Isä surmasi kaksi tytärtään - koska toisella oli poikaystävä

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Zodiac
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 675
Liittynyt: To Heinä 26, 2007 7:58 pm

Isä surmasi kaksi tytärtään - koska toisella oli poikaystävä

Viesti Kirjoittaja Zodiac » Su Tammi 06, 2008 8:56 pm

Teini-ikäisten Sara ja Amina Yaser Saidin uskotaan saaneen surmansa isänsä ampumista luodeista Teksasissa. 50-vuotiaan isän epäillään syyllistyneen kunniamurhaan sen jälkeen, kun tämä sai tietää, että toisella hänen tyttäristään oli poikaystävä.

Yaser Abdel Saidin käly Connie Moggio kertoo, että perheen äidin mukaan tytärten isä uhkasi nuoria naisia useaan otteeseen, koska nämä kävivät treffeillä.

17-vuotiaan Saran ja 18-vuotiaan Aminan ystävät surivat tapahtunutta Facebook-verkkoyhteisössä.

- Kuinka joku voi tehdä tällä tavalla näitä nuoria ja kauniita naisia kohtaan?, eräs surija kirjoittaa.

Surmattujen sisarusten veli, 19-vuotias Islam Said kommentoi kunniamurhasyytteitä toteamalla, että islam on rauhaarakastava uskonto.

Aftonbladet-lehden mukaan perheen isä on pakosalla ja tämän pidättämiseen johtavasta vihjeestä on luvattu lähes seitsemäntuhannen euron palkkio.

Hänen on kerrottu muuttaneen hiljattain perheensä kera Lewisvilleen Teksasiin juuri sen vuoksi, että toisella tyttärellä oli edellisellä paikkakunnalla uusi poikaystävä.

Se ei kuitenkaan lopettanut rakastavaisten romanssia.

Islam Said kehottaa isäänsä ilmoittautumaan poliisille.

- Hän on pilannut perheemme elämän, hän sanoo.

Toinen tytöistä soitti kohtalokkaana uudenvuodenpäivänä hätäpuhelun, mutta hän ei pystynyt kertomaan olinpaikkaansa. Tunti myöhemmin hänet ja myös toinen siskoksista löydettiin ammuttuina isänsä taksiin hotellin edestä Teksasissa.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1472698

Loka
Sherlock John Holmes
Viestit: 5301
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka » Su Tammi 06, 2008 9:46 pm

My Death Spacessa on Aminan ja Saran kuvat, hyvin tavallisia tyttöjä hyvin tavallisissa länsimaisissa vaatteissa. Sikäli hämmästyttää kun perhe oli kuitenkin oikeinkin länsimaistunut eikä kulkenut hunnuissa. Tytöillä oli siis myös My Spacet, joissa ihan normaaleja nuorten juttuja. Jostain syystä poikaystävää ei sitten olisi saanut olla. No, surullista kuitenkin ja näitä tapahtuu ihan liikaa.

Toisaalta liekkö poikaystävä sitten edes syynä, tässä tapauksessahan ammuttiin myös tytön sisko jolla poikaystiä ei ollut.

Musta Nuoli
Ran-tan-plan
Viestit: 388
Liittynyt: Su Elo 05, 2007 1:17 am
Paikkakunta: Turku

Re: Isä surmasi kaksi tytärtään - koska toisella oli poikays

Viesti Kirjoittaja Musta Nuoli » Ma Tammi 07, 2008 5:53 am

Zodiac kirjoitti:
- Kuinka joku voi tehdä tällä tavalla näitä nuoria ja kauniita naisia kohtaan?, eräs surija kirjoittaa.

Surmattujen sisarusten veli, 19-vuotias Islam Said kommentoi kunniamurhasyytteitä toteamalla, että islam on rauhaarakastava uskonto.
Rauhan & Rakkauden uskonnon edustajat ovat näköjään siirtyneet aivan uuteen vaiheeseen rikastuttaessaan ihmisoikeuksiin ja demokratiaan perustuvia yhteiskuntia omalla huippukulttuurillaan. "Ennaltaehkäisevä kunniamurha" - tapetaan varuiksi toinenkin tytär, kun ensimmäisellä tyttärellä on poikaystävä. Eipähän ainakaan toinenkaan tytär pääse lankeamaan sellaisille poluille, joita rauhaarakastavat uskovaiset moniosaajat eivät salli.

"Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia" - iskulause, jota hyysääjä-suvaitsijat aina toitottavat, mutta joka ei milloinkaan tai mitenkään kosketa niitä ihmisryhmiä, joiden etuja ja vaatimuksia tuolla lauseella puolustellaan. Muslimikulttuurissa tuon lauseen voi ainakin kääntää muotoon "kaikki erilaisia, kaikki eriarvoisia - ja naiset täysin arvottomia".
"Let each note I now play
be a black arrow of death
sent straight to the hearts
of all those who play false metal"

markja
Watson
Viestit: 2932
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Isä surmasi kaksi tytärtään - koska toisella oli poikays

Viesti Kirjoittaja markja » Ma Tammi 07, 2008 9:44 am

Musta Nuoli kirjoitti:Muslimikulttuurissa tuon lauseen voi ainakin kääntää muotoon "kaikki erilaisia, kaikki eriarvoisia - ja naiset täysin arvottomia".
Ja huvittavinta on, että juurikin nämä suurimmat "neekeri joka kylään" fanaatikot ovat juurikin niitä, jotka monikulttuurisuuden ihanuudessa ENITEN HÄVIÄVÄT. Erityisesti naiset ja vähemmistöjen etujen ajajat hyysääväät hyysäämistään näitä ja kehuvat pilviin...eivätkä tajua, että ensimmäiset asiat mitä muslimit tekevät päästyään valtaan on, että hunnuttavat kaikki näistä naisista ja hirttävät kaikki vähemmistöjen edustajat.

Itse asiassa kaikkein vähiten monikulttuurisessa ihanuudessa häviää valkoihoinen heteromies. Ei häntä tulla hunnuttamaan. Ei häntä tulla kunniamurhaamaan. Ei häntä tulla joukkoraiskaamaan puistossa. Ei häntä tulla hirttämään tai kivittämään hengiltä. Harvemmin häntä tullaan pahoinpitelemäänkään tai ryöstämään kun hän pystyy pitämään puoliaan. Pahimmassa tapauksessa (a la Taliban) hänen pitää jättää parta ajamatta ja mumista ääneen muutamia loitsuja silloin tällöin - ja hän saa jatkaa elämäänsä kuten ennenkin. Niin juu ja sianliha pitää vaihtaa lehmään. Heh. Bonuksena tietysti hän voi (jos haluaa) vaikka raiskata kenet tahansa naisen ("Se vietteli minut, en voinut mitään") tai hakata vaimonsa tai tyttärensä hengiltä ("Loukkasi perheen kunniaa") ilman mitään pelkoa ikävistä seurauksista.

Kaikkein surkuhupaisinta tässä monikulttuurisuus-farssissa on juurikin se, että sitä kannattavat eniten juuri täsmälleen ne, kenellä eniten on hävittävää jos nämä mullahit pääsevät valtaan. Tavallaan on ihan hupaisaa seurata näiden asioiden etenemistä ja nauraa partaansa jos ja kun ne etenevät tähän tahtiin jatkossakin...
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD

Howler
Columbo
Viestit: 2348
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Viesti Kirjoittaja Howler » Ma Tammi 07, 2008 11:31 am

Loka kirjoitti:Toisaalta liekkö poikaystävä sitten edes syynä, tässä tapauksessahan ammuttiin myös tytön sisko jolla poikaystiä ei ollut.
Ehkä tytöt eivät paljastaneet kummallako poikaystävä oli (luullen esim. pääsevänsä näin tilanteesta pois?) ja sen takia isä ampui molemmat? *pohtii*

Miina
Scooby Doo
Viestit: 636
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 8:32 am
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Miina » Ma Tammi 07, 2008 1:15 pm

^ Markjalta loistavaa oivallusta ja sanailua. Näkökantaa näinkin.
"Pohjimmiltaan hän oli lempeä, miellyttävä ja jopa älykäs. Taitavasti sen kätki hän kaikilta meiltä..." (Miksei täällä humppa soi? Eläkeläiset)

silentservice
Ran-tan-plan
Viestit: 377
Liittynyt: La Touko 26, 2007 12:19 am

Viesti Kirjoittaja silentservice » Ti Tammi 08, 2008 6:47 pm

En ole vähääkään rasisti, sovinisti, pasifisti, basisti jne, mutta hyvin kyllä markja tiivistää tuonkin ilmiön surkuhupaisuutta. Aika monen asian kohdalla tilanne on samantapainen - fanaattisimmat vouhkaajat ja puolestapuhujat kusevat hetkenpäästä vastatuuleen. Myrskyssä.

Mitä tuohon tapaukseen voi sanoa. Ei mitn. :(

Isä saa tuomion ja "tietää" tehneensä oikein. Oma yhteisö hyväksyy teon ja muut "paremmat" kulttuurit hirvittelevät taas tulevia käsittämättömyyksiä. Mitähän kaikkea voisikaan ruveta tekemään uskonnon varjolla? Pitäisiköhän perustaa uusi uskonto? Ja vedota sitten uskonnnonvapauteen/suvaitsevaisuuteen/ihmisoikeuksiin...

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7277
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Isä surmasi kaksi tytärtään - koska toisella oli poikays

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Elo 04, 2019 7:11 pm

Lapsenmurhaaja on yhä pakosalla, varmaan jossain muslimiveljien huomassa. Löytyy FBI:n Most Wanted -listalta yhä:
https://www.fbi.gov/video-repository/ne ... d.mp4/view
Zodiac kirjoitti:
- Kuinka joku voi tehdä tällä tavalla näitä nuoria ja kauniita naisia kohtaan?, eräs surija kirjoittaa.

Surmattujen sisarusten veli, 19-vuotias Islam Said kommentoi kunniamurhasyytteitä toteamalla, että islam on rauhaarakastava uskonto.
Suomessa lapset voi tappaa 15 vuoden sanktiolla:
https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=2255

Enkä ihmettelisi, jos kulttuurisyyt alentaisivat vastaavan teon joksikin muuksi kuin "elinkautiseksi", koska se saattaisi vaikuttaa ikävästi murhaajan oleskeluun Suomessa.
Liitteet
Egyptiläinen muslimimurhaaja:
Egyptiläinen muslimimurhaaja:
Yaser_Abdel_Said.png (72.54 KiB) Katsottu 3575 kertaa
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

originalnightstalker
Sammakkoprofessori
Viestit: 453
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2018 7:10 pm

Re: Isä surmasi kaksi tytärtään - koska toisella oli poikays

Viesti Kirjoittaja originalnightstalker » Su Elo 04, 2019 11:54 pm

En usko että enää kiini jää, joskus vuosi tai 2 sitte ku luin tästä tapauksesta ni fbi epäili että ois new yorkissa ajamassa taksia, jos oikeen muistan ni epäilivät myös että tuon velinois auttanu karkuun

jepulis82
Wallander
Viestit: 1053
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Isä surmasi kaksi tytärtään - koska toisella oli poikays

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Pe Elo 09, 2019 5:13 pm

Mikähän siitä poikaystävästä tekee niin mahdottoman pahan asian että on valmis tappamaan oman tyttärensä (tai molemmat tässä tapauksessa)?

Näin länsimaalaisena ja ei niin uskonnollisena ihmisenä ei vaan voi ymmärtää tota kauhua joka tulee siitä että 17- tai 18-vuotiaalla tytöllä on oikein poikaystävä. On se kauheeta. Ne varmaan harrastaa seksiäkin. Kauheeta, ihan hirveetä.
"Those who want respect, give respect."

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7277
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Isä surmasi kaksi tytärtään - koska toisella oli poikaystävä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Touko 26, 2020 5:18 pm

Oivoi, menin katsomaan dokumentin ja tytöt olivat ihan tavallisia, iloisia ja urheilullisia nuoria, vaikka isi muuta halusikin. Isi oli siis ollut kontrolloinnissaan ja määräilyssään hyvin tavallinen muslimi-isi. Mies pyrki eristämään vaimoaan tämän omasta perheestä ja oli usein manannut, että "pitikin mennä amerikkalaisen kanssa naimisiin". Perheväkivaltaa oli tietysti kuten käytännössä melkein aina näillä miehenpuolikkailla.
Koko tapaus on täydellinen esimerkki tyypillisestä multikulti -tragediasta, kuin suoraan stereotyypeistä piirretty, kun tuon dokkarinkin katsoo. Mitä lie perheen äitikin miettinyt alkaessaan perustamaan perhettä hyödyttömän määräilijän kanssa? Luullut muslimimiehen rakastavan tätä, kun kehunut kauniiksi,oletan?
muslimi-isi Yaser Abdel Said.jpg
muslimi-isi Yaser Abdel Said.jpg (30.25 KiB) Katsottu 739 kertaa
Amina ja Sarah, murhatut siskokset, jotka vain halusivat elää iloisina.jpg
Amina ja Sarah, murhatut siskokset, jotka vain halusivat elää iloisina.jpg (46.95 KiB) Katsottu 739 kertaa
Poikakaveri, joka katkaisi muslimi-isin pinnan ja laittoi kunniavaihteen päälle.jpg
Poikakaveri, joka katkaisi muslimi-isin pinnan ja laittoi kunniavaihteen päälle.jpg (32.07 KiB) Katsottu 739 kertaa
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ather.html (kuvat)
https://www.foxnews.com/us/manhunt-for- ... -year-mark

Tragediasta on nyt youtubessa katsottavissa oleva dokumentti, mistä ainakin yllä olevan poikakaverin kuva oli kaapattu Daily Mailin juttuun:
Why did a Texas dad kill his two teenage daughters?
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Vastaa Viestiin