Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7548
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Akryylitöötti ahteriin johti pojan ja äidin murhasyytteeseen

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Pe Heinä 20, 2018 12:52 pm

Kaksi edellistä juttua ansaitsisivat keskustelua enemmänkin. Salametsästäjätarinalle laitettiin sentään piste, mutta ärsyttää ajatella kuinka seuraavat paskiaiset ovat pian kylvämässä samaa tuhoa, usein taikauskon luoman markkinan motivoimana. Hullu maailma kaikenmaailman sarvineen! Hulluus. Jos nuo aiemmat eivät, niin tämä sen vahvistaa; kauniit ihmiset vetävät akryyliä perseeseen (intra assfat) ja uskovat tulevansa kauniimmiksi!?
ETSINTÄKUULUTUS! Ilmoituksessa qr-koodit ja kaikki, FI-poliisi voisi ottaa mallia
ETSINTÄKUULUTUS! Ilmoituksessa qr-koodit ja kaikki, FI-poliisi voisi ottaa mallia
Procurados – Akryylia piikittävä pebamies pakeni äitimuorin kanssa, poliisi reagoi tähän hyvin.jpg (46.14 KiB) Katsottu 3262 kertaa
Peppuimplanteistaan tunnettu brasilialainen ”Tohtori Bumbum” pidätettiin - leikkaus vaati asiakkaan hengen
klo 3:29

Plastiikkakirurgi ”Tohtori Bumbumina” tunnettu Denis Furtado ja hänen äitinsä on pidätetty epäiltynä murhasta.
(Päivärinta-video)
IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta pureutui kauneuskirurgian vaaranpaikkoihin keväällä 2018. Crista Jaatisen takapuolen operaatio epäonnistui täysin.

Denis Cesar Barros Furtado, joka tunnettiin yleisesti lempinimellä "Dr. Bumbum", on kotimaassaan Brasiliassa erittäin tunnettu julkkisplastiikkakirurgi. Hän katosi muutama päivä sitten Riossa, kun "tohtorin" kotona suoritettu leikkaus meni pahasti pieleen ja asiakas menehtyi.

Potilas oli pankinjohtaja Lilian Calixto. Hän oli tilannut Furtadolta pakaraleikkauksen. Furtado oli tunnettu vastaavista toimenpiteistä. Hän on jakanut Instagram-sivuilla ennen ja jälkeen -tyyppisiä kuvia asiakkaidensa takapuolista, ja hänellä on yli 600 000 seuraajaa.

https://www.instagram.com/drdenisfurtado/
https://www.instagram.com/drdenisfurtado/
drdenisfurtado_ass_ig.jpg (40.21 KiB) Katsottu 3262 kertaa
Potilas sai infektion
Asiakas sai leikkauksesta infektion, joka johti verenpaineen nousuun ja lopulta neljän sydänkohtauksen sarjaan, josta Calixto ei enää selvinnyt. Hän kuoli leikkausta seuranneena päivänä sairaalavuoteelle.

Kun tieto asiakkaan kuolemasta saavutti Furtadon, hän katosi maisemista yhdessä äitinsä kanssa. Furtado ehti olla kateissa joitakin päiviä kunnes Rion poliisi sai vihjeen "Bumbumin" olinpaikasta ja pidätti hänet sekä hänen äitinsä. O Globo -uutissivuston mukaan he olivat käymässä asianajajansa toimistolla, kun poliisit ottivat molemmat kiinni Calixton murhasta epäiltyinä.
Pidätyskuva:
On ne läheisiä, pääsevätkö vielä samaan selliinkin?
On ne läheisiä, pääsevätkö vielä samaan selliinkin?
Äidin ja pepunparantapojan pidätyskuva.jpg (57.2 KiB) Katsottu 3262 kertaa
"Vastuutonta"
Brasilian plastiikkakirurgien seuran mukaan Furtadolla ei ollut plastiikkakirurgiaan vaadittavaa koulutusta. Hän ei ole laillistettu lääkäri, mutta The Guardianin mukaan hänellä oli luvat lääkärinvastaanoton pyörittämiseen Brasílian kaupungissa ja läheisessä Goiásin osavaltiossa. Ei kuitenkaan Riossa.

Kauneusleikkaukset ovat Brasiliassa erittäin yleisiä. Brasilian plastiikkakirurgien seura onkin tuominnut Furtadon toiminnan.

- Tällaisia leikkauksia ei voi tehdä kotioloissa. On vastuutonta, että kauneuskirurgisia operaatioita tehdään kyseenalaisin tavoin ja asiakkaita houkutellaan niihin edullisilla hinnoilla, kirurgien puhemies Niveo Steffen kertoo uutistoimisto AFP:lle.

Denis Furtado pakeni poliiseja useiden päivien ajan sen jälkeen, kun hänen asiakkaansa kuoli luvattoman leikkauksen seurauksena.Denis Furtado pakeni poliiseja useiden päivien ajan sen jälkeen, kun hänen asiakkaansa kuoli luvattoman leikkauksen seurauksena.
JOONAS ALANNE
[/i]IL

Poppamies tai valeplastiikkakirurgi Furtadon käsittelyyn hakeneesta ja päässeestä turhamaisesta kaunottaresta tulikin nyt tulehtunut kylmä kroppa ja hänen vanhempansa joutuvat ostamaan nyt lisäksi "Queen size" arkun, kun tyttären pebaa ei saa survomallakaan hoikan naisen normiarkkuun.
"Kun tieto asiakkaan kuolemasta saavutti Furtadon, hän katosi maisemista yhdessä äitinsä kanssa."
- Voi vain toivoa, ettei oma plastiikkakirurgini tuuppaa minulle mitään akryylimyrkkyjä peppuun ja naamaan(samalla ruutalla), vaan käyttää siinä ah niin turvallista teollisuussilikoonia. Onhan siinä se toki, että minunkaan plastiikkakirurgi ei ole mikään kirurgi, eikä edes luvallinen lääkäri. Mutta ei ole brazilero peppuheppukaan.. Pitääkin houkutella minunkin perseenparantaja käyttämään äitiä bisneksessä, sitten paketti on kasassa ja poppamiehellä turvallinen olo.

"Crista Jaatisen takapuolen operaatio epäonnistui täysin."
- No on kyllä ollut lapsellisen vastuuton veto nti/rva toimittaja Päivärinnalta tuo, olisiko hän lähtenyt myös lääkärin & äitin kaa retkelle, jos olisi oikeasti "epäonnistunut täysin"?
Tää on hyvä uutinen! Paisuiko vai lusahtiko perseensä lopullisesti? Niin, ettei meidän enää ikinä tarvitse kuulla siitä tai jostain toisesta perseestä mihin tumpataan vaarallisia aineita. Tai no, salakuljetuspersejutut ovat yhä ihan jees.

Naurettavaa on myös puhua, että "epäonnistui täysin", kun jutun ympärillä kerrotaan samankaltaisesta operaatiosta joka oikeasti epäonnistui täysin?!
Burn
Loot
Murder

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4903
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA » La Heinä 21, 2018 5:08 pm

Poliisi nappasi yhteiskunnan vihollinen numero yhden...

Vakavasti: miksi tästä tapauksesta edes kerrottiin julkisuuteen? Kenties vähän seniili vanhus pelastaa kukkia mielestään parempaan hoitoon ja ihailtaviksi. Kukat on nyt maksettu.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005760229.html
Iäkkään rouvan ”ihastuminen kukkasiin” vei rikoksen polulle – kuljetti saaliinsa aamuisin rollaattorilla palvelukotiin

Julkaistu: 17.7. 16:04

Noin 90-vuotias rouva jäi kiinni itse teossa kukka juuripaakkuineen käsissään.
Lappeenrannan kaupungin edustaja ehti jo ihmetellä useampana aamuna, minne edellispäivänä istutetut kukkaset katoavat kaupungin istutuksista kauppatorin läheisyydessä, kun syy paljastui.

Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteen mukaan ”vanhuksen ihastuminen kukkasiin sai hänet syyllistymään rikokseen”.

Iäkäs rouva näpisti kukkaset aamulla rollaattorilla liikkuen. Varastamansa kukat hän vei palvelutaloon, jossa asuu. Rouva jäi kiinni, kun kaupungin edustaja yllätti hänet itse teosta aamuseitsemältä kädessään juuripaakkuineen ylös nostettu kukkanen.

Kaupungin edustajan mukaan rouva yritti vielä kiinni jäädessään harhauttaa sanomalla saaneensa käsissään olevan kukkasen ”tuttavaltaan”.

Palvelukodissa olikin jo osattu ennakkoon odottaa jonkun kyselevän jossain vaiheessa rouvan tuomien kukkasten perään.

Lappeenrannan kaupungilla ei ole rangaistusvaatimuksia, eikä poliisi kuulustele tai sakota häntä näpistyksestä. Naisen edunvalvoja suhtautui myönteisesti anastettujen kukkien korvaamiseen.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Heinä 23, 2018 2:21 pm

Se että joku poltetaan jossain ei ole mikään harvinainen uutinen enää. Mutta se, että siihen syyllistyvät henkilöt, jotka ovat - ainakin omien sanojensa mukaan - kansainvälisen suojelun tarpeessa, on jollain tapaa vaikeammin ymmärrettävä seikka:

Esimerkiksi vuonna 2016 juna-asemalla nukkumassa ollut koditon sytytettiin tuleen Neuköllnin juna-asemalla Berliinissä. Tekijöiksi paljastui kuuden pakolaisnuoren ryhmä Syyriasta ja Libyasta.

Iltalehti

Ehkä koditon oli heitä kohtaan rasistinen, tai että kodittomalla oli enemmän kuin hän ansaitsi. Jälkimmäinen herättää tietysti katkeruutta kaikkein heikoimmissa ja kodittoman polttaminen voikin olla eräänlainen hätähuuto, jota vaan ei osattu tulkita oikein.

Tämä kohta: "...Syyriasta ja Libyasta". Mikä heitä voisi yhdistää muu kuin tuo jo mainittu kv-suojelun tarve? Uskonto? äidinkieli? Viha länsimaalaisia kohtaan? Näin se yhteinen vihollinen yhdistää. Muuten kyllä tappelevat keskenään, mutta kun löytyy se syyllinen, niin sitten unohdetaan vanhat kaunat ja alkaa lähi-itäläis-pohjois-afrikkalaistyyppinen hauskanpito.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Pe Heinä 27, 2018 4:29 pm

Tiedättekö millä perusteella Suomesta käännytetään ja/tai Suomeen saa maahantulokiellon?

Pikku vinkkinä kerrottakoot, että sitä ei saa henkirikoksesta, eikä raiskauksesta, eikä myöskään pahoinpitelystä, eikä tietenkään siitä, että saapuu Suomeen väärillä henkilötiedoilla ja valheellisella tarkoituksella.

Tadaa! Sen saa ylinopeudesta!

Venäläismiehellä auton mittarissa 185 km/h Kuutostiellä — Seuraamuksena käännytys ja maahantulokielto

Kouvolan Sanomat
Julkaistu 27.7.2018 14:12 Muokattu 27.7.2018 14:14

Pohditaanpa hieman; jos ylinopeutta ajava henkilö on kotoisin Afgaanistanista ja on Suomessa vaikkapa turistiviisumilla, niin häntä ei voida käännyttää jos hän vastustaa käännytystä, siksi koska on vaarassa joutua tapetuksi kotimaassaan.
- Siis siinä samassa kotimaassa, jonka yliopistot taukoamatta suoltavat ns akavalaisia maailmalle. Kumma maa, joka kouluttaa kalliisti (ja hyvin), mutta heti kun koulutus on ohi, niin vastavalmistuneita ryhdytään vainoamaan ja kiduttamaan.
- Hyvä kun ehtii tohtorinhatun saada päähänsä, niin jo on joukko miehiä sukulaisten oven takana uhkailemassa.

Mutta siis se ylinopeus. Se on siis riittävä syy käännyttää ihminen Suomesta. Pitäisikö tuon ylinopeutta ajavan ilmoittautua Putinin vastustajaksi, tai tulla ulos kaapista? Kertoa julkisesti, että hänet tapetaan jos palautetaan? Ja suku myös.
- Periaatteessahan jokaisella on oikeus hakea turvapaikkaa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1880
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Pe Elo 17, 2018 7:51 am

Ausseilla taas mopo keulinu ojaan :?:

Eli siellä otettu käytäntöön uusi laki, jonka perusteella epäillyn voi vangita jopa 10ksi vuodeksi, mikäli ei suostu avaamaan luurin lukitusta. Entinen, vastaavasta niskoittelusta seurannut maksimi penalty oli 2 v vankeutta :mrgreen:

On toi Australia vittu sekasin - mistä ne oikeen keksii näitä... ja kansa vielä hyväksyy... ei voi ymmärtää.

https://nakedsecurity.sophos.com/2018/0 ... s-in-jail/
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Syys 16, 2018 5:56 pm

Iltalehden blogisti, muka-puolueeton ja muka-uskonnoton Alan Salazadeh kompastuu omaan näppäryyteensä uusimassa IL blogissaan:

Haluan viedä Suomea Lähi-itään

Migraatio ja sodat sekä lännen piirtämät, toisen maailmansodan jälkeiset rajat ovat kuitenkin aiheuttaneet sen, että monet etnisyydet asuvat nykyään sekaisin samassa valtiossa. Tämä on yksi syy sille, että alueella kytee ja puhkeaa jatkuvasti uusia konflikteja.

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehz ... ahi-itaan/

Lähi-idän ikuiselle rauhattomuudelle esitetään tuossa syy.

Mutta kun asiaa ajattelee vähänkin, niin nyt tähän samaan sekasortoon (monet etnisyydet asuvat sekaisin samassa valtiossa), pyritään kaikin voimin Euroopassa. Kun ei se ole onnistunut heillä, niin samaa mallia kaupataan meille unelmana; tuodaan sama porukka tänne. Saadaan täälläkin kaikki sekaisin.

Blogisti ei pääse eroon siitä ajatusmallista, että kaikki paha aiheutuu muiden eli länsimaiden tekosista. Vuodesta toiseen ja ihan loputtomiin, ja vailla minkäänlaisia musulmaanien omia mahdollisuuksia vaikuttaa oman maansa ja kansansa asioihin.

Kumma kun Suomessa pystyvät erilaiset "heimot" murteineen asumaan sulassa sovussa ilman jatkuvia konfliteja.

Blogissa pyritään selittämään kuinka Suomen kannattaa nyt jos koskaan viedä omaa hyvinvointivaltion mallia paskastaneihin kuin myös sijoittaa sinne.

Edes kukaan sikäläinen ei siellä sijoita omaan maahansa. Miksi ihmeessä suomalaisten pitäisi sinne sijoittaa? Ja onhan sitä kehitysapua sun muuta ymmärrystä jaettu jo vuosikymmeniä. Silti mikään ei ole muuttunut. Vieläkö pitäisi jakaa ja sijoittaa?

Toiseksi; Lähi-itä ja muut haitalliset valtiot sijoittavat Suomeen. Kansalaisensa. Palautusoikeutta ei vastaanottajalla ole.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ti Syys 18, 2018 5:09 pm

300 euroa sakkoa kun...

Bussikuski tarkkaili peilistä auton takaovea – ajoi samalla vastaantulevan henkilöauton romuksi, kaasutti pöpelikön läpi ja törmäsi rakennukseen

VARSINAIS-SUOMEN käräjäoikeuden mukaan mies syyllistyi törkeään vammantuottamukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hän sai rikoksistaan 60 päivän ehdollisen vankeustuomion sekä sen ohella 50 päiväsakkoa, joka teki hänen tuloillaan 300 euroa.

...ja mainittu leikkivankilatuomio siihen päälle.

Sormenheristelyä ja pienet päiväsakot melkein tappamisesta saanut mies on bussinkuljettaja, joten heillä on ilmeisesti aikas kehnot liksat.

Olemattomasta ajotaidosta/auton käsittelystä kertoo myös...
...pidin kiinni rystyset valkoisina ja ajoin ulos tieltä ja painoin jotain poljinta, mies kertoi poliisille.

Jotain painoi, eikä auto pysähtynyt. Kumma juttu.

Lievästä ylinopeudesta saa Suomessa suuremmat sakot kuin esimerkin kaltaisesta ajosta, jossaa sentään aiheutettiin konkreettista vaaraa muille ihmisille.

Uutinen täällä
-----------

Kuopion turmabussin kuljettaja saanee vähän enemmän leikkivankilaa, mutta tuhdimmat korvausvaatimukset.

Me muistamme Heinolan bussiturman vuodelta 2000...

Kouvolan hovioikeus on tuominnut Heinolan bussiturman kuljettajan sakkorangaistukseen liikenteen vaarantamisesta sekä kolmesta kuolemantuottamuksesta. Heinolan käräjäoikeus hylkäsi syytteet viime syksynä.

YLE

Edelleen: ylinopeudesta saa kovemmat sakot kuin kuolemantuottamuksesta. Oikeusvaltio?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Pe Syys 28, 2018 12:10 pm

Miksi 860 000 suomalaista saa asumistukea? ”Järjestelmässä on jotain todella pahasti vialla”

is.fi
28.9. 6:01

Niin, miksi jaetaan epäsuoraa tukea vuokranantajille, miksi mahdollistetaan ihmisten asuminen heidän tulotasoonsa nähden liian suurissa asunnoissa, miksi moinen tuki on niin suurta, tuki mahdollistaa väärinkäytöksiä, ihmiset tuudittautuvat olemaan.

Silti sama pelleily jatkuu vuodesta toiseen. Asumistuki nykymuodossaan tulisi lakkauttaa. Seuraus: valtio säästäisi miljardeja eurojavuokrataso romahtaisi, ihmiset oppisivat arvostamaan omalla työllä maksettua asumista ja elämään kulujen mukaan, väärinkäytökset päättyisivät ja ne työttömät joiden ei tarvitse asua kalliiksi todetulla pääkaupunkiseudulla muuttaisivat Kemijärvelle tai Keuruulle. Kaikki voittaisivat paitsi vuokranantajat - nuo ahneet riistäjät - ja tukia maksimoivat laiskat surkimukset.

Lapsilisä tulisi maksaa vain yhdestä lapsesta ja lapsilisää ei tulisi maksaa Suomen ulkopuolella asuville esim. virolaisille, joiden perheestä joku käy Suomessa töissä. Seuraus: valtio säästäisi satoja miljoonia euroja, lisien varassa loisivat elämäm koululaiset ja runsasperheiset kulttuuriperusteiset suurperheet kuihtuisivat pois. Ihmiset oppisivat elämään omilla tuloilla ja arvostamaan työnteolla saatua rahaa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » La Syys 29, 2018 7:58 pm

Raiskauksesta epäilty poistunut maasta, vangittiin poissaolevana

ess.fi
26.9.2018

Onkohan kyseessä sotaa ja vainoa aivan yksin paennut 17-vuotias? Entä mihin poistui Suomesta? Palasiko vapaaehtoisesti varmaan kuolemaan kotimaahansa?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Loka 01, 2018 4:18 pm

Musta rap-artisti videolla: ”Tapetaan valkoiset lapset ja hirtetään vanhemmat” – ranskalaiset raivoissaan

Musta rap-artisti Nick Conrad on joutunut ranskalaisten raivon kohteeksi, eikä syyttä. Videollaan hän kehottaa tappamaan valkoiset lapset ja hirttämään heidän vanhempansa.
Nick Conrad, aiemmin täysin tuntematon ranskalainen rap-artisti, julkaisi äskettäin videon YouTubessa. Kappaleen nimi on Pendez Les Blancs, suomeksi ’hirttäkää valkoiset’.

Kappaleen lyriikka kuuluu:

”Menen lastentarhoihin ja tapan valkoiset lapset. Nappaan heidät kiinni ja hirtän heidän vanhempansa. Leikittelen heillä ajankuluksi ja kaikenikäisten mustien lasten huviksi. Hakkaan heitä lujaa, rehellisesti sanoen niin, että he haisevat kuolemalta verisessä virtsassaan.”

Videolla artisti ja toinen videolla esiintyvä mies sieppaavat valkoisen miehen. Miestä kehotetaan juoksemaan lujaa – ”kuten mustat tekevät” – minkä jälkeen miestä ammutaan selkään. Tämän jälkeen valkoisen miehen pää asetetaan jalkakäytävän kivetykselle ja hänen päänsä päällä hypitään niin, että hampaat rikkoutuvat. Videon lopussa näytetään uhri hirtettynä valotolppaan.

Itä-Pariisissa kuvatun videon ehti nähdä YouTubessa julkaisun jälkeisinä neljänä päivänä muutama tuhat ihmistä, ennen kuin YouTube poisti sen vihapuheena.

Pariisin poliisi tutkii tapausta, sillä videosta on tehty useita rikosilmoituksia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Muun muassa Ranskan hallituksen tiedottaja Benjamin Griveaux on ilmoittanut esityksen olevan ”äärimmäisen vihaa lietsova, oksettava kappale”.

Nick Conrad puolustautuu sanomalla, että hän halusi kääntää valkoisten ja mustien roolit toisin päin, ja että video on ”vain kuvitteellinen”.

Tämä on ehkä ensimmäinen kerta EU:ssa, kun ”kiihottamista kansanryhmää vastaan” tutkitaan kantaväestöön kohdistuvana uhkauksena.


nykysuomi.com
27.9.2018

https://news.sky.com/story/french-rappe ... e-11510154

https://www.thesun.co.uk/news/7357744/f ... sic-video/

Tässähän on sopiva kappale Vasemmistoliiton ja Vihreiden vaalikiertueelle. Sopii hyvin heidän ajamaan kansanvaihtoagendaan.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » La Loka 06, 2018 12:18 pm

Murha.info mainittu!

Suojeleeko media väki­valta­rikosten uutisoinnissa joitakin ryhmiä? Kolmannes kansalaisista uskoo näin, kertoo tuore tutkimus

Tutkimuksen mukaan suurin osa ihmisistä luottaa kuitenkin perinteisen median antamaan kuvaan väkivaltarikollisuudesta.

Noin 70 prosenttia kyselyyn vastanneista arvioi väkivallan lisääntyneen, vaikka todellisuudessa esimerkiksi henkirikosten määrä on 2000-luvulla vähentynyt selvästi.

NOIN KOLMANNES suomalaisista uskoo perinteisten tiedotusvälineiden suojelevan väkivaltarikosten uutisoinnissa joitakin ryhmiä.

Kriminologian professorin Janne Kivivuoren mukaan vastaajat uskoivat median suojelevan yhteiskunnan eliittiä ja maahanmuuttajaryhmiä. Eliittiä koskevista jutuista nousivat esille Jari Aarnion tapaus ja niin sanottu Sipilägate eli pääministeri Juha Sipilän Yleen kohdistama painostus epämieluisasta uutisoinnista.

Lähes viidennes vastaajista uskoi perinteisen median myös vähättelevän väkivaltarikollisuuden määrää.

Tiedot ilmenevät torstaina julkistetusta tutkimuksesta, jonka ovat tehneet Helsingin yliopiston Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti sekä Tampereen yliopiston journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskus. Tutkimukseen vastasi yli 6 000 ihmistä, ja vastausprosentti oli 43,9.

Kaikesta huolimatta enemmistö vastaajista luotti perinteisen median antamaan kuvaan väkivaltarikollisuudesta. Perinteisellä medialla tarkoitetaan muun muassa Yleä, Helsingin Sanomia, MTV:ä sekä maakunta- ja paikallislehtiä.

Vain 7 prosenttia vastaajista uskoi, että vaihtoehtoiset tietolähteet, esimerkiksi MV-lehti, antavat todellisen kuvan väkivaltarikollisuudesta.

MIEHET SUHTAUTUIVAT perinteiseen mediaan epäluuloisemmin kuin naiset ja nuoret kriittisemmin kuin vanhemmat lukijat. Myös koulutustausta vaikutti vastauksiin.

”Mitä vähemmän vastaajalla on koulutusta, sitä kriittisemmin hän suhtautuu perinteiseen mediaan ja sitä enemmän hän luottaa sosiaaliseen mediaan sekä ’uusiin itsenäisiin verkkolähteisiin’. Silti kaikissa ryhmissä enemmistö luotti perinteiseen mediaan ja epäili sosiaalisen median ja vaihtoehtoisten tietolähteiden luotettavuutta”, tutkijat tiivistävät.

Myös toimeentulolla on vaikutusta. Epäluuloisimpia perinteistä mediaa kohtaan ovat ne, jotka kokevat taloudellisen toimeentulonsa hankalaksi.

Erityisen epäillen perinteiseen mediaan suhtautuivat ihmiset, jotka olivat itse joutuneet väkivaltarikoksen uhriksi edeltäneen vuoden aikana. Heistä lähes puolet arvioi median suojelevan tiettyjä väkivaltarikoksia tekeviä ryhmiä.

IHMISILLÄ ON tutkimuksen mukaan virheellinen kuva väkivallan yleisyydestä. Noin 70 prosenttia vastaajista arvioi väkivallan lisääntyneen jonkin verran tai paljon. Todellisuudessa henkirikosten määrä on 2000-luvulla vähentynyt selvästi, ja muun väkivallan riski on pysynyt ennallaan.

Vain harva vastaaja kuitenkin arvioi väkivallan lisääntyneen omassa asuinympäristössään.

Tutkimuksessa havaittiin, että eniten väkivallan lisääntymiseen uskoivat vaihtoehtoisia tietolähteitä käyttävät. Tutkijat totesivatkin, että mitä kauempana perinteisen median käytöstä ihminen on, sitä synkempänä hän näkee väkivaltatilanteen.

TUTKIMUKSESSA SELVITETTIIN myös, mistä ihmiset saavat tietonsa väkivaltarikoksista. Tärkein tiedonlähde oli perinteinen media, mutta viidesosa vastaajista kertoi saavansa paljon tietoa sosiaalisesta mediasta.

Sen sijaan vain pieni, alle kahden prosentin osuus vastaajista kertoi saavansa väkivaltatietonsa yksinomaan sosiaalisesta mediasta tai vaihtoehtoisista tietolähteistä.

Tämän ryhmän vastaukset poikkesivat kaikin tavoin muista. Ryhmään kuuluvat suhtautuivat erittäin epäluuloisesti perinteiseen mediaan ja arvioivat selvästi muita vastaajia useammin, että MV-lehti, Hommaforum, Murha.info ja muut verkon tietolähteet antavat todellisen kuvan väkivaltarikollisuudesta. Heistä peräti kaksi kolmasosaa katsoi, että perinteinen media suojelee tiettyjä väkivallantekijöitä.

HS_tutkimus.jpg
HS_tutkimus.jpg (70.86 KiB) Katsottu 4185 kertaa
Tutkijat eivät pidä yllättävänä, että vaihtoehtoisia kanavia käyttävät juuri ne, jotka epäilevät perinteistä mediaa. Toisaalta vaihtoehtoisia tietolähteitä saatetaan käyttää myös siinä tapauksessa, ettei niihin luoteta, tutkijat toteavat.

”Suurin osa haastateltavista luotti omaan kriittiseen medialukutaitoonsa ja kykyynsä suodattaa verkkosisällöistä itselle relevantit asiat. Ainoastaan ikääntyvien naisten ryhmässä oltiin epävarmoja omasta medialukutaidosta.”

MEDIAN KÄYTTÖ vaikutti myös siihen, miten paljon vastaaja pelkäsi väkivaltaa.

Katuväkivaltaa pelkäsi 29 prosenttia perinteistä mediaa käyttävistä. Pelko oli selvästi suurempaa niiden joukossa, jotka ammensivat väkivaltatietonsa sosiaalisesta mediasta tai vaihtoehtoisista tietolähteistä. Heistä lähes puolet pelkäsi katuväkivaltaa.

Perheväkivallan pelkoon median käyttö ei vaikuttanut.

Tutkimuksen rahoitti Helsingin Sanomain Säätiö.[/i]

Helsingin Sanomat
4.10. 15:24 , Päivitetty: 4.10. 16:46

Tämä on hiukan erikoinen kuittailu:
Noin 70 prosenttia kyselyyn vastanneista arvioi väkivallan lisääntyneen, vaikka todellisuudessa esimerkiksi henkirikosten määrä on 2000-luvulla vähentynyt selvästi.

Muu väkivalta jää tässä vähemmälle ja keskitytään pelkästään henkirikoksiin. Raiskaus on yhtä lailla väkivaltarikos ja ne sekä ahdistelut ovat lisääntyneet. Toki näistä uutisoidaan enemmän ja näyttävästi kuin aiemmin.

Kaikesta huolimatta enemmistö vastaajista luotti perinteisen median antamaan kuvaan väkivaltarikollisuudesta. Perinteisellä medialla tarkoitetaan muun muassa Yleä, Helsingin Sanomia, MTV:ä sekä maakunta- ja paikallislehtiä.

Näin varmasti onkin, mutta toisaalta tällä tietty vähätellään somen osuutta.

Keskustelupalstat kaivavat kuitenkin monasti esille sellaisia tietoja, mitä ns perinteinen media ei etsi, tai ei katso tarpeelliseksi tuoda esille, so. esim. edelleen tekijän taustojen "salaaminen", esim. ulkomaalaistaustansa takia nimitelty = tuodaan uhrin ulkomaalaistausta esiin. Kun sama henkilö ajaa tahallaan ihmisen yli, niin media sanoo, että "lahtelaismies ajoi..." ja aikenee visusti tekijän taustasta. Minfossa tausta tuotiin esiin kuvien kera.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Loka 08, 2018 4:33 pm

Ministeriö haluaa muuttaa autoilua Suomessa radikaalisti vuoteen 2045 mennessä – Anne Berner ilmastonmuutoksesta: ”Kohtalonkysymys”

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk) mukaan ilmastonmuutos muuttaa tavan liikkua paikasta toiseen.


Iltalehti
8.10.2018 13:20

Koskeekohan tämä ilmastomuutoksen aiheuttama liikkumistapojen muutos myös nk siirtolaisten tapaa liikkua paikasta toiseen? Tarkoittaako tämä heille vain sitä, että ne kiikkerät veneet tullaan vaihtamaan vähemmän kiikkeriksi?

Vai onko syyllisten sekä maksajien rooli taas kerran varattu eurooppalaisille? Ja ne muut nähdään voimavarana, kultamunina sekä eläkkeittemme maksajina.

Onneksi ei enää tuolloin tarvitse liikkua mihinkään moisen kepu-visionäärin harhojen varassa.

Hassua, että vain hyvin harva ilmastonmuutosuutinen syyllistäisi kehitysavun jakajat sekä afrikkalaiset. Aina se syyllinen löydetään jostain muualta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4903
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA » To Loka 18, 2018 3:36 pm

Halloween tulee. Isoäiti teki kauhutarinoista totta.

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/art ... gs.dT4AB=M
Kuumasta uunista löytyi puukotettu vauva: Isoäiti epäiltynä murhasta – "Ehdottomasti yksi hirveimmistä tapauksista ikinä"

Ulkomaat Julkaistu 17.10.2018 18:49

Yhdysvalloissa Shawn kaupungissa Mississipissä järkytyttiin, kun kuumasta uunista löytyi puukotettu 20 kuukauden ikäinen tyttövauva.

Video: Murhatalon edestä löytyi kasa lastenleluja ja poliisien teippejä surman tutkimusten jäljlitä.

Puukotetun ja poltetun vauvan löysi perheen sukulainen, joka soitti paikalle viranomaiset. Vauvan isoäiti pidätettiin epäiltynä vauvan murhasta.

Isoäiti tiedettävästi asui vauvan kanssa samassa talossa. Vauvan vanhemmista ei ole tietoa, kertoo NBC News.

– Olen urani aikana nähnyt paljon järkyttäviä asioita, mutta tämä on ehdottomasti yksi hirveimmistä tapauksista ikinä, kommentoi yksi viranomaisista.

Poliisit eivät ole kertoneet kuinka kuumalla uuni oli vauvan löytöhetkellä tai kuinka pitkään vauva oli uunissa. Viranomaiset eivät tiedä kuoliko vauva ennen vai jälkeen uuniin laittamista.

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4903
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA » Pe Loka 26, 2018 6:23 pm

Meitä on moneen junaan.
https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotim ... ailsignout
Mies rikkoi ikkunan ja hyppäsi liikkuvan junan toisesta kerroksesta Rovaniemellä – oletko nähnyt tätä mahdollisesti loukkaantunutta miestä?

MTV UUTISET
1 tunti sitten

Poliisi etsii kuvan 24-vuotiasta Ari Samuli Suoniemeä.

Lapin poliisilaitos etsii miestä, joka hyppäsi liikkuvan junan toisesta kerroksesta Rovaniemellä Muurolan kohdalla.

Poliisi etsii 24-vuotiasta Ari Samuli Suoniemeä, joka hyppäsi tänään kello 11 aikoihin Rovaniemen suuntaan liikkuneen junan toisesta kerroksesta. Mies oli rikkonut junan ikkunan ennen hyppäämistään.

Poliisi kertoo, että Suoniemellä on todennäköisesti verta vuotavia vammoja liikkuvasta junasta hyppäämisen ja lasinsirujen johdosta.

Suoniemeen liittyviä havaintoja pyydetään ilmoittamaan hätäkeskuksen numeroon 112.
Junahyppääjä on jo löytynyt kävelemästä omin jaloin mutta sekavassa tilassa.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Marras 04, 2018 11:25 pm

Aijan ihana ja raskas kokemus pakolaissetlementistä johti yllättävään tekoon: Ugandassa toimii perhekoti oululaisvoimin

IS

Miksi aina näin päin? Maailma on kuitenkin yhtä vanha joka paikassa ja jokaisella kansalla on ollut aikaa sivistyä, rakentaa hyvinvointia ja kohtuulliset olosuhteet.
- Mutta tälläkin kertaa auttava käsi on valkoinen ja autettava musta.

Emme tule kait koskaan näkemään otsikkoa Suomessa toimii perhekoti kampalalaisvoimin.

Miksi emme? Ovatko ugandalaiset saamattomia, välinpitämättömiä, köyhiä vai mitä? Jos, niin mistä se johtuu? Mikä länsimaa todetaan tällä kertaa johonkin syylliseksi?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vastaa Viestiin