Tekijän profilointi?

Nimi kertonee kaiken. Muista hyvä (huono) maku!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Kunto Kalpa
Ran-tan-plan
Viestit: 356
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 1:17 pm

Re: Tekijän profilointi?

Viesti Kirjoittaja Kunto Kalpa » Ke Kesä 12, 2019 9:54 am

Miksi ihmeessä tekijä olisi lähtenyt tonkimaan murha-asetta rantavedestä? Ei tarvitse vastata, teoriassahan kaikki on mahdollista.

Mikään vaan ei koskaan ole viitannut siihen, että toinen tekoväline olisi ollut kivi. Se on ollut lähinnä Nissen syyllisyyteen uskovien selitys sille mistä toinen tekoväline olisi niemelle ilmestynyt. Mielenkiintoinen yksityiskohta muuten on se, että vesilaitokselle toimitettiin illalla putkia. Sopisivatko tekovälineiksi? Laskettinko ne ennen ja jälkeen murhien?

Wagner
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2567
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 12:29 pm
Paikkakunta: Uusimaa
Viesti:

Re: Tekijän profilointi?

Viesti Kirjoittaja Wagner » Ke Kesä 12, 2019 4:27 pm

Kardemumma kirjoitti:Vesistöstä nostattu märkä kivi ei jätä minkäänlaista pölyä tai kivimurskaa, toisin kuin täällä yksi kommentoijista väittää. Kivenmurikalla on myös helppo kumauttaa tajuttomiksi kasaan menneen teltan sisällä olevia unisia ihmisiä. Itse suoriutuisin moisesta tehtävästä muutamassa sekunnissa. Sen jälkeen voisi aivan rauhassa tökkiä sillä puukolla telttakankaan lävitse jokaista. Teon motiivi on ollut halu tappaa toisia ihmisiä. Tuo halu saattaa olla peräisin tekijän elämässä tapahtuneesta negatiivisesta asiasta, jonka hänelle on aiheuttanut toinen ihminen.
Arska ilmoitti selkeästi usein sen, että epäili kenenkään jääneen eloon sanatarkasti lausuen 1991-1994 : "Kun minä otan kiven käteeni ja lyön sillä päähän, siitä ei enään kukaan nouse"

Sittemmin jonkun tuotua Arskan nimen forumille ja jonkun myös hänen isänsä tuolloisen poliisijohtomme maasutuksesta, alan ymmärtää, miksi juttua ei ole vieläkään tutkittu ja jos on, miksi ei ole syytettä nostettu: no kun faijansa oli UKK:n kalakaveri ja Ruotsin kuninkaallisten perhetuttu...tämän sain tietooni vasta Superhessun ym. kertomuksistaan Arskan faijan poliisien pitkäaikaisesta maasutuksesta joka ulottui ilmeisesti aina 70-luvulle...

Tämä lausumani muiden ohella on ehdottomasti totta ja omiin havaintoihini perustuvaa.

"Kun nimi, olosuhteet, naama, tausta ja kertomuksensa täsmäävät, miksi ei tutkita ?"


Wer lebt, er hebt...heben und leben lassen


8)
8) :) :shock: :? Wag
:shock: :oops: :roll: :evil: Awanha Wäinämöinen laski laulellen vesiä: mieleni minun tekewi, Awaani ajattelewi.
Kalapää sinun, minä päällä pilun, pilu sinun, alla minun"

Matlock
Helen Mirren
Viestit: 1499
Liittynyt: Pe Marras 02, 2007 6:18 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tekijän profilointi?

Viesti Kirjoittaja Matlock » Pe Kesä 14, 2019 5:57 pm

Kardemumma kirjoitti:. Kivenmurikalla on myös helppo kumauttaa tajuttomiksi kasaan menneen teltan sisällä olevia unisia ihmisiä. Itse suoriutuisin moisesta tehtävästä muutamassa sekunnissa.
Ehkä, jos saisit muutaman minuutin aikaa etsiä ja valita sopivan kiven. Syyttäjän teoriassa NG nappasi se raivotilassa, kun Mäki yritti karata sortuneesta teltasta. On hyvin epätodennäköistä, että hän olisi siinä silmänräpäyksessä saanut käden ulottuville juuri lyömiseen sopivan kiven.

Eiköhän putki tms astalo ollut toinen murha-ase.
Pasilan mies.

garcia
Wallander
Viestit: 1016
Liittynyt: Pe Loka 10, 2014 11:13 am

Re: Tekijän profilointi?

Viesti Kirjoittaja garcia » Ma Kesä 17, 2019 6:20 am

Se silmitön viha mikä on kohdistunu näihin nuoriin ei sovi lainkaan 2000-luvulla syytteessä olleeseen henkilöön.

Kengän verijäljet: Onko tapellu murhaajan kanssa?

dazu
Hercule Poirot
Viestit: 2191
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Tekijän profilointi?

Viesti Kirjoittaja dazu » Ma Kesä 17, 2019 4:29 pm

Miksei murhaajalla voinut olla Nissen kengät jalassa? On voinut ihan hyvin laittaa kengät jalkaansa teltan pihalta ja sitten kävellä ne jalassa kauemmas, missä jättänyt kengät sitten sinne kiven koloon tms. missä ne nyt sitten olivatkaan...
Tarkoitan, että se, että murhaajalla oli Nissen kengät jalassa, ei tarkoita välttämättä sitä, että Nisse oli murhaaja. Ja eihän Nisse murhaaja ollutkaan, koska ei sovi tekijän profiiliin, ei sitten oikein mitenkään.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Vastaa Viestiin