Rautavaaran perhesurma 26.10.2014, äiti ja 3 lasta kuoli

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Arska
Hetty Wainthropp
Viestit: 492
Liittynyt: Ke Elo 22, 2007 12:14 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Arska »

Maruna kirjoitti:Enkä koe saaneeni vielä mitään varmaan vahvistusta sille, millainen tämä nimenomainen surmaaja oli psyykeltään.
No täällä joku kyseisen tyypin Kiteellä tuntenut kertoi, ettei tämä ollut tavallisesti ollenkaan väkivaltainen mutta ei koskaan antanut periksi riidassa. Kaiken piti tapahtua hänen mielensä mukaan.
juurihoitaja
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: La Loka 25, 2014 12:46 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja juurihoitaja »

Maruna kirjoitti:Odotan poliisin selvitystä tämän nimenomaisen surmaajanaisen taustoista ja motiiveista sekä mahdollisia lähipiirin haastatteluja. (Odotellessa pidättäydyn nimittelemästä ja leimaamasta tätä nimenomaista äitiä "narsistipaskaksi",)
Siitä vain lukemaan, tämä uutinenhan oli jo tässä ketjussa, mutta ehkä et sitä huomannut?

Poliisi: Rautavaaran perhemurhan syy selvisi
KOTIMAA JULKAISTU 28.10.2014 10:35
ynttilöitä ja ajoneuvoista irronneita osia Siilinjärveltä Nurmekseen vievän tien varressa Rautavaaran Hankamäellä 27. lokakuuta 2014. Paikalla tapahtui 26.10.2014 myöhään illalla linja-auton ja henkilöauton nokkakolari, jossa kuoli 33-vuotias nainen ja tämän kolme pientä lasta.
Kynttilöitä ja ajoneuvoista irronneita osia Siilinjärveltä Nurmekseen vievän tien varressa Rautavaaran Hankamäellä 27. lokakuuta 2014. Paikalla tapahtui 26.10.2014 myöhään illalla linja-auton ja henkilöauton nokkakolari, jossa kuoli 33-vuotias nainen ja tämän kolme pientä lasta.
Itä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Heikki Mansikka-ahon mukaan perhemurhien syy näyttää olevan isän halu erota.

Poliisi on tänään aamulla päässyt kuulustelemaan sairaalassa olevaa järkyttynyttä isää, joka on kertonut, että ajatus erosta on ollut keskusteluista jo parin kuukauden ajan.

– Äidin motiivi perhemurhaan näyttää olevan isän halu erota. Kuulusteluissa ei ole tullut ilmi tarkempaa syytä eroon eikä se kuulukaan poliisin selvittää.

Mansikka-ahon mukaan isä on hyvin järkyttynyt tapahtuneesta eikä hän olisi voinut kuvitella, että äiti voisi tehdä jotain tälläistä.

– Pariskunta on elänyt useita vuosia avoliitossa. Isä on 40-vuotias ja äiti oli 33-vuotias.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... si/4455562
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja irmuska »

Maruna kirjoitti: Näin vähän pelkäsinkin. (Pääkaupunkiseudultakin taidettiin lopettaa, siellä kierrellyt, 80- ja 90-luvuilla paljon mainostettu, SOS-kriisiauto, varojen puutteen vuoksi.) Isällä ei siis olisi ollut mitään mahdollisuutta saada päivystävän poliisin partiota paikalle bussipysäkille, ja poliisin ohjaamana äitiä jonkun päivystävän sosiaali- tai kriisityöntekijän juttusille sekä lapsia sukulaisten hoiviin tai sosiaalityöntekijöiden kautta jonnekin? Eikö tässä ole yhteiskunnallinen epäkohta kyseessä? Mistä tämän töihin matkaavan isän olisi ollut mahdollisuus saada akuuttiapua paikalle, sinne pimeälle sunnuntai -iltaiselle bussipysäkille?
Aika moneen kertaan jo tullut tässä ketjussa ilmi se, ettei nainen ollut mitenkään bussissa sekavassa mielentilassa, ei raivonnut ja huutanut ja mesonnut, äänen korottamista riitatilanteessa kun en ihan moisena pidä kuten ei lehtitietojen mukaan pitänyt viranomaisetkaan tallenteen kuultuaan. Suukopu ollut kyseessä.

Silläkö perusteella poliisi olisi pitänyt kutsua paikalle? Tai sosiaalityöntekijä? Että täällä nyt nainen kinaa miehensä kanssa linja-autossa, voisiko joku tulla. Jos sillä perusteella katsotaan poliisi tarvittavan, tai sosiaalipuolen ihminen, niin johan heitä saa olla satamäärin valmiusasemissa säntäämään milloin minkin avio/avoparin riitaa setvimään.

Se raivotila (mikäli sellainen on päälle iskenyt) on tullut vasta omassa autossa siinä kohtaa kun on päättänyt kääntää auton ja losauttaa bussin keulaan.
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
Belaja Smert
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 3:00 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Belaja Smert »

Maruna kirjoitti:
Emmehän tiedä sitäkään, onko äiti jo kaksi lasta saaneena vastustanut viimeisimmän tekoa, mutta isä sitten suostutellut hänet hankkimaan vielä yhden(?) Isähän on voinut vaikka luvata hoitaa pienempiä, jos äiti suostuu vielä yhden hankkimaan. Mutta työnsä vuoksi isä ei ole sitten ehtinyt ja jaksanutkaan osallistua lasten hoitoon, lupaamallaan tavalla.
Emmehän toki tiedäkään, mutta aina voimme heittää tuollaisia ajatuksia ilmaan. Jotta voisimme siirtää teosta vastuun miehelle. Vastuu ei voi olla äidin. Ei milloinkaan. Syytä on haettava
a) joko yhteiskunnasta, joka ei anna riittävästi rahaa
tai
b) miehestä, joka on mies ja siksi sopiva syylliseksi.
tai
c) molemmista kohdista a ja b.
Belaja Smert
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 3:00 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Belaja Smert »

juurihoitaja kirjoitti:Minkälaista apua nämä olisivat tarjonneet narsistille, joka haluaa miehensä kontrolliin?
Narsismista ei parane. Jotta narsisti "pysyy aisoissa" pitää muiden toimia hänen halunsa mukaan ja ihailla häntä. Mies oli ottamassa eroa, mikä oli äärimmäinen loukkaus.

Tiedän tapauksen, jossa narsistiksi todettu äiti jätti kamapäissään vauvansa lumihankeen sillä seurauksella, että lapselle jäi pysyvät paleltumavammat. Lapsi otettiin huostaan.

Äiti ei ole vuosien varrella osoittanut missään vaiheessa syyllisyydentunnetta. Tapaus johtui kuulemma siitä, että lapsen isä oli jättämässä äitiä ja äidin elämä oli sen vuoksi sekaisin (Eli selkeä ulkoistus, syy ei ole hänen.)
Sittemmin sijaisperhe - äidin mukaan - aivopesee hänen lastaan, jonka sosiaaliviranomaiset ovat häneltä ryöstäneet (jälleen selkeä ulkoistus, syy ei ole hänen). Sosiaaliviranomaisten, jotka äidin mukaan ovat sadistisia kiduttajia, vuoksi äiti ei voi antaa lapselleen äidin rakkautta. Sosiaaliviranomaiset ovat vieneet äidiltä hänen äitiytensä, ihmisyytensä sekä naiseutensa. Tämäkään äiti ei tietenkään käy töissä tai toimi yrittäjänä.

Rautavaaran mamman kohdalla ilmitulleet asiat:
a) huoltajuusriita vanhimman lapsen isän kanssa. (kertoo osaltaan riitaisasta luonteesta.)
b) eroaikeet nuorimpien lasten isän kanssa. (kertoo osaltaan siitä, että puolisolla on tullut mitta täyteen.)
c) velkaantuminen. (kertoo osaltaan kyvyttömyydestä pitää taloutta balanssissa.)
d) lastensa tappaminen. (kertoo osaltaan siitä, että lapset olivat hänelle koston välikappaleita, ei aidosti rakkaita ihmisiä.)
Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Belker »

Turvavöistä ja -istuimista: poliisi oli tehnyt perheestä ls-ilmoituksen, jonka käsittely oli kesken lastensuojelussa. Oletan, että tuollaisen tutkinnan alla jokainen normaali ihminen tekee perusasiat hyväksyttävästi. Tässä tapauksessa äiti olisi laittanut lasten turvavyöt ym. päälle jo siksi, ettei kukaan tulisi naputtamaan, vaikka olisi myöhemmin aikonut tehdä vaikka mitä. Syyn ei siis tarvitse olla vian "lasten hyväksi" - peluri osaa saada asiat näyttämään hyviltä, kunnes on omien suunnitelmien aika.

Bussikeskustelu: Kun äiti tunkeutui bussiin rähjäämään (hän nousi bussiin vailla aiettakaan matkustaa mukana; hän keskeytti isohkon ihmisjoukon matkanteon itsekkäästi) ja esiintyi kovaäänisesti, muttei kiroillen ja huutaen, kyseessä on ollut julkinen esiintyminen. Voimme vain arvailla, miten hän olisi käyttäytynyt kahden kesken isän kanssa. Bussissa ei kuitenkaan ollut erityisen sekaisin niin, että hänet olisi pitänyt passittaa hoitoon ja lapset suoraan turvaan. Sekavaa käytön on kuitenkin ollut matkan keskeyttämisen kannalta ja kun ajattelee, että oli kirjoittanut lapunkin isälle. - Lappua äiti ei siis antanut miehelle (oliko suunnitellut vain sen antavansa bussissa?) vaan alkoi haastaa riitaa. Arvelenkin, että lapussa on ollut juuri samoja asioita kuin mitä lauottiin bussissa. Voi olla, että ajatus bussin matkan keskeytyksestä tulikin, kun äiti autossa raapusteli juttuja paperille. Halusi sanoa ne naamatusten. (Ja oliko perheessä ajoittain mykkäkoulua ja siitä johtuen tapana antaa lappusia?)

- Se Mannisen teksti on luettu ja voinpa sanoa, että kuvottavampaa roskaa en ole aikoihin lukenut. Osa on perusfaktaa, mutta esim. "Manninen kirjoittaa kahden pienen lapsen äitinä voivansa kuvitella, miltä Rautavaaran tragedian äidistä on tuntunut" on ihan täyttä roskaa. Jos tuollaisia voi todella kuvitella, silloin alkaa olla lasten paikka poissa kotoa. Ja yleensäkin kun on ollut jokin tragedia, löytyy höpöttäjiä, jotka sanovat vaikkapa "tiedän mitlä sinusta tuntuu" kun on menettänyt lapsen tai puolison, vaikkei ole sitä kokenut. Ei jyrkimpiä tunteita voi loogisesti päätellä - oli sitten itse ollut miten väsynyt tahansa välillä.

Ainakin minusta Rautavaaran tappajaäiti oli kovin energinen ennen tekojaan. Mutta palaan tuohon Mannisen suoltamiseen myöhemmin huolella. Voin vain sanoa, että kun on itse pidellyt omaa tuhoutunutta lastaan kädestä teholla, sitä harva ymmärtää. Ja ne ymmärtämättömät - olen iloinen puolestanne, ettette sitä ole kokeneet. Mutta älkää tulko lässyttämään, että "tiedän miltä sinusta tuntuu".
Nuunu
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ma Loka 27, 2014 11:02 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Nuunu »

Mannisella on kyllä ihan samanlainen oikeus omien mielipiteidensä esittämiseen kuin kaikilla muillakin täällä.
haamu
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 12:30 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja haamu »

Joku mainitse, ettei pienistä asioista / riidoissa soiteta poliisia paikalle?

Kyllä niitä soittoja tulee satoja vuorokaudessa yhdessä poliisipiirissä.
Kaikki eivät ymmärrä, että ei asioista netissä löpistä. Asia voi olla tupakat loppu, oku vei viinapullon, mies hermostui jne jne.

Esim: Etelä-Savossa poliisin kotihälytystehtävien määrä on noussut 30 prosenttia.
Näin kertoo Itä-Suomen poliisilaitoksen tilastotiedote tammi - maaliskuulta 2014.


Muutamia viimevuosina olleita tapauksia. . .

kesäkuu 2012 : Pomarkun Tuunajärvi

Poliisitutkinnassa on selvinnyt, että perheen 1974 syntynyt isä surmasi 5-vuotiaat kaksostytöt ja 3-vuotiaan tytön ampumalla näitä 22 kaliperin pistoolilla. Lopuksi isä surmasi itsensä.

Huhtikuu 2012: Perheenisä surmasi 40-vuotiaan puolisonsa sekä kaksi alle viisivuotiasta lastaan Helsingissä. Tämän jälkeen isä tappoi itsensä ajamalla kuorma-auton alle Porvoossa.

Tammikuu 2012: Mies surmasi vaimonsa sekä neljä- ja yksivuotiaat lapsensa Helsingin Laajasalossa ja sytytti sen jälkeen asuntoon tulipalon.


Joulukuu 2011: Mies surmasi vaimonsa sekä viisi- ja kahdeksanvuotiaat tyttärensä Vantaan Hakunilassa.

Joulukuu 2011: Äiti surmasi viiden kuukauden ja kolmen vuoden ikäiset tyttärensä Kouvolassa.

Marraskuu 2011: Tyrnävällä kaksi- ja kuusivuotiaat lapset kuolivat omakotitalon tulipalossa. Vakavia vammoja saanut perheenisä tunnusti sytyttäneensä palon.

Marraskuu 2011: Äiti surmasi viiden kuukauden ja kolmen vuoden ikäiset tyttärensä tukehduttamalla Kouvolassa ja uhkasi hypätä parvekkeelta. Teon taustalla oli perheidyllin särkyminen.

Lokakuu 2011: Varkaudessa perheenisä surmasi vaimonsa ja alle kymmenvuotiaan poikansa. Vaimo ja poika kuolivat teräaseen iskuista.

Huhtikuu 2011: Ikaalisissa perheenisä ampui entisen avovaimonsa, pariskunnan teini-ikäisen pojan ja itsensä.

Helmikuu 2010: Lappeenrannassa mies uhkasi tappaa entisen naisystävänsä ja tämän lapset, mutta antautui poliisille.
Black Faraday
Remington Steele
Viestit: 214
Liittynyt: To Maalis 28, 2013 11:06 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Black Faraday »

En tiedä oliko tämä jo täällä. En välitä enää lukea tätä ketjua. Sori jos postaan jo tutun jutun:

Psykiatri: Tämän takia äiti tappaa lapsensa
IS 22.11.2011

Lastenpsykiatri Anne Kauppi kertoo, minkä takia äidit surmaavat lapsiaan.
Kun äiti surmaa oman lapsensa, syynä ovat yleensä mielenterveysongelmat.

Lastenpsykiatri Anne Kaupin mukaan traagiseen tekoon päätyvä äiti kärsii usein synnytyksen jälkeisestä masennuksesta tai jopa psykoottisesta tilasta. Kun tilanne kärjistyy, äidin ajattelu vääristyy ja lapsen hengiltä ottaminen tuntuu hänestä ainoalta mahdolliselta ratkaisulta.

–Kun äiti surmaa useamman kuin yhden lapsensa, hän tavallisesti haluaa päästää lapsensa pois pahasta maailmasta, kokee epäonnistuneensa äitinä tai kärsii parisuhdeongelmista. Lisäksi hän saattaa yrittää surmata myös itsensä. Usein hän ei siinä kuitenkaan onnistu, toisin kuin laajennettua itsemurhaa yrittävät isät, Joensuun perheneuvolan ylilääkärinä toimiva Kauppi selvittää.

Hän on tutkinut 25 vuoden ajalta tapauksia, joissa äiti tai isä on surmannut lapsensa. Tutkimuksen mukaan äitien surmaamista lapsista suurin osa on alle yksivuotiaita. Isien surmaamat lapset ovat selvästi tätä vanhempia.

Äidin tekemän henkirikoksen taustalla saattaa olla myös väkivaltaisuus. Äiti pahoinpitelee lastaan ja surmaa tämän vahingossa.

Kauppi sanoo, että useimmiten äidin masennus havaitaan neuvolassa. Aina ei näin silti käy, sillä äidin saattaa olla vaikea ilmaista tilaansa tai hänen vointinsa voi huonontua hyvin nopeasti.

Kauppi perää pikaista apua lapsiperheille silloin, kun äiti on uupunut ja sanoo, ettei hän uskalla jäädä yksin lapsensa kanssa.

–Silloin äiti ja vauva tarvitsevat psyykkisen tuen lisäksi konkreettista hoitoapua, usein myös öisin.
STT
annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja annijatta »

Tämä on klassinen tapaus reaktiivisesta psykoosista. Kriisi johon äiti joutui pari kuukautta sitten ei edennyt normalilla tavalla. Siis siihen olisi jo tarvittu apua silloin kun poliisit kävivät katsastamassa tilanteen. Normaalisti kriisi shokkivaiheen jälkeen (erouutinen) siirtyy reaktiovaiheeseen. Henkilö reagoi voimakkaasti, tunteiden kiitäessä vuoristorataa ja elämän hallinta on kadoksissa. Traumaattisen kriisin aiheuttaa joko menetys (uhka menetyksestä) loukkaus, nöyryytys (uhka tällaisesta) tai tunne elämänsä joutuneen katastrofaaliseen tilaan.
Siis normaali henkilö on joutunut elämäntilanteeseen missä hänen aikaisemmat kokemukset ja opitut toimintamallit tilanteen ratkaisemiseen eivät ole riittäviä ratkaisemaan ongelmatilannetta.
Tällainen kriisi määritellään henkilön psyykkisen olotilan äkilliseksi muutokseksi ja tämän muutoksen on aiheuttanut ulkoapäin tullut tapahtuma jota hän ei hallitse ja tämän tilanteen henkilö kokee uhkaavan vakavasti hänen olemassaoloaan, sosiaalista identiteetiään sekä turvallisuuttaan. Elämä niinsanotusti hajoaa käsiin. Katastrofi häämöttää ovella.
Koska reaktiovaiheessa ei ole osattu hakeutua avunhankitaan, tai sitä ei ole henkilölle haettu, on kriisi syventynyt. Kun sitten tähän lisätään nöyryytyys bussissa ihmisten edessä, on tämä laukaissut psyykoosin.
Toiset ihmiset ovat vain herkempiä ja alttiimpia näkemään asiat negatiivisesti, eivätkä näe valonpilkkua missään. Useinkin nämä ihmiset ovat yliempaattisia. Kovuus puuttuu. Ehkä se että näytämpäs tuolle luuserille että pärjään yksinkin. Tällaiset henkilöt kriisitilanteissa osaavat hakea apua ja heidän terve narsisminsa auttaa selviytymään.
Yliempaattiset hajoavat taakan alla ja jos heille ei apua tarpeeksi ajoissa hommata, pakenevat he psykoosiin. Tässä psykoottisessa tilassa ei järkevästi ajatella. Todellisuus hämärtyy ja epätoivoisia tekoja tehdään.
Klassinen tapaus että ihminen sekoaa, kun elinolosuhteet käyvät liian vaikeiksi oman psyyken niitä käsitellä.
Bussissa nöyryytystä ei enää psyyke kestänyt. Malja vuoti ylitse ja psyykoosi laukesi.
Lopputuloksem tiedämme kaikki.
Ja ettei väärinymmärryksiä tule niin tässä on käsitelty tämän kyseenomaisen henkilön tilannetta esiin tulleiden tietojen valossa.
Ei yleisellä tasolla. Mielestäni tältä henkilöltä puuttui tervettä narsismia, itsesuojeluvaistoa, päinvastoin kuin Lauerma arvioi.
Muuten aika vastuuntunnoton lausunto niinkin (yli)arvostetulta psykiatrilta, ilman että olisi tutustunut taustoihin. Tämä on aiheuttanut psyykkisen kuormituksen alla eläneen ihmisen murtumisen yleiseksi panetteluksi ja paska-akaksi leimaamiseen.
Miksi tarvitaan mielenterveyspalveluja? Juuri siksi että osattaisiin tilata aika kun sieluun koskee ja ahdistaa, niin ettei arkipäivän askareista selviä. Kaikille on päivänselvää että kun johonkin paikkaan sattuu niin että kipu on sietämätöntä, hakeudutaan lääkärinvastaanotolle.
Kun sielu meinaa puristua ulos rinnasta, yritetään viimeiseen asti purra hammasta. Se ei ole tervettä käytöstä ja hoitamattomana purkautuu epätoivoisiin tekoihin.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
Nuunu
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ma Loka 27, 2014 11:02 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Nuunu »

Peukutus. Annijatta puhuu asiaa.
reppuli
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Ke Elo 31, 2011 12:57 am

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja reppuli »

juurihoitaja kirjoitti:
MissHolmes kirjoitti:.
Tuolla tarkoitan siis sitä, että vakava masennus vähintään olisi noteerattu. Paljon apua tässä tilanteessa olisikin kuulla neuvola tätejä ja muita naisen kanssa säännöllisesti tekemisissä olleita ihmisiä.
Minkälaista apua nämä olisivat tarjonneet narsistille, joka haluaa miehensä kontrolliin?
No vaikkapa vieneet hoitoon? Alkaa jo ärsyttää tämä narsisti-sanan viljely ja vihjailu siitä, että nainen oli jo syntyessään menetetty tapaus. Onko olemassa luettelo, josta voi tarkistaa onko joku syntynyt hyväksi vai huonoksi ihmiseksi? Jos on niin haluaisin ehdottomasti etsiä oman nimeni sieltä.

Narsismi kehittyy kompensoimaan taustalla piilevää vakavaa depressiota. Narsisti nainen on varmuudella ollut (kuten useimmat rikolliset ja iso osa pulmusistakin on) mutta mitä naamion takana on ollut? En pitäisi ollenkaan mahdottomana, että naisella on ollut taustalla vakava mielialahäiriö, jota narsismi kompensoi ja siksi varsinainen hirmutekoon johtanut sairaus on jäänyt diagnosoimatta.

Pointtini siis on: jos narsistien tekemät rikokset kuitataan aina narsistip****n tekosina eikä nähdä sairautta narsismin takana, voidaan olla varmoja, että näitä tapauksia tulee jatkossa lisää kiihtyvässä määrin.
Pieni tytön tylleröinen tietä pitkin kulki. Saapui sinne Nukku-Matti, silmät pienet sulki. Kasvoi kuusi kukkalatva, käki siinä kukkui. Mutta tytön tylleröinen nurmikolla nukkui.
Belaja Smert
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 3:00 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja Belaja Smert »

annijatta kirjoitti:Tämä on klassinen tapaus reaktiivisesta psykoosista. Kriisi johon äiti joutui pari kuukautta sitten ei edennyt normalilla tavalla...

...Useinkin nämä ihmiset ovat yliempaattisia. Kovuus puuttuu. Ehkä se että näytämpäs tuolle luuserille että pärjään yksinkin.
...Yliempaattiset hajoavat taakan alla ja jos heille ei apua tarpeeksi ajoissa hommata, pakenevat he psykoosiin.
Onko viestisi ydin siis se, että yrität esittää äidin olleen yliempaattinen?
marikai
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 4:12 pm

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja marikai »

Toi nöyryytys bussissa on varmaan ollut se viimeinen niitti. Nainen ehkä kuvitteli, että muiden ihmisten edessä mies ei kehtaa naista vastustaa. Nainen joutuikin itse nöyryytetyksi, joutui vielä hillitsemään itsensä toisten edessä.
Kun nainen poistui bussista, hän oli varmasti raivon vallassa. Autossa odotti pelokkaat, varmasti hysteeriset lapset. Äiti lähti ajamaan huutavien lasten kanssa ja sitten tuli romahdus. Nyt riitti!
LAWoman
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 5:36 pm
Paikkakunta: Länsirannikko

Re: Nainen ja kolme lasta kuolivat kolarissa Rautavaaralla

Viesti Kirjoittaja LAWoman »

Nainen oli varmasti väsynyt, kukapa ei tähän aikaan vuodesta olisi ja lapsien kanssa on varmasti raskasta. Oma huomioni, tämän vuoksi minulla ei ole lapsia. Olen ollut pitkässä parisuhteessa yli 10 vuotta. Joku puhui rakastumisesta ja siitä miten se sekoittaa ihmisen. Silti olen pystynyt olemaan suhteen alusta sen verran järkevä etten ole ihan samantien alkanut lasten hankintaan. Enkä vieläkään, koska en tosiaankaan tiedä jaksaisinko sitä. Ja sillä en tarkoita että tappaisinko lapseni vaan siitä, että olisinko valmis antamaan heille kaiken, jotta heidän elämänsä olisi tyydyttävää. Eli tuossa ehkä ajatus, jota tuoreessa parisuhteessa kannattaa ajatelle ennen kuin aletaan lasten tekoon. Kyseinen nainen on lyhyemmässä ajassa kuin minä parisuhteessani ennättänyt todistetusti olemaan ainakin kahdessa parisuhteessa ja tekemään lapsia kahdelle miehelle. Narsismia tukee mielestäni sekin, että ilmeisesti ensimmäisen lapsen isän luota hän on kyllä voinut lähteä, mutta kun hänet uhataan jättää, ei se käykään. Ja tosiaan... oli varmaan väsynyt MUTTA olisiko ollut vähän enemmän tässä hetkessä mukana, jos ei olisi kuluttanut energiaansa sairaalloiseen mustasukkaisuuteen? Se voi olla aika uuvuttava tekijä sekin.
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet memory will die
Killer on the road, yeah.
Vastaa Viestiin