Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
hamamelis
Scooby-Doo
Viestit: 29
Liittynyt: La Maalis 23, 2013 6:27 pm

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja hamamelis »

Luotettavasta lähteestä kuultu, että poliisilla on tekijä tiedossa suurella todennäköisyydellä. Häntä etsitään, mutta on kadonnut kuin tuhka tuuleen.
MaAl
Hetty Wainthropp
Viestit: 456
Liittynyt: Pe Syys 18, 2015 12:34 pm

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja MaAl »

Jos tekijä on tiedossa, vaikka epäiltynä. On se kumma, ettei Tampereen poliisi julkaise epäilyn kuvaa ja pyydä vihjeitä ko.henkilöstä. Voisihan sitä mainita, että kuvan henkilöä epäillään ja asian poissulkemiseksi pyydetään vihjeitä. Syyttäähän ei suoraan saa jos varmaa näyttöä ei ole, mutta vihjeet voisivat kuvan kera nopeuttaa tyypin kiinnijäämistä. Tamperelaisena ihmettelen taas kerran poliisin toimintaa, ei ihme ettei tyyppi jää kiinni kun vihjeitä ei pyydetä, eikä kuvaa edes julkaista. Kohta taas on uusi uhri ja tekijä edelleen hukassa. En ymmärrä tätä. Hyvä, jos on epäilty olemassa, mutta kiinni se pitäisi saada.
Alice
Neuvoja-Jack
Viestit: 563
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 6:01 pm

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Alice »

MaAl kirjoitti:Jos tekijä on tiedossa, vaikka epäiltynä. On se kumma, ettei Tampereen poliisi julkaise epäilyn kuvaa ja pyydä vihjeitä ko.henkilöstä. Voisihan sitä mainita, että kuvan henkilöä epäillään ja asian poissulkemiseksi pyydetään vihjeitä. Syyttäähän ei suoraan saa jos varmaa näyttöä ei ole, mutta vihjeet voisivat kuvan kera nopeuttaa tyypin kiinnijäämistä. Tamperelaisena ihmettelen taas kerran poliisin toimintaa, ei ihme ettei tyyppi jää kiinni kun vihjeitä ei pyydetä, eikä kuvaa edes julkaista. Kohta taas on uusi uhri ja tekijä edelleen hukassa. En ymmärrä tätä. Hyvä, jos on epäilty olemassa, mutta kiinni se pitäisi saada.
Olen jokseenkin samaa mieltä kanssasi, Tuusulan tapaus tehtiin ihan toisin ja hyvä niin, saatiin tekijä kiinni nopeasti. Okei, se oli murha, mutta silti, en ymmärrä, miksi Tampereella ei toimita fiksummin poliisien toimesta.
Tampereella ollaan luvattoman hitaita.
Spurgumies
Neuvoja-Jack
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Spurgumies »

Autovaras leffassakinhan sanotaan "nää mansen sheriffit on niin tyhmiä, ei ne meitä ikinä kiinni saa "lieneekö tokaisu otettu todellisuudesta. .
Caracalla
Remington Steele
Viestit: 223
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 5:05 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Caracalla »

Toivottavasti ei ole taas sama tekijä liikkeellä:

Tunnistamattomalle naiselle vakavat vammat Tampereella – poliisi kaipaa vihjeitä
Poliisi tutkii Tampereen Kaukajärven kaupunginosassa 5.12. tapahtunutta väkivaltarikosta.


Julkaistu: 6.12. 16:18
Poliisi toivoo vihjeitä väkivaltarikoksesta Tampereella.
Sisä-Suomen poliisissa tutkitaan lauantaina 5.12. Tampereen Kaukajärvellä tapahtunutta väkivaltarikosta, jonka uhrin henkilöllisyys ei ole tiedossa.

Poliisi pyytää vihjeitä seuraavien tuntomerkkien perusteella:

Uhri on nainen, iältään noin 40–50 -vuotias. Naisella on ollut tapahtuma-aikaan yllään tummat farkut, mustat kiilakorkoiset saapikkaat ja valkoinen untuvatakki. Naisella on tummat hiukset ja vaalea iho. Tämänhetkisen tiedon mukaan on mahdollista, että uhri olisi ollut perjantai-iltana 4.12. ravintola Kivitaskussa.

Uhri on tällä hetkellä sairaalahoidossa ja hänen vammansa ovat vakavat. Vihjeitä pyydetään numeroon 029 544 5317, tai sähköpostilla [email protected].
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 29860.html
Evil Lindros
Hetty Wainthropp
Viestit: 478
Liittynyt: Ke Heinä 17, 2013 1:45 pm

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Evil Lindros »

Kuolemannaakka kirjoitti:
Lady Willows kirjoitti:En ymmärrä teitä joitakin täällä, syyllistätte heti uhrin (naispuolisen) jos tämä on jäänyt henkiin. Pidätte vain julkisuutta tavoittelevana valehtelijana. Perusteluina ettei ole tarpeeksi haavoittunut ja on tehnyt ilmoituksen vasta kotoa.
...
On se nyt minusta aika ikävä asenne, että vain kuollut uhri on oikeassa. Nuori, urheilullinen nainen varmasti selviää tuollaisesta äkkitilanteesta vähemmin vammoin ja nopeammin karkuun kuin joku muu, minut olisi varmaan viipaloinut siihen, kun en ole niin vahva ja vikkelä jaloistani.
Ei ole tarkoitus syyllistää muuten, kun vain ihmetellä tuota kertomusta, MIKÄLI se lehdistä lukemamme on se mitä nainen kertoi. Voihan olla, että lehti kirjoitti asiasta väärin, ei olisi eka kerta.

Siis ihmettelen sitä, että tämä hyökkääjä on kertomuksen mukaan pitänyt ensinnäkin naista kiinni toisella kädellä ja lyönyt samalla uhrin rintaan kohdistettuja iskuja, joista peräti 4 on aiheuttanut haavan (+ yksi käteen) ja siitä huolimatta vammat ovat olleet lieviä. Onko hyökkääjä siis vain yrittänytkin viillellä, vai miten voi muuten olla mahdollista, että murhaaja saa kyllä iskun perille, mutta se ei uppoa kuin muutaman millin (mennen kuitenkin vaatteiden läpi joka kerta?!). Yksi isku vielä menisi tuurin piikkiin, mutta NELJÄ? Miten voisi edes tarkoituksella osata viillellä noin taitavasti, saatikka sitten vahingossa ja tappelun aikana?

Tätä minä vaan ihmettelen. En toki tiedä uhrin vaatetuksesta, mutta voisi kuvitella, että syksyisellä lenkkipolulla olisi päällä verkkaritakin lisäksi vielä joku paitakin, koska ei ollut kovin lämmin ilma ja oli ilta. En ole nähnyt uhrin vammoja, ne kertoisivat paljon siitä, voiko kertomus olla totta. Haavojen suunnan pitää sopia tarinaan ja tapahtumiin.

En tiedä olivatko haavat syviä; oliko koko takin ja paidan rintamus veressä, koska nainen juoksi kotiin saakka ilmeisesti takki päällään? Oliko vaatteissa haavoihin sopivat reiät? Vai millaisista nirhaisuista oli kyse. Mutta 4 matalaa viiltohaavaa rintaan taistelussa edessä seisovaa vasenkätistä puukkomiestä vastaan on minusta erikoinen saldo.

Ehkä tämä joskus selviää, ja sitten olen minäkin viisaampi. Arvailujahan nämä aina on, kun ei tapauksesta juuri mitään tiedä.

Tämän logiikka ei kyllä mulle oikeasti aukea. Ai että, jos uhri ei tiedä hyökkääjän huitomismotiiveja, niin uhrin täytyy jotenkin olla omituinen ja syyllinen tekoon, koska siis kaikki puukon kanssa hyökkääjäthän tietysti puukottavat kuin ammattitappajat ja puukottavat vain tappaakseen ja jos eivät tee niin ja uhri jää henkiin, se on jotenkin uhrin vika ja uhri on syyllinen tai jotenkin valehtelee, koska eihän kukaan nyt puukota toista noin. Sori, mutta tuon järkeily kuulostaa aivan järjettömältä. Tokihan aina, kun joku tekee järjettömän teon ja uhri siitä kertoo, uhri valehtelee, koska eihän Suomessa ole puukon kanssa heiluvia hulluja vaan pelkästään tappajia, jotka aikookin tappaa. :roll:
Metsäpirtti
Poliisikoira Rex
Viestit: 286
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 3:00 pm
Paikkakunta: Terenttilä

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Metsäpirtti »

Miks tää on henkirikokset-osastolla ?
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10905
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Evil Lindros kirjoitti: Tämän logiikka ei kyllä mulle oikeasti aukea. Ai että, jos uhri ei tiedä hyökkääjän huitomismotiiveja, niin uhrin täytyy jotenkin olla omituinen ja syyllinen tekoon, koska siis kaikki puukon kanssa hyökkääjäthän tietysti puukottavat kuin ammattitappajat ja puukottavat vain tappaakseen ja jos eivät tee niin ja uhri jää henkiin, se on jotenkin uhrin vika ja uhri on syyllinen tai jotenkin valehtelee, koska eihän kukaan nyt puukota toista noin. Sori, mutta tuon järkeily kuulostaa aivan järjettömältä. Tokihan aina, kun joku tekee järjettömän teon ja uhri siitä kertoo, uhri valehtelee, koska eihän Suomessa ole puukon kanssa heiluvia hulluja vaan pelkästään tappajia, jotka aikookin tappaa. :roll:
Nyt meitä on kaksi, joille ei aukea toisen kirjoituksen logiikka :roll:
Puukon kanssa heiluvia hulluja voi olla paljonkin; ihmettelin vain vammojen väitettyä syntytapaa. Siis sen perusteella, mitä lehdessä on kirjoitettu. Itsehän en paikalla ole ollut, enkä haavoja nähnyt, enkä mitään muutakaan tiedä, mitä ei lehdessä kirjoitettu ole.

Ihmettelen puukottajan taitavuutta/naisen onnea tässä keississä. Neljä viiltoa rintaan vaatteiden läpi tappelun aikana pystyasennossa, naisella toinen käsi vapaana (tuskin hyökkääjä toisella kädellään pystyi sitomaan uhrin molempia käsiä?). Ehkä nainen jotenkin halvaantui pelosta, eikä kyennyt rintaa suojaamaan, eikä juuri liikkumaankaan? Toivotaan, että hän ehti vaikka kynsillään raapaista hyökkääjää, ja ehkä saatiin dna-näyte.

Onneksi hyökkääjä ei halunnut tappaa, vaikka neljä kertaa oli tilaisuus. Ja hienoa, jos puukottaja on jo tiedossakin, toivottavasti löytyy.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10905
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Helsingissä oli myös puukotus 25.11., siellä kävi näin:

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heikki Sandberg kertoo Ilta-Sanomille, että 20-vuotiasta miestä lyötiin puukolla selkään.

– Hänelle tuli puukotuksesta kymmenen senttiä syvä haava, mikä olisi oikeaan kohtaan osuesaan voinut tappaakin. Uhrilla kävi tuuri, Sandberg sanoo.

– Hän ei kuitenkaan tuupertunut iskuun vaan sai käännyttyä ympäri, jonka jälkeen häntä on yritetty vielä lyödä puukolla etupuolelta. Hän onnistui kuitenkin torjumaan iskut. Miehen sormet, käsivarret ja kyynerpäät olivat täynnä torjuntavammoja.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
MaAl
Hetty Wainthropp
Viestit: 456
Liittynyt: Pe Syys 18, 2015 12:34 pm

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja MaAl »

Tamperelaisena todella ihmettelen hitautta (kuten täällä olikin mainittu, et täällä ollaan hitaita).
Onko tästä tapauksesta kuulunut mitää uutta, sisäpiiritietoa lähinä, kun ainakaan lehdissä ei ole tekijän perään huudeltu yhtään mitään.
Tuntuu vaan, että tämäkin tapaus "unohtuu" kunnes taas uusi uhri on puukotettu samoilla nurkilla.
Luulisi, että tekijää haettaisi median voimalla, jos se kerta on poliisin tiedossa.
Täällä on niitä kadonneitakin (joista osa ehkäpä henkirikoksia) aivan liian paljon, alkaa Tampere tekemään omaa ennätystään näissä asioissa, valitettavasti :cry:
Musta Enkeli
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: La Joulu 12, 2015 8:02 pm
Paikkakunta: Yli-II

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Musta Enkeli »

Metsäpirtti kirjoitti:Miks tää on henkirikokset-osastolla ?
Samaa minäkin ihmettelen, miksi on henkirikoksissa?
Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tämänkin rikoksen tutkintaan saattaisi tulla aivan uusia ulottuvuuksia mikäli olisi käytettävissä pätevä "Art squad". Minua ajatus on joskus huvittanut näistä poliisin apulaisista jotka vääntävät luonnoksia ja ohjaavat tutkintaa pikemminkin sivuraiteille, koska eivät saa välitettyä todistajan kuvausta paperille. Kuunneltuani tämän kertomuksen "Anything for a wittness", en epäile enää, tulokset puhuvat omaa kieltään.

Tarina kertoo Teksasissa työskentelevästä naisesta, joka laajan kokemuksen, äärimmäisen motivaation ja lahjakkuutensa avulla auttaa poliisia ja on ihan viranhaltija. Englanninkielentaitoisille: http://www.eisradio.org/ ja tuo podcast "017 ANYTHING FOR A WITNESS"

Juttu löytyy helpoimmin podcast-sovelluksilla itunes, stitcher, tuneinradio yms. Vahva suositus minulta, mielenkiintoisesti tehty tositarina rikosten maailmasta ja siitä kuinka oma trauma "pakottaa" auttamaan muita.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Musta Enkeli
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: La Joulu 12, 2015 8:02 pm
Paikkakunta: Yli-II

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Musta Enkeli »

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... un/5618208

Sisä-Suomen poliisilaitoksen mukaan mies oli kävellyt kello 1.15 uimarannan pohjoiseen uimahallin suuntaan ja pyytänyt naiselta tupakkaa sammaltaen. Tämän jälkeen mies on ottanut naishenkilöä hartioista kiinni ja työntänyt sekä tämän jälkeen lyönyt naista kyynärpäällä kasvoihin.

Naiselle on tullut ruhjeita. Uhri on poistunut paikalta juosten eikä ole varmuudella pystynyt sanomaan, mihin suuntaan epäilty on poistunut.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä

Poliisin tietojen mukaan Facebookissa kiertää huhu, jossa väitetään naista puukotetun. Poliisi korostaa, ettei tässä tapauksessa ole käytetty puukkoa eikä ole mitään tietoa, että epäillyllä olisi ollut edes puukkoa mukanaan.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta tai epäillyn henkilöllisyydestä joko sähköpostilla [email protected] taikka puhelimitse 0800 90022.

Mahtaako olla sama tyyppi...
Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
aga
Adrian Monk
Viestit: 2767
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Mies puukotti naista lenkkipolulla Tesomalla

Viesti Kirjoittaja aga »

Nämä jäi edellisellä mainitsematta uutisesta: "Poliisi etsii miestä, jota epäillään naisen pahoinpitelemisestä viime yönä Tampereen Tesomajärven länsipuolella."
" Miehen tuntomerkit:

- arviolta yli 30-vuotias

- tumma takki, huppu päässä

- noin 170-180 cm pitkä

- ilmeisesti suomalainen, mutta humalatilan takia puhunut sammaltaen

- selässä musta reppu"
aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2263
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Naista puukotettu Tesomalla-ei ollut antaa tupakkaa

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Nuoren naisen iltalenkki sai järkyttävän käänteen Tampereella – tupakkaa pyytänyt mies puukotti

Julkaistu: 9.11.2015 14:14


Nuoren naisen iltalenkki sai järkyttävän käänteen, kun tuntematon mies pyysi häneltä tupakkaa ja löi useita kertoja teräaseella. Poliisi pyytää havaintoja tekijästä.
Nuori nainen oli lenkillä Tampereen Tesomalla viime torstai-iltana noin kello 20.45. Tesoman Käräjätörmän ja Tesoman jäähallin välisellä alueella häntä lähestyi tuntematon mies, joka pyysi tupakkaa.

Nainen vastasi, ettei hänellä ole. Tämän jälkeen mies työnsi välittömästi naista kohti kävelytien reunaa ja löi tätä kasvoihin.

Poliisin mukaan mies otti taskustaan teräaseen ja yritti lyödä sillä useita kertoja uhria rinnan alueelle. Nainen onnistui suojaamaan itseään, mutta siitä huolimatta hän sai rintaansa neljä viiltohaavaa ja käteensä torjuntavamman. Mies pakeni paikalta kohti Tesoman jäähallia.

Poliisi pyytää havaintoja tapauksesta ja epäillystä. Poliisin mukaan epäilty on taustaltaan ulkomaalainen ja hän puhuu suomea ontuvasti, mutta ymmärrettävästi. Hän on ihonväriltään kantaväestöä tummempi. Mies on arviolta noin 30-vuotias, noin 170 senttiä pitkä ja hoikka. Hänellä oli lyhyt parransänki. Miehellä oli yllään tumma taskullinen huppari ja jalassa löysähköt farkut. Lisäksi hänellä oli vaaleat lenkkarit. Yleisilmeeltään mies oli epäsiisti ja hänen vaatteensa haisivat lialta ja hieltä.

Tekoa tutkintaan törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi pyytää tietoja tapauksesta ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tiedot voi ilmoittaa myös soittamalla virka-aikana numeroon 0295445890.

IS
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson
Vastaa Viestiin