Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkeen

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
jayroot
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Pe Huhti 08, 2016 8:01 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja jayroot »

Raataja kirjoitti:
Armanin dokumentissa prätkähiiret vakuuttivat etteivät lyö naisia koska se on heidän säännöissä kielletty :?:
Ja melkein heti tuon kertomisen jälkeen ruudussahan vilahti juurikin tämä kyseinen sankari. Oli hieman koomista.
Dr Bergmeister
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister »

Muppe kirjoitti:Millä tavalla yllä oleva uutinen liittyy ketjun aloitukseen?

Ihan hyvä vaan että pieksävät noita pakolaisia,lahjakortin antaisin nyrkkirauta kauppaan kaverille
Mitä pakolaisia tässä tapauksessa?
Gods made heavy metal.
Raimond
Sabrina Duncan
Viestit: 377
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 5:20 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Miss Helsingin pahoinpitelystä luettiin syyte: mies löi, repi ja retuutti, levitti koiran ulostetta hiuksiin

Keskiviikko 18.5.2016 klo 14.10

Miss Helsingin Jessica Ruokolan tammikuisesta pahoinpitelystä luettiin äsken Helsingin käräjäoikeudessa syyte törkeästä pahoinpitelystä vuonna 1981 syntyneelle miehelle.
Tatuoitu ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut mies tuotiin oikeuteen takakautta, koska hän on tutkintavankeudessa toisen rikosjutun vuoksi.
Tatuoitu ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut mies tuotiin oikeuteen takakautta, koska hän on tutkintavankeudessa toisen rikosjutun vuoksi. (ANTTI NIKKANEN)

Mies on Miss Helsingin poikaystävä, joka kuuluu Seiskan mukaan Cannonballin moottoripyöräjengiin. Seiskan mukaan pariskunta on palannut takaisin yhteen pahoinpitelyn jälkeen.

Tatuoitu ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut mies tuotiin oikeuteen takakautta, koska hän on tutkintavankeudessa toisen rikosjutun vuoksi. Mies ei peitellyt itseään kameroilta.

Jessica Ruokola ei itse saapunut oikeuteen eikä hän halua tulla kuultavaksi asiassa. Ruokola ei itse edes tehnyt tapauksesta rikosilmoitusta, vaan poliisi aloitti oma-aloitteisesti tutkinnan.

Hän ei vaadi mitään rangaistusta tai korvausta asiassa. Hän on myös kieltänyt käyttämästä hänen lääkärinlausuntoa todisteena oikeudessa.

Ruokola on vedonnut parisuhdestatukseensa eikä hän ole halunnut tulla kuulluksi edes tapauksen esitutkinnassa.

- Hänellä on täysimääräinen oikeus tähän, vaikka hän on rikoksen uhri. Hän saa kieltäytyä kuulemisesta, syyttäjä Perttu Könönen totesi.

Monenlaista väkivaltaa

Syytteen mukaan miesystävä pahoinpiteli Ruokolan yksityisasunnossa Helsingissä tammikuun 9. päivä, eli vain päivä missikruunajaisten jälkeen.

Syytteen mukaan mies repi ja retuutti Ruokolaa hiuksista niin, että naisen pää osui johonkin esineeseen tai rakenteeseen. Lisäksi mies löi syytteen mukaan Ruokolaa taululla selkään, astui maihinnousukengällä naisen kurkun päälle painaen häntä kurkusta useiden sekuntien ajan, sylki naisen päälle, löi naisen päätä lattiaan hiuksista kiinni pitäen, löi häntä nyrkillä kolme kertaa kasvoihin siten, että mies makasi lattialla maanneen naisen päällä. Lisäksi mies hieroi syytteen mukaan koiran ulostetta naisen hiuksiin.

Pahoinpitelystä aiheutui Ruokolalle kipua, aivotärähdys, ruhjevammoja ja turvotusta kasvoihin, päähän ja eri puolille vartaloa.

Syyttäjän mukaan rikos on tehty erityisen raa'alla ja julmalla tavalla ja se on kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Syyttäjä vaatii miehelle vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistusta teon vuoksi.

Kiistää teon

Miesystävä kiistää syytteen ja pahoinpitelyn. Mies kertoi olleensa asunnossa nukkumassa, kun Ruokola saapui aamukahdeksan aikaan asunnolle.

Miehen mukaan Ruokola hermostui nähtyään hänelle lähetettyjä viestejä. Ruokola repi viestien vuoksi miehen ylös sängystä ja ajoi hänet ulos asunnolta.

- Mitään pahoinpitelyä ei ole tapahtunut, miehen avustaja totesi.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051 ... 8_uu.shtml
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Tuon luettua ei voi muuta todeta kuin, että onpas ihanaa että pariskunta on taas löytänyt toistensa luokse. Kuulostaa ihan joka naisen unelmamieheltä.
humulus
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Ti Helmi 05, 2013 9:19 am

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja humulus »

- Meillä on tietyt kunniakäsitteet ja peruselämäntavat. Ei raiskata, ei pöllitä kaverilta, ei hakata muijia. Jos tällaisia kyseenalaisia rikoksia sattuu, ne ihmiset vain hylätään, Nacci kuvailee kerhon menettelytapaa.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Erittäin huono päätös. Mikäli tuomio jää voimaan, raiskattuja kannattaa pelotella, kiristää ja painostaa niin, ettei hän itse ole aktiivisesti hakemassa tuomiota raiskarilleen!

Kun käräjäoikeus ja syyttäjä toimivat näin, niin ehkäpä syyttäjä kuitenkin haluaa valittaa tästä hoviin?
Ai niin, hän ei voi tehdä sitä, koska missi-päämies ei tätä ilmeisesti halua.
Ihme touhua - taas!
Miss Helsingin pahoinpitely: Miehelle ehdollista vankeutta - syyttäjälle kova takaisku käräjillä
Keskiviikko 18.5.2016 klo 16.00
Oikeus katsoi miehen syyllistyneen pahoinpitelyyn ja tuomitsi hänet viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Syyttäjä ei saanut käyttää kuin pienen osan tärkeistä todisteista.

Syytetty kiisti syytteen ja pahoinpitelyn. Miehen mukaan vammat syntyivät kaatumisesta.

Oikeus tuomitsi miehen viideksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Miss Helsingin Jessica Ruokolan törkeästä pahoinpitelystä syytetyn miehen puolustus vaati oikeudenkäynnissä, että suurin osa todisteista oli määrättävä hyödyntämiskieltoon, koska Ruokola itse ei halunnut tulla kuulluksi jutussa eikä hän vaatinut mitään rangaistusta miesystävälleen.

Ruokola ei itse saapunut paikalle oikeuteen, hän ei tehnyt asiasta tammikuussa rikosilmoitusta eikä hän halunnut tulla kuulluksi esitutkinnassa tai oikeudessa. Hän vaati myös, ettei hänen vammojaan koskevaa lääkärinlausuntoa saisi käyttää todisteena.

Miehen puolustus vetosi tähän ja vaati, ettei Ruokolan lähettämiä WhatsApp-viestejä saa myöskään käyttää todisteina.

Syyttäjä oli nimennyt viestit todisteiksi ja niiden teema olisi ollut vastaajan syyllisyys.

Oikeus pohti asiaa hetken ja määräsi suuren osan keskeisistä todisteista hyödyntämiskieltoon. Oikeus myös kielsi kysymystä todistajina kuulluilta Ruokolan ystäviltä siitä, miten Ruokola oli heille pahoinpitelystä kertonut.

- Hiljaiseksi vetää tämän tyyppinen hyödyntämiskielto, syyttäjä Perttu Könönen sanoi salissa ja pyöritteli päätään.

Ei silminnäkijöitä
Käytännössä oikeuden päätös tarkoitti sitä, että syyttäjä ei voinut kysyä kolmelta todistajalta mitään siitä, mitä Ruokola itse oli heille pahoinpitelystä kertonut.

Näin ollen myöskään pahoinpitelijän henkilöllisyydestä ei voinut kysyä tai puhua mitään, koska se olisi perustunut Ruokolan puheisiin.

Pahoinpitely tapahtui pariskunnan kotona, eikä teolle ole silminnäkijöitä. Ruokola itse on kieltäytynyt puhumasta asiassa.

Lääkärinlausunnosta syyttäjä sai lukea osia, ja niistä ilmeni Ruokolan vammoja. Lisäksi hän sai käyttää todisteena Ruokolasta otettuja valokuvia.

- Oikean silmän alapuolinen vamma on selvä pahoinpitelyvamma. Erikoisen näköiset hiukset liittyvät syyttäjän mukaan repimiseen. Kuvissa näkyy pahoinpitelyvammoja. Korvien ympäristössä on mustelmia, selässä ja olkapäissä ruhjeita. Lääkärinlausunnosta ilmenee, että tekijä on lyönyt uhria nyrkillä päähän, Könönen luetteli.

Lääkärille Ruokola ei nimennyt pahoinpitelijää, joten lausunnosta ei käy ilmi tekijän nimeä.

Törkeästä pahoinpitelystä syytetty mies kiisti syytteen ja pahoinpitelyn. Miehen mukaan heille tuli riitaa asunnossa Ruokolan saavuttua kotiin sunnuntaiaamuna 10. tammikuuta. Riita yltyi sellaiseksi, että pariskunta "kieriskeli lattialla", jonka jälkeen mies poistui paikalta

Puolustuksen mukaan naisen vammat selittyvät sillä, että pariskunta kaatui asunnon lattialle hallitsemattomasti ja saattoi osua esineisiin, joita asunnossa oli.

Avuttomana
Syyttäjä oli hyvin avuttoman oloinen, kun todistajina kuullut Ruokolan ystävät kutsuttiin kukin vuorollaan saliin. Syyttäjä totesi, että hän voi kysyä todistajilta vain lähinnä heidän näkemistään pahoinpitelyvammoista ja Ruokolan järkytyksestä.

Todistajilta ei saanut kysyä mitään siitä, mitä Ruokola oli heille puhunut ja kertonut pahoinpitelystä. Todistajat olivat viettäneet Ruokolan kanssa paljon aikaa pahoinpitelyn jälkeen.

He kertoivat Ruokolalla näkemistään vammoista ja siitä, että tämä oli selvästi järkyttynyt ja itkuinen tapahtuneen jälkeen.

Puolustuksen mukaan järkytys selittyy kuitenkin sillä, että Ruokola oli juuri kruunattu Miss Helsingiksi ja hänellä olisi ollut edustustehtäviä ja kuvauksia, joita hän ei pystynyt hoitamaan kasvovammojen vuoksi.

Alensi vaatimusta
Haastehakemuksessa syyttäjä oli esittänyt miehelle rangaistusvaatimukseksi vuoden ja kaksi kuukautta vankeutta, mutta loppulausunnoissa syyttäjä joutui lieventämään reilusti vaatimustaan.

Lopussa hän vaati miehelle enää rangaistusta pahoinpitelystä ja vaati tälle 4-5 kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta.

- Syyte on tullut näytettyä toteen osittain. Pahoinpitely ja väkivalta on näytetty toteen. Tukasta repimisen, kurkussa olleet vammat ja kasvoihin lyömisen olen pystynyt näyttämään toteen. Mutta kengän painaminen kurkulle jäi näyttämättä, samoin sylkeminen ja se, mistä koiran uloste on tullut Ruokolan hiuksiin, Könönen sanoi.

- Ikinä en ole ollut näin vaikeassa tilanteessa. Tässä olisi ollut hyviä todisteita, joista olisi saatu arvokasta näyttöä, mutta nyt saatiin vain pieni otos tästä asiasta, syyttäjä totesi pettyneenä.

Puolustus vaati kokonaan syytteen hylkäämistä.

Ehdollista vankeutta
Käräjäoikeus harkitsi päätöstä reilut puoli tuntia ja antoi ratkaisunsa jo ennen neljää.

Oikeus ei uskonut vastaajan selitystä kaatumisesta asunnossa, vaan oikeuden mukaan vammat olivat syntyneet pahoinpitelyssä.

Oikeuden mukaan lääkärinlausuntoon kirjatuista tiedoista käy ilmi sen verran, että voidaan todeta poikaystävän olleen pahoinpitelijä.

- Varteenotettavaa epäilyä pahoinpitelijästä ei jää, oikeuden puheenjohtaja Maritta Pakarinen totesi.

Pahoinpitely sisälsi oikeuden mukaan vakavaa ja rajua väkivaltaa ja vammoista päätellen oli selvää, että uhri oli tilanteessa puolustuskyvytön. Oikeus totesi, että näin vakavasta ja päähän kohdistuvasta rajusta väkivallasta on tuomittava tuntuva vankeusrangaistus.

Oikeus katsoi miehen syyllistyneen perusmuotoiseen pahoinpitelyyn ja tuomitsi hänet viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

TIIA PALMÉN
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051 ... yt_desktop
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Juhani Saari
Harjunpää
Viestit: 341
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 5:34 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Juhani Saari »

Oikeus totesi, että näin vakavasta ja päähän kohdistuvasta rajusta väkivallasta on tuomittava tuntuva vankeusrangaistus.
Ja tuomitsi 5kk ehdollista mopopojalle. Pitäisikö tässä itkeä vai nauraa? Käsitteet on menneet ilmeisesti jo DEMLA-Suomessa uusiksi. Tuntuva vankeusrangaistus = muutama kuukausi ehdollista :lol:
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ehdollinen vankeus, kun maassamme ei sisällä käytännössä mitään rajoituksia tai velvollisuuksia.
Tarkoitan vaikkapa ilmoittautumisia ja joskus päihdeseurantaa, mitä ainakin jenkeissä harrastetaan. Työvelvoitteitakin käytetään Usasssa joissain tapauksissa.

Tämäntyylisessä keisseissä voisi olla tarpeen myös pakolliset vihanhallintakurssit(toki nekin maksavat...)? Tietoa ei ole kyllä vihanhallintakurssien hyödyllisyydestä, mutta toimisivat nuo pakolliset kurssit ainakin rangaistuksina, vaikka ehkäpä vangit näistä hyötyisivätkin.

Siis mikäli työnantaja ei välitä tuomiosta, eikä syyllisty vakavampiin kepposiin, "ehtoollista" ei edes huomaa. Toinen samankaltainen tuomio luettu tänään SOO-perustajalle.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
humulus
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Ti Helmi 05, 2013 9:19 am

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja humulus »

Pahoinpidellyn Miss Helsingin ystävä: ”Se oli ihan selkeä juttu”

Miss Helsingin Jessica Ruokolan pahoinpitelykäräjillä kuultiin todistajina kolmea hänen ystäväänsä.
He kaikki olivat tavanneet Ruokolan epäillyn pahoinpitelyn jälkeen. Käräjäoikeuden määräämän kiellon takia kukaan heistä ei kuitenkaan saanut todistaa sanaakaan siitä, mitä Ruokola oli heille tuolloin kertonut.

– Hänellä oli musta silmä ja turvotusta toisella puolella kasvoja. Tuli mieleen, että häneen oli käyty käsiksi, yksi ystävä kertoi.

– Siinä kohtaa oli aika selvää, että pahoinpitely on tapahtunut. Ei tätä mietitty, se oli ihan selkeä juttu, sanoi toinen ystävä.

Käräjäoikeus salli todistajien kertoa omista mietteistään sekä Ruokolan vammoja koskevista havainnoistaan.

Yksi todistaja kertoi myös, että asunnossa oli eteisessä iso kynttelikkö, josta olivat lasiseinämät menneet hajalle.

– Keräilin sirut. Lattialla oli myös taulu, josta oli raamit irti.

Syyttäjän mukaan Ruokolan miesystävä muun muassa retuutti uhria hiuksista päin esineitä ja löi tätä taululla selkään.

Todistajien mukaan Ruokola oli järkyttynyt tuolloin senkin takia, että hänet oli juuri kruunattu Miss Helsingiksi. Hän ei yhden todistajan mukaan halunnut liikkua missään silmä mustana.

Hyödyntämiskielto esti syyttäjää myös näyttämästä oikeudelle Ruokolan kirjoittamia WhatsApp-viestejä.

Syyttäjä valittaa kiellosta
Loppujen lopuksi syyttäjä joutui kuitenkin lieventämään rangaistusvaatimustaan merkittävästi, koska hyödyntämiskielto esti häneltä keskeiset kysymykset ja näytön.

– En ole ollut ikinä näin vaikeassa tilanteessa, kihlakunnansyyttäjä Perttu Könönen sanoi tuskaisena loppulausuntoaan aloittaessaan.

Hän katsoi pystyneensä näyttämään näissä oloissa toteen vain osan syytteestään: lähinnä tukasta repimisen ja nyrkillä lyömisen. Niistä pitäisi Könösen mukaan tuomita neljästä viiteen kuukauteen ehdollista, mikä on selvästi vähemmän kuin mitä syyttäjä oli aikonut vaatia.

– Meille on näköjään Suomeen uudenlainen ongelma. Hyviä todistajia he olisivat olleet, syyttäjä olisi voinut kuulustella heitä kuin televisiossa, Könönen sanoi.

Hän ilmoitti valittavansa hyödyntämiskiellosta hovioikeuteen.

Syytetyn avustajan Hannu Kaitaluoman mukaan pahoinpitelyä ei näytetty toteen oikeudessa. Todistajien kertoma uhrin järkytyskin johtui puolustuksen mukaan siitä, että tämä oli kasvovammojensa takia huolissaan edustustehtävistään.

Käräjäoikeus tuomitsi Ruokolan pahoinpidelleen miehen viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Miehen syyllisyydestä ei käräjäoikeuden mukaan jäänyt varteenotettavaa epäilystä, vaikka valtaosa syyttäjän todistelusta määrättiin hyödyntämiskieltoon. Pahoinpitely ei kuitenkaan ollut käräjäoikeuden mukaan törkeä, vaan perusmuotoinen pahoinpitelyrikos.

Uhri Ruokola itse vaikeni esitutkinnassa ja oikeudessa sillä perusteella, että epäiltynä teosta oli hänen avopuolisonsa. Hänellä oli läheissuhteen perusteella vaitiolo-oikeus.

Rami Mäkinen
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 81851.html
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Kun pahoinpitely tapahtunut sisätiloissa, niin mistä Cannonball-naishakkaaja on löytänyt koiran ulostetta, jota sitten myös käyttänyt pahoinpitelyyn. Ruokolan instagramin perusteella hänellä on pienikokoinen koira. Spekulaationa: olisiko koira kakannut sisälle ja mies tästä menettänyt hermonsa, käyttänyt pahoinpitelyyn sitten tuota ulostettakin. Jos näin on, niin alleviivaa vaan miehen vaarallisuutta, matalaa kynnystä hermojen menettämiseen ja räjähtämistä inhottaviin mittoihin.

Erittäin huolestuttavaa myös se, jos taloudessa asuu eläin/miä, Ruokolan tulisi ymmärtää mihin riskivyöhykkeeseen laittaa lemmikkinsä - erittäin vaarallista. Herätelkää nyt naisen lähimmäiset häntä tiedostamaan/menemään tiedostamaan vaikka terapiaan asioita, ei ole vain oma henkensä ja terveytensä vaakalaudalla. Ei tarvitse kuin kerran tuon ukon räjähtää uusiksi ja samalla impulsiivisen raivon vallassa (ehkä muidenkin aineksien, mahdollisesti) heittää pienikokoinen koira vasten seinää/potkaista ilmat pihalle tms ja se on siinä.

Kuten kirjoitin aiemmin spekulatiivisella syväluotauksella/intuitiivisesti, on erittäin vaarallista/huolestuttavaa. Jos missi jossain vaiheessa "katoaa" jonnekin, ei kyse ole marjanpoimintareissun pitkittymisestä.

Toivon edelleen toipumisia/voimistumisia ja tiedostamisia naiselle että "puhdistautumista" ja apua miehelle saadakseen omat aggret/demoninsa hallintaan ja tilalle muunlaista reagointia, vahvaa lempeyttä opettelemaan. Epätodennäköistä muuttuminen ellei itse halua taustoista huolimatta jotakin turvallisempaa ja mukavampaa. Teitä ei ole tehty valmiiksi ennen kuin niitä kuljetaan.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Sassy
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 117
Liittynyt: To Tammi 08, 2009 12:06 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Sassy »

Missin pitäs olla jonkinlainen esikuva nuorille naisen alulle. Hemmetin hieno esikuva kun ei todista pahoinpitelijäänsä vastaan. Hyvät naiset, olkaa hiljaa ja jääkää sinne nyrkin ja hellan väliin?
aga
Adrian Monk
Viestit: 2767
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja aga »

Siinä sai typerä akka vaan juurikin sitä mitä tilasi. Ei käy sääliksi. Jos kunnon miehet on liian tylsiä ja halutaan jännempien ja väkivaltaisten kriminaalien kanssa olla, niin kylhän siitä voi pataan tulla ja se on vähän niinku "voi voi". Monesti kunnolliset luuserimiehet menee parantamaan ja auttamaan tällaista naista ja eipä kulukaan hetki kun naiset ovat taas heitä pieksevän miehen kanssa yhdessä.
Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Raimond kirjoitti:
Miss Helsingin pahoinpitelystä luettiin syyte: mies löi, repi ja retuutti, levitti koiran ulostetta hiuksiin

Keskiviikko 18.5.2016 klo 14.10

Miss Helsingin Jessica Ruokolan tammikuisesta pahoinpitelystä luettiin äsken Helsingin käräjäoikeudessa syyte törkeästä pahoinpitelystä vuonna 1981 syntyneelle miehelle.
Tatuoitu ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut mies tuotiin oikeuteen takakautta, koska hän on tutkintavankeudessa toisen rikosjutun vuoksi.
Tatuoitu ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut mies tuotiin oikeuteen takakautta, koska hän on tutkintavankeudessa toisen rikosjutun vuoksi.
(ANTTI NIKKANEN)

Mies on Miss Helsingin poikaystävä, joka kuuluu Seiskan mukaan Cannonballin moottoripyöräjengiin. Seiskan mukaan pariskunta on palannut takaisin yhteen pahoinpitelyn jälkeen.

Tatuoitu ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut mies tuotiin oikeuteen takakautta, koska hän on tutkintavankeudessa toisen rikosjutun vuoksi. Mies ei peitellyt itseään kameroilta.

Jessica Ruokola ei itse saapunut oikeuteen eikä hän halua tulla kuultavaksi asiassa. Ruokola ei itse edes tehnyt tapauksesta rikosilmoitusta, vaan poliisi aloitti oma-aloitteisesti tutkinnan.

Hän ei vaadi mitään rangaistusta tai korvausta asiassa. Hän on myös kieltänyt käyttämästä hänen lääkärinlausuntoa todisteena oikeudessa.

Ruokola on vedonnut parisuhdestatukseensa eikä hän ole halunnut tulla kuulluksi edes tapauksen esitutkinnassa.

- Hänellä on täysimääräinen oikeus tähän, vaikka hän on rikoksen uhri. Hän saa kieltäytyä kuulemisesta, syyttäjä Perttu Könönen totesi.

Monenlaista väkivaltaa

Syytteen mukaan miesystävä pahoinpiteli Ruokolan yksityisasunnossa Helsingissä tammikuun 9. päivä, eli vain päivä missikruunajaisten jälkeen.

Syytteen mukaan mies repi ja retuutti Ruokolaa hiuksista niin, että naisen pää osui johonkin esineeseen tai rakenteeseen. Lisäksi mies löi syytteen mukaan Ruokolaa taululla selkään, astui maihinnousukengällä naisen kurkun päälle painaen häntä kurkusta useiden sekuntien ajan, sylki naisen päälle, löi naisen päätä lattiaan hiuksista kiinni pitäen, löi häntä nyrkillä kolme kertaa kasvoihin siten, että mies makasi lattialla maanneen naisen päällä. Lisäksi mies hieroi syytteen mukaan koiran ulostetta naisen hiuksiin.

Pahoinpitelystä aiheutui Ruokolalle kipua, aivotärähdys, ruhjevammoja ja turvotusta kasvoihin, päähän ja eri puolille vartaloa.

Syyttäjän mukaan rikos on tehty erityisen raa'alla ja julmalla tavalla ja se on kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Syyttäjä vaatii miehelle vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistusta teon vuoksi.

Kiistää teon

Miesystävä kiistää syytteen ja pahoinpitelyn. Mies kertoi olleensa asunnossa nukkumassa, kun Ruokola saapui aamukahdeksan aikaan asunnolle.

Miehen mukaan Ruokola hermostui nähtyään hänelle lähetettyjä viestejä. Ruokola repi viestien vuoksi miehen ylös sängystä ja ajoi hänet ulos asunnolta.

- Mitään pahoinpitelyä ei ole tapahtunut, miehen avustaja totesi.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051 ... 8_uu.shtml
Mies oli siis tatuoita ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut? Kyllä varmasti meni jakeluun kun kolmeen kertaan saman lauseen toistaa. IL:n journalismin taso on huikea.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1652
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

aga kirjoitti:Siinä sai typerä akka vaan juurikin sitä mitä tilasi. Ei käy sääliksi. Jos kunnon miehet on liian tylsiä ja halutaan jännempien ja väkivaltaisten kriminaalien kanssa olla, niin kylhän siitä voi pataan tulla ja se on vähän niinku "voi voi". Monesti kunnolliset luuserimiehet menee parantamaan ja auttamaan tällaista naista ja eipä kulukaan hetki kun naiset ovat taas heitä pieksevän miehen kanssa yhdessä.

Monikaan pahoinpitelyn kohteeksi kumppaninsa taholta tullut nainen ei ole halunnut tulla kumppaninsa pahoinpitelemäksi. Haloo, hei kuule... Tämäkin mies on saattanut olla ensimmäiset ajat aivan ihana ja turvallinen ja huolehtiva. Hulluus iskee päälle useimmiten vasta sitten, kun on jo yhteinen asunto, johon on molemmilla avaimet. Kukaan ei ole ansainnut tulla pahoinpidellyksi. Kukaan ei ole oikeutettu pahoinpitelemään ketään. Näin se vain on.

Nyt tämä nuori nainen on henkensä kaupalla hiljaa körmyn pahoinpitelystä. Kuka tahansa olisi, jos mahdollisesti tulisi rusikoiduksi niin, että koko elämä olisi ohi ja terveys menetetty. Mieshän on nyt jo taitonsa näyttänyt.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
Koppakuoriainen
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: La Elo 01, 2015 2:41 am

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Koppakuoriainen »

Ärrkele kirjoitti:Mies oli siis tatuoita ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut? Kyllä varmasti meni jakeluun kun kolmeen kertaan saman lauseen toistaa. IL:n journalismin taso on huikea.
Ko. teksti löytyy uutisesta kahdesti ja toisessa tapauksessa on kyse kuvatekstistä.
MURHA.INFO - Suomen johtava rikosaiheinen avohoitoportaali
Vastaa Viestiin