Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-autosta

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

mjns
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ke Kesä 08, 2016 2:42 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja mjns »

<sarkasmi>
tai sitten tutkinnanjohtajalla on kesäloma ovella ja keissi pitää saada arkistoon ennen sitä
</sarkasmi>
terbmis
Agentti Scully
Viestit: 685
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 3:04 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja terbmis »

" Poliisi tutkii edelleen asiaa kuolemansyyn ja palonsyyn selvittämiseksi."

Ei tuossa ole mitään ihmeellistä. Ihan lakisääteinen homma. Vaikka löydettäisiin ihminen roikkumasta hirressä metsästä, pitää kuolinsyy selvittää. Näin tässäkin tapauksessa, vaikka luulisi olevan selvää miksi ihminen kuolee liekkimeren keskellä.

Vähän ihmettelen sitä että joku tiesi kertoa kuolinsyyksi tukehtumisen, koska kyseessä on salassapidettävää tietoa. Kuolinsyytähän ei kerrota kuin uhrin omaisille. Ilmeisesti kyseinen nimimerkki on sitten saanut tietonsa suoraan omaisilta. Tiedä häntä.

Ihan itse tämä poika on kuitenkin kivunnut sinne ohjaamoon, ja kuollut sinne. Päävirtakytkin on kuitenkin yleensä hytin ulkopuolella, ja helposti kytkettävissä takaisin "on" asentoon. Sen on voinut joku toinen tehdä jo aiemmin, ja tämä 17v on sitten sählännyt jotain, joka on aiheuttanut palon. Vaikka juurikin sitä radiota irti repiessään. Kännipäissään tulee usein tehtyä tyhmyyksiä, kuten jokainen tietää.

Tässä on lukemattomia mahdollisuuksia, enkä tiedä onko siinä mitään järkeä pohtia tätä loputtomiin. Jospa vain hyväksyisimme sen ettei henkirikosta ole tapahtunut, ja pojalla kävi tosi huono tuuri. Shit happens, niinkuin sanotaan :cry:
Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2890
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

mjns kirjoitti:


Kuolinsyy tukehtuminen, mutta mihin? Savuun? Oksennukseen? Mikäli savuun, niin silloinhan uhrin on täytynyt olla tajuton palon syttymisen aikana, muutoin olisi herännyt ja hypännyt nupista pois. Mikäli siihen savuun ei herää juhlimisen vuoksi, niin on oltava ihan alkoholimyrkytys-tilassa - josta aiempien viestien mukaan ei ole kyse, jollei sitten ole tavannut siellä Penttilässä muuta porukkaa ja juonut lisää. Mikäli tuona hetkenä oli juopuneempi kuin mitä on väitetty, niin omaan oksennukseen tukehtuminen olisi myös jollain tapaa järkeenkäypää, mutta toisaalta uhri löytyi apukuskin paikalta, joten istuvassa asennossa on vaikea kuvitella kenenkään oksennukseen tukehtuvan. Okei penkin saa kallistettua, mutta eikös siinä ollut lavetti penkkien takana johon olisi voinut suoraan käydä pitkälleen... Siltikään mikään ei selitä rekan palamista, eihän nyt kukaan jumalauta tuikkaa rekkaa tuleen ja kömmi sitten itse koppiin palamaan sen mukana.

Jos uhri olisi mennyt nuppiin itse nukkumaan, miksi olisi jättänyt tollasen fillarin lukitsematta?
Häkä ja eri materiaalien myrkylliset palokaasut on siitä jännää kamaa, että ne vaikuttaa joskus yllättävänkin nopeasti niin ettei sitä toimintakykyä enää ole.


Tässä videossa joku nero yrittää hakea vielä jotakin palamaan syttyneestä roska-autosta, ja käytännössä tippuu aika äkkiä polvilleen vaikka saa välillä ihan raitista ilmaa ulkopuolelta.
Kabiini ei ole vielä edes sisältäpäin tulessa eikä sieltä pukkaa suuresti savuakaan.
Tästä muuten näkee mallia miten kabiini palaa ja syttyy, tässä tapauksessa palo on kait alkanut roska-auton roskasäiliöstä.

https://youtu.be/lqmqx98T1G0
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Myrskylintu kirjoitti:..
Pyörää ei ole jätetty ihan auton lähelle, muuten olisi jälkiä sillä tuollainen palo säteilee kuumuutta aika kauaskin.

Viittaa siihen että uhri on menettänyt pyöränsä ennen tapahtumaa. Siitä syystä on menty kuorkkiin nukkumaan, sateensuojaan. ..


Hyvä huomio pyörän sijaitsemisesta. Uutiskuvista ilmeni, että pyörä oli edelleen priimakunnossa ja lisään vielä lukitsemattomuuspointin, että jos pyörä ei ollut mitenkään lukossa (uutiskuvista näkyi ettei ollut vaijerilukosta lukittuna mutta miten laita pyörään kuuluvan lukkokohdan), viittaisi varastamisskenaarioon joka käynyt ennen kuorma-autotapahtumaa. Luultavaa myös, että kännykkä olisi pöllitty taikka poika sen hukannut ennen rekkatapahtumaa, koska muutoin olisi viestinyt eteenpäin että on tullut ryöstetyksi ja mahdollisesti pahoinpidellyksi, pyytänyt apuja.

Ohessa hahmotteluiden järjestelyä.

Ennen kuorma-autotapahtumaa/palamistapahtumaa:

A.) Mahdollista edeltävää varastamistapahtumaa myötäillen poika olisi mennyt kuorkkiin, 1) lepäämään, koska ei jaksanut kävellä kotiin ja/taikka liian huonossa kunnossa (jos pahoinpidelty varastamistapahtuman yhteydessä) tai 2) piiloutumaan, koska pelännyt että häntä seurattaisiin ryöstö/pahoinpitelyporukan taholta/ylipäätään pelännyt aiempien tapahtumien takia eikä enää pyörää alla jolla liikkua pian suojaan taikka 3) muusta syystä, esim. hauska päähänpisto .

B) Mahdolliseeen edeltävään varastamistapahtumaan liittynyt mahdollinen pahoinpitely olisi aiheuttanut pojalle tajuttomuuden, mutta pahoinpitelyssä ei olisi tullut luita murtavia/katkovia vammoja (täten alustavassa kuolemansyyntutkinnassa ei palossa kärsineestä ruumiista näy väkivallan merkkejä) ja näin varkaus/hakkausporukka keksii siirtää ruumiin kuorma-autoon ja se sitten palamaan (kun homma levinnyt käsiin ja peittelemään rikosta). Ulkoapäin syttynyt palo viittaisi enemmän mielestäni ulkopuoliseen tahoon, jos on totta ettei pojalla itsellään edes ollut tulentekovälineitä mukanaan.

Kuorma-auto palamaan - tapahtuma:

A) Poika ylläkuvatun A) -hahmotelman mukaan mennyt itse kuorkkiin. Jos pojalla ei ole edes tulentekovälineitä eikä tupakoita mukana, kuten on netissä väitetty, jäljelle jää itseaiheutetun onnettomuuden osalta jokin muu kuin klassinen tupakka kytemään, kun nukkumaan -skenaario, lisäksi palo olisi aiheutunut ulkoapäin niin ei käy yksiin tuon nukkumaan/kytemään- jutun kanssa ja toisaalta jos olisikin tupakoinut ulkona ja jäänyt tupakka kytemään kuorkin alle, on palstalla sanottu ettei siitäkään niin vaan saada paloa syttymään.
Joten. Itseaiheutetun onnettomuuden osalta jäljelle jäisi ehkä jokin webasto/radio päälle/oikosulut kehiin - sählinki, mutta olisiko sitten syy "ulkoapäin alta" aiheutunut mitenkään. 1) Joka tapauksessa jos jotenkin ihmeellisesti itse vahingossa säätänyt palon päälle/kytemään, olisi syynä tukehtuminen savukaasuihin/häkään luultavaa niin, että olisi käynyt nukkumaan ja hiljalleen kytevät päästöt yllättäneet, tukahduttaneet taikka 2) poika olisi huomannut palon/kytemisen ja koettanut päästä kuorkista ulos, mutta auton ovet lukitusjärjestelmän viasta johtuen lukittuneet eikä saa ovia auki, täten rikkoo ikkunaa ja hapen tulosta tuli roihahtaa - hengittänyt koko ajan savukaasuja joihin tuupertuu ja tapahtuma edennyt nopeasti taikka havainnut tilanteen liian myöhäisessä vaiheessa.

B) Ulkopuolinen ryöstö/pahoinpitelyporukka sytyttänyt kuorkin palamaan ulkoapäin rikosta peittääkseen. Poika tajuttomana/tai tajuttomuuden rajamailla sisällä ja tukehtuu savukaasuihin.

C) Ulkopuolinen taho sytyttänyt kuorkin palamaan mutta ei tiedä pojan olevan sisällä, esimerkiksi huvikseen ja juhlinta/kännipäissään.

D) Jotain ihan tarua ihmeellisempää jokeripokeribox-osastoa. Esimerkiksi salama iskenyt kuorma-autoon.

Kuvien otantatapahtuma.

Kuvia ottaneet ja jakaneet joko 1) tyystin tapahtumista tietämättömät ulkopuoliset, snapchat-viestityksestä päätellen ilmeisestikin nuoret jotka olleet palamispaikan seuduilla (tämäkin taas vähän epäilyttävää samanaikaisuutta, tosin juhlintaviikonloppua ja nopeasti palo saa ihmisiä tulemaan katsomaan mutta mitens ne ennen syttymistä otetut kuvat vai onko otettu aiemmin kuorkin oltua paikallaan pe:sta lähtien) taikka 2) tapahtumistä tietävät (tietämisen kohdistuminen joko sytyttämiseen huvin vuoksi erillään tietämyksestä pojasta tai tietämisen kohdistuminen vakavampaan kuvioon, mutta jälkimmäinen kertoisi niin kylmäveristä kieltä että voiko uskoakaan) nuoret tahot, jotka olisivat syttäneet huvikseen ja kuvanneet ennen ja jälkeen-kuvia kuorma-autosta ihan vain kaverien välistä somesensaatiota jakaakseen ja taltioidakseen vaikuttavalta näyttävän tulipalon taikka sytyttäneet rikosten peittämiseen ja kuvanneet kylmäverisen hullusti hirmuteon vaiheita ja olleet tarpeeksi tyhmiä jakaakseen näitä (jotenkin epäuskottavaa. )
Viimeksi muokannut Lassie, Pe Kesä 10, 2016 2:02 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Chefile kirjoitti:
Muppe kirjoitti:
tupakkalla et saa mitään öljyä syttymään,liekkö tulitikullakaan
Kiitos infosta, itse asiassa tuota kohtaa jäinkin teoriassani pohtimaan voiko öljy leimahtaa noin.

Mites diesel? Ruostunut tankki vuotaa tai letkun liitos pudottaa dieseliä maahan. Itse diesel ei ole kovin herkästi syttyvää (+60 c syttymispiste), mutta se höyry siinä päällä voi hyvinkin leimahtaa tupakasta/viskatusta tulitikusta.
Diesel on öljyä. Ei todellakaan syty kuin liekittämällä pidempään esim. paperilla. Eikä todellakaan höyrysty näissä lämpötiloissa. Teoriasi on ihan paska, next.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

terbmis kirjoitti: Ei tuossa ole mitään ihmeellistä. Ihan lakisääteinen homma. Vaikka löydettäisiin ihminen roikkumasta hirressä metsästä, pitää kuolinsyy selvittää. Näin tässäkin tapauksessa, vaikka luulisi olevan selvää miksi ihminen kuolee liekkimeren keskellä.
Niin siis lähi-idässä ne ihmiset turuilla ja toreilla tekevät itsemurhia eikä heitä hirtetä toisten ihmisten toimesta?
terbmis kirjoitti: Ihan itse tämä poika on kuitenkin kivunnut sinne ohjaamoon, ja kuollut sinne. Päävirtakytkin on kuitenkin yleensä hytin ulkopuolella, ja helposti kytkettävissä takaisin "on" asentoon. Sen on voinut joku toinen tehdä jo aiemmin, ja tämä 17v on sitten sählännyt jotain, joka on aiheuttanut palon. Vaikka juurikin sitä radiota irti repiessään. Kännipäissään tulee usein tehtyä tyhmyyksiä, kuten jokainen tietää.

Tässä on lukemattomia mahdollisuuksia, enkä tiedä onko siinä mitään järkeä pohtia tätä loputtomiin. Jospa vain hyväksyisimme sen ettei henkirikosta ole tapahtunut, ja pojalla kävi tosi huono tuuri. Shit happens, niinkuin sanotaan :cry:
Ongelmahan on siinä, ettei se tulipalo ole lähtenyt hytistä vaan auton alta. Eikä radion heiluttelu todellakaan sytytä autoa alapuolelta tuleen. Next.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Lassie kirjoitti: B) Mahdolliseeen edeltävään varastamistapahtumaan liittynyt mahdollinen pahoinpitely olisi aiheuttanut pojalle tajuttomuuden, mutta pahoinpitelyssä ei olisi tullut luita murtavia/katkovia vammoja (täten alustavassa kuolemansyyntutkinnassa ei palossa kärsineestä ruumiista näy väkivallan merkkejä) ja näin varkaus/hakkausporukka keksii siirtää ruumiin kuorma-autoon ja se sitten palamaan (kun homma levinnyt käsiin ja peittelemään rikosta). Ulkoapäin syttynyt palo viittaisi enemmän mielestäni ulkopuoliseen tahoon, jos on totta ettei pojalla itsellään edes ollut tulentekovälineitä mukanaan.

Editoin myöh.
Tämä on ihan mahdollinen tapahtumaketju, mutta riittääkö kehitysmaalaisten älykkyys tuollaiseen? Itse veikkaan enemmänkin, että joku poikalauma on tuikannut yksinäisen kuorma-auton tuleen ja loppu onkin sitten kuolemantuottamus.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Ei ollut mainintaa kehitysmaalaisista, luulen että ehkä pikaisesti olet lukenut sanan "ulkopuolinen/ulkopuoliset" ulkomaalaisiksi. :D
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1500
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Chefile »

Jukka Siintonen kirjoitti:
Chefile kirjoitti:
Muppe kirjoitti:
tupakkalla et saa mitään öljyä syttymään,liekkö tulitikullakaan
Kiitos infosta, itse asiassa tuota kohtaa jäinkin teoriassani pohtimaan voiko öljy leimahtaa noin.

Mites diesel? Ruostunut tankki vuotaa tai letkun liitos pudottaa dieseliä maahan. Itse diesel ei ole kovin herkästi syttyvää (+60 c syttymispiste), mutta se höyry siinä päällä voi hyvinkin leimahtaa tupakasta/viskatusta tulitikusta.
Diesel on öljyä. Ei todellakaan syty kuin liekittämällä pidempään esim. paperilla. Eikä todellakaan höyrysty näissä lämpötiloissa. Teoriasi on ihan paska, next.
Ettei vaan paska ole housuissasi? Vähän siltä alkaa tuntumaan juttujen perusteella.

Mutta kiitos sullekin infosta. Edelleen on mahdollista että on tarkoituksella sytyttänyt. Jos palo lähti auton alta liikkeelle, niin kuulen mielelläni vaihtehtoja!
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”
Avatar
EjM
Nikke Knakkertton
Viestit: 189
Liittynyt: To Loka 01, 2015 1:14 pm
Paikkakunta: Pohojanmaa

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja EjM »

Jos nuo edellä mainitut asia pitävät paikkansa; jäähdytin vika kuorma-autossa ja palo alkanut auton alta.

Niin todennäköisesti kuorma-auto syttynyt palamaan siten, että poika laittanut webaston päälle kun on päässyt kuorma-autoon sisälle kun on ollut kylmä. Kuorma-auton jäähdytin vika voi olla, että jäähdyttimeen tai sen letkuihin tullut reikä ja jäähdytinnesteet valuneet pois jolloin käynnistetty webasto on ylikuumentunut ja sytyttänyt kuorma-auton palamaan.
Yleensähän webasto sijaitsee autojen moottoritilan alaosassa josta palo saanut alkunsa.
Poika sammunut, niin ei ole herännyt kun tulipalo alkanut ja tukehtunut palokaasuihin.
pohojalaaset opetti ruattalaasekki puhumaan ruattia
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Kuulostaa hyvinkin järkeenkäyvältä, tuossa varmaankin paras onnettomuusteoria. Otaksuttava pyörän varkaustapahtuma erillisenä tapahtumana kuorma-autotapahtumaan nähdeen. Kuvanotto-jaantitapahtumat myös erillisinä ko. onnettomuusteoriassa.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Chefile kirjoitti: Ettei vaan paska ole housuissasi? Vähän siltä alkaa tuntumaan juttujen perusteella.

Mutta kiitos sullekin infosta. Edelleen on mahdollista että on tarkoituksella sytyttänyt. Jos palo lähti auton alta liikkeelle, niin kuulen mielelläni vaihtehtoja!
Niin siis meinaat ihan tosissasi, että juhlista palaava kaveri tuikkaa auton tuleen ja menee sen jälkeen sinne sisälle kuolemaan? Luultavasti on helpompiakin tapoja tappaa itsensä.

Ja ei ole paska housussa, mutta jotain rajaa noilla aivopieruillakin kirjoituksen muodossa.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

EjM kirjoitti:Jos nuo edellä mainitut asia pitävät paikkansa; jäähdytin vika kuorma-autossa ja palo alkanut auton alta.

Niin todennäköisesti kuorma-auto syttynyt palamaan siten, että poika laittanut webaston päälle kun on päässyt kuorma-autoon sisälle kun on ollut kylmä. Kuorma-auton jäähdytin vika voi olla, että jäähdyttimeen tai sen letkuihin tullut reikä ja jäähdytinnesteet valuneet pois jolloin käynnistetty webasto on ylikuumentunut ja sytyttänyt kuorma-auton palamaan.
Yleensähän webasto sijaitsee autojen moottoritilan alaosassa josta palo saanut alkunsa.
Poika sammunut, niin ei ole herännyt kun tulipalo alkanut ja tukehtunut palokaasuihin.
Tämä on hyvinkin mahdollinen teoria. Webaston ylikuumentuminen varmaankin sytyttää myös dieselin helposti, sillähän se pyörii.
Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2890
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Kyllä se tupakillakin syttyy, jos se tupakka sytyttää ensin jotain muuta palamaan ja se taas diesel tai öljylammikon. Hyvin se jäteöljy ja löpökannunkin jämät ruokki tulta roskapolttotynnyrissä ennenaikaan roskia poltellessa. Ei se diesel ja öljy mitään sammutusnestettä sentään ole.
On esimerkiksi olemassa se mahdollisuus, että kun auto on rikkoutunut, siellä alla on käyty rassaamassa jotakin ja on pyyhitty kädet paperiin tai vaikka rättiin, joka on öljyisenä jäänyt sinne alle ja samaa settiin on valunut hiukan öljyä, josta onkin tullut kuin öljylampun tai kynttilän palolanka...siihen se tupakki paperimytyn päälle, niin johan se siitä lähteekin tulille, varsinkin jos hiukankin tuulee.
Silti kallistun webastoon tai sähköistä konehuoneessa alkaneeseen paloon. Tämä siksi, koska tupakka tarvitsee todellakin jotakin lisää siihen tuollaisen palon sytyttämiseen ja jonkun kuvailemani paperitollon syttyminen on hiukan kuin voittaisi ässä arvasta päävoiton. Sähköjohdon muovieriste on siksi se toinen mitä lottoan sytykkeeksi, sillä eriste, kuten muutkin muovit palaa usein niin, että se sulanut ja palava muovihan tippuu palavina pisaroina alaspäin sytytellen kaikkea muuta sitten palamaan. Poika on ronkkinut sähköt päälle päävirtakytkimesta ja loppu onkin sitten lööppikamaa, kun siitä on aiheutunut sähköpalo tai webaston aiheuttama tulipalo.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä
Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1500
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Joensuu, 17v poika löytyi kuolleena palaneesta kuorma-au

Viesti Kirjoittaja Chefile »

Jukka Siintonen kirjoitti:
Chefile kirjoitti: Ettei vaan paska ole housuissasi? Vähän siltä alkaa tuntumaan juttujen perusteella.

Mutta kiitos sullekin infosta. Edelleen on mahdollista että on tarkoituksella sytyttänyt. Jos palo lähti auton alta liikkeelle, niin kuulen mielelläni vaihtehtoja!
Niin siis meinaat ihan tosissasi, että juhlista palaava kaveri tuikkaa auton tuleen ja menee sen jälkeen sinne sisälle kuolemaan? Luultavasti on helpompiakin tapoja tappaa itsensä.

Ja ei ole paska housussa, mutta jotain rajaa noilla aivopieruillakin kirjoituksen muodossa.
Ei, minä en ole meinannut missään vaiheessa että kaveri on halunnut itseltään hengen pois. Se on sinun lukemisen ymmärtämisessä se ongelma, jos jostain niin päättelet.

Poliisi on ilmoittanut ettei asiaan liity rikosta ja tiedetään myös se, että palo alkoi auton alta. Näiden tietojen valossa pohdin onko mahdollista dieselin syttyä esim. tupakasta auton alla ja onhan se mahis olemassa. Tuon ikäiset pojat voivat myös muuten vaan leikkiä tulella ja vielä kun kundi oli päissään, on voinut palava objekti unohtua auton läheisyyteen/alle ja poika on vielä käynyt putsaamassa ohjaamon, ja huonosti kävi.

Helppohan sinun on paskaksi haukkua muiden teorioita, mutta kun sen verran erikoinen tapaus kyseessä, niin esitä toki itse mitä tuona iltana tapahtui.
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”
Vastaa Viestiin