Aarnion pakomatka

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3083
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Aarnion pakomatka

Viesti Kirjoittaja CSI » Ti Heinä 02, 2019 11:37 pm

Pieni liekki kirjoitti:
CSI kirjoitti:
Pieni liekki kirjoitti: Kaikista hassuinta koko touhussa oli, että huumeliigan jäsenet eivät missään vaiheessa tajunneet, kuka heidän pomonsa oli, kun luulivat Aarnion hoitavan vaan poliisin tehtäviään.
Mihin väite perustuu?
Se perustuu todistajalausuntoihin.
Jos tuo on ainoa perusteesi, niin silloin sinulla ei ole mitään. Rikolliset eivät todista kanssarikollista, veljeä vastaan.
Pieni liekki kirjoitti:
CSI kirjoitti:
Pieni liekki kirjoitti: Hassua oli myös, etteivät poliisissakaan virkaveljet tajunneet, että selvittivät kovan luokan huumerikoksia huumeliigan päällikön kanssa yhteistyössä.
Mihin väite perustuu?
Se perustuu todistajalausuntoihin.
Jälleen, epäluotettava lähde. Oletetaanpa, että virkaveljet olisivat tajunneet - mikä on todennäköistä. Ainakin lähimmät virkaveljet. Tällöin heillä olisi kaksi vaihtoehtoa: a) käräyttää Aarnio b) mennä mukaan hyötymään. No, tiedämme että vaihtoehto a:ta ei koskaan käytetty joten vaihtoehto b on mahdollinen. Mitä virkavirheeseen syyllistynyt poliisimies silloin todistaisi? No tottakiat, ettei ole tajunnut mitään....(vaikka onkin) Pahimmassa tapauksessa he olivat mukana Aarnion bisneksessä
Pieni liekki kirjoitti:
CSI kirjoitti:
Pieni liekki kirjoitti: Aarnion läheisetkin ovat ilmeisesti pitäneet häntä työlleen omistautuneena poliisina.
Mihin oletus perustuu?
En ole kuullut yhdenkään Aarnion läheisen väittäneen, että Aarnio olisi jotain muuta ammatiltaan kuin poliisi.
Ei kovin laadukas lähde tuokaan. Lisäksi heität asian negaationa: "en ole kuullut". Miksi sinun pitäisi olla kuullut yhtään mitään? Oletko muka joku tutkiva poliisi? No et ole. Joten sinä tuskin lähtökohtaisesti erityisemmin asioista kuulet mitään.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

laakijavainaa
Alokas
Viestit: 29
Liittynyt: La Syys 10, 2016 6:19 pm

Re: Aarnion pakomatka

Viesti Kirjoittaja laakijavainaa » Ti Heinä 02, 2019 11:47 pm

[quote="Schumi"]Jotenkin naurettavaa että suuri osa nielee vaan tän tälläsenä, toi on ihan naurettavaa, että Aarnio olisi ollut joku ylätason pomo ja tekisi huumekauppaa tärkeimpien vasikoidensa kanssa.

Kukaan ei ole puhunut mitään, että Aarnio olisi ollut tässä mukana, vaan päinvastoin.

Ketään ei uskottu. Kukaan ei ole nähnyt mitään huumeita, tynnyreissä ollut kaiken näkösiä erilaisia huumeita, KRP salasi asioita puolustukselta ja 100% asenteellinen tutkinta Aarniota vastaan, puolustuksen todistukset tyrmättiin täysin, alaisten ja SIevälälöiden ja Romanoinen kertomukset tyrmättiin.

Epävakaata Saara uskottiin kaikessa, Saara oli tän pelin tärkein lenkki, jos Saara joskus uskaltaa avata suunsa, voi tämä niin sanottu "Aarnion huumeliiga" saada toisenlaisen kuvan.

Fagerholm vaihtoi kertomustaan ja Aarnio yrittänyt lavastaa jonkun syylliseksi, mitä tämä kertoo? No sen, että KRP lavasti Aarnion syylliseksi, uskomatonta, että oikeus nieli nämä kahdesti. Voiko vielä tulla KKO yllätyspäätös, että palautetaan vaikka käräjille.

%Ainahan oikeudessa keissit menee niin, että syyllisyyttä tukevat todisteet käräjille ja sitä vastaan olevat ei... Kylmää peliä.. Yhden isomman herran suusta: aarniohan lässytti samaa paskaa myrkky kirjassa kuin kaikki huumerikolliset käräjillä sekä oikeudessa%

pop
Charlien Enkeli
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Aarnion pakomatka

Viesti Kirjoittaja pop » Ke Heinä 03, 2019 1:09 am

Turha jauhaa tota skeidaa; suurin osa rikosoikeuden professoreista kommentoi käräjäoikeuden SEKÄ hovin perusteluita tuomioon harvinaisen selkeiksi ja hyvin perustelluiksi. Oikeudenkäynti oli niin paljon mediajulkisuudessa että huonoihin perusteluihin ei olisi ollut edes varaa.
Tai; toisaalta tuomarit ym proffat oli tässä kynmenien ihmisten salaliitossa mukana. Muulla tapaa tuo oli ihan perus huume oikeudenkäynti jota oli vaan vaikea todistaa kun mm.(poliisi)syytetyt vastaavat jokaiseen kysymykseen esitutkinnassa "en osaa sanoa" " en kommentoi" jne

pop
Charlien Enkeli
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Aarnion pakomatka

Viesti Kirjoittaja pop » Ke Heinä 03, 2019 10:45 am

https://www.hs.fi/kotimaa/art-200000616 ... ml?ref=rss

Tuolta myös organisaatiokarttaa pienelle liekille. Ota huomioon myös että vaikka tod näk ub miehet Vilhusta lukuunottamatta eivät tienneet Aarnion roolista, myös kys jengin jäsenet ovat muistini mukaan olleet todella hiljaa jengin tekemisistä/rikoskumppaneista kaikissa rikostutkinnoissa. Joku pikku pikku rangaistus saattaisi seurata.

Tässä Aarnioannelisteille ja muille krp ym salaliittoteoreetikoille esimerkki siitä että kaikesta ei Aarnio & kump. vastaan edes yritetä nostaa syytettä vaikka voisi.

Vastaa Viestiin