Terrori-isku Turussa

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja Luupää »

Gladys kirjoitti:
Luupää kirjoitti:
Gladys kirjoitti:Työkaverini serkku on kuulemma naimisissa marokkolaisen miehen kanssa (asuvat käsittääkseni Englannissa) ja sitä kautta kantautui korviini sellainen tieto, että jos marokkolainen nuori mies lähtee turvapaikanhakureissulle, on syynä yleensä yritys välttää paikallinen armeija.
Ei sitä tarvitse sen kummemmin Marokossa vältellä, vaikka heti ensivaikutelmalta luotettavan oloinen tietolähteesi eli kuulemma melkein kummin kaiman kissan hoitajan sukulainen on ehkä kenties niin sanonut. Katsos kun siellä ei ole yleistä asevelvollisuutta ollenkaan.

Ihanko totta? :mrgreen: Voi hyvä ihme sentään... Kiitos vaan tästäkin "tiedosta"! :mrgreen:
Ei kai tässä nyt tarvitse tuolla intensiteetillä hermostua? Kunhan jaoin tänään kuulemani tiedon (joka ei näemmä pidä paikkaansa. Hyvä, että tuli oikaistua.)
No radikalisoituuhan sitä vähemmästäkin lööperin levittämisestä!
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
jaskari
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 91
Liittynyt: La Heinä 01, 2017 6:46 pm

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja jaskari »

Kissankello kirjoitti:
janita kirjoitti:
Kissankello kirjoitti:Sen sijaan, että ryhdyttäisiin pohtimaan konkreettisia toimia maahanmuuttopolitiikan tiukentamiseksi, keskitytään heristelemään sormia kansalle vihapuhetta vastaan.
Minusta ongelma on enemmänkin siinä, että vaaditaan joko tiukennuksia tai höllennyksiä, eikä keskitytä näiden sijaan vaatimaan laatua.

Tämä jakaa kansaa mielipiteineen ja pistää päättäjät hyssyttelemään.
Minä ajattelen, että laatu saavutetaan nimenomaan tiukennetulla maahanmuuttopolitiikalla ja niillä konkreettisilla toimilla, joita myönteisen tai kielteisen päätöksen saaneisiin kohdistettaisiin. Myönteisissä ne ovat kotoutumispalveluita, kielteisissä selkeitä maastapoistamistoimia (joka nimenomaan ovat ongelma tällä hetkellä).
Valitettavasti vain vahinko on jo päässyt tapahtumaan. Eurooppaan ja Suomeen on jo pesiytynyt näitä ääriajattelijoita ja heistä eroon pääseminen on todella vaikeaa, mahdotonta? Joko he pysyvät taustalla iäti tai tulevat esiin näissä tilanteissa, mene tiedä. Rajojen sulkeminen on tärkeää, mutta kuten sanoin näitä vatipäitä on jo rajojen sisällä, joten myöhäistä siinä suhteessa nyt olisi tärkeää saada radikaalisia mietteitä omaavat tarkkailun alle ja seurata heitä silmä kovana siinä määrin kun resurssit antaa myöden.
Pertinax
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Pe Maalis 31, 2017 1:28 am

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja Pertinax »

Lassie kirjoitti:Raporttia presidentti Niinistön klo 16 alkaneesta tiedotustilaisuudesta.
Mielestäni Sale puhuu ihan asiaa, tai ainakin oleellisesti paremmin kuin muut ”alan toimijat”...
Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Asia on siinämielessä perin selvä että niin kauan kuin olemme mukana EU:ssa meidän tulee ottaa vastaan lisää pakolaisia koska EU niin määrää ja tulihan se selväksi pressan puheessakin.
Mikään ei siis tule muuttumaan vaikka kuinka nyt päiviteltäisiin sitä sun tätä liirumlaarumia.
Seuraavaa iskua odotellessa ja hyvää tulevaa Suomen 100v syntymäjuhlia.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.
Vato
Poliisikoira Rex
Viestit: 284
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 10:10 am

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja Vato »

Nelosen uutistenlukija ilmoitti äsken hieman kummeksuen että tämä terroristi oli uhattu tappaa, no onpa perkeleen outo reaktio ihmisiltä jos vaikka oma läheinen olisi uhrien joukossa
Pertinax
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Pe Maalis 31, 2017 1:28 am

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja Pertinax »

Vato kirjoitti:Nelosen uutistenlukija ilmoitti äsken hieman kummeksuen että tämä terroristi oli uhattu tappaa, no onpa perkeleen outo reaktio ihmisiltä jos vaikka oma läheinen olisi uhrien joukossa
No eipä ole ei, ja se että tämmöisiäkin ihmisiä joukosta löytyy ei kyllä tee suomalaisista mitenkään poikkeuksellisen huonoja ihmisiä. Tietenkään tämän ei pidä antaa tapahtua.
NiskaLenkki
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:50 pm

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja NiskaLenkki »

Gurney kirjoitti:Kovia sanoja Sipilälle

http://www.finnleaks.net/monta-kuolee-t ... -heraatte/

En saa koko tekstiä puhelimella kopioitua
Tässä juttu:
”Moniko kuolee terrori-iskussa, montako tyttöä raiskataan ennen kuin heräätte?” – Maahan muuttanut ylilääkäri Sipilälle

By Elven on joulukuu 7, 2015

Suomessa 19 vuotta asunut lääkäri varoittaa Suomen päättäjiä turvapaikanhakijoista
Egyptistä muuttanut, Suomessa 19 vuoden ajan asunut lääkäri Ashraf Benyamin kirjoitti viime viikolla pääministeri Juha Sipilälle pitkän ja tunteikkaan avoimen kirjeen. Pohjois-Kymen sairaalassa ylilääkärinä työskentelevän Benyaminin kirjettä on jaettu Facebookissa yli 7 500 kertaa.
Benyamin on sitä mieltä, ettei Sipilä ymmärrä turvapaikanhakijoiden mukanaan tuomia ongelmia riittävän laajasti.
– Olette avannut oven turvapaikanhakijoille. Niille, jotka ovat aiheuttaneet turvattomuutta suomalaisille. Suurin osa suomalaisista on erittäin ahdistuneita ja peloissaan. Ei enää kukaan uskalla päästää omaa tytärtään, vaimoaan tai äitiään yksin illalla kadulle. Kohta suomalaiset alkavat etsiä itselleen turvapaikkoja. Edelleenkö uskotte, että he ovat hädässä?! Me kaikki tiedämme, että hädässä oleva on nöyrä, kiitollinen, kun apua saa ja tekee parhaansa avustajan hyväksi. Jopa Ruotsin pääministeri, joka on aina puolustanut maahanmuuttoa, on nyt myöntänyt, että hän ja koko Ruotsi on ollut naiivi. Mutta Te ette! Montako suomalaista pitää kuolla terrorismi-iskussa ja montako suomalaista tyttöä pitää vielä raiskata ennen kuin heräätte ja pistätte rajat kiinni? Pakkolakeja voi kyllä säätää kilteille suomalaisille, muttei rikollisille turvapaikanhakijoille!, Benyamin kirjoitti.
”Maa, joka väittää olevansa edelläkävijä tasa-arvossa”
Egyptiläislääkäri kertoo myös järkyttyneensä Sipilän kommenteista liittyen raiskauslainsäädäntöön. Hän suomii sitä, että Suomessa raiskaajia tuomitaan usein ehdolliseen vankeuteen.
– En tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun kuulin Teidän kertoneen, että raiskauslainsäädäntö on Suomessa ajan tasalla. Maa, joka väittää olevansa edellä kävijä tasa-arvossa. Siinä, pahin naiseen kohdistuvan rikoksen rangaistus voi olla vain ehdollinen vankeus. Itkettävää! On täysin eri asia olla suvaitsevainen tai olla sinisilmäinen ja tyhmä. Jos näen kadulla hädässä olevan ihmisen, jolla ei ole ruokaa eikä vaatteita, otan hänet kotiini ja tarjoan hänelle turvan ja kodin. Se on hyvä asia. Mutta, jos näen hädässä olevan tai sen, joka väittää olevansa hädässä ja epäilen, että tämä ihminen saattaisi tappaa minut, räjäyttää kotini tai raiskata minun lapseni ja silti otan tämä ihmisen kotiini, en ole silloin suvaitsevainen vaan tyhmä. Tyhmyydestä sakotetaan. Ikävä kyllä, hyvä Pääministeri, se joka joutuu sakkoa maksamaan on tavallinen viaton suomalainen, Benyamin kirjoittaa.
– Nämä eivät ole yksittäisiä tapauksia, hyvä Pääministeri. Itse olette kertonut, että se on väkivallan ja häiriön sarja. Luulen myös, että itse tiedätte, että se on loputon sarja. Turkille maksetaan niin, ettei se päästä pakolaisia Eurooppaan. Se on naurettavaa. Jos en halua vastaanottaa epätoivottuja vieraita, silloin oikea ratkaisu ei ole, että jätän oveni auki ja maksan naapurille niin ettei hän päästä heitä minulle. Pikku lapsikin tietää, että oikea ratkaisu on laittaa ovi kiinni, hyvä Pääministeri. Jos ei Euroopan rajat mene kiinni ja heti, Suomen rajat on sitten suljettava. Käsittääkseni Suomi on itsenäinen maa ja päättää omista asioistaan. Rikolliset on palautettava heti, Benyamin vaatii kirjeessään.
 
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1652
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

^ Viisaita sanoja! Pääministeri tuskin lukee koskaan noita kirjoituksia. Hän tuntee varmaan olevansa niin kaiken yläpuolella ja oikein toimiva henkilö suvaitsevaisuudessaan, ettei kansalaisten mielipiteellä ole hänelle mitään arvoa, eikä hän kansalaisten mielipiteitten takia toimintaansa muuta.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
Rideon
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Helmi 10, 2014 9:22 pm

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja Rideon »

Totuus "sankarillisesta" matusta on jotain muuta kuin valhemedia kertoo.

Varoitus ! Video sisältää materiaalia joka voi järkyttää.

https://es.fi/ku/llojlhzt/3f2899ec-72fc ... dd51ee.mp4

Tämä video haudataan valtavalemedian toimesta, ei aja annettua kuvaa tilanteesta.

Olisihan tämä pitänyt tietää, pottunokat hoitivat ja mamu pyörii hädissään ympärillä.
NiskaLenkki
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:50 pm

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja NiskaLenkki »

Lääkäri: "Puukoniskut on tehty tappotarkoituksella" – MTV vieraili osastolla, jossa Turun uhreja on hoidettu ja leikattu

Rikos Julkaistu 20.08.2017 06:32


Turun uhrien vammat osoittavat, että puukoniskut tehtiin tappotarkoituksella, arvioi Turun yliopistollisen sairaalan traumojenhoidon vastuualuejohtaja Kari Isotalo.
– Iskun voimaa on vaikea arvioida, mutta kyllä nämä kaikki vammat ovat olleet sellaisia, että ne ovat potentiaalisesti hengenvaarallisia. Tappotarkoituksessa, Isotalo arvioi MTV Uutisten haastattelussa.

Isotalon mukaan sivullisten toiminta saattoi pelastaa useamman ihmisen hengen.

–Sivulliset häiritsivät puukottajaa ja uskon, että siksi päästiin paljon pienempään vammalukuun.

Isotalo kertoo, että sairaalassa annettiin eilen suuronnettomuushälytys, jonka seurauksena sairaalaan kutsuttiin lisää lääkäreitä ja hoitajia. Sairaala varautui noin kymmeneen potilaaseen.

Potilaiden vammat ovat Isotalon mukaan kaulan alueelle ja ylävartaloon kohdistuneita puukotusvammoja.
– Ylävartalon ja varsinkin rinnan alueella puukotusvamma on aina potentiaalisesti hengenvaarallinen.
– Kaulan alueen vammat on hyvin vaarallisia, koska kaulan alueella kulkee isoja verisuonia, jotka tuovat verta aivoihin. Sitten on myös henkitorvi ja ruokatorvi. Nämä ovat usein sellaisia vammoja, että on pienestä kiinni, kuoleeko potilas heti vai selviääkö hän.

Lääkäri Kari Isotalon mukaan leikkausoperaatioihin osallistui korva-, sydän- ja verisuonilääkäreitä, koska puukoniskut kohdistuivat potilaiden ylävartaloon.
https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.VlcYNHE
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Rideon kirjoitti:Totuus "sankarillisesta" matusta on jotain muuta kuin valhemedia kertoo.

Varoitus ! Video sisältää materiaalia joka voi järkyttää.

https://es.fi/ku/llojlhzt/3f2899ec-72fc ... dd51ee.mp4

Tämä video haudataan valtavalemedian toimesta, ei aja annettua kuvaa tilanteesta.

Olisihan tämä pitänyt tietää, pottunokat hoitivat ja mamu pyörii hädissään ympärillä.
Ai tässäkö oli koko tilanne kaikkine tapahtumineen? Väsynyttä agendan tuputusta.
Yksi lysti kuka auttoi tai kuka kuvasi tai muuten vaan pyöri kuin ryssä Anttilassa.
Hans Gruber
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ke Helmi 13, 2013 8:32 pm

Re: Väkivaltatilanne Turussa – ainakin yksi kuollut

Viesti Kirjoittaja Hans Gruber »

Tackleberry kirjoitti: Laittaisiko joku teistä mussuttajista vaikka esimerkkikommentit siitä, mitä te olisitte sanoneet pääministerinä? Olisko se "rajat kiinni" kenties? Antaa tulla vaan, mä oon huutonaurujen tarpeessa.
Oot aika vähälyinen kaveri jos tämä tilanne naurattaa noin paljon. Toivoitko tämmöstä kenties tapahtuvan vai mikä tässä naurattaa?
Hans Gruber
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ke Helmi 13, 2013 8:32 pm

Re: Väkivaltatilanne Turussa – ainakin yksi kuollut

Viesti Kirjoittaja Hans Gruber »

samoilija kirjoitti:No Huhuh mitä pa**aa taas, Suomi ensin- liike valitettavasti näyttäytyy ulkopuolisille usein täyshörhöjen ulosmarssina joiden ideologia on niin kaukana todellisuudesta ja vahvasti itäisillä juurilla ettei kukaan täysjärkinen voi heitä vakavissaan ottaa. Yleisesti mielenosoittamista tämmöisen teon jälkeen kannattaisi kuitenkin miettiä pitkään. Rasismia ei voi puolustella millään, ei edes terrorismilla, rasismi on yhtä kuin viha, ja onko viha koskaan ratkaissut mitään.
Samaa mieltä noista äärioikeistohörhöistä, ei sinne olis tarvinnu mennä mitään puheita pitämään. Ei jatkoon. Mutta kyllä tuo Ärkkeleen laittama kuva noista vasemmistonaureskelijoista on kyllä ihan käsittämätöntä, että sinne mennään keskari pystyssä nauruskelemaan. Täällä jotain Tackleberryäkin nauratti kuulemma oikein huutonaurulla. Ja mitä tulee tuohon vihaan, niin kova viha oli päällä myös silloin kun karkotettuja vietiin kohti lentokenttää. Viha oli niin suurta että siellä potkittiin poliisiautoja ja vastustettiin virkamiehiä sekä heittäydyttiin autojen eteen. Se viha on myös kova sana siellä äärivasemmistossa, se pitää muistaa kun puhutaan vihasta.
draques
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: La Heinä 11, 2015 1:43 pm

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja draques »

Täällä on ollut niin paljon puhetta tuosta valkoasuisesta naisesta mutta kuvan perusteella naisen kunto ei ole ollut niin paha kuin miltä videolla näyttää, eli olettaisin että hän on ainakin elossa?
Liitteet
IMG_2697.jpg
IMG_2697.jpg (96.55 KiB) Katsottu 3916 kertaa
Miettijä
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: La Joulu 05, 2015 3:43 am

Re: Terrori-isku Turussa

Viesti Kirjoittaja Miettijä »

draques kirjoitti:Täällä on ollut niin paljon puhetta tuosta valkoasuisesta naisesta mutta kuvan perusteella naisen kunto ei ole ollut niin paha kuin miltä videolla näyttää, eli olettaisin että hän on ainakin elossa?
Tämä kyllä selvästi eri henkilö kuin tuossa videossa, vai mistä ilmestyi pitkähihainen paita ja silmälasit ja 20 vuotta ikää / 20 kiloa painoa
Vastaa Viestiin