Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2591
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Destiny »

matkaaja kirjoitti:
Palle kirjoitti:Miten joku voi noin sokeasti luottaa poliisin ja/ tai oikeusjärjestelmän ammattitaitoon, seurattuaan esim. Bodomin ja Ulvilan tapauksia. Itse ajattelen, että ihmisillä on jo oikeus vähintäänkin epäillä ja kyseenalaistaa toimintaa noin ylipäänsä.

Mutta tietysti Nela on voinut tehdä itsemurhankin. (Se ei vaan mene minun kallooni.) :?
Samaa tässä pohdin Palle. Mitä osaa muuten ne pyykkipojat esittävät, entä onget? En käsitä ellei niillä ollut niiden luonteen mukainen tarkoitus niitä käyttää. Pyykkipojat pyykin ripustamisessa kuivumaan, ja onget onkimisessa.
Onkia on ehkä ajatellut käyttävänsä narun pujottamineen esim. oksan edestä oksanhaaraan tarvittaessa, jos ajattelut, ettei saa heitettyä kevyttä pyykkinarua oksan yli. Ehkä meinasi, että pyykkipojat pitäisi naura paikallaan pujotuksen ajan ja sitten voi vetää onget narusta irti kun se on paikallaan, en tiedä. Löytyi kuitenkin paikka, jossa ei tarvinnut niin tehdä.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Madeline_Poel
Harjunpää
Viestit: 296
Liittynyt: Su Maalis 15, 2015 6:13 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Madeline_Poel »

Ihan tän jutun alusta asti oon ollut sitä mieltä, että kyseessä on itsemurha ja tai aivoverenvuoto, tms sairauskohtaus.

Miksi Nela oli haahuillut kaupassa ja vielä enemmän miksi hänet joku olisi raahannut johonkin puuhun roikkumaan?

Mulla oli vuosia sitten sellainen lääkitys, että kävelin pitkin seiniä ja pyykkejä en saanut kaappiin paikalleen kun niin sekaisin olin.


RIP Nela ja toivottavasti kohtalosi selviää.
Kukaan ei ymmärrä minua, en edes minä itse
Avatar
Tabula Rasa
Sofia Karppi
Viestit: 415
Liittynyt: To Syys 24, 2015 8:51 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Tabula Rasa »

Nelan ostoksia ihmeteltiin ja pyykkinarun käyttötarkoitus sitten selvisi, mutta mihin niitä hän niitä kuormaliinoja käytti?
Työttömyys, viina, kirves ja perhe
Lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe
Roly
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 1:05 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Roly »

Tabula Rasa kirjoitti:Nelan ostoksia ihmeteltiin ja pyykkinarun käyttötarkoitus sitten selvisi, mutta mihin niitä hän niitä kuormaliinoja käytti?
Nela harjoitteli nauhakiipeilyä Solvallassa (siellä on itseasiassa sitä varten rata mutta sitä saa käyttää vain ohjaajan läsnäollessa). Nauhakiipeilyyn tarvitaan kuormanauhat alemmas n. 20-30 cm maasta (kiinnitetään kahden puun väliin) ja pyykkinaru ylemmäs (siitä pidetään kiinni käsillä). Five fingers paljasjalkakengät ovat tähän kiipeilyyn erinomaiset ja nehän myös Nela vaihtoi jalkaansa jo bussissa. Nauhakiipeily on suosittu tiimityön tehostamis- ja tiimin jäsenten tutustumisharjoitus, joten se olisi sopinut Nelan firmalle.
Terppuliino
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: Ma Loka 05, 2015 9:10 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Terppuliino »

Tähän ketjuun muistan jonkun kirjoittaneen että kuormaliina olisi ollut myös puussa kiinni löydettäessä. Kadonneen etsintä facebook sivulla taas kirjoitus myös tähän tapaukseen liittyen. Ainakin luki että Nela olisi päivä ennen katoamista päätynyt sivustolle joka käsittelee oman hengen riistämistä. Myös jotenkin rivien välistä ymmärsin että jonkun näköinen viestikin olisi mahdollisesti jätetty.
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1793
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Terppuliino kirjoitti:Tähän ketjuun muistan jonkun kirjoittaneen että kuormaliina olisi ollut myös puussa kiinni löydettäessä. Kadonneen etsintä facebook sivulla taas kirjoitus myös tähän tapaukseen liittyen. Ainakin luki että Nela olisi päivä ennen katoamista päätynyt sivustolle joka käsittelee oman hengen riistämistä. Myös jotenkin rivien välistä ymmärsin että jonkun näköinen viestikin olisi mahdollisesti jätetty.
Minä taas en muista mitään mainintaa kuormaliinan puussa olemisesta. Koko kuormaliina sanahan oli vain spekulaatiota, eikä käsittääkseni kukaan saanut ihan tarkkaa selkoa, mitä lapussa luki.
Mutta kyllä tuossa FB:n kirjoituksessa selviää useampikin asia, mitä matkan varrella spekuloitiin. Jossain vaiheessa siis oli käynyt ilmi, että tuolla sivustolla oltiin annettu ohjeita mm. tuolle pukeutumisen vaihtamiselle. Näiden selviämisen jälkeen aviopuoliso on osannut tutkia tarkemmin, mitä muita vaatteita/asusteita Nela on mahdollisesti ottanut mukaansa. Tätä kautta on sitten bussista osattu hakea myös punaiseen ulkoilutakkiin pukeutunuta henkilöä.
Kirjoituksesta voi myös päätellä, että esim. onget olivat sitä hämäystä kaupassa. Saattaa olla muitakin, mitä ei ole julkaistu.
Tuo viesti ilmeisesti ei ole löytynyt heti, vaan vasta tarkemman penkomisen kautta. Mutta minäkin epäilen vahvasti, että sellainen oli jätetty.

Osaako kukaan hakea, mikä tuo sivusto on, jossa annetaan neuvoja oman hengen riistämiseen? Suomalainen se tuskin on, ja kadonneen etsijöidenkin mukaan saattaa olla mahdotonta tuollaiseen puuttua.
Kliina
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Pe Joulu 27, 2013 3:12 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Kliina »

WalkingDisaster kirjoitti: Osaako kukaan hakea, mikä tuo sivusto on, jossa annetaan neuvoja oman hengen riistämiseen? Suomalainen se tuskin on, ja kadonneen etsijöidenkin mukaan saattaa olla mahdotonta tuollaiseen puuttua.
http://lostallhope.com/suicide-methods/ ... op-hanging

Tämmöinen tuli googlesta vastaan. En tiedä onko juuri kyseinen sivu, mutta järkyttävää luettavaa kaikinpuolin. Täytyy olla ihmismielen sairas, kun jakaa muille näinkin yksityiskohtaista tietoa. Ikävää, että Nelan tapausta vieläkin jaksetaan käsitellä kadonneen etsintä -sivulla. Eiköhän se asia oli se loppuunkäsitelty!
Avatar
Tabula Rasa
Sofia Karppi
Viestit: 415
Liittynyt: To Syys 24, 2015 8:51 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Tabula Rasa »

Kliina kirjoitti:
Ikävää, että Nelan tapausta vieläkin jaksetaan käsitellä kadonneen etsintä -sivulla. Eiköhän se asia oli se loppuunkäsitelty!
Miksi se on ikävää, Kliina? Mikä olet sanomaan, että asia on loppuunkäsitelty, varsinkaan koska itse näytät olevan täällä käsittelemässä ja kommentoimassa asiaa. Näytät olevan kovastikin kiinnostunut. Jos olet kerran sitä mieltä, että asia on loppuunkäsitelty, niin se on sitten loppuunkäsitelty sinun osaltasi. Moni muu toivoo, että asiaa ei unohdettaisi.

Kadonneen etsintä-sivustolla kirjoitus ihan asiallinen ja avaa kuitenkin jollaintavoin eteenpäin tätä mysteeriä. Laitan tekstin tähän kokonaisuudessaan, koska kaikilla ei ole Facebook-tiliä.


Kadonneen etsintä-sivustolla:
"
Nelan kuoleman takana sivusto - syy miksi poliisitkin johdattuivat harhaan.

Katoamisesta tulee mysteeri, kun loogiset vaihtoehdot vetävät vesiperän.
Rikos katoamisen takana on kiehtovin, joskin epämieluisin ja pelätyin vaihtoehto. Poliisin tutkijoiden tulee epäillä rikosta lähtökohtaisesti lähes jokaisessa katoamistapauksessa. Myös silloin, kun jäähyväisviesti tai matkasuunnitelma löytyy pöydältä. Kaiken voi lavastaa ja ihmisen kyvyt saada asiat näyttämään haluamaltaan aliarvioidaan järestäen.
Kun mediassa kerrotaan, ettei poliisi epäile rikosta jossakin asiassa, voi se myös tarkoittaa, että rikoksesta ei ole vielä riittävästi näyttöä tai epäillyn ei haluta tietävän asemaansa.

Kevät tulee vauhdilla ja monen toiveena on saada vastauksia, joita lumien oletetaan peittävän. Toivottavasti saamme myös positiivisia ratkaisuja nyt pinnalla oleviin tapauksiin.

Suomen pinta-alasta metsää ja järviä on kartan täydeltä, mutta asumme ja liikumme pääsääntöisesti kaupunkialueilla. Luontoon tavalla tai toisella päätyneet henkilöt jäävät siksi joskus pysyvästi kateisiin. Vesistöissä tietystä syvyydestä ihminen ei enää nouse pintaan, kun taas maastossa supikoirat, ketut ja pieneläimet hajottavat tekokkaasti orgaanisen aineksen. Jos vielä huomioi, kuinka iso osa ihmisestä on haihtuvaa vettä, kiertokulkuun paluu on yllättävän nopea. Tästä hienovaraisesti omaisia muistuttaessa, sekä maastoon jalkautuvia "ihmishahmoa" etsiviä etsijöitä ohjeistaessa on nähnyt pupillien laajentuvan. Silti sitä itsekin etsii valokuva taskussa - inhimillistä.

Lukkiutuminen on tutkijoiden, kuin etsivien omaisten näkymätön vihollinen. Loogisten ratkaisumallien uuttera seuraaminen ja alkupisteeseen tarvittaessa useastikin palaaminen on vaikeaa tuloshakuisille ihmisille. Mieli kehittää puuttuviin aukkoihin teorioita, joita täydentämällä tai kumoalla pyritään ratkaisuun. Monesti teoria kumoutuu toisensa jälkeen, mutta yksi tai useampi ratkaisun estävä virheellinen palanen pysyy matkassa. Nelan tutkinnassa se oli järven puoli, josta ei tietyistä syistä luovuttu vaikka teletunnistetiedoista saadun kehän puitteissa ja siihen luottamalla olisi ratkaisuun päästy nopeammin. Kaikki merkit retkeilyhistoriasta bussikuskin ja silminnäkijän havaintoihin puolsivat väärää puolta.

Päivi Heikinheimon tapauksessa taas ratkaisun esteenä voi olla teletiedoista saatu Nikkilän alue, joka saattaakin olla vain omistajaltaan anastetun puhelimen sen hetkinen sijainti. Alueesta on tosin vaikea luopua kun muitakaan palasia ei juuri ole. Vesialueita on Nikkilässä hyvin vähän ja alueelta ympäristöineen on etsitty Vapepan ja vapaaehtoisten osalta jo huolestuttavan paljon. Toivottavin ratkaisu olisi, että hän olisi hämännyt onnistuneesti tulevia etsijöitään tarkoituksenaan kadota maailmalle tai olisi tavalla tai toisella hengissä Nikkilän omakotialueella.

Nelan tarkoin opiskeltu suunnitelma eksyttää jäljelle jossain vaiheessa pääsevät etsijät ja toteuttaa loppuun aikomansa oli traagisuudessaan ilmiömäinen. Tekstiviesteistä, sekä kaupan kassalla alkaneet hämäykset, joita katoamispäivää ennen oli surullisen vähän aikaa suunniteltu toteutuivat loppuun asti niin virheettä, etteivät kokeneimmatkaan tutkijat tienneet aina mitä kaikesta ajatella. Ostosten sisältö, varusteet, reitit, asusteet, kaikki - kaikki oli masennuksen notkossa tarkoin suunniteltu. Edes Nelan löytäneet eivät olleet uskoa silmiään. Ei siis mikään ihme, että salaliittoteoriatkin elivät vahvoina, sillä ammattimaisesti toteutetun kuoleman suunnitteli joku muu kuin Nela itse.

Löytöpäivänä eräs lemmikkikoira sai metsässä juoksennellessaan vainun, jota sitten väsymättä haukkui isännälleen. Kyseinen isäntä taas totesi seurassa olleelle tontin omistalle, että; "tuolla on ihmisiä". Tontin omistaja sanoi; "ettei voi olla", eikä ole nähnyt siellä ketään vuosikausiin. Vielä paikalle tultuaan ensimmäiset sanat olivat "sairasta pilaa.." - mutta valitettavasti se olikin oikea ihminen.

Ei ollut sattumaa, etteivät poliisit tai etsijät löytäneet, sillä juuri nämä tahot oli kuoleman insinööri huomioinut moneen kertaan. Uhrina ei ole myöskään vain Nela omaisineen, vaan samoin tekniikoin on tämä mainitsematon sivusto saanut hengiltä tietämättömän määrän ihmisiä.

Netissä on sivusto, joka opettaa kaiken oman hengen riistämisestä, solmuista narun pituuksiin ja materiaaleihin. Sivusto kehoittaa oman elämän riistämiseen ja ihannoi sen olevan ainoa ja paras ratkaisu saavuttaa rauha. Tämä saatanallinen sivusto kehoittaa olemaan enää miettimättä ja hakematta apua. Siellä kerrotaan millainen kirje jättää, mitä sanoa kullekin, mitä ostaa ja miten tehdä se enempää miettimättä. Tärkeinpänä miten eksyttää mahdolliset "estäjät" ja saada vietyä hengen riisto loppuun esteittä.

Tälle sivustolle Nela kohtalokkaasti päätyi VAIN päivä ennen katoamistaan. Kaikki tikarit oli katettuna ja muutoin onnellinen, puolisoaan ja elämäänsä rakastanut nuori tarttui niihin ahdistuksen hetkellä.

Hänen hieno miehensä jaksoi taistella traumaattisen shokin keskellä muiden pelastamiseksi, jotta sivusto saataisiin pois murhauttamasta masentuneita, mutta kotimaansa korkeimman oikeuden tuomarin puheille päästyään viesti oli selkeä: "pahoitteluni, emme voi tehdä mitään".

Hakekaa rakkaat ihmiset tarvittaessa apua, Suomessa on hyvin toimiva ja inhimillinen psykiatrinen puoli. Enää ei ole häpeä syödä pillereitä, kun festareiden pisuaarinäytteissäkin on enemmän psyykenlääkkeitä kuin alkoholia.

Mikäli joku tietää miten hakkeroidaan kuoleman sivustot alas tai selvitetään ylläpitäjät, niin ehkä niille jotain voimmekin! (inbox)
"
Työttömyys, viina, kirves ja perhe
Lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe
Avatar
Hovimestari
Martin Beck
Viestit: 754
Liittynyt: To Syys 03, 2009 10:51 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Hovimestari »

No hienosti saatiin sitten pakettiin tämäkin keissi, vika ei siis ollut kenenkään tapahtumiin osallisen saati Nelan itsensä, vaan syypää kaikkeen oli joku mystinen sivusto. Kivasti vieritetty, sanoisin.
You can choose a ready guide in some celestial voice. If you choose not to decide, you still have made a choice! You can choose from phantom fears and kindness that can kill. I will choose a path that's clear; I will choose freewill. -Rush
Syskon S
Jane Marple
Viestit: 1099
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Syskon S »

Pääasia että saatiin pakettiin, keinolla millä hyvänsä :roll: Minä en jaksa niitä ihmisiä, jotka eivät todisteista huolimatta suostu uskomaan, että nuori ja kaunis, uraa luova nainen voisi tehdä itsemurhan. Toivotaan että tämä riittäisi heille ja pystyisivät myöntämään itselleen, että sellaistakin saattaa tapahtua tässä maailmassa.
Avatar
siesta
Nikke Knakkertton
Viestit: 161
Liittynyt: Ke Kesä 18, 2014 7:00 am

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja siesta »

Syskon S kirjoitti:Pääasia että saatiin pakettiin, keinolla millä hyvänsä :roll: Minä en jaksa niitä ihmisiä, jotka eivät todisteista huolimatta suostu uskomaan, että nuori ja kaunis, uraa luova nainen voisi tehdä itsemurhan. Toivotaan että tämä riittäisi heille ja pystyisivät myöntämään itselleen, että sellaistakin saattaa tapahtua tässä maailmassa.
Itsemurha tämä keissi oli, itse olen jo aikoja sitten päätynyt tähän tulokseen tässä keississä. Syytä voimme asialle toki pohtia, mutta se joka totuuden tietää on vainaja. Eiköhän pistetä piste tälle keskustelulle jo.
Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioieltuja.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10895
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Kliina kirjoitti:
WalkingDisaster kirjoitti: Osaako kukaan hakea, mikä tuo sivusto on, jossa annetaan neuvoja oman hengen riistämiseen? Suomalainen se tuskin on, ja kadonneen etsijöidenkin mukaan saattaa olla mahdotonta tuollaiseen puuttua.
http://lostallhope.com/suicide-methods/ ... op-hanging

Tämmöinen tuli googlesta vastaan. En tiedä onko juuri kyseinen sivu, mutta järkyttävää luettavaa kaikinpuolin. Täytyy olla ihmismielen sairas, kun jakaa muille näinkin yksityiskohtaista tietoa. Ikävää, että Nelan tapausta vieläkin jaksetaan käsitellä kadonneen etsintä -sivulla. Eiköhän se asia oli se loppuunkäsitelty!
Ainakaan tämä sivusto ei ihannoi itsemurhaa, eikä siihen suoranaisesti kehoitakaan. Sivuston pitäjä on yrittänyt itsemurhaa ja selvinnyt siitä, ja kirjoittaa paljon siitä, mikä tekee elämästä elämisen arvoisen sitten kuitenkin. Uusimmat päivitykset ovat tältä vuodelta näköjään. Nämä itsemurhatapojen luetteloinnit ovat toki karua ja brutaalia, mutta muuten tuossa on aika humaani meininki.

Hyvä ystäväni teki itsemurhan syksyllä, mutta eipä ainakaan minnekään korpeen lähtenyt ketunsyömäksi roikkumaan ja kuukausien etsintöjä aiheuttamaan. Mikä ihmeen idea siinä on, että ei voi asiasta vinkkiä jättää, vaan kaiken murheen lisäksi omaiset joutuvat vielä etsimään ruumista pitkän ajan tai eivät koskaan löydä? Mitä iloa kuolleelle siitä sitten on? Minusta on ihan tarpeeksi vittumaista toisia kohtaan tappaa itsensä, mutta sitten vielä keksiä jotain hienoja juonia, miten nyt pääsisi mahdollisimman paljon otsikoihin ja ihmeteltäväksi ja puoli Suomea etsii raatoa.

Jos ei halua, että omaiset ehtivät keskeyttämään itsemurhaharrastukset niin laittaisi vaikka kirjeen postiin ja kertoisi, että täältä löytyy. Luulisi Postin nykykuljetusnopeuksilla jo sitten ehtivän saada hengen pois itseltään kenenkään häiritsemättä.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

Kuolemannaakka kirjoitti:
Kliina kirjoitti:
WalkingDisaster kirjoitti: Osaako kukaan hakea, mikä tuo sivusto on, jossa annetaan neuvoja oman hengen riistämiseen? Suomalainen se tuskin on, ja kadonneen etsijöidenkin mukaan saattaa olla mahdotonta tuollaiseen puuttua.
http://lostallhope.com/suicide-methods/ ... op-hanging

Tämmöinen tuli googlesta vastaan. En tiedä onko juuri kyseinen sivu, mutta järkyttävää luettavaa kaikinpuolin. Täytyy olla ihmismielen sairas, kun jakaa muille näinkin yksityiskohtaista tietoa. Ikävää, että Nelan tapausta vieläkin jaksetaan käsitellä kadonneen etsintä -sivulla. Eiköhän se asia oli se loppuunkäsitelty!
Ainakaan tämä sivusto ei ihannoi itsemurhaa, eikä siihen suoranaisesti kehoitakaan. Sivuston pitäjä on yrittänyt itsemurhaa ja selvinnyt siitä, ja kirjoittaa paljon siitä, mikä tekee elämästä elämisen arvoisen sitten kuitenkin. Uusimmat päivitykset ovat tältä vuodelta näköjään. Nämä itsemurhatapojen luetteloinnit ovat toki karua ja brutaalia, mutta muuten tuossa on aika humaani meininki.

Hyvä ystäväni teki itsemurhan syksyllä, mutta eipä ainakaan minnekään korpeen lähtenyt ketunsyömäksi roikkumaan ja kuukausien etsintöjä aiheuttamaan. Mikä ihmeen idea siinä on, että ei voi asiasta vinkkiä jättää, vaan kaiken murheen lisäksi omaiset joutuvat vielä etsimään ruumista pitkän ajan tai eivät koskaan löydä? Mitä iloa kuolleelle siitä sitten on? Minusta on ihan tarpeeksi vittumaista toisia kohtaan tappaa itsensä, mutta sitten vielä keksiä jotain hienoja juonia, miten nyt pääsisi mahdollisimman paljon otsikoihin ja ihmeteltäväksi ja puoli Suomea etsii raatoa.

Jos ei halua, että omaiset ehtivät keskeyttämään itsemurhaharrastukset niin laittaisi vaikka kirjeen postiin ja kertoisi, että täältä löytyy. Luulisi Postin nykykuljetusnopeuksilla jo sitten ehtivän saada hengen pois itseltään kenenkään häiritsemättä.
Täysin samaa mieltä. Näissä tapauksissa, joissa ihminen päättäväisesti lähtee ilman viestiä mahdollisimman syrjäiseen korpeen ottamaan henkeä itseltään, en keksi mitään muuta syytä olla jättämättä viestiä läheisille kuin äärimmäisen itsekkyyden, julkisuudenkipeyden tai jonkinlaisen kostomotiivin. Jos eivät yhteiskunnan mittavat etsintäkoneistot kuluineen kiinnostakaan, niin välittäisivät edes läheisistään. Se, ettei itsemurhaaja jätä läheisilleen minkäänlaista viestiä, ei ole pelkästään henkistä pahoinvointia, vaan myös silkkaa kusipäisyyttä. Masennus ei ole paskankaan veroinen selitys, turha edes jauhaa - jos jaksaa ja kykenee niin suunnitelmalliseen katoamisoperaatioon kuin eräät viime aikojen leidit, niin jaksaisi ja kykenisi kyllä myös yhden selittävän ja löytöpaikan sisältävän viestinkin läheisilleen kirjoittamaan.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Kafka
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: La Elo 11, 2012 2:22 pm
Paikkakunta: Kuusamo

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Kafka »

jos jaksaa ja kykenee niin suunnitelmalliseen katoamisoperaatioon kuin eräät viime aikojen leidit, niin jaksaisi ja kykenisi kyllä myös yhden selittävän ja löytöpaikan sisältävän viestinkin läheisilleen kirjoittamaan.
Juu, varmasti mutta jos on tarpeeksi potkittu munille ja masentunut, niin ei usko kenenkään viestiä kaipaavan.
Syskon S
Jane Marple
Viestit: 1099
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Nela Saglenova (Utkina), 27v, Malminkartano 9.9.2015

Viesti Kirjoittaja Syskon S »

Minun olisi kyllä hyvin vaikea saada päätettyä, mitä kirjoittaisin viimeiseen viestiin. Omaiset lukevat viimeistä tervehdystä suurennuslasin kanssa ja kerta toisensa jälkeen. Jokaisella sanalla on hirveästi merkitystä, kun koitetaan ymmärtää mitä on päätöksen takana, olisiko itsemurha ollut ehkäistävissä ja onko jälkeenjäävillä aihetta syyllistyä. Minä menisin varmaan ihan puihin tuossa tilanteessa, enkä ihmettele, jos masentunut tai ahdistunut ihminen ei pysty siihen :( Sekin on kauhea ajatus, että jättäisi kotiin vaikka lapun: "En jaksanut enää" tai "Tein oman ratkaisuni, anteeksi" ja omainen löytäisi sen heti. Mikä paniikki hänellä olisi, kun vielä saattaisi olla mahdollista löytää toinen elossa, jos ehtisi ajoissa, mutta kun ei tiedä, missä toinen on :cry:
Vastaa Viestiin