Keski-ikäinen mies puukotti teinityttöä Nokialla

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
hannas
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 90
Liittynyt: To Marras 27, 2014 5:51 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Keski-ikäinen mies puukotti teinityttöä Nokialla

Viesti Kirjoittaja hannas »

"Aamulehden tietojen mukaan vuonna 1957 syntynyt mies tuomittiin vuonna 1982 Pirkkalan kihlakunnanoikeudessa yksin teoin tehdystä pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta."

Henkilö on siis jo 24-vuotiaana tuomittu pahoinpitelyrikoksesta ja kuolemantuottamuksesta (josta hänen olisi mielestäni pitänyt saada kovempi tuomio).

Arvioisin, että henkilö on selvästikin ns. asosiaalinen henkilö, jolla on yhtä aikaa suuri tarve saada huomiota osakseen, mutta jolla on vakavia vaikeuksia sosiaalisessa kanssakäymisessä.

Nyt kun henkilö alkaa olla jo eläkeiässä ja elämän loppu häämöttää ilman mitään saavutuksia, henkilökohtaiset ongelmat alkavat eskaloitua ärtymyksenä erityisesti nuorempiin ihmisiin liittyen.

Hän kenties jollain tasolla hiffaa, että oma peli on menetetty ja vihaa sitä, että nuorempia ihmisiä, joille kaikki on mahdollista, on olemassa ja että hänellä ei ole siihen mitään osaa eikä arpaa.

Kyseisen tekijän perustelut teoille, nuorten puukottamisille, koska hän luuli näiden nuorten henkilöiden kuvaavan häntä, osoittavat ihan suoraan, että hän vain on kateellinen nuoruudelle ylipäätään ja sille, miten nuoret elävät elämäänsä kiinnittämättä mitään huomiota hänenlaiseensa vanhaan ja harmaantuneeseen luuseriin.

Hän voisi olla ns. serial killer -tyyppi. Mutta onneksi hän on tällaista suomalaista ja yhteiskunnan palveluiden varassa elätettyä ja tuettua tyyppiä, joka ilahtuu kun viranomaiset tulevat hänestä huolehtimaan ja ottamaan vastuun eli tekemään sen, mihin hän ei itse pysty.

Toivottavasti hänen nuoret uhrinsa saavat osakseen hoitoa ja tukea. Ei kai meidän kaikkien pidä alata pelkäämään tuollaisia kuusikymppisiä ukkoja kaupan kassajonoissa.
"And though you fight to stay alive
Your body starts to shiver
For no mere mortal can resist
The evil of the thriller"
- Michael Jackson feat. Vincent Price - Thriller (1982)
Rikospoliisi
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: To Touko 10, 2012 3:49 pm

Re: Keski-ikäinen mies puukotti teinityttöä Nokialla

Viesti Kirjoittaja Rikospoliisi »

Nokian Siwa-puukottaja hyökkäsi ihmisten kimppuun harhaisin perustein. Pirkanmaan käräjäoikeus määräsi vuonna 1957 syntyneen miehen mielentilatutkimukseen viime perjantaina.

Hänellä on vakavaa väkivaltarikostaustaa ja tuomio jopa miehen surmaamisesta.
Oikeudessa todistaneen myyjän mukaan puukottaja oli vakioasiakas Kankaantaan Siwassa. Mies puhui vähän, ja hänen käytöksensä kassalla oli joskus poikkeavaa. Väkivaltainen hän ei tiettävästi ollut ennen toukokuuta 2015. .. ..
Nokian uutiset 26.11.
http://www.nokianuutiset.fi/Uutiset/119 ... ykkaa.html

Lähinnä nyt selvinnyt ilmeinen motiivi teoille; tekijällä on kilahtanut aina, kun hän on luullut, että uhri kuvaa juuri häntä.
Nikolajevits
Neuvoja-Jack
Viestit: 538
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 3:14 am

Re: Keski-ikäinen mies puukotti teinityttöä Nokialla

Viesti Kirjoittaja Nikolajevits »

Hannas

Mainio analyysi :!:
Totuus on jossain kaurapuuron ja lusikan välissä
Vastaa Viestiin