65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
wonderland
Hetty Wainthropp
Viestit: 456
Liittynyt: To Joulu 05, 2013 2:57 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja wonderland »

Wickeddy kirjoitti:Vaikka tapaaminen olisi sovittu kampaamolla ja siellä nähty sovitusti niin voihan sieltä jatkaa yhdessä matkaa muuallekkin. Kauppatorille kävelylle ja samalla jutella esim.
Kampaamolle tullessa saattoi hypätä jonkun autoon hoitamaan jotakin asiaa tai kukaties, jatkaa ominpäin matkaansa muualle. Astuiko koskaan kampaamoon sisään.
Onko nyt hieman hätiköidysti liitetty kampaamoa tapaukseen.
" Heikoin lenkki, hänen sydämensä, petti. Se oli ajan kysymys." - Laiho oikeudessa
aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2262
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Wickeddy kirjoitti:Vaikka tapaaminen olisi sovittu kampaamolla ja siellä nähty sovitusti niin voihan sieltä jatkaa yhdessä matkaa muuallekkin. Kauppatorille kävelylle ja samalla jutella esim.
Tapasivat kampaamolla kolmen hujakoilla, kävelivat kauppatorille rupatellen liikeasioista ja sitten Sassy tuuppaa Birgitan kolera-altaaseen? :shock:
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson
Manfreda
Nikke Knakkertton
Viestit: 182
Liittynyt: Ke Maalis 10, 2010 3:01 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Manfreda »

wonderland kirjoitti:
Kampaamolle tullessa saattoi hypätä jonkun autoon hoitamaan jotakin asiaa tai kukaties, jatkaa ominpäin matkaansa muualle. Astuiko koskaan kampaamoon sisään.
Onko nyt hieman hätiköidysti liitetty kampaamoa tapaukseen.
Tarkoitatko siis, että Silander olisi unohtanut kännykkänsä kampaamon lähettyville tai palannut sinne itse klo 17 ennen katoamistaan? Ilmoittamatta mitään tapaamista odottavalle työkaverille? Koskapa muita paikannuksiakaan ei ole ilmoitettu, on tuo autoon meno-teoria kyllä ontuva kuten jo spekuloitukin.
Hätiköidympää minusta olisi päätellä, että vaikka oli jalkaisin kampaamoon tapaamiseen matkalla ja alueelle puhelin paikantui ennen katoamistaan, ei kampaamo liittyisi asiaan lainkaan.

Jos minä muuten olisin Sassy-murhaaja, en olisi ottanut sellaista riskiä, että olisin valehdellut poliisille ettei Silander koskaan tullut paikalle. Aivan liian suuri riski siihen, että on havaintoja. Olisin sanonut, että kävi mutta lähti tuohon suntaan ja käyttäytyi omituisesti, enkä ole sen jälkeen kuullut. Syytön sen sijaan minusta kertoisi odottaneensa kadonnutta turhaan luokseen.
This case is a mess. Whodunnit?
Palle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 1:31 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Palle »

Jos minä muuten olisin Sassy-murhaaja, en olisi ottanut sellaista riskiä, että olisin valehdellut poliisille ettei Silander koskaan tullut paikalle. Aivan liian suuri riski siihen, että on havaintoja. Olisin sanonut, että kävi mutta lähti tuohon suntaan ja käyttäytyi omituisesti, enkä ole sen jälkeen kuullut. Syytön sen sijaan minusta kertoisi odottaneensa kadonnutta turhaan luokseen
Minä taas luultavasti olisin tehnyt juuri päinvastoin, sanonut etten ole nähnytkään. Eipähän tarvitsisi selitellä mitään. Siinä tilanteessa varmasti tuntuisi, että ajatukset ja epäilykset itsestä mahdollisimman kauas. Jos kampaaja tiesi, että Silander tulisi suoraan paikalle eikä tapaisi ketään ennen sitä.

Omistussuhteet ovat samanlainen sotku kuin kampaamo itsessäänkin. KY P.W:n osoite on vuoden alusta Pohjoinen Rautatienkatu, siis Silanderin paikka, vaikka Silander on ollut omistaja ainakin huhtikuuhun saakka. Onko kyse ollut vain vuokrasopimuksesta? Mielestäni olisi oleellista tietää, onko kyse ollut kiinteistökaupasta vai tuolivuokrasuhteesta?! Jos P.W vain vuokrasi tuolin Silanderilta, muttei koskaan maksanut vuokraa, tai jätti vuokria maksamatta? Kuka omistaa kyseisen kiinteistön?

Jos Silander on vielä kiinteistön omistaja, meneekö 5 vuotta ennenkuin hänet julistetaan kuolleeksi siinä tapauksessa ettei ruumista koskaan löydetä? Siinä tapauksessa P.W:n ei tarvitse maksaa vuokria minnekään kun ei ole ketään kelle maksaa, vai maksaa sitten takautuvasti tulevalle kuolinpesälle? Voiko kuolinpesä periä aikaisempia saatavia ja velkoja, siis ajalta ennen kuolleeksijulistamista ja kuolinpesää?

P.W:n KY oli ja on protestilistalla. Miten tämä olisi saanut lainaa jonkin keskustan liiketilan ostamiseen? Ei kai mitenkään. Kuka edes olisi tullut takaamaan? Miksi P.W antaa sellaisen kuvan, että olisi ikäänkuin omistaja, joka on tehnyt perusteellisen remontin ja uudistanut kaiken?!! Liike ei edes ollut suljettuna remontin takia, joten tuskin sinne ihmeempiä on tehty.

Olisiko tapaamisen motiivi ollut maksamattomat P.W:n tuolivuokrat?
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Maruna »

ora kirjoitti:Joku jo kirjoittikin, että Birgitta on ollut Facebookissa matalalla profiililla (6 kaveria). Yksi heistä näkyy olevan kampaamon nykyinen omistaja, ja tämän äiti on kaverina myös. Pikaisen vilkaisun perusteella ei Birgitta näytä tykkäilleen esimerkiksi PW:n äidin postauksista, joten ehkä kaveruus on perustunut vain yrityskauppaan ja työkumppanuuteen, ei vanhaan oikeaan tuttavuuteen tms.

Facebookin perusteella ei voi paljoa päätellä, mutta Birgitta ja PW vaikuttavat muutenkin kuin ikänsä puolesta niin erilaisilta ihmisiltä, että on vaikea kuvitella heitä kaksistaan eri asiakaskuntineen samaan kampaamoon. Jotenkin kuolleena syntynyt ajatus koko vuokratuolihomma alun alkaenkin? Olisiko Birgitta tullut katumapäälle ja halunnut luopua koko jutusta.

Jäin katselemaan Birgitan tykkäämisten kohteita. Aika vähän ne antavat osviittaa hänen tilanteestaan. Italia (ja Espanjakin), Loviisa ja taide tuntuisivat olevan läheisiä. Taide ennen muuta. (Oli siellä Elastinenkin.) Kortteja rakkaudella -sivulla Birgitta oli tykännyt melankolisesta kortista ei niin kauhean kauaa ennen katoamistaan. Paha on siitäkään vetää villejä johtopäätöksiä.

Kunpa tapaus selviäisi. Yrittäisivät edes.
Huomasitko hyvä nimimerkki "Ora", että eläkkeellä olevan linja-autonkuljettajan (Jouko M.) FB- sivuilla on kuva "birkittan tekemästä iltapalasta", otos Birgittasta hakemassa muiden naisten kanssa vettä kaivolta, oranssinpunaisessa kesämekossa? On myös kuva akvarellista, jota Jouko M. kehuu hyväksi, vasta 10 tuntia maalanneelle; mietin mahtaako se olla taiteista innostuneen Birgitan tekemä(?)

Jos eläkkeellä oleva linjurikuski, Jouko M. nyt sitten on tämä paljon puhuttu Birgitta Silanderin miesystävä, niin hän on kyllä melko kiltin ja harmittoman oloinen.
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

En hetkeäkään usko mihinkään kaappaukseen tms. tässä tapauksessa. Onhan noita pienyrittäjien murhia ja tappoja vuosien varrella ollut. Syyn ei tarvitse olla kummoinenkaan; erimielisyyttä rahasta, liiketoiminnasta...

Tässä jutussa minua häiritsee kaikkein eniten tämän toisen yrittäjän huoleton käytös ja kommunikointi mm. somessa. Joku aiemmin ketjussa kysyikin, että miten itse käyttäytyisitte ja viestittäisitte tuossa tilanteessa. Varmuudella voin sanoa, että (jos itselläni ei olisi tapauksen kanssa mitään tekemistä tai tietoa siitä) niin olisin paljon huolestuneempi työkaverini katoamisesta - ja myös viestittäisin sen. En varmasti ensin panttaisi huolestunutta katoamispostaustani monta viikkoa, ja julkaisisi sen jälkeen elämäniloisia "hyvin menee" -päivityksiä (tuo oma tulkintani täällä aiemmin kirjoitetusta, en ole käynyt katsomassa ko. henkilön fb:tä). Todella epäilyttävää. Jo täällä lainatut "emme tosiaan yhtään tiedä mitä on tapahtunut" -kommentit sanavalintoineen kuulostavat sangen oudoilta. Ja tässä vaiheessahan on sitten turha enää ryhtyä muka-huolestuneita postauksia julkaisemaan, se aika meni jo.

Uskon inhorealistisesti kahden naisen erimielisyyksiin; siihen ei paljon vaadita, että kaksi naista saa riidan pystyyn. Jos Silander on vaikka halunnut jutella toisen yrittäjän kanssa vakavasti ja sanonut että pistetään hetkeksi ovet kiinni kun ei asiakkaita ole sisällä, ja keskustellaan rauhassa. Sitten on kertonut tälle toiselle yrittäjälle että on päättänyt ajaa koko firman alas ja siirtyä eläkkeelle, tai että ei halua jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan enää (nuori ja vanha ihminen, erilainen asiakaskunta, erilaiset arvot ja työmoraali/-kulttuuri...). Nuori ihminen siitä kokenut että ura romahtaa kerralla ja menettää kaiken, kimpaantunut ja lyönyt kampaamosakset Silanderin silmään tai kaulaan. Monet tapaukset ovat varsin arkisia loppujen lopuksi, jos niitä vaikka oikeudenkäyntipöytäkirjoista lukee. Pienistä asioista saattaa hetkessä tulla isoja ja peruuttamattomia.

En siis väitä ketään tiettyä henkilöä syylliseksi kun en sitä tietenkään tiedä, spekulointiahan tämä kaikki on. Mutta toivon, että poliisi on tätä toista yrittäjää kuulustellut ja tutkinut paikat kampaamossa huolella. Jos joku olisi kampaamon tiloissa henkirikoksen tehnyt, niin amatööri jättää kyllä jälkiä. Enemmän minua mietityttää se, miten ruumis olisi onnistuttu siirtämään ja hävittämään kenenkään huomaamatta. Keskellä Helsinkiä se ei ole helppoa. Ja koska en usko tässä suunnitelmalliseen henkirikokseen, niin amatöörillä pitää olla aikamoinen tuuri, että onnistuu hoitamaan kropan pois kenenkään huomaamatta ja vielä paikkaan, josta sitä ei löydetä.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Maruna »

Heilinihei kirjoitti:Lisään vielä omat ihmetykseni P.W.:n fbstä.. Toki kaikki taas tätä kuuluisaa jauhamista, mutta tietääkseni julkisten somepäivitysten ruotiminen ei mitenkään lainvastaistakaan voi olla. Huomatkaa, en syytä ketään.

Kun katselin P.W.:n fb-päivityksiä, tuli viimeisimmistä päivityksistä oikein energinen kuva, bisnekset näyttävät luistavan: ompahan tuolla jo juhlittu ties minkälaista hiusmessuakin ja kehuttu taivaisiin omaa työtiimiä (josta nyt puuttuu yksi, Birgitta). Jos tässä nyt kuviteltaisiin että Silanderista olisi ollut nuorekkaan ilmeen kannalta enemmän haittaa kuin hyötyä, niin nytpä ilman häntä tuntuu Sassyn loistokas ura olevan P:n mielestä raiteillaan!

Yksi ainoa päivitys koskien Birgitan katoamista.. P kommentoinut alle että "meidän Birgitta kyseessä, ei tosiaan yhtään tiedetä mitä on tapahtunut".. Kun oikein kovasti spekuloi aiheella niin alkaapa tuokin lause kuulostaa oudolta.. "ei yhtään tiedetä" ja seuraavaksi ollaan taas päivittelemässä miten ihanaa elämä on, Sassyllä menee hyvin, jea!

Onko Sassy muuten jo saanut sen kolmannen kampaajansa, jota haettiin? Kuka hän mahtaa olla?

Tässä vielä nuo fb-päivitykset, joista puhuin:

Kuva

Kuva
Mietitkö sinä "Heilinihei", kuka mahtaa olla se H.K., jonka suuntaan Paula Wallin "kiittää ja kumartaa"?
Studio Sassyn taustallahan on kommandiittiyhtiö, joten onko H.K. joku Sassyn rahoittajista ja äänettömistä yhtiömiehistä?

Kuten aiemmin totesin minusta kampaamon takahuoneessa tapahtuvassa tapaamisessa, varsinkin jos se on ennalta suunniteltu, on hyvin voinut olla joku muukin Paulan ja Birgitan lisäksi paikalla. Kommandiittiyhtiön äänettömissä yhtiömiehissä saattaa olla mukana vaikka Paulan miesystävä.)
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Maruna »

Palle kirjoitti:
Jos minä muuten olisin Sassy-murhaaja, en olisi ottanut sellaista riskiä, että olisin valehdellut poliisille ettei Silander koskaan tullut paikalle. Aivan liian suuri riski siihen, että on havaintoja. Olisin sanonut, että kävi mutta lähti tuohon suntaan ja käyttäytyi omituisesti, enkä ole sen jälkeen kuullut. Syytön sen sijaan minusta kertoisi odottaneensa kadonnutta turhaan luokseen
Minä taas luultavasti olisin tehnyt juuri päinvastoin, sanonut etten ole nähnytkään. Eipähän tarvitsisi selitellä mitään. Siinä tilanteessa varmasti tuntuisi, että ajatukset ja epäilykset itsestä mahdollisimman kauas. Jos kampaaja tiesi, että Silander tulisi suoraan paikalle eikä tapaisi ketään ennen sitä.

Omistussuhteet ovat samanlainen sotku kuin kampaamo itsessäänkin. KY P.W:n osoite on vuoden alusta Pohjoinen Rautatienkatu, siis Silanderin paikka, vaikka Silander on ollut omistaja ainakin huhtikuuhun saakka. Onko kyse ollut vain vuokrasopimuksesta? Mielestäni olisi oleellista tietää, onko kyse ollut kiinteistökaupasta vai tuolivuokrasuhteesta?! Jos P.W vain vuokrasi tuolin Silanderilta, muttei koskaan maksanut vuokraa, tai jätti vuokria maksamatta? Kuka omistaa kyseisen kiinteistön?

Jos Silander on vielä kiinteistön omistaja, meneekö 5 vuotta ennenkuin hänet julistetaan kuolleeksi siinä tapauksessa ettei ruumista koskaan löydetä? Siinä tapauksessa P.W:n ei tarvitse maksaa vuokria minnekään kun ei ole ketään kelle maksaa, vai maksaa sitten takautuvasti tulevalle kuolinpesälle? Voiko kuolinpesä periä aikaisempia saatavia ja velkoja, siis ajalta ennen kuolleeksijulistamista ja kuolinpesää?

P.W:n KY oli ja on protestilistalla. Miten tämä olisi saanut lainaa jonkin keskustan liiketilan ostamiseen? Ei kai mitenkään. Kuka edes olisi tullut takaamaan? Miksi P.W antaa sellaisen kuvan, että olisi ikäänkuin omistaja, joka on tehnyt perusteellisen remontin ja uudistanut kaiken?!! Liike ei edes ollut suljettuna remontin takia, joten tuskin sinne ihmeempiä on tehty.

Olisiko tapaamisen motiivi ollut maksamattomat P.W:n tuolivuokrat?
Niin on. Kuten aiemmin totesin toiminimi Paula Wallin löytyy protestilista.com- sivustolta 4 kertaan vuonna 2015; Perittävät saatavat ovat tosin melko pieniä. Olisikohan suurin ollut 234€. (Ja jokuhan keskustelijahan huomautti, että talousvaikeudet kuuluvat aloittelevan yrittäjän arkeen. Toinen keskustelija oli kaivanut esille, että Studio Sassyn taustalla on kommandiittiyhtiö, jonka y-tunnus on rekisteröity vasta lokakuussa 2015.)

Huomasitko "Palle", että Paula Wallinin FB- kavereina ovat mm. seuraavat julkimot:
-Jyrki Sukula,
- Piia Koriseva,
-Jasper Pääkkönen,
-Oskari Katajisto,
-Niko Nousiainen,
-Kalle Kuvaja ja
-Petri Lehtinen?

Menevän ja vauhdikkaan oloinen on ainakin nuorekas kaveripiiri.
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Palle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 1:31 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Palle »

Kissankello:Enemmän minua mietityttää se, miten ruumis olisi onnistuttu siirtämään ja hävittämään kenenkään huomaamatta. Keskellä Helsinkiä se ei ole helppoa.
Tästä jo keskusteltiin aiemmin ketjussa. Todettiin, että helppoa. Auto ajetaan oven eteen ja ruumis sisälle. Googlen kuvassa oli auto ajettu lähes oven eteen. Pimeällä varsinkaan kukaan ei mitenkään pystyisi havaitsemaan mitään, varsinkin, jos ruumis olisi jotenkin peitetty. Silander oli vielä pienikokoinen, joten vahva ja urheilullinen nuori nainen pystyisi käsittelemään ruumista helpohkosti, ainakin pakkotilanteessa. Sisäpihaltakin todennäköisesti yhteys kampaamoon. Ilman autoa ruumista ei kyllä saisi huomaamatta sieltä, ellei sitten paketoi kunnolla ja heitä roskalaatikkoon. Kallistun kyllä autoteorian puoleen. Jos P.W:lla ei ole ajokorttia, apuri on ollut melkein välttämätön.

Ruumiskoira haistaisi varmaan roskiksessa ruumiin tai sen osat, vaikka ne olisi viety jo ajat sitten.

Kaikki siis spekua. Jokaisen etu varmaan on, että murhaaja saadaan kiinni ja tällaiset spekuloinnit voi unohtaa.
Maruna: Huomasitko "Palle", että Paula Wallinin FB- kavereina ovat mm. seuraavat julkimot:
-Jyrki Sukula,
- Piia Koriseva,
-Jasper Pääkkönen,
-Oskari Katajisto,
-Niko Nousiainen,
-Kalle Kuvaja ja
-Petri Lehtinen?

Menevän ja vauhdikkaan oloinen on ainakin nuorekas kaveripiiri.
Koriseva on ainoa jonka "tunnistan". En niin seuraile Suomen julkkuelämää. Kalle Kuvajan nimi hämärästi tuttu jostain. Ja boikotoin fb:kkia ihan periaatteesta, johtuen tietoturvaskämmeistä, joten en tiedä kuka ketäkin kaveeraa. Ei kyllä kiinnostakaan pahemmin.

P.W:n miesystävä sitävastoin kiinnostaa. Jossain kommentissa joku mainitsi P.W:n olevan naisystävänsä ja B.S:n naisystävän työkaveri. Nimikirjaimet muistaakseni F.X. Löytyykö jotain F.X-tyyppiä kavereista? Tai jotain viittausta miesystävään? Tyyppi oli jotenkin outo kommentissaan, siitä oli aiemmin ketjussa.
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Maruna »

Palle kirjoitti:
Kissankello:Enemmän minua mietityttää se, miten ruumis olisi onnistuttu siirtämään ja hävittämään kenenkään huomaamatta. Keskellä Helsinkiä se ei ole helppoa.
Tästä jo keskusteltiin aiemmin ketjussa. Todettiin, että helppoa. Auto ajetaan oven eteen ja ruumis sisälle. Googlen kuvassa oli auto ajettu lähes oven eteen. Pimeällä varsinkaan kukaan ei mitenkään pystyisi havaitsemaan mitään, varsinkin, jos ruumis olisi jotenkin peitetty. Silander oli vielä pienikokoinen, joten vahva ja urheilullinen nuori nainen pystyisi käsittelemään ruumista helpohkosti, ainakin pakkotilanteessa. Sisäpihaltakin todennäköisesti yhteys kampaamoon. Ilman autoa ruumista ei kyllä saisi huomaamatta sieltä, ellei sitten paketoi kunnolla ja heitä roskalaatikkoon. Kallistun kyllä autoteorian puoleen. Jos P.W:lla ei ole ajokorttia, apuri on ollut melkein välttämätön.

Ruumiskoira haistaisi varmaan roskiksessa ruumiin tai sen osat, vaikka ne olisi viety jo ajat sitten.

Kaikki siis spekua. Jokaisen etu varmaan on, että murhaaja saadaan kiinni ja tällaiset spekuloinnit voi unohtaa.
Maruna: Huomasitko "Palle", että Paula Wallinin FB- kavereina ovat mm. seuraavat julkimot:
-Jyrki Sukula,
- Piia Koriseva,
-Jasper Pääkkönen,
-Oskari Katajisto,
-Niko Nousiainen,
-Kalle Kuvaja ja
-Petri Lehtinen?

Menevän ja vauhdikkaan oloinen on ainakin nuorekas kaveripiiri.
Koriseva on ainoa jonka "tunnistan". En niin seuraile Suomen julkkuelämää. Kalle Kuvajan nimi hämärästi tuttu jostain. Ja boikotoin fb:kkia ihan periaatteesta, johtuen tietoturvaskämmeistä, joten en tiedä kuka ketäkin kaveeraa. Ei kyllä kiinnostakaan pahemmin.

P.W:n miesystävä sitävastoin kiinnostaa. Jossain kommentissa joku mainitsi P.W:n olevan naisystävänsä ja B.S:n naisystävän työkaveri. Nimikirjaimet muistaakseni F.X. Löytyykö jotain F.X-tyyppiä kavereista? Tai jotain viittausta miesystävään? Tyyppi oli jotenkin outo kommentissaan, siitä oli aiemmin ketjussa.


Nyt täytyy tuottaa pettymys: Ei löydy äkkiseltään F.X:ää. Paula Wallinilla kun on 666 FB-kaveria. On mm. kampaajia, maskeerajia, näyttelijöitä, muusikoita, kotiäitejä, opiskelijoita, ravintola-alan ihmisiä, personal trainereita jne. Nuoria, rotevan näköisiä miehiä löytyy FB-kaverista kymmenittäin; on Suomessa, USA:ssa ja Egyptissäkin asuvia.

OT: Itse luen kaikenlaisia lehtiä Hesarista Hymyyn ja Etelä-Suomen Sanomista Iltalehteen, joten tunnistan monen alan julkimoita.

FB:n menin lopulta, kun minut oli kyllin monta kertaa sekoitettu muihin samannimisiin. Se auttoi; enää ei kyselty sähköpostitse ja puhelimitse, kasvatanko yhä tietynrotuisia koiria, milloin se ja se yhdistys kokoontuu tai pahoiteltu aikuisen tyttären käytöstä. En kasvata koiria, johda ompeluseuraa tai omaa lapsia.
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Palle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 1:31 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Palle »

Marunalle kiitos vaivannäöstä.

Aikas hupi yhteensattuma, että tällä P.W:lla on kuuluisa pedonluku ystävien määrässä, äitinsä lempielokuva puolestaan on black comedy, fantasy ja horror-sarjaan kuuluva Satanshow.
:)
Paula Wallinilla kun on 666 FB-kaveria.
Outoa jotenkin, ettei mitään viittausta miesystäväänsä. Yleensä kai vähintään valokuvia kumppanista?
Palle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 1:31 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Palle »

Sen verran kuitenkin vihjauksia saatananpalvontaan, että katsoin näiden riittijuhlia, muttei juuri elokuun lopulle satu mitään sellaista.

AUGUST

1 Lammas day: Animal or human sacrifice.

3 Satanic revels: Sexual ritual.


SEPTEMBER

20 Autumnal Equinox: Midnight host. Blood ritual. Dismemberment of corpses: hands are removed from hand of glory rituals. Cannibalism usually occurs.

23 Feast day and sexual orgies, with human sacrifice.
http://www.theforbiddenknowledge.com/ha ... lendar.htm
L.G.W.Persson
Remington Steele
Viestit: 232
Liittynyt: To Syys 25, 2014 2:23 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja L.G.W.Persson »

Tapausta "kehystävien" henkilöiden yhteyksissä yms. on kiinnostavia pointteja. Mitä tulee itse katoamisesta julkisuudessa kerrottuihin ydinasioihin, niin työkaverin mahdollinen epäiltävyys suorastaan huutaa kuviosta esiin. Siksi olisikin outoa, jos poliisi ei omalla tutkinnallaan olisi penkonut työkaveri -kuviota siinä määrin kuin nuo asiat katoamistapauksissa yleensä tehdään, ja päätynyt seuraaviin: joko 1. työkaverilla ei ole osuutta katoamiseen tai 2. työkaverin mahdollista yhteyttä katoamiseen ei ole voitu sulkea kokonaan pois, mutta kynnys aloittaa rikostutkinta ei ylity. Poliisilla on ollut kuitenkin jo kohta kaksi kuukautta aikaa tutkia tapausta, käytössään ne tiedot ja materiaali, joiden pohjalta on laadittu lyhyet mediassa julkaistut uutiset. Uutisten pohjalta nousseen työkaveri-kuvion innoittamana on minfossa tutkittu tapausta varsinaisesti muutama päivä, ilman minfolaisten omia teknisiä todisteita itse katoamisesta. Ei se tietenkään mahdotonta ole, mutta tuntuisi erikoiselta, jos minfossa onnistuttaisiin keräämään mahdollisia aihetodisteita kasaan niin paljon, että niiden valossa näyttäisikin olevan aihetta käynnistää rikostutkinta, johon saakka poliisin omilla tutkimuksilla ei näyttö ole riittänyt. Vai eikö poliisia todellakaan kiinnosta tuon enempää. :shock: Näen pohdinnan sinänsä ilman muuta positiivisena, sitä vartenhan täällä ollaan. Tulee vain mieleen, että jauhetaankohan työkaverikuviossa asiaa, joka onkin poliisille jo selvä.
delila
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: Su Elo 17, 2008 12:38 pm
Paikkakunta: Kohtalaisen keskellä.

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja delila »

Palle kirjoitti: Säntillinen naisihminen, vuosikymmenet hoitanut asiakkaat ja aikataulut mallikelpoisesti, yhtäkkiä katoaa muka jääden saapumatta tapaamiseen.
Mistä tieto, että on säntillinen ja vuosikymmenet hoitanut asiakkaat ja aikataulut mallikelpoisesti? Olihan Nelakin ensin mallikelpoinen, mutta kas, sitten saatiinkin tietää työuupumuksesta jne..
Palle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 1:31 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Palle »

delila kirjoitti:
Palle kirjoitti: Säntillinen naisihminen, vuosikymmenet hoitanut asiakkaat ja aikataulut mallikelpoisesti, yhtäkkiä katoaa muka jääden saapumatta tapaamiseen.
Mistä tieto, että on säntillinen ja vuosikymmenet hoitanut asiakkaat ja aikataulut mallikelpoisesti? Olihan Nelakin ensin mallikelpoinen, mutta kas, sitten saatiinkin tietää työuupumuksesta jne..
Se voi päätellä siitä, että vakiasiakkaita oli jo vuosikymmenien takaa. Jostain olen saanut myös käsityksen, että paljon asiakkaita.

Työuupumuksesta tuskin oli kyse kun oli vuoden alusta tehnyt vajaata viikkoa, ehkä 2-3 pv.

Tuosta poliisin toiminnasta, eihän rikosta kaiketi epäilty esim. siinäkään avioparin murhajutussa, kun mies ilmoitti naisen lähteneen Viroon, mutta olikin tapettu ja haudattu jonkin hallin liepeille. Tässäkin tapauksessa on vain kampaajan sana, ettei tullut tapaamiseen.
Tapaaminen oli keskellä päivää Helsingissä hieman psykopaatilta vaikuttavan henkilön kanssa, jota ei pahemmin ole katoaminen kiinnostanut, vaikka ehkä olisi pitänyt.

Nela on hieman eri juttu. Mutta ties vaikka Nelakin houkuteltiin johonkin tapaamiseen ja sitten kanttuvei.

Ylipäätään, minulle ainakin on muodostunut kuva, että poliisi ei kykene epäilemään kuin pitsanpaistajia yhtään mistään.

Tämän jutun ja monen muun tapauksen tiimoilta koira olisi ollut hyvä apu poliisille, jos ei osaa itse epäillä mitään. Jos koiraa olisi käytetty kampaamossa heti ensi alkuun, niin asia olisi jo selvä, tai ainakin olisi voitu poissulkea jotain vaihtoehtoja.

Pahin juttu olisi se että ovat siepanneet Silanderin ja tämä viruu jossain loukossa hullujen naureskellessa black comedy-huumorinsa kanssa. Noin vanha ihminen ei varmaan kestä kauaa huonoja olosuhteita. Siis ihan spekua vaan. Tod. näk. on vain tapettu.
Viimeksi muokannut Palle, Pe Loka 23, 2015 10:26 am. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Vastaa Viestiin