Satudarah MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
overdose
Harjunpää
Viestit: 303
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja overdose »

KRP: Suomeen uusi liivijengi – ”Voi tulla väkivaltaisia yhteenottoja”

Satudarah on laajentunut viime vuosina Pohjoismaihin ja ottanut tanskalaislehdistön mukaan vuonna 2014 väkivaltaisesti yhteen Helvetin enkelien kanssa Tanskassa.

Satudarah-jengi on perustettu 90-luvulla Hollannissa.
Suomeen on tulossa uusi liivijengi, kerrotaan keskusrikospoliisista STT:lle. Satudarah MC:n toimintatapaan kuuluu KRP:n mukaan jäsenten hankkiminen ulkomaalaistaustaisesta väestä. Satudarah on perustettu vuonna 1990 Hollannissa.

KRP:n rikosylikomisarion Rabbe von Hertzenin mukaan jengin kansainvälinen tausta antaa sille keskivertojengiä paremmat mahdollisuudet onnistua Suomeen tulossa. Myös turvapaikkatilanteen vuoksi maahan tulevista voi hänen mukaansa löytyä rekrytointimahdollisuuksia, jos kotouttaminen epäonnistuu.

Von Hertzenin mukaan liivijengin maahantuloon liittyy aina uhkia.

– Ei tänne noin vain tulla, vaan sille on oltava jonkinlainen hyväksyntä. Muuten jengi saa taistella olemassaolostaan. Voi tulla väkivaltaisia yhteenottoja tai jonkinlaista reviirisotaa. Mistään 1990-luvun pohjoismaisen biker-sodan kaltaisesta tuskin kuitenkaan on tällä kertaa kysymys.

Jengi on laajentunut viime vuosina Pohjoismaihin ja ottanut tanskalaislehdistön mukaan vuonna 2014 väkivaltaisesti yhteen Helvetin enkelien kanssa Tanskassa. Von Hertzenin mukaan Satudarah pitää Bandidosta ystäväjenginään.

STT
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 53366.html

Aina ensimmäiseksi pitää ruveta luomaan pelkokuvaa sodasta ja yhteenotoista. Jengi ei ole edes vielä virallisesti Suomessa mutta KRP jo maalailee piruja seinille...
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes

Avatar
Medborgare
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Joulu 10, 2012 11:40 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja Medborgare »

Naillä on sitte vissiin ihan mopotkin liivien lisäksi.
Irakilaiset käpykaartilaiset/ISIS karkulaiset/muut pommittajat pääsee sitten "koulutustaan" vastaaviin hommiin hetimiten.
Liitteet
satudarra.jpg
satudarra.jpg (93.35 KiB) Katsottu 58012 kertaa
Maan tavan mukaan asialla ovat nimettömät sankarit, jotka ovat erityisen aktiivisia murha.info -sivustolla ja Iltalehden keskustelusivuilla, jotka ovat suomenkielisen netin surkeimmat likaviemärit.

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/181

Corco
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2016 10:13 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja Corco »

Mamusakkeja CMC:n väreissä joiden ystäviä ovat bandiitit. Lienee sitä nykyaikaa mobiilialalla tämäkin.

J.V.V.
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2012 7:48 pm
Paikkakunta: Suomi, Finland

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja J.V.V. »

KRP: Suomeen tulossa uusi liivijengi - rekrytoi ulkomaalaistaustaisia

Tiistai 26.1.2016 klo 13.19 (päivitetty klo 14.54)

KRP:n mukaan Satudarah MC rekrytoi eri etnisistä taustoista olevia ihmisiä.

Suomeen on rantautumassa ulkomaalaistaustaisia jäseniä hankkiva kansainvälinen liivijengi Satudarah MC, kertoo keskusrikospoliisi STT:lle. Jengi on perustettu vuonna 1990 Hollannissa, ja esimerkiksi Expressen-lehden mukaan vuonna 2014 useita jengin jäseniä tuomittiin Ruotsissa pitkiin vankeusrangaistuksiin maan historian suurimman kokaiinilastin salakuljetuksesta.

Jengi on laajentunut viime vuosina Pohjoismaihin ja ottanut tanskalaislehdistön mukaan vuonna 2014 väkivaltaisesti yhteen Helvetin enkelien kanssa Tanskassa.

KRP:n rikosylikomisarion Rabbe von Hertzenin mukaan Satudarah pitää Bandidosta ystäväjenginään ja Helvetin enkeleitä vihollisinaan. Uuden liivijengin maahantuloon liittyy hänen mukaansa aina uhkia.

- Ei tänne noin vain tulla, vaan sille on oltava jonkinlainen hyväksyntä. Muuten jengi saa taistella olemassaolostaan. Voi tulla väkivaltaisia yhteenottoja tai jonkinlaista reviirisotaa. Mistään 1990-luvun pohjoismaisen biker-sodan kaltaisesta tuskin kuitenkaan on tällä kertaa kysymys.

Von Hertzen uskoo, että jengin kansainvälinen tausta antaa Satudarahille keskivertojengiä paremmat mahdollisuudet rantautua. Myös turvapaikkatilanteen vuoksi maahan tulevista voi hänen mukaansa löytyä rekrytointimahdollisuuksia, jos kotouttaminen epäonnistuu.

Valtasuhteet muutoksessa

KRP:n mukaan jengikartan valtasuhteet ovat muuttuneet. Jengiasiantuntija Kimmo Kylmäkoski antoi Helsingin huumepoliisin Jari Aarnion huume- ja virkarikosjuttua varten asiantuntijalausunnon, jonka mukaan United Brotherhood on joutunut sulkemaan osastojaan vankilatuomioiden vuoksi.

Von Hertzenin mukaan muut perinteiset liivijengit ovat pystyneet kasvattamaan toimintaansa. Esimerkiksi suomalaistaustainen Cannonball avasi viime vuonna osaston Tallinnaan.

Rikoskomisario Juha Tuovisen mukaan liivijengien liepeiltä on löytynyt yhä useammin talousrikosjuttuja.

- Talousrikollisuudessa on jonkin verran jengin lähelle meneviä juttuja tutkittavana. Rikoksissa tosin käytetään apuna bulvaaneja ja pyritään naamioimaan, kuka on tekijänä. Siksi kytkentää ei voi tehdä yksi yhteen, Tuovinen Itä-Uudenmaan poliisista sanoo.

KRP:n rikoskomisarion Jari Rädyn mukaan jengikytkennät huumetutkinnoissa ovat lisääntyneet 2000-luvun alkuun verrattuna. Hänen mukaansa tutkinnassa on tullut vastaan sekä Cannonballin että Bandidoksen jäseniä. Rädyllä on hiljattain ollut tutkinnassa kaksi Bandidokseen tai sen lähelle liittyvää juttua, jossa poliisi on epäillyt tekijöiden tuoneen amfetamiiniöljyä Suomeen Saksasta.

"Perintä ja huumeet yhä perusbisnes"

Von Hertzenin mukaan liivijengiläisten perusbisnestä näyttää yhä olevan huumekauppa, velanperintä ja kiristykset. Poliisien mukaan esimerkiksi talousrikosten määrä liittyy jengiläisten osaamiseen.

- Huumeissa tuotto on nopeaa. Talouspuolen asiat vaativat myös määrätynlaista osaamista, Räty sanoo. Poliisit eivät ota suoraan kantaa siihen, minkä jengin jäsenillä on heidän mielestään parasta osaamista esimerkiksi talousrikollisuuteen. Heidän mukaansa tällainen käsitys kuitenkin löytyy.

Poliisin keskuudessa on STT:n tietojen mukaan vuodesta toiseen herättänyt hämmästystä se, miksi telkien taakse ja tutkintoihin päätyy vähemmän Helvetin enkelien jäseniä verrattuna muihin liivijengiläisiin.

Löytyykö enkeleiltä siis muita jengiläisiä parempaa osaamista?

- Se on sinun johtopäätöksesi. Mutta en minä sitä hirveämmin lähde kiistämäänkään, von Hertzen sanoo.

STT
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012 ... 8_uu.shtml
Turhan usein käy näin: elämäni on yösuunnistusta sellaisen otsalampun kanssa, jossa on halvat sekundapatterit.

Koimies
Hetty Wainthropp
Viestit: 490
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja Koimies »

MTV:

"Useiden etnisten ryhmien edustajista koottu Satudarah MC on noussut sen perustusmaassa Hollannissa Helvetin enkeleitä suuremmaksi ja myös maineeltaan väkivaltaisemmaksi moottoripyöräkerhoksi.

Satudarah MC perustettiin Hollannin Moordrechtissa vuonna 1990 ja sillä on tällä hetkellä maassa yli 30 alajaostoa.

Satudarahin perustajajäsenet olivat maahanmuuttajia tai maahanmuuttajien lapsia, jotka olivat kotoisin aiemmin Hollannille kuuluneesta Indonesiaan Malukun saariryhmästä.

Satudarah -nimi tarkoittaa indonesiaksi "yhtä verta" ja ryhmän tarkoituksena onkin yhdistää kaikki sen jäsenet rotuun ja kulttuuriin katsomatta. Satudarahin tunnuksessa on intiaanipäähineen alla verivanalla yhdistettynä tummat ja vaaleat kasvott. Ryhmän motto on “Black and Yellow Nation Worldwide”."


Suomeenko tosiaan??

- Avoimesti HAMC-vastainen ...
- Ja tukemassako BAMC-koaliitiota musta-keltaisine väreineen(kö?)

http://im.mtv.fi/image/5707710/landscap ... kartta.jpg

- Siten vielä "Kuulien" värejä muistuttavalla liivistöllä (mites kävi Kawasaki-perheporukan keltaisine väreineen taannoin?). Vai Kuulatko muka rupeaisivat äkkiä fanittamaan mokutusta Suomen sotalippuineen?

Ei taida Suomesta ainakaan nyt löytyä sitä moottoripyöräilevää matumäärää, joka tällaisen liikkeen tänään tekee, eikä suomalaisia bikereita tuon taakse, mutta murtuihan se Berliinin muurikin. Tällaisten ulkomaalaisivaasioiden aikakaudella nopeat muutokset ovat tietysti mahdollisiakin.

Toistaiseksi vain :shock: :shock: Kesä on talvea viisaampi!

MTV-uutinen kokonaisuudessaa:

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... mc/5707560
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.

Jasmin
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 5:33 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja Jasmin »

Koimies kirjoitti:
Ei taida Suomesta ainakaan nyt löytyä sitä moottoripyöräilevää matumäärää, joka tällaisen liikkeen tänään tekee, eikä suomalaisia bikereita tuon taakse, mutta murtuihan se Berliinin muurikin. Tällaisten ulkomaalaisivaasioiden aikakaudella nopeat muutokset ovat tietysti mahdollisiakin.
Tokkopa tämän porukan perimmäinen syy on "moottoripyöräily". Ei varmasti tule ketään yllättämään, että kun Suomessakin aletaan jengisyytteitä tätä porukkaa varten tekemään, niin sanovat "Olemme moottoripyöräkerho, ei rikollisjärjestö", vaikka vain murto-osalla olisi oikeasti moottoripyörä..

Tosin jäseniä varmasti riittää siitä pakolaistulvasta, joille ei ole täällä työtä, kielitaitoa, ammattitaitoa tai tekemistä muuten. Huonoimmista oloistahan kovimmat gangsterit (korjaan: "bikerit" :D) ovat aina tulleet.

underbelly
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: La Marras 07, 2015 9:06 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja underbelly »

KRP noin vain ykskaks ilmoittaa että "on tulossa". Mikään ei maailmalla anna perusteltua syytä päätellä että olisi tulossa. Ei näy loskan seassa kumisaappaissa rämpiviä Satudarah kerholaisia missään, kuten ei näy Mongolsseja tai Outlawssejakaan. Kuulostaa KRP:n taitavalta höpsötykseltä: päästetään ilmoille aivopieru ja sen jälkeen kuunnellaan korvat hörössä mitä jengiläiset selittävät salaamattomilla linjoillaan ja lumenpudotusfirmojen kahvihuoneissa. Yhtä paljon taisi olla tulossa aikoinaan Hirsman "tuomana" Outlaws. Vai olisiko peräti niin että supervasikka Keke on henkensä pitimiksi päättänyt lyöttäytyä Satudarah porukkaan ja hän on vetänyt keltamustat loimet niskaansa?

Tärkeintä voisi ehkä olla kysyä: miksi olisi tulossa? Suomessa ei ole mitään älyllistä bisnestä kerhoille. Tatskastudio, hassista ja piriä ja sitten uusi klubi näitä markkinoita pilkkomaan tai omimaan? :D :D

Tällainen loppukaneetti löytyykin näköjään maikkarin uutisesta:

"Keskusrikospoliisi kertoi Satudarah MC:n saapumisen Suomeen olevan mahdollista. KRP kuitenkin korostaa, ettei jengiläisiä ole vielä havaittu Suomessa, vaan kyse on lähinnä uhka-arviosta."

:D :D

Tulossa on, jos uhka-arvio toteutuu. :D Oikein kunnon urpoja nuo krpn miehet ja naiset.

Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3616
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

underbelly kirjoitti:Tulossa on, jos uhka-arvio toteutuu. :D Oikein kunnon urpoja nuo krpn miehet ja naiset.
KRP:n pitää saada omia suollettua omia uhka-arvioitaan, kun kerran SUPO:kin niitä syytää.
Ja pakkohan KRP:n on edes joskus osua oikeaan, kun aikaisemmissa arvioissaan, Aarnion kanssa ja monessa huumejutussa ovat menneet niin pahasti metsään...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

Jasmin
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 5:33 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja Jasmin »

underbelly kirjoitti:KRP noin vain ykskaks ilmoittaa että "on tulossa". Mikään ei maailmalla anna perusteltua syytä päätellä että olisi tulossa. Ei näy loskan seassa kumisaappaissa rämpiviä Satudarah kerholaisia missään, kuten ei näy Mongolsseja tai Outlawssejakaan. Kuulostaa KRP:n taitavalta höpsötykseltä: päästetään ilmoille aivopieru ja sen jälkeen kuunnellaan korvat hörössä mitä jengiläiset selittävät salaamattomilla linjoillaan ja lumenpudotusfirmojen kahvihuoneissa. Yhtä paljon taisi olla tulossa aikoinaan Hirsman "tuomana" Outlaws. Vai olisiko peräti niin että supervasikka Keke on henkensä pitimiksi päättänyt lyöttäytyä Satudarah porukkaan ja hän on vetänyt keltamustat loimet niskaansa?

Tärkeintä voisi ehkä olla kysyä: miksi olisi tulossa? Suomessa ei ole mitään älyllistä bisnestä kerhoille. Tatskastudio, hassista ja piriä ja sitten uusi klubi näitä markkinoita pilkkomaan tai omimaan? :D :D

Tällainen loppukaneetti löytyykin näköjään maikkarin uutisesta:

"Keskusrikospoliisi kertoi Satudarah MC:n saapumisen Suomeen olevan mahdollista. KRP kuitenkin korostaa, ettei jengiläisiä ole vielä havaittu Suomessa, vaan kyse on lähinnä uhka-arviosta."

:D :D

Tulossa on, jos uhka-arvio toteutuu. :D Oikein kunnon urpoja nuo krpn miehet ja naiset.
Miksikö tulossa ?

Kysymys ei ole niinkään se miksi tänne tulisi valmiiksi kyseiseen jengiin kuuluvia, vaan mihinkä ryhmittymään jo maassa oleva aines (ja tulevaisuudessa tuleva aines) liittyy. Saturdarah MC on maailmalla usein rekrytoinut mamu-taistaisia henkilöitä ja sille on varmasti tilausta, kun pakolaisia on niin monesta etnisestä ryhmästä Suomessakin nykyään ja tulevaisuudessa vielä enemmän. Tätä kautta saisi myös huumeverkostolle valmiit hyvät kontaktit, kun kyseinen jengi on jo vahvasti pohjoismaissa.

"Pakolaisia" ja pakolaisia on paljon huonoista olosuhteista. Tämä yhdistelmä on maailmalla ja mm. ruotsissakin tuonut monille paikoin uusia mamu-pohjaisia jengejä ja jopa mafioita.

Se jengiytyminen ja järjestäytynyt rikollisiin on monesti näille ihmisille ainut keino rikastua, "saada arvostusta" yms. Muutenkin monien näiden pakolaisten maiden kulttuureihin rikollisuus istuu syvällä.

Onhan tuo ruotsissakin nähty, että mm. Syyrialais-mamut vallanneet mm. Bandidosilta alueita. En keksi yhtään syytä miksei tätä voisi Suomessakin käydä, kun ottaa huomioon kuinka paljon pakolaisia tänne lappaa kokoajan. Tuossakin porukassa on varmasti jo valmiiksi rikollista aineista mukana. Ennemmin tai myöhemmin siitä alkaa osa muodostaa järjestäytynyttä rikollisuutta ja ainut kysymys on, että perustavatko oman porukan vai liittyvätkö johonkin valmiiseen.

Juttua mm. Syyrian mafian rantautumisesta ruotsiin:

http://paavotajukangas.com/2015/05/17/s ... smafiasta/

annaanna
Watson itse
Viestit: 5871
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Jaaha.

Jasmin viiteryhmineen on laskeutunut joukkoomme Aarnioketjun kautta Nimbyn oikealle puolelle.
Sieltä hän kykenee tuomitsemaan ja erottelemaan trollit tosiuskovaisista joenniemeläisistä.

Jasmin vahvistaa, voimistaa, alleviivaa ja vakuuttaa pontevasti todeksi Rabbe von Hertzenin taivaallisen näyn siitä, mitä voi tapahtua nyt kun Aarniopaholainen, saatanasta syntynyt, on mennyt tiedottajiensa avulla heikentämään United Brotherhoodin valta-asemaa yli-innokkaalla viranhoidolla.

Seurauksena on poliisimiehille lisämurheita. Otan osaa. Teillä on nämä todellisuudesta erkaantuneet rabbet keskuudessanne.


Peitesepon hiljainen rukousko on hengelliseksi näyksi muuttunut vai mistä on innostus tullut.


Peiteseppo:

Marras 04, 2014 3:33 am

Saisi vihdoinkin satudarah mc rantautua suomeenkin. Taitaa olla ainut pohjoismaissa toimiva koksu-jengi. Muilla on vain kallista ja useampaan kertaan jatkettua baltia piriä. Myyntiartikkeleihin voisi pikkuhiljaa lisätä yabaa. On kai ajatuksenakin mahdoton. Liivijengien huumetilauksista vastaavat kun luottavat omaan markkinavainuunsa ja ottavat mielummin venäläistä krokotiilihuumetta myyntiin.
Great patriots! You are special and we love you.

PR-67
Nikke Knakkertton
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 5:44 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja PR-67 »

Turun suunnilla on käynyt kerhon edustajia tapaamassa maanmiehiään. Siihen varmaan KRP:n uhka-arvio perustuu.
Sarjahukuttajan, sarjaraiskaajan, sarjakuristan ja sarjamurhaajan ero on se seikka että kaikki heistä tekee tuotantotyötä, mutta eri linjoilla.

Corco
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2016 10:13 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja Corco »

Kuva

Kuva

Black and Yellow Nation

KRP hakee lisää rahaa ja valtuuksia.

ArcticEli
Harjunpää
Viestit: 298
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 4:18 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja ArcticEli »

Ei ostele mamut ihan pian pyöriä sossurahoilla ;)
En olis kauheesti huolissani näiden "tulosta"
"People are more violently opposed to fur than leather
because it's easier to harass rich women
..... than motorcycle gangs." - Unknown

Avatar
PiikkiSika
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

ArcticEli kirjoitti:Ei ostele mamut ihan pian pyöriä sossurahoilla ;)
En olis kauheesti huolissani näiden "tulosta"
ei varmaankaan sossurahoilla - mut ei kyl tarttis montaa iltaa paiskia duunia eli "ryynäillä yössä" kun moporahat ois jo hankittu. Toisaalta en usko, että mopokorttiin riittää kiinnostus/tarmo ihan heti. Sillä bling blingiin ja bemarin vanteisiin ne rahat menee muutoinki vaikka ajokortti oiskin... bemarilla ei voi kaatua, sillä voi ajaa ilman et taidolla laitettu fleda menee lyttyyn, sillä voi postailla kulmilla coolina bling-blingit musiikin tahdissa hytkyen, kaverit takapenkillä vongaten jne. jne. Ei tule black and yellow chapteriä suomeen ainakaan seuraavaan 15 vuoteen... kuten ei tullut Mustat kooprat eikä scorpparitkaan vaikka junttilan maaperä juuri niille julleille varsin hyvä olikin...

Corco
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2016 10:13 pm

Re: Satudarah MC

Viesti Kirjoittaja Corco »

PiikkiSika kirjoitti:
ArcticEli kirjoitti:Ei ostele mamut ihan pian pyöriä sossurahoilla ;)
En olis kauheesti huolissani näiden "tulosta"
bemarilla ei voi kaatua, sillä voi ajaa ilman et taidolla laitettu fleda menee lyttyyn, sillä voi postailla kulmilla coolina bling-blingit musiikin tahdissa hytkyen, kaverit takapenkillä vongaten jne. jne.
Miten tämä poikkeaa muista suomessa vaikuttavista kerhoista? Bemarilla ja mersulla voi todellakin kaatua. Hautajaisiakin ollut tuollaisten tapahtumien vuoksi suomessa.

Vastaa Viestiin