Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Suomessa tapahtuneet vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

Yksi lisähuomio liittyen tapaukseen: mies löi Hellua puukolla ensin päähän, mikä viitannee siihen, että hän yritti tehdä uhrinsa ensin toimintakyvyttömäksi ennen, kuin aikoi aloittaa varsinaisen uhrin käsittelyn. Tämän Lukkariselle suoritetun käsittelyn aikana mies on luultavasti masturboinut samalla. Uhri on täytynyt tehdä toimintakyvyttömäksi ennen tämän silpomisen ja sen yhteydessä tapahtuneen masturboinnin aloittamista.

Nuppulinna on sijaintinsa puolesta hyvä vaihtoehto miehen asuinpaikaksi. Hän on jokatapauksessa tuntenut alueen sen verran hyvin, että hän on joko asunut alueella aikaisemmin, tai sitten tekojen aikaan. Tietty rajattu alue toiminta-alueena pitkän ajan kuluessa kertoo myös siitä, että tekijä ei tullut kovin kaukaa.

H-junalle lähetin privan, että käypä lukemassa, kun näet tämän...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Nuori Sherlock
Lauri Hanhivaara
Viestit: 131
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2014 3:45 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Nuori Sherlock »

jotenkin itselle tuli ihme olo tuosta H-Junan postauksesta ja tarkistin itsekin noita aikatauluja sekä Nuppulinnan sijainnin myös koska en ole paikkakuntalaisia..Tietty ero on todennäköisesti aikatauluissa nykyaikana mitä tarkistelin mutta mahdollistaa jos edes on lähelläkään noi aikataulut..

autohan on voinut olla missä vain mikä on tullut ilmi jossain välissä..
Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää
Diego
Hetty Wainthropp
Viestit: 467
Liittynyt: Su Kesä 28, 2015 10:27 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Diego »

Nuori Sherlock kirjoitti:jotenkin itselle tuli ihme olo tuosta H-Junan postauksesta ja tarkistin itsekin noita aikatauluja sekä Nuppulinnan sijainnin myös koska en ole paikkakuntalaisia..Tietty ero on todennäköisesti aikatauluissa nykyaikana mitä tarkistelin mutta mahdollistaa jos edes on lähelläkään noi aikataulut..

autohan on voinut olla missä vain mikä on tullut ilmi jossain välissä..
nimimerkki H-juna on toistaiseksi kirjoittanut vain tuon yhden viestin tälle foorumille eli neljä sanaa kaksi viikkoa sitten. kuka vaan voi kirjoittaa tänne mitä vaan ja sopulit hyppäävät perässä kalliolta alas. odottelenkin että H-juna kertoisi lisää tiedoistaan ja mielellään myös lähteistään. mitä nuo aikataulut ovat joista mainitsit :shock:
Nuori Sherlock
Lauri Hanhivaara
Viestit: 131
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2014 3:45 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Nuori Sherlock »

Sanoinkin että tuli outo viba tosta jutusta,en mielestäni ole ihan heti hyppäämässä mukaan tuohon läppään. Se on ihmetyttänyt miten tämä nimim. kommentoi ja vain yksi kommentti sekä jotenkin sen muoto on sellainen miten kirjoitettu.....tosiaan näiden nimimerkkien takana voi olla kuka vain,tiedän :)
Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää
Diego
Hetty Wainthropp
Viestit: 467
Liittynyt: Su Kesä 28, 2015 10:27 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Diego »

Nuori Sherlock kirjoitti:Sanoinkin että tuli outo viba tosta jutusta,en mielestäni ole ihan heti hyppäämässä mukaan tuohon läppään. Se on ihmetyttänyt miten tämä nimim. kommentoi ja vain yksi kommentti sekä jotenkin sen muoto on sellainen miten kirjoitettu.....tosiaan näiden nimimerkkien takana voi olla kuka vain,tiedän :)
näinpä. tämä nuppulinnahomma toimii hyvänä esimerkkinä koko ns järvenpään sarjamurhaajatapauksessa. kuten tiedetään aina jää osa henkirikoksista pimeäksi. nyt kuitenkaan edes lukkarisen surmaan saati sitten niin sanottuun sarjaan ei olla pystytty yhdistämään ketään aktuaalisiin tapahtumiin liitettävissä olevaa henkilöä toisin kuin vaikkapa klassikoissa kyllikki saari tulilahti bodom kirkkonummi ulvila. niissä on ollut pidätettyinä ja juoksutettu oikeussaleissa nimeltä tiedettyjä epäiltyjä tilataksillinen tai pari kun taas järvenpään kokonaisuuteen ei olla pystytty istuttamaan lopulta ketään. ainakin useimmissa kyseisissä klassikoissa on luultavaa että tekijä löytyy epäiltyjen joukosta vain näyttö puuttuu. eli epäily ei ole kokonaan poistunut vaan muutama epäillyistä on edelleen yhdistettävissä rikokseen josta heitä on epäilty tai epäillään edelleen. muotoilen kysymyksen niin että onko järvenpään tapauksessa nolla epäiltyä yksi merkki siitä että ei ole rikostakaan eli sarjaa jolle tekijää haetaan.
-poliisilla oli kai joku epäilty muutama vuosi sitten mutta sekään asia ei edennyt niin pitkälle että asiasta olisi saatu tarkempaa tietoa. ellei se sitten ollutkin poliisin houkutin eli tekaistu uutinen epäillystä pyrkimyksenä ajaa mahdollinen otus ulos kolostaan. kuitenkin siihen jäi sekin epäilty. on huhuttu lestadiolaismiehestä ja paikallisesta metsästäjästä ja niin edelleen. kun palstalla on näistä kyselty ovat vinkkaajat aina häipyneet vähin äänin palaamatta takaisin eikä kenelläkään muullakaan ole ollut esittää mitään kouriintuntuvampaa. ketään tekijäksi sopivaa ei ole lopulta identifioitu vaan nuo haamuepäillyt ovat jääneet elämään omaa varjoelämäänsä. myöskään varmennettuja lähteitä tummahiuksisesta autoonpyytäjästä alueella ei ole esitetty.
-jotkut ovat sitä mieltä että järvenpään sarjamurhaaja olisi kuollut jo pidemmän aikaa sitten. miksi sitten poliisi tutki juttua vielä 2010-luvulla. ehkä siksi että poliisilla ei ollut tietoa sen enempää kuolleesta kuin elävästäkään sarjamurhaajasta mutta halusivat kuitenkin penkoa juttua . nykyeväillä olen muutaman asteen enemmän kallellaan siihen suuntaan että käsillämme ei ole sarja vaan vain kokoelma kolmesta toisiinsa liittymättömästä tapauksesta: pahoinpitely-henkirikos-katoaminen.
PR-67
Nikke Knakkertton
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 5:44 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja PR-67 »

Tätä tapausta olen alusta asti lähestynyt siltä kannalta että tekijä on epäonnistunut parisuhteessaan ja on ollut kostoretkellä. Tekijällä oli diagnosoimaton epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö, psykoottisineen piirteineen, ja tämän lisäksi dissosiatiivinen identiteettihäiriö.

Syy miksi tekijä ei jäänyt koskaan kiinni, on hyvin yksinkertainen. Hän oli impulsiivisuuden takia kenkää saanut järjestyspoliisi mäntsälän, järvenpään tai hyvinkään poliisipiiristä. Kentältä hänet siirrettiin koulutuksen jälkeen rikostorjuntaan jolloin lihoamisen kautta avioeroprosessi alkoi. Pian entisellä aviopuolisolla oli uusi miesystävä ja katkeroituminen naisia kohtaan alkoi. Varhaisnuoruuden epäonnistunut poika - äiti suhde oli omiaan tässä naisvihassa.

Lievä alkoholisoituminen. Usein siis työvuorojen jälkeen otettu päihtymys ja sen mukanaan tuoma turhautuminen. Viha oli jo lapsuudessa patoutunutta, mutta psykoottisuus esti sen käsittelyn. 80 ja 90 lukujen taitteessa tekijä on jo tehnyt ensimmäisen tapon. Sitä tutkittiin katoamisena. Ensimmäinen tappo oli todennäköisesti pitkään harkittu, ja sen tarkoitus oli tunnustella miltä tappaminen tuntuu.

Kohde on todennäköisesti ollut rantojen mies tai nainen, sellainen jonka tutkintaan poliisi ei käyttänyt resursseja, ja tämän tekijä tiesi. Pian tappamisesta tuli elämän tarkoitus, ja tekijä yritti selittää itselleen miksi hänen pitää tappaa. Liikkuessaan kaupungillä hän tarkasteli naisia sillä silmällä. Järvenpäässä riitti Alkon läheisyydessä "asiakkaita". Näihin luottamus oli rakennettu jo järjestyspoliisi aikoina, siksi oli helppo pyytää Ellu kyytiin, "Heitän sut kotiin, on jo myöhä, tule nytten". Traumaperäinen stressihäiriö esti tekijän tunnistamisen, ehkä tunnistikin, mutta kukaan ei uskonut. Ehkä uhri ei tunnistanut alkujaankaan, viranomaiskäytösmallin mukaista kyyditsijää. Hän vain tuntui tutulta ja turvalliselta.

Neuvostoliitto ei ollut vielä kerennyt kaatua kun Lukkarinen löydettiin pahimpaan lama-aikaan, loppu keväisestä maastosta avattuna. Lumisia läikkiä oli siellä täällä, vaan ei silminnäkijöitä.
Tekijä oli jo tuossa vaiheessa muuttunut öisinajelijaksi. Matkaan oli lähdetty tutun kaavan mukaisesti, ja varusteeksi oli otettu väline joka oli osa uutta, pintaan noussutta parafiliaa. Tekijä halusi leikellä naista. Mahdollisesti viiltää, ja katsoa pelkoreaktiota.

On hyvin todennäköistä että tekijällä on tuossa vaiheessa ollut ristiriitoja itsensä kanssa ja hän on ollut seksuaalisesti toimintakyvytön ristiinpukeutuja. Mahdollisesti tekohetkellä tekijällä on ollut päällään naisten alusvaatteet.

Hän on tuntenut häpeää naiseksi pukeutumisestaan, eikä ole paljastanut sitä kuin uhreilleen, näyttämällä alusvaatteitaan. Hän on halunnut nähdä ihmisten reaktion hänen poikkeavuuteen, ja uhreilla se on ollut todennäköisesti hämmentyneisyys johon on sekoittunut pelkoa. Pian tämän jälkeen uhreista on tullut vainajia.

Lukkarisen avaamiseen tekijä käytti samaa kaavaa minkä oli nähnyt oikeustieteellisessä obduktiossa, poliisina työskennellessään. Reippaasti vatsapeitteet auki. Ennen tätä uhri oli kokenut silkkaa kauhua. Tekijä on esitellyt hänelle erilaisia teriä ja kertonut kuinka avaa uhrin vitun napaan asti. Myös sukupuolielimen esittely on kuulunut asiaan. "Kerro mitä olet mieltä siitä" -Tekijä on pyytänyt uhriaan kommentoimaan siitintään, joka on saattanut olla erektiossa tilanteen takia.

Tekijä on päästänyt uhrin hiuksista irti ja harkinnut pyytävänsä uhria imemään munaansa. Hän katsoi naista silmiin. "Miltä tuntuu kuolla? " -Hän kysyi uhrilta. Pian autosta noustiin ulos ja käveltiin jonkun matkaa. Auton etuvalot on toiminut metsäisessä ruumiinavauksessa apuna.
Ruumiin löytyessä on osattu päätellä että avaushetkellä uhrissa ei ole ollut verenpainetta, eli uhrin sydän on ollut pysähtyneenä. Varsinaista naimista ei ollut tapahtunut. Suuhunkin oli jätetty antamasta, harkitusti.

Kokemuksen tuoma ote on auttanut toteuttamaan Maarit Haantien käsittelyn ja ruumiin lopullisen hävittämisen. Tuon teon tekijä on tehnyt kaikeassa rauhassa, ja ruumis on varmuudella hyvin pienissä palasissa. Tissit on ollut tekijän mielenkiinnon kohteena, samoin emätin. Siis kirurgisen mielenkiinnon kohteena.

Tekijä nautti pelon tuottamisesta, ja siksi uskon että Haantie on ollut pitkän aikaa elossa kun häntä on käsitelty nukkemaisesti. Ensin hiukset on ajeltu, alistamistarkoituksessa. Tämän kanssa on myös kokeiltu jotakin lesboseksiin liittyvää, tai kunnolla naitu.

Uhreja on ollut 10 - 30. Tapauksia on pääsääntöisesti tutkittu katoamisina. Tekijä on tällä hetkellä 60 -75 vuotias, mahdollisesti elossa. Joutunut 90 luvun lopulla tai keskivaiheessa onnettomuuteen tai vastaavaan. Jatkanut tappamista, mutta se ei enää ole tyydyttänyt. Mahdollisesti ollut 2000 luvun alussa tuttu näky Helsingin gay-yöelämässä.

Lopulta tekijä on hyväksynyt itsensä ja alkanut katumaan, tavalla jota ei paraskaan psykiatri voi ymmärtää. Tekijä on saattanut olla tuttu näky myöhemmällä 2000 luvulla helluntalaisten keskuudessa.

Muuttanut kaukoitään eläkkeen alkaessa. Ei pedofiilisiä taipumuksia, mutta nuoriin tyttöihin kokee seksuaalista mielenkiintoa, samoin naismaisiin transvestiitteihin, joka oli pääsyy Thaimaahan muuttoon, halvan elintason ja sään lisäksi.

Hänellä on yhä hallussaan tuo murhien aikaisen muodin mukainen nahkatakki joka oli vaatehuoneelta ostettu 80 luvun alussa, tai sen puolivälissä. Sen pääsi näkemään Hellu, myöskin Haantie ja Lukkarinen. Vaikka takki ei sovikaan enää tekijän päälleen, hän säilyttää sitä muistona. Aamuisin kun hän kampaa hiukset taakse, hän katsoo samalla peiliin eikä vieläkään tunnista itseään. Hän saattaa pitää itseään täysin syyttömänä tekoihinsa. Mahdollisesti kärsii sivupersoonasta, joka kyllä muistaa hyvinkin tapahtumat. Tuo persoona on se öisinajelija, ei virkapersoona.
Sarjahukuttajan, sarjaraiskaajan, sarjakuristan ja sarjamurhaajan ero on se seikka että kaikki heistä tekee tuotantotyötä, mutta eri linjoilla.
Diego
Hetty Wainthropp
Viestit: 467
Liittynyt: Su Kesä 28, 2015 10:27 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Diego »

PR-67 kirjoitti: Syy miksi tekijä ei jäänyt koskaan kiinni, on hyvin yksinkertainen. Hän oli impulsiivisuuden takia kenkää saanut järjestyspoliisi mäntsälän, järvenpään tai hyvinkään poliisipiiristä. Kentältä hänet siirrettiin koulutuksen jälkeen rikostorjuntaan jolloin lihoamisen kautta avioeroprosessi alkoi. Pian entisellä aviopuolisolla oli uusi miesystävä ja katkeroituminen naisia kohtaan alkoi. Varhaisnuoruuden epäonnistunut poika - äiti suhde oli omiaan tässä naisvihassa.

On hyvin todennäköistä että tekijällä on tuossa vaiheessa ollut ristiriitoja itsensä kanssa ja hän on ollut seksuaalisesti toimintakyvytön ristiinpukeutuja. Mahdollisesti tekohetkellä tekijällä on ollut päällään naisten alusvaatteet.

Hän on tuntenut häpeää naiseksi pukeutumisestaan, eikä ole paljastanut sitä kuin uhreilleen, näyttämällä alusvaatteitaan. Hän on halunnut nähdä ihmisten reaktion hänen poikkeavuuteen, ja uhreilla se on ollut todennäköisesti hämmentyneisyys johon on sekoittunut pelkoa. Pian tämän jälkeen uhreista on tullut vainajia.

Tekijä on esitellyt hänelle erilaisia teriä ja kertonut kuinka avaa uhrin vitun napaan asti. Myös sukupuolielimen esittely on kuulunut asiaan. "Kerro mitä olet mieltä siitä" -Tekijä on pyytänyt uhriaan kommentoimaan siitintään, joka on saattanut olla erektiossa tilanteen takia.

Tekijä on päästänyt uhrin hiuksista irti ja harkinnut pyytävänsä uhria imemään munaansa. Hän katsoi naista silmiin. "Miltä tuntuu kuolla? " -Hän kysyi uhrilta. Pian autosta noustiin ulos ja käveltiin jonkun matkaa. Auton etuvalot on toiminut metsäisessä ruumiinavauksessa apuna.
Ruumiin löytyessä on osattu päätellä että avaushetkellä uhrissa ei ole ollut verenpainetta, eli uhrin sydän on ollut pysähtyneenä. Varsinaista naimista ei ollut tapahtunut. Suuhunkin oli jätetty antamasta, harkitusti.

Kokemuksen tuoma ote on auttanut toteuttamaan Maarit Haantien käsittelyn ja ruumiin lopullisen hävittämisen. Tuon teon tekijä on tehnyt kaikeassa rauhassa, ja ruumis on varmuudella hyvin pienissä palasissa. Tissit on ollut tekijän mielenkiinnon kohteena, samoin emätin. Siis kirurgisen mielenkiinnon kohteena.

Tekijä nautti pelon tuottamisesta, ja siksi uskon että Haantie on ollut pitkän aikaa elossa kun häntä on käsitelty nukkemaisesti. Ensin hiukset on ajeltu, alistamistarkoituksessa. Tämän kanssa on myös kokeiltu jotakin lesboseksiin liittyvää, tai kunnolla naitu.

Uhreja on ollut 10 - 30. Tapauksia on pääsääntöisesti tutkittu katoamisina. Tekijä on tällä hetkellä 60 -75 vuotias, mahdollisesti elossa. Joutunut 90 luvun lopulla tai keskivaiheessa onnettomuuteen tai vastaavaan. Jatkanut tappamista, mutta se ei enää ole tyydyttänyt. Mahdollisesti ollut 2000 luvun alussa tuttu näky Helsingin gay-yöelämässä.

Lopulta tekijä on hyväksynyt itsensä ja alkanut katumaan, tavalla jota ei paraskaan psykiatri voi ymmärtää. Tekijä on saattanut olla tuttu näky myöhemmällä 2000 luvulla helluntalaisten keskuudessa.
oliko tämä parodia kautta sarkasmia täällä esitetyistä pohjatietoihin nähden tekijän ja tapahtumien liian tarkoista kuvauksista vai kirjoititko tosissasi? välillä tuntuu siltä kuin nämä spekuloiduilla teon yksityiskohdilla herkuttelevat kirjoittajat kokisivat halua tehdä nuo teot. on hyvä jos saavat jätettyä fantasiointinsa tänne keskustelupalstalle etteivät lähde öisin ajelemaan. tai eihän sitä tiedä vaikka sitä tekisivätkin.
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Oliko ihan fantasiaa tuo teksti. Kuulosti jotenkin sydämenpohjasta kirjoitetulta tekstiltä. Onkohan PR-67lla jotakin tunnustettavaa.
PR-67
Nikke Knakkertton
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 5:44 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja PR-67 »

elli72 kirjoitti:Onkohan PR-67lla jotakin tunnustettavaa.
Nahkahansikkaani on kääntänyt useasti vanhan Japanilaisvalmisteisen henkilöauton startin päälle virta-avaimella, syrjäisessä kylässä josta teollisuus on hävinnyt tyystin. Pistävä katseeni on näkynyt taustapeilistä kun lipuin hiljaa maatalon ohitse, kohti taajamaa, ja sieltä edelleen kaupunkiin. Tunteja myöhemmin kyydissäni tuli puolitajuton matkustaja, joka oli luottanut minuun. Ehkä hän ei välittänyt itsestään.

En varsinaisesti pidä väkivallasta, tykkään kuitenkin kuristaa. Seksuaalinen mieltymykseni liittyy hapenpuutteeseen. En voi myöskään vastustaa hiiliteräksestä valmistettuja puukkoja. Teränmuotoilu on hirveän tärkeä. Se ei saa olla uutuusmallien mukainen, eikä missään tapauksessa ns. rambopuukko. Perinteinen Suomalainen korpipuukko. Terän kuuluu jatkua kahvaan asti, ei Amerikkalaisittain että teräloppuu ja teroittamoton osa jatkuu kahvan sisään. Visakoivuinen kahva ja nahkatuppi. Tärkeää on että terä on oikein teroitettu ja korroosion estämiseksi käsitelty rypsiöljyllä.

Herätin likaisen huoran lyömällä. Hän huusi apua. Kukaan ei ollut kuulemassa. Vaatteet pois, minä käskin. Minulla ei ole tunteita toisia ihmisiä kohtaan, enkä pysty tuntemaan häpeää. Etiikkani ei koskaan sallisi lapsen nussimisen, sen sijaan aikuinen lumppu on tyystin eriasia.

Tunteja jatkuneen nussimisen jälkeen katsoin häntä silmiin. Hakatut poskipäät olivat turvottaneet hänen kasvonsa muodottomaksi, kuin mukulasellerin juuri. Vielä hän jaksoi uskoa että hänet tultaisiin pelastamaan kuin Amerikkalaisessa trillerissä. Tämä oli kuitenkin todellisuutta, eikä täällä olla kiinnostuttu kadonneista. Vasta vuorokauden jälkeen poliisi suostuu kirjaamaan, silloin olet vainaa. Ennenkö minkäänlaisia tutkimuksia aloitetaan, makaat Keravanjärven rantakaislikossa, sellaisissa osissa ettei sinua voi ihmiseksi tunnistaa. Siitä kalat ja linnut syö sinun lopulliset jäänteet pois. Vain luunsiruja jää, ja nekin painuu kaislanjuurien ravinteiksi.

Ennen kuin pääset siihen liejuun uimaan, nostan sinut jaloista ilmaan kuin teurassian. Levitän pakaroitasi ja nuuhkin. Saat sen jälkeen pakaroittesi väliin Skramaveitsen. Sen jälkeen kuristan sinua. Tajusi ei lähde koska veri pakkaantuu päähäsi, ja kiihkeästä hengityksestäsi johtuen punasolut on täynnä happea. Kun lopetan kuristamisesi, haluan että näet puukkoni. Katso puukkoani, pyydän sinua vertaamaan sitä ja munaani. Kumpi on isompi. Sen jälkeen alan kuorimaan päänahkaasi. Teen päähäsi viiltoja ja vedän hohtimilla nahkasiivuja päästäsi, niin että kuulas kallosi paistaa. Enää et ole kaunis. Kukaan ei suostuisi nussimaan sinua. Kun kyllästyn, otan perseestäsi Skramaveitsen ja alan hakkaamaan pilluasi halki. Hakkaan sinut puukolla halki ja verta on joka puolella. Pilkon sinut kirveellä pieniin paloihin ja työnnän niitä käsikäyttöiseen jauhelihamyllyyn. Veivaan lihasi ja luusi jauhelihaksi. Kuuluu rutinaa, ja eritteen haisee. Sekoitan jauhelihaasi puukolla. Keravanjärvi on kuin akvaario. Heitän välillä sen pinnalle kuin hiutaleita, ruokaa ja ravinnetta. Olen luonnonläheinen ihminen joka on tehnyt sykyn sateita silmällä pitäen naisen selkänahasta sateenvarjon. Sillä minä poloinen pidän sadeveden poissa harteiltani, kun kävelen hiekkakuopalla muistelemassa.
Sarjahukuttajan, sarjaraiskaajan, sarjakuristan ja sarjamurhaajan ero on se seikka että kaikki heistä tekee tuotantotyötä, mutta eri linjoilla.
PR-67
Nikke Knakkertton
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 5:44 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja PR-67 »

Se tunne kun Toyotan moottori käynnistyy hyrähteän, hörpäten bensiiniä ja jättäen pakokaasuun sille ominaisen tuoksun. Se on uskomaton. Saalistamiseen liittyy vahvasti se että auto on aina sama. Se tuo sarjamurhaajalle kodinomaisen turvapaikan, josta on turvallista seurata ympäristöä. Hyvin liikenteeseen sotkeentuva, tavanomainen auto. Taakse kammatut, latvoista hieman kiharat, tummat hiukset on käsitelty kookosöljyllä, miellyttävän hajun tuottamiseksi. Näin uhrilla herää luottamus, hieman hinttimäiseen, harmittomaan kyyditsijään joka tuntuu mukavalta. Myöhemmin kun ajoreitti kaartuukin vääräänsuuntaan, on myöhäistä.

Kuinka paljon onkaan syrjäytyneitä, ja yksinäisiä saalistajia joilta puuttuu rohkeus vetää miehekkäästi kirveellä päähän?

Niitä on varmasti paljon. Klassisia petoja on muutamia, osa eläkkeellä. Ihminen lajina jakaantuu kahteen, kasvissyöjiin ja lihansyöjiin. Lihansyöjät taas jakautuvat omiin heimoihinsa joista yksi on saalistaja. Tyypillinen esimerkki tästä on metsästäjä. Henkilö jolla on metsästysvietti, ei välttämättä eläimiin..

Vielä ei ole ilmaantunut avoimesti pedofiiliä kansaedustajaa, siis suomeen. Hollannissa heillä oli jopa oma puolue. Kun Suomi saa ensimmäisen pedofiilien oikeuksia ajavan kansanedustajan, ilmeisemmin imaamin, luulisi että seksuaalisille sarjamurhaajillekin löytyy omansa. Hän tulee vaatimaan poliisin tutkintaa suppeammaksi mm DNA näytteiden keräämisen osalta. Se kun ei ole reilua.
Sarjahukuttajan, sarjaraiskaajan, sarjakuristan ja sarjamurhaajan ero on se seikka että kaikki heistä tekee tuotantotyötä, mutta eri linjoilla.
ex-teekkari
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2012 3:12 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ex-teekkari »

Pitkässä ketjussa on varmasti käsitelty asiaa jo aiemmin, mutta nostanpa kuitenkin esiin seuraavan pointin.

Tappojäljen perusteella tappajan arveltiin "tunteneen ihmisen tai ison eläimen anatomian". Lisäksi uhreja on roudattu hiekkakuopille.

Keski-Uusimaa on jo niin landea, että metsästys on suosittu harrastus. Metsästyksen harrastajat treenaavat haulikkoammuntaa hiekkakuopilla. Normaalilla kansalaisilla tulee harvoin asiaa tuollaisille montuille. Metsästäjänä pääsee kuitenkin hyvin kärryille, mille kuopille ilmestyy uteliaita paukkeen takia, ja mitkä paikat ovat niin syrjäisiä, että saa ammuskella rauhassa lähiasutuksen ollessa kuulomatkan etäisyydellä. Metsästäjä on myös hyvin perillä eläinten anatomiasta, kun saalis pitää käsitellä heti ampumisen jälkeen. Yö- ja aamuöiset autoretket on helppo selittää "metsästysreissuina". Tavallinen perheenisä saisi selvittää yönselkään autoilemaan lähtemistä ja vereentyneitä / savisia vaatteita.

Joku on varmaan tsekannut lähialueen metsästysseurojen jäsenluettelot?
OscM
Poliisikoira Rex
Viestit: 266
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja OscM »

Tästä "ison eläimen anatomiasta" tulee mieleen myös ainakin T. Lukkarisen omassa ketjussa kerran-tosin vain ohimennen- ollut maininta uhrin itse pitäneen hevosia. Luulisi, että silloin tuttavapiirissä saattaa olla näitä anatomiantaitoisiakin tai ainakin on tullut tavattua eläinlääkäreitä ym. Mutta kaiketi tällainen on tutkittu.

Lisäksi tällainen, joka saattaa johtaa aivan hakoteille, mutta silti - selvitettyjen rikosten osiossa, jossain 30:n sivun seassa oli joskus ketju, jota en nyt millään löydä, mutta joka oli joku kammottava eläinsuojelurikos, hevosten vatsan ja kurkun viiltely tarkoituksena kostaa näiden omistajalle. Tehtävää suorittamaan oli ilmeisesti vielä palkattu jotkut.

Tuli mieleen, että onko joissakin "hevospiireissä" tällainen toimenpide kostona joku erityinen konseptikin.

Mutta tosiaan, voi olla aivan sivuraide tämä tällainen, ja kuuluisi paremminkin T. L.:n omaan osioon - tämä lähinnä kommenttina edelliseen viestiin metsästäjistä.
Ailar
Jessica Fletcher
Viestit: 3284
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 3:25 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ailar »

OscM kirjoitti:Lisäksi tällainen, joka saattaa johtaa aivan hakoteille, mutta silti - selvitettyjen rikosten osiossa, jossain 30:n sivun seassa oli joskus ketju, jota en nyt millään löydä, mutta joka oli joku kammottava eläinsuojelurikos, hevosten vatsan ja kurkun viiltely tarkoituksena kostaa näiden omistajalle. Tehtävää suorittamaan oli ilmeisesti vielä palkattu jotkut.
Tarkoitit varmaan Kiuruveden hevossurmia:
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... e*#p456717
Puliukko
Olivia Benson
Viestit: 742
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 10:21 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Puliukko »

Tuli hevosista ja aikaisemmista epäillyistä, että tekijä olisi vaikuttanut jossain uskonlahkossa mieleen, että entä jos tekijä olisikin romani tai osaromani.
OscM
Poliisikoira Rex
Viestit: 266
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja OscM »

Mitä mahtoivat olla ne syyt jotka johtivat epäilyihin "vaikuttamisesta uskonlahkossa"... ?
Nythän Ulla-Maija Poussun yhteydessä joku toi juuri esiin Oulunkylässä sijainneen uskonnollisen yhteisön - ihan näin nopeasti en liittäisi Oulunkylän tapahtumia näihin, mutta tulipa mieleen.

(Lukiko tässä viestiketjussa muuten aiemmin, että teossa olisi ollut nähtävissä jotain uskonnolliseen symboliikkaan viittaavaa - nyt en kuitenkaan enää löydä sitä...)

Kadonneet-sarjasta taas tuli mieleen Haantien "kotivideosta", että hän ei sitten ollut osaksi romani? Ilmeisesti kuitenkaan ei? Jokin piirre ulkonäössä, ja se, että tyttären nimi oli Tanja mahdollisesti johti tähän vaikutelmaan.(Nimeä ei oltu muutettu kai?)
Vastaa Viestiin