USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Itseäni huvittaa todellakin kun suomen media ei suostu ottamaan FISA uutisointia lööppeihinsä.Asiasta on ollut vääntöä joka ainoassa mediassa jo reilun viikon ajan rapakon takana.Eihän tässä auta muuta kuin odottaa,jossain välissä suomenkin media asian esille ottaa :lol: Chefilelle sen verran että aika oleellisesti liittyy Obaman hallinnon toimet Trump uutisointiin. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Don Salamanca
Nikke Knakkertton
Viestit: 165
Liittynyt: Pe Tammi 12, 2018 12:17 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja Don Salamanca »

Jos ideaa muurista ei lasketa nykyisen kotimaani ja yhdysvaltojen välillä niin hän vaikuttaa oikein nerokkaalta kaverilta!

Kysymys teille jotka ette Trumpista pidä: Olisiko kukaan muu kuin huippuälykäs ihminen voinut kiivetä yhdysvaltain ykkösmieheksi?
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3763
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Don Salamanca kirjoitti:Jos ideaa muurista ei lasketa nykyisen kotimaani ja yhdysvaltojen välillä niin hän vaikuttaa oikein nerokkaalta kaverilta!
Sanoit toisessa ketjussa, että asustelet Meksikossa nykyään: Itsekin oleskellut siellä ja olin pitkään Yhdysvalloissa.
Kaikki minun tuntemani meksikolaiset kylläkin olivat muurin kannalla, koska niitä vituttu kartellit yli kaiken.
Laiton siirtolaisuus ei ole meksikolaistenkaan etu: Heitähän käytetään vain hyväksi.
Jonkinlainen pysyvämpi ratkaisu on nyt Trumpin aikana tulossa: Laittomalle tulemiselle pannaan stoppi ja jo maassa oleville ja hyöhemmin laillisesti tuleville löytyy ratkaisu.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Mikä tää meksiko-usa muurin juttu oikeen on? Ihme hypetystä ikivanhasta asiasta - muuria ja aitaa sinne on rakennettu enemmän tai vähemmän viimeisten vuosikymmenten aikana - nyt kun trump on ottanut vanhana ja jo olemassa olevan asian asian puheeksi niin, Trump on ilkeä ja paha - mutta kuinkas ne kaikki muut pressat, joiden aikoina on muuria pystytelty? Ne varmaan rakennetiin rakkaudelle :D
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11515
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Potkut auttaa kaikkeen.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005539266.html
Lehti: Donald Trump aikoi erottaa Venäjä-tutkintaa johtaneen Robert Muellerin kesällä, mutta presidentin oma juristi esti sen

The New York Times -lehden mukaan Valkoisen talon juristi uhkasi erota, jos presidentti erottaisi Trumpin lähipiirin Venäjä-yhteyksiä tutkivan Robert Muellerin

Julkaistu: 26.1. 4:44 , Päivitetty: 26.1. 5:46

Washington

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump määräsi viime kesäkuussa erikoistutkija Robert Muellerin erotettavaksi, mutta perääntyi sen jälkeen, kun hänen oma juristinsa sanoi eroavansa mieluummin itse kuin tottelevansa presidentin määräystä.

Asiasta kertoi varhain perjantaina Suomen aikaa The New York Times -lehti, joka oli kuullut asiasta neljästä nimettömästä lähteestä.

Lehden mukaan Trump oli sitä mieltä, että Mueller oli jäävi tutkimaan hänen lähipiirinsä Venäjä-yhteyksiä. Kun Valkoisen talon päälakimies Donald F. McGahn II sai Trumpilta käskyn pyytää oikeusministeriötä erottamaan Muellerin, McGahn sanoi, että eroaa mieluummin itse.

McGahn perusteli päästöstä sillä, että Muellerin erottamisella olisi katastrofaaliset seuraukset: näyttäisi siltä, että Valkoinen talo yrittäisi estää riippumattoman Venäjä-tutkinnan. The New York Timesin mukaan presidentti pyörsi päätöksensä tämän jälkeen.

Jos tiedot pitävät paikkansa, tapahtumaketju muistuttaa Yhdysvaltain presidentti Richard Nixonin toimia niin kutsutussa lauantai-illan verilöylyssä (Saturday night massacre) lokakuussa 1973. Tuolloin Nixon määräsi, että hänen toimiaan Watergate-skandaalissa tutkiva erityissyyttäjä Archibald Cox pitää erottaa. Sekä oikeusministeri Elliott Richardson että varaoikeusministeri William Ruckelshaus erosivat itse mieluummin kuin panivat toimeen presidentin määräyksen.

Nixon erosi seuraavana kesänä, kun näytti todennäköiseltä, että valtakunnanoikeus erottaisi hänet mm. oikeuden vastustamisen takia.

The New York Times -lehden mukaan McGahn oli eri mieltä myös Trumpin kolmesta perusteesta, joiden mukaan Mueller olisi jäävi.

Trumpin mukaan Mueller oli vuosia sitten eronnut Trumpin golfklubista jäsenmaksuja koskevan kiistan takia. Mueller oli myös työskennellyt lakifirmassa, joka oli aiemmin edustanut presidentin vävyä Jared Kushneria. Lisäksi Muelleria oli haastateltu liittovaltion poliisi FBI:n johtajan virkaan palaamisesta vain päivää ennen kuin hänet nimitettiin erikoistutkijaksi toukokuussa.

Trump harkitsi tiettävästi myös apulaisoikeusministeri Rod Rosensteinin erottamista. Rosenstein on valvonut Venäjä-tutkimusta sen jälkeen, kun Trumpin oikeusministeri Jeff Sessions jääväsi itsensä viime maaliskuussa. Sessions joutui jääväämään itsensä, kun kävi ilmi, että hän oli valehdellut omista tapaamisistaan Venäjän suurlähettilään kanssa.

Mueller tutkii parhaillaan Trumpin lähipiirin Venäjä-yhteyksiä eli sitä, tekikö joku Trumpin kampanja-avustajista yhteistyötä venäläisten kanssa demokraatti Hillary Clintonin kaatamiseksi.

Toinen tutkintalinja koskee sitä, syyllistyikö presidentti oikeuden vastustamiseen erottaessaan viime toukokuussa FBI:n johtajan James Comeyn. Myös Comey tutki Trumpin lähipiirin Venäjä-yhteyksiä.

Kun Trump erotti Comeyn, vastustajat syyttivät häntä vallan väärinkäytöstä ja oikeuden vastustamisesta. Comeyn erottamisen jälkeen Mueller nimitettiin erikoistutkijaksi.

Trump ja tämän lähipiiri taas ovat toistuvasti syyttäneet FBI:ta ja Muelleria puolueellisuudesta. Mueller on republikaani, mutta monet hänen avustajansa ovat demokraatteja.

Yksi Muellerin avustajista on jäänyt kiinni siitä, että tämä lähetti rakastajattarelleen Trump-vastaisia tekstiviestejä. Mueller siirsi avustajan syrjään Venäjä-tutkinnasta viime kesänä.

Lokakuussa Mueller nosti raskaat syytteet Trumpin entistä kampanjapäällikköä Paul Manafortia ja tämän entistä liikekumppania Rick Gatesia vastaan. 12-kohtaisen syytteen mukaan miehet olivat syyllistyneet mm. rahanpesuun ja veronkiertoon, kun he olivat yrittäneet piilotella Ukrainan Venäjä-mielisiltä tahoilta saamiaan miljoonia.

Myös Trumpin entinen ulkopoliittinen neuvonantaja George Papadopoulus myönsi valehdelleensa tutkinnan aikana FBI:lle. Papadopoulos oli ollut presidentinvaalikampanjan aikana yhteydessä venäläiseen professoriin, joka oli väittänyt, että hänellä on Clintonia vahingoittavaa tietoa, josta olisi Trumpille hyötyä.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelujen yhteisen arvion mukaan Venäjä yritti vaikuttaa vuoden 2016 presidentinvaaleihin Trumpin hyväksi ja Clintonia vastaan oletettavasti parempien suhteiden toivossa. Venäläishakkerit murtautuivat demokraattipuolueen sähköposteihin, joita Wikileaks julkaisi kampanjan loppusuoran aikana. Sähköpostit panivat Clintonin kiusalliseen valoon.

Trump on toistuvasti kiistänyt kaiken yhteistyön venäläisten kanssa ja luvannut todistaa Muellerin tutkimuksessa.
Ai Mueller vainoaa Trumpia goflkerhon jäsenmaksujen takia? Lähiviikkoina Muellerin kuultavana on jo Trump itse. Tutkinta on hidasta mutta perusteellista.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/fbi- ... ia-6698362
FBI kadotti kymmeniä tuhansia viestejä – Trump: ”Syytän Samsungia!”
FBI kertoo, että se ei saa palautettua noin 50 000 tekstiviestiä joita sen työntekijät ovat lähettäneet toisilleen. USA:n presidentti Donald Trump syyttää asiasta Samsungia.

CBS kertoi joulukuussa, että agentit Peter Strzok sekä Lisa Page olivat lähettäneet toisilleen noin 9000 tekstiviestiä presidenttikampanjan aikana ja sen jälkeen. Iso osa viesteistä parjasi Trumpia sekä muun muassa kandidaatti Bernie Sandersia.

Trumpin mahdollisia Venäjä-kytköksiä penkovan työryhmän päätutkija Robert Mueller siirsi Strzokin toisiin tehtäviin. Mueller katsoi, että mielipiteidensä vuoksi Strzok ei ollut riittävän objektiivinen tutkimuksia varten. Pagen komennus oli päättynyt jo aiemmin, ja hän oli jo muissa tehtävissä.

CBS:n mukaan FBI sanoo nyt, että kaikki Strzokin ja Pagen väliset viestit, sekä liki 40 000 muuta FBI-agenttien toisilleen lähettämää tekstiviestiä ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen.

Syynä pidetään Samsungin puhelimissa ollutta ohjelmistovirhettä. FBI on antanut kaikille agenteilleen Samsungin kännykät vakivarusteena, ja bugin vuoksi tekstiviestit tuhoutuivat täysin noin viiden kuukauden ajalta.

Venäjäkytkösten tutkinta on ollut Trumpille piikki lihassa jo pitkään. Nyt kun siihen oleellisesti liittyvät viestit katosivat, Trump suuttui pahanpäiväisesti. Trump oli kutsunut Strzokin ja Pagen vahvoilla mielipiteillä ladattua viestintää ”isoimmaksi jutuksi pitkään aikaan”, ja nyt kun nämä tutkijoiden puolueellisuuden puolesta puhuvat viestit hävisivät, Trump ei empinyt ilmaista kenen vikana hän tätä pitää.

”Syytän Samsungia!”, Trump virkkoi Twitterissä.

Where are the 50,000 important text messages between FBI lovers Lisa Page and Peter Strzok? Blaming Samsung!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 24, 2018
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005544632.html
NBC: Trumpin maalitauluna ollut FBI:n varajohtaja eroaa
FBI:n varajohtaja Andrew McCabe eroaa, NBC News kertoo lähteisiinsä vedoten. McCabe on ollut useasti presidentti Donald Trumpin ankaran arvostelun kohteena.

Trumpin oikeusministerin Jeff Sessionsin on myös väitetty painostaneen FBI:n johtajaa Christopher Wrayta erottamaan McCaben.

Washington Post kertoi aiemmin tässä kuussa, että Trump oli tavannut McCaben Valkoisessa talossa FBI:n johtajalle James Comeylle antamiensa potkujen jälkeen ja kysynyt McCabelta, ketä tämä äänesti vuoden 2016 presidentinvaaleissa.

Trumpina ongelmana on ollut McCaben vaimon asettuminen demokraattien ehdokkaaksi Virginian senaattorivaalissa sekä McCaben osallisuus Hillary Clintonin sähköpostijupakan tutkinnassa. Nämä ovat saaneet presidentin kyseenalaistamaan varajohtajan puolueettomuuden.
Viime viikolla uutisoitiin, että Wray oli uhannut itse erota FBI:n johdosta, mikäli McCabe joutuisi lähtemään.

Lähteiden mukaan McCabe pysyy FBI:n palkkalistoilla siihen asti, kunnes jää eläkkeelle normaalisti maaliskuussa. McCaben kerrotaan itse kuvailleen eroaan ”sivuun astumiseksi”.
Heh,sopivasti eroaa kun FISA raportti tuli tutkittavaksi kongressiin,toivottavasti julkaisevat sen suuremallekkin yleisölle.Suomen media ei vieläkään siitä halua mainita sanaakaan,kummallista toimintaa. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.youtube.com/watch?v=N2W0sr3icIo
BREAKING: Panicked Adam Schiff Addresses the Press- House Intel Committee VOTED to Release the MEMO
Paniikin poikasta alkaa olemaan demokraatti puolella havaittavissa kun totuudet alkavat tulla julki. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005544862.html
Amerikkalaismedia: Kiistanalaisen FBI-muistion julkaisu askelta lähempänä
Yhdysvalloissa edustajainhuoneen tiedustelukomitea on äänestänyt liittovaltion poliisin FBI:n toimintaan liittyvän salaisen muistion julkaisemisen puolesta. Asiasta kertovat useat amerikkalaisviestimet.

Muistio on republikaanien laatima ja sen julkaisemisen puolesta äänestivät komitean republikaanit. Demokraatit vastustavat julkaisua.

Republikaanien mielestä muistio paljastaa FBI:n korruptoituneisuuden ja osoittaa, että presidentti Donald Trumpin vaalikampanjan Venäjä-kytköksiä penkova tutkinta on puolueellinen.

Demokraattien mielestä republikaanit pyrkivät muistiolla haittaamaan Venäjä-tutkintaa. He syyttävät republikaanien vaarantavan kansallisen turvallisuuden suojellakseen presidenttiään tutkinnalta.

Tiedustelukomitealta pallo siirtyy Trumpille, jolla on viisi päivää aikaa tutustua muistioon ja päättää, tulisiko se julkaista. Jos hän ei ota asiaan kantaa, komitealla on oikeus julkaista muistio kokonaisuudessaan.

NBC:n haastattelemien oikeustieteen asiantuntijoiden mukaan salaiseksi luokitellun muistion julkaiseminen olisi todella erikoista kahdesta syystä. Ensinnäkin muistio saattaisi paljastaa julkisuuteen erittäin arkaluontoisia salaisuuksia. Toisekseen julkaiseminen voisi vaarantaa meneillään olevan Venäjä-tutkinnan.
Tämähän se demokraatteja huolestuttaa,nimittäin nämä arkaluonteiset salaisuudet :lol:
Kauan kesti ennenkuin hyvää journalistista tapaa noudattava suomen media uutisen julkaisi.
Jokainen voi vetää johtopäätöksensä muistion sisällöstä kun FBI:n lakimiehen päästyä tutustumaan siihen niin seuraavana päivänä varajohtaja sai lopputilin.Tätäkin suomen media yritti kaunistella puhumalla eroamisesta vaikka kaveri nimenomaan erotettiin :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.youtube.com/watch?v=2fpYU3TZ8QE
Pelosi Clashes With CNN Chris Cuomo on Nunes Memo: ‘You Really Don’t Know What You’re Talking About’
Edes CNN ei enää jaksa uskoa demokraattejen selityksiin,korttitalo romahtaa :lol:
Parasta huumoria vähään aikaan.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005546189.html
Washington Post: FBI-johtaja Andrew McCabe ollut kuukausien ajan oikeusministeriön tutkimusten kohteena
Washington Postin tietojen mukaan Yhdysvaltain oikeusministeriön laillisuusvalvonnasta vastaava Michael Horowitz on kuukausien ajan tutkinut liittovaltion poliisin FBI:n apulaisjohtajana toiminutta Andrew McCabea. Lähteiden mukaan Horowitz on tutkinut, miksi McCabella vaikuttaa kestäneen useita viikkoja reagoida Hillary Clintonin sähköpostijupakkaan.

Lähteiden mukaan McCabe sai tiedon demokraattien presidenttiehdokkaana olleen Clintonin avustajan miehen koneelta löydetyistä sähköposteista kolme viikkoa ennen kuin hän toimi asian suhteen. Keskeinen kysymys tutkinnassa on, aikoiko McCabe tai joku muu FBI:ssä ryhtyä toimiin asian suhteen vasta vaalien jälkeen, lähteet kertovat.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005546490.html
Yhdysvaltojen apulaisoikeusministeri varoittaa kiistanalaisen FBI-muistion julkaisemisesta
Yhdysvalloissa apulaisoikeusministeri Rob Rosenstein on varoittanut Valkoisen talon kansliapäällikköä John F. Kellyä liittovaltion poliisin FBI:n toimintaan liittyvän muistion julkaisemisen vaaroista, kertovat Washington Postin lähteet. Rosenstein on lähteiden mukaan pyytänyt presidentti Donald Trumpia harkitsemaan uudelleen julkaisemista.

Edustajainhuoneen tiedustelukomitea äänesti aiemmin tällä viikolla muistion julkaisemisen puolesta. Tiedustelukomitealta pallo siirtyi Trumpille. Jos presidentti ei ota asiaan kantaa, komitealla on oikeus julkaista muistio kokonaisuudessaan.

NBC:n aiemmin haastattelemien oikeustieteen asiantuntijoiden mukaan muistion julkaiseminen saattaisi paljastaa arkaluontoisia salaisuuksia ja vaarantaa meneillään olevan Venäjä-tutkinnan.
Kylläpäs DOJ on nyt huolissaan julkaisusta :lol: Eiköhän FBI:n johtaja olisi maininnut jos muistiossa jotain kansalliselle turvallisuudelle vaarallista olisi ollut. Mätäpaiseet on kitkettävä viroistaan jotta kansakunnan tila saadaan korjattua nykyisestä. :lol: Onhan se tietysti huolestuttavaa kun tulee julki tiedustelupalveluiden nykyinen tila Obaman kauden jälkeen.Poliittisia perunoita :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
kaia
Neuvoja-Jack
Viestit: 583
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 8:27 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja kaia »

FBI-muistio on yhtä tyhjän kanssa:

https://m.youtube.com/watch?v=WLAlJf9WaXI
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

kaia kirjoitti:FBI-muistio on yhtä tyhjän kanssa:

https://m.youtube.com/watch?v=WLAlJf9WaXI
Hehe,TYT on kyllä mennyt noloksi kanavaksi sen jälkeen kun Trump voitti vaalit.On siellä vielä sentään Jimmy Dore listoilla joka ottaa kantaa oikeisiin uutisiin,muut kriittiset toimittajat on potkittu pihalle.Kanavasta on tullut yksi suurimpia liberaalin median klikkihuoraus pisteitä.
Ilmeisesti Doreakin on kielletty ottamasta kantaa FISA raporttiin TYT:n puolelta koska ensimmäistäkään juttua ei ole näkynyt. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11515
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Trumpin taustavoimat lähtevät hyökkäykseen. Tämä on kirjaimellisesti informaatiosotaa.

https://yle.fi/uutiset/3-10053779
FBI, demokraatit ja Valkoinen talo riitelevät muistion julkaisemisesta – Mitä kiistelty raportti sisältää?

Demokraattien mukaan republikaanijohtajan laatima raportti yrittää mustamaalata liittovaltion poliisin ja torpetoida erikoissyyttäjän Venäjä-tutkimuksen.

1.2.2018 klo 16:04

Presidentti Donald Trumpin odotetaan päättävän muistion julkaisemisesta mahdollisesti jo tänään.

Yhdysvalloissa odotetaan parhaillaan, julkaiseeko Valkoinen talo kiistellyn muistion liittovaltion poliisin FBI:n toiminnasta.

Muistion uskotaan esittävän, että FBI ja oikeusministeriö olisivat väärinkäyttänyt valtuuksiaan tutkiessaan Donald Trumpin väitettyjä Venäjä-yhteyksiä vuonna 2016.

FBI on julkisesti vastustanut raportin julkistamista, sillä virastolla on "suuria epäilyksiä" sen luotettavuudesta. Presidentti Trumpin sen sijaan uskotaan puoltavan muistion julkaisemista.

Valkoisen talon kansliapäällikön John F. Kellyn mukaan presidentti haluaa raportin julki, jotta "amerikkalaiset voivat itse tehdä johtopäätökset".

Kiistelty muistio toimitettiin maanantaina Valkoiseen taloon ja Trumpilla on viikonloppuun asti aikaa päättää, julkistetaanko muistio vai ei.

Mikä muistio?

Nelisivuisen muistion FBI:n ja oikeusministeriön toiminnasta on laatinut edustajainhuoneen tiedustelukomitean johtaja, republikaanipuolueen Devin Nunes.

Raportti oli alun perin salainen, mutta republikaanienemmistöinen komitea äänesti sen julkistamisen puolesta. Samalla komitea päätti, että demokraattien samasta aiheesta laatima muistio pysyisi salaisena. Uutistoimistojen mukaan Nunesin muistion ydinväite on, että FBI on käyttänyt kelvottomia todisteita hakiessaan vuonna 2016 oikeudelta lupaa vakoilla Trumpin kampanjassa työskennelyttä Carter Pagea. Liittovaltion poliisi epäili Pagea vakoojaksi.

Muistion nähneiden lakimiesten mukaan FBI perusteli oikeudelle esittämäänsä lupahakemusta niin kutsutulla Venäjä-raportilla. Entisen brittivakoojan koostama raportti oli osin Hillary Clintonin kampanjan rahoittama, ja se piti sisällään Donald Trumpin kannalta erittäin kiusallista tietoa.

Venäjä-raportissa tiettävästi väitettiin, että Trumpista olisi esimerkiksi tallenne, missä tämä harrastaa rajuja seksileikkejä Moskovassa.

Miksi muistio on tehty?

Demokraattipuolue on vastustanut muistion julkistamista. Demokraattien mukaan raportti perustuu valikoituihin tietoihin, eikä se anna todenmukaista kuvaa tuomioistuimelle Pagen tapauksessa esitetyistä todisteista.

Demokraattipuolueen johtohahmojen mielestä muistio onkin poliittisesti motivoitu yritys häiritä meneillään olevaa Venäjä-tutkintaa.

– On selvää, että päämäärä on torpetoida erikoissyyttäjän tutkimus, arvio demokraattisenaattori Dianne Feinstein uutistoimisto AFP:lle.

Myös muistion lopullisesta muotoilusta on kiistelty. Tiedustelukomitean johtava demokraattijäsen Adam Schiff on syyttänyt puheenjohtaja Nunesia muistion sormeilusta sen jälkeen, kun se hyväksyttiin lähetettäväksi Valkoiseen taloon.

Schiffin mukaan dokumenttiin tehtiin jälkikäteen "merkittäviä" muutoksia ilman komitean jäsenten hyväksyntää. Uutistoimisto Reutersin mukaan Nunes on luonnehtinut muutoksia pieniksi ja tuonut esille, että muutoksista kaksi tehtiin FBI:n ja demokraattien itsensä pyynnöstä.
Vastaa Viestiin