Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10855
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja damfin »

Minä en toki lentoemäntien vapaa-ajan pukeutumistyyliä tunne, enkä tiedä onko kyseinen tapa kuinka yleinen hotellissa yksinään yönsä viettävillä naisilla, mutta minun mielestäni on hieman outoa että nainen löytyi kuolleena lattialta alapää paljaana mutta toppi yllään, jotenkin olettaisin että jos yö on ollut vaikkapa kuuma niin olisi kuitenkin ennemmin riisunut sen topin ja jättänyt alushousut ylleen?
Jotenkin ymmärtäisin niin että tuohon housuttomaan tilaan hotellihuoneessa päädyttäisiin todennäköisemmin silloin jos on ollut jotain seuraa sänkyä lämmittämässä :?:
Deta
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: Ke Loka 04, 2017 9:50 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja Deta »

Kyllä mun mielestä löytyy montakin syytä miksi on vain toppi päällä. Kylppärissähän oli ollut oksennusta ja jos ollu esim. Mahatauti, niin hyvin on voinu yrjötessä roiskahtaa ripulia housuun, niin on jöttäny housut kylppäriin, peseytyny ja sitte tuupertunu ennenku päässy kaapille/laukulle laittaan uudet jalkaan. Tai jos on erinäisien pöpöjen aiheuttama pahalta haiseva vagina, niin on suositeltavaakin nukkua kommandona/tuulettaa mahd. Paljon.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja ktaina »

No toisessa Phuketin uutisessa oli että kun käänsin että oli vaan mustat alaosat päällä että tiedä sitten mitä oli päällä.. ylä vai alaosa.
Haibox
Nikke Knakkertton
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Heinä 25, 2017 8:10 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja Haibox »

Kuva

Case Details

Date of Death: January 17, 2018
Age: 28 years
Gender: Female
Nationality: Finnish
Cause of Death: Unknown
Province: Phuket

Kuva

Police in Phuket have yet to determine the cause of death of a young stewardess from Finland. The woman was found dead in her hotel room on Wednesday morning.

Housekeeping staff of a hotel in Phuket’s Sa Khu subdistrict made the discovery after she had entered the room at about 10:45 to clean it and found the woman unconscious in front of the bathroom. “I thought she had just fainted,” the maid told police later. “So I asked a co-worker to help to carry her to the bed.”

What the two did not know at this point: The woman was already dead. “The maids called the rescue service who, when they arrived and found out that she had died, informed us at around 11:00,” Pol Lt Junat Suwonranin told journalists. The deputy investigator who serves at Sa Khu Provincial Police Station was assigned to the case.

“When we arrived, hotel staff led us to room no. 4011 where the woman had been staying,” Pol Lt Junat said. “We found her laying on the bed on her side. Apart from a bed sheet covering her waist, she only wore a black top. The rest of her body was naked.”

A medical examiner briefly inspected the body but could not find any visible injuries or signs of violence. The room was tidy and did not show anything unsuspicious, leading Pol Lt Junat to assume that the young woman was unlikely a victim of a crime. However, police found vomit in a bin which might indicate a serious health condition.

After going through her personal belongings, police learned the identity of the dead woman. Sirja Ida Sofia Konttila was a 28-year-old from Salo, Finland. Her profile on Facebook showed that worked as a stewardess for Thomas Cook Airlines Scandinavia. According to the flight history on planefinder.net, Ms Konttila had arrived in Phuket on January 15 at 16:30 via the flight DK2532 from Helsinki to Phuket.

Police spoke to some of the staff of the hotel who said the eleven-person flight crew had booked the hotel from January 15 to January 19. Asking other crew members of DK2532, police learned that Ms Konttila spent the night before drinking champagne with five Finnish friends before she went back to her room.

“At this point, the cause of death is still unknown,” Pol Lt Junat admitted. While rescue workers of the Kusoldharm Phuket Foundation transported the body to the Forensic Laboratory at Surat Thani Hospital for a thorough post-mortem examination, Sa Khu continued their investigation. “We will interview the entire hotel staff and check the CCTV footage for evidence,” lead investigator Pol Lt Junat said.

Kartta ja lisää kuvia:

https://www.farang-deaths.com/case/sirj ... -konttila/
Madeline_Poel
Harjunpää
Viestit: 296
Liittynyt: Su Maalis 15, 2015 6:13 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja Madeline_Poel »

Niin siis noin pikaisesti luettuna, siivooja on löytänyt tämän vessasta/kylppäristä ja luullut naisen vain pyörtyneen.
Sitten pyytänyt vahtimestaria (?) auttamaan naisen sänkyyn ja ovatkin hoksanneet että vainaa on.
Päällä siis oli vain musta toppi ja vessassa oksennusta.

Tulisi ekana tyrmäystipat mieleen, kun oli edellisenä iltana ollut baarissa shamppanjaa nautiskelemassa ystäviensä kanssa.
Kukaan ei ymmärrä minua, en edes minä itse
disposal
Jane Marple
Viestit: 1014
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja disposal »

Tuo asuste eli pelkkä toppi ei ole mikään erikoinen valinta varsinkaan hotellihuoneessa. Phuketissa kuitenkin se +30 astetta. Alusvaatteet ovat muuten pirun epämukavat kuumissa olosuhteissa ja se tunne kun omassa rauhassa saat "tuuletella" ja "kuivattaa" paikkoja on mitä parhain. Viimeisimmästä uutisesta ymmärsin että oli oksentanut vessanpönttöön/roskikseen ja matka päättynyt kylppärin eteen, siivoja työkaverinsa kanssa nostanut naisen sänkyyn ja peitelleet. Tajunneet kuitenkin että henkilö on kuollut.Tuo sänkyyn nostaminen ja peittely antaa ymmärtää ettei ollut ainakaan merkittäviä viitteitä että on kuollut.Tosin kuolonkankeus kehittyy huippuunsa 12 tuntia kuolemasta, lautumat voivat jäädä huomaamatta tai ovat olemattomia ja ruumiin kylmeneminen on lähes olematonta jos lämpötila huoneessa on tarpeeksi korkea.
Jokienvalloittaja
Agentti Scully
Viestit: 664
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 4:33 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja Jokienvalloittaja »

Huumeethan tästä tulee ensimmäisenä mieleen, tai lääkkeet ja alkoholi.

Tässä aika samankaltaiselta vaikuttava tapahtuma:
https://www.farang-deaths.com/case/emma ... rundstrom/
“We arrived at room 4703 on the 4th floor in the Patong Merlin hotel to find the body of the 27-year-old woman on the bed. There were vomit stains on the bed and blanket,”

[...]

"Mr Sjogren told us that Ms Grundstrom had injured her mouth on Thursday. She went to a clinic the same day and bought medication,” Lt Col Somsak told reporters. “Yesterday morning, however, Mr Sjogren noticed she had stopped breathing.”
Syskon S
Jane Marple
Viestit: 1099
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja Syskon S »

Sairauskohtaus on edelleen mahdollinen vaihtoehto shampanjan juomisesta huolimatta, mutta tuo on varmasti kukkua, että omaisilla olisi heti kättelyasä ruumiinavaustiedot käsissään. Surullinen tapaus, kun nuori elämä päättyy näin äkisti.
Syskon S
Jane Marple
Viestit: 1099
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja Syskon S »

Itse naisena en pysty keksimään yhtään tilannetta, jossa oleskelisin pelkkä yläosa päälläni. Pelkät alushousut jalassa tai alasti ovat joskus olleet vaihtoehtoina, mutta ei ikinä niin, että on ollut pelkkä yläosa. Jos nainen haluaa verhoilla itseään minimimäärän, niin väitän, että silloin valitaan aina jonkinlaiset alushousut tai bikinit. En ole myöskään koskaan nähnyt naista ottamassa aurinkoa alaosattomasti, pelkästään bikinyläosa päällään (en edes yksityisillä rannoilla) :lol: Jos on tuhannen tuiskeessa alkoholista tai jostain aineista, niin silloin tietenkin mikä vaan on mahdollista. Toivottavasti tsekkaavat kuitenkin mahdollisen seuralaisen mukana olon tässä tapauksessa, vaikka en itse pidä sitä mitenkään erityisen todennäköisenä.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja ktaina »

No kännissä on kaikki mahdollista on ehkä "aloittanut" riisumisen mutta Yrjö yllättänyt ja lopusta en lähde veikkaamaan.mutta tuonne Farang Deaths sivuille ainakin päivittyy kuolinsyy sitten kun valmiit jos muualle ei tule tietoa..kun itse kävin etelässä aikoinaan nukuin todellakin ilman alusvaatteita.
vanjaserkku
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ke Joulu 13, 2017 1:54 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja vanjaserkku »

Syskon S kirjoitti:Itse naisena en pysty keksimään yhtään tilannetta, jossa oleskelisin pelkkä yläosa päälläni. Pelkät alushousut jalassa tai alasti ovat joskus olleet vaihtoehtoina, mutta ei ikinä niin, että on ollut pelkkä yläosa. Jos nainen haluaa verhoilla itseään minimimäärän, niin väitän, että silloin valitaan aina jonkinlaiset alushousut tai bikinit. En ole myöskään koskaan nähnyt naista ottamassa aurinkoa alaosattomasti, pelkästään bikinyläosa päällään (en edes yksityisillä rannoilla) :lol: Jos on tuhannen tuiskeessa alkoholista tai jostain aineista, niin silloin tietenkin mikä vaan on mahdollista. Toivottavasti tsekkaavat kuitenkin mahdollisen seuralaisen mukana olon tässä tapauksessa, vaikka en itse pidä sitä mitenkään erityisen todennäköisenä.
Tässä lienee ”koulukuntaeroja”, suurimmassa osassa parisuhteistani nainen on juuri yöksi pukeutunut vain yläosaan, koska nukkuminen on tuntunut mukavammalta. Siksi en pidä tätä mitenkään suorana todisteena seuralaisesta.
Jokienvalloittaja
Agentti Scully
Viestit: 664
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 4:33 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja Jokienvalloittaja »

Aika harvoin nuori ilmeisen perusterve saa sellaisen sairaskohtauksen että kuolee siihen eikä ehdi muuta tehdä kuin nuukahtaa kylpyhuoneen oven eteen..

Aina kun uutisessa mainitaan ammatti niin eihän se voi huumeet olla, ihminen kun oli niin ahkera ja hienossa työssä. Hollannissa poliisitkin vetelee sienipäissään pitkin katuja mutta eihän Suomessa huumeita voi käyttää kuin syrjäytynyt pohjasakka. Jari Sillanpään vuosien pirinkäyttö oli Järkytys kansalaisille.

Hyvin ilmeisesti jo toinen sekakäyttö/vahinko-sellainen kuolema ulkomailla parin viikon sisään, jossa nuori Suomalainen tyttö vastaanottavana osapuolena. Kummassakin tapauksessa sammuttiin hotellin lattialle. Pahoittelut jos olen väärässä, en kannusta kuvien ja nimien julkaisuun, sen tekee Aasialainen media joskus vähän hienovaraisemmin ja joskus ei..

Jos haluaa oman kropsun edes osittain blurrattuna lehteen kannattaa olla syyllistymättä rikoksiin Aasiassa.
Viimeksi muokannut Jokienvalloittaja, Ma Tammi 22, 2018 9:32 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
reijoreipas
Jack Bauer
Viestit: 907
Liittynyt: Ti Helmi 26, 2013 7:11 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja reijoreipas »

vanjaserkku kirjoitti: Tässä lienee ”koulukuntaeroja”, suurimmassa osassa parisuhteistani nainen on juuri yöksi pukeutunut vain yläosaan, koska nukkuminen on tuntunut mukavammalta. Siksi en pidä tätä mitenkään suorana todisteena seuralaisesta.
Yleisen elämänkokemuksen mukaan voidaan sanoa, että naiset joiden vaginalla on epämiellyttävä ominaishaju, mielellään tuulettavat toosaansa aina kun mahdollista.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja ktaina »

reijoreipas kirjoitti:
vanjaserkku kirjoitti: Tässä lienee ”koulukuntaeroja”, suurimmassa osassa parisuhteistani nainen on juuri yöksi pukeutunut vain yläosaan, koska nukkuminen on tuntunut mukavammalta. Siksi en pidä tätä mitenkään suorana todisteena seuralaisesta.
Yleisen elämänkokemuksen mukaan voidaan sanoa, että naiset joiden vaginalla on epämiellyttävä ominaishaju, mielellään tuulettavat toosaansa aina kun mahdollista.
Sun elämänkokemuksen :mrgreen: :mrgreen: Mulla kyllä johtu siitä että oli melko kuuma silloin nukkua yöllä "ominaishajulla" ei mitään tekemistä..
Trina
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Pe Syys 09, 2011 12:45 pm

Re: Suomalaisnainen löydetty kuolleena Phuketissa

Viesti Kirjoittaja Trina »

Voi ei. Sirja oli ystäväni työtoveri.
- Kasvatan omenoita ja haluan antaa sinullekin yhden. Katso, leikkaan omenan kahtia ja syön itse toisen puolen - näet, että omena ei voi olla myrkytetty!
Vastaa Viestiin