Pieni lapsi menehtyi äidin pahoinpitelyn seurauksena

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
angela
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Ke Heinä 03, 2013 10:25 am

Pieni lapsi menehtyi äidin pahoinpitelyn seurauksena

Viesti Kirjoittaja angela »

http://aksa.fi/pieni-lapsi-menehtyi-aid ... urauksena/

Keski-Suomen käräjäoikeus on todennut äänekoskelaisen naisen syylliseksi törkeään pahoinpitelyyn ja kuolemantuottamukseen. Uhri oli naisen oma, alle vuoden ikäinen lapsi.

Rikos tapahtui alkuvuodesta 2014. Nainen pahoinpiteli lasta, joka menehtyi vammoihinsa.

Vastaaja jätettiin ymmärrystä vailla rangaistukseen tuomitsematta. Oikeudenkäynti oli julkinen. Asian arkaluontoisuuden vuoksi ÄKS ei uutisoi tapauksesta tarkemmin.

:cry:
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8299
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Pieni lapsi menehtyi äidin pahoinpitelyn seurauksena

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Onhan näitä "perusäitejä" jotka ovat joutuneet hulluuden valtaan.
Olisikohan isä jotenkin kammettavissa vähintäänkin osasyylliseksi äitykän tekoon. No ainakin sossu on hoitanut työnsä huonosti koska eivät ole aavistaneet että tämäkin äiti tappaa lapsensa.
Ja muutenkin varmasti yhteiskunta on laiminlyönnyt velvollisuutensa koska ÄITI tappoi lapsensa, eikä se kaikkeen syyllinen isä.


No niin, ja nyt kaikki syyllistämään mitä tahansa tahoa, kunhan ei vaan tätä äitiä syyllistetä.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
viola riviniana
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 112
Liittynyt: Ti Kesä 17, 2014 11:20 am

Re: Pieni lapsi menehtyi äidin pahoinpitelyn seurauksena

Viesti Kirjoittaja viola riviniana »

Mitähän erityisen "arkaluontoista" tuossa asiassa mahtoi olla? Entä tuo "ymmärrystä vailla", mielisairas vai vajaamielinen? Miten turvattomia ovatkaan pienet avuttomat lapset tuollaisten äitien armoilla. Eikö nyt tässäkään tapauksessa kukaan tiennyt, ettei nainen ole terve, ja ennakoinut ettei hän kykene hoitamaan lastaan tai voi olla jopa vaaraksi lapselleen. Missä olivat omaiset, ystävät, tuttavat? Kai naisella nyt joitain ihmissuhteita oli, ja jonkun olisi pitänyt huomata. Jokaisen pitäisi ottaa vastuu lapsista, elää silmät ja korvat auki ja hankkia apua turvattomille lapsille. Olenko itse toiminut niin? Kyllä, kaksi kertaa olen tehnyt lastensuojeluilmoituksen, kun näin että lapsia kohdeltiin huonosti. Lastensuojelusta sanottiin, että näitä ilmoituksia tehdään aivan liian harvoin eli ihmiset ovat merkillisen välinpitämättömiä. Ei esim. kehdata sotkeutua toisten asioihin, ei haluta pilata hyviä naapuruussuhteita tms. Lasten turvallisuuden tulisi kuitenkin olla aina etusijalla. Tuo nainen oli totta kai itse syyllinen karmeaan tekoonsa, ei siinä ole mitään puolusteltavaa, mutta näiden "hullujen" takia meidän normaalien ihmisten on oltava valppaina ja pidettävä silmällä heidän lapsiaan. Ei lapsia voi jättää tuollaisten sekopäiden armoille.
kasipäkki
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ke Marras 26, 2014 11:16 pm

Re: Pieni lapsi menehtyi äidin pahoinpitelyn seurauksena

Viesti Kirjoittaja kasipäkki »

viola riviniana kirjoitti:Tuo nainen oli totta kai itse syyllinen karmeaan tekoonsa, ei siinä ole mitään puolusteltavaa, mutta näiden "hullujen" takia meidän normaalien ihmisten on oltava valppaina ja pidettävä silmällä heidän lapsiaan. Ei lapsia voi jättää tuollaisten sekopäiden armoille.
Totta. Suomessa vallitseva kyttäyskulttuuri on huolestuttavan pienimuotoista.
DDR oli kyttäämisessä huippu luokkaa, ja sille tasolle se pitäisi saada Suomessakin.

http://kyttääjät.net/

Edit: Linkkaustoiminto ei näytä pitävän ääkkösistä.
nellukka
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Pe Loka 03, 2014 2:52 pm

Re: Pieni lapsi menehtyi äidin pahoinpitelyn seurauksena

Viesti Kirjoittaja nellukka »

Kyllä vetää mieli maahan näistä uutisista :(

Mahtaakohan nykyisellä some-elämän tyylillä olla osuutta siihen että kukaan ei enää oikeesti tiedä miten toisella menee ja miten se kaveri jaksaa... Somessa on niin pirun helppo pitää kulissia yllä, ystäviä tapaa harvoin, kukaan ei käy enää vanhanaikaisesti kylässä...

Silloin joskus kun mentiin kylään, nähtiin jos koti oli siivooton ja äiti väsynyt... Ja nykyään on sellanen pintaliito meininki, kaikki pitää olla hienoa, kallista, vaikka velaksi...

Kukahan viisas tämän tilanteen kääntäisi vielä oikeelle tolalleen, sillä hyvin yksinäinen voi olla se ihminen jolla on muka kaikkea...
kasipäkki
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ke Marras 26, 2014 11:16 pm

Re: Pieni lapsi menehtyi äidin pahoinpitelyn seurauksena

Viesti Kirjoittaja kasipäkki »

nellukka kirjoitti: Silloin joskus kun mentiin kylään, nähtiin jos koti oli siivooton ja äiti väsynyt... Ja nykyään on sellanen pintaliito meininki, kaikki pitää olla hienoa, kallista, vaikka velaksi...
Olet vahvasti oikeassa.
Vastaa Viestiin