Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
pop
Javier Pena
Viestit: 1866
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja pop »

Edellissivulla oli linkki joka kertoo taustaa rahojen löytymisestä ja miten Aarnion vaimo erikseen pyytää levittämään kuoriketta oikeaan etureunaan, josta rahat sittemmin löytyivät. Oli varmaan erikoinen puska siinä kohtaa. :mrgreen:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 19657.html
Viimeksi muokannut pop, To Touko 21, 2015 2:50 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

kakkosurpo kirjoitti:Milloinkohan syyttäjä tuo niitä oikeita todisteita saliin? Tähän mennessä mikään saliin tuotu todiste ei kanna mihinkään. Ihmeellisesti helmikuussa kamerat otettiin pois ja toukokuussa tehtiin jättiläismäinen manööveri tontille, ja lapio meni kuin itsekseen lavastetulle rahakätkölle. Ikävää vaan että Kgb:ssä ollaan niin tyhmiä etteivät tajunneet että olisi ollut hyvä saada edes yksi Aarnion sormenjälki vaikka ämpäriin, pusseihin, seteleihin, mutta kun ei ymmärrys riittänyt. Jos kyseinen rahakätkö löydettäisiin nyt, niin siellä ei muuta olisikaan kuin Aarnion sormenjälkiä joka paikassa, mutta nyt se on myöhäistä. Hyvä ettei lapion kantaja loukannut itseään kun lapiolla oli kiire kätkölle, liekkö ollut peräti lumilapio kyseessä?

Huora koettaa saada taloudellista hyötyä korvausten muodossa itselleen. Siinä on sen motiivi puhua niin kuin sen halutaan puhuvan. Taitaa olla niin kulahtaneen näköinen tai joku tautipesäke ettei enää perse mene kaupaksi ja silloin tää on mahdollisuus saada hilloa.
Huora sanoo että Aarnio käytti aina käsineitä rahan käsittelyssä. Onks huora ihan tosissaan noine juttuinensa, vai työntääkö Krp:stä joku sille sanoja suuhun jonkun muun kera vai mistä näitä tulee?

Onkohan syyttäjä ja Kgb palkannut yksissätuumin peräti teatterista lavastusmestarin, joka ei ole kuitenkaan mestari?
Syyttäjä ei tuo milloinkaan oikeita todisteita saliin, vaan spekuloi todisteiden olemassaololla. Kameroiden pois otossa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että se kerrottiin meille - ei ne kerro, jos ne olisivat halunneet sen salata. Lehdet kirjoittaa just mitä käsketään, eikä kirjoita mitä kielletään kirjoittamasta. Nyt kannattaa olla tarkkana, että kummalla puolen kaltereita on apinat! Viittaus tuoho kgb-kohtaan.

Muistutan edelleen, että vastaavanlaisia oikeudenkäyntioperaatioita on nyt ympäri Euroopan, eräs on Espanjassa tapaus Jose ja Ruth - kaksi pientä lasta, jotka menivät isän luokse ja katosivat. Oikeudenkäynnissä luonnollisesti isä tuomittiin väitteellä, että hän oli polttanut pihan nuotiossa lasten ruumiit, ja tuomari kolisutti todisteeksi luunpalasia muovipussista pöydälle, ja sanoi, että eihän se tietysti ole varmaa, kun ei tiedetä, että onko luut ihmisen luita vai kanan- tai eläimenluita yleensäkin.

Eli tuo DNA-tutkinta nyt on kärsinyt jostain syystä inflaation näissä kaikissa operaatioissa.

Mies tuli tunnetuksi ilmeettömästä naamastaan, tuijottavista silmistään ja siitä, että hän ei mitenkään osoittanut tunteitaan lukemattomien oikeudenkäyntien aikana. Espanjan kansa kinaa netissä puolesta ja vastaan, onko mies syyllinen vai ei, vai sieppasiko lapset joku ulkopuolinen. En ole seurannut intensiivisesti, kun tapaus on Ulvilan kopio, enkä tiedä, että missä vaiheessa kyseinen sirkus tällä hetkellä menee.

Kuva

Mistä näitä tarinoita sitten tulee? Olen vakuuttunut, että kaikilla on sama käsikirjoittaja, ja ne näytellään jonkinlaisen saman kaavan mukaan kaikkialla näiden asioiden käsittelyn aikana, jossa saadaan tilannetta seuraavat ihmiset kinaamaan ääripäihin tuosta syyllisyydestä, jolloin itse totuus saadaan piilotettu sen taakse.

Tämä on neljäs - anteeksi viides, unohdin arkkitehtitytön Englannista - tällainen operaatio, jonka tiedän, ja jota olen seurannut, mutta en usko, että ovat Euroopan laajuisesti ainoat.
Viimeksi muokannut Sirpa, To Touko 21, 2015 3:03 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu
kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

pop kirjoitti:Edellissivulla oli linkki joka kertoo taustaa rahojen löytymisestä ja miten Aarnion vaimo erikseen pyytää levittämään kuoriketta oikeaan etureunaan, josta rahat sittemmin löytyivät. Oli varmaan erikoinen puska siinä kohtaa. :mrgreen:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 19657.html
Niinpä ja miksi vain se nurkka :mrgreen: kyllä siinä epäilys herää tyhmemmälläkin poliisilla.
Kummallisia juuria nykyään.
Eikös toi plussapisetille siirto ole rahanpesua? Kun rahaa ei omalta tililtä käytetty, Ihan kavallusta se ei ole sentään, vai onko? :mrgreen:
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

kaljaloota kirjoitti: Niinpä ja miksi vain se nurkka :mrgreen: kyllä siinä epäilys herää tyhmemmälläkin poliisilla.
Kummallisia juuria nykyään.
Eikös toi plussapisetille siirto ole rahanpesua? Kun rahaa ei omalta tililtä käytetty, Ihan kavallusta se ei ole sentään, vai onko? :mrgreen:
No, se voitaisiin tulkita tietysti itseltä kavallukseksi, jos laki sellaisen tuntee, mutta minkähän takia ei käärinyt tähän mattoon kuten yhden puhelimistakin?

Kuva
Yksi Nokian kännykkä löytyi Aarnion vuokraamasta varastosta rullatun maton sisältä.
Alethes doksa meta logu
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

pop kirjoitti:Tuo 41 000 euroa oli käteisellä tehdyt plussaostot, joka tekee siis vajaa 500 € kuussa selittämätöntä käteistä kuudelle vuodelle. Siihen päälle käteisellä tehdyt auto-ostot 133 000, palkat työmaan duunareille, lainat käteisellä 65 000 €. ym ym ym. Jos autoa on vaihdettu, ja saatu siitä hyvityksenä rahaa, raha tulee yleensä tilille? Tutkinnassahan puhuttiin selittämättömistä käteisvaroista kun otetaan huomioon normaalit palkat, nostot menot ym.

Autoa vaihtaessa raha menee yleensä kyllä siihen uuteen ajoneuvoon.... Tässä oli hienosti jätetty kokonaan laskematta tuo tosiasia. SITÄPAITSI selittämätöntä tuo käteinen on vain koska puolustus ei ole vielä antanut omaa todisteluaan aiheesta vaan tuetaan tutkinnan spekulaatioihin. Vissi ero...
Nimby
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Nimby »

Jokuroti kirjoitti: puolustus ei ole vielä antanut omaa todisteluaan aiheesta vaan tuetaan tutkinnan spekulaatioihin. Vissi ero...
Heh heh! Tontti ostettu tammikuussa -12 eli väittääkö joku, että rakennustarvikkeet ostettu plussakortille vuosia aiemmin etukäteen.
Toisekseen puolustuksella on ollut mahdollisuus viimeistään loppulausunnoissa selvittää, mutta kun ei järjellistä vastausta rahojen alkuperästä ole niin minkäs teet.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Eikö ruokaostoksista saa ollenkaan tällaista plussaetua - koskeeko se vain jotakin rakennustarvikkeita? Pahoittelen, mutta en tunne kyseistä järjestelmää ollenkaan.

Ei tässä ole tarkoitus "selittää" mitään, tässä on - juuri kuten edellä lukee - tarkoitus tukeutua syyttäjän spekulointeihin. Se on taktiikan nimi.

Todistetaan spekulaatiota vastaan syyttömyyttä, ei niin että todistetaan syyllisyys syyttäjän puolelta. Tämä taktiikka tuli tutuksi jo Ulvilassa, jossa päädyttiin jopa saatananpalvontaan ja väärinpäin oleviin risteihin asti - siis syyttäjän spekulaatioissa. Ai niin eläinrääkkäys unohtui ja myymälävarkaudet.

Mihin ulottuvuuksiin asti tämä tuleekaan vielä yltämään! Mutta tässä taktiikassa on mahdottoman tärkeää syyttäjän verbaalinen kyvykkyys, jossa syyttäjä Valkama oli Ulvilan puolella suorastaan nero, mutta en tiedä miten hyvin täällä syyttäjä on pärjännyt, kun en ole niin tuota sanankäyttöä seurannut.
Alethes doksa meta logu
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

http://www.hs.fi/kotimaa/a1432091730355
"Nyt julki tulleen tutkinnan mukaan Aarnio muun muassa valmisteli salaa tutkintapyyntöjä krp:n poliiseista tuntemansa asianajajan kanssa. Tutkintapyynnöt eivät liittyneet Aarnion omiin asioihin, vaan ne koskivat sitä, että krp olisi käyttänyt laittomia keinoja huumerikosten tutkinnassa."

Tuosta sellainen, että onko esitutkinnan suorittajina olleet samat ihmiset joista Aarnio oli tekemässä tutkintapyyntöä? Erityisesti oliko joku niistä kolmesta poliisista mukana tutkinnassa, jotka istuivat syytettyjen penkillä KRP:n valeostojutussa? Ja jos eivät olleet työskentelivätkö he tiloissa, joissa ovat pystyneet tietämään tai vaikuttamaan tutkintaan (esimerkiksi työkaveri viereisessä työpisteessä tutkii Aarnio-juttua). Olisi ensimmäinen asia, jonka käräjätuomarina syyttäjältä kysyisin.

Onnettomia valintoja mielestäni jutussa ovat tutkinnanjohtaja Haaviston valinta joka jo kerran epäonnistuneesti syytti Aarniota ja KRP:n valitseminen tutkinnan suorittajakti. Onnettomia valintoja, mutta ehkä perusteltuja. Sitävastoin tietenkin jäävien ihmisten osallistuminen ei saisi koskaan olla mahdollista. Onnettomat valinnat vaan pistää sen salaliittoteoreetikon itsessä miettimään. Ei olisi ensimmäinen työpaikasta keinolla millä hyvänsä savustettu ihminen Suomessa.
boeselager
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Pe Maalis 21, 2014 12:28 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja boeselager »

jos oikeen ymmärsin tuo nainen (huora) on raimo tienhaaran ex? olisiko kaukaa haettu jos raimo "setä"kummi setä.olisi jemmannut rahat aarnion tontille sillä koirathan haistelivat tontilla eivätkä löytäneet mitään tontilta ensimmäisellä kerralla.toisekseen huoran sanaan ei oikeen luottaisi.tietäen että tienhaara on johtohahmoja alamaailmassa sekä inhoaa poliiseja etenkin aarniota joka hänet on nalkkiin saanutkin "useasti".olisiko näin jotta tienhaara olisi keksinyt pirullisen juonen hajottaakseen hki huumepoliisin sekä saadakseen nautintoa siitä että aarnio istuu kopissa virka vietynä hänen hyppysissään kohta tulee mieleen syvä joki elokuva.olihan ramilla vankilassa puhelinkin äkkiseltään itse mietittyäni asiaa kallistun vielä tuohon motiivina suunnaton rahojen menetys sekä istutut vuodet.mitä sanoo lukijat?
Nimby
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Nimby »

Ilta-sanomat kertoo Aarnion hasiskontaktin tarinan. Se on 13 vuotta ilman plussa-pojojakin. :D
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 50754.html
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Huora Saarastahan juttu aloitettiin HS:ssä. Todennäköinen asioiden kulku siellä päässä on seuraava: Saara soitti HS:n. Ei epänormaalia. Suomessa on mm. monia mielenterveysongelmaisia, joilla on "hieman" värittynyttä tarinaa lehdille kerrottavaksi johon lehdet eivät halua syytteiden ja oman uskottavuutensa takia koskea. Näin seuraava looginen steppi toimittajalta oli ottaa yhteyttä tuttuun kontaktipoliisiin ja kysyä mitä mieltä hän on.

Saaran tarinat voivat hyvinkin olla yhdessä alamaailman kanssa suunniteltuja. Mutta HS ei pelaa peliä heitellen koepallona syytteitä korkeassa asemassa olevaa poliisia vastaan. Eli HS:n toimittaja on luultavasti tiennyt jo ensimmäisen jutun kirjoittaessaan sen, että jutusta tulee paljon suurempi. Miten on tiennyt tämän? Loogisimmin niin, että KRP:n kontakti on tiennyt noin tulevan menemään.
boeselager
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Pe Maalis 21, 2014 12:28 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja boeselager »

TuskaistaTietoa kirjoitti:Huora Saarastahan juttu aloitettiin HS:ssä. Todennäköinen asioiden kulku siellä päässä on seuraava: Saara soitti HS:n. Ei epänormaalia. Suomessa on mm. monia mielenterveysongelmaisia, joilla on "hieman" värittynyttä tarinaa lehdille kerrottavaksi johon lehdet eivät halua syytteiden ja oman uskottavuutensa takia koskea. Näin seuraava looginen steppi toimittajalta oli ottaa yhteyttä tuttuun kontaktipoliisiin ja kysyä mitä mieltä hän on.

Saaran tarinat voivat hyvinkin olla yhdessä alamaailman kanssa suunniteltuja. Mutta HS ei pelaa peliä heitellen koepallona syytteitä korkeassa asemassa olevaa poliisia vastaan. Eli HS:n toimittaja on luultavasti tiennyt jo ensimmäisen jutun kirjoittaessaan sen, että jutusta tulee paljon suurempi. Miten on tiennyt tämän? Loogisimmin niin, että KRP:n kontakti on tiennyt noin tulevan menemään.
tuota minäkin pahoin pelkään.sitä ihmettelen miksi noissa paperi lapuissa ei ole aarnion sormenjälkiä tai yhdessäkään setelissä? jotenkin haisee koko juttu..tuomiota odotellessa.taitaa aarnio istua 4-5v ennen lopullista tuomiota viimeistä valitusta myöten
boeselager
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Pe Maalis 21, 2014 12:28 am

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja boeselager »

kakkosurpo kirjoitti:Milloinkohan syyttäjä tuo niitä oikeita todisteita saliin? Tähän mennessä mikään saliin tuotu todiste ei kanna mihinkään. Ihmeellisesti helmikuussa kamerat otettiin pois ja toukokuussa tehtiin jättiläismäinen manööveri tontille, ja lapio meni kuin itsekseen lavastetulle rahakätkölle. Ikävää vaan että Kgb:ssä ollaan niin tyhmiä etteivät tajunneet että olisi ollut hyvä saada edes yksi Aarnion sormenjälki vaikka ämpäriin, pusseihin, seteleihin, mutta kun ei ymmärrys riittänyt. Jos kyseinen rahakätkö löydettäisiin nyt, niin siellä ei muuta olisikaan kuin Aarnion sormenjälkiä joka paikassa, mutta nyt se on myöhäistä. Hyvä ettei lapion kantaja loukannut itseään kun lapiolla oli kiire kätkölle, liekkö ollut peräti lumilapio kyseessä?

Huora koettaa saada taloudellista hyötyä korvausten muodossa itselleen. Siinä on sen motiivi puhua niin kuin sen halutaan puhuvan. Taitaa olla niin kulahtaneen näköinen tai joku tautipesäke ettei enää perse mene kaupaksi ja silloin tää on mahdollisuus saada hilloa.
Huora sanoo että Aarnio käytti aina käsineitä rahan käsittelyssä. Onks huora ihan tosissaan noine juttuinensa, vai työntääkö Krp:stä joku sille sanoja suuhun jonkun muun kera vai mistä näitä tulee?

Onkohan syyttäjä ja Kgb palkannut yksissätuumin peräti teatterista lavastusmestarin, joka ei ole kuitenkaan mestari?
enempää tähän lisäämättä aivan samaa mieltä.
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Jatkanpa vielä yhden viestin verran edellä olevaa kahta viestiäni.

HS ja media edellä jutussa mentiin, koska sillä estettiin että poliisijohdolle ei jätetty mahdollisuutta puhaltaa peliä poikki. Koska tällöin olisi tehty lisävuoto HS:lle kuinka poliisijohto salailee.

Poliisijohdon peli poikki kutsu ilman mediaa ei taas ole kaukaa haettu. Tilanne on ollut seuraava ensin Aarniolla oikeuskäsittely 2008, ja perään KRP:n valeostojuttu. Ja syytöksiä puolin ja toisin Helsingin huumepuolen ja KRP:n välillä. Tällöin ilman median kautta menemistä olisivat tuolit alkaneet heilua hyvin nopeasti molemmissa paikoissa mikäli selkeitä merkkejä vihanpidon jatkumisesta olisi vielä ollut ilmassa. Poliisin uskottavuus (eikä poliisien motivaatio työhönsä) ei kestä jatkuvia oikeusjuttuja koska vihat eri poliisin yksiköiden välillä.

Todistaako tämä spekulaatio Aarnion tapausta puoleen tai toiseen? Ei. Mutta jos lehdessä on juttu jollakin taholla on informaatiostrategiansa mukainen tavoite viestinsä läpisaamiseen.
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lahjusjupakka

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

Niin tuota. Eikös Pihlajamäen juttu ollut Aarnion duunia? TH tulee esiin koko ajan syyttäjän todistajien taustalla ja ainoa kenellä olisi älliä ja kyky sekä varat tehdä tämä lavastus olisi ehdottomasti TH. En ihmettelisi vaikka TH:n sormenjäljet olisi niissä rahoissa mitkä kukkapenkistä löytyi.... KRPn mielestä kanteluiden laatiminen on epäilyttävää toimintaa ei suinkaan se että heidän toimensa ovat antaneet aihetta kanteluille, peri suomalainen virkamies asenne :D
Vastaa Viestiin