Törkeä ryöstö Mikkelissä 5/2016. Uhri vankina kodissaan

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17163
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Törkeä ryöstö Mikkelissä 5/2016. Uhri vankina kodissaan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Neljän hengen porukka valehteli tiensä mikkeliläiskotiin ja ryösti uhriaan kaksi päivää — Jokainen sai kovan tuomion

Ryöstö tapahtui viime vuoden toukokuussa.

Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi kahden naisen ja kahden miehen joukkion yli kahden vuoden vankeusrangaistuksiin törkeästä ryöstöstä ja useista muista rikoksista.

Ryöstö tapahtui mikkeliläisen uhrin kodissa viime vuoden toukokuussa.

Törkeästä ryöstöstä tuomitut Senni Repo, Carmen Erling, Robin Erling ja Kyösti Hagert olivat käräjäoikeuden mukaan suunnitelleet ja tehneet rikoksen yksissä tuumin.

Suunnitelman mukaan Repo oli kertonut ennestään tuntemalleen miehelle velkojien olevan hänen perässään ja tarvitsevansa siksi turvapaikan.

Repo ja Carmen Erling olivat tämän verukkeen avulla päässeet mikkeliläismiehen asuntoon ja päästäneet sitten sisään Robin Erlingin ja Hagertin.

Törkeäksi ryöstön teki käräjäoikeuden mukaan sen pitkäkestoisuus, teräaseen käyttäminen, tekijöiden määrä, suunnitelmallisuus sekä rikoksen tekeminen uhrin kotona.

Uhrilta oli otettu matkapuhelin, ja häntä oli uhattu puukolla. Robin Erling oli myös ilmoittanut, että hänellä on pistooli ja lyönyt uhria nyrkillä kasvoihin.

Erling ja Hagert olivat kertoneet uhrille naisten keksitystä velasta ja vaatineet tätä maksamaan sen.

Kahden vuorokauden aikana asunnosta anastettiin muun muassa televisio, kaksi sormusta, pankkitunnukset, sotilaskiväärin pistin, kattokruunu, avaimia, työkalupakki, matkapuhelin, kamera, modeemi ja lääkkeitä.

Ryöstäjät olivat yrittäneet pakottaa uhrin ottamaan pikavippejä, mutta eivät olleet siinä onnistuneet.

Törkeäksi ryöstön teki käräjäoikeuden mukaan sen pitkäkestoisuus, teräaseen käyttäminen, tekijöiden määrä, suunnitelmallisuus sekä rikoksen tekeminen uhrin kotona.

Pisimmän tuomion sai Robin Erling, joka tuomittiin kolmeksi vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi vankeuteen törkeästä ryöstöstä, varkaudesta, lievästä ampuma-aserikoksesta, liikennerikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Muiden tuomiot vaihtelivat kahdesta vuodesta ja neljästä kuukaudesta ylöspäin.

Nelikko tuomittiin yhteisvastuullisesti korvaamaan uhrille 2 000 euroa henkisestä kärsimyksestä sekä 200 euroa kivusta ja särystä.


Länsi-Savo
6.11.2017 19:23 Muokattu 6.11.2017 19:23

Kuuleman mukaan kaksi tekijöistä pahvihousuja ja yksi runsashameinen. Mukana hääri myös "valkoinen neekeri". Kohteena - yllätys yllätys - kantaväestöön kuuluva. Miksi ihmeessä mustalaiset eivät menneet "omiensa" kotiin hakkaamaan, ryöstämään, kiusaamaan?
- Voisiko palstan suvaitsevaisto edes yrittää keksiä tähän muita syitä kun "meitä on enemmän, joten mahdollisuutemme joutua hakatuksi ovat siksi suuremmat".

"Suunnitelman mukaan Repo oli kertonut ennestään tuntemalleen miehelle velkojien olevan hänen perässään ja tarvitsevansa siksi turvapaikan".

Turvapaikkaa haettu valheellisin ja katalin perustein, joten siinä mielessä ei mitenkään ainutlaatuista.

Tekijöistä (ainakin) samainen Kyösti Hagert on pitkän linjan omaisuus- ja väkivaltarikollinen. En vaan keksi, että miten ihmeessä meidän tulisi ottaa oppia tästä upeasta kulttuurista, jota hän edustaa. Kulttuurista, joka ei saa näitä "muutamia" mustia lampaitaan järjestykseen, vaan sama kantaväestöön, heidän omaisuuteensa, sekä yhteiskuntaan kohdistuva perseily jatkuu aina vaan.
- Ehkä Kyösti Hagert on jäänyt lapsena pysäkille, kun rasistinen bussikuski ajoi ohi. Siitä sitten traumatisoitunut.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17163
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Törkeä ryöstö Mikkelissä 5/2016. Uhri vankina kodissaan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Carmen Erling on mitä ilmeisemmin vähävarainen:
3.2.2017 Mikkeli. Carmen Erling on hankkiakseen itselleen oikeudetonta taloudellista hyötyä erehdyttänyt Osuuskauppa Suur-Savon henkilökuntaa Graanin Prismassa ottamalla hyllystä 4,20 euron arvoisen irtoripsipaketin. liimaamalla siihen -50 % alennusta lupaavan tarran ja maksamalla tuotteesta kassalla 2,10 euroa. Erlingin menettelystä on aiheutunut...
...Erling on myöhemmin maksanut edukseen saamansa hinnan erotuksen...


Toisaalta... varmasti rahaa on sen verran ollut, että olisi ollut varaa maksaa tuotteen hinta, mutta se jokin mustalaisessa pistää tekemään vilunkia ihan joka paikassa. Ehkä tälläkin tempauksella sen onnistuttua olisi saanut lisää sädekehää jullien kusettajana ja nerokkaan idean toteuttajana.

28-vuotias Carmen Erling on aiemmin syyllistynyt lukuisiin rikoksiin ja nämä aiemmat otettiin huomioon koventamisperusteena - mutta samassa tuomionluvussa otettiin rangaistusta aletava seikkana huomioon 22.6.2017 Etelä-Savon käräjäoikeuden antama aikaisempi rangaistus.
- Ensin kovennetaan, sitten alennetaan, mutta 2 vuotta 4 kuukautta lisätään ansioluetteloonsa. Se on kunniaksi heidän piireissä.

Mustalaisämmän oikeudenkäyntikulut menivät veronmaksajain piikkiin. Niiden samojen, jotka häntä ja kaltaisiaan elättävät ja joita nämä elätettävät kiusaavat, vainoavat sekä ryöstävät sen minkä ehtivät.

Toinen mätisäkki, 22-vuotias valkoinen neekeri Sanni Repo varastelee housuja kaupoista, irroittaa hälyttymiä. Hän sai 2 vuotta 4 kuukautta. Onnea valitsemallaan tiellä.

Repo ja Carmen Erling menivät uhri JH:n asunnolle. Repo tunsi hänet ennestään facebookin kautta - miten ihmeessä uhriksi valikoitukin taas kantaväestöön kuuluva - ja kertoivat huikean tarinan velkojista perässään. Pian nämä "velkojat" tulivat ovelle, pääsivät sisään. "Velkojat" olivat yhtä kuin Robin Erling ja Kyösti Hagert aloittivat hetimiten mustalaiskulttuurin esittelyn; JH sai nyrkistä ja hänet suljettiin komeroon. Asunto pengottiin ja tavaroita vietiin olemattoman velan pantiksi. Kun JH päästettiin komerosta hänet pakotettiin ottamaan pikavippejä, mutta se epäonnistui, koska JH:n luottotiedot olivat "miinuksella".

Vastaajat ovat toimineet yhteisen suunnitelman mukaisesti siten, että H:ta on uhattu suusanallisesti ja puukolla lähietäisyydeltä tämän kodissa ulkopuolisten häiritsemättä yöaikaan ilman, että H:lla on ollut mahdollisuutta paeta paikalta tai muuten suojautua tilanteessa.

S-pankin ilmoituksesta ilmenee, että H:N nimissä on yritetty hakea lainaa 6.5.2016 klo 22:45 S-Joustoluottoa ja 7.5.2016 klo 01:30 S-Lainaa, joisa kummankin luottoraja on 5000 euroa.

Kuinkahan yleisiä nämä "pakkovipit" alkavat jo olla? Entä kuinka moni nuolee haavansa itse, maksaa lainansa kertomatta kenellekään?

24-vuotias Robin Erling oli seurueen pomo. Hän on aikaisemmin syyllistynyt lukuisiin omaisuus- ja väkivaltarikoksiin (koska rasismi, koska syrjäytyminen, vai ehkä sittenkin vain siksi koska mustalaiskulttuuri?). Hän sai 3 vuotta 2 kuukautta - mutta oikeasti vähemmän.

19-vuotias Kyösti Hagert - ei pidä sekoittaa niihin lukuisiin muihin Kyösti Hagerteihin, jotka syyllistyvät vastaaviin kulttuuristaan johtuviin rikoksiin - sai 2 vuotta 4 kuukautta. Maine kasvaa ja eipä linnatuomio CV:ssä paljoa paina; työpaikkaa ei haeta (ei pääse koska rasismi ja siitä johtuva koulutuksen puute on virallinen syy), asunnon saa kaupungilta erityisehdoin koska kulttuurin mukaan tietty paikka ja uudet keittiövälineet koska kulttuurin mukaan vanhoja ei saa käyttää.

Surkuhupaisaa ja täydellistä alistumista mustalaisille kuvaa JH:n ryyppykaverin, OR:n käyttäytyminen: Ehkä noin puoli tuntia sen jälkeen kun nämä naiset olivat tulleet asuntoon, sinne tuli kaksi romanimiestä. Kun näin miehet, niin kysyin saman tien, että sopiiko jos minä jatkan matkaani. Toinen romaneista sanoi, että tämä käy. Poistuin heti asunnosta.

Mustalaisille tullut taas annos kulttuuriylpeyttä; he päättävät kuka jää ja kuka saa luvan poistua.

Toisaalta OR on ollut hyvin tietoinen, että missä mustalaisia, siellä ongelmia; Tilanne vaikutti jotenkin siltä, että jotain ongelmia tulee ja tästä syystä päätin lähteä pois.

Ei kuitenkaan katsonut aiheelliseksi puolustaa kaveriaan tai soittaa poliisille.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Jiippari
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: La Joulu 29, 2012 3:49 am

Re: Törkeä ryöstö Mikkelissä 5/2016. Uhri vankina kodissaan

Viesti Kirjoittaja Jiippari »

Pitäs saada Mikkeliinkin vanhan ajan hyvät meiningit takasin, kun mustalaisia kannettiin linja-autoasemalta yöjunaan ja toivotettiin hyvää matkaa!!
Vastaa Viestiin