Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Ti Kesä 04, 2019 5:06 pm

Suomen laajin kokaiinivyyhti käräjillä Tampereella – Syyte: Paahtimomestari organisoi kaupat, kuuluisa dj toimi kuriirina

Syyttäjä vaatii kolmelle pääepäillylle 13 vuoden vankeusrangaistusta.

Suomen laajin kokaiinioikeudenkäynti alkoi Tampereella maanantaina ennätystiukassa poliisivalvonnassa.

Poliisin mukaan vuosina 2017–2018 kaupan on ollut pääosin Tampereella jopa 11 kiloa kokaiinia, joka näkyi kaupungin teettämässä jätevesitutkimuksessa suurena pitoisuutena.

Suurin kaupan ollut erä oli 833 grammaa, pienin 350 grammaa.

Poliisin mukaan huumeiden arvo katukaupassa oli 1,5 miljoonaa euroa. Syyttäjät vaativat puolen miljoonan euron rikoshyötyä valtiolle.

Kolme pääepäiltyä

Maanantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa syytettyinä 20 törkeästä huumausainerikoksesta oli viisi epäiltyä.

Syyttäjä vaatii kolmelle pääepäillylle 13 vuoden vankeusrangaistusta, yhdelle kuriirina toimineelle 10 vuoden vankeusrangaistusta ja yhdelle Bandidos-jengiin kuuluvalle kuriirille viiden vuoden vankeustuomiota. Hän toimi kuriirina vain kerran 800 gramman erän välityksessä.

Viidestä epäillystä kaksi on suomalaisia ja kolme hollantilaisia.

Lentämällä Hollannista Suomeen

Suuri kokaiinimäärä tuotiin Hollannista Suomeen lentokoneella kuriirien kehoon piilotettuna peräsuolen ja emättimen sisässä 18-21 erässä. Lisäksi pari kertaa jäi rikoksen yritykseksi.

– Rangaistuksen koventamisperusteeksi kriteerinä on muun muassa suunnitelmallisuus ja järjestäytynyt rikollisuus takana, syyttäjä Kaisa Ahva kertoi.

Toisen syyttäjän Pasi Vainion mukaan tietty ydinporukka hoiti maahantuonnin.

– Ankarin rangaistusvaatimus on 13 vuotta vankeutta, Vainio sanoi.

Syyttäjien mukaan rikosvyyhdin tutkinta ja syytteen nostaminen on ollut hidasta, monivaiheista ja luovutusasioiden takia aikaa vievää.

Paahtimomestari organisoi

Yhtenä päätekijänä ja koko verkoston luojana pidetään tamperelaista paahtimomestaria ja kahvin ammattilaista. Hän loi organisaation ja yhteydet matkoillaan Hollantiin sekä rahasti ja kuljetti rahaa.

– Kyllä tämä tamperelaismies organisoi ja loi yhteydet ja hoiti levityksen organisoinninkin. Häntä voidaan pitää yhtenä päätekijänä, Ahva vahvistaa.

Paahtimomestari on myöntänyt syytteet, mutta hollantilaiset eivät.

Yksi epäillyistä kuriireista on Hollannissa kuuluisa dj ja showalan tapahtumajärjestäjä, joka toi muun muassa nieltynä kapseleita lentokoneessa ja sitten Helsingissä ulosti kapselit levitykseen jälleenmyyjille.

Yksi kuriireista toi koneella emättimessään kokaiinikapselit Suomeen. Nainen on syytettynä Hollannissa.
Paahtimomestari on myöntänyt syytteet.jpg
Paahtimomestari on myöntänyt syytteet.jpg (40.67 KiB) Katsottu 8811 kertaa
Kiinniotot hotellissa ja puistossa

Bandidos-jengin jäsen jäi kiinni lokakuussa, kun hän oli poliisin mukaan matkalla jengin kerhotiloihin.

– Päämieheni ei ole jengin virallinen jäsen. Hän on paikkakuntalainen ja ylioppilas, vaadimme hänelle kolmen vuoden vankeusrangaistusta, Bandidos-jengiin sanotun jäsenen puolustusasianajaja Kaarle Gummerus kertoi Iltalehdelle.

Yksi hollantilaisista jäi kiinni hotellissa Helsingin Kampissa, ja paahtimomestarin poliisi nappasi seurannan jälkeen Tampereen keskustan puistosta.

"Lapsuudenystäviä"

Epäiltyjen puolustukset kertoivat hollantilaisten olleen jo lapsuudenystäviä, ja ainakin kahdella heistä on ollut yhteistä laillista liiketoimintaakin.

Yhteydet ja kontaktit ovat olleet puolustuksen mukaan luonnollisia eivätkä huumekauppaan liittyviä. Puolustuksen mukaan kontaktit liittyivät myös kryptovaluutta-asioihin ja agendalla oli lisäksi superfood-bisnes.

Kuuluisa dj halusi puolustuksen mukaan laajentaa ohjelmatoimintaa Suomeen ja oli luomassa kontakteja tänne.

Laajat kotietsinnät

Syyttäjien mukaan verkoston yhteydenpidossa ja synnyssä oli sama kaava. Ensin tutustuttiin, luotiin verkosto ja käytettiin salanimiä X, Y ja Z.

Yhteydenpidossa eri sovelluksilla oli tärkeä rooli: epäillyt käyttivät muun muassa Messengeriä ja Whatsappia. Yhteydenpidossa käytettiin myös prepaid-liittymiä.

Poliisi teki Hollannissa laajoja kotietsintöjä ja löysi valokuvia, videoita ja puhelinyhtiöiden "tervetuloa maahan”-viestejä.

Poliisi löysi hollantilaisen asunnosta myös piirustuksia kapseleista, joiden perusteella kehitettiin oikeat kapselit salakuljetuksiin.

– Jonkinlainen vuoronvaihto tapahtui vuonna 2018, ja dj tuli mukaan kuljetuksiin. Nyt kapselit nieltiin, ja erät näyttivät suurentuneen, kun aika kului, syyttäjä luonnehti.

Salakuljettaja odotti kapseleiden ulostamista hotellissa. Kokaiini jaettiin ja luovutettiin helsinkiläisessä ravintolassa Esplanadilla sekä hotellissa, mutta myös ulkona.

Kokaiinijutun käsittely jatkuu Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Käsittelylle on varattu tällä viikolla maanantain lisäksi keskiviikko ja torstai

ILTALEHTI
Eilen klo 19:56
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8280 ... 976323a848
Jos Googleen syöttää sanat ´Tampere´ja ´paahtimomestari´ tulee runsaasti osumia, jotka liittyvät henkilöön nimeltä Kalle Deligeorgakis. Mahtaako kyseinen Kalle olla tämä yllä mainittu päätekijänä?
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12809
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Kesä 05, 2019 2:57 pm

Näin Suomen isoin kokaiiniliiga toimi: Nainen laittoi kondomeihin pakatut huumeet sisäänsä huoltoasemalla ja astui lennolle, mies odotti perillä

Paha haju johdatti poliisit epäiltyyn huumetehtaaseen Alankomaissa. Huumeliigan lonkerot ulottuvat Tampereelle.

Nainen näyttää valokuvissa tavalliselta kolmikymppiseltä. Hän nauraa kaverinsa kanssa, syö ravintolassa ja ottaa kuvia itsestään hotellissa.

Todellisuus oli toista. Poliisin mukaan hän oli osa Suomen historian suurinta kokaiinirinkiä.

Pirkanmaan käräjäoikeudessa on menossa tämän Suomen historian suurimman kokaiinijutun oikeudenkäynti. Poliisin tuhansien sivujen esitutkintapöytäkirjasta selviää, miten laajaa ja vaarallista kokaiiniliigan toiminta on ollut.

1980-luvulla syntyneen ulkomaalaisen naisen epäillään salakuljettaneen kehonsisäisesti Alankomaista Suomeen vuoden 2017 aikana kaikkiaan kymmenen salakuljetuserää. Hän ei ollut ainoa.

Kokaiinikapselit
Salakuljettajaksi epäilty nainen ja päätekijäksi epäilty tamperelainen mies piirsivät poliisille huumepakettien koot. Poliisi
Huumeen kuljettivat Suomeen niin sanotut muulit nieltynä tai kehoon kätkettynä. Perillä he ulostivat paketit. Tämä on vaarallista, mutta yleistä huumekaupassa. Esimerkiksi toukokuun lopulla kokaiinipaketteja niellyt japanilainen mies kuoli Meksikon lennolla.

Kolme haaraa laajassa jutussa
Keskusrikospoliisi ja Sisä-Suomen poliisilaitos paljastivat viime vuonna rikollisryhmän, jonka epäillään salakuljettaneen huumeita Alankomaista Suomeen. Liigan epäillään tuoneen maahan ja yrittäneen hankkia vuosien 2017–2018 aikana kaikkiaan yli 13 kilogrammaa kokaiinia.

Päämaahantuojille vaaditaan nyt 13 vuoden vankeustuomioita. Maahantuonnista on epäilty kaikkiaan 15:tä henkilöä eri rikosnimikkeillä.

Oikeusjutun laajuudesta kertoo se, että kokonaisuuden toisesta haarasta annettiin tuomio Pirkanmaan käräjäoikeudessa aiemmin tänä vuonna. Tähän osaan liittyy jääkiekkoilija Jori Lehterän saama tuomio. Tuomiot eivät ole vielä lainvoimaisia.

Asian tekee poikkeukselliseksi kokaiinin määrä, joka on Suomen oloissa huomattava.

Ensimmäisestä haarasta käräjäoikeus on antanut tuomionsa tammikuussa.

Nyt käsitellään maahantuontia ja vajaan 11 kilon kokaiinin tuontia.

Suomen oloissa huomattava määrä
Kihlakunnansyyttäjä Kaisa Ahva sanoo, että kolmen epäillyn salakuljetuskerran osalta asia käsitellään vielä todennäköisesti syksyllä, kun siihen liittyvät kaksi henkilöä luovutetaan Alankomaista Suomeen.
– Asian tekee poikkeukselliseksi kokaiinin määrä, joka on Suomen oloissa huomattava.

Syytteen mukaan salakuljetuskertoja on ollut 18, joten kokaiinia on kuljetettu Suomeen säännöllisesti. Poliisin mukaan yleensä on tuotu noin 400–500 grammaa kerralla.
– Suurin osa kokaiinista on lisäksi päätynyt levitykseen, sillä vain viimeinen erä on saatu takavarikkoon. Rikoshyötyjenkin osalta on ollut kyse merkittävästä asiasta, sillä kokaiini on katukaupassa varsin arvokasta, Ahva kertoo.

Salaiset pakkokeinot
Kokaiinia alkoi tulla Suomeen syytteen saaneen liigan mukana helmikuussa 2017. Yhdeksi päätekijäksi epäillään Tampereella asuvaa, kreikkalaistaustaista miestä. Vuonna 1984 syntyneen miehen epäillään organisoineen Alankomaista Suomeen kokaiinia yhteensä 21 erillistä salakuljetuserää.
Alankomaiden poliisi löysi tilan, jossa huumeita on poliisin mukaan käsitelty. Poliisi
Alankomaiden poliisi löysi tilan, jossa huumeita on poliisin mukaan käsitelty. Poliisi
Hollantilainen_huone.jpg (37.25 KiB) Katsottu 8145 kertaa
Lisäksi miehen epäillään yrittäneen hankkia kolme kiloa kokaiinia.

Syyttäjän ja poliisin mukaan Tampereella asuva mies toimi kahden hollantilaisen miehen kanssa, joita syytetään pääosin samoista törkeistä huumausainerikoksista.

Poliisi alkoi tarkkailla huhtikuussa 2018 Tampereella asuvan miehen toimia, koska epäili törkeää huumausainerikosta. Silloin aloitettiin esitutkinta ja salaiset pakkokeinot.

Taustalla oma käyttö
Esitutkintapöytäkirjan mukaan tamperelaisella syytetyllä oli kymmenkunta kännykkää ja niissä useita prepaid-liittymiä.

Tämä Tampereella asuva syytetty kertoo, että hän oli käyttänyt itse huumeita aiemmin ja ryhtyi sitten ostamaan kokaiinia Hollannista. Samalla hän kertoi saaneensa itselleen huumeita.

Tampereella asuva syytetty ei kerro kuulusteluissa, kuka häntä painosti huumeiden ostamiseen. Viesteissä hän kertoo kuitenkin stressistä, mitä huumekauppa toi.
– Kerran yritin kieltäytyä hänen (toimeksiantajan) suunnitelmistaan ja tuolloin hän pahoinpiteli minut. Hän antoi minun myös ymmärtää, että jos en hanki hänelle kokaiinia, niin joko minulle tai läheisilleni voi käydä huonosti, mies kertoi kuulusteluissa.

Kaupoissa toistui sama kaava
Kokaiinikaupoissa toistui poliisin mukaan aina sama kaava. Tampereella asuva mies oli sopinut kaupan henkilö X:n kanssa Singal Messenger- tai Telegramm-kännykkäsovelluksilla. X ja henkilö Z salakuljettivat yhdessä aina noin 450 grammaa kokaiinia.

Tampereella asuva mies otti poliisin mukaan kokaiinin heiltä vastaan Helsingin keskustassa sovitussa paikassa. Yleensä huumeet vaihtoivat omistajaa ravintoloissa tai hotelleissa. Välillä syytetty otti huumeet vastaan äitinsä omistamassa autossa.

Kokaiinin grammahinta oli tavallisesti noin 50 euroa. Maksut Tampereella asuva mies suoritti poliisin mukaan yleensä käteisellä.

Tamperelainen syytetty yritti välillä hommata huumeita toimeksiantajalleen myös toista kautta. Silloin hän tuli itse ryöstetyksi.

Tampereella asuva mies teippasi hollantilaisessa hotellissa rahat vartaloonsa kiinni, jotta ne eivät näkyisi. Hän matkusti junalla Rotterdamista Amsterdamiin ja meni tapaamaan sovittuun paikkaan. Rahaa hänellä oli mukana 26 000 euroa.

Sisällä asunnossa kaksi miestä käski syytetyn mukaan pistoolilla uhaten hänet maahan, vei Rolexin ja rahat.

Tampereella asuva mies kertoi paenneensa asunnon parvekkeen kautta.
– Palattuani Suomeen pelkäsin henkeni edestä rahojen menetyksen ja sen vuoksi, etten saanut hankittua hänelle (toimeksiantajalle) kokaiinia. Tämä henkilö ilmoitti minulle, että olen velkaa hänelle sen 26 000 euroa ja tämän johdosta toiminta jatkui sellaisenaan kiinnijäämiseeni saakka, syytetty kertoi poliisille kuulustelussa.

Tampereella asuva mies kertoo järjestäneensä huumekauppoja myös oman huumevieroituksensa aikana.

Kertoo palkkioksi 200 euroa
Muulina eli huumeiden salakuljettajana epäilty kolmikymppinen nainen kertoi esitutkinnassa olettaneensa kuljettamansa huumausaineen olleen kokaiinia. Huume oli kuljetuksen ajan hänen vaginassaan ja peräsuolessaan.

Huumausainepaketit oli pakattu kondomeihin. Nainen oli ottanut paketit esitutkintapöytäkirjan mukaan vastaan Rotterdamissa ja laittanut ne sisäänsä Schipholin lentokentän lähellä olevalla Shell-huoltoasemalla. Suomeen saavuttuaan nainen kertoi menneensä hotelliin.

Poliisi pyysi naista piirtämään huumepakettien koot. Naisen mukaan vaginassa ollut huumepaketti oli 11 senttiä kertaa 6 senttiä ja peräsuolessa olevat paketit neljä senttiä kertaa 5,5 senttiä.

Nainen kertoo saaneensa palkkiota keskimäärin 200 euroa salakuljetuksesta. Hän kertoo, että hänen motiiviinsa huumausaineen salakuljetuksessa on ollut taloudellinen.

Setelit mustassa kahvipaketissa
Toinen epäilty huumeiden salakuljettaja on poliisin mukaan hollantilainen perheenisä. Huumetta tuotiin tamperelaisen syytetyn mukaan niin paljon, kuin tämä sai nieltyä sisäänsä. Kerta kerralla perheenisä sai tuotua enemmän.

Hollantilainen perheenisä kertoo saaneensa 5 000 euroa palkkiota salakuljetuksesta eli huomattavasti naista enemmän.

Kihlakunnansyyttäjä Kaisa Ahva sanoo, että palkkioista, niiden summista tai oikeellisuudesta ei ole muuta tietoa kuin henkilöiden omat kertomukset. Hän ei tiedä, miksi summat eroavat noin huomattavasti ja pitävätkö ne paikkaansa.

Miehen nielemän yhden kapselin keskimääräinen nettopaino oli yli kuusi grammaa.

Kuulusteluissa hollantilainen mies kiisti huumekaupan. Hän kertoi tulleensa Tampereelle viime kesänä, koska kuuli, että Tampere on mielenkiintoinen kaupunki. Mies kertoi etsineensä bisnesmahdollisuuksia ja tehneensä yritysyhteistyötä Tampereella asuvan pääepäillyn kanssa. Mies vietti kaupungissa kuitenkin vain pari tuntia ja palasi takaisin.

Salakuljettajana epäilty mies palasi Suomeen ja jäi kiinni Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa lokakuussa 2018. Hänet vietiin röntgeniin mahdollisten huumausaineiden löytämiseksi. Mieheltä löytyneet setelit oli piilotettu mustaan kahvipakettiin.

Autosta löytyi lähes kilo kokaiinia
Ennen kiinniottoa poliisi oli seurannut tiiviisti liigan televalvontatietoja. Poliisi tarkkaili, missä salakuljettajana epäilty hollantilainen mies liikkui.
Tamperelaisesta autosta löytyi huumeita vajaa kilo. Poliisi. Volvo V70 dl huom!
Tamperelaisesta autosta löytyi huumeita vajaa kilo. Poliisi. Volvo V70 dl huom!
Tampere_kokaiini.jpg (61.15 KiB) Katsottu 8145 kertaa
Tämä kävi syömässä ravintolassa, ostamassa matkapuhelin laturin ja palasi iltamyöhään hotellihuoneeseen ravintolasta. Poliisi kuuli aamulla, kuinka epäilty laski hotellihuoneessa ulostamiensa kokaiinipakettien määrää ääneen. Verkko alkoi tiivistyä.

Tampereella asuva mies oli hautajaisissa ja kertoi siksi järjestäneensä toisen henkilön hakemaan huumeita.

Tämä suomalainen epäilty on poliisin mukaan moottoripyöräkerhon jäsen. Poliisin mukaan epäilty pysäytettiin Tampereella vähän ennen kuin hän saapui Bandidoksen tiloihin. Autosta takavarikoitiin 833 grammaa kokaiinia.

Vyyhti alkoi purkautua
Tampereella asuva mies otettiin kiinni Tampereella Hämeenpuistossa samana päivänä kuin miespuolinen salakuljettaja Helsingissä lokakuussa 2018. Tamperelainen kiisti aluksi osuutensa mutta myönsi myöhemmin toimineensa välimiehenä osassa huumekauppoja.

Hollantilaiset pääsyytetyt otettiin puolestaan esitutkintapöytäkirjan mukaan kiinni Alankomaissa joulukuussa 2018. Molemmat luovutettiin keväällä Suomeen. Nämä syytetyt ovat esitutkinnassa kiistäneet syyllistyneensä rikoksiin tai eivät ole kommentoineet syytteitä.

Tänä keväänä poliisi löysi myös paikan, missä huumeita on esitutkinnan mukaan käsitelty. Paikalle johdatti haju.

Erään hollantilaisen yrityksen tiloista alkoi tulla viime huhtikuussa huomattavan pahaa hajua. Alankomaiden Barendrecht-Reijerwaardin teollisuusalueelle hälytettiin poliisi.

Poliisipartio epäili hajun olevan peräisin kokaiinin puhdistamisesta, ja paikalle kutsuttiin asiantuntijat. Kiinteistöt piti evakuoida, koska paikalla olisi saattanut olla räjähdysvaara.

Sisältä varastosta löytyi ämpäri, jonka neste reagoi positiivisesti kokaiinitestiin. Toimistosta löytyi myös aukinainen tynnyri, josta levisi tilaan vahva haju. Poliisin mukaan tilassa oli valmistettu amfetamiinia.

Vyyhti alkoi purkautua.

Asioita käsitellään nyt oikeudessa Tampereella. Tuomiot Suomen oloissa poikkeuksellisesta tapauksesta annetaan myöhemmin.
YLE
5.6.2019 klo 10.34päivitetty 5.6.2019 klo 11.06
Hän kertoi tulleensa Tampereelle viime kesänä, koska kuuli, että Tampere on mielenkiintoinen kaupunki. Mies kertoi etsineensä bisnesmahdollisuuksia ja tehneensä yritysyhteistyötä Tampereella asuvan pääepäillyn kanssa. Mies vietti kaupungissa kuitenkin vain pari tuntia ja palasi takaisin.
Piih!
Samanlaista selitystä kuin mitä nämä itäeuroopalaiset rikolliset kertovat; "tulimme katsomaan nähtävyyksiä". Mutta kovin mielenkiintoinen ei Tammerfors sitten ollut, kuin pari tuntia riitti...
Naisen mukaan vaginassa ollut huumepaketti oli 11 senttiä kertaa 6 senttiä ja peräsuolessa olevat paketit neljä senttiä kertaa 5,5 senttiä.
Miksi paketit olivat eri kokoa? Onko siihen jokin anatominen selitys? Vaginaan tungetusta tulee mieleen laulu- ja soitinyhtye Sleepy Sleepersin kappale Mister Tampax; "kun sinä juokset märkänä hiestä, niin minä olen siellä ja muistutan miestä".
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Ke Kesä 05, 2019 6:26 pm

Doctor Lecter kirjoitti: Pirkanmaan käräjäoikeudessa on menossa tämän Suomen historian suurimman kokaiinijutun oikeudenkäynti. Poliisin tuhansien sivujen esitutkintapöytäkirjasta selviää, miten laajaa ja vaarallista kokaiiniliigan toiminta on ollut.
Jopa onkin jättimäinen liiga :shock: Muutamia kiloja oikein tuotu pehvassa :lol:
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Tiukkameno
Neuvoja-Jack
Viestit: 270
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno » Ke Kesä 05, 2019 8:36 pm

No onhan se saavutus sekin,repii rektuminsa muutaman huntin tai tonnin takia. Mietin vaan että haistaako tämmönen kokkelienogologi että kenen perseestä tämä erikoisen hyvä satsi on. Luksuselämää.

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Ke Kesä 05, 2019 9:18 pm

Tiukkameno kirjoitti:Mietin vaan että haistaako tämmönen kokkelienogologi että kenen perseestä tämä erikoisen hyvä satsi on. Luksuselämää.
Niinpä :lol: !!!

Onkohan koksumarkkinoilla myytävänä myös ei-koskaan-perseessä-säilytettyä kamaa? Sille saattaisi olla markkinoita, mutta miten asia sitten todistettaisiin. Tarkkanenäiset laaduntarkkailijat voisivat testata eriä ja kertoa, onko aine ns. peräsuolipuhdasta, vain peräsuolessa säilytettyä vaiko ihan kakattua kokkelia :oops: :lol:
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Avatar
myrskylyhty
Alibin kestotilaaja
Viestit: 323
Liittynyt: To Kesä 28, 2018 4:01 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja myrskylyhty » To Kesä 06, 2019 6:26 pm

Silli kirjoitti:
Tiukkameno kirjoitti:Mietin vaan että haistaako tämmönen kokkelienogologi että kenen perseestä tämä erikoisen hyvä satsi on. Luksuselämää.
Niinpä :lol: !!!

Onkohan koksumarkkinoilla myytävänä myös ei-koskaan-perseessä-säilytettyä kamaa? Sille saattaisi olla markkinoita, mutta miten asia sitten todistettaisiin. Tarkkanenäiset laaduntarkkailijat voisivat testata eriä ja kertoa, onko aine ns. peräsuolipuhdasta, vain peräsuolessa säilytettyä vaiko ihan kakattua kokkelia :oops: :lol:
Ei niitä koksun käyttäjiä taida kiinnostaa, että se syövyttää ja on muutenkin epäpuhdasta, kuten ei kiinnosta alkoholin käyttäjiäkään, että alkoholi vain lisää ahdistusta ja liuottaa aivosoluja ynnämuuta mukavaa.
"Olin sitä mieltä, että ketään ei tapeta, asiat pitää selvittää muuten." -Metsuri

Tiukkameno
Neuvoja-Jack
Viestit: 270
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno » Pe Kesä 07, 2019 4:34 am

Eipä kai tupakoiviakaan hirveesti kiinnosta haittavaikutukset, ihmiset on kyllä aika hyviä selittämään kaikki negatiiviset asiat pois. Ainakin itselleen, niin mäkin teen.
Ja aivosolut uusiutuvat uusimpien tutkimusten mukaan.

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Pe Kesä 07, 2019 9:30 pm

Terveysvaikutukset ovat oma juttunsa, mutta kun koksun pitäisi nimenomaan olla seurapiirien luksushuume. Muuten ollaan niin kauniita ja komeita sekä juodaan samppanjaa blingbling laseista, mutta nokkiinsa vedetään koksua, joka on hetkeä aiemmin p*skannettu ulos... En tajua, mutta ehkä tämä on niitä juttuja, joita minun ei kuulukaan tajuta.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Green
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 47
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2014 12:49 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Green » Ke Kesä 12, 2019 2:20 pm

Montakohan rikosta olisi Suomessa jäänyt selvittämässä, jos nää idiootit osaisi ajaa autoa niin ettei se kiinnitä välittömästi poliisin huomiota. Kuinka tyhmä saa olla, jos ajelee rallia jollain Nissan Sunnylla ja autossa on aseita ja kamaa? Sit vielä laulaa kaikki poliisille. No eipä tämä älykkyysosamäärät taidan rikollispiireissä koskaan olla kovin korkealla.

Green
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 47
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2014 12:49 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Green » Ke Kesä 12, 2019 2:40 pm

ja toinen moka mitä tehdään lähes poikkeuksetta, on lähteä keulimaan tulotason noustua. Jokainen sokeakin näkee mikä on pelin henki, jos kouluttamaton ja työtön mies ajelee Range Roverilla, Rolexi kädessä ja leuhkii kovaan ääneen rahoillaan ja ostelee uusia vesijettejä. Kuvitellaan olevansa niin isoa ja mahtavaa ja ettei poliiseilla ole touhuista mitään käryä. Ressukoita!

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Pe Kesä 14, 2019 5:58 pm

Green kirjoitti:ja toinen moka mitä tehdään lähes poikkeuksetta, on lähteä keulimaan tulotason noustua.
Tämä muuten on varsin yleinen moka. Tämä asia koskee ja on jo pitkään koskenut myös esimerkiksi Itä-Helsingissä ja vastaavissa paikoissa asuvia maahanmuuttajia, jotka ovat toisen polven pitkäaikaistyöttömiä perheen kummankin vanhemman osalta, mutta vauvoja työnnetään kalliimmissa mahdollisissa vaunuissa, kotona on vimpan päälle kalusteet, perheen miehet ja pojat kulkevat muotivaatteissa ja vähitellen tyttäret sekä naisetkin ovat alkaneet pukeutua itseommeltujen telttojen sijasta blingbling-tuotteisiin. Niin, ja tietenkin on autot, uusimmat kännykät ja lennellään jossain Somaliassa vähintään kerran vuodessa. Eipä sikäli, etteikö saisi rahaa käyttää ja varallisuuttaan näyttää, mutta mietityttää mistä se fyffe näihin ikityöttömiin perheisiin tulee. Ja tätähän ovat kansan syvät rivit jo pitkään pohtineet, mutta sellaiset pohdinnathan vaiennetaan heti rasssissistisina. Toki kantasuomalaiset ja esimerkiksi tietyt muut valkoihoiset etniset ryhmät ne oudoilla varallisuuksilla enemmän mälläävät. Ja muistaakseni olen itsekin rötösrahoilla kustannetuista hauskuuksista nauttinut aika monta kertaa, mutta se onkin sitten toinen ja varsin pitkä tarina.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

jepulis82
Helen Mirren
Viestit: 1457
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Su Kesä 16, 2019 11:00 am

Huumeista vaaditaan 13 vuoden kakkuja, samalla kun taposta saa 8. En käytä huumeita, enkä ole huumediilerien puolella, mutta kun se tapon uhri ei vaan enää koskaan siitä herää, niin hieman tuntuu erikoiselta jos huumehista saa kovemman kakun.
"Those who want respect, give respect."

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Kesä 16, 2019 4:38 pm

jepulis82 kirjoitti:Huumeista vaaditaan 13 vuoden kakkuja, samalla kun taposta saa 8. En käytä huumeita, enkä ole huumediilerien puolella, mutta kun se tapon uhri ei vaan enää koskaan siitä herää, niin hieman tuntuu erikoiselta jos huumehista saa kovemman kakun.
Olen samaa mieltä. Nostetaan siis tappotuomioita ja muitakin tuomioita pidemmiksi. Ja kun aina valitetaan vankeinhoidon kuluista ja siitä, ettei vankila paranna, niin minulla on siihenkin ehdotus: Lisää työntekoa ja opiskelua vankilaan. Kynnelle kykenevät voisivat suljetuistakin vankiloista käydä tekemässä ihan oikeita töitä ihan oikeilla työpaikoilla jalkapannat jaloissaan sovittua aikataulua ja työmatkareittiä noudattaen (illat ja viikonloput toki vankilassa). Toki työpaikat, esimiehet ja työporukat pitäisi miettiä tarkkaan, mutta on tätä jo mietittykin ja oikein hyviä työpaikkoja sekä -tehtäviä keksittiinkin :wink: Mitä paremmin käyttäytyy ja noudattaa sopimuksia, sitä mukavampiin työpaikkoihin ja -tehtäviin pääsee etenemään. Hatkailuista ja muista näätäilyistä puolestaan tippuu pykäliä alemmas vähemmän halutumpiin hommiin. Kongilla notkuminen ja pullanpaistot tyyliin Aarnio&Vilhusen-osasto rajoitetaan vähiin. On keksitty myös sellaisia hommia, joita voi tehdä vaikka omissa selleissään tai eristysselleissä yksinään. Myös suomen tai englannin kieliä osaamattomille löytyy hommia.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3491
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Ti Kesä 18, 2019 12:13 pm

Taposta on minimituomio 8 vuotta ja asteikko 8-12. Tyypillisesti se on se 10 vuotta.

Mutta tässä pitää muistaa, että on tehty useita rikoksia. Jos teet kymmenen tappoa, niin kyllä siitäkin se 13 v vähintään tulee.

jepulis82
Helen Mirren
Viestit: 1457
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Ti Kesä 18, 2019 3:41 pm

Tuomion Pasuuna kirjoitti:Taposta on minimituomio 8 vuotta ja asteikko 8-12. Tyypillisesti se on se 10 vuotta.

Mutta tässä pitää muistaa, että on tehty useita rikoksia. Jos teet kymmenen tappoa, niin kyllä siitäkin se 13 v vähintään tulee.
Juu, on kyllä 13 v kova tuomio kymmenestä taposta. :mrgreen:
"Those who want respect, give respect."

Vastaa Viestiin