65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1122
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Noista Fb -tykkäyksistä. Itsekin niitä tehnyt silloin 9-10vuotta sitten, liittyessäni kyseiseen sovellukseen(humpuukiin). Ja siis silloinkin vai muutaman 'hätäpäissäni'. Ehkä Birgitta on sympatiseerannut jotakin muuta, hänelle läheistä ihmistä? En usko, että Birgit löytyy Viikin alueelta. Jostakin kauempaa, jos ei nyt ole hietsun vesissä..
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
miesasiamies
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Ti Syys 08, 2015 4:07 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja miesasiamies »

Tähtisade kirjoitti:Taas tulee mieleen Raija Juutilan tapaus... Tuolloinhan mediassa kerrottiin Raijan suuresta käteisnostosta ja Raijan puoliso vei poliisia satuiluineen vuosikaudet 6-0. Raijan kun uskottiin jättäneen perheensä ja matkustaneen Viroon. Elleivät lapset olisi asiassa painostaneet, olisi Raija yhä löytymättä.
Juutilan tapauksessa oli olemassa sekä lapset että heillä ilmeisen selkeät epäilyt. Taisi olla poliisia painostaessa lapsilla tiedossa joku motiiviksi kelpaavakin (oliko juuri raha, en muista) sille, että puoliso olisi surmannut Raijan, kuten sitten olikin. Mietin sitä, että jos vaikka Birgitan siskolla (tai miesystävällä) olisi epäily henkirikoksesta, saattaisi hän olla aktiivinen poliisin suuntaan. Nyt on ilmeisesti aivan hiljaista senkin asian osalta.

On selvä, että Birgitan läheisten/omaisten vähyys on merkittävä verrattuna Juutilaan. Silti Birgittaan kohdistuneen henkirikoksen ja nimenomaan myös sen motiivin on täytynyt kätkeytyä erinomaisesti, jos kyseessä on ollut suunniteltu henkirikos. Vaikka itse teosta ja sen toteutuksesta ei olisi tietoa, voisi siskolla, miesystävällä, P.W.:llä tai jollakulla muulla olla joku käsitys motiivista kuitenkin, ja siitä, kuka olisi halunnut surmata Birgitan.

On paljon spekuloitu Birgitan katoamisen yhteyttä kampaamoon. Poliisin kuulemisia ja aivoituksia ei tiedetä, mutta jos Birgitalla olisi ollut kinaa tai vastaavaa P.W.:n kanssa, olisi hän saattanut avautua asiasta miesystävälle tai siskolle. Moni puhuu työasioistaan "kotona" kuitenkin sen verran, että esim. P.W.:n mahdollinen motivoituneisuus henkirikokseen vaikka joidenkin rahoitusjärjestelyidenkin tms. kautta olisi voinut tulla esiin. P.W.:n mahdollinen motivoituneisuus + Birgitan katoaminen kampaamon lähellä luulisi herättäneen poliisinkin kiinnostuksen. Tietysti jos kaikki näyttö puuttuu..

...niin se olisi täydellinen rikos. En usko siihen. Harvoin onnistuu, ei onnistunut Juutilan mieskään. Jos henkirikoksesta ei ole edes viitteitä vuoden kuluessa katoamisesta, on katoamisen takana harvoin suunnitelmallinen henkirikos.

Edellä ladeltu siis pienentää suunnitellun henkirikoksen todennäköisyyttä Birgitan tapauksessa, koska valtaosa henkirikoksista ei ole niin hyvin suunniteltu ja toteutettu, että niistä ei olisi kenelläkään hajua. Toisaalta jos henkilö on elänyt jossain määrin sosiaalisesti eristäytyneenä (?), ei hänen elämänsä uhkatekijöistä ole välttämättä tiennyt kukaan muu kuin surmaaja!
Viimeksi muokannut miesasiamies, Su Loka 16, 2016 5:22 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Roly
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 1:05 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Roly »

Kyllä varmaan poliisilla on ollut selkeä syy miksi uskoa omaehtoiseen katoamiseen. Mutta voisikohan nyt olla niin, että se syy onkin pitkälti keksitty tai ainakin melkoisesti liioiteltu, sillä eihän B. ole itse sitä ollut kertomassa poliisille. Joka tapauksessa, vaikka olisi mennyt etelänavalle, niin tässä vaiheessa olisi jo saanut tiedon, että voi ilmoittaa poliisille luottamuksellisesti olinpaikkansa, jotta etsintätutkimukset voidaan lopettaa. Kohtahan siellä asunnossakin käy kaiken maailman murtovarkaita, kun osoite täällä julkistettiin ja vielä lähimmät autopaikatkin? Tosin saihan sen nyt jokainen itsekin selville, jos oli niin kiinnostunut. Joten pitäisi kai alkaa hiljalleen uskoa, että katoamisen syynä täytyy sittenkin olla rikos, ehkä suutuksissa tehty tappo. Missä Birgitta sitten on? Varmaan on kaikki tällä palstalle mainitut huvila-alueet Loviisa, Lapinjärvi ja Hankasalmi on tutkittu. Kodin ympäristö on kyllä tutkittu ja ilmeisesti joitakin kiinteistöjä. Mutta kyseessä voi olla mikä paikka vain Helsingissä, ympäristössä tai kauempana. Aluksi ehkä sellainen, johon pääsee helposti autolla mutta on kyllä myöhemmin ollut runsaasti aikaa piilottaa paremminkin. Toivottavasti hän kuitenkin löytyy joskus ja juttu selviää.
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

Roly kirjoitti:Kyllä varmaan poliisilla on ollut selkeä syy miksi uskoa omaehtoiseen katoamiseen.
Ei kai poliisi sentään ole katoamisen syyksi omaehtoista katoamista sanonut? Missä näin on sanottu? "Ei epäillä rikosta" tarkoittaa juurikin sitä, ettei epäillä rikosta. "Ei epäillä rikosta" jättää omaehtoisen katoamisen lisäksi auki monta muuta katoamisen syytä, eli itsemurhan, sairauskohtauksen, tapaturman... oikeastaan kaikki muut paitsi rikoksen.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
edna
Neuvoja-Jack
Viestit: 516
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 11:31 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja edna »

"MIF" on käynyt Viikissä, BSn kotipihalla. Onkohan sieltä ikkunasta näkynyt valoa missään vaiheessa. Vai ainako ikkunat ovat pimeät.
Pyörävaras
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: La Loka 15, 2016 1:57 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Pyörävaras »

10.10. Iltasanomissa oli tällainen uutinen:

Sunnuntai-iltapäivänä Helsingin Hietaniemen rannasta löytynyt pääkallo on oikeuslääketieteellisessä selvityksessä paljastunut ihmisen pääkalloksi.
– Poliisi toimitti kallon oikeuslääketieteenlaitokselle, jossa se todettiin aidoksi, todennäköisesti aikuisen ihmisen pääkalloksi, kertoo tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth.

Pääkallo löytyi, kun pariskunnan ulkoiluttama koira kiinnostui rantaan kulkeutuneesta jätesäkistä.

Kallon iästä tai sen sukupuolesta ei ole vielä tietoa, mutta henkilöllisyys pyritään määrittämään erilaisilla tutkimuksilla.

– Kallosta on selkeästi yritetty päästä eroon meriveteen upottamalla. Laskenut vedenpinta on kuitenkin tuonut löydön esiin, Kanth kertoo.

Vielä ei tiedetä, kuinka kauan kallo on mahdollisesti ollut meressä.

Kanthin mukaan alueelta ei ole vielä löydetty muuta kalloon liittyvää, mutta pelastuslaitos on parhaillaan tutkimassa vesialuetta tarkemmin.

Tapausta tutkii Helsingin poliisin vakavien rikosten yksikkö.

Erika Åkman

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 26899.html

Ketjua seuranneena, tuli mieleen, että voisiko olla Birgitta...
tuulituu
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Su Loka 09, 2016 11:51 am

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja tuulituu »

skoone kirjoitti:
Täysi Purenta kirjoitti:...

Minäkään en kauheita painoarvoa laitaisi jonkun facetykkäyksille. Synkän sävyinen aforismi voi yhtä hyvin olla tarkoitettu sympatiaksi ystävälle tai jonkun menneisyyden tapahtuman muistopäivän mieleen tuoma. Ihmiset voivat myös tykkäillä jutuista ilman että niihin liittyy mitään ihmeempiä merkityksiä.

...
Tarkistin nyt BSn fb-sivuilta ja miespuolisen fb-kaverinsa sivuilta, että: BS on lähettänyt semmoisen "painetun" kortin kamunsa seinälle 20.3.2015. Kortissa on lause, jossa puhutaan toisten neuvojen antamisesta tms ja siinä lopussa sanotaan "vaikka itse eivät ole sen parempia". Tämän fb-kaverin kanssa BS näkyy viettäneen aikaa ainakin heinäkuussa 2015.

Kyse ei siis ole facetykkäyksestä tässä tapauksessa...tällä fb-kaverilla on kytköksiä Espanjaan (ei siis Italiaan), mutta on suomalainen.
(Anteeksi pitkähkö lainaus, en uskalla katkoa, ettei mene väärin.)
Tässä oli tämä, mitä muistelin, eli olikin itse lähettänyt tällaisen jollekin, eikä tykännyt.
Voisiko joku olla vastustanut esim. Birgitan suhdetta? Tai miten hän sen hoitaa? Jotain muuta? Tietenkin voi olla myös, ettei tarkoita mitään.

Tällaista mietin siksi, että oma tapani kommunikoida voisi hyvinkin olla, että lähettäisin tuollaisen vastaavan, josta kumpikin ymmärtäisi viestin, mutta ulkopuoliset ei.
Wickeddy
Frank Drebin
Viestit: 393
Liittynyt: Ti Touko 05, 2015 2:20 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja Wickeddy »

Postilaatikot on lukollisia.
Lähes päivittäin tuosta ohi kuljen joten ei tämä tapaus oikein rauhaan tahdo jättää.
Birgitta en sen kummemmin tunne mutta tuttu kasvo kyllä oli. Hyvin sympaattisen oloinen ihminen. Ei millään tavalla onnettoman näköinen henkilö.
kunnia meni ,mutta maine jäi.
miesasiamies
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Ti Syys 08, 2015 4:07 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja miesasiamies »

tuulituu kirjoitti: Tässä oli tämä, mitä muistelin, eli olikin itse lähettänyt tällaisen jollekin, eikä tykännyt.
Voisiko joku olla vastustanut esim. Birgitan suhdetta? Tai miten hän sen hoitaa? Jotain muuta? Tietenkin voi olla myös, ettei tarkoita mitään.

Tällaista mietin siksi, että oma tapani kommunikoida voisi hyvinkin olla, että lähettäisin tuollaisen vastaavan, josta kumpikin ymmärtäisi viestin, mutta ulkopuoliset ei.
Mielenkiinnosta kysyn..miksi tässä kommunikointitavassa tuo sähköinen kortti laitettaisiin kaikkien näkyviin toisen seinälle, jos sen viesti olisi kuitenkin tarkoitettu vain seinän haltijalle? Eikö suorempaa olisi laittaa kortti tai viesti jossain muussa muodossa vain hänelle, jolle viesti on tarkoitettu? Eikö noin epäselvän selvästä viestistä juuri herää uteliaita kysymyksiä ulkopuolisissa, sellaisia, joihin täälläkin mietitään vastauksia? Ja sitä kautta "viesti" jos ei välttämättä sellaisenaan paljastu, niin ainakin sen olemassaolo voi paljastua -> seuraa viestin tulkintayrityksiä, kuten täällä? Miksi siis kortin lähettäjä valitsisi "salaperäisyyden verhon, joka on läpinäkyvä"? :)

Mielenkiintoinenhan tuollainen kortti toisen seinälle avoimesti on. Mutta toimiiko sen idea spekuloiduissa olosuhteissa käytännössä, juuri siksi, että mielenkiinto sitä kohtaan voi avata sen sisältämää "viestiä" niillekin, joille viestin ydin ei ole tarkoitettu. Vai halutaanko niin..

Yleisesti, jos kommentoidaan suhdeasioita noin epäsuoran avoimesti fb-seinällä esim. siltä pohjalta, että seinän haltija olisi vastustanut kommentoijan suhdetta, niin eikö se alkaisi olla v***uilua? Ikään kuin vinkattaisiin toisille, että seinän haltija tunkee nokkaansa liian syvälle asioihin, jotka eivät hänelle kuulu. Pidemmälle ajateltuna, tämäntyyppinen kuvio kyllä voisi äärimmillään eskaloitua tunnemotiivilla tehdyksi henkirikokseksi.
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja skoone »

tuulituu kirjoitti:...
(Anteeksi pitkähkö lainaus, en uskalla katkoa, ettei mene väärin.)
Tässä oli tämä, mitä muistelin, eli olikin itse lähettänyt tällaisen jollekin, eikä tykännyt.
Voisiko joku olla vastustanut esim. Birgitan suhdetta? Tai miten hän sen hoitaa? Jotain muuta? Tietenkin voi olla myös, ettei tarkoita mitään.

Tällaista mietin siksi, että oma tapani kommunikoida voisi hyvinkin olla, että lähettäisin tuollaisen vastaavan, josta kumpikin ymmärtäisi viestin, mutta ulkopuoliset ei.
Tuosta yhdestä nettikortista oli kyse. Varsinkin naiset sanovat asioita vähän peitellysti, niin miksei? Tietysti on vaarallistakin laittaa fb:iin jotain ns vaarallista, joka joutuisi vääriin käsiin.

Täältä minfostakin häipyy keskustelijoita ja voi vain arvella, miksi on näin.

Minä kyllä uskon edelleen noihin Birgitan Rakkaudella -korttien peukuttamisiin. Varsinkin, kun kortit olivat tiettävästi Birgitan tuttavan tekemiä.
Muista lähdekritiikki!
edna
Neuvoja-Jack
Viestit: 516
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 11:31 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja edna »

tuulituu kirjoitti:
skoone kirjoitti:
Täysi Purenta kirjoitti:...

Minäkään en kauheita painoarvoa laitaisi jonkun facetykkäyksille. Synkän sävyinen aforismi voi yhtä hyvin olla tarkoitettu sympatiaksi ystävälle tai jonkun menneisyyden tapahtuman muistopäivän mieleen tuoma. Ihmiset voivat myös tykkäillä jutuista ilman että niihin liittyy mitään ihmeempiä merkityksiä.

...
Tarkistin nyt BSn fb-sivuilta ja miespuolisen fb-kaverinsa sivuilta, että: BS on lähettänyt semmoisen "painetun" kortin kamunsa seinälle 20.3.2015. Kortissa on lause, jossa puhutaan toisten neuvojen antamisesta tms ja siinä lopussa sanotaan "vaikka itse eivät ole sen parempia". Tämän fb-kaverin kanssa BS näkyy viettäneen aikaa ainakin heinäkuussa 2015.

Kyse ei siis ole facetykkäyksestä tässä tapauksessa...tällä fb-kaverilla on kytköksiä Espanjaan (ei siis Italiaan), mutta on suomalainen.
(Anteeksi pitkähkö lainaus, en uskalla katkoa, ettei mene väärin.)
Tässä oli tämä, mitä muistelin, eli olikin itse lähettänyt tällaisen jollekin, eikä tykännyt.
Voisiko joku olla vastustanut esim. Birgitan suhdetta? Tai miten hän sen hoitaa? Jotain muuta? Tietenkin voi olla myös, ettei tarkoita mitään.

Tällaista mietin siksi, että oma tapani kommunikoida voisi hyvinkin olla, että lähettäisin tuollaisen vastaavan, josta kumpikin ymmärtäisi viestin, mutta ulkopuoliset ei.
Olen lähellä BSn ikää. En ole koskaan kirjoittautunut faceen,eli täysin vierasta minulle. Jotenkin tuntuu erittäin oudolta ajatukselta,että BS olisi julkituonut omia ajatuksiaan jollain klikkauksella. Olen vanhanaikainen,ja pidän facea enempi nuorten/nuorison kommunikointivälineenä. Jos BSllä on ollut murheita ja surua esim.miesystävän takia,tuntuisi hyvin kummalliselta,että hän kirjoittaisi siitä julkisesti facessa. Tämä outous tietysti johtuu omasta iästäni ja yksinolostani. Oletan jostain syystä,että BSn miesystävä oli ukkomies. Tai muuten varattu. Ei 65 vuotias nainen silti enää murru jonkun miehen takia. Se kuuluu nuoruuteen. BS on tehnyt kauaskantoisia suunnitelmia,joista ei ehkä tiedä kukaan mitään. Lähtenyt eteenpäin tai ylöspäin,omasta tahdostaan.Olen itse lapseton ja ilmoittanut sairaalassa lähiomaiseksi kylämme papin. En halua,että kun minä kuolen, siitä kerrotaan ensimmäiseksi sisarilleni. En ole läheinen heidän kanssaan. Elän erakkomaisesti ja haluan kuollakin niin. Jospa tämän suuntaiset ajatukset ja toiveet olivat BSllä.
tuulituu
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Su Loka 09, 2016 11:51 am

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja tuulituu »

Käsittääkseni hän ei kirjoittanutkaan julkisesti, vaan on vain tykännyt ja lähettänyt kortin? Eli ei ole omia sanojaan kirjoittanut. Tunteiden välittäminen on saattanut olla helpompaa toisten valmiiksi kirjoittamilla sanoilla.

Minä jotenkin en näe ikää niin tärkeänä tekijänä tuossa nettikäyttäytymisessä, kun se on kuitenkin jo niin pitkään ollut arkipäivää. Osa pitää sitä (FB) luontevana tapana kommunikoida ja osa ennemmin sitten jotain muuta kanavaa.
Samoin tuo rakkauden takia murtuminen, kyllä minä uskon, että tämäkin on ihmistyypistä kiinni eikä iästä. Minä en usko, että tunteiden voimakkuus katsoo ikää, voi olla niinkin, että vanhempana muiden mielipiteet ei vaikuta niin paljon valintoihin ja uskaltaa antaa enemmän itsestään, jos on iän mukana tuomaa itsevarmuutta, uskaltaa rakastaa ja rakastua. Mutta omasta onnestaan ei tarvi niin pitää meteliä. Muiden silmissä voi olla hyvinkin hillitty. Ja sitten jos on suhdeongelmia, terveysongelmia joko itsellä tai rakkaalla, tai molemmilla, niin miksipä ei sitä ihminen murtuisi. Kyseessä ei siis välttämättä ole vain "joku mies" vaan siihenastisen elämän tärkein ihminen.
tuulituu
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Su Loka 09, 2016 11:51 am

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja tuulituu »

Miesasiamies, muutama mahdollinen ajattelemani syy, miksi kortti olisi yhdelle sunnattu/lähetetty, mutta julkinen:

* B on ollut suhteessa häneen, kelle laittoi kortin, ja B viestii kortin saajalle, että joku ulkopuolinen arvostelee heidän suhdettaan/muuta eihin liityvää, vaikka tämä ulkopuolinen on itse tehnyt samat virheet/tekee parhaillaan niin. Siksi julkinen, että tämä arvostelija voisi huomata, että tuo voisi viitata häneen, ettei asia kuulu hänelle.

*Julkinen siksi, että arvosteluista(kielloista) huolimatta hän on yhteydessä tähän mieheen ja arvostelija ei mahda tälle mitään? "Näpäytys": Siinähän arvostelet, minä tapailen ketä haluan, et ole itsekään täydellinen.

*B ei olisi uskaltanut/hennonut sanoa asianomaiselle, että anna meidän olla rauhassa ja haluaa näin asiasta puhumatta antaa ymmärtää, että tämä on meidän välinen asia.

*Aihe, johon kortilla viitataan, on hankala, ja olisi ollut liian henkilökohtaista laittaa se vain saajalle, niin siksi julkinen?

*Kortin saaja olisi ottanut raskaasti joittenkin arvostelut, niin B lohduttanut, että ei ne arvostelijat muuta kuin yrittää osoittaa toisten virheet, ettei omia huomattaisi ja sillä julkisuudella vaimentaa ne arvostelijat?

*Kortin saaja on se, kuka on huomauttanut B:n ja X:n suhteesta tai muusta asiasta, kortti voi olla esim. varoitus, että älä tunke nokkaasi minun asioihin, minä tiedän sinusta jotain myös.

Tai sitten ollut vain hänestä (poikkeuksellisen) kaunis kortti ja ajatelma ja laittanut sen koko maailman ihailtavaksi.

Jos itse laittaisin tuollaisen yhdelle tietylle, mutta julkisena, niin se olisi vinkkinä nille arvostelijoille, että tiedän, ettette tekään täydellisiä ole. Lopettakaa. Että "eikös nuo olekin säälittäviä, kun arvostelevat meitä, vaikka itse ovat yhtä pahoja". Tai meidän välillä on jotain mitä ette ymmärrä, lällällää :). Mielialasta riippuen.
herttaruutu
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: Ma Helmi 03, 2014 2:35 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja herttaruutu »

Koska tuosta B.n lähettämästä kortista nyt jauhetaan näin paljon, niin ilmeisesti se ei ole enää näkyvillä? (Näkynyt ainakin vielä maaliskuussa '16.) Vai näkyykö vaan yhteisille kavereille tms.? Oletan siis, että on ollut tuon A.S.n seinällä / aikajanalla.
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: 65-vuotias Birgitta Silander, nähty viimeksi 24.8.2015

Viesti Kirjoittaja skoone »

herttaruutu kirjoitti:Koska tuosta B.n lähettämästä kortista nyt jauhetaan näin paljon, niin ilmeisesti se ei ole enää näkyvillä? (Näkynyt ainakin vielä maaliskuussa '16.) Vai näkyykö vaan yhteisille kavereille tms.? Oletan siis, että on ollut tuon A.S.n seinällä / aikajanalla.
AS:llä ei ole mitään tekemistä tuon ns lähetetyn nettikortin kanssa eikä se ollut hänen seinällään vaan toisen BSn fb-kaverin seinällä. Tämä mies ei näy enää olevan BSn kaverilistalla. Tämän nyt puheena olevan kortin BS linkitti siis maaliskuussa 2015 fb-ystävänsä seinälle. Kuvan näkivät tämän ystävän ystävät ja ystävänystävät.

Ja sanottakoon, että kortin tekstistä ei tullut mieleen mikään ihmissuhdekriisi vaan mieluummin, että kortin vastaanottaja olisi neuvonut Birgittaa liikaa. Esimerkiksi jossain talouteen tai terveyteen liittyvässä asiassa.
Muista lähdekritiikki!
Vastaa Viestiin