Kouluammuskelu Kanadassa - viisi kuollutta

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2591
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Kouluammuskelu Kanadassa - viisi kuollutta

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Vähäistä tietoa vielä

Ainakin kaksi kuollut kouluampumisessa Kanadassa
Lauantai 23.1.2016 klo 00.04 (päivitetty klo 00.22)
Kanadassa La Loche Community -koulussa on tapahtunut kouluampuminen.

Viranomaisten mukaan kuolleita on ainakin kaksi. La Loche Community -koulu ja paikallinen ala-asteen koulu ovat lukittuina.

Koulu kertoo Facebookissa, että meneillään on hätätilanne. Kukaan ei saa mennä sisälle kouluun tai ulos koulusta, ennen kuin tilanne on selvinnyt.

CBC:n haastatteleman sairaanhoitajan mukaan paikallisessa terveyskeskuksessa on hoidettava useita ampumisesta haavoittunutta.

- Juoksin ulos koulusta. Ihmiset kiljuivat. Kuulin kuusi tai seitsemän laukausta ennen kuin juoksin ulos, kertoo 10. luokalla oleva Noel Desjarlais CBC:lle.

La Loche sijaitsee Saskatchewaninissa Kanadan keskiosassa.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201601 ... 1_ul.shtml

FB:

"La Loche Community School - LLCS
2 t ·
There is currently an emergency occurring at the Dene Building and we are asking the public to stay away while the matter is resolved by the RCMP. The elementary school is also under a lock down which will not be lifted until we hear that it is safe from the La Loche RCMP. We will not be allowing anyone in or out until we have a clear idea of what is going on."
https://www.facebook.com/LaLocheCommuni ... l/?fref=nf

Uutislähteiden mukaan ampuja tai viranomaisten lausunnon mukaan "vakavan välikoutauksen" aiheuttaja on pidätetty.
http://www.standard.co.uk/news/world/ca ... 163341.htm
http://www.reuters.com/article/us-canad ... SKCN0V02KT

Otsikkoon lisätty uhrimäärä
-NILS-
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2591
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Viisi kuollut kouluammuskelussa Kanadassa
Kuva

(KUVA: Google Maps)
Julkaistu: 22.1. 23:32 , Päivitetty: 23.1. 1:40

KANADA Kanadan keskiosissa tapahtuneessa kouluammuskelussa on useita uhreja.
La Loche Community -koulu ja paikallinen ala-asteen koulu on lukittu, kertovat koulun Facebook-sivut. La Loche sijaitsee Saskatchewanissa Kanadan keskiosissa.

Kanadan pääministerin Justin Trudeaun mukaan kuolleita on viisi ja kaksi haavoittunutta on kriittisessä tilassa.

– Luonnollisesti tämä on jokaisen vanhemman pahin painajainen, Trudeau kommentoi.

Epäilty on otettu kiinni, sanoo La Lochen virkaatekevä pormestari Kevin Janvier.

– En ole 100-prosenttisen varma siitä, mitä itse asiassa tapahtui, mutta se alkoi kotona ja päättyi koulussa, Janvier kommentoi Canadian Pressille.

Kuva
Kanadan pääministeri Justin Trudeau lehdistön edessä Davosissa. (KUVA: RUBEN SPRICH)
La Lochen koulun opiskelija kertoo, että koulussa ammuttiin paikallista aikaa iltapäivällä.

Silminnäkijöiden mukaan koulualueelta on kuulunut useita laukauksia ja poliisit sekä ambulanssit ovat rientäneet paikalle.

– Juoksin ulos koulusta. Kuulin paljon huutoa ja noin kuusi-seitsemän laukausta ennen kuin pääsin ulos, 10-luokkalainen Noel Desjarlais kommentoi CBC:lle.

Kanadan ratsupoliisi vahvistaa, että koululla on tapahtunut ”vakava välikohtaus” ja, että koulurakennus on lukittu, kertoo BNONews.

Saskatchewanin pääministeri Brad Wall julkaisi ampumisesta tiedotteen, joka ei kuitenkaan sisältänyt yksityiskohtia.

– Sanat eivät riitä kuvaamaan omaa sokkiani ja suruani La Lochen tämän päivän hirveiden tapahtumien johdosta. Ajatukseni ja rukoukseni ovat kaikissa uhreissa, heidän perheissään ja ystävissään sekä yhteisön jäsenissä.

Joukkoampumiset ovat suhteellisen harvinaisia Kanadassa, jonka aselait ovat tiukempia kuin Yhdysvalloissa. Pahin kouluampuminen tapahtui vuonna 1989 Montrealissa, jolloin 14 opiskelijaa sai surmansa.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... 13488.html

(Montrealin kouluampuminen: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=3&t=2475)
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2591
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja Destiny »

"Viisi kuollut Kanadan kouluampumisessa: "Jokaisen vanhemman pahin painajainen"
Lauantai 23.1.2016 klo 00.04 (päivitetty klo 03.11)
Kuolleiden lisäksi kaksi on haavoittunut vakavasti. Nuori mies on pidätetty ampumiseen liittyen.

Viisi ihmistä on kuollut kouluampumisessa Kanadassa, kertoo pääministeri Justin Trudeau. Kaksi henkilöä on haavoittunut vakavasti.

- Luonnollisesti tämä on jokaisen vanhemman pahin painajainen, Trudeau sanoo.

Ampuminen tapahtui Kanadan keskiosassa sijaitsevassa La Loche Community -koulussa.

Nuori mies on pidätetty ampumiseen liittyen. Ampuminen tapahtui paikallista aikaa iltapäivällä.

La Loche Community -koulu kertoo Facebookissa, että meneillään on hätätilanne. Koulu sekä paikallinen ala-aste ovat lukittuina.

Poliisi on piirittänyt alueen, eikä kukaan ei saa mennä sisälle kouluun tai ulos koulusta ennnen kuin tilanne on saatu hallintaan.


CBC:n haastatteleman sairaanhoitajan mukaan paikallisessa terveyskeskuksessa on hoidettava useita ampumisesta haavoittuneita.


- Juoksin ulos koulusta. Ihmiset kiljuivat. Kuulin kuusi tai seitsemän laukausta ennen kuin juoksin ulos, kertoo 10. luokalla oleva Noel Desjarlais CBC:lle.

Saskatchewanin pääministeri Brad Wall otti kantaa tragediaan tiedotteella.

- Sanat eivät riitä kuvaamaan omaa sokkiani ja suruani La Lochen hirveiden tapahtumien johdosta. Ajatukseni ja rukoukseni ovat kaikissa uhreissa, heidän perheissään ja ystävissään sekä yhteisön jäsenissä.

Wallin mukaan paikalla olleille ja läheisille tarjotaan kriisiapua.

Kyseessä on vakavin kouluampuminen Kanadassa 26 vuoteen. Tuhoisin kouluampuminen tapahtui vuonna 1989 Montrealissa, kun 25-vuotias mies surmasi 14 ihmistä ja haavoitti 14 ihmistä insinöörikoulussa.

Lähteet: Reuters, BNONEWS , CBC News, BBC"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201601 ... 1_ul.shtml
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
kid

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja kid »

Ajattelin tulla oikaisemaan, että RCMP ei siis ole ratsupoliisi, vaan tulee sanoista Royal Canadian Mounted Police, ja tarkoittaa siis Kanadan valtion poliisia. Valtion alkuaikoina ilmeisesti pollarit liikkuneet hevosilla, jonka takia tuo sana "mounted" on siellä edelleen.

Ei mulla muuta. :mrgreen:
Alice
Neuvoja-Jack
Viestit: 563
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 6:01 pm

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja Alice »

La Lochen pormestari Kevin Janvier kertoi uutistoimisto AP:lle, että hänen 23-vuotias tyttärensä ammuttiin kuoliaaksi La Loche Community -koululla. Tytär oli opettaja.

Poliisi kertoi pormestarille, että asemies ampui ensin kaksi veljeään kotonaan, minkä jälkeen hän suuntasi koululle toteuttamaan loput kaksi surmaa. Koulu sijaitsee Kanadan keskiosassa.

Myös perhetutun mukaan epäilty ampui kaksi nuorempaa veljeään ennen kuin lähti kouluun.

- Ammuttuaan kaksi veljeään hän käveli takaisin koululle ja ampui... opettajan ja tytön. He ovat molemmat kuolleet. Yhteensä neljä kuoli, sanoo Joe Lemaigre.

Poliisin mukaan ampumisessa myös haavoittui ihmisiä. Haavoittuneiden määrää tai heidän vammojensa vakavuutta poliisi ei tarkentanut.

Viranomaiset eivät ole kertoneet motiivia ampumiselle.

Poliisi sai hälytyksen ammuskelusta koulun alueella noin yhdeltä iltapäivällä Kanadan aikaa. 45 minuutin kuluttua hälytyksestä epäilty oli poliisin hallussa.

Poliisi tiedotti aiemmin, että ampumiset tapahtuivat kahdessa eri paikassa. He vahvistivat La Lochen koulun yhdeksi paikaksi.

Useiden silminnäkijöiden mukaan nuori mies, jonka uskotaan olevan koulun nykyinen tai entinen oppilas, avasi tulen koulun sisällä. Kanadan yleisradiolle CBC:lle puhuneet silminnäkijät ovat puhuneet myös ammuskelusta koulun ulkopuolella.

Ammuskelun alettua koulusta paennut oppilas kertoo kuulleensa useita laukauksia, ennen kuin pääsi pois rakennuksesta.

CBC:lle puhunut Noel Desjarlais sanoo kuulleensa myös kirkumista.

- Kuulin ainakin kuusi, seitsemän laukausta, ennen kuin pääsin ulos. Luulen, että laukauksia tuli sen jälkeen lisää, koulussa 10. luokkaa käyvä Desjarlais kertoi.

CBC:n mukaan ampumisen kohteeksi joutuneessa koulussa opiskelee oppilaita luokilta 7-12 eli 12-18-vuotiaita nuoria.

Saskatchewanin maakunnassa sijaitsevassa La Lochessa asuu noin 3 000 ihmistä. Alueen asukkaista enemmistö kuuluu Kanadan alkuperäiskansoihin. Alueen asukkaille on järjestetty kriisiapua.

Lähde: Reuters, STT

HANNA GRÅSTEN
[email protected]
ELLI HARJU
[email protected]
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Hetken piti mietiskellä ihan että miksi tämä kuulostaa niin tutulta. Mutta Kip Kinkel-tyylinen tapaushan tämä on, ilmankos vaikuttikin jotenkin tutulta. Kinkelhän ampui siis molemmat vanhempansa ennen kuin lähti koululleen toteuttamaan kouluammuskelua, joka tosin meni toteuttamisosaltaan pahasti mönkään koulun aktiivisten oppilaiden johdosta.

Kanada ei tosiaan loista noissa kouluammuskelutilastoissa, tämänhän totesi jo Michael Moore (muuten melko virheellisessä) Bowling for Columbine-dokumentissaan. Olikin yllättävää lukea että siellä on jotain tälläistä tapahtunut ja vielä tämän erikoisemman kouluammuskelumuodon kautta.

Tapaukseen liittyen on mielenkiintoista sekin, että aseet rikoksentekovälineinä ovat yleisimpiä Kanadassa juuri tuolla missä tämä ammuskelu tapahtui (Saskatchewanin alueella) sekä Manitobassa. Tuostahan ei vielä ole selvyyttä oliko ase luvallinen vai ei, vai oliko se kenties varastettu vaikkapa isänsä asekaapista. Kanadassa aseen saamiseksi on kuitenkin käytävä eräänlainen kurssi, joka sisältää aseenkäsittelytaitoja ja turvallisuutta, jonka jälkeen on vielä odotusaika ja taustojen tarkistus ennen kuin aseen voi hankkia. Asetta ei siis voi hankkia hetken mielenjohteesta kuten vaikka Yhdysvaltojen puolella osassa paikoista, mikä osittain selittänee kouluammuskelujen vähäisyyttä nimenomaan Kanadan puolella.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Pharnamoh
Poliisikoira Rex
Viestit: 273
Liittynyt: Su Elo 14, 2011 7:42 pm

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja Pharnamoh »

VoDKa kirjoitti: Kanada ei tosiaan loista noissa kouluammuskelutilastoissa, tämänhän totesi jo Michael Moore (muuten melko virheellisessä) Bowling for Columbine-dokumentissaan. Olikin yllättävää lukea että siellä on jotain tälläistä tapahtunut ja vielä tämän erikoisemman kouluammuskelumuodon kautta.
Kanadassa on ehkä pohjoismaiden kaltainen hyvä kouluterveydenhuolto, vaikkapa Yhdysvaltoihin verrattuna. Mieleltään sairaat oppilaat saadaan tehokkaammin seulottua pois terveiden joukosta ja hoitoon. Mutta ainahan joku sairas ja raukkamainen yksilö voi päästä seulan läpi.
"I'm a plain man; rum and bacon and eggs is what I want, and that head up there for to watch ships off."
Pomppulinna
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Su Tammi 24, 2016 1:53 am

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja Pomppulinna »

Pharnamoh kirjoitti:
Kanadassa on ehkä pohjoismaiden kaltainen hyvä kouluterveydenhuolto, vaikkapa Yhdysvaltoihin verrattuna. Mieleltään sairaat oppilaat saadaan tehokkaammin seulottua pois terveiden joukosta ja hoitoon. .

Kuten Suomessa vai?
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

En ole kyllä mistään löytänyt vahvistusta sille, että ampuja olisi tappanut aluksi kaksi veljeään. Ensin ammutut olivat kyllä veljeksiä, mutta englannikielisissä lähteissä ei mainita heidän olleen olleen ampujan veljiä. The Globe and Mail - lehden mukaan poliisi ei ole suostunut kertomaan, mikä ampujan suhde heihin on.

Myös tieto siitä, että Marie Janvier olisi pormestari Kevin Janvierin tytär, on kumottu. Marien isä on kyllä samanniminen ja tämän vuoksi asiasta oli aluksi sekaannusta.

Ampujaksi epäillään 17-vuotiasta koulun oppilasta. Hänen nimeään ei ole julkistettu, koska laki estää sen Kanadassa, mutta ammuttujen nimet on julkistettu.

Saskatoon Star Phoenixista löytyy kolmen uhrin kuvat:
Marie Janvier
Marie Janvier
Janvier.jpg (63.76 KiB) Katsottu 2559 kertaa
Adam Wood
Adam Wood
Wood.jpg (72.3 KiB) Katsottu 2559 kertaa
Dayne Fontaine
Dayne Fontaine
Fontaine.jpg (95.19 KiB) Katsottu 2559 kertaa
Lähteinä:
http://www.theglobeandmail.com/news/nat ... e28362794/
http://thestarphoenix.com/news/local-ne ... vastated-2
http://www.cbc.ca/news/canada/saskatche ... -1.3417971
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

PaxCow kirjoitti:Myös tieto siitä, että Marie Janvier olisi pormestari Kevin Janvierin tytär, on kumottu. Marien isä on kyllä samanniminen ja tämän vuoksi asiasta oli aluksi sekaannusta.
Pormestari itse kertoi ammutun opettajan olevan hänen tyttärensä. Mutta nyt siis ei olekaan? Ei sillä, tuntuikin erikoiselta että juuri lapsensa menettänyt olisi julkisuudessa ollut kommentoimassa tätä. Useammassa uutisessa kuitenkin kerrotaan pormestari Janvierin vahvistavan että kyseessä oli hänen tyttärensä, joten mistähän lie sitten lähtenyt alun pitäen tämä liikkeelle että olisi itse kommentoinut asiaa jopa...

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Kanadan kouluampumisen taustalla mahdollisesti kiusaamista
Kanadan kouluampumisesta syytettyä oli mahdollisesti koulukiusattu, uutisoi Reuters. Uutistoimiston mukaan paikallismedialle puhuneet koulun oppilaat kertoivat, että kouluampumisesta epäilty 17-vuotias oli joutunut kiusatuksi ulkonäöstään. Silminnäkijöiden mukaan hän oli kouluampumisen aikana kysynyt oppilailta, uskaltaisivatko nämä kiusata häntä nyt. Silminnäkijöiden mukaan epäilty myös säästi oppilaita, jotka eivät olleet osallistuneet kiusaamiseen.

La Lochen pikkukaupungissa tapahtuneessa ampumisessa kuoli neljä ihmistä. 17-vuotiaan epäillään surmanneen ensin kaksi veljeään kotonaan ja avanneen sen jälkeen tulen koulussa. Koululla surmansa saivat kaksi opettajaa. Lisäksi seitsemän ihmistä haavoittui.

Epäilty esiintyi oikeudessa ensi kertaa maanantaina. Seuraavan kerran ampumista on määrä käsitellä 22. helmikuuta.

Vangittuna olevaa 17-vuotiasta syytetään muun muassa neljästä murhasta ja seitsemästä murhan yrityksestä.

http://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/2016 ... iusaamista
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

VoDKa kirjoitti:Pormestari itse kertoi ammutun opettajan olevan hänen tyttärensä. Mutta nyt siis ei olekaan? Ei sillä, tuntuikin erikoiselta että juuri lapsensa menettänyt olisi julkisuudessa ollut kommentoimassa tätä. Useammassa uutisessa kuitenkin kerrotaan pormestari Janvierin vahvistavan että kyseessä oli hänen tyttärensä, joten mistähän lie sitten lähtenyt alun pitäen tämä liikkeelle että olisi itse kommentoinut asiaa jopa...
Tosi sekavia tietoja näyttää olevan liikkeellä, joten en tiedä mikä on totuus.

Tuossa edelliseen viestiini linkkaamassani The Globe and Mailin jutussa asia on kerrottu näin:
Acting Mayor Kevin Janvier said he was initially contacted by police to tell him his daughter had died.

But he said there is another Kevin Janvier in the community. It was the other Kevin Janvier’s daughter, Marie, a 23-year-old teacher’s aide, who had been killed. The acting mayor said the mistaken identity — he has a young girl at home — “shattered” his heart.
Huffington Postista löytyy myös neljännen uhrin kuva:
Kuva
Dayne ja Drayden Fontaine

Tuo La Lochen kylä on muuten pieni 2 600 hengen kylä, jossa asiat eivät ole ihan parhaalla mahdollisella tolalla. Itsemurhien määrä on kolminkertainen muuhun maahan verrattuna ja työttömyysprosentti on noin 22.

National Postin mukaan epäiltyä ampujaa kiusattiin toistuvasti hänen korviensa takia. Ampujaa kuvaillaan isokokoiseksi (ylipainoinen?), herkäksi ja hiljaiseksi teiniksi.

Kouluun ammuskelemaan mennessä hän ei ottanut kohteekseen niitä, jotka olivat olleet hänelle ystävällisiä. "Oh no, not you bro", hän oli sanonut.

Lehden mukaan yhteisön ihmisillä on vain vähän vihaa ampujaa kohtaan; ihmiset ovat enemmänkin surullisia ja pohtivat, miten tällaiset tragediat voisi estää. Keskustelu on myös ilmeisesti kääntynyt siihen, miten Kanadan syrjäseuduilla asuvien alkuperäiskansojen sosiaaliset ongelmat ovat keskimäärin suurempia kuin muun väestön.

(Lähde)
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Palle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 1:31 pm

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja Palle »

Tässä ampumistapauksessa on pari mielenkiintoista yksityiskohtaa. Voi olla, että ne ovat vain sattumia tai sitten ei.

Kuva
Woods, kuollut.

Pormestarin tytär, kuollut.
Pormestari itse kertoi ammutun opettajan olevan hänen tyttärensä. Mutta nyt siis ei olekaan?

Ampumispaikan sijainti, Saskatchew.
Asiaan liittyy paljon, lähtien Nasa-huijauksista- Antarktiksesta, kuukäynnistä ja varsinkin Mars-rover videoista ja Mars-luotaimista maa on pallo-huijaukseen.

Lyhyesti kuitenkin, Nasan Mars-matka ja Mars-luotaimet kuvattiin Kanadassa Devon Islandilla. Siis mitään Mars-luotainmatkoja ei koskaan ole ollut olemassakaan, puhumattakaan kuumatkoista. Nasa voi kuvata tai omata jotain kytköksiä Saskatchewaankin, joten ehkä oli tarve hiljentää esim. pormestari. Spekua, muttei mahdotonta.

http://www.inquisitr.com/2666683/nasa-f ... theorists/
http://chemtrailsplanet.net/2015/12/19/ ... nd-canada/

Kanadalainen pilotti Woods kuoli oudoissa olosuhteissa hiljattain Antarktiksella. Yleisesti ei tiedetä, että Antarktiksella murhataan paljon ihmisiä, varsinkin j-mafian ulkopuolisia, joille on selvinnyt, että Antarktiksella ei ole mitään yötöntä yötä (siis maa ei ole pallo). Ihmisille sanotaan, että Antarktis on pyhitetty "tutkimukselle ja tieteelle", mutta todellisuudessa estetään ihmisten pääsy napapiirin yli. Antarktis on isompi kuin Eurooppa, joten pitäisi olla tilaa parille turistillekin, muttei ole. :roll:

Nyt kuollut Woods on voinut vaatia tarkempia tutkimuksia mahdollisen sukulaisensa kuolinolosuhteista Antarktiksella, mitkä olivat todella oudot kokeneelle kanadalaiselle.
Antarktiksella on tapahtunut outoja ennenkin. Marks, astrofyysikko murhattiin v. 2000 ja Usan hallituksen juutalaiset viranomaiset eivät ole antaneet tietoja tapauksesta asiaa tutkiville uusiseelantilaisille. Marks oli työskennellyt usajuutalaisten asemalla.
http://vaticproject.blogspot.fi/2011/05 ... ed-dr.html

Kolme kanadalaista lentäjää/ koneen miehistön jäsentä kuoli v. 2013 matkalla usajuutalaisten asemalta kohti italialaisten asemaa. Vastikään yksi kanadalainen, Woods, "tippui railoon". ::) ttp://www.livescience.com/26646-antarctica-plane-crash.html

Kolme kokenutta skydiveria kuoli, ryhmä oli lähtenyt samalta usajuutalaisten asemalta kuin lentäjätkin.
http://www.outsideonline.com/1836766/th ... ld-ask-why
http://www.livescience.com/26646-antarc ... crash.html

Uusiseelantilainen kone törmäsi Antarktiksella vuoreen v. 1979, koska reitin koordinaatteja oli muutettu lentoa edeltävänä yönä, mutta siitä ei oltu ilmoitettu piloteille. Uudet koordinaatit saivat koneen tormäämään suoraan vuoreen. Tuskin ihan sattumaa.https://en.wikipedia.org/wiki/Air_New_Z ... Flight_901

Etelä-korelaisia laivoja on uponnut enemmänkin, joissain tapauksissa mossad haisee tosi vahvasti.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... Ocean.html

Juutalaisia on Usa-asemalla 20. !!!!

http://forward.com/news/125410/at-the-s ... even-when/

http://www.algemeiner.com/2012/02/22/ch ... ntarctica/#
http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=12366.240

Siis, jos ampumistapaus on totta, eikä tyypillinen hoax aselakien kiristämiseksi, Antarktiksella tapettu Woods on voinut olla ampumistapauksessa kuolleen Woodsin sukulainen ja nyt kuollut alkanut penkomaan asioita. Hmm.. Olikohan lentäjä Wood vai Woods, sukulaisuus ei kaiketi tulisi kysymykseen jos kirjaimen heitto nimissä. Kuitenkin outoa, että tappaja puhui "kiusaamisesta". Ei kai opettajat kiusanneet?!

Joo, oli se pilotti Wood.
http://www.thestar.com/news/canada/2016 ... shelf.html

Melkein vaatisi oman ketjun, asia on niin laaja.
Palle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 1:31 pm

Re: Kouluammuskelu Kanadassa

Viesti Kirjoittaja Palle »

Muuten, oudoissa olosuhteissa Antarktiksella kuollut Wood oli Manitobasta. Mahdotonta kyllä sanoa, olivatko sukulaisia tai oliko jotain tutkimusta Woodin kuolemasta nyt kuolleen Woodin taholta. Jossain vaiheessa vaan liikaa sattumia on liikaa sattumia.
A friend says it’s a shame that a skilled helicopter pilot from Manitoba who never crashed in more than 30 years of flying died in a freak fall in Antarctica.
Vastaa Viestiin