14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4670
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja dazu »

Rescuer kirjoitti:Jos oma väitteesi pitää paikkaansa, niin olet äärimmäisen vaarallista seuraa tuntemillesi naisille, kun kerran 111 tuntemaasi naista joutuu vuodessa raiskatuksi.
Tuossa mainostamassasi tutkimuksessa seksuaaliseksi väkivallaksi lasketaan myös se, että vastaaja on KOKENUT käytöksen seksuaalisesti uhkaavasti. Eikä edes se tue tuota väitettäsi viidestä prosentista. Eli Suomessa raiskattaisiin sellaiset 139000 naista vuodessa?
Nyt en kyllä ymmärtänyt yhtään mitään tuosta kirjoituksestasi... Vähennä päihteiden käyttöä.

Siis Hesarin artikkelissa väitettiin, että kaksi promillea naisista joutuu raiskatuiksi elämänsä aikana. Ei viimeisen vuoden aikana. Minun mielestäni viisi prosenttia naisista joutuu raiskatuiksi elämänsä aikana, ei viimeisen vuoden aikana.


Edit. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan 20% naisista joutuu elämänsä aikana raiskatuksi Suomessa.
Viimeksi muokannut dazu, Pe Marras 27, 2015 2:14 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
murjaani
Martin Beck
Viestit: 796
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 5:09 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja murjaani »

Saturnus kirjoitti:Tässä vähän suomalaisen oikeuskäytännön linjanvetoa:

"Tuomion mukaan mies houkutteli naisen asuntoonsa lupaamalla tarjota päihteitä. Asunnossa mies repi naisen yltä vaatteet, löi, kuristi ja puri häntä sekä raiskasi hänet. Ensimmäisen yhdynnän jälkeen mies alkoi rukoilla, jolloin nainen yritti karkuun. Mies otti naisen kiinni ja raiskasi uudestaan.

Hovioikeus piti raiskausta julmana, muttei kuitenkaan kokonaisuutena arvostellen törkeänä."

lähde Ilta-Sanomat
Äkkilukemalta sotii vahvasti omaa oikeustajua vastaan.

Mutta semmoista mietin, että onko erikseen ollut käsittelyssä pahoinpitelyä tai muita nimikkeitä? Tuntuu, että jos ei raiskausta ole pidetty törkeänä, niin osa toiminnasta olisi jonkin muun nimikkeen alla.

Jos kaiken tuon "saa" tehdä normitekonimikkeen alla, niin koen kyllä vääräksi.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Tämä on kyllä pysäyttävää tekstiä. Ilmeisesti Suomessa mennään turvapaikanhakijoiden ehdoilla - ulkona ei enää uskalleta liikkua alueilla, missä on näitä vastaanottokeskuksia. Asiasta on tietoinen myös oikeusministeri, joka pitää huolestuttavana turvattomuutta Suomessa. Tuoreen uutisen mukaan oikeusministeri haluaa lainsäädäntöä muutettavan niin, että vakava rikos keskeyttää turvapaikanhakuprosessin, nykyisen säädännön puitteissa näin ei ole. Kiireen vilkkaa nyt muuttamaan sitä lainsäädäntöä!
Ihan kuin Hölmölässä asuttaisiin, ensin hutkitaan ja sitten sörssitään, lopuksi harkitaan asioiden korjaamisia - mutta kun massiiviset määrät ovat jo täällä ja lisää tulee, ovat ongelmat massiivisia ennen pitkää ja näköjään jo pikemmin kuin ennen pitkää.
emppu kirjoitti:
Mites luulet, että arjen elämää on jo pitänyt muuttaa? Meidänkään teini-ikäiset tyttäremme eivät voi enää mennä kavereidensa luokse pyörällä, eikä harrastuksiin tässä kylän alueella, ei edes aikavälillä 17-20, koska ulkona on pilkkopimeää ja kaikkia katuosuuksia ei ole valaistu. Ei kannata päästää nuorta enää iltavuoron bussillakaan harrastusvuoroon, koska lähimmälle bussipysäkille on melkein kilometri matkaa. Kaikki kilometrin matkatkin on siis vietävä autolla. Turvapaikanhakijat liikkuvat alueella usean henkilön ryhmissä. Mitä tekee nuori tyttö kun vastaan kevyen liikenteen väylällä tulee lössi nuoria miehiä, jotka eivät päästä ohi? En käy itsekään enää kävelylenkeillä.

Tällä kaikella turvattomuudella on niin iso vaikutus ihmisten arkielämään, että päättäjät tuskin sitä edes tajuavat. Eivätkä välitäkään.
Olen itse asunut toisessa maassa kaupungissa, jossa oli maahanmuuttajaryhmien asuinalueita. Ne olivat jo iltakuuden aikaan ehdoton 'no go area' valkoihoiselle naiselle. Ei mitään asiaa esim. aasialaisten korttelin läpi lähimpään kauppakeskukseen. Oli suuri helpotus päästä sieltä takaisin Suomeen. Sama helvetti alkaa nyt kehittyä täällä.
Korjaan aiempaa sanomaani, jossa menin asioiden edelle kirjoittamalla kuin Kempeleen koulu ja vok (myöhemmin SPR manittuna yhteityössä) asiat olisivat laajassa julkisessa tietoudessa ja täten niistä tiedettäisiin otettavan opiksi jatkossa, näin ei ole koska jostain syystä asiasta on vaiettu julkisuudessa/mediassa. Jos viranomaiset tiesivät miten "aiempi tapaaminen" on todellisuudessa tapahtunut, mahdollisesti koulun yms tahojen järjestämänä, tämä asia olisi pitänyt mainita tiedotteessa - miksi suojata näitä tahoja mutta ei niinkään suojata uhria, jonka päälle lankesi nyt tiedotteen mukaisen julkisuuden myötä taakkaa tutustumisesta (ei sillä että siitäKään pitäisi tulla vastuuta asioihin. Ylipäätään pökerryttävää mikäli tutustumisen taustalla ovat tahot, joiden tulisi etenkin lasten ollessa kyseessä tajuta vastuullisen arvioinnin asiat jne).
Nyt media selvittämään näitä asioita ja tekemään juttua lehteen, kuinka on tarpeen ottaa opiksi näistä asioista, tahojen pieleen menneestä yhteistoiminnasta/yhteisarvioinnista ja ja haastatelkaa nyt niitä alueiden ihmisiä sensuroimatta tai ohjaistamatta miten ei saa puhua mistään, mikäli on valikoiden ja ohjaten käsitelty aiheita aiemmin. Mitä on turvattomuus Suomessa. Ja miten on tultu tähän tilanteeseen, myönnetäänkö että kyse massiivisesta virhearvioinnista jonka kansa maksaa. Ja miksi kaiken maailman ajankohtaisissa länkytysohjelmissa puhutaan vain sopeuttamisista, kun ensijainen keino olisi estää määrien tulo, tarpeeksi on jo otettu: liikaa. Miksi eläkeläiset ja työttömät jne unhdetaan, rahat menevät turvapaikanhakijoihin ja ilmeisesti näille töiden ja asumisten yms järjestämisiin, jotta eivät sitten raiskailisi kun on liikaa aikaa käsillä (väärä johtopäätös Utriaiselta, vaikka muuten asiaa).

Jos halutaan muutoksia ja julkisuutta edesauttamaan, niin tarpeen on että asioita tuodaan pintaan. Konkreettisiin ja nopeisiin korjaaviin toimiin näköjään päästään siltikin lähinnä hirveiden katastrofien/epäonnistumisten jälkeen, Ranskassa varmaankaan ei enää mietitä määrien vastaanottamisia vaan sitä miten saada maa turvalliseksi. Teinien raiskaamiset eivät liene vielä "liian" hirveää pistämään rajoja kiinni ja ottamaan hieman itsekkäämmin kantaa siihen, että nyt Suomenkin demokraattista etua mietitään ja tarpeeksi (liikaa) on jo EU- yhteisvastuuta tehty ja puhallettu valtaapitävien hiileen.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
phonex
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: To Syys 08, 2011 10:27 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja phonex »

Näihin "tiedotustilaisuuksiin ja käytösopetuksiin" tulee kommenttia tutuilta maahanmuuttajilta: pitävät aliarviontina ja naurettavina. Sanovat että kyllä tuo porukka tietää mitkä ovat länsimaiset tavat ja tuomiot, ei ne oo häkistä päästettyjä. Pitävät meitä aika sinisilmäisen tyhminä ja naurettavina.Lisää vaan informaatiota ja opastusta aikuisille miehille, onhan jotain ajankulua. Hävettää kansan puolesta, ei mulla muuta.
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

emppu kirjoitti: Mites luulet, että arjen elämää on jo pitänyt muuttaa? Meidänkään teini-ikäiset tyttäremme eivät voi enää mennä kavereidensa luokse pyörällä, eikä harrastuksiin tässä kylän alueella, ei edes aikavälillä 17-20, koska ulkona on pilkkopimeää ja kaikkia katuosuuksia ei ole valaistu.

Tällä kaikella turvattomuudella on niin iso vaikutus ihmisten arkielämään, että päättäjät tuskin sitä edes tajuavat. Eivätkä välitäkään.
Eivät päättäjät välitä. Ja vaikka välittäisivätkin niin eivät he voi mitään tehdä.

Sinänsä tässä tilanteessa ongelmana on, että ei se välttämättä ole mitenkään ylireagointia varoa. Maahantulleista osa on ollut taisteluissa jollain puolella mukana. Vielä suurempi määrä on joutunut kokemaan sodan kauhuja omassa elämässään. Suuri määrä nuoria traumatisoituja miehiä tulee kylälle, niin kyllähän se tietenkin turvallisuusuhka on.

Yleinen mielipide tietenkin tullee jatkossakin olemaan varovaisten ja pelkäävien ihmisten syyllistäminen. Heillä on se unelma, ja muusta he eivät välitä.
phonex
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: To Syys 08, 2011 10:27 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja phonex »

..heillä on tapansa, valitettavan usea heistä ei muusta välitä. Meidän pitää oppia heidän kulttuuri, ne sanoo ja toisinpäin.
Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Arlene »

Munch kirjoitti:FB.ssa oli mainittu että epäilty olisi syntynyt 1.1.1998. 1.1 sattumaa vai eikö ole iästä mitään hajua??? Käsittämätöntä jos näitä partalapsien annetaan huseetata lasten keskellä miten sattuu ja eihän näillä ole edes mitään yhteistä kieltäkään...huh huh
Eikös tuo 1.1. kirjata silloin kun iästä ei ole varmaa tietoa.
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Ettei vain kyseessä ole joku isis partalapsi terroristi ns. "nukkuva solu" joka on lähetetty tänne syyriassa tekaistuilla henkilötiedoilla.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

dazu kirjoitti:
Rescuer kirjoitti:Jos oma väitteesi pitää paikkaansa, niin olet äärimmäisen vaarallista seuraa tuntemillesi naisille, kun kerran 111 tuntemaasi naista joutuu vuodessa raiskatuksi.
Tuossa mainostamassasi tutkimuksessa seksuaaliseksi väkivallaksi lasketaan myös se, että vastaaja on KOKENUT käytöksen seksuaalisesti uhkaavasti. Eikä edes se tue tuota väitettäsi viidestä prosentista. Eli Suomessa raiskattaisiin sellaiset 139000 naista vuodessa?
Nyt en kyllä ymmärtänyt yhtään mitään tuosta kirjoituksestasi... Vähennä päihteiden käyttöä.
Kirjoituksistasi päätellen siinä ei ole mitään uutta, kun et ole ymmärtänyt tänne linkittämiäsi tutkimuksiakaan.
dazu kirjoitti:Siis Hesarin artikkelissa väitettiin, että kaksi promillea naisista joutuu raiskatuiksi elämänsä aikana. Ei viimeisen vuoden aikana. Minun mielestäni viisi prosenttia naisista joutuu raiskatuiksi elämänsä aikana, ei viimeisen vuoden aikana.
Ei, Hesarin artikkelissa ei ole väitetty tuollaista. Jo jutun otsikossakin lukee "Poliisin tietoon tulee tuhat raiskausta vuodessa". Suomessa asuvia naisia on n. 2,78 miljoonaa, siitä kaksi promillea on 5560. Joka taas osuu aika hyvin yhteen arvioiden kanssa, että vain joka viides raiskaus ilmoitetaan poliisille.
Eli väitätkö Hesarin uutisoineen, että raiskauksia on 1000 vuodessa mutta vain 5560 tulee elämänsä aikana raiskatuksi?

quote="dazu"]Edit. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan 20% naisista joutuu elämänsä aikana raiskatuksi Suomessa.[/quote]
Ei, Optulan mukaan 20% naisista kokee elämänsä aikana seksuaalista väkivaltaa, joksi kyselytutkimuksessa lasketaan myös juurikin tuo aiemmin mainitseman.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2544
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Menkää katsomaan mvlehteen video, joka on tänään otettu oulun käräjäoikeudessa.
Se tyyppi on varmaan 30 v eikä todellakaan 17v. Ei jumalauta.

Oulun diakonissalaitos hyyssää muka alaikäisiä ja idioottikin näkee, että syntymäaika 1.1 1998 ei todellakaan pidä paikkansa.

Kuvottavaa. Niiden henkilöiden nimet, jotka ovat tuoneet tämän partalapsen Kirkonkylän kouluun ovat tässä ketjussa aikaisemmin
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
sine qua non

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Gurney kirjoitti:Menkää katsomaan mvlehteen video, joka on tänään otettu oulun käräjäoikeudessa.
Se tyyppi on varmaan 30 v eikä todellakaan 17v. Ei jumalauta.

Oulun diakonissalaitos hyyssää muka alaikäisiä ja idioottikin näkee, että syntymäaika 1.1 1998 ei todellakaan pidä paikkansa.

Kuvottavaa. Niiden henkilöiden nimet, jotka ovat tuoneet tämän partalapsen Kirkonkylän kouluun ovat tässä ketjussa aikaisemmin
Mitähän videota Gurney tarkoittaa? Itse en löytänyt kuin sen, jonka nimi on "Se oli tammikuun 1. syntynyt raiskaaja", ja sillä videolla näkyvä mies on kylläkin Junes Lokka, joka on videon käynyt Oulun käräjäoikeudessa kuvaamassa. Videolla ei näy ketään muuta miestä, ei siis raiskauksesta epäiltynä vangittua Waheri Naziriakaan.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2544
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Gurney »

sine qua non kirjoitti:
Gurney kirjoitti:Menkää katsomaan mvlehteen video, joka on tänään otettu oulun käräjäoikeudessa.
Se tyyppi on varmaan 30 v eikä todellakaan 17v. Ei jumalauta.

Oulun diakonissalaitos hyyssää muka alaikäisiä ja idioottikin näkee, että syntymäaika 1.1 1998 ei todellakaan pidä paikkansa.

Kuvottavaa. Niiden henkilöiden nimet, jotka ovat tuoneet tämän partalapsen Kirkonkylän kouluun ovat tässä ketjussa aikaisemmin
Mitähän videota Gurney tarkoittaa? Itse en löytänyt kuin sen, jonka nimi on "Se oli tammikuun 1. syntynyt raiskaaja", ja sillä videolla näkyvä mies on kylläkin Junes Lokka, joka on videon käynyt Oulun käräjäoikeudessa kuvaamassa. Videolla ei näy ketään muuta miestä, ei siis raiskauksesta epäiltynä vangittua Waheri Naziriakaan.
Anteeksi. En tunne Junes Lokkaa ja kuvittelin, että tämä on raiskaaja. :oops:
Mutta silti syntymäaika 1.1 kertoo sen, että oikeaa ikää ei tiedetä. Kaikille paperittomille annetaan syntymäaika 1.1, se on fakta
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Martti
Martin Riggs
Viestit: 631
Liittynyt: La Elo 06, 2011 10:30 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Martti »

Gurney kirjoitti:Menkää katsomaan mvlehteen video, joka on tänään otettu oulun käräjäoikeudessa.
Se tyyppi on varmaan 30 v eikä todellakaan 17v. Ei jumalauta.

Oulun diakonissalaitos hyyssää muka alaikäisiä ja idioottikin näkee, että syntymäaika 1.1 1998 ei todellakaan pidä paikkansa.

Kuvottavaa. Niiden henkilöiden nimet, jotka ovat tuoneet tämän partalapsen Kirkonkylän kouluun ovat tässä ketjussa aikaisemmin

Nii hän se Junes Lokka onkin, synytynyt 1979. Aika lähelle pääsit veikkauksessa.

Kannattaisi miettiä pari kertaa ennen kuin painelee lähetä nappia...joku voi tehdä ylläolevasta taas omat johtopäätöksensä ja kohta tuon kaverin kuva kiertää varmennettuna raiskaajana ympäri nettiä.
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Martti kirjoitti:
Maanantaina 23.11.2015 puoli yhdentoista aikaan illalla raiskattiin kempeleläinen 14-vuotias tyttö Kempeleen Asematiellä ulkona, poliisi tiedottaa.
Tästä on nyt ilmeisesti väärää tietoa ollut uutisissa koska epäillyn vangitsemisoikeudenkäynnissä tekoajaksi kerrotaan 23.11.2015 kello 9 eli puolitoista tuntia aikaisemmin. Nyt varmaan antifantit raivostuu kun ei voi kellonaikaakaan käyttää enää uhrin syyllistämiseen.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
Köpekman
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: To Marras 28, 2013 2:35 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Köpekman »

Yksittäistapaus, henkilöä ei ole aikaisemmin tuomitt, eli raiskaus on iha jeesu. Eli raiskauksia vastaan otetaan, ei riitä. niitä pitää ottaa lisää. Huora turpa kiinni ja lisää, eikö se nii mene?onnek


Edit: ihan aikuisten oikeasti, mulle riittää. raiskatkoon teidän äidit ja siskot, ei enää tässä vaiheessa kiinnosta, onneksi en ole nainen. Feministit, teidät vedetttiin juuri kaivosta alas, jäljelle jääneeet, pelätkää henkenne edestä.


Oikeasti, ihan vitun sama, mennään sitten sinne pohjalle, Putin ehkä noukkii tämän paskakansan ja p'''stään elmään siivellä.
Vastaa Viestiin