Missing person in Tampere

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja irmuska »

^ näin tosiaan, eipä tullut aiemmin katsottua kyseisen baarin sijaintia. Keskustorin kautta on tosiaan luontevinta suunnata Ilvekseen. My bad.
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
Avatar
Ulrike
Hetty Wainthropp
Viestit: 480
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2014 9:34 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Ulrike »

Mies oli kertonut seitsemän aikaan illalla vaimolleen menevänsä nukkumaan, mutta olikin suunnannut kollegoidensa kanssa baariin. Ehkäpä miehelle on tullut mieleen koettaa avioliiton ulkopuolisia iloja, mutta ei ole kuitenkaan kehdannut tätä kollegoilleen ilmaista, vaan on poistunut toisaalle.

Maksullista seuraa hakeva ulkomaalainen voisi suunnata Tampereella esimerkiksi Aussie Baria miltei vastapäätä sijaitsevaan Erotic Showtimeen, tai Hämeenpuiston ja Satakunnankadun kulmassa olevaan Big Titsiin.
kettulainen
Hetty Wainthropp
Viestit: 460
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 3:00 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja kettulainen »

Ymmärsin, että vaimo olisi ollut kadonneeseen yhteyttä nimenomaan siihen aikoihin kun hän oli baarissa ja lähdöstä sieltä hotellille, mutta tytär kuitenkin sanoo tämän tapahtuneen siihen aikaan, kun kadonnut lähtikin hotellista baariin? Olenko se nyt minä, jolta meni jotain pahasti ohi vai huomasiko joku muukin näissä tiedotteissa ristiriidan?

Se, että 60 vuotias mies, johtajan asemassa oleva, on vaimolleen kertonut olevansa väsynyt (työhönsä ilmeisesti), ei ole mielestäni mitenkään tavatonta vaan aika normaalin kuuloista. Ja jos kadonnut ennen työmatkaa esimerkiksi sanonun vaimolleen, että taitaapi olla hänen viimeinen matkansa tai ettei enää jaksaisi matkustella, niin varmaan se noussut nyt pintaan, kun mies onkin kadonnut. Sillä ei välttämättä ole sen suurempaa merkitystä itse tapauksen kanssa.

Toivottavasti tapaus ratkeaa puolin tai toisin.
Bravo
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: La Tammi 29, 2011 1:17 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Bravo »

Caracalla kirjoitti:Luulen, että on Tammerkoskessa, mutta ei vapaaehtoisesti sinne joutuneena. Arvelen, että baarista lähdettyään hän on päättynyt: "enpä menekään ihan vielä hotellille, vaan haistelen hetken tämän pohjoisen kaupungin viileää yöilmaa." Siinä miehen askeleet vievät Koskipuistoon, ajatuksissa on kotona odottava vaimo eikä hän ollenkaan huomaa epämääräistä tyyppiä tai porukkaa, joka lähestyy pahoissa aikeissa. Äkkiarvaamatta miestä uhataan väkivallalla, jos ei luovuta omaisuuttaan. Mies ei halua luopua rahoistaan, onhan hänelle niitä ihan mukava tukku lompakossa. Syntyy kamppailu, jonka päätteeksi mies tyrkätään koskeen. Yö on pimeä eikä kukaan sivullinen näe tapahtunutta.

Jotenkin näin ajattelen sen käyneen.
Tämä teoria ensin kiinnosti. Mutta...

http://news.iafrica.com/sa/985968.html
Sanoo että "Police searched Croeser's room in Finland and found his passport, belongings and a large amount of money."

Eli pikku summan käteistä olisi voinut antaa pummaajalle.

Ja kotipaikka Boksburg on ihan Johannesburgin vieressä eli paikalliset osaa hyvin "lukea" uhkaavia iltatilanteita. Tai sitten armeijan käynyt (?) heppu ajatteli että tummempikasvoiset ei minulle ryppyile (vaikka keskimääräistä lyhympi kaveri).
Sinitiainen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: Ti Touko 28, 2013 3:50 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Sinitiainen »

irmuska kirjoitti:Itseä jäi kyllä ihmetyttämään, että miksi hän on suunnannut keskustoria kohti? Onko ollut tarkoitus poiketa vielä jollain yöpalalla ennen hotellille menoa? Outoa.
Eiköhän tuo reitti Keskustorin ja Tammerkosken sillan kautta ulkopaikkakuntalaiselle/maalaiselle ole se kaikkein selkein reitti Hotelli Ilvekseen. Jos suoraa reittiä on sinne mennyt, niin rikoksen uhriksi joutumatta ei oikein ole muita paikkoja tuossa matkan varrella kuin Tammerkoski, johon on voinut joutua (jos ei oteta huomioon nyt vaihtoehtoa, että on oma-alotteisesti jossain teillä tietämättömillä). Jos olisi sairaskohtauksen saanut matkalla ja menehtynyt, hänet olisi löydetty.

Jotenkin sitä aina näissä tapauksissa haluaa uskoa, että kadonnut on halunnut vain pienen irtioton. Valitettavan usein niin ei kuitenkaan ole.
Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

Croeserin tytär kertoo Ilta-Sanomille, että hänen isänsä oli viimeisen kerran aktiivinen pikaviestipalvelu WhatsAppissa kello 23.30 aikaan torstaina.

Tytär kertoo kuitenkin saaneensa isänsä matkapuhelinoperaattorin kautta tiedon, että miehen liittymästä soitettiin katoamisen jälkeen vielä perjantai-iltapäivänä Etelä-Afrikkaan.

Kun perhe yritti soittaa samaan numeroon, se ei kuitenkaan saanut siihen yhteyttä.

Suomen poliisi ei vahvista IS:n perheeltä saamaa tietoa erikoisesta puhelusta.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 87067.html
Totuus
kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

IT- johtaja katoaminen ja Tampere, huono yhdistelmä, sai kuulemma outoja soittoja.
Katoamis paikka on sama kuin Raisan. Mitähän mies tiesi? Ei välttämättä liity rikosta mutta ei kahean hyvältä näytä.
Timppa
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:43 am

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Timppa »

hipsulainen kirjoitti:- Hän yritti ulos ravintolasta ensin väärästä ovesta, joka oli lukossa. Hän rynkytti sitä, mutta poistui sitten Hämeenkadun puoleisesta ovesta ja kääntyi katua kohti Ilves-hotellia vasemmalle.
Toinen maininta oli, että poistui joukosta vedoten väsymykseen.

Mitenkä minulle tulee väkisin mieleen aivoinfarktin mahdollisuus. Tammerkoski sitten kohtuullisen lähellä vielä.
* Älä ruoki trollia! *
Teleksi
Vic Mackey
Viestit: 1971
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 3:45 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Teleksi »

Jos olisin hyvällä tuulella, kotiin menossa ja pari lasia viiniä naukannut, niin kävelisin tuon matkan joko Kehräsaaren kautta tai sitten menisin Hämeensillan laidasta alas rantaan kävelemään sen sijaan että kävelisin tylsää reittiä tietä pitkin. Toinen vaihtoehto on, että mies on päättänyt tehdä vähän pidemmän kävelyn ja silloin hän on voinut päätyä Laukontorille, josta voi pudota paljon helpommin veteen ihan vaikka vahingossa. Tässä tapauksessa luulisin miehen löytyvän Ratinan suvannosta tai Hämeensillan kupeesta jossain vaiheessa. Valitettavasti. Eikä tähän tarvitse edes rikosta liittyä.
Henri Blavatsky
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 104
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 12:57 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Henri Blavatsky »

Jos olisi lähtenyt vielä johonkin toiseen baariin, niin näköhavaintoja olisi taatusti. Eiköhän veden varaan joutuminen ole se kaikista todennäköisin vaihtoehto, niin kuin tällaisissa tapauksissa yleensäkin. Niin valitettavaa kuin se onkin. Jos / kun on kävellyt hotellille Tammerkosken sillan yli, niin kyllä sen kaiteen yli on täysin mahdollista pudota veteen, varsinkin alkoholin vaikutuksen alaisena. Sinnehän se Raisakin suurella todennäköisyydellä päätyi: https://www.google.fi/maps/@61.49792,23 ... TDGhtQ!2e0
BonaFide
Susikoski
Viestit: 38
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 9:40 am

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja BonaFide »

Suuren yhtiön johtoporrasta, Etelä-Afrikka, kännykästä soitettu vielä perjantaina klo. 16.00 aikoihin. Mikäli tuo pitää paikkansa niin on siis säilynyt hengissä yön yli, voisiko kyseessä olla kidnappaus vai meneekö liian dramaattiseksi?
tammikuu
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Ke Heinä 08, 2009 1:08 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja tammikuu »

Kuten moni muukin on jo maininnut, niin itsellänikin pisti silmään tuo "väsymys". Vaimo sanoo että mies sanoi olevansa väsynyt, baarihenkilökunta sanoi että mies oli väsynyt. Minulle tulee mieleen, että miehellä on ollut jokin piilevä sairaus (sepelvaltimotauti tms.) joka on aiheuttanut merkittävää väsymystä, ihan muunlaista kuin aikaero tms. Baarin ja hotellin välissä on vesistö, vesistön lähellä uupumus on käynyt liialliseksi ja mies on lyyhistynyt ja valitettavasti joutunut veden varaan.

Erittäin vaikea uskoa enää tässä vaiheessa että kyseessä olisi venähtänyt ilotyttöreissu.
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja skoone »

tammikuu kirjoitti:Kuten moni muukin on jo maininnut, niin itsellänikin pisti silmään tuo "väsymys". Vaimo sanoo että mies sanoi olevansa väsynyt, baarihenkilökunta sanoi että mies oli väsynyt. Minulle tulee mieleen, että miehellä on ollut jokin piilevä sairaus (sepelvaltimotauti tms.) joka on aiheuttanut merkittävää väsymystä, ihan muunlaista kuin aikaero tms. Baarin ja hotellin välissä on vesistö, vesistön lähellä uupumus on käynyt liialliseksi ja mies on lyyhistynyt ja valitettavasti joutunut veden varaan.

Erittäin vaikea uskoa enää tässä vaiheessa että kyseessä olisi venähtänyt ilotyttöreissu.
Kun katsoin tuon kadonneen miehen kuvaa eka kerran, minulle tuli tunne, että hän on joko sairas tai erittäin onneton. Tietysti tuo väsymys voi johtua mistä vaan, matkustamisesta (aika pitkä lento takana ja taas olisi samanlainen matka ollut edessä), työuupumisesta jne.

Ei tietenkään voi jättää ottamatta huomioon vaikka niitä kuuluisia tyrmäystippoja. Ei siis ole havaintoa esim siitä, että mies olisikin noussut autoon, luullut vaikka taksiksi?

Mikä muuten on Etelä-Afrikan aikavyöhyke? Eletäänkö samassa ajassa kuin Suomessa, jo tunninkin ero voisi aiheuttaa sekaannusta noissa puhutuissa soittoajoissa.
Muista lähdekritiikki!
Sohvapoliisi
Harjunpää
Viestit: 296
Liittynyt: Ke Maalis 10, 2010 4:10 pm
Paikkakunta: PK-seutu

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Sohvapoliisi »

Teleksi kirjoitti:Jos olisin hyvällä tuulella, kotiin menossa ja pari lasia viiniä naukannut, niin kävelisin tuon matkan joko Kehräsaaren kautta tai sitten menisin Hämeensillan laidasta alas rantaan kävelemään sen sijaan että kävelisin tylsää reittiä tietä pitkin. Toinen vaihtoehto on, että mies on päättänyt tehdä vähän pidemmän kävelyn ja silloin hän on voinut päätyä Laukontorille, josta voi pudota paljon helpommin veteen ihan vaikka vahingossa.
Entä mitä reittiä kävelisit, jos olisit Johannesburgissa matkalla baarista takaisin hotellille? Itse varmaan kävelisin samaa, kenties tylsää reittiä kuin ehkä olisin tuntemattomassa kaupungissa baariin tullutkin, muita reittejä kun ei varmaan uskaltaisi lähteä turhaan eksyilemään. Toki eksyä voi kovan humalan takia (mitä tässä ei ainakaan ulkopuolisten lausuntojen mukaan ilmeisesti ollut) tai väsymyksen/sairauden takia. Baarimikon ja seuralaisten mukaan juonut pari lasia valkoviiniä. Yleisenä spekulaationa toki vain, että sivulliset/seuralaiset eivät toki aina näe mitä kaikkea on juotu ennen baaria tai vaikkapa wc-reissujen aikana taskupulloista, tämmöistäkin kun todistettavasti tapahtuu mikäli alkoholia halutaan syystä tai toisesta nauttia enemmän kuin halutaan seuralaisten näkevän. Kyseistä tapausta yksilöimättä, on ihmisiä joille se hapan alkaa maistumaan ongelman tavoin, eikä välttämättä kollegoille haluta kaikkea juotua alkoholia ilmituoda työreissuilla saati sitten kotioloissa. Mutta enpä minä kyseisen herran kohtalosta mitään tiedä, kunhan spekuloin vaan.
Petteri
Jane Marple
Viestit: 1031
Liittynyt: Pe Loka 26, 2007 4:01 pm

Re: Missing person in Tampere

Viesti Kirjoittaja Petteri »

Pyysimme 8.3. havaintoja Tampereella 5.3.2015 kadonneesta miehestä. Kadonneesta ei ole tällä hetkellä uutta tiedotettavaa. Poliisi tiedottaa asiasta, kun lisätietoa ilmenee.

Alla edellisen tiedotteen tiedot kadonneesta:

Mies nähtiin viimeisen kerran 5.3.2015 noin kello 22.50 hänen poistuessaan Hämeenkatu 26 sijaitsevasta ravintolasta.

Tämän jälkeen kadonneesta ei ole havaintoja eikä häntä ole tavoitettu puhelimitse. Mies on ulkomaalainen eikä hän puhu suomea.

Katoamiseen liittyen ei tällä hetkellä epäillä rikosta.

Tuntomerkit:
- noin 60-vuotias mies
- noin 165 cm pitkä
- ruumiinrakenteeltaan normaali
- vaaleat hiukset ja viikset
- katoamishetkellä todennäköisesti yllä vaalea kauluspaita, musta takki, harmaat housut ja mustat nahkakengät

Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 0295 445 546.

http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista ... etoa_27709
Vastaa Viestiin