Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Sionnach
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: La Loka 26, 2013 2:24 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Sionnach »

Ei kait siinä jos yksi pojista näyttää omalta, mutta kun on ne kaveritkin siinä kuvassa ja tietää kenen kanssa jälkikasvu on liikkunut. Ja kenties vanhemmat tavanneet kaveritkin, niin eipä tarvi enää miettiä onko oma poika.

If it looks like a duck, and walks like a duck. It's a duck...

Ja ne Kalkun tyypit ovat ihan erinäköisiä mielestäni kuin kesäpojat tai edes talvikuvan pojat. Sen sijaan talvi- ja kesäkuvien silhuetit, ryhti ja askellus näyttävät samoilta.

En usko, että huumeilla oli tässä sijaa millään muotoa. Murhaajan kaltaiset ihmisjätteet eivät tarvitse syitä tekosilleen. Tylsä, ahdistava joulu takana. Perheriidat. Ryyppäävät vanhemmat. Jännitystä elämään. Kinkkuähky.
""Niin... minähän en juuri tästä nimenomaisesta asiasta tiedä yhtään mitään... enkä juuri muistakaan. Mutta senverran mun tarvii sanoa, että: ...""
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja lech »

Salosen kuvaa voi katsoa myös sillä silmällä, että on jäntevä, ei ihan rääpäle. Alempien sarjojen thainyrkkeilijät tai taekwondon harrastajat eivät juurikaan eroa ulkonäöltään Salosesta. Paita kyllä peittää sen verran, että ei näe onko kädet ihan narut.
Viimeksi muokannut lech, La Tammi 07, 2017 5:51 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Marskalkka
Sabrina Duncan
Viestit: 364
Liittynyt: Pe Maalis 23, 2012 9:12 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Marskalkka »

Selvästi jäntevämpi ja urheilullisempi kuin keskiverto nelikymppinen. Nyt pientä rajaa noihin spekulointeihin.
Siru83:n esittämä viidakkokusikoodi:Jos on somalin kanssa seurustellut, silloin tuntee ymmärtää, että jos somalipoika pyytää metsään, kun hän menee kuselle, niin kyseessä ei ole varmaan kusellakäynnin näytösesitys.
kanlaya
Jack Bauer
Viestit: 951
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 5:05 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja kanlaya »

Täysin käsittämätöntä jos poliisi ei muka tätä kolmikkoa ole saanut kuultavaksi.Noista kuvista kyllä satavarmasti joku tunnistaa mutta miksi vaietaan on kysymys 8)
Avatar
Kalistinpää
Hetty Wainthropp
Viestit: 473
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:16 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Kalistinpää »

kanlaya kirjoitti:Täysin käsittämätöntä jos poliisi ei muka tätä kolmikkoa ole saanut kuultavaksi.Noista kuvista kyllä satavarmasti joku tunnistaa mutta miksi vaietaan on kysymys 8)
Samaa mieltä. Vaikka tuo kolmikko ei mikään ykkösterroristilauma alueella olisi ollutkaan, takuuvarmasti ovat muutakin hässäkkää saaneet aikaiseksi kuin vaatimattomat pahoinpitelyn ja (oletetun) henkirikoksen. Tiedossa ovat. Lähiöt ovat pohjimmiltaan kuin pikkukyliä, naamat tulevat tutksi nopeasti, erityisesti jos antaa lisäaihetta.
Jonkilaista poliisin strategiaa veikkaisin; kaniineja savustetaan kolostaan. Edelleen saattaa olla myös harhautusta, eivätkä hemmot liity puukotukseen mitenkään. Vielä kolmantena voisi ajatella että tämäkin on keino herätellä kuivahtanutta juttua ja potentteja silminnäkijöitä.
Kolmikkoa kuumottaa kaikkinensa tällä hetkellä, se on vissi.
- Oderint dum metuant -
Avatar
Scarlett
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 10:42 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Scarlett »

Tuo arvelu siitä, että verta on valunut etupuolelle, pitää tietääkseni paikkaansa. Kaulaan pistetty/viilletty ns. kurkku auki. Jotain siellä alueella kuitenkin.

Tietenkin nuoretkin voivat olla tosi kovia luita ja tapahtuneesta on 2 vuotta, joten ikä tuo vahvuutta. Mutta (häirikkö)nuorten sielunelämää erittäin hyvin tuntevana tiedän hyvin, että harva tuollainen 15-16 -vuotias on oikeasti niin kova, että hädän tullen pysyy pokkana. Sen ikäiset, kovimmatkin naamat, kyllä menee paniikkiin, kun tulee tiukka paikka. Vaikea kuvitella, että tuo koko sakki olisi sitä psykedeelisintä ja kovinta ydintä vaan joukossa on aina erilaisia persoonallisuuksia.

Mitä Eveliinan tappajaan tulee, niin poikaahan ei epäilty aiemmin ja pääsi varmaan kuulustelussa helpolla. Kun epäilyt alkoi, tunnusti heti.
Nuoriruusukauppias
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: To Tammi 05, 2017 2:24 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Nuoriruusukauppias »

Morjesta moikka olen uusi täällä :) mutta nyt alkuun heti asiaan...elikkäs olen alusta asti epäillyt tekijöiksi tätä "kolmen nuoren seuruetta"

Olen myös entinen tamperelainen myöhemmin oululaistunut nuori sälli jota kiinnostaa tämä tapaus ERITTÄIN paljon :D ja palaan tähän omaan näkemykseen tapahtuneesta...hetken tutkittua asiaa (aluetta yms) olen päätynyt siihen että JOS (kun) on kolme hoppusta nuorta havaittu käräjätörmän (4) pihamaalla he ovat tekijät eli tämä "kolmen nuoren seurue" joista yksi eli tekijä on poistunut valtatien yli metsikköön minne on veitsi tipahtanu ja siitä edelleen pallopojan kautta käräjätörmälle (törmännyt siinä kahteen muuhun jannuun) ja sitten he ovat jatkaneet jalkaisin joko kävelytietä joka menee myllypuronkadun vartta tesoman valtatien risteyksen yli kohti heinämiehentietä / tai vaihtoehtoisesti apilakatua kohti karjakontielle no anyway mutta jokatapauksessa suuntana joko IKURI taikka palaaminen kotia kohti mahdollisesti joko VIRONTÖRMÄNKATUA PITKIN JATKAMALLA TESOMAN KADULLE ja siitä edelleen (kalkunvuorenkadulle ?) Tai jopa (KALKKU suuntana ?) Ja jos nyt oletetaan suunta edelleen kohti nokiantietä niin jopa (VILLILÄ / VILLILÄNNIEMI) eli ei iha raholaan saakka ? Siinä yksi tekijöiden poistumissuunta teoria :) ja toinen on sellanen että jos ne nyt ovat alikulun alittaneet niin he ovat jatkaneet myllypuronkadun toisella puolella kulkevaa kevyenliikenteen väylää pitkin kääntyen epilänkadulle ja sieltä edelleen (EPILÄÄN ?) (KAARILAAN ?) (HAAPALINNAAN ?) Jopa edelleen (HYHKYYN ?) Jos siis teoria on että asuvat mahdollisesti raholan suunnilla !mutta jatketaan...eli jos eivät olekkaan kävelleet epilänkadulle he luonnollisesti ovat jatkaneet jalan kohti (LIELAHTEA) tai (RYYDYNPOHJAAN / LINTULAMPI) jopa (VIHATTULAAN / POHTOLAAN / NIEMEEN) ei mahdoton teoria/ suunta tämäkään mutta silti en epäile tekijöiden tuolla päin asuvan....ja mitä nyt jälet johtavat mitä ilmeisimmin kohti lamminpäätä niin itse moisen teon jälkeen adrenaliini pöhinöissä pakenisin varmasti sanottuna ainakin (4-6km) eli suuntana voi olla myös (HAUKILUOMA /HATOLA / VUORENTAUSTA / POHJOLA) tai jopa Mäkkylänrinne olisi tuossa lähettyvillä !!! Kannattais myös tutkia murhayön ajalta kamera kuvat teivon ABC:eeltä tahi ylöjärven nesteeltä mikä sijaitsee (vaasantiellä) eli siis tekijät löytyvät kyllä mutta näistä suunnista voisi olla hyvinkin paljon apua...ja onkohan tutkinnassa otettu huomioon myös että voivat asua omakotitalossa ? Jos ei nii mopoauto siihen viittaa eli syytä olisi....mutta sekavan pohjustuksen jälkeen jatkan lukijana ja varmasti myös jatkossakin kommentoin tai ainakin vastaa minua koskeviin viesteihin...onko muilla samoja näkemyksiä asiaa vai olenko yksin tällä linjalla?
mobiililaiteukkeli
Neuvoja-Jack
Viestit: 567
Liittynyt: Ma Tammi 05, 2015 3:05 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja mobiililaiteukkeli »

cyklon kirjoitti:
nellistiina kirjoitti:Löytyy tältäkin sivustolta "bussikuski mukiloitiin sairauslomalle". Luulis tollasen häirikkökolmikon, joka pystyy noin julmaan tekoon syyllistyvän usein muihinkin julmuuksiin.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=19010

Minfon ketju tapauksesta. Ketjussa on kuva teineistä.
Tuon ketjun perusteella bussikuskin mukiloijat olivatkin aikuisia miehiä, eikä teinejä. Yksi heistä oli 43-vuotias.
Oon ihan tavallinen suomalainen mies. Mä käytän harmaita housuja ja tykkään katsella kun kala syö ja syntyy renkaita.
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1122
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Voisiko tässä kolmen porukassa olla kyse sukulaisista? Veljeksiä..ainakin kaksi heistä? Nuo kesäkuvassa takimmaisena hiihtävät voisivat olla ihan kaksosiakin? Tukevampi poika voisi olla isoveli tai serkku tai joku muu läheinen? Ehkä salaisuus pysyy paremmin perhepiirissä..?
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
penninkäinen
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Su Heinä 24, 2016 6:30 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja penninkäinen »

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/tesoman ... -24189014/

Bussitapaus kuulemma jo selvitetty aikoinaan. Ei samaa porukkaa. Eli jäljelle jää Salosen tapaus ja nuo kesäpoikien mahdollinen yhteys siihen, etten ole laskenut kertoimia väärin aiemmin ed. sivulla.. :)
poepporoo kirjoitti:Voisiko tässä kolmen porukassa olla kyse sukulaisista? Veljeksiä..ainakin kaksi heistä? Nuo kesäkuvassa takimmaisena hiihtävät voisivat olla ihan kaksosiakin? Tukevampi poika voisi olla isoveli tai serkku tai joku muu läheinen? Ehkä salaisuus pysyy paremmin perhepiirissä..?
Olen ajatellut samaa juuri noiden kahden hennomman kaiffarin kohdalla, että voisivat olla veljeksiä. Se voisi osaltaan selittää "hiljaisuutta". Poliisi on kuitenkin ym. uutisen mukaan jo varma tunnistamisesta piakkoin.
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Muppe »

mobiililaiteukkeli kirjoitti:Tuon ketjun perusteella bussikuskin mukiloijat olivatkin aikuisia miehiä, eikä teinejä. Yksi heistä oli 43-vuotias.
Hänet luokitellaan yli-ikäiseksi nuorisorikolliseksi.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
M#T
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: La Syys 17, 2016 11:33 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja M#T »

Tampereen Tesomalla kesällä 2014 tapahtuneen pahoinpitelyn tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen vahvisti lauantaina kolmen nuoren miehen henkilöllisyyden selviävän niiden noin 40 yleisövihjeen joukosta, jotka kuluneen kahden päivän aikana on tullut.

Ja verkko kiristyy...
japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja japittaja »

mobiililaiteukkeli kirjoitti: Tuon ketjun perusteella bussikuskin mukiloijat olivatkin aikuisia miehiä, eikä teinejä. Yksi heistä oli 43-vuotias.
Hupsista ! Hyvin on kaveri elämässä selvinnyt, jos noista kavereista joku on 43 vee ! Minusta näyttävät ihan teineiltä, joista yksi on salikaveri, toinen on klenkkukulkija ja kolmas on seurailijateini.

Siis kuka tossa kuvassa olijoista on toi 43 vee ??
Tähtisade
Neuvoja-Jack
Viestit: 510
Liittynyt: To Heinä 24, 2008 5:37 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Tähtisade »

M#T kirjoitti:Tampereen Tesomalla kesällä 2014 tapahtuneen pahoinpitelyn tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen vahvisti lauantaina kolmen nuoren miehen henkilöllisyyden selviävän niiden noin 40 yleisövihjeen joukosta, jotka kuluneen kahden päivän aikana on tullut.

Ja verkko kiristyy...
Tämä on ilmeisesti tuosta Penninkäisen linkkaamasta artikkelista? Olen nimittäin lukenut jo viikon maksuttomat juttuni. Jos siinä on jotain muuta oleellista, niin kopioittehan palstalle, kiitti.

Noin 40 yleisövihjettä kuulostaa minusta ihan hyvältä määrältä, vaikka takuuvarmasti nämä pojat tuntee/tietää useampikin.
japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja japittaja »

Tähtisade kirjoitti:
M#T kirjoitti:Tampereen Tesomalla kesällä 2014 tapahtuneen pahoinpitelyn tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen vahvisti lauantaina kolmen nuoren miehen henkilöllisyyden selviävän niiden noin 40 yleisövihjeen joukosta, jotka kuluneen kahden päivän aikana on tullut.

Ja verkko kiristyy...
Tämä on ilmeisesti tuosta Penninkäisen linkkaamasta artikkelista? Olen nimittäin lukenut jo viikon maksuttomat juttuni. Jos siinä on jotain muuta oleellista, niin kopioittehan palstalle, kiitti.

Noin 40 yleisövihjettä kuulostaa minusta ihan hyvältä määrältä, vaikka takuuvarmasti nämä pojat tuntee/tietää useampikin.
Juuri näin. Uutisessa ei ole muuta merkittävää kuin että poliisi ilmoitti noiden kolmen miehen henkilöllisyyden selviävän niiden 40 yleisövihjeen perusteella eikä poliisi aio tiedottaa asiasta toistaiseksi enempää.

Bussicase on selvitetty ja syylliset löydetty. Eivät liity näihin juttuihin.
Vastaa Viestiin