Äänekoskella erittäin törkeä ryöstö, tekijät karkuteillä

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2887
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Äänekoskella erittäin törkeä ryöstö, tekijät karkuteillä

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Katselin googlemapsia, kun tuli eräs juttu mieleen. Osoitetietojen mukaan tämä tapaus on sattunut punaisessa omakotitalossa, jonka talonumero on 10. Kun samaa tietä mennään hiukan eteenpäin niin että talon numero suurenee, on samalla puolella tietä myöskin punainen omakotitalo, jota edelleen osoitetietojen mukaan isännöi eräs paikkakuntalaisten hyvin tuntema herrasmies, joka toimi aiemmin autopurkaamoyrittäjänä. Osalla romu-ukoista kun nuo bisnekset on perinteisesti olleet hiukan enempi tai vähempi suurpiirteisiä ja vihamiehiäkin kertyy romulaarissa rapatessa ja roiskutellessa, niin tuli ihan semmoinen villin oloinen visio. Jospa pipomiehet yksinkertaisesti vain erehtyivät talosta..punaisesta talosta samalla puolella tietä. Kyseinen tässä nimeämätön romukauppaa puuhastellut herrasmies kun ei kuitenkaan ole aina ollut ihan kaikkiin suuntiin ihmisten kanssa kovin sydämmellisissä väleissä.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1652
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Äänekoskella erittäin törkeä ryöstö, tekijät karkuteillä

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Entisellä asuinpaikkakunnallani kävi juuri tuollainen taloerehdys vuosia sitten. Joku oli mesonnut tyypin A olevan hänelle velkaa kylässä X. No, pari kaveria päätti vähän jeesata velkasaatavan eräpäivän muistuttamisessa. Menivät juovuksissa talon pihaan illalla, remusivat sisään ja vetelivät talon isäntää aika pahasti kuonoon.
Jälkeenpäin sitten selvisi, että olivat menneet väärään taloon.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
A Laza
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: Su Joulu 07, 2008 12:31 am

Re: Äänekoskella erittäin törkeä ryöstö, tekijät karkuteillä

Viesti Kirjoittaja A Laza »

Onkohan tähän tapaukseen tullut mitään selvyyttä? Onko kenelläkään mitään tietoa?
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11515
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Äänekoskella erittäin törkeä ryöstö, tekijät karkuteillä

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ilmeisesti tapaus ei ole selvinnyt, mutta myöhemmän uutisen mukaan poliisi oli saanut miesten autosta ja kolmesta miehestä paljon havaintoja ajalta ennen ryöstöä. Monet sivulliset olivat havainneet miehet, joten ryöstöä tuskin oli ainakaan keksitty omasta päästä. Olisiko tosiaan talo ollut väärä.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015061 ... 0_uu.shtml
Äänekosken julma ryöstö: Poliisi etsii kolmea miestä

Torstai 11.6.2015 klo 15.08

Liikuntapuiston pururadan suunnassa on nähty monia kertoja pysäköitynä tumma henkilöauto, minkä luona on havaittu kolme miestä.

Äänekoskella törkeän ryöstön kohteeksi viikko sitten keskiviikkona joutuneen perheen ryöstäjistä on saatu paljon uusia vihjeitä. Poliisin mukaan niitä tarkistetaan parhaillaan.

Vihjeiden perusteella liikuntapuiston pururadan suunnassa oli tapahtumaa edeltäneen viikon aikana monia kertoja pysäköitynä tumma henkilöauto. Ryöstäjien oli teon jälkeen nähty poistuvan sieltä ja heidän epäillään jättäneen sinne pakoautonsa. Auton luona havaittiin kolme miestä, jotka eivät olleet liikuntapuistossa urheilemassa.

Poliisi on kiinnostunut näistä miehistä ja pyytää heitä tai heidän autostaan havaintoja saaneita ottamaan yhteyttä asian tutkijoihin, puh. 050 456 0471.
fah
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Marras 17, 2015 1:37 am

Re: Äänekoskella erittäin törkeä ryöstö, tekijät karkuteillä

Viesti Kirjoittaja fah »

Tämän ryöstäjien ovella käymisen tiesi siittä, että ovi oli kiinni nukkumaan mennessä, herätessä täysin auki. Ja koiristahan vain toinen, emo oli kotona, ja pentu mukana töissä. Kyllä se portaisiin paskoi, ja haju oli sen mukainen. Tuskin alle kymmenkiloinen koira paljoa mahtaa kolmelle aikuiselle miehelle? Ja miten tytöt eivät heränneet haukuntaan? Sitä tulee itsekin ihmeteltyä, mutta jos on tottunut, niin kai sitä nukkuu kuin tukki vaikka koira kuinka haukkuisinkin. Ja näitä "arvuutteluja" on kyllä aika huvittavaa kuunnella ja lukea edelleen, näin puoli vuotta myöhemmin. Esimerkiksi joku oli sitä mieltä että perheen isäntä olisi palkannut tällaiset henkilöt suorittamaan ryöstön ja pahoinpitelyn, saadakseen huomiota/näkyvyyttä itselleen sekä yritykselleen, niin ei ei missään tapauksessa olisi mahdollista, perhe ei ole niin sairas. Toinen mitä muista oli "varmaankin tyttöjen poikaystäviä", josta idioottikin huomaa paskan huumorin. Olikohan sitten IL vai IS, jompikumpi, kuitenkin oli kirjoittanut jotakin vastaavaa, että tytöt olisivat nukkuneet samassa kerroksessa talon emännän kanssa… mistähän on tuokin tullut? Elisiis talo on kolmikerroksinen, emäntä nukkui vanhemman koiran kanssa alimmassa kerroksessa ja tytöt ylimmässä kerroksessa. Eli yksi kerros heidän välissään.
Avatar
Scruffy
Martin Riggs
Viestit: 648
Liittynyt: Pe Kesä 21, 2013 8:19 pm

Re: Äänekoskella erittäin törkeä ryöstö, tekijät karkuteillä

Viesti Kirjoittaja Scruffy »

Äänekosken julma sitomisryöstö: Mihin tekijät katosivat?

Perjantai 5.2.2016 klo 21.00 (päivitetty klo 21.07)

Sisä-Suomen poliisi tutkii edelleen kesäkuussa tapahtunutta törkeää ryöstöä, jossa nainen sidottiin sänkyynsä.

Kolme kommandopipoista miestä tunkeutui kesäkuun 3. päivänä omakotitaloon Äänekoskella. Ryöstäjät sitoivat nukkumassa olleen omistajaparikunnan rouvan, ja he anastivat talosta omaisuutta sekä käteistä rahaa.

Teon jälkeen epäillyt olivat poistuneet Äänekosken liikuntapuiston suuntaan.

-Todistaja kertoi nähneensä kolmen huputetun kaverin juoksevan pihan poikki liikuntapuistolle päin. Siihen jäljet jäävät. Sen enempää ei ole tullut vinkkejä eikä muutakaan tietoa, rikoskomisario Markku Latvala sanoo Iltalehdelle.

Talon omistaneen pariskunnan isäntä kertoi kesäkuussa Iltalehdelle, miten oli palannut remonttifirmansa aamupalaverin jälkeen kotiin vaihtaakseen sateen kastelemat vaatteet.

Hän huomasi välittömästi, että jotain on vialla.

Miehellä oli mukanaan perheen toinen koira. Molemmat koirat haukkuivat ja murisivat. Yhdessä huoneessa oli kamala sotku ja koiran ulosteita ympäri lattiaa.

Yläkerran makuuhuoneesta kantautui ääniä - vaimon vaimeita avunhuutoja.

- Löysin hänet sängystä vatsalleen sidottuna, mies kertoo.

- Tyynyliina oli teipattu kasvojen suojaksi, nilkat sidottu ja kädet teipattu yhteen selän taakse. Hän oli aivan uupunut ja tietenkin kauhuissaan.

Tytär ja tämän kaverit olivat tapahtuneesta täysin tietämättömiä, kunnes perheen isä herätti heidät. Ryöstäjät olivat rikkoneet yläkerrasta muutaman taulun, mutta lastenhuone oli koskematon.

- Naapuri näki, kun miehet juoksivat talostamme noin kolmensadan metrin päässä olevaan metsänreunaan. Siellä on käsittääkseni joku latupohja tai tie, mihin päässee autolla. Sinne he katosivat, mies kuvaili kesäkuussa Iltalehdelle.

Rikoksesta on jo yli puoli vuotta, mutta tutkinta on edelleen kesken.

- Läpimurtoa ei ole tapahtunut, mutta mahdollistahan on, että jonkun muun tutkinnan yhteydessä tämäkin rikos selviäisi, Latvala sanoo.
MARI PUDAS
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020 ... 4_uu.shtml
Jail's not so bad. You can make sangria in the toilet. Course, it's shank or be shanked.
Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2887
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Äänekoskella erittäin törkeä ryöstö, tekijät karkuteillä

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Edelleenkin veikkaan että tämä naapuruston herra Martti X on ollut noiden kohteena ja syynä jotkut autoromulan aikaiset bisnesepäselvyydet. Kyseisen herran kaikki romulanpidon yhteydessä tekemät bisnekset kun ei välttämättä kestä päivänvaloa, niin ei ole kovin suuri yllätys, että markkinaoikeus ja maksuliikenne ja muut liiketalaoudelliset epäselvyydet hoituu korpilain mukaan.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä
Vastaa Viestiin