Auer on lopullisesti syytön

Keskustelua Ulvilan tapauksesta

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Corazzon
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 200
Liittynyt: La Marras 15, 2014 12:37 am

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Corazzon » Su Kesä 02, 2019 5:28 am

Ei minua pelota, pelottaako sinua? Näin näppituntumalta luulisin, että Anneli Aueria pelottaa... Koska murhaaja on vapaalla, ja hyökkäsi hänenkin kimppuunsa. Mutta ei. Tietysti sen toisen casen takia kannattaisikin vähän olla peloissaan, useimmat ihmiset eivät hyväksy pedofiilejä ja lasten kaltoinkohtelua. Toki on niitä poikkeuksia, niinkuin on täälläkin nähty, että puolustelevat sellaisia. Tuleeko siitä hyvä mieli? Teettekö sillä jotain hyvää? Yksimielinen tuomio. Ja, syytetyt saavat valehdella mielin määrin. Syytetyn sukulaisetkin saavat, jopa kaikki muutkin ihmiset. Eri asia, kuka uskoo. Tuomarit uskoivat yksimielisesti heille näytettyihin vahvoihin todisteisiin, se riitti vuosien tuomioihin. Murhasta sen sijaan jäi vahva epäily, mutta todisteet eivät riittäneet, koska alkututkintaa ilmeisesti harhautettiin jonkun sittemmin epäillyn toimesta. Ja miksi muuten murhasta? Eikös tappo olisi ollut sopivampi termi ikkunasta tunkeutuneen tappajan toimeksi? Näinhän tämä epäilty hätäkeskukseenkin ilmoitti, et täällä on joku tappaja...

Ghost hunting
Hercule Poirot
Viestit: 2167
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » Su Kesä 02, 2019 8:21 am

Olisko tekijän kannattanut ottaa tapon ja jättää se vika isku tekemättä, se olisi jo vanhentunut? Harmittaako kenties? Nyt joutuu tekijä tai tekijät odottamaan koko loppuelämän pinteessä, oli ne sitten keitä tahansa :mrgreen: :mrgreen:

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3084
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja CSI » Su Kesä 02, 2019 10:41 am

Susku London kirjoitti:
Öppnas Här kirjoitti:Ikkunan kautta tulo on kelvoton teoria kokonaan.
Laajentaakseni ÖH:n tajuntaa, laitan tähän uutisen, jossa jopa alligaattori pääsee lasin läpi taloon sisälle. ÖH voi vielä miettiä kuinka todennäköistä on, että alligaattori tunkeutuu sisälle jonkun kotiin keskellä yötä pahat mielessään? Ei varmaan kovinkaan todennäköistä, muttei kuitenkaan mahdotonta. Vai mitä ÖH?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006128152.html

PS. Juttu sisältää vieläpä hätäpuhelun tallenteen, jota ÖH kumppaneineen voivat hidastaa ja nopeuttaa piiloviestejä avaruudesta kuullakseen.
Minusta keissi on täysin identtinen Ulfvilan tapauksen kanssa, joten Ulvilantien Huppis näyttää paenneen Floridaan. Kannattaa keskittää ne tutkimukset sinnepäin.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Öppnas Här
Alibin kestotilaaja
Viestit: 326
Liittynyt: Pe Loka 24, 2014 9:41 pm

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Öppnas Här » Su Kesä 02, 2019 11:46 am

Tämän tapauksen tutkinta lähti alussa JJn ja MMn toimesta väärälle kierteelle. Jos tapahtumaa miettii etuoven suunnasta, kokee valaistumisen. Kuna voisi kirjoittaa tästä suunnasta korjatun nettikirjan, missä tapahtumia on mietitty uudelleen. ÖH-teoriassa ei ole epäselviä kohtia, vaan sen tarkoitus on auttaa totuuden löytymisessä.
Asialinjalla alati. Pohjolan poliisi. Varo vaaraa. Kavahda konnaa. Pakene pedofiilia. Ikuinen isä. Salainen sopimus. Hallitse halusi.

Avatar
Pieni liekki
Sherlock John Holmes
Viestit: 5084
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Su Kesä 02, 2019 12:39 pm

Öppnas Här kirjoitti:Tämän tapauksen tutkinta lähti alussa JJn ja MMn toimesta väärälle kierteelle. Jos tapahtumaa miettii etuoven suunnasta, kokee valaistumisen. Kuna voisi kirjoittaa tästä suunnasta korjatun nettikirjan, missä tapahtumia on mietitty uudelleen. ÖH-teoriassa ei ole epäselviä kohtia, vaan sen tarkoitus on auttaa totuuden löytymisessä.
Olen kanssasi täysin eri mieltä tuon alkututkinnan lähtemisestä väärälle kierteelle. Alkututkinnan poliiseista ainakin MM, KK ja JJ ovat toimineet asiallisesti ja rehellisen virkamiehen tavoin. Joka tapauksessa lupaan auttaa sinua totuuden löytämisessä ja sen takia tulen ehtiessäni esittämään esimerkinluontoisesti Lautamiehissä erään nimimerkin profiloinnin tai ainakin yhteenvetoanalyysin hänen kirjoituksistaan murhainfossa.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Öppnas Här
Alibin kestotilaaja
Viestit: 326
Liittynyt: Pe Loka 24, 2014 9:41 pm

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Öppnas Här » Su Kesä 02, 2019 12:46 pm

Pili ym, turha vaiva. ÖH-teoria on niin selvä, että se on suorastaan valmis. Avainsana on salaa avattu etuovi.
Asialinjalla alati. Pohjolan poliisi. Varo vaaraa. Kavahda konnaa. Pakene pedofiilia. Ikuinen isä. Salainen sopimus. Hallitse halusi.

Avatar
Pieni liekki
Sherlock John Holmes
Viestit: 5084
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Su Kesä 02, 2019 1:06 pm

Öppnas Här kirjoitti:Pili ym, turha vaiva. ÖH-teoria on niin selvä, että se on suorastaan valmis. Avainsana on salaa avattu etuovi.
ÖH:n sopii esittää teoriansa kokonaisuudessaan vaikka heti, sillä tuskin teoriasi vie kovin montaa palstamillimetriä - ainakin, jos aiempaan viestihistoriaasi on luottaminen.

Ulvilan murha-asunnon etuovea on avattu murhayönä todistetusti useamman kerran. Missä vaiheessa ja minkä takia epäilet, että ovea olisi avattu salaa? Olisiko kuitenkin hyvä viimeistään tässä vaiheessa lopettaa syyttömän leskiäidin syyllistäminen, jos se sinulla on edelleen kantavana ajatuksena omassa toiminnassasi?
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Susku London » Su Kesä 02, 2019 1:33 pm

Corazzon kirjoitti:Ei minua pelota, pelottaako sinua? Näin näppituntumalta luulisin, että Anneli Aueria pelottaa... Koska murhaaja on vapaalla, ja hyökkäsi hänenkin kimppuunsa. Mutta ei.
Mutta ei mitä? Sinähän et tunne Anneli Aueria, etkä voi siten tietää minkälaisia tunteita hänellä on. Kauanko olet täällä sitkeästi väittänyt omiin luuloihisi perustuvia väittämiä "totuutena"?
Corazzon kirjoitti:Tietysti sen toisen casen takia kannattaisikin vähän olla peloissaan, useimmat ihmiset eivät hyväksy pedofiilejä ja lasten kaltoinkohtelua. Toki on niitä poikkeuksia, niinkuin on täälläkin nähty, että puolustelevat sellaisia. Tuleeko siitä hyvä mieli? Teettekö sillä jotain hyvää?
Väärin tuomittujien puolustajat tekevät todellakin jotain hyvää yhteiskunnassa, toisin kuin ne, jotka kivittävät syyttömiä. Unohdin perjantaina onnitella Kuolemannaakkaa, jolle tuli yhdeksän vuotta täyteen täällä minfossa. Ei hän tänne liittynyt Anneli Aueria puolustaakseen, vaan puolueettomasti asioita tutkiakseen. Minä liityin tänne vasta paljon myöhemmin, pitkään Ulvila-ketjua luettuani veljeni pidätyksen jälkeen, ja kuin pakosta, vääriä väitteitä ja väärää tietoa oikoakseni. Seurasin siis keskustelua pitkään pelkkänä lukijana, kuten suurin osa ihmisistä tutkitun tiedon mukaan. Luotan, että palstan lukijat osaavat erottaa kirjoittajista trollaajat, jotka eivät koskaan tarjoa minkäänlaista omaa päättelyä, omia tutkimuksia, tai lue tasapuolisesti kaikkea saatavilla olevaa materiaalia. Tyypillisen trollaajan tunnistaa lyhyistä, toistuvista muutaman rivin, yleensä negatiivisen mielipiteen julkituomisista.
Corazzon kirjoitti:Yksimielinen tuomio. Ja, syytetyt saavat valehdella mielin määrin. Syytetyn sukulaisetkin saavat, jopa kaikki muutkin ihmiset. Eri asia, kuka uskoo.


Kyllä, lainmukaan saavat valehdella, mutta siitä olisi heille enemmän haittaa, kuin hyötyä. Sinä et ole koskaan kyennyt esittämään mitä syytetyt ovat valehdelleet. Sen sijaan tällä palstalla on näytetty miten mm. juttuun liittyvä poliisi ryk Tapio Santaoja on toiminut epärehellisesti syytettyjä kohtaan. En minäkään alkuunut tiennyt murhasiko Anneli Auer miehensä, vai ei. Jouduin tekemään töitä asiaa itselleni selvittääkseni. Huomasin hyvin nopeasti, että poliisi oli ollut epärehellinen. Tämä tuli shokkina myös minulle, joka olin myöskin luottanut aina poliisiin eettisyyteen ja suoraselkäiseen, sekä rehelliseen toimintaan.

Kerroin hiljan tästä tapauksesta nuorelle juristille. Annoin hänelle blogini englanninkielisen sivun luettavaksi, sekä Ulvilan murhamysteeri elokuvan englanninkielisellä tekstityksellä. Jo juttua kertoessani oli hänelle selvää, että poliisi on korruptoitunut. Tämä ei ole mikään harvinainen ilmiö muualla Euroopassa, jossa kansalaisilla on siitä satojen vuosien kokemus. Suomi on nuori maa, jossa on (ollut) korkea viraanomaisiin luottamisen kulttuuri. Nyt kansa on ihmeissään, kun lehdissä on päivittäin juttuja järkyttävistä virkavallan väärinkäytöksistä, olivat ne sitten poliisissa, lastensuojelussa tai vanhustenhoidossa tapahtuneita.

Tämä nuori juristi ihmetteli miten tällaista voi tapahtua Suomessa, jota hän on pitänyt korkean koulutuksen ja sivistyksen maana. Jouduin selittämään, että Suomessa on korkean luottamuksen kulttuuri, eikä ole ollut mitään mekanismejä korruption tunnistamiseen, eikä torjumiseen. Hän luonnollisesti piti tilannetta erittäin vaarallisena, ja sitä se onkin EU:n ja globalisaation aikakaudella. Suomalaiset ovat kuin lapsia, joilta on helppo viedä tikkari.
Corazzon kirjoitti:Tuomarit uskoivat yksimielisesti heille näytettyihin vahvoihin todisteisiin, se riitti vuosien tuomioihin.
Tämä onkin se asia mikä pitää viranomaisten toimesta vielä "pöyhiä", kun Helsingin käräjäoikeuskin on todennut Kari Lintilän jutun yhteydessä, että kuka tahansa saa pöyhiä vanhoja rikosjuttuja, myös viranomainen. (Ajatella, että se yritettiin estää joidenkin toimesta!)

Turun hovioikeuden tuomarit sivuuttivat seri-jutun tuomiossaan kaiken syyttömyyttä osoittavan todistelun. Sen selittää ainoastaan piilokorruptio, eli tuomareiden asenteellisuus ja sen mukainen jääviys hoitaa tehtäväänsä puolueettomasti. Tämä on tietenkin korkeimman mahdollisen tason korruptiota, mutta täysin selvitettävissä oleva asia, kunhan korruption vastaisissa toimissa päästään sille tasolle.
Corazzon kirjoitti:Murhasta sen sijaan jäi vahva epäily, mutta todisteet eivät riittäneet, koska alkututkintaa ilmeisesti harhautettiin jonkun sittemmin epäillyn toimesta.
Et nähtävästi ymmärrä lukemaasi. Johan jo tuonkin olen täällä selittänyt.

"Syyttömyysolettama on periaate, jonka mukaan todistustaakka rikosasiassa kuuluu aina syyttäjälle ja jonka mukaan jokaista, todennäköisin syin epäiltyäkin, on pidettävä syyttömänä. Syyttömyyttä ei tarvitse todistaa."

Lain mukaan pelkkä syy epäillä ei riitä tuomioon, siis silloin kun mennään lain mukaan. Jollei syyttäjä pysty todistamaan rikosasiassa (todisteet eivät riitä), niin se on syyttäjän ongelma, sillä silloin epäiltyä on pidettävä syyttömänä. Tosin Anneli Auerin kohdalla syyttömyyskin on tullut todistettua moneen kertaan. Kuolemannaakka kirjoitti siitä jopa yli 300-sivuisen kirjan, jota Sinä ja muutama muu kaveri ei pysty lukemaan, eikä sulattamaan.
Corazzon kirjoitti:Ja miksi muuten murhasta? Eikös tappo olisi ollut sopivampi termi ikkunasta tunkeutuneen tappajan toimeksi? Näinhän tämä epäilty hätäkeskukseenkin ilmoitti, et täällä on joku tappaja...
Et ole tätäkään asiaa pienessä, kapeassa mielessäsi ymmärtänyt. Syyttäjä Jarmo Valkama vaihtoi teonkuvausta kesken prosessin. Syyttäjä ei pystynyt näytön puutteessa päättämään kannattaisiko syytettä ajaa käsistä riistäytyneestä perheriidasta, vaiko ennalta suunnitellusta ja etukäteen harjoitellusta murhasta. Molemmat kelpasivat klikkiotsikoita kalastaville "toimittajille". Tätä suomalaisen journalismin huipennusta "vuosisadan rikosjutun" parissa saimme kaikki lehdistä aivan tarpeeksemme pällistellä.
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

Ghost hunting
Hercule Poirot
Viestit: 2167
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » Su Kesä 02, 2019 2:07 pm

Jukka tuli ikkunasta siis sen verran että sai takalukon väännettyä auki ja näinhän se oli, ja siitä on muistustukin olemassa että tutkinta tehtiin moitittavalla tavalla, mielestäni nimen omaan heti alkuun lähti talon tutkinta lapasesta.

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Susku London » Su Kesä 02, 2019 3:33 pm

Kylläpä on naurettavaa ja epätoivoista trollausta. Kaikki, jotka ovat tapaukseen perehtyneitä, tietävät, että poliisi avasi paikalle saavuttuaan lukitun ovenkahvan, jota sisälle tunkeutunut ulkopuolinen murhaaja ei ollut onnistunut avaamaan. Sen takia tunkeutujan piti tulla rikkomastaan lasisesta ikkunasta sisälle.

Uhri, Jukka S. Lahti oli nukkumassa sängyssään vaimonsa Anneli Auerin vieressä, kun tämä ulkopuolinen tunkeutuja alkoi hakata ikkunaa rikki keskellä yötä. Myös vanhin lapsista heräsi ääneen ja tuli huoneestaan katsomaan tilannetta.

Tämä juristi, jolle kerroin tapauksesta ihmetteli suunnattomasti sitä, että 9-vuotiaan lapsen silminnäkijäkertomusta ei otettu käräjäoikeudessa huomioon. Juristi myöskin sanoi, että on tyypillistä, että pienillä paikkakunnilla tapahtuneet rikokset voivat saada rakenteelliseen piilokorruptioon perustuvia ratkaisuja. Pienessä piirissä päätetään kuka on syyllinen, ja siitä poikkeaminen pienellä paikkakunnalla ei ole helppoa. (Näistä yhteyksistä olen kirjoittanut blogissani). Paineet tuomita ovat kovat. Onneksi Vaasan veri ei vapise.
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

Corazzon
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 200
Liittynyt: La Marras 15, 2014 12:37 am

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Corazzon » Su Kesä 02, 2019 4:52 pm

Niin, tytärhän kävi parikin kertaa ihmettelemässä, mitä meteliä vanhempien makkarista kuuluu. Luuli ukkoseksi, poika sen sijaan kertoi, että kuulosti siltä, kuin lautasia olisi (taas) heitelty seinään. Tytär komennettiin omaan huoneeseensa. "Huppis" tietenkin keskeytti ikkunan hakkaamisen siksi aikaa, että lapsi meni, tuli takaisinkin vielä, toisen kerran. Vanhemmat vaan makasivat sängyssä odotellen, että kohta se kolistelu taas alkaa, joku varmaan haluaa tulla kylään, vähän myöhään kylläkin, puolen yön jälkeen. No, harvoinpa noilla tietääkseni vieraita kävi, mukavaa, että joku joskus tulee, tuumasivat varmaan rauhassa pötkötellessään.

Onko uskottava tarina? Miten itse toimisit tällaisessa tilanteessa?

Corazzon
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 200
Liittynyt: La Marras 15, 2014 12:37 am

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Corazzon » Su Kesä 02, 2019 5:04 pm

Mistä sinä, Sussu, tiedät, tunnenko minä Anneli Auerin? Ehkäpä olen Jukka Lahden kaveri, ehkä naapuri, tai veli tai sisko. Tai ehkä jotain muuta, joku, joka on pakosta seurannut tapausta lähempää kuin Lontoosta. Ylläpidolle tiedoksi, että tuo ihminen loukkaa nimimerkkiäni. Jostain syystä hän kokee tarvetta siihen. Mitätöi ja yrittää päteä, valehtelee ja kaunistelee, niinkuin tällä palstalla on aiemminkin nähty. Sen voin kertoa, etten ole pedofiili, en lastenpahoinpitelyistä tuomittu enkä murhasta, en edes taposta epäilty, enkä edes sellaisten sukulainen. Mieti sitä, ennenkuin alat mulle.
Häpeäisit.

Avatar
Pieni liekki
Sherlock John Holmes
Viestit: 5084
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Su Kesä 02, 2019 6:04 pm

Corazzon kirjoitti:Niin, tytärhän kävi parikin kertaa ihmettelemässä, mitä meteliä vanhempien makkarista kuuluu. Luuli ukkoseksi, poika sen sijaan kertoi, että kuulosti siltä, kuin lautasia olisi (taas) heitelty seinään. Tytär komennettiin omaan huoneeseensa. "Huppis" tietenkin keskeytti ikkunan hakkaamisen siksi aikaa, että lapsi meni, tuli takaisinkin vielä, toisen kerran. Vanhemmat vaan makasivat sängyssä odotellen, että kohta se kolistelu taas alkaa, joku varmaan haluaa tulla kylään, vähän myöhään kylläkin, puolen yön jälkeen. No, harvoinpa noilla tietääkseni vieraita kävi, mukavaa, että joku joskus tulee, tuumasivat varmaan rauhassa pötkötellessään.

Onko uskottava tarina? Miten itse toimisit tällaisessa tilanteessa?
Voisitko tarkentaa, kuka komensi tyttären omaan huoneeseensa ja millä tavoin tämä tieto on todennettu?

Mitä, jos annetaan Anneli Auerin itsensä kertoa kohtalokkaasta yöstä 1.12.2006 omin sanoin:
Heräsimme yöllä omituiseen meteliin. Puurunkoinen talomme oli toisinaan rytissyt myrskysäällä, mutta tämä kuulosti erilaiselta. Oli kuin koko talo olisi hajoamassa. Ihmettelimme Jukan kanssa outoa ääntä.

Jukka nousi katsomaan. Minäkin kipusin sängylle seisomaan ja kurkistin sälekaihdinten välistä. Odotin näkeväni ukkosmyrskyn tai muun vastaavan luonnonilmiön, mutten nähnyt mitään sellaista. Erotin pieniä valonväläyksiä ja ajattelin, että ehkä joku oli tullut terassillemme paukuttelemaan uudenvuoden paukkuja pelotellakseen meitä. Takapihan terassi oli seinän takana takkahuoneen vieressä. Käytimme takkahuonetta makuuhuoneena, ja sänkymme oli sijoitettu tätä seinää vasten.

Seuraavaksi tajusin, että huoneessa lenteli lasia. Pelästyin ja suojasin silmäni refleksinomaisesti kädelläni, vaikka lasinpalat eivät tulleetkaan ihan sinne asti, missä minä olin. Rytinä jatkui, ja olin täydellisen hämmennyksen vallassa. En ymmärtänyt, mitä tapahtui, ennen kuin lopulta havaitsin terassin ovella jotain tummaa ja liikkuvaa. Joku oli tunkeutumassa kotiimme.

Varas, ajattelin. Ja tyhmä varas - eihän meillä ole mitään varastettavaa!

Jukka seisoi lattialla, ja näytti siltä, että tumma hahmo aikoi hyökätä Jukan kimppuun. Seison edelleen sängyn päällä ja ajattelin mennä apuun, kaataa tunkeilijan. Ennen kuin ehdin tehdä mitään, hahmo kääntyi minua kohti ja tunsin terävän piston rinnassani. Tunkeilijalla oli ase. Tajusin, että olimme hengenvaarassa.

Veitsenisku rintaan sai minut pelästymään niin pahasti, että tästä hetkestä eteenpäin en enää ajatellut vaan vaisto ohjasi minua. Pakenin paikalta niin nopeasti kuin pystyin välittämättä lasinsirpaleista paljaiden jalkojen alla.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Eilisaamu
Sammakkoprofessori
Viestit: 472
Liittynyt: To Touko 15, 2008 11:06 pm

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Eilisaamu » Su Kesä 02, 2019 8:27 pm

(Pieni Liekki:Voisitko tarkentaa, kuka komensi tyttären omaan huoneeseensa ja millä tavoin tämä tieto on todennettu?)

Tässä esimerkiksi siitä kerrotaan:

Perheen vanhin lapsi, silloin 9-vuotias tytär, kertoi tuoreeltaan poliisille heränneensä surmayönä kovaan meteliin.

Kun lapsi meni katsomaan mitä oli tekeillä, vanhemmat käskivät hänet takaisin nukkumaan.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2010041311438611

Avatar
Pieni liekki
Sherlock John Holmes
Viestit: 5084
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Auer on lopullisesti syytön

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Su Kesä 02, 2019 10:49 pm

Eilisaamu kirjoitti:(Pieni Liekki:Voisitko tarkentaa, kuka komensi tyttären omaan huoneeseensa ja millä tavoin tämä tieto on todennettu?)

Tässä esimerkiksi siitä kerrotaan:

Perheen vanhin lapsi, silloin 9-vuotias tytär, kertoi tuoreeltaan poliisille heränneensä surmayönä kovaan meteliin.

Kun lapsi meni katsomaan mitä oli tekeillä, vanhemmat käskivät hänet takaisin nukkumaan.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2010041311438611
Kiitokset sinulle, Eilisaamu, linkittämästäsi uutisesta, vaikka se toi itselleni kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin, kun ajattelen mitä poliisit ovat kuulusteluillaan saaneet aikaiseksi Auerin perheen elämässä. Kyseessä olevasta lehtiartikkelista pääsee jokainen huomaamaan, kuinka Anneli Auerin ja hänen tyttärensä murhayöltä tekemät silminnäkijähavainnot on useiden kuulustelujen seurauksena saatu mitätöityä syöttämällä poliisien uskomuksia/väitteitä ulkopuolisen tekijän mahdottomuudesta heidän omien muistojensa päälle.

Lehtiartikkelissa todetaan, että vanhin tytär muisti yhä vanhempiensa tappelun ja isänsä kivuliaat huudot. Isänsä kivuliaista huudoista ovat kertoneet kaksi perheen vanhinta lasta, mutta kumpikaan heistä ei ole murhatapahtuman jälkeisissä kuulusteluissa kertonut havainneensa tai kuulleensa vanhempien tappelun ääniä. Poika on kyllä todennut, että hänen murhayönä kuulemansa äänet muistuttivat astioiden lattialle putoamisen ja rikkoutumisen ääniä. Vanhin tytär on aikoinaan todennut, että heidän vanhempansa eivät oikeastaan koskaan riidelleet. Tätähän ei eräs lasta kuulleista sosiaalityöntekijöistä pitänyt lainkaan uskottavana, vaan hän väitti lapsen valehtelevan, kun tämä maalasi liian ruusuista kuvaa oman perheensä elämästä. Jostain syystä poliisi valitsi strategiakseen valehdella syytetylle, että lapset olivat kuulleet vanhempiensa tappelevan vaikka tämä ei ollut totta.

En nyt tähän hätään lähde tarkistamaan, mitä esimerkiksi Naakka on kirjoittanut vanhimman tyttären käynneistä takkahuoneella. Luulen, että äiti ei ole havainnut lapsensa ensimmäistä käyntiä, vaan on vielä tuolloin maannut sängyssä. Isä on saattanut nousta jo jalkeille ja hän lienee lähettänyt lapsen takaisin huoneeseensa, koska hänelle ei ollut vielä tuolloin valjennut, mitä ihmettä heidän talossaan on ollut meneillään. Muistelen, että äidin ensimmäinen havainto tyttärestään olisi ollut siinä vaiheessa, kun hän on paennut puukoniskun rintaansa saatuaan takkahuoneesta, käynyt kääntymässä eteisen puolella ja ollut menossa puhelimeen. Voi olla, etteivät asianosaiset enää tänä päivänä pysty tuota tilannetta palauttamaan mieleensä, koska tilanne on ollut hyvin kaoottinen ja traumatisoiva.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Vastaa Viestiin