Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölnissä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Berlin
Jack Bauer
Viestit: 937
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Lassie kirjoitti:
(Kiitos Kölnin tosiaankin..... vrt: esimerkiksi Helsingin poliisin tiedotustilaisuus syystalvella antoi tiedotuksen odottaa tiedossa jo silloin olleesta ulkomaalaisten harjoittamasta ahdisteluilmiöstä, muistan miten toimittaja kysyi toistamiseen onko ahdistelua ja missä määrin, poliisipäällikkö väisteli eikä vastannut asiaan - pimitettiin asioita ja kerrotiin tietyt julkisiksi käyneet raiskaustapaukset jotka oli "pakko" kertoa, kun olivat vuotaneet mediaan mutta ei menty turvaamaan ja tiedottamaan ihmisiä laajemmasta ahdisteluilmiöstä ( väärin tehtyä, toivotaan jatkossa rehtiyttä viranomaisiin).)
Miten tuleekin mieleen tämä tapaus
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 5&start=75

Mamuista koostunut katujengi oli jo PUOLI VUOTTA hakannut suomalaisia puistoissa ja kaduilla ennenkuin poliisi edes tiedotti asiasta !!!! Yle ei raportoinut asiaa juuri ollenkaan.

Todella monia mamujen tekemiä raiskauksia poliisi on piilotellut ja ilmoittanut VASTA kun tiedot ovat levinneet somessa.

On todella huolestuttaavaa, että poliisit piilottelevat mamujen rikoksia ja antavat niiden jatkua eikä ihmisiä (=suomalaisia) varoiteta ollenkaan.

Ahdisteluita on tapahtunut koko syksyn ajan (kun vähänkin somea seuraa ja pitää silmänsä auki Helsingissä). Miksi niistä ei ole tiedotettu ? Onko sisäasianministerio KIELTÄNYT poliisia kertomasta ? (huhu kertoo juuri näin)

Mitähän tässä vielä tuleekin esille ?
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?
Maribel_88
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Pe Loka 10, 2014 9:24 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Maribel_88 »

Berlin kirjoitti:
devil_doll kirjoitti:Saksassa on jo noin 500 rikosilmoitusta joukkoahdistelutapahtumasta. On ihan selvää, ettei niitä selvitetä koskaan. Voimannäyttö oli onnistunut: "Te päästitte meidät tänne ja nyt me teemme mitä haluamme; teidän hallituksenne suojelevat meitä, ja te tulette omaksumaan arvomme".

Tälle joukkoraiskailulle on nimikin: "Taharrush" tai "Taharrush gamea". Sillä osoitetaan naisille ja lapsille, etteivät he ole tasaveroisia miesten kanssa. Se on ollut tunnettu arabikulttuurissa jo pitkään ja nimenomaan miesten ylivallan osoituksena, johon ei virkavaltakaan puutu, koska on naisen oma vika jos se haluaa huuhailla kodin ulkopuolella.
G
Uudenvuoden häirintöihin oli kehotettu somessa, aivan kuin Egyptissäkin arabikevään yhteydessä. Egyptissä Taharrushia käytettiin osoittamaan naisille, että heidän on turha kuvitella voivansa muuttaa omaa asemaansa vallankumouksessa. Nyt länsimaissa sitä selvästi käytetään, jotta saataisiin länkkärit omaksumaan islamilaiset arvot eli akat pysykööt kotona tai tulkoot raiskatuksi.

http://www.breitbart.com/london/2016/01 ... to-europe/
Loistava kirjoitus. Noinhan se juuri on.
Pitäisikö antaa suomalaisille toimittajille vinkki, mistä on kyse, kun eivät itse omaa ammattiaan pysty hoitamaan? Vitsi, vitsi, eihän se vihervassarit uskalla tuosta kirjoittaa mitään.

Ruotsissa ja saksassa on ihan eri intressit lehdistöllä. Ne uskaltavat nostaa esiin asioita, joista virkamiehet ja poliisi vaikenevat. Suomessa päinvastoin. Sanoma ja yle kaivavat kaiken mahdollisen paskan esim.nyt tuota rohkeaa poliisia vastaan, joka kertoi joukkoahdistelusta totuuden....tuo 45 v vanha uutispätkä oli naurettavuudessaan kaiken huippu. Kehtaavatkin esittää tuollaista "todistusaineistona"

Ulkrike ei onneksi pysty tuota linkkiä ymmärtämään kun se on Lontooksi :P
Muuten täysin samaa mieltä kanssasi tästä iljettävästä ilmiöistä, mutta kyllähän Ruotsissa sananvapauden tila on onneton. Maahan on luotu eräänlainen pelon ilmapiiri; joka suunsa uskaltaa avata, niin...mitä Ruotsin mediaan tulee, niin oliko se nyt Washington Times, joka teki reportaasin eri Euroopan maiden sananvapauden tilasta. Ruotsi sai kunniamaininnan "Skandinavian Pohjois-Korea", joka kertoo jo paljon.

YLEN:n lähes puoli vuosisataa vuotta vanha hmm...uutispätkä oli toki lähinnä surkuhupaisa rimanalitus. Aivan samalla on käynyt useammin kerran aiemminkin. Ruotsissa alettiin jotain pari vuotta sitten kohista joukkoraiskauksista suurissa kaupungeissa. Asiaa ei voitu enää salailla ja siitä oli median Ruotsissakin pakko kirjoittaa, joka sitten levisi myös Suomeen. Alkoi samanlainen absurdi keskustelu kuin mitä nyt käydään. Silloinhan hesari julkaisi säälittävän jutun teinien tekemistä joukkoraiskauksista, ja siitä kuinka niitä on ollut "aina". Saattoi olla NYT-viikkoliite, jossa jokin anonyymi teini muka vahvisti ilmiön todeksi. Itsehän olin teini reilu 10 vuotta sitten, enkä ole ko. ilmiöstä kuullut koskaan aiemmin. Ja nyt oli kyse autoilla tai jalan liikkuvista mies/poikaporukoista, jotka vain yhtä tarkoitusta varten liikkuivat Ruotsin kaupungeissa. Tuntuuko yhtään tutulta verrattuna tähän päivään? Katsoin itse samoihin aikoihin kuvottavan australialaisen dokumentin sikäläisestä joukkoraiskausilmiöstä, ei tarvinne kertoa mistä maailmankolkasta tekijät olivat kotoisin...

Toinen vastaava oli toissa syksyinen stadissa tapahtunut järjestelmällinen ja rasistiseen motiiviin perustunut ulkomaalaisjengien suorittamat ryöstöt, pahoinpitelyt, puukotukset etc. Tapauksia oli reilusti yli sata, todennäköisesti paljon enemmän. Uhrit valikoitui syntyperän perusteella. Rasistinen motiivi ei sitten olekaan niin kova juttu kun se kohdistuu valtaväestöön. Myös tämä poiki koko joukon erilaisia lehtijuttuja, kolumneja ym...mm. hesari & YLE tekivät jutut, joissa kerrottiin kuinka joukkotappelut ovat osa suomalaista kulttuuria. Kuinka niitä on aina ollut, ja kuinka 60-luvulla naapuruskaupunkien nuoriso nahisteli keskenään ja muuta roskaa, joka ei liittynyt itse aiheeseen mitenkään. Suomessa, ja monessa muussa maassa media on käytännössä yhdessä ja samassa omistuksessa, eli täällä Sanoma Oy omistaa kaikki keskeiset julkaisut. YLE tietysti rahoitetaan pakkoverolla. Mut siis aina kun jotain siirtolaistulvan aiheuttamaa ikävää tulee esiin, alkaa vastenmielinen propagandakampanja, etenkin YLE:n ja hesarin toimesta, ja IS peesaa saman talon lehtenä kuin hesari päivän-parin päästä.

Vielä sellainen ajatus...on ollut ahdistelua, huutelua, kähmimistä, raiskauksia (myös joukko), ryöstöjä, pahointelyjä jne. Puolessa vuodessa on puskaraiskattu naisia enemmän kuin koskaan, ja vain pakkaset ovat hieman ovat hillinneet pahinta. Kuinka moni uhreista on ollut jokin muu kuin kantaväestön edustaja? Niin, uhriksi "pääsee" syntyperän perusteella. Halonen vaatii lisää rahaa kotouttamiseen. Kuinka yllättävää. Taikasana "kotoutus". Voidaanko kohtuudella olettaa, että henkensä kaupalla -niin kuin saamme koko ajan kuulla- tänne tulleet omaisivat hiukan sitä omaa motivaatiota kotiutua. Ei ketään voi, eikä siihen ole varaakaan, kädestä pitäen kotouttaa. Olemme kohta käytännössä tilanteessa jossa maksamme näille siitä että elävät ihmisiksi...vai olemmeko jo???

Muok. "Skandinavian, ei Euroopan"
disposal
Jane Marple
Viestit: 1014
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja disposal »

Maribel_88 kirjoitti: Suomessa, ja monessa muussa maassa media on käytännössä yhdessä ja samassa omistuksessa, eli täällä Sanoma Oy omistaa kaikki keskeiset julkaisut. YLE tietysti rahoitetaan pakkoverolla. Mut siis aina kun jotain siirtolaistulvan aiheuttamaa ikävää tulee esiin, alkaa vastenmielinen propagandakampanja, etenkin YLE:n ja hesarin toimesta, ja IS peesaa saman talon lehtenä kuin hesari päivän-parin päästä.
lisäisin myös Alma Media:n tuohon sakkiin, kyseinen konserni hallinnoi toista iltapäivälehteä ja paikallislehtiä. Paikallislehtien uutisointi on ollut myös kaikkea vaikenemisen ja kieltämisen väliltä
Maribel_88 kirjoitti: Halonen vaatii lisää rahaa kotouttamiseen. Kuinka yllättävää. Taikasana "kotoutus". Voidaanko kohtuudella olettaa, että henkensä kaupalla -niin kuin saamme koko ajan kuulla- tänne tulleet omaisivat hiukan sitä omaa motivaatiota kotiutua. Ei ketään voi, eikä siihen ole varaakaan, kädestä pitäen kotouttaa. Olemme kohta käytännössä tilanteessa jossa maksamme näille siitä että elävät ihmisiksi...vai olemmeko jo???
Huoli pois! Maahanmuuttovirasto on nyt tuonnut seksistä kertovan kännykkäkurssin englannin, arabian ja somalin kielellä. Matut voi kännykällään lukea kuinka kopelointi ja seksiin pakottaminen on paha, älä kouri kenenkään sukuelimiä luvatta ja kuinka rikollista toiminta on. Lisäksi kurssilaisille tehdään käytännön harjotteita kuten tehtäviä "saatko raiskata kaupan kassan koska hän hymyili", "voitko kosketella naista mikäli hän on yksin liikkeellä julkisesti" yms. Taitaa vaan käydä niin että muutama johtaja ja ohjelman tehneet ovat tässä voittajia ja viulut maksaa(väkisin luonnossa) veronmaksajat
Köpekman
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: To Marras 28, 2013 2:35 am

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Köpekman »

Maribel_88 kirjoitti:Kuinka moni uhreista on ollut jokin muu kuin kantaväestön edustaja? Niin, uhriksi "pääsee" syntyperän perusteella.
Muuten pitkälti samoilla linjoilla, mutta tuohon lainaamaani kohtaan sen verran, että tuohan on hyvinkin loogista. Jos naisista (eli potentiaalisista raiskattavista) lonkalta heitettynä 95% on kantaväestöä ja porukka etsii jotakuta raiskattavaa tai ahdisteltavaa, niin suomalaisnaisen on vaan kelvattava, halusi ahdistelija sitä tai ei.

Eli siis emmä usko, että nää raiskarit ja ahdistelijat suomalaisnaisia jahtaa ja salakuuntelee, että onko tuo ny varmasti suomalainen eikä esim. venäläinen. Mä uskon, että jos raiskaus tai ahdistelu mielessä tuolla pyörii, niin se on ihan se ja sama onko uhri suomalainen, saksalainen tai vaikka intialainen.
Ohoh
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Pe Loka 02, 2015 11:21 am

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Ohoh »

Seksuaalinen ahdistelu oli ennalta suunniteltua - "Hyökkää ja raiskaa valkoinen nainen"

Saksan viranomaisten mukaan uutena vuonna Kölnissä tapahtunut seksuaalinen ahdistelu oli ennalta suunniteltu.

– Uutena vuonna tapahtuneet hyökkäykset naisia vastaan olivat ennalta suunniteltuja. On selvää, että ahdistelijat saapuivat Kölniin ja muihin kaupunkeihin toisilta paikkakunnilta. Yleensä tällainen tapahtuu sosiaalisen median kautta, mutta ryhmät ovat suljettuja, Saksan keskusrikospoliisi BKA sanoo Die Zeit lehden mukaan.

Poliisi kuitenkin toteaa olevan täysin selvää, että ahdistelijat ovat kommunikoineet keskenään ja sopineet kokoontumisesta.

Kölnissä naiset ja tytöt ovat tehneet tapahtuneesta jo yli 500 rikosilmoitusta, kertoo Die Welt.

Saksan oikeusministeri Heiko Maas esitti epäilyksen järjestäytyneestä toiminnasta jo viime sunnuntaina. Saman epäilyn esitti sisäministeri Thomas de Maizière.

Italialaislehti Il Giornale puolestaan kertoi maanantaina, että seksuaaliseen ahdisteluun on yllytetty muun muassa sähköpostilla ja tekstiviesteillä.

"Hyökkää ja raiskaa valkoinen nainen, käytä häntä niin kuin tahdot. Uutena vuotena tehkää taharrush gamai kaikkialla Euroopassa. Hyökätkää heidän naisiaan vastaan, näyttäkää, keitä olemme", kuului lehden mukaan viesti.

Il Giornalen mukaan viestiä lähetettiin arabiaksi, englanniksi, saksaksi ja italiaksi.
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/sa ... telu-45294
Berlin
Jack Bauer
Viestit: 937
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Ulrike kirjoitti:
devil_doll kirjoitti:Dahlgrein viimeinen kommentti nuorten tyttöjen osuudesta omaan ahdisteluunsa on aivan käsittämätön. Kun et voi kieltää itse ilmiötä, syytä ainakin uhria? Oksettavaa, ja vielä tieteen edustajalta. Nainen on naiselle/tytölle susi?
Kaksi kulttuuria: toisessa seksuaalisuus on vapaata ja ylikorostunutta, toisessa taas vaiettua, kiellettyä ja peiteltyä. Kun tällaiset maailmat kohtaavat, on aivan selvää, että ongelmia syntyy.
Kerrankin Ulrikelta yksi järkevä lause.

MUTTA kumpi ryhmä on tunkeutunut toisen maahan??? Ovatko länsimaalaiset ihmiset harjoittaneet laitonta maahantunkeutumista arabimaihin? Ja yrittäneet tuoda oman vapaan seksuaalisuutensa sinne? Arabimaissa eurooppalaiset peittävät olkapäänsä jne moskeijoissa ja yrittävät käyttäytyä kyseisen maan sääntöjen mukaan. Näin on opetettu.

Vai ovatko elintasosurffarit tulleet eurooppaan ja tuoneet oman naisten alistamis/ahdistelukultuurin mukanaan?

Maassa maan tavalla. Miksi se koskee vain suomalaisia tai eurooppalaisia??? Voisiko Ulrike avata asiaa enemmän? Miksi laittomat maahantunkeutujat saavat tehdä OMAN kultturinsa mukaan?

Ja jopa suvakki-orpo sanoo, etä noin max 30% saavat turvapaikan. Mitä vittua nuo 70 % sitten on ? Laittomia elintasosurffareita. Rintamakarkureita. Säälittävän munattomia luusereita, jotka jättävät lapset ja vaimot sodan keskelle. Eivät yhtään mitään muuta. Eivät ainakaan hädänalaisia
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?
chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Ruotsissa oli salattu samaa ilmiötä kaksi vuotta:

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkel ... i-rikokset

Teinityttöjen laajaa ahdistelua rokkifestarilla Tukholmassa – poliisi salasi rikokset 2 vuotta

Ruotsissapoliisi tutkii julkisuuteen vuotaneita tietoja, joiden mukaan ulkomaalaiset nuorukaiset ahdistelivat joukolla teinityttöjä tukholmalaisella musiikkifestivaalilla. Laajamittaista ahdistelua raportoitiin Tukholman poliisille kahtena vuotena peräkkäin 2014–2015.

Tukholman poliisi ei kertonut ilmiöstä tiedotusvälineille, koska tekijöinä oli alaikäisinä pakolaisina Ruotsiin tulleita nuoria miehiä.

Sen sijaan viranomaiset varoittivat festivaalin järjestäjiä ja vapaaehtoistyöntekijöitä pitämään nuorukaisia silmällä ensimmäisten tapausten tultua esille.

Ahdistelun uhriksi jäänyt 15-vuotias tyttö kertoo, että ahdistelijat piirittivät uhrin yleisömeressä ja kävivät käsiksi, "vaikka tytöllä olisi ollut poikaystävä".

Asia paljastui, kun ruotsalaislehti Dagens Nyheter sai haltuunsa poliisin sisäisiä raportteja.

Poliisi on aloittanut tapauksesta tutkinnan.

Nuorten ulkomaalaismiesten tyttöihin kohdistama laaja ahdistelu on puhuttanut saksalaiskaupungeissa uudenvuoden yönä sattuneiden tekojen jälkeen.

Yksistään Kölnissä on kirjattu liki 500 rikosilmoitusta.

Suomessa Helsingin poliisi on kertonut ehkäisseensä ahdistelua uutenavuotena. Helsingin poliisin mukaan sillä on tutkittavana kolme rikosilmoitusta. Epäiltyjen määrä voi nousta kymmeniin miehiin.

Poliisi joutui Helsingissä kovan arvostelun kohteeksi viime viikonloppuna, kun se kertoi tapauksista julkisuuteen.

---

Ny on myös ilmennyt että Malmössa on tapahtunut joukkoahdistelua vuodenvaihteessa. Lisäksi Itavallassa ja Sveitsissä. Tässähän on aivan selvä rasistinen piirre kun kehotetaan "raiskaamaan valkoisia naisia" ; vihapuhetta, rasismia ja kiihotusta kantaväestöjen kansanryhmiä vastaan. Näistä tuli rangaista ehdottomasti kovimman asteikon mukaan. Miksi ovat rasismin vastustajat nyt hiljaa asiasta?
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Ulrike kirjoitti: Kaksi kulttuuria: toisessa seksuaalisuus on vapaata ja ylikorostunutta, toisessa taas vaiettua, kiellettyä ja peiteltyä. Kun tällaiset maailmat kohtaavat, on aivan selvää, että ongelmia syntyy.
Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vakavimmat ongelmat (lapsiin, tyttöihin ja naisiin kohdistuva seksuaalinen häirintä, ahdistelu, raiskaukset, joukkohäirintä, joukkoahdistelu, joukkoraiskaukset, taharrush gamae ja naisten suunnitelmallinen häpäisy sekä "paikannäyttö") johtuvat vain ja ainoastaan tuosta toisesta osapuolesta.

Muoks. Ulriken agendan tietäen hänen kommenttinsa on tarkoitettu vähättelemään ongelmaa ja jakamaan osa vastuusta tytöille ja naisille.
All is pretty.
- Andy Warhol
Berlin
Jack Bauer
Viestit: 937
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Gladys kirjoitti:
Ulrike kirjoitti: Kaksi kulttuuria: toisessa seksuaalisuus on vapaata ja ylikorostunutta, toisessa taas vaiettua, kiellettyä ja peiteltyä. Kun tällaiset maailmat kohtaavat, on aivan selvää, että ongelmia syntyy.
Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vakavimmat ongelmat (lapsiin, tyttöihin ja naisiin kohdistuva seksuaalinen häirintä, ahdistelu, raiskaukset, joukkohäirintä, joukkoahdistelu, joukkoraiskaukset, taharrush gamae ja naisten suunnitelmallinen häpäisy sekä "paikannäyttö") johtuvat vain ja ainoastaan tuosta toisesta osapuolesta.

Muoks. Ulriken agendan tietäen hänen kommenttinsa on tarkoitettu vähättelemään ongelmaa ja jakamaan osa vastuusta tytöille ja naisille.
Niinpä. Ulrike kun ei ole onnistunut saamaan miestä koskaan niin hän yrittää syyllistää niitä naisia/tyttöjä, joihin miehet kiinnittävät huomion. Kun vanhapiika/poika ei ole koskaan saanut ihailua, hän ei ymmärrä ollenkaan, että mamujen harjoittama törkeä joukkokäpälöinti ei ole kaikkien naisten unelma...
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?
r&b
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Maalis 07, 2013 11:41 am

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja r&b »

Simple kirjoitti: ...Hmm. Teorioita on monia. Ehkäpä ahdistelut ovat yläpuolelta organisoitua ääriajattelun lietsontaa, puoleen ja toiseen? ...
Tässä hybridisotanäkemystä naisten organisoidusta ahdistelusta:
lähde: http://maailmajapaikat.blogspot.fi/2016 ... lusta.html
Maailma ja paikat-bloggaaja sanoo kommentissaan kirjoitusta jaetun yllättävän paljon ja hän joutui sulkemaan bloginsa puoleksi päiväksi häiriöiden takia.
"Lisäksi olen joutunut deletoimaan ison kasan kommentteja, jotka sisälsivät uhkauksia tai muuta epäasiallista. Deletoin myös kaikki kommentit, jotka lähtivät liikkeelle olkinukkeasetelmasta: suvakit sitä ja suvakit tätä, tai Nato-trollit piilottavat CIA:n karvaisen käden.

Ilmiö vahvistaa sen, että on kaksi asiaa, joita Suomessa ei saa kritisoida saamatta niskaansa törkyvyöryä: Persut ja Venäjä."

Blogissa tuotiin esille hyvin todennäköinen mahdollisuus että mellakat oli provosoitu ja esiteltiin Venäjän toimintatapoja.
J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

http://www.hs.fi/ulkomaat/a145257894815 ... uimmat-#10
Irakin naistoimittajien järjestön IWJF:n viime syksynä toteuttaman pienimuotoisen kyselyn mukaan lähes 80 prosenttia irakilaisista naisista on kokenut seksuaalista häirintää. Ilmiötä pidetään Irakissa uutena, sillä naisten asema oli Irakissa jo 1970-luvulta alkaen parempi kuin monissa muissa arabimaissa.

Kyselyn johtopäätösten mukaan seksuaalisen häirinnän lisääntymisen takana on kulttuuri, jossa miehet ja naiset pyritään pitämään toisistaan erillään kouluissa ja julkisilla paikoilla.

”Normaaleja ja luonnollisia suhteita tyttöjen ja poikien välille ei pääse syntymään. Kun vuorovaikutusta lopulta tapahtuu, se on jännitteistä, täynnä pelkoa ja kireyttä”, raportissa todetaan.

Raportin mukaan tyttöjen ja poikien eristäminen toisistaan on johtanut siihen, etteivät lapset ymmärrä julkisten tilojen olevan kaikkien yhteisesti jakamia, eivätkä miehet kunnioita julkisessa tilassa olevia naisia.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö
Maribel_88
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Pe Loka 10, 2014 9:24 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Maribel_88 »

Köpekman kirjoitti:
Maribel_88 kirjoitti:Kuinka moni uhreista on ollut jokin muu kuin kantaväestön edustaja? Niin, uhriksi "pääsee" syntyperän perusteella.
Muuten pitkälti samoilla linjoilla, mutta tuohon lainaamaani kohtaan sen verran, että tuohan on hyvinkin loogista. Jos naisista (eli potentiaalisista raiskattavista) lonkalta heitettynä 95% on kantaväestöä ja porukka etsii jotakuta raiskattavaa tai ahdisteltavaa, niin suomalaisnaisen on vaan kelvattava, halusi ahdistelija sitä tai ei.

Eli siis emmä usko, että nää raiskarit ja ahdistelijat suomalaisnaisia jahtaa ja salakuuntelee, että onko tuo ny varmasti suomalainen eikä esim. venäläinen. Mä uskon, että jos raiskaus tai ahdistelu mielessä tuolla pyörii, niin se on ihan se ja sama onko uhri suomalainen, saksalainen tai vaikka intialainen.
No joo, toki statistiikan mukaan näin. Muotoilin sanottavani hiukan huonosti, ellen jopa hieman provosoivasti 8) Oikeastaan tarkoitin sitä, että valitsisiko maturaiskuri uhrikseen sellaisen naisen, joka olisi lähi-idästä kotoisin olevan näköinen. Raiskaisiko nää "toisiaan"? Mutta mun mielestä se ei ole tässä sopassa nyt oleellista. Nuo ainakin säkkiin pukeutuvat eivät kovinkaan usein edes liiku yksin. Toisaalta, kuten saimme Iltasanomien katupartiointia koskevasta uutiskommenteista lukea, parin kirjoittajan mielestä oli perin outoa, että naiset ylipäätään liikkuvat myöhään illalla, ellei peräti yöllä ulkona :lol:

Ehkä jotkut alkavat jo alitajuisesti ajatella niin kuin muslimimiehet yleensä. Naisen ei kuulu liituilla yleisillä paikoilla, tai luulla voivansa mennä ja tulla niin kuin huvittaa, ainakaan ilman miespuolista "saattajaa". Nimimerkki devil_doll on tässä ketjussa hyvin aiheesta kirjoittanut. Näiden suurissa ihmisjoukoissa tapahtuvien tyttöjen ja naisten ahdistelujen tarkoitus on eräällä tapaa tehdä kaapin paikka selväksi, "katsokaa nyt, te laskitte meidät tänne, nyt teemme niin kuin meitä huvittaa". Mulle naisena on käsittämätöntä, että näille riittää niinkin paljon peesaajia, vieläpä naisten joukosta. Itsehän en aio tästä vapaudesta suosiolla luopua.

Muok. typo
Rubiskreebeli
Jack Bauer
Viestit: 969
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

Maribel_88 kirjoitti:Mulle naisena on käsittämätöntä, että näille riittää niinkin paljon peesaajia, vieläpä naisten joukosta. Itsehän en aio tästä vapaudesta suosiolla luopua.
Ihan mielenkiinnosta haluaisin kysyä missä sinun rajasi menee? Eli missä kohtaa olisit valmis luopumaan tuosta vapaudesta? Luopuisitko siitä jos sinulla olisi satavarma tieto, että sinut joukkoraiskataan tunnin kuluttua jos et luovu?

Toisena kysymyksenä toinen teoreettinen tilanne. Sinut joukkoraiskataan. Mitä arvelisit miettiväsi kyseisestä vapaudesta tapahtuman jälkeen? Olisiko kantasi erilainen kuin tällä hetkellä?
Maribel_88
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Pe Loka 10, 2014 9:24 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Maribel_88 »

disposal kirjoitti:
Maribel_88 kirjoitti: Suomessa, ja monessa muussa maassa media on käytännössä yhdessä ja samassa omistuksessa, eli täällä Sanoma Oy omistaa kaikki keskeiset julkaisut. YLE tietysti rahoitetaan pakkoverolla. Mut siis aina kun jotain siirtolaistulvan aiheuttamaa ikävää tulee esiin, alkaa vastenmielinen propagandakampanja, etenkin YLE:n ja hesarin toimesta, ja IS peesaa saman talon lehtenä kuin hesari päivän-parin päästä.
lisäisin myös Alma Media:n tuohon sakkiin, kyseinen konserni hallinnoi toista iltapäivälehteä ja paikallislehtiä. Paikallislehtien uutisointi on ollut myös kaikkea vaikenemisen ja kieltämisen väliltä
Maribel_88 kirjoitti: Halonen vaatii lisää rahaa kotouttamiseen. Kuinka yllättävää. Taikasana "kotoutus". Voidaanko kohtuudella olettaa, että henkensä kaupalla -niin kuin saamme koko ajan kuulla- tänne tulleet omaisivat hiukan sitä omaa motivaatiota kotiutua. Ei ketään voi, eikä siihen ole varaakaan, kädestä pitäen kotouttaa. Olemme kohta käytännössä tilanteessa jossa maksamme näille siitä että elävät ihmisiksi...vai olemmeko jo???
Huoli pois! Maahanmuuttovirasto on nyt tuonnut seksistä kertovan kännykkäkurssin englannin, arabian ja somalin kielellä. Matut voi kännykällään lukea kuinka kopelointi ja seksiin pakottaminen on paha, älä kouri kenenkään sukuelimiä luvatta ja kuinka rikollista toiminta on. Lisäksi kurssilaisille tehdään käytännön harjotteita kuten tehtäviä "saatko raiskata kaupan kassan koska hän hymyili", "voitko kosketella naista mikäli hän on yksin liikkeellä julkisesti" yms. Taitaa vaan käydä niin että muutama johtaja ja ohjelman tehneet ovat tässä voittajia ja viulut maksaa(väkisin luonnossa) veronmaksajat


Aivan totta. Alma Median unohdin listata, ja se tosiaan omistaa Sanoma Oy:n rinnalla kaikki Suomen keskeisimmät mediajulkaisut, TV-kanavat jne...propagandakoneisto on ikään kuin valmiiksi keskitetty samoihin käsiin.

Tietysti hyvä, että mamuvirasto yrittää jotain tehdäkin, mutta ei tuo nyt oikein vakuuta. Kyseessä on vuosisatoja vanhat tavat ja asenteet joita ei pikku kurssituksilla pyyhkäistä pois. Olisiko tehokkaampaa tehdä selväksi, että lähtö tulee tästä maasta kertalaakista jos lakia rikotaan millään tavalla. Minusta on kohtuullista odottaa asiallista ja lainkuuliaista käytöstä mistäpäin tahansa maailmaa tulleilta, etenkin kun saavat täyden ylöspidon ja käyttörahaa, maksuttoman (ja nopeamman kuin kantaväestö) terveydenhuollon ym ym...

Mulla on eräs tietty harrastus jonka puitteissa joutuu toisinaan liikkumaan myöhään ulkona, ja joskus yölläkin tai aamuyöllä. Sen olen PK-seudulla lopettanut jo pari kesää sitten. Siirryin toiseen kaupunkiin harrastelemaan aina silloin tällöin. Nyt viime syksynä sinne polkaistiin pystyyn kaksi vokkia, ja siinä meni sekin mahdollisuus harrastaa. Saldo viimeiseltä neljältä kuukaudelta on 2 puskaraiskausta ja useampi yritys/ahdistelutapaus. Todellista määrää, ainakin ahdistelujen suhteen ei voi tietää, koska niistä niin mielellään media, ja joskus myös poliisi vaikenee. Mun elintila on kaventunut, ja joidenkin muiden taas laajentunut! Siksi mua nyppii tosissaan lukea eri viranomaisten sun muiden kolumnistien ym. juttuja kuinka pelko on turhaa, menkää ja tutustukaa toisiinne jne. Entäpä jos mä en halua tutustua väkeen jossa on mahdollisesti isis-terroristeja, tai muuta hämärää ainesta. Mehän ei tiedetä näistä ihmisistä yhtään mitään.

Ratkesin totaalisesti kun Orposta äänestettiin, vai miten se tehtiinkään, hallituksen jämäkin ministeri. Mies, jolla on homma tiukasti hallussa :lol: Viime syksynä, kun olisi ollut tilaisuus näyttää mistä puusta mies on veistetty, oli Orpo täysin pihalla sormi suussa. Niiden viikkojen aikana, kun jämäkkä Orpo "seurasi tilannetta", valui maahan laittomia siirtolaisia, onnenonkijoita ja jopa isis-terroristeja läjäpäin. Vasta kun Saksa heräsi ja alkoi sulkea rajojaan, aina yhtä jämerä Orpokin ilmoitti, että "tiettyjen maiden turvallisuustilannetta päivitetään". EU on siinä pisteessä, että on pakko miettiä avokätinen siirtolaispolitiikka uusiksi, muuten koittaa todella huonot ajat kaikille. Sen voisi saksalaiset aloittaa potkaisemalla Merkelin pihalle politiikasta.
J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

^Näin.

Ja olisiko kohtuutonta odottaa, että maahantulijat itse haluaisivat ja pyrkisivät, tekisivät kaikkensa kotoutuakseen, eikä niin että heitä yritetään isolla rahalla kotouttaa (vasten tahtoaan) ja raahata perässä haluttomana massana?
Joku aiemmin kertoikin oman isänsä omatoimisesta sopeutumisesta ja suomalaiseen yhteiskuntaan sijoittumsesta. Ei sitä kukaan rahoittanut. Raha EI ole ratkaisu tähän, ja ihmettelen yhä enemmän Tarja Halosen muutenkin kummallisia kommentteja. Dementia iskenyt? :evil:
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö
Vastaa Viestiin