takaviistommassa otetussa kuvassa (siitä mistä ensimmäinen henkilö joka kysymyksen heitti ilmoille, alkoi tätä kyselemään), mutta kovin näyttää nukkemaiselta, eli en allekirjoita 100% varmuudella että siinä kasvot olisi.

Täysin sumentamattomassa kuvassa näkyy kyllä tosiaan mm. että ajajana on ollut tumman violetin rusehtava tukkainen henkilö.
Dixi et animam levavi.
maybellene
Poliisikoira Rex
Viestit: 253
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2014 11:23 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja maybellene »

Täysi Purenta kirjoitti:Minä säälin tätä äitiä. Kotiäitiys on tavattoman raskas työ josta ei saa palkkaa eikä kiitosta. Mustasukkaisuus taas on mielisairaus jota ei vieläkään luokitella taudiksi. Kun soppaan vielä lisätään mies jota tilanne kyrsii ja joka uhkailee lähdöllä, ei tarvitse ihmetellä miksi tapahtui se mitä tapahtui..
Tän on pakko olla provo.??? Ei kai tämmöistä kukaan voi täysissä järjissään kirjoittaa???

Minä halveksin tätä oksennusta jota sinä kutsuit äidiksi. Kotiäitiys on joo raskasta ja mies voi olla lähdössä ja voi olla pipat ja tumput patterin välissä, mutta silti täytyy ihmetellä että MITÄ HELVETTIÄ SILLÄ ON TEKEMISTÄ LASTEN TAPPAMISEN KANSSA???
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Paljon löytyy somessa murhaajalle ymmärtäjiä ja puolustelijoita :shock: Minä en voi ymmärtää. Missä on totuutena sanottu, että tämä itsensä ja samalla kolme lastaan tietoisesti tappanut äiti olisi kärsinyt väsymyksestä tai ollut uupunut tai jotenkin tilanteensa ja parisuhteensa uhri? Ei missään, paitsi sosiaalisen median puhtaissa yltiöymmärtävissä oletuksissa ja spekulaatioissa. Päinvastoin olemme poliisin/median kautta saaneet viitteitä mustasukkaisesta, eristäytyvästä, kontrolloivasta, omistushaluisesta ja riitaisasta naisesta (ei läheisiä ystäviä, ei tekemisissä siskopuolensa kanssa, mustasukkaisuus, taistelu/kontrolli 6-vuotiaan huoltajuudesta, aiempi riita johon mies kutsui poliisit paikalle yms.) Kaiken tämän valossa minä en pysty näkemään heikkoa uhria, joka on miehensä/läheistensä/neuvolan/yhteiskunnan tms. tuen puutteessa vahingossa ajautunut tällaiseen tekoon. Näen persoonallisuudeltaan poikkeavan naisen, joka päätyi raivon vallassa itsekeskeiseen ratkaisuun ehkä sen enempiä ajattelematta, ehkä miestä rangaistakseen.

En ymmärrä. En samaistu.

Lisäksi mietin, miksi jotkut täällä haluavat onnettomuuskuvista väenvängällä löytää merkkejä kasvoista/päistä/ruumiista?
All is pretty.
- Andy Warhol
Miss Etta
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Loka 28, 2014 2:30 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Miss Etta »

En usko keulaanajoidean syntyneen kuin aikaisintaan naisen lähtiessä bussista ulos, todennäköisesti vasta hieman myöhemmin hänen tehdessään u-käännöstä. Lähes varmasti ollut vain hetkellinen raivokohtaus, jonka seurauksena pienimmätkin impulssikontrollin jämät ovat lähteneet.
Jos bussi olisi ollut matkalla Kuopiosta Nurmekseen, niin päätös olisi voinut tulla äkkiseltään kotimatkan aikana. Mutta koska bussi oli matkalla Nurmeksesta Kuopioon, naisen täytyi päättää viimeistään bussista poistuttuaan että aikoo tehdä jotain, koska lähti bussin perään sen sijaan että olisi kääntynyt kotiin.
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja irmuska »

Nyt on kyllä pakko kysyä, että miten sumennetusta kuvasta saa edes muokattua sumentamattoman? Ihan yhtä hyvä kysymys on toki sekin, että mitä hiivattia kukaan tahtoo nähdä mitään yksityiskohtia sen kummemmin noissa kuvissa. Faktat on jo tarkalleen tiedossa, kolme pientä lasta kuoli kun äiti otti ja kaasutti bussin keulaan isän kanssa riideltyään.

Sitä en osaa sanoa, olisiko tämä ollut millään tapaa vältettävissä esim sillä, että perhe olisi saanut ulkopuolista apua. Maikkarin sivujen mukaan perheestä oli tehty syyskuussa lastensuojeluilmoitus.
Rautavaaran tragedia: Perheestä tehtiin lastensuojeluilmoitus syyskuussa
KOTIMAA JULKAISTU 28.10.2014 14:15 (PÄIVITETTY 28.10.2014 15:10)
27020831
Itä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Heikki Mansikka-ahon mukaan poliisi teki perheestä lastensuojeluilmoituksen jo syyskuussa.

Syyskuun alussa perheen isä kutsui poliisipartion kotiin rauhoittamaan voimakasta sanaharkkaa, jotta isä pääsisi aamulla lähtemään töihin.

– Nurmeksen poliisi on toiminut esimerkillisesti ja tehnyt lastensuojeluilmoituksen ohjeiden mukaan.

– Emme tiedä vielä, onko Nurmeksen lastensuojelu tehnyt asialle mitään. Selvittelemme tilannetta, toteaa Mansikka-aho.

Lastensuojelulain mukaan ilmoituksen käsittelyaika on 7 arkipäivää ja lastensuojeluselvityksen 3 kuukautta.

Jos ilmoituksen perusteella tarvetta ilmenee, sosiaalityöntekijän on tehtävä selvitys lapsen tilanteesta kolmen kuukauden sisään asian vireille tulosta eli lastensuojeluilmoituksen tekemisestä.

Nurmeksen lastensuojelussa ei tiedetä vielä perhettä
Valvirasta todetaan, että perheeseen pitää olla viipymättä yhteydessä.

– Viranomaisten tulisi ilmoittaa asiakkuudesta välittömästi huoltajille. Jos lapsen huoltajat eivät asu lasten kanssa, myös heille tulisi ilmoittaa, kertoo sosiaalihuollon ylitarkastaja Laura Kallio Valvirasta.

Nurmeksen sosiaalihuollonpäällikkö Ritva Tikka ei osaa kertoa, miten kuolonkolarissa mukana olleen perheen lastensuojeluilmoitusta on käsitelty.

– Meillä ei ole virallista tietoa, mistä perheestä on kyse, toteaa Tikka.
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
Avatar
Hippopotamus
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ke Kesä 18, 2008 9:23 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Hippopotamus »

Surkuhupaisaa porukkaa tosiaan..netti on pullollaan kuvia ihmisten raadoista, suolenpätkistä jne. Katselkaa sieltä lisää. Mitä helvetin tyydytystä joku voi saada zoomailemalla auton romua? Meitä on moneen junaan ja resiinaporukka erukseen :twisted:
When I'm thinking, I get thirsty (Chief Inspector Morse)
Dr Bergmeister
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister »

Gladys kirjoitti:
Lisäksi mietin, miksi jotkut täällä haluavat onnettomuuskuvista väenvängällä löytää merkkejä kasvoista/päistä/ruumiista?
Sanopa muuta. Minä en halua edes katsoa noita kuvia, niin hirveän näköistä jälkeä on tullut. Saatika että suurennuslasin kanssa tiirata kuvia, josko jotain näkyy. Kyllä pitää joidenkin olla todella uteliaita.
Gods made heavy metal.
Kikkara
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: To Loka 23, 2014 11:13 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Kikkara »

Olen itsekin kärsinyt mustasukkaisuudesta (omastani) suhteissani... se saa ihmisen sanomaan todella kauheita asioita ja melkein missä tahansa paikassa. Olen monesti miettinyt, eikö siihen ole lääkettä.
Sitä en ymmärrä, mikä viesti siellä on ollut ja milloin kirjoitettu jos yhtäkkiä mieli kärventyi niin että päätti posauttaa bussin eteen
Lisäksi mietin, olivatko lapset kaikki turvavöissä ja -kaukaloissa ja takapenkillä ja onko naisella saattanut olla ajatus tappaa vain itsensä.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Gladys »

irmuska kirjoitti:Sitä en osaa sanoa, olisiko tämä ollut millään tapaa vältettävissä esim sillä, että perhe olisi saanut ulkopuolista apua. Maikkarin sivujen mukaan perheestä oli tehty syyskuussa lastensuojeluilmoitus.
Käsittääkseni poliisi teki lastensuojeluilmoituksen käytyään visiitillä syyskuussa. Mihin se johti/ei johtanut on mielenkiintoinen kysymys. Ja miksi.

Muoks. Tosiaan irmuskan linkissä sanottiinkin, että ls-ilmon teki poliisi. Luin huolimattomasti.
Viimeksi muokannut Gladys, Ti Loka 28, 2014 9:33 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
All is pretty.
- Andy Warhol
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja irmuska »

^on olleet sekä turvaistuimissa että vöissä, se on todettu jo moneen kertaan sekä tässä ketjussa että tähän ketjuun linkitetyissä lehtijutuissa.
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
Kikkara
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: To Loka 23, 2014 11:13 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Kikkara »

irmuska kirjoitti:^on olleet sekä turvaistuimissa että vöissä, se on todettu jo moneen kertaan sekä tässä ketjussa että tähän ketjuun linkitetyissä lehtijutuissa.
juu mutta olivatko kaikki lastenistuimet takana että onko naisella ollut niin pimeä hetki, että ajatteli olevansa yksin tekemässä itselleen jotain. Tuollaiseen autoon mahtunee kolme istuinta taakse?
July
Remington Steele
Viestit: 232
Liittynyt: Ti Elo 16, 2011 7:31 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja July »

Jostain olin lukevinani, että vanhin lapsi olisi edessä istunut, taisi olla täällä joten en tiedä onko fakta.
Vastaa Viestiin