Muhoksen perhekotimurha 7/2015

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Kat_Revolver
Harjunpää
Viestit: 321
Liittynyt: Su Joulu 02, 2012 11:32 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Kat_Revolver »

Kuinka paljon lapsen oloista Filippiineillä on edes mahdettu tietää ennen adoptiota? Niin ja en tiedä onko kuinka relevanttia, mutta käsittääkseni hän on adoptoitaessa ollut nuorempi kuin 5-vuotias.

Tuoreimmassa Alibissa juttua Pohjolakodin säästötoimista. Ei nyt varsinaisesti mitään uutta ja tätä henkirikoustapaustakin vain sivuttiin.
Muovipussi päähän ja ruumis suohon.
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4941
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

Saattaa olla, että jään yksin tämän mielipiteeni kanssa, mutta mielestäni se, että kyseessä on adoptiolapsi, ei vaikuta tekoon. Perusteluni on se, että lähes kymmenen vuotta on perhe pärjännyt adoptiolapsensa kanssa oikein mainiosti ja hankaluudet ovat alkaneet vasta pojan teini-iässä. Todennäköisesti siinä vaiheessa, kun päihteet ovat alkaneet kiinnostaa enemmän kuin urheilu.
Vetäisin tästä johtopäätöksen, että adoptiolapsi on orientoitunut erinomaisesti meidän kulttuuriimme... :shock:
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
Nippu
Nikke Knakkertton
Viestit: 190
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 4:07 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Nippu »

JOS kyseinen henkilö olisi ollut adoptoitaessa viisivuotias, niin ainakin yksi mahdollinen syy siihen voisi olla adoptiokäytännöt, joiden mukaan adoptiovanhempien tulisi olla sen ikäisiä, että he voisivat olla lapsen biologiset vanhemmat. Käytännössä siis ainakin toisen vanhemmista olisi oltava alle 40, että saisi adoptoitua pikkuvauvan. Eli jos adoptiovanhemmat ovat asiassaan hieman myöhäisheränneitä (esim. yritetty tappiin saakka biologista lasta ja/tai kotimaista adoptiota), ainoa vaihtoehto on ottaa vanhempi lapsi.

Mitä tulee adoptiotaustaan ongelmien aiheuttajana, niin esimerkiksi kiintymyssuhdehäiriö saattaa kehittyä lapsessa jo ensimmäisen ikävuoden aikana saaduista hylkäämiskokemuksista (tarpeiden laiminlyönti) tai sitten myöhemmin traumaperäisenä. Mitä vanhempana lapsi adoptoidaan, sitä todennäköisemmin hänellä kiintymyssuhdehäiriö on, jos on kotoisin sellaisista olosuhteista, jotka sille altistavat. Kiintymyssuhdehäiriötä ei kehity kaikille huonoistakaan oloista tuleville ja sen vakavuudessa on muutenkin erilaisia tasoja, jonka vuoksi sitä ei aina riittävästi tunnisteta. Lisäksi lapset oireilevat sitä eri tavoin. Keskeistä kiintymyssuhdehäiriön hoidossa on korjaavat kokemukset, mutta vakavimmin vaurioituneet lapset eivät tahdo pystyä vastaanottamaan niitä ilman, että heidät ensin saadaan luottamaan siihen, että aikuiset kykenevät hoitamaan asiat, eikä heidän itsensä tarvitse pitää pystyssä koko maailmaa. Kun tällainen vakavasti vaurioitunut lapsi alkaa oireilla erilaisin käytöshäiriöin, häntä yleensä "ymmärretään" niin pitkään, että hän saa jopa vuosia pelkkää vahvistusta sille, että hän on vahvin ihminen maailmassa, eikä aikuisista ole mihinkään, koska eivät saa edes häntä lopettamaan itsensä tai toisten vahingoittamista. Lopulta sitten koittaa koulukotikomennus, mutta silloin lapsi on yleensä jo siinä jamassa, että hän on kehitellyt suojakseen vahvat narsistiset piirteet, eikä enää välitä mistään muusta, kuin omasta hyvästään. Suhteellisen terveellekin, mutta "pilalle hemmotellulle" nuorelle sääntöjen noudattaminen yhtäkkiä murrosiässä ottaa takuulla hiekkaan, mutta jos taustalla on kiintymyssuhdehäiriö, se saattaa olla käytännössä mahdotonta, koska sairaassa mielessään nuori todella pelkää maailman romahtavan, jos hän antaa tottelemalla pois omaa päätäntävaltaansa. Sitten ollaan seuraavaksi vankilassa.

Yllä kiintymyssuhdehäiriöistä kerrottu on arkipäivää huostaanotettujen lasten kohdalla, mutta joissain tapauksissa myöskään adoptiovanhempien hoiva ei ole riittävää korjaamaan vaurioita, jos mukana ei ole ammattitaitoa vaikeisiin psyykkisiin ongelmiin vastaamisessa.

Tunnen tai tiedän kaksi tällaista henkilöä lähipiirissäni. Toinen istuu elinkautista, toinen on vielä lapsi.
avion
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: To Huhti 14, 2011 5:53 pm
Paikkakunta: FIN

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja avion »

Lukekaa mitä Nippu kirjoittaa, on nimittäin todella vahvaa settiä!

Todella intensiivisellä ja pitkäkestoisellakaan terapialla ei enää vanhempana voida yleensä korjata sitä mitä on ehtinyt 0-3v. lapsen päässä tapahtua. Empatiakyky, turvallisuudentunne, kiintymyshäiriöt jne jne..
Roy Orbison
Nikke Knakkertton
Viestit: 174
Liittynyt: Ma Kesä 29, 2015 5:47 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Roy Orbison »

Kyllä pitää paikkansa se jos lapsi ei saa rakkautta eikä muitakaan henkistä kasvua tukevia tarpeita, esim. turvallisuuden tunne, itsetunnon normaali kehitys.Elämästä voi tulla suorittamista ja pakolla päivästä toiseen siirtymistä.Rakkaudettomasta kodista tulevat lapset joutuvat aikusinakin ponnistelemaan enemmän kuin normaalista kodista tulevat.Jos lasta vaan haukutaan/arvostellaan kielteisesti ,ei hän enään usko itseensä eikä näe elämäänsä arvokkaana.Tiedän mistä puhun,omasta kokemuksesta.Omat vanhempani olivat täysin kykenemättömiä vanhemmiksi.
kulma
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Huhti 04, 2014 3:49 am

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja kulma »

Murhasyyte lienee sitä perua, että kännyköistä tai tietokoneilta on tavattu suunnitelmallisuutta.


Yleiselle tasolle haluaisin nostaa semmoisen yksinkertaisen seikan esiin, että olisiko aikamiesten jo aika alkaa saada mm em pikkukakaroiden huumeidenkäyttöä ns kuriin.
Mikä sen estää että sitä penistä ei löydy kun tulee yleinenkin yhteiskunnallisuus aiheeksi. Kai ny kaikki tietää että valtaosasta tämänkään palstan aktiiveista ei ole yhtään mihinkään itsenäisen miehen esimerkkiä jakamaan, koska beavis+buttheadeista ei siihen vaan ole.

Luopukaa lopustakin itsemääräämislaillisuudestanne ja antakaa todellisten aikamiesten ottaa valkoisen miehen tuleva haltuun ja sitten kahden sukupolven kuluttua on taas jo uusien töiden aika keiden työn teolla on arvon seurakunta mitään merkitystä.
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Muppe »

kulma kirjoitti:Murhasyyte lienee sitä perua, että kännyköistä tai tietokoneilta on tavattu suunnitelmallisuutta.
Lue ketjua niin tiedät mistä se murha syyte on peräisin eikä tarvi puhella ihan ominsa ja keksiä päästä uusia juttuja tietokoneista ja puhelimista ketjuun,muheksella ei aiemmin ainakaan saanut olla puhelimia vain valvonnan alla sai soittaa eikä nettiyhteyksiä/tietokoneita ollut oppilaiden käytössä,muutenhan ne tilailee pakokyytejä yhtenään hakemaan.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Poliisi kertoi uusia yksityiskohtia Muhoksella tapahtuneen Metsolan lastensuojeluyksikön ohjaajan kuolemasta.

Kahta 1998 syntynyttä nuorta miestä epäillään murhasta ja törkeästä ryöstöstä.Myös kolmatta 1998 syntynyttä nuorukaista epäillään osallisuudesta tapahtumiin.

Poliisin mukaan kahdella pääepäillyllä oli tarkoitus päästä pois perhekodista hankkimalla yövalvojana toimineelta ohjaajalta kiinteistön avaimet käyttämällä väkivaltaa ja tarvittaessa tappamalla ohjaaja. Tekoa oli poliisin mukaan suunniteltu aamupäivästä lähtien.

Pääepäillyt kohdistivat ohjaajaan ”voimakasta väkivaltaa” ja veivät hänen hallussaan olleet avaimet, poliisi kertoo. Epäillyt ottivat yksikön auton, jolla he pakenivat kunnes jäivät kiinni Kuopiossa.
Alice
Neuvoja-Jack
Viestit: 563
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 6:01 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Alice »

Mikkelistä ja Vantaalta kotoisin olevia kahta 17-vuotiasta perhekodissa asunutta poikaa syytetään murhasta ja törkeästä ryöstöstä.

Pojat surmasivat Muhoksella sijaitsevan koulukodin 58-vuotiaan ohjaajan heinäkuun lopulla.

Perhekodissa asuneet nuoret olivat suunnitelleet poistumista Muhoksen perhekodista 25. päivä hankkimalla väkivalloin yövalvojana toimineen ohjaajan avaimet. Poliisin mukaan kaksikko oli valmis tarvittaessa tappamaan ohjaajan. Tekoa oli suunniteltu aamupäivästä alkaen. Pojat kertoivat teon syyksi halun päästä karkuun koulukodista.

Tuomitut käyttivät ohjaajaan voimakasta väkivaltaa ja varastivat tältä kiinteistön avaimet. Pojat ottivat käyttöönsä myös yksikön auton, jolla he pakenivat, kunnes jäivät kiinni Kuopiossa.

Väkivallan käytön seurauksena ohjaaja on kuollut. Rikosnimikkeenä on murha, koska teko on syyttäjän käsityksen mukaan ollut suunnitelmallinen sekä erityisen raaka ja julma. Lisäksi teossa on surmattu lastensuojelulain mukaista julkista vallan käyttöä sisältävää tehtävää suorittava henkilö. Tappo on siten verrattavissa niin kutsuttuun poliisimurhaan.

Jutussa syytetään lisäksi Hollolasta kotoisin olevaa 17-vuotiasta poikaa törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta tai toissijaisesti törkeän ryöstön valmistelusta.

Juttua käsitellään 9. ja 11. joulukuuta Oulun käräjäoikeudessa. Murhasta seuraamukseksi on elinkautinen vankeus. Jos rikoksen tekijä on alle 18-vuotias, enimmäisrangaistus on 12 vuotta vankeutta.

JENNI HARMANEN
[email protected]
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112 ... 3_uu.shtml

Päästään tätäkin nuorten tekemää murhaa taas jatkamaan.
Alice
Neuvoja-Jack
Viestit: 563
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 6:01 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Alice »

Laitetaan vielä Iltasanomista.
Muhoksen perhekodin surmasta epäiltyjä nuorukaisia syytetään murhasta ja törkeästä ryöstöstä. Syyttäjä on tänään jättänyt Oulun käräjäoikeudelle haastehakemuksen.

Kaksi 17-vuotiasta nuorta miestä karkasi heinäkuussa Muhoksella sijaitsevasta Metsolan perhekodista. Heidän epäillään pahoinpidelleen yhtä perhekodin 58-vuotiasta työntekijää niin rajusti, että tämä kuoli.

Syyttäjän mukaan teko täyttää murhan tunnusmerkit, koska se oli sekä harkittu että erityisen raaka ja julma.
Lokakuussa valmistuneen poliisin esitutkinnan mukaan kaksi nuorta olivat suunnitelleet tekoa pitkään. Poliisin mukaan epäillyillä oli ollut tarkoitus päästä pois perhekodista hankkimalla yövalvojana toimineelta ohjaajalta kiinteistön avaimet. Pojat olivat valmiita käyttämään väkivaltaa ja tarvittaessa tappamaan ohjaajan.

Tekoa oli suunniteltu aamupäivästä lähtien. Suunnitteluun osallistui myös kolmas epäilty, josta syystä poliisi epäili häntä rikoksen valmistelusta. Hän ei osallistunut kuitenkaan teon toteuttamiseen.

Poliisin mukaan pääepäillyt olivat kohdistaneet ohjaajaan voimakasta väkivaltaa ja anastaneet hänen hallustaan mm. kiinteistön avaimet. Epäillyt ovat ottaneet käyttöönsä yksikön auton, jolla he ovat paenneet paikalta kunnes jäivät kiinni Kuopiossa.

Kaikki epäillyt ovat kuulusteluissa kertoneet tekemisistään varsin avoimesti.

Päärikosnimikkeenä on murha, koska tekoa suunniteltiin ennakkoon ja ohjaajan kuolemaan johtanut pahoinpitely oli raaka ja julma. Lisäksi se oli kohdistunut suurelta osin puolustuskyvyttömään, julkista valtaa sisältävää tehtävää tekevään henkilöön.

Törkeä ryöstö liittyy siihen, että ohjaajan hallusta on anastettu omaisuutta kuolemaan johtanutta väkivaltaa käyttäen ja sen seurauksena on anastettu muutakin omaisuutta, mm. yksikön auto.
indeksi

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja indeksi »

Alice kirjoitti:Laitetaan vielä Iltasanomista.
Muhoksen perhekodin surmasta epäiltyjä nuorukaisia syytetään murhasta ja törkeästä ryöstöstä. Syyttäjä on tänään jättänyt Oulun käräjäoikeudelle haastehakemuksen.

Kaksi 17-vuotiasta nuorta miestä karkasi heinäkuussa Muhoksella sijaitsevasta Metsolan perhekodista. Heidän epäillään pahoinpidelleen yhtä perhekodin 58-vuotiasta työntekijää niin rajusti, että tämä kuoli.

Syyttäjän mukaan teko täyttää murhan tunnusmerkit, koska se oli sekä harkittu että erityisen raaka ja julma.
Lokakuussa valmistuneen poliisin esitutkinnan mukaan kaksi nuorta olivat suunnitelleet tekoa pitkään. Poliisin mukaan epäillyillä oli ollut tarkoitus päästä pois perhekodista hankkimalla yövalvojana toimineelta ohjaajalta kiinteistön avaimet. Pojat olivat valmiita käyttämään väkivaltaa ja tarvittaessa tappamaan ohjaajan.

Tekoa oli suunniteltu aamupäivästä lähtien. Suunnitteluun osallistui myös kolmas epäilty, josta syystä poliisi epäili häntä rikoksen valmistelusta. Hän ei osallistunut kuitenkaan teon toteuttamiseen.

Poliisin mukaan pääepäillyt olivat kohdistaneet ohjaajaan voimakasta väkivaltaa ja anastaneet hänen hallustaan mm. kiinteistön avaimet. Epäillyt ovat ottaneet käyttöönsä yksikön auton, jolla he ovat paenneet paikalta kunnes jäivät kiinni Kuopiossa.

Kaikki epäillyt ovat kuulusteluissa kertoneet tekemisistään varsin avoimesti.

Päärikosnimikkeenä on murha, koska tekoa suunniteltiin ennakkoon ja ohjaajan kuolemaan johtanut pahoinpitely oli raaka ja julma. Lisäksi se oli kohdistunut suurelta osin puolustuskyvyttömään, julkista valtaa sisältävää tehtävää tekevään henkilöön.

Törkeä ryöstö liittyy siihen, että ohjaajan hallusta on anastettu omaisuutta kuolemaan johtanutta väkivaltaa käyttäen ja sen seurauksena on anastettu muutakin omaisuutta, mm. yksikön auto.
sama asia kahteen kertaan, alice pois jättää kirjoittamatta
Juuri tämän takia ketjut menee ihan sekasin kun alice ....ei saatana
Beetu
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 4:47 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Beetu »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120 ... 8_uu.shtml

Toinen Muhoksen perhekotisurman syytetyistä: Tarkoitus oli tainnuttaa
Keskiviikko 9.12.2015 klo 10.11
Vantaalta kotoisin olevan syytetyn mukaan perhekotisurmasta syytettyjen oli tarkoitus alun perin vain tainnuttaa ohjaaja, jotta he pääsevät karkaamaan perhekodista.

LUE MYÖS
Muhoksen perhekotisurma käräjillä: Kahdelle syytteet murhasta

Rikostoverin käyttämä väkivallan määrä oli tullut yllätyksenä.

Molemmat syytetyt kiistivät murhasyytteet.
Beetu
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 4:47 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Beetu »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120 ... 6_uu.shtml

Muhoksen perhekotisurma: Kahdelle syytteet raa'asta murhasta
Keskiviikko 9.12.2015 klo 09.18 (päivitetty klo 10.13)
Syyttäjä vaatii rangaistusta kolmelle perhekoti Metsolassa asuneelle miehelle.

Murha tapahtui tämän vuoden heinäkuussa. (ARI KETTUNEN)

Oulun käräjäoikeudessa luettiin vastikään syytteet Muhoksen perhekoti Metsolassa tapahtuneesta surmasta.

Syyttäjä vaatii 12 vuoden rangaistusta kahdelle, tapahtumahetkellä 17-vuotiaalle, perhekodissa asuneelle miehelle tuomiota nuorena henkilönä tehdystä murhasta.

Syytteen mukaan perhekotiohjaajan surma Muhoksella oli poikkeuksellisen raaka. Kaksi perhekodissa asunutta poikaa käytti apuvälineinä muun muassa imuria, pöytälevyä ja johtoa.

Murhasta voidaan tuomita pääsääntöisesti vain elinkautiseen, mutta tekijöiden nuori ikä voi vaikuttaa mahdolliseen tuomioon.

Tämän lisäksi syyttäjä vaatii kaksikolle tuomiota nuorena henkilönä tehdystä törkeästä ryöstöstä.

Haastehakemuksesta ilmenee, että pojat ovat myöntäneet väkivallan käytön sekä ryöstömotiivin.

Syyttäjän mukaan syytetyt olivat veriteon jälkeen ottaneet auton avaimet ja anastaneet perhekodin auton, jolla he pakenivat. Heidät otettiin kiinni myöhemmin yöllä Kuopiosta.

Pojat aloittivat karkaamisen suunnittelun ja välineiden hankinnan viimeistään edellisenä päivänä, katsoo syyttäjä.

Kaikille kolmelle syyttäjä vaatii rangaistusta nuorena henkilönä tehdyn törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta. Kolmannelle pojalle syyttäjä vaatii ehdollista.

Toisella miehistä on aiempaa rikostaustaa. Hänet on tuomittu 84-vuotiaan naisen käsilaukun ryöstöstä tammikuussa 2015. Ryöstön aikana nainen kaatui maahan, kun tekijä repi tältä laukkua.

Teko oli sen suunnitelmallisuuden vuoksi oikeuden mukaan vakava. Tekijä myönsi rikoksen. Alaikäisenä hänet tuomittiin ehdolliseen vankeuteen neljäksi vuodeksi ja 15 päiväksi.

Muhoksen perhekotisurma käsitellään Oulun käräjäoikeudessa avoimin ovin.
Beetu
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 4:47 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Beetu »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120 ... 9_uu.shtml

Syyttäjä: Nuoret murhasivat perhekodin ohjaajan julmalla tavalla
Keskiviikko 9.12.2015 klo 11.02 (päivitetty klo 11.20)
Muhoksen perhekotisurma tehtiin syytäjän mukaan poikkeuksellisen raa'alla tavalla.

Syyttäjän mukaan tapahtumat saivat alkunsa heinäkuisen lauantain vastaisena yönä puolenyön aikaan, kun toinen murhasyytetyistä kävi olohuoneen sohvalla istuneen ohjaajan kimppuun takaapäin painamalla tätä metallisella uuniritilällä rintaa ja kaulaa vasten.

Ohjaaja pääsi irti otteesta ja talutti nuorukaisen huoneeseensa. Syyttäjän mukaan huoneen oven takana odotti kuitenkin toinen syytetyistä, joka löi ohjaajaa imurinputkella.

Syyttäjän mukaan tekoa oli suunniteltu jo päivällä ja imurinputki piilotettu etukäteen toisen syytetyn kaappiin. Myös keittiöstä haettu uuninritilä oli syyttäjän mukaan piilotettu. Tekoa suunniteltiin syyttäjän mukaan viestilappujen välityksellä.

Syyttäjän mukaan väkivalta jatkui huoneessa. Syytteen mukaan ohjaajaa kuristettiin, lyötiin ja potkittiin. Häntä hakattiin myös imurinputkella ja uuniritilällä, syyttäjä kuvaili tekotapaa oikeudessa.

Tässä vaiheessa toinen nuorista poistui syyttäjän mukaan huoneesta otettuaan ohjaajan avaimet haltuunsa. Toinen puolestaan haki toisesta huoneesta johdon, jolla hän syyttäjän mukaan kuristi ohjaajaa. Syyttäjän mukaan hän löi uhria myös pöytälevyllä.

Syyttäjän näkemyksen mukaan ohjaaja kuoli raa'an väkivallan seurauksena.

Molemmat pojat kävivät suihkussa, vaihtoivat veriset vaatteensa puhtaisiin ja suuntasivat perhekodin autolla kohti Kuopiota.

Kiistävät murhan

Toinen syytetyistä kiistää nuorena henkilönä tehdyn murhan ja tapon, mutta myöntää hätävarjelun liioittelun ja törkeän pahoinpitelyn. Hänen mukaansa ohjaaja on antautunut tappeluun, eikä ole hälyttänyt paikalle apua. Syytetty on omien sanojensa mukaan puolustanut omaa henkeä ja terveyttä.

Syytetyn mukaan tarkoituksena oli kolkata ohjaaja, jotta nuoret pääsisivät karkuun.

Myös toinen syytetyistä kiistää nuorena henkilönä tehdyn murhan, mutta myöntää pahoinpitelyn. Hänen mukaansa toisen syytetyn voimakas väkivalta tuli täytenä yllätyksenä.

Myös toisen syytetyn mukaan tarkoituksena on ollut ennakkoon suunniteltu karkaaminen.
Beetu
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 4:47 pm

Re: Perhekodissa murhattu aikuinen ohjaaja Muhoksella

Viesti Kirjoittaja Beetu »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120 ... 7_uu.shtml

Perhekotisurman toinen syytetty ennätti asua Muhoksella vain 4 päivää
Keskiviikko 9.12.2015 klo 11.55
Toinen perhekotisurman syytetyistä ehti asua Muhoksella Metsolan perhekodissa vain neljä päivää, ennen kuin hän epäilyjen mukaan syyllistyi ohjaajan raakaan surmatyöhön.

Mikkelistä kotoisin oleva 17-vuotias syytetty siirrettiin Kiljavalta Muhokselle maanantaina, kun veriteko tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä. Nuorukaiselle oli määrätty Kiljavalla ollessaan liikkumisrajoitus, joten hän ei saanut liikkua perhekodin ulkopuolella ilman saattajaa.
Vastaa Viestiin