Cannonball MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
mr58
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Ke Syys 09, 2015 8:14 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja mr58 »

Muutama sananen aiheesta mutta eri genrestä. Olen yli 40 vuotta ollut muusikkona ja etenkin 80-90 luvulla oltiin bändikavereiden kanssa enemmän kuin perheen kanssa. Kun asuttiin pahimmillaan kuukausi kerrallaan ja vuosia kolme äijää samassa pienessä huoneessa vaadittiin veljeyttä, luottamusta ja yhteistyökykyä kaikilta. Piti luottaa kavereihin siinä, oltiin sitten lavalla tai sen ulkopuolella. Jos vähän erehdyttiin huonoille teille luotettiin siihen ettei kaverit kerro siitä eteenpäin. Oma perhe oli se jota kunnioitettiin puheissa eikä perheestä ja vaimosta puhuttu paskaa. Lojaaliteetti kavereita kohtaan oli kovaa ja ne kaverit on kavereita edelleen, siis jotka ovat vielä hengissä. Tämä on yksi syy siihen miksi moottopyöräkerhojen historia ja genre kiinnostaa niin paljon. Näen siinä hyvin paljon samaa mitä omassa ammatissani olen kokenut. Se kokemus ystävyydestä ja veljeydestä on muusikoidenkin piirissä tiukkaa ja meitä yhdistää sama tekijä niinkuin moottoripyöräkerholaisia. Kun tavataan niin meillä on samanlainen meininki, helvetin kiva nähdä taas ja juttua piisaa.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8299
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

mr58, unohdatko tarkoituksella kerhojen sisällä vellovan epäluuloisuuden?
Nyt tuo kirjoituksesi oli vähän kuin olisi Armanin kirjoittama, sinisilmäisesti.


Ei edes kaikki memberit luota kaikkiin toisiin membereihin. Tämä johtuu ihan siitä että kaikki kerholaiset eivät ole rikollisia, mutta osa on. Nämä ei rikolliset ja entiset rikolliset kerholaiset eivät halua tulla vahingossa sotketuksi toisten tekemiin rikoksiin ja siksi tietoisesti pitävät hiukan etäisyyttä heihin jotka pyörivät vielä vahvasti rikosten parissa.
Eikä nämä rikolliselämän syövereissä rypevät taas luota kovinkaan vahvasti näihin "kunnollisiin" koska voi olla riski pienestä vasikoinnista poliisien pihdeissä.
Tämä ei sitten tarkoita että moottoripyöräkerhot olisivat rikollisjärjestöjä, vaikka rikollisia yksilöitä niistä löytyykin, mutta niin löytyy jokaisesta yhteiskunnan kerroksesta.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Bermuda
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Ma Maalis 21, 2016 4:28 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Bermuda »

http://www.iltalehti.fi/viihde/20160420 ... 7_vi.shtml


Ex-Cannonball Marko Lönnqvist: Arman teki itsestään aasin


Torstai 21.4.2016 klo 06.34

Marko Lönnqvistin mielestä Arman Alizadin dokumentti Cannonball-moottoripyöräjengistä oli käsikirjoitettua sontaa.




Marko Lönnqvist on ollut moottoripyöräjengi Cannonballin jäsen seitsemän vuotta, joten miehellä on vankka näkemys kerhon arjesta.

Arman Alizadin dokumentissa Markon mielestä tuota todellista arkea ei nähty.

- Se dokumentti oli jonkun kerholaisen käsikirjoittamaa sontaa. Mielestäni Arman teki itsestään aasin, Marko toteaa.

Marko ei edes ymmärrä, mitä varten dokumentti oli tehty.

- Luulen, että se lähinnä saattaisi kiinnostaa teinipoikia tai parikymppisiä pimuja.

Mies itse ei edes pystynyt istumaan tv-ruudun ääressä koko aikaa.

- Minulla on ollut kämpässä verhot pitkän aikaa asentamatta. Samalla kun ripustin verhoja, kuuntelin ohjelmaa toisella korvalla.

Presidentin muistelua

Arman Alizadin dokumentissa nähtiin muun muassa kohtaus, missä kerholaiset muistelevat vuonna 2012 kuollutta presidenttiä, Jari Uotilaa. Kohtauksessa jengiläiset muun muassa heittivät viinaa edesmenneen ystävänsä haudalle.

- Osa niistä haudalla surijoista ei ollut edes kuvioissa silloin, kun päällikkö eli, Marko huomauttaa.

Marko itse erosi jengistä 2014. Markon puheista aistii sen, ettei hän arvosta nykyistä kerhotoimintaa kovinkaan korkealle.

- Asia lähtivät luisumaan huonompaan suuntaan aiemman presidentin kuoltua. Nyt järjestö on täynnä sellaisia sekopäitä, eikä kukaan ei tiedä mitä pitäisi tehdä.

Moottoripyöräkerhon toiminnasta on monia mielipiteitä. Yksi ikuisuuskysymys on se, onko kyseessä rikollisjärjestö vai. Tähän Markolla on selkeä näkemys.

- Cannonball ei ole rikollisjärjestö. Kyllähän siellä muutamat ihmiset saattavat tehdä rikoksia, mutta jengin nimissä niitä ei tehdä.

Dokumentissa tuli ilmi myös se, että Cannonballilla on uusia suhteita virolaisten kanssa.

- Mitäköhän siitäkin tulee. Siellä lahden toisella puolella kun on oikeasti pahoja poikia.


Marko Lönnqvist on kirjoittanut elämästään kirjan, Elämäni gangsterina (Crime Time). Sen ensimmäinen painos myytiin hetkessä loppuun. Kirjassaan Lönnqvist kertoo avoimesti ajastaan Cannonballin riveissä. Vaikka Marko kertookin "muutaman kerholaisen mököttävän", oman henkensä puolesta hän ei pelkää.

- Voihan sitä henki lähteä vaikka bussissa, jos ratissa sattuu olemaan huono kuski, nykyään gansterihommat taakseen jättänyt Lönnqvist veistelee.

Kukaan muu huomannut, että Lönnqvist on saanut haukkua kuulia kuin viimeistä päivää eikä kuulat ole uskaltaneet puuhaan puuttua ?

Taitaa puheet siitä, että kuulat on pelkureita ja esittäjiä pitää ihan paikkaansa. Huonosti voi tosissaan virossa käydä, kun siellä on ihan oikeita gangstereita eikä mitään Instagram-Hashtag-Wannabe-ganstereita. Venäjän Mafialle ja Viron Mafialle kilpailevien jengien murhauttamiset on arki päivää.


Ja Lönnqvistin kirjassa muuten oli juttua mm. siitä, että Cannonball olisi käskenyt jäseniään kostoihin
(selvä merkki rikollisjärjestöstä), että tuskin kenellekkään tulee yllätyksenä, cannonballia vastaan jengi-koventamisperusteiden todisteina aletaan tuotakin kirjaa varmasti tulevaisuudessa pitämään. Tuolla aineistolla varmasti menee läpikin. Tiedä sitten jättikö Lönnqvist hölmöyttää noita asioita kirjaan joita voidaan tulevaisuudessa käyttää oikeudessa Cannonballin jäseniä vastaan vai ihan kostona.
Viimeksi muokannut Bermuda, To Huhti 21, 2016 5:50 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
mr58
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Ke Syys 09, 2015 8:14 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja mr58 »

Mun pointti oli enemmän jonkinlainen ymmärrys tuosta veljeydestä ja mitä se parhaimmillaan voi olla. Epäluuloisuuttahan on joka paikassa, mutta myös soittohommissa, silloin kun voit luottaa siihen mitä kaverit tekee ja kemiat pelaa live tilanteessa se on yksi hienoimmista fiiliksistä mitä voi olla. Tämä oli tuossa mun kirjoituksessa pääpointti. Kyllähän tuossa jaksossa annettiin sellainen kuva joka oli edullista kerholle ja Armanin sanomiset olivat aika varovaisia; voi hitsi kun on hieno, aivan tajuttoman upea jne. Se ei ehkä ollut kaikilta osin aitoa ja määrätynlainen pidättyvyys paistoi molemmilta osapuolilta.
Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

mr58 kirjoitti:Mun pointti oli enemmän jonkinlainen ymmärrys tuosta veljeydestä ja mitä se parhaimmillaan voi olla.
Kaipa nuo moottoripyöräkerhot saivat Amerikassa alkunsa sodassa sotineista juurettomista sieluista jotka hakivat pyörältään tehoja. He sitten muodostivat kerhoja.

Moni saa tuon veljeyden tunteen esim. intissä ym. ympyröissä, jotkut sitten näissä kerhoissa.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"
Ilpo Larha
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Pe Elo 28, 2009 1:35 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Ilpo Larha »

Bermuda kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/viihde/20160420 ... 7_vi.shtml

Marko ei edes ymmärrä, mitä varten dokumentti oli tehty.

- Luulen, että se lähinnä saattaisi kiinnostaa teinipoikia tai parikymppisiä pimuja.
Toisaalta eikö yhtälailla herää kysymys, ketä kiinnostaa Markon kirjoittama kirja? Ja tuntuu kiinnostavan kun on loppuunmyyty. Jengit on mediaseksittäitä.
lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 731
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Aika jännä, mikä loppupelissä tuo Lönnqvistin pointti tässä? Mustamaalaaminen klubia kohtaan ilmeisesti suurin rikos, toisin kuin esim. Hirsmalla. Onkohan luotto tuohon julkisuuteen niin kova, että ajattelee, ettei kukaan tee mitään? Tuo alv kusetuksista kertominen yleisesti radiohaastattelussa saattoi olla hiukan muidenkin varpaille astumista, kun oman ex klubin.

Kaikenlaista sattuu, ja kaikkea jää sattumatta. Parivuotta sitten lähetteli yksi "pastori" enkeleiden nimissä uhkauskirjeitä, ja viestejä uskonveljilleen kiristysmielessä. Sormienkatkomis viestejä meni jopa lapsille. Heppu istu tuomion, ja tallailee kylillä, ja uskontopiireissä edelleen.

Tiedä noista aina vastaako tarkoitustaan oikeasti tehdä asialle jotain? Tosin ei se vaadi, kuin yhden päähänpiston, ja heput hengiltä.
Viikatemies
Lauri Hanhivaara
Viestit: 129
Liittynyt: Ti Maalis 20, 2012 10:12 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Viikatemies »

Tekisi mieli ostaa toi Lönnqvistin kirja, mutta alkaa näiden jokapäiväisten avautumisten luonne vähän mietityttämään. Voin olla väärässäkin, mutta kaveri vaikuttaa jotenkin katkeralta.

Mikä ongelma siinä on, että osa haudalla olijoista ei ollut kuvioissa ex-pressan aikana. Olihan siellä Bandidosiakin ja vaikka mitä mukana, enkä usko että niistä kaikki tunsi sitä ex-pressaa mitenkään. Miten kunnioituksen osoittaminen entiselle presidentille on ongelma?

Sanoo että jakso oli jonkun kerholaisen käsikirjoittamaa sontaa ja sitten kertoo ettei ole edes istunut tv-ruudun ääressä koko aikaa. Ottaen huomioon että sitä kuvattiin vuosi ja editoitiin tunnin pakettiin, kuulostaa "kerholaisen kärikirjoittama sonta" vähän erikoiselta.
sianliha
Nikke Knakkertton
Viestit: 170
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 8:22 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja sianliha »

Ilpo Larha kirjoitti:
Bermuda kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/viihde/20160420 ... 7_vi.shtml

Marko ei edes ymmärrä, mitä varten dokumentti oli tehty.

- Luulen, että se lähinnä saattaisi kiinnostaa teinipoikia tai parikymppisiä pimuja.
Toisaalta eikö yhtälailla herää kysymys, ketä kiinnostaa Markon kirjoittama kirja? Ja tuntuu kiinnostavan kun on loppuunmyyty. Jengit on mediaseksittäitä.
Jengit kiinnostavat tiettyä ihmisryhmää eli elämän koululaisia.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Viikatemies kirjoitti: Sanoo että jakso oli jonkun kerholaisen käsikirjoittamaa sontaa ja sitten kertoo ettei ole edes istunut tv-ruudun ääressä koko aikaa. Ottaen huomioon että sitä kuvattiin vuosi ja editoitiin tunnin pakettiin, kuulostaa "kerholaisen kärikirjoittama sonta" vähän erikoiselta.
Jos on kattonut noita aiempiakin jaksoja, niin sama tyyli on ollut niissä Armanilla. Olihan se aikas naivistinen näkemys kyseisestä kerhosta ja ne kuuluisat jatkokysymykyset puuttuivat kokonaan, mutta tyylilajiltaan ei tuo jakso eronnut muistakaan vastaavista.
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Koimies »

"Ex-Cannonball Marko Lönnqvist: Arman teki itsestään aasin"

Aika vahvasti ja ehkä katkerastikin väitetty. Arman hengaili Kuulien kanssa melko pitkään. Ehta aasi olisi siinä ajassa vienyt jopa tällaisen "mediahakuisuushengailunsa" umpikujaan tuon klubin kanssa. Kyllä Armanilla on sydän paikallaan, ja sen kautta hän saa kontaktia monenlaisiin kulkijoihin, myös joihinkin Kuulista. Prätkämaailmassa henkilö, joka kerhosta erottuaan nostaa omat ja muiden "paskat" pöydälle, tekee harkitsemattoman liikkeen. Jos tulee vakavia näkemyseroja, voi aina erota korrektisti ja jättää kerhoajan taakseen. Onhan se ollut myös oma moka jos on liittynyt seuraan, jota myöhemmin julkisesti arvostelee. Hengarilla ja ehdokasjäsenellä on paljon aikaa harkita onko klubi oma paikka vai ei. Veljeydestä vielä se, että usein klubeissa veljeys liittyy kerhon agendaan. Jos suhde agendaan muuttuu radikaalisti, veljeys voi kääntyä jopa "veljesvihaksi" (Hirsman kohtalo). Agendan myötä sitten jotkut myös "kukkoilevat" liikaa niin, että klubin asiat nousevat normaalin vuorovaikutuksen yläpuolelle. Tepastellaan liiveissä ns. rinta rottingilla (ja poliisit kantapäillä). Siksi monet motoristit kaihtavat mc-kerhoja. Mutta toisaalta monilta motoristeilta voi puuttua myös rohkeutta ja halua sitoutua muun kuin oman navan ympärille. Se on heille toimiva ratkaisu. Jos jotkut taas viettävät kerhoissa jopa kymmeniä vuosia, täytyy sen toimia heidän kohdallaan riittävän hyvin.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
Insu
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2016 5:23 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Insu »

Miss Helsingin pahoinpiteli MC Cannonballiin kuuluva miesystävä
Keskiviikko 4.5.2016 klo 08.34 (päivitetty klo 09.43)

Seiskan mukaan Miss Helsingin pahoinpiteli tämän oma poikaystävä. Pari on palannut yhteen.

Vuoden 2016 Miss Helsinki Jessica Ruokola, 25, joutui pahoinpitelyn kohteeksi heti kruunajaistensa jälkeen tammikuussa. Missikaunotar ei tehnyt itse pahoinpitelystä rikosilmoitusta, mutta syyte kuitenkin nostettiin. Näin toimittiin, koska paljon julkisuutta saanut tapahtuma ylitti lievän pahoinpitelyn kriteerit.

Tuoreen Seiska-lehden mukaan poliisi on tutkinut asiaa pahoinpitelyskaalan vakavimmalla rikosnimikkeellä. Syytteet törkeästä pahoinpitelystä käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa 18. toukokuuta.

Syytettynä pahoinpitelystä on Ruokolan miesystävä, joka Seiskan tietojen mukaan on moottoripyöräkerho Cannonball MC:n jäsen.

Seiska uutisoi Ruokolan palanneen yhteen pahoinpitelystä syytetyn miesystävänsä kanssa.

http://www.iltalehti.fi/viihde/20160504 ... 6_vi.shtml
Nakki kertoi dokumentissa että naisten hakkaajat jätetään. Mitenhän tämä
karvakemoni
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

Kuva

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=20289

Nythän se nähdään, jos tulee tuomio naisen pahoinpitelystä, lähteekö kerhosta jossa ei kuulemma katella naistenhakkaajia.
Tyler Durden
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: La Huhti 16, 2016 2:38 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Tyler Durden »

Naisia ei pitänyt lyödä vai miten se meni.Tää prätkähiirikerho alkaa herättää jo myötähäpeää.
Tuliluikku
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Pe Elo 03, 2012 12:06 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Tuliluikku »

Ainakin täällä meilläpäin saa joidenkin kuulien emännät säännöllisesti selkään, jopa yleisellä paikalla, ei sanktioita.

I rest my case.
Vastaa Viestiin