Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1793
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Nebukadnessar kirjoitti:
Aviomies jossain rakennusliikkeessä töissä ja hänellä olikin etäpäivä, ööö miehen ammattia/työtehtävää ei mainita, mitä töitä voi tehdä rakennusalalla kotona?

Rakennuspiirustuksia? Ei laadi rakennusliikkeet.

Jos konttorin puolella joitain rakennelaskelmia tekee, niin voi olla mahdollista.
Vastaus löytyy svulta 11.
kaia
Neuvoja-Jack
Viestit: 583
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 8:27 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja kaia »

Maura Isles kirjoitti:Yhteenveto:

Nela on masentunut tai ainakin henkisesti väkivaltaisessa suhteessa oleva prostituoitu tai puhelintyttö (ja mitä näitä nyt on), -start -up -yrityksessä työskentely on tietenkin vain kulissia. Nela ja Sergey ovat vain feikkinaimisissa, jotta jompikumpi saisi oleskeluluvan Suomeen (tai muualle Eurooppaan). Sergey on Nelan parittaja, he löysivät toisensa Czechcasting.com -sivustolta.

Menikö nyt oikein??
//sarkasmikortti
:lol:

Minustakin täällä esitetyt hypoteesit on äärimmäisen pöljiä.
wannabedekkari
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 2:41 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja wannabedekkari »

Yksi asia herättää suunnatonta hämmennystä.

Kuvien perusteella Nela on sangen klassisesti ja tyylikkäästi pukeutuva nuori nainen. Lähtisikö hän oikeasti töihin nahkatakissa ja liloissa lenkkareissa? Tai edes lääkäriin? Muuten (jos tuo kuvaus vaatetuksesta pitää paikkansa) asukokonaisuus olisi suhteellisen ok ja aiempiin valokuviin sopiva. Tosin reppu tuntuu myös oudolta. En oikein osaa kuvitella yrittäjää, joka käyttäisi reppua ja lenkkareita työmatkoillaan. Ehkä olen vain suunnattoman suppea.

Vahva mutu puhuu miehen syyllisyyden puolesta.

ps. Nelan on pakko olla facebookin mukaan naimisissa. Miehen profiilissa on näkyvissä se, kenen kanssa mies on naimisissa. Nelan profiilin naimisissaolon näkyvyys riippuu asetuksista, mutta ilman Nelan (profiilista tapahtunutta) hyväksyntää, tuo merkintä ei miehen sivuilla näkyisi. Fakta.
Nebukadnessar
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2014 10:20 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Nebukadnessar »

Jane T kirjoitti:On kai sen Ämmässuon maston kattavuus nyt vähän suurempi kuin vain kaatopaikka. Joku tuolla aiemmin jo sanoi, että ei tehdä tästä nyt Tottijärven masto-tyyppistä virhepäätelmää heti. Olen sen verran taulapää etten noita mastojen kattavuuskarttoja näin äkkiä netistä löydä, mutta jospa joku tietäväinen vähän vinkkaisi, olisi nimittäin mielenkiintoista tietää noita juttuja.

Kuten jo poepporoo aiemmin ketjussa kirjoitti:
En tiedä miksi minulle tulee mieleen Nuuksion luonnonpuisto? Se on Ämmässuon lähettyvillä ja ilm.myös Espoon ja Kirkkonummen rajalla?


Ämmässuon läheltä, Turuntien toiselta puolelta pääsee monesta liittymästä tuonne Nuuksion kansallispuiston alueelle, ja se se vasta laaja ja hankala maasto onkin kaikkine pikku lampineen ja järvineen, vaikka siellä paljon vaellusreittejä ja luontopolkuja meneekin. Ja vaikka tuolla Nuuksiossa sijaitsee Haltian luontokeskus ja Solvallan urheiluopisto, on koko seutukunta, sekä Espoon että Kirkkonummen puolella, aika harvaan asuttua (ja älyttömän kaunista).
(Tuttuja maastoja minulle monien vuosien ajoilta)
Ohessa linkki karttaan, jossa näkyy Nuuksion aluetta, samoin Ämmässuon sijainti (karttaa hiukan suurentamalla näkyy tietenkin tarkemmin):

http://www.luontoon.fi/nuuksio

(PS. Ai niin, kappas vaan, turhaa tietoa tämäkin, mutta kävin itse alueella kuvaamassa viimeksi torstaina, lähinnä Espoon Siikajärven ympäristössä ja rannallakin. Mitään erityistä en missään nähnyt, en edes sieniä!)
Tuossapa olisi, voit kartassa valita 3G ja 4G ja alalajin. https://kartat.dna.fi/Peittokartta/?taso=HDTV
Nebukadnessar
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2014 10:20 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Nebukadnessar »

WalkingDisaster kirjoitti:
Nebukadnessar kirjoitti:
Aviomies jossain rakennusliikkeessä töissä ja hänellä olikin etäpäivä, ööö miehen ammattia/työtehtävää ei mainita, mitä töitä voi tehdä rakennusalalla kotona?

Rakennuspiirustuksia? Ei laadi rakennusliikkeet.

Jos konttorin puolella joitain rakennelaskelmia tekee, niin voi olla mahdollista.
Vastaus löytyy svulta 11.
Odota nyt kun pääsen sinne asti, olen tässä laukkonut kännyn perässsä enemmän.

Outoja on aviomiehen puheet, "en ollut noussut kun Nela jo oli lähtenyt töihin, en toivottanut hyvää työpäivää tuoreelle aviovaimolleni.
Hän ei edes minulle ilmoittanut viestillä mitään, että menisikin lääkäriin", että tällaista.
Kliina
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Pe Joulu 27, 2013 3:12 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Kliina »

Ketju pitenee, ihmiset eivät viitsi selata tai lukea uutisia, samoja asioita kysellään joten tässä on pieni kooste siitä mitä varmuudella tiedetään.

- Kadonnut on 178cm pitkä, päällä oli nahkatakki, lilat lenkkitossut ja harmaa reppu.
- Nela Utkina (Saglenova) nähtiin viimeksi kotona Malminkartanossa 8.9. aviomiehen toimesta.
- Seuraavana aamuna 9.9. Nela lähti ennen miehensä heräämistä. Puoli kahdekselta Nela laittoi viestin työnantajalleen jossa kertoi kärsivänsä kovasta päänsärystä ja menevänsä lääkärin vastaanotolle. Hän oli laittanut myös toisen viestin jonka sisältöä tai vastaanottajaa ei ole kerrottu.
- Tiistaina kadonneen matkapuhelimen viimeinen signaali on paikannettu Ämmäsuon kaatopaikan lähistölle. Sen jälkeen jäljet on hävinneet.
- Aviomies oli yrittänyt tavoitella kadonnutta pitkin päivää (9.9.) puhelin soi, mutta siihen ei vastattu.
- Iltaseitsemältä mies ja ystävät odottivat heidän kotona Nelaa. Sen jälkeen mies kuuli työnantajalta Nelan ilmoittaneen itsensä sairaaksi.

Poliisi odottelee tuloksia korttien käytöstä. Onkohan valvontakameroista selvinnyt mitään jos niitä edes on käyty läpi.
Myrskylintu
Sofia Karppi
Viestit: 405
Liittynyt: Su Huhti 12, 2009 12:56 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Myrskylintu »

Mikä jäi vielä mietityttämään olivat ne kaksi tekstiviestiä, jotka oli lähetetty juuri ennen katoamista "jollekin". Eikös ne poliisi luuriyhtiön avulla saa halutessaan selville, että kelle ne on lähetetty ja mitä niissä lukee? Varmasti toisivat lisää informaatiota asiaan.
Puhelin on voinut päätyä kaatopaikalle, jos se nakattu sattumalta sellaiseen roskikseen jolla on ollut tyhjennysvuoro just silloin heti perään, tai sitten se on nakattu ohiajaneesta autosta metsään niillä tienoin. Siippa oli siis soitellut siihen ja puhelin oli hälyttynyt mutta ei oltu vastattu. Aukinainen puhelin joka oli ehkä harhautustarkoituksessa nakattu roskiin/metsään.
Hyvin liikunnallinen nainen on ollut. Suunnistusta, pyöräilyä, jne.
Mitä miehen syyllisyyteen tulee, niin en vain keksi motiivia murhaan. Mies on lisäksi saavuttanut jo paljon. Hyvä koulutus, päässyt vakituisesti Suomeen hyviin töihin. Hänellä olisi paljon hävittävää. No mustasukkaisuus aina tietysti joo, mutta ei oikein. Aika idiootti jos tuon kaiken tuhoaisi sen takia että kehissä on toinenkin ukko. Ei Venäjältä ihan joka jätkä edes noin pitkälle pääse.
Kyllä tämä siltä näyttää että naisen suuntana on ollut länsi, ja luuri on jäänyt pois jo alkumatkasta. Voi se suunta olla eteläkin toki. Tuostahan voi kävellä suoraan Viroon, ja siitä eteenpäin, ei kukaan perään vähään aikaan kysele. Kotimaassaan se kohta putkahtaa ilmoille uus ukko viekussa. Toivottavasti näin, eikä löydy vainaana.
Ämmässuo on tosiaan aika korpea. Ajelin kesällä maastofillarilla siitä kaatopaikan itäpuolelta motarin ali korven läpi suoraan sinne Espoon kartanolle. Siellä on kyllä joitain sellaisia vanhoja korpitaloja, ettei ihan vähään aikaan löydy jos sinne vetäytyy.
murjaani
Martin Beck
Viestit: 796
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 5:09 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja murjaani »

LinkedIn:n perusteella mies olisi Honkataloilla töissä ja hänellä olisi Suomesta amk-tutkinto sekä venäjältä 5-vuotinen insinööritutkinto.

Ihmetyttää, jos ei ole suomen taitoa vielä saanut tarttumaan itseensä.

https://fi.linkedin.com/pub/sergey-utkin/67/158/771
NoKillingPls
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Ke Helmi 26, 2014 8:51 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja NoKillingPls »

Nebu oikeilla jäljillä. Melkein menetin jo toivon foorumin porukkaan, kun pari sivua sitten oltiin aivoinfarkteja saamassa ja itsemurhia tekemässä :P Missä ihmemaassa nämä tyypit mahtavat mielessään asua?
anita
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Ma Syys 19, 2011 7:53 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja anita »

Ehkä tiistai-iltana on tosiaan käyty pyöräilemässä ja retkellä on sattunut väkivaltainen kohtaus, johon Nela on menehtynyt. Eihän siinä mitään ruumiin kanto-ongelmia silloin tule, kyllä metsästä piiloja löytyy. Ainoaksi ongelmaksi jää toinen maastopyörä, joka kannattaa myöhemmin hakea pois… Ja aamuun mennessä on strategia kirkastunut: feikkausviestit Nelan kännystä, joka sen jälkeen heitetään jonnekin. Sergey on jo ilmoittanut tiistai-illan vietosta ristiriitaisesti: on oltu elokuvissa / on oltu maastopyöräilemässä ja katsottu televisiosarjoja. Poliisi varmaan kysyy tarkemmin, mikähän elokuva on nähty ja mitä siinä tapahtui, mihin Sergey varmaan vastaa, ettei muista kun oli nukahtanut leffateatterissa. Tuo televisiosarjat + maastopyöräilyä -tyyppinen illanvietto taas kuulostaa liian työläältä ja aikaavievältä yhden illan ohjelmaksi työpäivän jälkeen.
Köpekman
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: To Marras 28, 2013 2:35 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Köpekman »

NoKillingPls kirjoitti:Nebu oikeilla jäljillä. Melkein menetin jo toivon foorumin porukkaan, kun pari sivua sitten oltiin aivoinfarkteja saamassa ja itsemurhia tekemässä :P Missä ihmemaassa nämä tyypit mahtavat mielessään asua?
No se nyt vaan on siinä, ettei mielikuvitus riitä näkemään silmistä, kasvoista ja puheesta varmaa murhaajaa. Minä näen vaan normaalin hepun, jolla joko on tai ei ole tekemistä katoamisen kanssa. Mutta mistäpä minä mitään tiedän. Eiköhän tämäkin sitten aikanaan selviä.
Martti
Martin Riggs
Viestit: 631
Liittynyt: La Elo 06, 2011 10:30 am

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Martti »

anita kirjoitti:. Tuo televisiosarjat + maastopyöräilyä -tyyppinen illanvietto taas kuulostaa liian työläältä ja aikaavievältä yhden illan ohjelmaksi työpäivän jälkeen.
Oikeesti? Me käydään usein lenkillä, pyöräilemässä, muuta ulkoilemassa duunien jälkeen ja sitten illalla kun on muksu saatu nukkumaan istutaan sohvalla ja katsotaan boksilta jotain sarjaa. Ei yhtään aikaavievää tai työlästä.
kiusausko
Harjunpää
Viestit: 303
Liittynyt: Su Syys 12, 2010 7:32 am
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja kiusausko »

Aiempia vastaavanlaisia äkillisiä katoamisia on yhdistänyt parisuhteen toisen osapuolen liittyminen katoamiseen ja oudon tuntuiset ihmettelyt tapahtuman johdosta. Eli mies on pahoinpidellyt ja käynytkin vahinko, syynä mustasukkaisuus ja likka löytynee vesistöstä, jos puhelin on paikannettu niin se on viskattu sinne miehen toimesta. Erityisen mainittavaa on tuo miehen tarve korostaa, ettei edeltävänä iltana ollut riitaa. Taisi vähän kuitenkin olla.
Mä en oo mikään sun henkilökohtainen poliisi. No, lopeta sitten se vitun partiointi.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Lukeeka alusta asti... tänne tullut samoja asioita moneen kertaan mitkä jo tuolla aiemmin lukee...joku puhu tekstiviesteistä eikö poliisi selvitä...toki selvitetty, toinen työpaikalle ja toisesta ei haluta kommentoida.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Nela Utkina, 27v, Malminkartano 8.9.2015

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Destiny kirjoitti: Laitan rahani sille, että aviomies on surmannut vaimonsa ...
Samaa mieltä. Mies videolla ei todellakaan vakuuta, sieltähän pyrkii tahaton pieni virne esiin aina välillä, ja se ei tiedä hyvää. Lisäksi miksei hän puhu suoraan vaimolleen, pyydä ja rukoile Nelaa tulemaan takaisin kotiin? Siksi koska tietää sen olevan mahdotonta. Sen sijaan selittää metsäetsinnöistä ja muista. En osta tätä!
All is pretty.
- Andy Warhol
Vastaa Viestiin