14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Köpekman
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: To Marras 28, 2013 2:35 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Köpekman »

Köpekman kirjoitti:Yksittäistapaus, henkilöä ei ole aikaisemmin tuomitt, eli raiskaus on iha jeesu. Eli raiskauksia vastaan otetaan, ei riitä. niitä pitää ottaa lisää. Huora turpa kiinni ja lisää, eikö se nii mene?onnek


Edit: ihan aikuisten oikeasti, mulle riittää. raiskatkoon teidän äidit ja siskot, ei enää tässä vaiheessa kiinnosta, onneksi en ole nainen. Feministit, teidät vedetttiin juuri kaivosta alas, jäljelle jääneeet, pelätkää henkenne edestä.


Oikeasti, ihan vitun sama, mennään sitten sinne pohjalle, Putin ehkä noukkii tämän paskakansan ja p'''stään elmään siivellä.

Ihmisiet on liian tyhmiä. Mikään ei muutu. MIKÄÄN. Ei ellei teistä idiooteista tule suurvalraa, Ei tuu, menkää kotii, ketää ei vittu kinnosta.
Köpekman
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: To Marras 28, 2013 2:35 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Köpekman »

Martti kirjoitti:
Gurney kirjoitti:Menkää katsomaan mvlehteen video, joka on tänään otettu oulun käräjäoikeudessa.
Se tyyppi on varmaan 30 v eikä todellakaan 17v. Ei jumalauta.

Oulun diakonissalaitos hyyssää muka alaikäisiä ja idioottikin näkee, että syntymäaika 1.1 1998 ei todellakaan pidä paikkansa.

Kuvottavaa. Niiden henkilöiden nimet, jotka ovat tuoneet tämän partalapsen Kirkonkylän kouluun ovat tässä ketjussa aikaisemmin

Nii hän se Junes Lokka onkin, synytynyt 1979. Aika lähelle pääsit veikkauksessa.

Kannattaisi miettiä pari kertaa ennen kuin painelee lähetä nappia...joku voi tehdä ylläolevasta taas omat johtopäätöksensä ja kohta tuon kaverin kuva kiertää varmennettuna raiskaajana ympäri nettiä.
MM. Muijat, kaavut päälle, jos ette melaa halua. Kai tää on selvyys jo itsessään? Jos ei muija anna, ni halolla päähän ja sirre sirä hyvää- Jos on sellane fiilis ettei tee mieli antaa, ni me pojat kyl tuupataan sut toiseen uskoon! Niiku tasavertaser ihmisset tekee!
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4671
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja dazu »

Rescuer kirjoitti:Eli väitätkö Hesarin uutisoineen, että raiskauksia on 1000 vuodessa mutta vain 5560 tulee elämänsä aikana raiskatuksi?
No niinhän siinä Hesarin artikkelissa väitetään, että vain kaksi naista tuhannesta joutuu elämänsä aikana raiskatuksi. Sen on pakko olla jokin virhe.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Köpekman
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: To Marras 28, 2013 2:35 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Köpekman »

dazu kirjoitti:
Rescuer kirjoitti:Eli väitätkö Hesarin uutisoineen, että raiskauksia on 1000 vuodessa mutta vain 5560 tulee elämänsä aikana raiskatuksi?
No niinhän siinä Hesarin artikkelissa väitetään, että vain kaksi naista tuhannesta joutuu elämänsä aikana raiskatuksi. Sen on pakko olla jokin virhe.

Voisiko joku sitten sen tilaston kaivaa esiin?

Ei mennä sinne negalinjalle, tai menkää vaan, mä meen kotia, hv.
Heavenangel
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 9:03 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Heavenangel »

chadspill kirjoitti:
Martti kirjoitti:
Maanantaina 23.11.2015 puoli yhdentoista aikaan illalla raiskattiin kempeleläinen 14-vuotias tyttö Kempeleen Asematiellä ulkona, poliisi tiedottaa.
Tästä on nyt ilmeisesti väärää tietoa ollut uutisissa koska epäillyn vangitsemisoikeudenkäynnissä tekoajaksi kerrotaan 23.11.2015 kello 9 eli puolitoista tuntia aikaisemmin. Nyt varmaan antifantit raivostuu kun ei voi kellonaikaakaan käyttää enää uhrin syyllistämiseen.
Kiinnitin samaan huomiota.

Tilannehuoneessa oli hälytys kirjattu 21:24 (minuutilleen en ihan varma, kun en enää sitä tietoa löydä).
Etsivä löytää.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2544
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Gurney »

FAluksi muistutan, että koulussa lapsille on pidetty aivopesuun tähtääviä tunteja, joissa maahanmuutto on esitetty valheellisella tavalla ja maahanmuuttajamiehet valkopesty enkelimiehiksi, joihin lapset voivat luottaa.. Samalla on esitetty lapsille realistien olevankin rasisteja..Mihin se sitten johtikaan:

Tämä tapahtumankulku on totta:

1) Todella, Kempeleen koulutoimi oli tuonut matumiehiä tutustumaan koulun ala- ja yläasteen oppilaisiin kouluun!
2) Myöhemmin vok:kiin pelaamaan aikuisten matumiesten kanssa "palloa"
Vilmassa oli uhattu lastensuojeluilmoituksella vanhempia, jos lapsi jää pois matutuksesta, aivopesusta.
3) Opettajat lähtivät kotiin ja jättivät 9-14 vuotiaat lapset aikuisten matumiesten kanssa vok:kiin yksinään.

4 MATUMIES RAISKASI SUOMALAISEN LAPSEN.

5) Sosiaalisessa mediaasa ihmiset tiesivät ja keskustelivat asiasta.

6) Poliisi valehteli asiasta toimittajan kysyessä asiaa.

7) Kun asia oli jo yleisessä tiedossa, poliisilla paine kasvoi ja raiskaus vihdoin myönnettiin. Asiaan saattoi vaikuttaa Sipilän saama yksityinen puhelu.

8) "Suvaitsevaistona" itseän pitävät aikuiset naiset hyökkäsivät rajusti uhrin kimppuun ja tuomitsivat raiskatun tytön natsihuoraksi ja raiskausta "oikeiston salaliitoksi".

Kempelee koulutoimi, nytesiin ja kertomaan kenen idea oli ja kuka vastaa?

Kyseessähän on selkeä tietoinen lapsien toimittaminen tiedetyille riskiryhmille ilman aikuista turvaa/valvontaa. Todella mielisairaita ihmisiä opettajina.

-Täysin kykenemättömiä tehtäviinsä, elävät utopiassaan ja antavat naiiviudesaan lapsemme raiskaajille, voi zeesus!

Eli koulu uhkasi lasulla, jos lapset eivät mene VOK:iin
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Avatar
Ulrike
Hetty Wainthropp
Viestit: 480
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2014 9:34 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Ulrike »

Gurney, esität melkomoisia väitteitä tosina. Turha kai kysyä, mutta kysyn silti: onko sinulla mitään faktaa näiden väitteiden perustaksi?

Muistelen tässä vain äskettäistä tapausta, missä väitit raiskauksesta epäiltyä videon perusteella kolmekymppiseksi, lopulta selvisi kuitenkin, että videolla esiintynyt, raiskaajaksi luulemasi henkilö olikin mamuvastainen poliitikko Junes Lokka.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11516
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja URSA »

Hesarin jutussa tutkija todellakin väittää, että raiskaus on harvinainen rikos. Ilmeisesti kaksi naista tuhannesta joutuu raiskauksen kohteeksi vuoden aikana. Otsikon mukaan poliisin tietoon tulee 1000 raiskausta vuodessa.
http://www.hs.fi/kotimaa/a1448520345340
Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen yliopistotutkija Martti Lehti ei usko kansalaisten lukevan heidän tutkimuksiaan.

”Jotenkin tämä teema kuitenkin on pinnalla. Se on ollut Tapanilan tapauksesta lähtien.”

Helsingin Tapanilassa viime maaliskuussa tapahtuneen raiskauksen nuoret tekijät tuomittiin ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. ”Kansankäräjät” ja tiedotusvälineet ovat sen jälkeen odottaneet kuin henkeä pidätellen: mitä tapahtuu seuraavaksi?

Lehti muistuttaa, että raiskaus on yhä hyvin harvinainen rikos. Karkeasti voidaan arvioida, että kaksi naista tuhannesta joutuu raiskauksen uhriksi. Ulkomaalaisepäiltyjä tekijöistä on runsas viidennes.
Ehkäpä syy tuntemattomien turvapaikanhakijoiden tekemisen raiskausten kuohuttavuuteen löytyy seuraavasta (pätkä samasta uutisesta);
Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan tiettyjen ulkomaalaisryhmien tekemät raiskaukset ovat rakenteeltaan erilaisia kuin kantaväestön tekemät. Ne kohdistuvat joko täysin tuntemattomiin uhreihin tai lyhytaikaisiin tuttavuuksiin, eikä niihin liity alkoholinkäyttöä.

Raiskausten uhrit ovat pääosin kantaväestöstä, mutta siinä ei ole Lehden mukaan koko totuus.

”Myös näiden ulkomaalaisryhmien naisilla uhriksi joutumisen taso on korkea. Rikoksen ilmoittaminen poliisille on vain heille hyvin hankalaa.”

Lehti kehottaa miettimään, miksi raiskauksia tehdään näissä ryhmissä enemmän ja miten siihen voisi puuttua.

”Kyllä heidät pitäisi saada integroitua yhteiskuntaan mahdollisimman nopeasti, tekemään jotain hyödyllistä. Syntyperä ei johda suoraan raiskausrikollisuuteen, mutta turvapaikanhakuprosessi odotteluaikoineen ei välttämättä edesauta pysymään kaidalla tiellä”, Lehti pohtii.
Vanhempi uutinen samasta aiheesta.
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkel ... kijoina-ja
15.3.2015 - 10.59

IL: Raiskaustilastot karuja – ulkomaalaistaustaiset yliedustettuina tekijöinä ja uhreina


Poliisiin tietoon tulleiden raiskausten ja raiskausyritysten määrä on kasvanut kuudessa vuodessa 87 prosenttia.

Maanantaina Helsingin Tapanilassa tapahtunut joukkoraiskaus on nostanut jälleen keskusteluun huiman eron kantasuomalaisten ja ulkomaalaisten tekemien raiskausten määrissä.

Viisi 15–18-vuotiasta ulkomaalaistaustaista nuorta vangittiin perjantaina käräjäoikeudessa todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta epäiltyinä.

Viime vuonna valmistuneen selvityksen mukaan afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli oli peräti 13-kertainen.

Peräti joka kolmas raiskausrikoksesta tuomittu on oikeusministeriön vuodelta 2012 olevan selvityksen mukaan ulkomaalaistaustainen. Raiskaustilastoista lauantaina uutisoineen Iltalehden mukaan törkeissä tekomuodoissa osuus on jopa 41 prosenttia.

Iltalehden haastattelema Helsingin yliopiston Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkija Martti Lehti oli tekemässä viime vuonna julkaistua selvitystä, jossa käsiteltiin Suomessa asuvia maahanmuuttajia sekä tekijänä että rikoksen uhrina.

Kantaväestön ja ulkomaalaistaustaisten ero rikollisuustasoissa näkyy Lehden mukaan selvimmin nimenomaan raiskausrikoksissa.

Selvityksessä huomioitiin neljä rikollisuustasoa perinteisesti selittävää tekijää: väestön ikäjakauma, sukupuolijakauma, tulotaso sekä asuinkuntatyyppi.

– Maahanmuuttajaväestön ikärakenne on huomattavasti nuorempi ja miesvaltaisempi kuin suomalaisen väestön. Lisäksi maahanmuuttajaväestö asuu lähinnä suurimmissa kaupungeissa. Nämä ovat alhaisen tulotason ohella periaatteessa rikollisuustasoa lisääviä tekijöitä, Lehti sanoo Iltalehdelle.

– Väestön ikä- ja sukupuolijakauma, alhainen tulotaso ja asuminen suurkaupungeissa ei kuitenkaan selittänyt tätä eroa raiskausrikoksissa.

Lehden mukaan yksi mahdollinen selittävä tekijä on se, että kantasuomalaisten tekijöiden kohdalla ilmoituskynnys on korkeampi.

– Se voi pitää paikkansa, mutta ei se selitä tätä ilmiötä tyhjentävästi, hän kuitenkin kommentoi Iltalehdelle.

Paitsi rikoksen tekijöinä, maahanmuuttajataustaiset ovat yliedustettuina myös rikoksen uhreina. Erityisen uhan raiskausrikokset muodostavat Lehden mukaan afrikkalaistaustaisille naisille.

– Raiskausrikoksissa myös uhriksi joutumisen riski on afrikkalaisilla ja aasialaisilla naisilla suomalaisia naisia korkeampi. Afrikkalaisilla se oli nelinkertainen.

Helsingin Sanomat kertoi aiemmin, että raiskausten määrässä – tai ainakin raiskausilmoitusten määrässä on tapahtunut merkittävää kasvua viime vuosina. Ilmoitusten määrä on lähes kaksinkertaistunut vuodesta 2009, jolloin niitä kirjattiin yhteensä 503.

Viime vuonna poliisi kirjasi yhteensä 940 ilmoitusta raiskauksesta, törkeästä raiskauksesta tai niiden yrityksestä. Vuonna 2013 ilmoituksia kirjattiin 792.
Martti
Martin Riggs
Viestit: 631
Liittynyt: La Elo 06, 2011 10:30 am

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Martti »

Gurney kirjoitti: Eli koulu uhkasi lasulla, jos lapset eivät mene VOK:iin

Tähän kyllä haluaisin ihan oikeata tietoa....ja myös vanhempien mielipiteen ja kannanoton miksi eivät kyseenalaistaneet moista uhkailua. On niin helppoa kirjoitella faktana ties mitä schaibaa.

Itse en purematta nielisi koulun uhkailuja jos olisin lapseni asioista eri mieltä koulun/opettajan kanssa.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3763
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Jahas.
Suomenmyyjä-Sipilä on sitten pelastanut kotikuntansa matuilta.
Oman pitäjän tytöt on turvassa, mutta rikkaudet jaetaan muualle:

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/ ... 6_cm.shtml
Alaikäisten turvapaikanhakijoiden asumisyksikkö evakuoitiin
Tuo nyt on vähän sama kuin paskantaisi ensin vasempaan lahkeeseen ja sitten siirtäisi löysät oikeaan:
Vasempaan jää tahrat (raiskausta ei saa enää pois kun se on jo tapahtunut) ja paska siirtyy oikeaan (eli raiskaukset ja turvattomuus siirtyy
muualle)

Viimeaikaisista suvakkien aivan sekopäisistä avautumisista ja suomineitojen syyllistämisistä en edes viitsi muuta todeta kuin
että narun pää alkaa jääda vetävan käteen.

Aika monessa maassa, missä päättäjät olisivat pettäneet oman kansansa näin pahasti saadakseen etuja muualta (EU virat, mokubusiness
ja muu korruptio) lyhtypylväät olisi jo buukattu.

Äänestäminen ja mielenosoitukset ei tässä enää muuten autakaan.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11516
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja URSA »

Tämän äskettäin julkaistun uutisen perusteella pidän aivan mahdollisena, että Kempeleessä koululaisten vanhempia on uhkailtu lastensuojeluilmoituksella. Eivät lasten vanhemmat saa Suomessa päättää, osallistuuko lapsi koulussa suvaitsevaisuus- ja pakolaiskeskusteluihin ja muuhun suvaitsevaisuustoimintaan.
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... sa/5569096
TS: Äiti kielsi lastaan osallistumasta suvaitsevaisuus- ja pakolaiskeskusteluihin koulussa
Kotimaa Julkaistu 20.11.2015 11:00

Nurmijärveläinen äiti oli pyytänyt 10-vuotiaan tyttärensä koulua ilmoittamaan etukäteen pakolaiskeskusteluista, koska äiti halusi kieltää lastaan osallistumasta tällaisille tunneille.

Äiti kielsi lastaan osallistumasta koulun suvaitsevaisuus- ja pakolaiskeskusteluihin, kertoo Turun Sanomat sosiaalisessa mediassa leviävästä tilapäivityksestä.

Lehti haastatteli aiheeseen liittyen opetushallituksen opetusneuvosta, joka muistuttaa lain määräävän, että perusopetuksen avulla on edistettävä suvaitsevaisuutta ja kulttuurien välistä ymmärrystä.

Nurmijärveläinen äiti oli pyytänyt 10-vuotiaan tyttärensä koulua ilmoittamaan etukäteen pakolaiskeskusteluista, koska äiti halusi kieltää lastaan osallistumasta tällaisille tunneille. Turun Sanomat kertoo äidin syyksi sen, että perhe ei hyväksy Suomen pakolaispolitiikkaa tai SPR:n ja Unicefin toimintaa. Äidin tilapäivityksen mukaan suvaitsevaisuuspuheet eivät kuulu oppivelvollisuuteen.

Opetushallituksen opetusneuvos Leena Nissilä on Turun Sanomien haastattelussa toista mieltä. Lehdessä sanotaan, että perusopetuslain mukaan lasten kasvua on tuettava ihmisyyteen ja eettisesti vastuukykyiseen yhteiskunnan jäsenyyteen. Lehdessä sanotaan, että valtioneuvoston asetuksen mukaan tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että opetus edistää kulttuurien tuntemista ja ymmärtämistä.

– Asetuksessa todetaan myös, että opetus ja kasvatus tukevat oppilaiden kasvua erilaisuuden kunnioittamiseen sekä vastuullisuuteen, yhteistyöhön ja toimintaan, joka edistää ihmisryhmien, kansojen, aatteiden, uskontojen ja kulttuurien välistä kunnioitusta ja luottamusta, Nissilä kiteyttää Turun Sanomissa.
Naurettavaa tuo uutisointi Kempeleen vastaanottokeskuksen tyhjentämisestä. Päätöksen "evakuoinnista" tekivät keskuksen työntekijät, jotka ovat myös tiedottaneet asiasta julkisuuteen. Todennäköisesti asukkaat siirrettiin tuolla tekosyyllä johonkin sellaiseen vastaanottokeskukseen, joka on lähellä poliisiasemaa.
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja chadspill »

marokon_kauhu kirjoitti:Jahas.
Suomenmyyjä-Sipilä on sitten pelastanut kotikuntansa matuilta.
Oman pitäjän tytöt on turvassa, mutta rikkaudet jaetaan muualle:

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/ ... 6_cm.shtml
Alaikäisten turvapaikanhakijoiden asumisyksikkö evakuoitiin
Tuo nyt on vähän sama kuin paskantaisi ensin vasempaan lahkeeseen ja sitten siirtäisi löysät oikeaan:
Vasempaan jää tahrat (raiskausta ei saa enää pois kun se on jo tapahtunut) ja paska siirtyy oikeaan (eli raiskaukset ja turvattomuus siirtyy
muualle)

Viimeaikaisista suvakkien aivan sekopäisistä avautumisista ja suomineitojen syyllistämisistä en edes viitsi muuta todeta kuin
että narun pää alkaa jääda vetävan käteen.

Aika monessa maassa, missä päättäjät olisivat pettäneet oman kansansa näin pahasti saadakseen etuja muualta (EU virat, mokubusiness
ja muu korruptio) lyhtypylväät olisi jo buukattu.

Äänestäminen ja mielenosoitukset ei tässä enää muuten autakaan.
Sipilä on miljonääri bisnesmies ja bisnesmiehet tekee mitä tahansa voiton eteen. Nyt ilmeisesti bisneskokeilu kuitenkin epäonnistui kovan vastustuksen takia ja Sipilä on huolissaan osakkeistaan ja optioistaan joten parempi siirtää bisnes jonnekkin muualle missä kansa ei ole niin tietoinen asioista.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Laitetaan tämä nyt tähän koska liittyy asiaan:
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... ta/5581918
MTV.fi seurasi: Mielenilmaus tyhjensi vastaanottokeskuksen Kempeleessä – "Lapsille turvaa"

Kempeleessä järjestettiin tänään maahanmuuttovastainen mielenilmaus, jonka taustalla on alkuviikolla tapahtunut nuoren tytön epäilty raiskaus.

Teosta epäiltynä on vangittu 17-vuotias ulkomaalainen mies, joka on mediatietojen mukaan turvapaikanhakija.

Mielenosoitus kasattiin sosiaalisessa mediassa. MTV.fi seurasi Kempeleen tapahtumia paikan päällä.

Väen oli tarkoitus lähteä liikkeelle Kempeleen keskustasta kello 14, mutta liikkeelle päästiin hieman myöhässä. Suuntana kulkueella oli ensimmäiseksi kunnantalo.

MTV Uutisten toimittajan mukaan ihmisiä oli kerääntynyt kaupalle alle 100, mutta lisää väkeä saapui paikalle ennen liikkeellelähtöä.

Hänen mukaansa vaikutti siltä, ettei mielenilmauksella ollut vetäjää, joka lähtisi johtamaan joukkoa. Lopulta eräs mies nappasi joukon matkaansa.

– Kantavan ääneni takia minua pyydettiin, kasasin porukan ja lähdettiin marssimaan. Hyvin rauhallinen tunnelma on, maltillisesti mennään niin säilytetään kuri ja roti, sanoi kärjessä marssinut Janne Halunen.

Vastaanottokeskus evakuoitiin

Kunnantalolla tehdyn mielenilmauksen jälkeen ihmisjoukko siirtyi kohti vastaanottokeskusta.

– Vastustamme maahanmuuttajia, suurimpana syynä on 14-vuotiaan tytön raiskaus. Ne kerkes olla täällä niin vähän aikaan ja heti tuli tällaista eteen, kommentoi Jonna Heinonen.

– Emme halua, että Kempeleen maine menee, ja ettei täällä ole enää turvallista liikkua. Tosin maine on jo mennyt. Paljon on puhuttu siitä, ettei lapsia uskalla päästä liikkumaan mihinkään, kuskataan kouluun ja harrastuksiin,

Iltalehden mukaan Kempeleessä toimiva alaikäisten turvapaikanhakijoiden asumisyksikkö evakuoitiin yöllä. Syynä on lehden mukaan juuri maahanmuuttopolitiikkaa vastustava mielenosoitus.

Oulun poliisi ei ole kiistänyt eikä vahvistanut tietoa.

Mielenosoitukseen osallistuvat huusivat muun muassa, että "rajat kiinni" ja "lapsille turvaa".

– Meille ei kerrota yhtään ketä siellä (vastaanottokeskuksessa) on, mistä maasta ne on tullut. Ei pitäisi koko ajan olla niin salakähmästä, eräs mielenilmaukseen osallistunut mies kertoi MTV Uutisille. Hän ei halua nimeään julkisuuteen.

– Vastaanottokeskuksen evakuoiminen oli ihan ok, ettei tule mitään ylilyöntejä tämän tapahtuman tiimoilta.

Vesa Nyyssönen oli tyytyväinen osallistujamäärään. Hänen mukaansa mielenilmauksen tarkoitus oli herättää keskustelua siitä, kannattaako pakolaisia sijoittaa Suomeen.

– Onhan se nähty, ettei se toimi. Mielen ilmaiseminen on tärkeää.

Noin tunnin kestänyt mielenilmaus päättyi lopulta Maamme-lauluun. Poliisi seurasi tilaisuutta muutaman partion voimin.

Sekavuutta järjestelyissä

Mielenosoituksen järjestäjän mukaan ilmoitus poliisille tehtiin ennen tapahtumaa.

Facebook-sivujen mukaan järjestelyt ovat kuitenkin olleet hieman sekavia, eivätkä kaikki olleet ennen mielenilmauksen alkua ihan kartalla siitä, mitä tapahtuu.

Joidenkin tietojen mukaan joukon oli tarkoitus mennä vastaanottokeskuksen pihalle, mutta kaikki eivät pitäneet sitä hyvänä ideana.

– Minä en ainakaan vokille lähde. Sama ku menis vanhainkodin pihalle protestoimaan eläkeläisten asumistukien leikkaamisesta, eräs kirjoitti.

– No se on vähän kakspiippunen juttu se vastaanottokeskukselle lähteminen, ei se toki aivan pois sulettu vaihtoehto oo mutta siinä on se vaara, että tullee kahakkaa ja siinä tappauksessa media heleposti uutisoi sen pelekän kahakan eikä sitä, mikä miekkarin ideana on, vastasi järjestävä taho.

Tapahtuman sivuilla toivotaan kaikilta asiallista käyttäytymistä.

Vastaanottokeskus ja erityisesti alkuviikon raiskaustapaus on herättänyt kiivaita tunteita kunnassa. Kuntalaisaloite.fi-sivuilla vaaditaan, että Kempeleen kunnan on poistettava Oulun diakonissalaitoksen vastaanottokeskus "pakkokeinoin".
Jutun lopussa on video Kempeleestä itse mielenilmauksesta.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Yle veti pohjat taas uutisoinnin vääristämisellä. Johan Jaakkolan jutussa muuttui 14 vuotias tyttö "nuoreksi naiseksi". Voi helvetti mikä kusipää on tämä JJ. En viitsi kopioida juttua tähän kun on niin paskaa journalismia. Potkut pitäisi antaa tuollaiselle verorahoilla ripulijätettä suoltavalle puoskarille.

http://yle.fi/uutiset/tunteet_kuumeniva ... eo/8489154
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11516
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: 14-vuotias raiskattiin Kempeleessä

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kymmenen uutisissa puhuttiin lopulta 300 mielenosoittajasta Kempeleessä.

Edelliselle sivulle kopioimastani uutisesta tajusin myöhemmin yhden kohdan merkityksen.
Peräti joka kolmas raiskausrikoksesta tuomittu on oikeusministeriön vuodelta 2012 olevan selvityksen mukaan ulkomaalaistaustainen. Raiskaustilastoista lauantaina uutisoineen Iltalehden mukaan törkeissä tekomuodoissa osuus on jopa 41 prosenttia.
Jokainen alle 18-vuotiaaseen uhriin kohdistunut raiskaus on aina törkeä raiskaus. Ketjussa vähäteltiin tätä tapausta aikaisemmin sen perusteella, että "Suomessa tapahtuu muutenkin 100 alaikäisen raiskausta vuodessa." Mutta törkeistä raiskauksista tuomituista, eli myös alaikäisen raiskauksesta tuomituista, 41 % tuomion saaneista oli vuonna 2012 ulkomaalaistaustaisia. Meneekö tänä vuonna 50 %;n raja rikki. Joten onko siinä mitään ihmeellistä, että nämä rikokset herättävät huomiota?
Vastaa Viestiin